-
[quote=sigal123;1092614][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה מסתכל ורואה שבריאנה לפניך אתה מסתכל ומצליח לראות הקלטה של המופע שלה בפוקדע, [/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה רואה את ביוטפלי יוצא אם קונפטים ומשתמש ברוח כסופה חזקה שהוא עף, הקונפטים נסחפים אל תוך הרוח הכסופה וזוהרים באדום לאחר מכן הוא מפסיק והם נופלים אליו ללמטה, הוא משתש באבקת שיתוק ואבקת שינה וגרם להם להתערבל יפה כזה בעל חושי, הוא עוזב אותן אלב הן עפות ברוח בריאנה מאלתרת ואומרת לו להשתמש בסופה והוא משתמש בסופה ויוצר סופה בצבעי אש! האבקות נופלות על ביוטפלי ( הוא לא נפגע מהאבקות שלו) והוא מחייך[/COLOR]
[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אשמח לראות את המופע של בריאנה ואחרי שהיא תצא אומר לה:"בריאנה,היה לך מופע מצוין כול הכבוד!".[/COLOR][/SIZE]
-
[quote]דור
אתה מתחיל ללכת לכיוון המעבדה , פתאום אתה נופל לתוך בור ענק![/quote]
אני שואל ''איפה אני?'' ומתחיל לחקור את הבור, בתקווה לגלות משהו או למצוא מידע על הבור
-
[QUOTE=sigal123;1092178][COLOR="YellowGreen"][COLOR="Green"]מייקל
"אתה תעבור אני בטוחה!" אמרה בריאנה בניסון להרגיע אותך[/[/COLOR][/QUOTE]
"טוב את צודקת. אני בטוח הולך לעבור ולנצח!" אני אומר בחיוך וחוזר עם בריאנה לחדר המתאמים כדי לראות את התוצאות
-
[QUOTE=sigal123;1092540][COLOR="RoyalBlue"]דור
אתה מתחיל ללכת לכיוון המעבדה , פתאום אתה נופל לתוך בור ענק![/COLOR]
[COLOR="darkred"]עומר[/COLOR][I]"פרוסלאס יודעת: פרצוף מפחיד קרן קרח רוח קפואה בלבול וסופת שלג חלשה[/I]" [COLOR="DarkRed"]קרא הפוקדע וקלטתה שעור מאט אתה עולה לתחרות![/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתה מתחיל לדבר אבל אתה שם לב שזה לא בא אליך! זה בעצם מישהו שצועק על מישהו, הקולות מגיעים מיכוון השיחים הקרובים אליך[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
את מתחילה לעבוד אם צ'רובי וקולטת שאת צריכה גם לשלב תמדבקה![/COLOR][COLOR="DarkOrange"]נל
את מתחילה לעבוד אם סניבי אבל את קולטת ששחכת שאת צריכה לשלב תמדבקה שקנית![/COLOR][/QUOTE]
אם תסתכלי כמה הודעות אחורה, תראי שכן שמתי את המדבקה לפני המופע!
---
אשים את המדבקה ואזרוק את הפוקדור. "סניבי, תשתמשי בגפנים שלך כדי לתפוס את עלי הכותרת ותשתמשי בעלי תער כדי לתפוס אותם!" אקרא ואחכה קצת. "עכשיו תשתמשי בכדורי אנרגיה ותנפצי אותם עם עלי התער והגפנים שלך ואז תחתכי את עלי הכותרת!" אקרא בנוסף.
-
אומר לצ'אמנדר: "אם הוא נטש אותך, אתה רוצה להצטרף אליי וביחד נוכיח לנער שאתה הפוקימון הכי חזק שהוא אי פעם ראה?"
-
[quote=sigal123;1092027]
[COLOR=deepskyblue]סהר[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]מריפ מהנהן "אממ כמובן אם הוא רוצה, אבל אתם צריכים למהר, אם תירצו תוכלו לרכב אל הסטאפטור שלי לעיר השנייה היה שם תחרות" קרא האיש והביא לך פוקדור מבריק, הפוקדור של מריפ[/COLOR]
[/quote]
מצטער שלוקח לי הרבה זמן להגיב יש לי בעיות עם האינטרנט, אם אפשר תעדכני את הפוקימונים שלי בעמוד הראשון
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"תודה רבה!" אגיד לאיש הנחמד "אני שמח שהחלטת להצטרף אלינו!" אגיד למריפ בחיוך "אתה חשוב מאוד לצוות ואני בטוח שאתה תעזור לי מאוד בעתיד!" אגיד לו "עכשיו אם סטראפטור שלך יכול לקחת אותי לעיר השנייה זה יהיה מאוד נחמד!" אגיד לאיש עם חיוך קטן על פניי
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
"כן הוא היה לפני 10 דקות אבל בכול זאת ביוטפלי היה מעולה" אמרה בריאנה במבוכה[/COLOR][COLOR="RoyalBlue"]
דור
אתה מחפש סימן כלשהו ומנסה לטפס אבל נופל,
אתה מסתכל סביבך ורואה פנפי קטן![/COLOR][IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Sprites/Pokemon/231.png[/IMG]
[COLOR="YellowGreen"]נל
סניבי עושה כמו שביקשת ויוצאת אם עלי כותרת, היא מעיפה אותם לאוויר משתמש בכדור אנרגיה ואז בכדור אנרגיה נוסף, שניהם מתנגשים ויוצאים זיקוקים! היא חתוכת קצוץ קצוץ תעלי כותרת וניצוצות וורודים ירוקים נופלים עליה! את רואה שאין כמעט זמן ואת חייבת למהר לתחרות![/COLOR][COLOR="Red"]
איתי
תצוטט!
פעם הבאה לא טוב!
~~~~;
צרמנדר מהנהן ומסתכל אליך בעייניים גדולולת, הוא לוקח תפוקדור שלו שהמאמן זרק ומגיש לך[/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"]סהר
האיש מוציא פוקדור ומשם יוצא סטארפטור ענק! הוא מעלה את שלושתכם אליו ומורקרו מתיישב לך על הכתף מריפ ליידך ואוושט על מריפ האיש אומר משהו לסטארפטור והסטארפטור מנופף בכנפיו וממריא לעבר המשים הכחולים[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה מסתכל ורואה שאתה במקום החמישי!
אתה רואה שעכשיו יש קרב של בריאנה מול מתאם זר ואז אתה ![/COLOR]
-
[quote]דור
אתה מסתכל סביבך ורואה פנפי קטן![/quote]אם יש לי כבר פוקדורים, אז, אני אשאל את הפאנפי הקטן: ''פאנפי, רוצה להצטרף אליי?''
אם אין לי אני אמשיך לסייר בתוך הבור
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
אין לך פוקדורים כי לא עברתה בפרופסור!
אתה בודק תבור ורואה שהוא עגול ואין בו שום דבר חוץ ממך ומפאנפי (שנ.ב הוא פוקימון אדמה)[/COLOR]
-
[quote]דור
אין לך פוקדורים כי לא עברתה בפרופסור!
אתה בודק תבור ורואה שהוא עגול ואין בו שום דבר חוץ ממך ומפאנפי (שנ.ב הוא פוקימון אדמה)[/quote]
אני רציתי ללכת לפרופסור אבל לפני זה הגבת שנפלתי לתוך בור... זוכרת?
~~~~~~~~~~~
אני ינסה לטפס מחוץ לבור ואז ילך לפרופסור
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
כן..
~~~
כמו שאמרתי הבור חלק ניסיתה לטפס ולא הצלחתה, חשבתה מי יכול ליצור בור כזה? ואז הסתכלתה אל פאנפי הקטן שהא לידך[/COLOR]
-
אני שואל את פאנפי: ''פאנפי אתה עשית את הבור הזה?! אם כן תוכל בבקשה להוציא אותי מכאן?
ואולי אם תרצה תוכל להצטרף אליי למסע אחר כך! אני יטפל בך ממש טוב!'' ואז מחכה לתשובתו
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
פאנפי מסתכל אליך, הוא משתמש באקדח מים והקרקע נהיית רטובה יותר ורכה, הוא משתמש בגלגול ויוצר מנהרה, לאט לאט והא עושה את זה מספר פעמים ואתם כבר למעלה, ליד המעבדה של הפרופסור [/COLOR]
-
[quote]דור
פאנפי מסתכל אליך, הוא משתמש באקדח מים והקרקע נהיית רטובה יותר ורכה, הוא משתמש בגלגול ויוצר מנהרה, לאט לאט והא עושה את זה מספר פעמים ואתם כבר למעלה, ליד המעבדה של הפרופסור
__________________[/quote]
איך פאנפי משתמש באקדח מים?! ברצינות הוא פוקימון אדמה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני אומר לפאנפי ''תודה על שעזרת לי'' והולך למעבדת הפרופסור
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
אני זוכרת שהוא השתמש פעם באקדח מים טוב נקרא לזה בועות או משהו
חוץ מזה אמרתי כבר לכמה משתמשים המשחק הזה לא הגיוני לחלוטין למה? ככה כי אם הוא ממש רוצה הוא יכול אולי ללמוד את זה אולי הוא מיוחד, דוגמא פיקאצו , הוא מפורסם למרות שהוא סתם עכבר שאפשר להרוג בשנייה, בכול זאת הוא מפורסם ויודע מכת וולט
~~~~~
אתה הולך לכיוון המעבדה ואתה רואה את פאנפי מתגלגל אחריך, אתה מסתכל אליו והוא מתחבא, אתה מפסיק להסתכל והוא חוזר להתגלגל[/COLOR]
-
[QUOTE]דור
אני זוכרת שהוא השתמש פעם באקדח מים טוב נקרא לזה בועות או משהו
חוץ מזה אמרתי כבר לכמה משתמשים המשחק הזה לא הגיוני לחלוטין למה? ככה כי אם הוא ממש רוצה הוא יכול אולי ללמוד את זה אולי הוא מיוחד, דוגמא פיקאצו , הוא מפורסם למרות שהוא סתם עכבר שאפשר להרוג בשנייה, בכול זאת הוא מפורסם ויודע מכת וולט
~~~~~
אתה הולך לכיוון המעבדה ואתה רואה את פאנפי מתגלגל אחריך, אתה מסתכל אליו והוא מתחבא, אתה מפסיק להסתכל והוא חוזר להתגלגל
__________________[/QUOTE]אני שואל את פאנפי, [b]שוב[b[/b][/b]''פאנפי, אחרי שאני ייקבל פוקדורים, תרצה להצטרף אליי?
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
התעלמתה פעם שלישית אני מבקשת שתערוך תהודעות ותוסיף ציטוט אחרת אני פשוט יוציא אותך ואני לא רוצה לעשות את זה
~~~~~
פאפנפי מהנהן ומתגלגל לעבריך, אתם מגיעים למעבדה ורואים מבעד לדלת הזכוכית את הפרופסור [/COLOR]
-
[QUOTE]דור
התעלמתה פעם שלישית אני מבקשת שתערוך תהודעות ותוסיף ציטוט אחרת אני פשוט יוציא אותך ואני לא רוצה לעשות את זה
~~~~~
פאפנפי מהנהן ומתגלגל לעבריך, אתם מגיעים למעבדה ורואים מבעד לדלת הזכוכית את הפרופסור[/QUOTE]
מצטער.... טעות שלי:sorry:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני נכנס למעבדה ואומר לפרופסור:''שלום פרופסור, אני רוצה להתחיל את המסע שלי בתור מאמן פוקימונים אז וכל להביא לי את ההתחלתי שתמיד רציתי, סקווירטל?''
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
זה בסדר (:
~~~~~
"אה כמובן! ההתחלתי שלך הוא סקווירטל נכון?" ענה האיש והביא לך פוקדור נוצץ "והנה חמש פוקדורים ריקים ופוקדע כמובן!" ענה הפרופסור "אני מצטער שאני לחוץ כזה אבל אני פשוט מתארגן לנסיעה מחר אני נוסע לאיזה עיר שצריכים אותי שם " אמר הפרופסור והנכיס כמה פוקדורים למזוודה, ותוך כמה שניות עמדתה בחוץ, יחד אם פאנפי והחפצים החדשים[/COLOR]
-
[quote]דור
זה בסדר (:
~~~~~
"אה כמובן! ההתחלתי שלך הוא סקווירטל נכון?" ענה האיש והביא לך פוקדור נוצץ "והנה חמש פוקדורים ריקים ופוקדע כמובן!" ענה הפרופסור "אני מצטער שאני לחוץ כזה אבל אני פשוט מתארגן לנסיעה מחר אני נוסע לאיזה עיר שצריכים אותי שם " אמר הפרופסור והנכיס כמה פוקדורים למזוודה, ותוך כמה שניות עמדתה בחוץ, יחד אם פאנפי והחפצים החדשים[/quote]
אני שואל את פאנפי:''תרצה להצטרף אליי?''
~~~~~~~~~~~~~~~~~;
תוסיפי אותי לדף רשומים
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
אני מוסיפה הכול מחר לפני שיצעקו אלי יואז אני יעדכן כבר הכול..
~~~~~~~
פאנפי מהנהן ואתה זורק אליו פוקדור
נידנוד ראשון..
נידנוד שני..
נידנוד שלישי..
נתפס![/COLOR]
-
[quote]דור
אני מוסיפה הכול מחר לפני שיצעקו אלי יואז אני יעדכן כבר הכול..
~~~~~~~
פאנפי מהנהן ואתה זורק אליו פוקדור
נידנוד ראשון..
נידנוד שני..
נידנוד שלישי..
נתפס![/quote]
אני שמח שתפסתי את פאנפי והולך הלאה לכיוון העיר הבאה
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
אתה מתחיל ללכת ונכנס לתוך היער, אתה רואה היער ארוך מאוד והשמש מתחילה כבר לשקוע ![/COLOR]
-
[quote]דור
אתה מתחיל ללכת ונכנס לתוך היער, אתה רואה היער ארוך מאוד והשמש מתחילה כבר לשקוע ![/quote]
אני רץ במהירות קדימה עד שאני מגיע למבנה הקרוב ביותר. במידה ואני רחוק מדי, אני מחפש פינה שקטה ומסווה לעצמי אוהל מאולתר מגזעים שיהיה לי איפה לישון
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
תוסיפי אותי לדף רשומים בבקשה.
-
[quote=sigal123;1093112][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]"כן הוא היה לפני 10 דקות אבל בכול זאת ביוטפלי היה מעולה" אמרה בריאנה במבוכה[/COLOR]
[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אחייך ואומר לה:"איך לדעתך היה המופע שלי ושל 'סאטר' שלי,היה טוב או גרוע במיוחד,ואגב מתי השלב השני של התחרות,שלב הקרבות?".[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=sigal123;1093112][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]"[/COLOR][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]תצוטט![/COLOR]
[COLOR=red]פעם הבאה לא טוב![/COLOR]
[COLOR=red]~~~~;[/COLOR]
[COLOR=red]צרמנדר מהנהן ומסתכל אליך בעייניים גדולולת, הוא לוקח תפוקדור שלו שהמאמן זרק ומגיש לך[/COLOR]
[COLOR=#00bfff][/COLOR]
[COLOR=black]סליחה, לא שמתי לב[/COLOR]
[COLOR=black]----------------------------[/COLOR]
[COLOR=black]אני לוקח מצ'ארמנדר את הפוכדור שהגיש לי ואומר לו "צ'ארמנדר, תחזור".[/COLOR]
[COLOR=#000000]לאחר מכן אני צועק בשמחה "יש לי צ'ארמנדר!"[/COLOR]
[COLOR=#000000]אחר כך אני אומר לנער "בוא נילחם 1 על 1!"[/COLOR]
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
אתה רץ אבל היער גדול מידי!
אתה מנסה ליצור לך מין מחסה אבל הגזעים עבים מידי לקרייה ביד!
אתה נזכר שיש לך שק שינה דק מאוד אבל עדין ומוציא ופורש אותו, עדיין קר לך טיפה וקולות של פוקימונים מפחידים אותך טיפה, אתה מוציא את פנפי להגנה (את סקווירטל אתה עדין לא פגשתה) והוא נעמד לקרב אבל שום דבר לא יוצא, אז הוא משתמש באקדח מים וגלגול ויוצר לעצמו מנהרה מתחת לאדמה לשינה[/COLOR][COLOR="DarkRed"]
עומר
"אני חושבת שהקרב יגיע עוד מאט וההופעה שלך הייתה מעולה" אמרה בריאנה והכינה תפוקדור של בוויזל "אני עכשיו ביי" אמרה בריאנה ויצאה לקרב[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתה רואה שהנער הלך ואתה נזכר בפרופסור![/COLOR]
-
[quote=sigal123;1093305]
[COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]"אני חושבת שהקרב יגיע עוד מאט וההופעה שלך הייתה מעולה" אמרה בריאנה והכינה תפוקדור של בוויזל "אני עכשיו ביי" אמרה בריאנה ויצאה לקרב[/COLOR]
[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני מנסה לבדוק מתי אני נלחם ואחרי זה אני אבדוק נגד מי אני נלחם ואז שאני יודע מה קורה איתי בקרב אני הולך לראות איך הקרב של בריאנה.[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
אתה בודק מתי אתה נלחם ורואה שאתה נלחם מול מייקל!
לאחר מכן אתה צופה בקרב של בריאנה, בקרב של בריאנה עומד מולה ג'וליטון מה שנותן לו יתרון סוגים,
"מכת חשמל!" קרא המאמן ששמו ג'וני "עכשיו בוויזל תשתמש בבום על קולי! " ובוויזל ירה שלושה גלים לעבר ג'וליטון, שהתחשמלו ופגעו קשה ב'גוליטון והורידו לג'וני לא מעט נקודות[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1093112][COLOR="DarkRed"][COLOR="Green"]מייקל
אתה רואה שעכשיו יש קרב של בריאנה מול מתאם זר ואז אתה ![/COLOR][/QUOTE]
"וואו! אני עברתי! עכשיו החלק הקשה. " אני אומר בהתלהבות ומחכה לתורי
-
[quote=sigal123;1093317][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה בודק מתי אתה נלחם ורואה שאתה נלחם מול מייקל![/COLOR]
[COLOR=darkred]לאחר מכן אתה צופה בקרב של בריאנה, בקרב של בריאנה עומד מולה ג'וליטון מה שנותן לו יתרון סוגים,[/COLOR]
[COLOR=darkred]"מכת חשמל!" קרא המאמן ששמו ג'וני "עכשיו בוויזל תשתמש בבום על קולי! " ובוויזל ירה שלושה גלים לעבר ג'וליטון, שהתחשמלו ופגעו קשה ב'גוליטון והורידו לג'וני לא מעט נקודות[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]'מייקל זה לא ההוא שפגשתי קודם,ההוא שרצה שנהיה שותפים,יחד עם השני שנקרא בריינט או משהו כזה,מעניין אם הוא מאמן טוב,בריאנה נלחמת לא רע,רואים שהיא ובוויזל שלה חברים טובים ומאמנים זה בזה' אחשוב לעצמי.[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=sigal123;1093112][COLOR="DarkRed"]עומר
"כן הוא היה לפני 10 דקות אבל בכול זאת ביוטפלי היה מעולה" אמרה בריאנה במבוכה[/COLOR][COLOR="RoyalBlue"]
דור
אתה מסתכל סביבך ורואה פנפי קטן![/COLOR][IMG]http://pokemon.org.il/Black_Star/Sprites/Pokemon/231.png[/IMG]
[COLOR="YellowGreen"]נל
סניבי עושה כמו שביקשת ויוצאת אם עלי כותרת, היא מעיפה אותם לאוויר משתמש בכדור אנרגיה ואז בכדור אנרגיה נוסף, שניהם מתנגשים ויוצאים זיקוקים! היא חתוכת קצוץ קצוץ תעלי כותרת וניצוצות וורודים ירוקים נופלים עליה! את רואה שאין כמעט זמן ואת חייבת למהר לתחרות![/COLOR][COLOR="Red"]
איתי
תצוטט!
פעם הבאה לא טוב!
~~~~;
צרמנדר מהנהן ומסתכל אליך בעייניים גדולולת, הוא לוקח תפוקדור שלו שהמאמן זרק ומגיש לך[/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"]סהר
האיש מוציא פוקדור ומשם יוצא סטארפטור ענק! הוא מעלה את שלושתכם אליו ומורקרו מתיישב לך על הכתף מריפ ליידך ואוושט על מריפ האיש אומר משהו לסטארפטור והסטארפטור מנופף בכנפיו וממריא לעבר המשים הכחולים[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה רואה שעכשיו יש קרב של בריאנה מול מתאם זר ואז אתה ![/COLOR][/QUOTE]
שום דבר כאן לא הגיוני! הרי קראו בשם שלי להכנס לתחרות! אני לא מבינה... אני לא באימון עכשיו, אני נכנסתי לתוך התחרות וקראו בשם שלי ואז הייתי אמורה להופיע! אני כרגע לא מגיבה כי אני לא מבינה ואחרי שתסבירי או תתקני אני אערוך את ההודעה שלי.
-
[COLOR="Green"]מייקל
אתה מתכונן לתחרות ואתה רואה שאתה נגד עומר!
אתה רואה שהקרב של בריאנה נגמר ואתה עולה מול עומר! [/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]עומר
אתה הולך להתכונן קצת ושם לב שכבר הקרב של בריאנה עוד מאט נגמר!
לבריאנה ירד ממש קצת נקודות ועוד 10 שיות הקרב נגמר ולג'וני יש פחות מרבע,
"10!" קרא אחד הילדים אבל השתיקו אותו, "טייי" צפצף השעון והזמן נגמרותמונה של בוויזל ובריאנה היה על המסך[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]נל
באמת? אני זוכרת שהיית צריכה להתאמן אם המדבקה,
ותהופעה אין לי זמן לעשות, אז בואי נגיד שעשית תהופעה כרגע מהזיקוקים והנצנצים
"אהבתי את הזיקוקים שעשו מהכדור אנרגיה!" אמרה באחות ג'וי
"יוצא מן הכלל!" אמר סוקיזו
"ההופעה עצמה הייתה יפה ביותר, ומרשימה למאמנת מתחילה כול הכבוד" אמר קונטסטה
הודת להם והלכת יחד אם סניבי למאחורי הקלעים, וראית את השם שלך במקום 7![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1093342][COLOR="Green"]מייקל
אתה מתכונן לתחרות ואתה רואה שאתה נגד עומר!
אתה רואה שהקרב של בריאנה נגמר ואתה עולה מול עומר! [/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, זה הזמן." אני אומר בטון טיפה לחוץ ועולה לזירה. אני מוציא את הפוקימון שלי באומרי:" צא ביוטיפליי!"
-
[quote=sigal123;1093342]
[COLOR=darkred]אתה הולך להתכונן קצת ושם לב שכבר הקרב של בריאנה עוד מאט נגמר![/COLOR]
[COLOR=darkred]לבריאנה ירד ממש קצת נקודות ועוד 10 שיות הקרב נגמר ולג'וני יש פחות מרבע,[/COLOR]
[COLOR=darkred]"10!" קרא אחד הילדים אבל השתיקו אותו, "טייי" צפצף השעון והזמן נגמרותמונה של בוויזל ובריאנה היה על המסך[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]'עכשיו הקרב שלי נגד מייקל הזה' אעלה על הבמה וכשאראה את בריאנה אומר לה:"כול הכבוד על הניצחון,נתראה בסיבוב הבא,נכון?".[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR="Green"]מייקל
אתה מוציא את ביוטפלי שעושה סלטה באוויר מהתרגשות, עומר עולה על הבמה ונראה קצת מהסס[/COLOR][COLOR="DarkRed"]עומר
"כן אם תנצח " אמרה בריאנה וחייכה "שניכם חזקים מאוד זה היה קרב מעניין" אמרה בריאנה ועליתה לבמה, מייקל הוציא ביוטפלי שנראה די חזק, הוא עף באוויר ועשה סלטה ובחן אותך מקרוב [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1093362][COLOR="Green"]מייקל
אתה מוציא את ביוטפלי שעושה סלטה באוויר מהתרגשות, עומר עולה על הבמה ונראה קצת מהסס
[/COLOR][/QUOTE]
"בהצלחה." אני אומר לעומר בחיוך רחב ומחכה שהוא יוציא את הפוקימון שלו כדי שנוכל להתחיל בקרב. אחרי שהוא מוציא את הפוקימון שלו אומר לו לשתמש בהתקפה אני אומר לביוטיפליי לתפוס את המתקפה בעל חושי ולהחזיר אליו
-
[quote=sigal123;1093362]
[COLOR=darkred]"כן אם תנצח " אמרה בריאנה וחייכה "שניכם חזקים מאוד זה היה קרב מעניין" אמרה בריאנה ועליתה לבמה, מייקל הוציא ביוטפלי שנראה די חזק, הוא עף באוויר ועשה סלטה ובחן אותך מקרוב [/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני עומד בביטחון מול היריב אני מוציא את הפוכדור של 'גראס' שלי ואני אומר לפוכדור:"'גראס' בהצלחה,צא 'גראס',תשתמש בשילוב גפן ועלי תער ברמה שמונה!".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]*רמה שמונה הכוונה עם שמונה עלי תער.[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR="Olive"]עומר ומייקל
שתי הפוקימונים יוצאים החוצה "והקרב מתחיל!" קראה לילאן והשעון שהורה על חמש דקות התחיל
~~~~~
אני רוצה ששניכם יבואו בשעה שמונה בערך אז יערך הקרב כי עוד מאט יש לי חוג [/COLOR]
-
[quote=sigal123;1093379][COLOR=olive]עומר ומייקל[/COLOR]
[COLOR=olive]שתי הפוקימונים יוצאים החוצה "והקרב מתחיל!" קראה לילאן והשעון שהורה על חמש דקות התחיל [/COLOR]
[COLOR=olive]~~~~~[/COLOR]
[COLOR=olive]אני רוצה ששניכם יבואו בשעה שמונה בערך אז יערך הקרב כי עוד מאט יש לי חוג [/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]*בשמונה אני סוגר מחשב...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אני קורא אל 'גראס' שלי:"'גראס' תשתמש בטריק שאמרתי לך,ברמה שמונה אוקיי?".[/COLOR][/SIZE]