-
[QUOTE=sigal123;1093379][COLOR="Olive"]עומר ומייקל
שתי הפוקימונים יוצאים החוצה "והקרב מתחיל!" קראה לילאן והשעון שהורה על חמש דקות התחיל
~~~~~
אני רוצה ששניכם יבואו בשעה שמונה בערך אז יערך הקרב כי עוד מאט יש לי חוג [/COLOR][/QUOTE]
שנינו לא יכולים אז בואי נדחה את הקרב למחר בבוקר אוקיי?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי ביוטיפליי, חכה שהפוקימון שלו יתקוף ואז תתפוס את המתקפה שלו עם על חושי ותחזיר אותה אליו." אני אומר לביוטיפליי בנחישות ומקווה שהוא יצליח
-
[COLOR="Olive"]עומר ומייקל
ב12 מחר בצהרים מי שלא יכול שישלח לי הודעה פרטית עד 8
~~~~~~
גראס שולח את העלי טער בויוטפלי מחזיר אותם, גראס מביא אותם אליו וגם ביוטפלי וזה נהיה פינג פונג פוקימונים![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1093416][COLOR="Olive"]עומר ומייקל
ב12 מחר בצהרים מי שלא יכול שישלח לי הודעה פרטית עד 8
~~~~~~
גראס שולח את העלי טער בויוטפלי מחזיר אותם, גראס מביא אותם אליו וגם ביוטפלי וזה נהיה פינג פונג פוקימונים![/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי ביוטיפליי, לי נמאס! תעיף את העלים הצידה עם רוח כסופה ולאחר מכן תנסה סופה!" אני אומר לביוטיפליי בהתלהבות ומחכה לראות אם הוא יצליח
-
[quote=sigal123;1093342][COLOR=green]מייקל[/COLOR]
[COLOR=green]אתה מתכונן לתחרות ואתה רואה שאתה נגד עומר![/COLOR]
[COLOR=green]אתה רואה שהקרב של בריאנה נגמר ואתה עולה מול עומר! [/COLOR]
[COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה הולך להתכונן קצת ושם לב שכבר הקרב של בריאנה עוד מאט נגמר![/COLOR]
[COLOR=darkred]לבריאנה ירד ממש קצת נקודות ועוד 10 שיות הקרב נגמר ולג'וני יש פחות מרבע,[/COLOR]
[COLOR=darkred]"10!" קרא אחד הילדים אבל השתיקו אותו, "טייי" צפצף השעון והזמן נגמרותמונה של בוויזל ובריאנה היה על המסך[/COLOR]
[COLOR=darkorange]נל[/COLOR]
[COLOR=darkorange]באמת? אני זוכרת שהיית צריכה להתאמן אם המדבקה,[/COLOR]
[COLOR=darkorange]ותהופעה אין לי זמן לעשות, אז בואי נגיד שעשית תהופעה כרגע מהזיקוקים והנצנצים[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"אהבתי את הזיקוקים שעשו מהכדור אנרגיה!" אמרה באחות ג'וי[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"יוצא מן הכלל!" אמר סוקיזו[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"ההופעה עצמה הייתה יפה ביותר, ומרשימה למאמנת מתחילה כול הכבוד" אמר קונטסטה[/COLOR]
[COLOR=darkorange]הודת להם והלכת יחד אם סניבי למאחורי הקלעים, וראית את השם שלך במקום 7![/COLOR][/quote]
לא נורא, אז הנה:
---
אצא החוצה כדי להתאמן עם סניבי עוד קצת וגם עם טאפיג. אוציא את טאפיג קודם. "טאפיג, תשתמש בגחלת אל השמיים ואז תשתמש בנהמה כדי שיתנפצו מגלי הקול!" אקרא לו. 'זו גם דרך טובה ליצור זיקוקים!' אחשוב לי ואוציא את סניבי לכיוון השני. "סניבי, תשתמשי בגפנים שלך ותתפסי איתם את האדמה ואז תשתמשי בהם כדי לעלות לאוויר! אחר כך תסתובבי כך שהגפנים יראו כמו גבעול ענק ובו זמנית תשתמשי בעלי תער!" אקרא ואחכה לראות מה יצא.
---
זה אומר שעברתי, נכון?
-
[COLOR=darkred][/COLOR]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה רואה שהנע[/COLOR][COLOR=red]ר הלך ואתה נזכר בפרופסור![/COLOR][/quote]
אני הולך אל הפרופסור ותוך כדי מחפש פוקימונים פראיים בדרך למעבדה.
-
[quote]דור
אתה רץ אבל היער גדול מידי!
אתה מנסה ליצור לך מין מחסה אבל הגזעים עבים מידי לקרייה ביד!
אתה נזכר שיש לך שק שינה דק מאוד אבל עדין ומוציא ופורש אותו, עדיין קר לך טיפה וקולות של פוקימונים מפחידים אותך טיפה, אתה מוציא את פנפי להגנה (את סקווירטל אתה עדין לא פגשתה) והוא נעמד לקרב אבל שום דבר לא יוצא, אז הוא משתמש באקדח מים וגלגול ויוצר לעצמו מנהרה מתחת לאדמה לשינה[/quote]
אני חושב קצת על מכסה יותר טוב ואז אני חושב על רעיון. אני אומר לפאנפי: ''פאנפי תשתמש על הקרקע באקדח מים ובגלגול כדי ליצור לשנינו מנהרה רחבה לישון בה. בינתיים אני מסתובב באזור ומחפש עלים וזרדים שאיתם אני יוכל להסוות את הבור. לאחר מכן, בבוקר, אני אומר לפאנפי להוציא אותנו מהמנהרה ואז ממשיך ללכת איתו ביער
~~~~~~~~~~~~~~~~
את רשמת לפני כמה תגובות שהגעתי למעבדת הפרופ' וקיבלתי את סקווירטל. אז אמרוים להיות לי את שניהם לא?
ואת יכולה להוסיף אותי לדף רשומים?
-
[COLOR="Olive"]מייקל
ביוטפלי משתמש ברוח כסופה ומעיף תעלי טער לאחר מכן ברוח כסופה נוספת אבת מעורבבת בחול וחזקה יותר, היא פוגעת בבאלבאזור של עומר ומעיפה אותו לריצפה
~~~~
מייקל אני יענה לשניכם מחר רק ב1 וחצי בצהרים
[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]נל
אבקש ממך לערוך כי כבר עשית תתחרות ועברת!
את עוד מאט עולה להילחם!
[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתה הולך למעבדה ורואה תפרופסור שממהר
"או שלום אתי מזה יש ך כבר פוקימון ופוקדור שלו? טוב אז הנה פוקדע וחמש פוקדורים ריקים סליחה על הכול פשוט אני ממהר אני צריך לנסוע עוד היום!" אמר הפרופסור ונתן לך תחפצים החדשים והשאיר אותך בחוץ
[/COLOR][COLOR="RoyalBlue"]דור
אני עוד מאט עורכת ומוסיפה הכול ואת כולם לא לדאוג
ויש לך סקווירטל
~~~~
אתה מוצא זרדים ועשבים אבל משתמש בהם למיטה במקום, שאתה מגיע אתה רואה בור קטן ונכנס איו ושם יש מערה גדולה, אתה מביא תזרדים ומכין לשניכם מיטה נחמדה לישון בה, לאחר כמה שעות אתה נרדם ומתעורר בבוקר ורואה תמערה הגדולה ונזכר שזה היום השני שלך במסע![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1093719][COLOR="Olive"]מייקל
ביוטפלי משתמש ברוח כסופה ומעיף תעלי טער לאחר מכן ברוח כסופה נוספת אבת מעורבבת בחול וחזקה יותר, היא פוגעת בבאלבאזור של עומר ומעיפה אותו לריצפה
~~~~
[/COLOR][/QUOTE]
"מצוין ביוטיפליי! עכשיו תשתמש בנשיכת חרק ואז תנסה ניקוז ג'יגה!" אני אומר בהתלהבות ומחכה לראות אם ביוטיפליי יצליח ניקוז ג'יגה
-
[QUOTE=sigal123;1093719][COLOR="Olive"]מייקל
~~~~
[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]נל
אבקש ממך לערוך כי כבר עשית תתחרות ועברת!
את עוד מאט עולה להילחם!
[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אתה הולך למעבדה ורואה תפרופסור שממהר
"או שלום אתי מזה יש ך כבר פוקימון ופוקדור שלו? טוב אז הנה פוקדע וחמש פוקדורים ריקים סליחה על הכול פשוט אני ממהר אני צריך לנסוע עוד היום!" אמר הפרופסור ונתן לך תחפצים החדשים והשאיר אותך בחוץ
[/COLOR][COLOR="RoyalBlue"]דור
אני עוד מאט עורכת ומוסיפה הכול ואת כולם לא לדאוג
ויש לך סקווירטל
~~~~
אתה מוצא זרדים ועשבים אבל משתמש בהם למיטה במקום, שאתה מגיע אתה רואה בור קטן ונכנס איו ושם יש מערה גדולה, אתה מביא תזרדים ומכין לשניכם מיטה נחמדה לישון בה, לאחר כמה שעות אתה נרדם ומתעורר בבוקר ורואה תמערה הגדולה ונזכר שזה היום השני שלך במסע![/COLOR][/QUOTE]
אני אומר אומר לפאנפי בוקר טוב ואז מחזיר אותו ומוציא את סקוורטל. אני מוציא אותו ואמר לו: ''שלום סקווירטל אני דור, המאמן החדש שלך אני ייאמן אותך ממש טוב למשך כל המסע'' ואז הולך איתו הלאה, מחפש את הפוקימונים קאטרפי\סוואדל
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מתי אני ייפגש עם שחקנים אחרים?
-
[quote=sigal123;1093719][COLOR=olive]מייקל[/COLOR]
[COLOR=olive]ביוטפלי משתמש ברוח כסופה ומעיף תעלי טער לאחר מכן ברוח כסופה נוספת אבת מעורבבת בחול וחזקה יותר, היא פוגעת בבאלבאזור של עומר ומעיפה אותו לריצפה[/COLOR]
[COLOR=olive]~~~~[/COLOR]
[COLOR=olive]מייקל אני יענה לשניכם מחר רק ב1 וחצי בצהרים[/COLOR]
[COLOR=darkorange]נל[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אבקש ממך לערוך כי כבר עשית תתחרות ועברת![/COLOR]
[COLOR=darkorange]את עוד מאט עולה להילחם![/COLOR]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה הולך למעבדה ורואה תפרופסור שממהר[/COLOR]
[COLOR=red]"או שלום אתי מזה יש ך כבר פוקימון ופוקדור שלו? טוב אז הנה פוקדע וחמש פוקדורים ריקים סליחה על הכול פשוט אני ממהר אני צריך לנסוע עוד היום!" אמר הפרופסור ונתן לך תחפצים החדשים והשאיר אותך בחוץ[/COLOR]
[COLOR=royalblue]דור[/COLOR]
[COLOR=royalblue]אני עוד מאט עורכת ומוסיפה הכול ואת כולם לא לדאוג[/COLOR]
[COLOR=royalblue]ויש לך סקווירטל[/COLOR]
[COLOR=royalblue]~~~~[/COLOR]
[COLOR=royalblue]אתה מוצא זרדים ועשבים אבל משתמש בהם למיטה במקום, שאתה מגיע אתה רואה בור קטן ונכנס איו ושם יש מערה גדולה, אתה מביא תזרדים ומכין לשניכם מיטה נחמדה לישון בה, לאחר כמה שעות אתה נרדם ומתעורר בבוקר ורואה תמערה הגדולה ונזכר שזה היום השני שלך במסע![/COLOR][/quote]
כתבתי שאני אצא החוצה כדי להתאמן:
[QUOTE]
אצא החוצה כדי להתאמן עם סניבי עוד קצת וגם עם טאפיג. אוציא את טאפיג קודם. "טאפיג, תשתמש בגחלת אל השמיים ואז תשתמש בנהמה כדי שיתנפצו מגלי הקול!" אקרא לו. 'זו גם דרך טובה ליצור זיקוקים!' אחשוב לי ואוציא את סניבי לכיוון השני. "סניבי, תשתמשי בגפנים שלך ותתפסי איתם את האדמה ואז תשתמשי בהם כדי לעלות לאוויר! אחר כך תסתובבי כך שהגפנים יראו כמו גבעול ענק ובו זמנית תשתמשי בעלי תער!" אקרא ואחכה לראות מה יצא.
[/QUOTE]
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
מתי שהיו חשקנים אחרים שתוכל להיפגש איתם
כולם כבר בעיר השנייה
~~~~
סקווירטל מהנהן ומחייך ונראה שמח מאוד, אתה מקפל את הדברים ויוצא יחד אם פנפי וסקווירטל ויוצא החוצה, פנפי וסקווירטל גורמים לבור להתמלא שוב לאט לאט ואתה בא להחזיר את פאנפי אבל אתה לא מוצא את הפוקדור שלו![/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]נל
טפיג משתמש בגחלת לשמים ואז בנהמה אבל הנהמה לא עושה כלום!
סניבי משתמש בשוט גפן ולא יכולה להרים את עצמה!
היא מסובבת תגפנים שיראו כמו דבגעול אבל לא הולך לה הרבה, היא לא מסוגלת לעשות עלי טער ומחזירה תגפנים ומשתמשת בעלי טער לשמים, שנופלים לעבר טאפיג ובניסי מצילה אותו בשוט גפן[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1093743][COLOR="RoyalBlue"]דור
מתי שהיו חשקנים אחרים שתוכל להיפגש איתם
כולם כבר בעיר השנייה
~~~~
סקווירטל מהנהן ומחייך ונראה שמח מאוד, אתה מקפל את הדברים ויוצא יחד אם פנפי וסקווירטל ויוצא החוצה, פנפי וסקווירטל גורמים לבור להתמלא שוב לאט לאט ואתה בא להחזיר את פאנפי אבל אתה לא מוצא את הפוקדור שלו![/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]נל
טפיג משתמש בגחלת לשמים ואז בנהמה אבל הנהמה לא עושה כלום!
סניבי משתמש בשוט גפן ולא יכולה להרים את עצמה!
היא מסובבת תגפנים שיראו כמו דבגעול אבל לא הולך לה הרבה, היא לא מסוגלת לעשות עלי טער ומחזירה תגפנים ומשתמשת בעלי טער לשמים, שנופלים לעבר טאפיג ובניסי מצילה אותו בשוט גפן[/COLOR][/QUOTE]
אני נבהל ממה שקורה ומבקש מפאנפי וסקווירטל לעזור לי לחפש. בינתיים אני מנסה לחפור את המנהרה שוב כדי לבדוק אם הפוקדור שם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את יכולה בבקשה כבר להוסיף אותי לדף רשומים וגם ראית את הה''פ ששלחתי לך?
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
ראיתי ואני מוסיפה עוד מאט אוקי?
~~~~
אתה מתחיל לחפש וגם פאנפי וסקווירטל עוזרים, לאט לאט יש עוד פעם מנהרה, אתה יורד למטה ורואה משהו מנצנץ בין הסלעים[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1093749][COLOR="RoyalBlue"]דור
ראיתי ואני מוסיפה עוד מאט אוקי?
~~~~
אתה מתחיל לחפש וגם פאנפי וסקווירטל עוזרים, לאט לאט יש עוד פעם מנהרה, אתה יורד למטה ורואה משהו מנצנץ בין הסלעים[/COLOR][/QUOTE]
אני רץ מהר לכיוון המנצנץ ובודק אם זה הפוקדור. אם זה פוקדור אני מחזיר את פאנפי וממשיך ללכת. אם זה פוקימון, אני קורא לסקווירטל ופאנפי ואומר לסקווירטל: ''אוקיי סקווירטל זה הקרב הראשון שלך רז בוא נעשה אותו'' אני אומר ואז אומר לו להשתמש באקדח מים
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מה המתקפות של סקווירטל?
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
עדכנתי הכול ולקח לי איזה חצי שעה תסתכל בעמוד הראשון
~~~~~
אתה מסתכל מה זה וזה לא פוקימון ולא פוקדור זה מין מגן כזה, אתה חופר מסביב וראוה שזה שלדון!
אתה מתחיל לקבל סחרחורת ומתנשם שאתה חושב שזה גופה אבל פתאום אתה רואה ששלדון עדין נושם![/COLOR][IMG]http://i42.tinypic.com/1oabee.png[/IMG]
-
[QUOTE=sigal123;1093855][COLOR="RoyalBlue"]דור
עדכנתי הכול ולקח לי איזה חצי שעה תסתכל בעמוד הראשון
~~~~~
אתה מסתכל מה זה וזה לא פוקימון ולא פוקדור זה מין מגן כזה, אתה חופר מסביב וראוה שזה שלדון!
אתה מתחיל לקבל סחרחורת ומתנשם שאתה חושב שזה גופה אבל פתאום אתה רואה ששלדון עדין נושם![/COLOR][IMG]http://i42.tinypic.com/1oabee.png[/IMG][/QUOTE]
אני קורא לסקווירטל ולפאנפי. לפאנפי אני אומר להישאר לידי ולסקווירטל אני אומר: '' סקווירטל זה הקרב הראשון שלנו אז אני רוצה ששנינו נעשה את המקסימום!'' אחר כך אני אומר לסקווירטל : ''סקווירטל, תשתמש באקדח מים ובבועות! אגיד ואחר כך אפנה לפאנפי ואגיד לו: ''אל תדאג פאנפי, גם לך יהיה קרב ראשון'' כדי לנחם אותו
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
סקווירטל בא לתקוף אבל פאנפי עוצר אותו בגילגול,
אתה רואה שהמצב של שלדון חלש מאוד[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1093869][COLOR="RoyalBlue"]דור
סקווירטל בא לתקוף אבל פאנפי עוצר אותו בגילגול,
אתה רואה שהמצב של שלדון חלש מאוד[/COLOR][/QUOTE]
לא הבנתי אבל אני יזרום
~~~~~~~~~~~~~~~~~
אשאל את פאנפי: ''אתה רוצה להילחם עכשיו נכון?'' ואז אגיד לסקווירטל: ''אני יילחם איתך בפעם אחרת טוב?''
ואז אני אומר לפאנפי: ''פאנפי תשתמש באקדח מים בכל הכוח!''
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
בקיצור שלדון גוסס בערך
~~~
פאנפי מסתכל אליך במבט מעוצבן [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1093874][COLOR="RoyalBlue"]דור
בקיצור שלדון גוסס בערך
~~~
פאנפי מסתכל אליך במבט מעוצבן [/COLOR][/QUOTE]
''פאנפי אתה בסדר?'' אשאל אותו ואז אזרוק על שילדון פוקדור בתקווה שהוא ייתפס
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
גוסס גוסס!
כיאלו חצי מת! הוא נקבר תחת המפולת של האבנים לכמה זמן והתעלף לחלוטין הוא במצב רע מאוד!
~~~~~~
פאנפי מעוצבן אליך אפילו יותר הוא השתמש בגלגול כך שהפוקדור שלך לא פגע בשלדון, הוא הסתכל אליך במבט כועס[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1093891][COLOR="RoyalBlue"]דור
גוסס גוסס!
כיאלו חצי מת! הוא נקבר תחת המפולת של האבנים לכמה זמן והתעלף לחלוטין הוא במצב רע מאוד!
~~~~~~
פאנפי מעוצבן אליך אפילו יותר הוא השתמש בגלגול כך שהפוקדור שלך לא פגע בשלדון, הוא הסתכל אליך במבט כועס[/COLOR][/QUOTE]
אה בסדר עכשיו הבנתי ואני קצת הסתכלתי במשחק מקודם אז אני יגיע למדגרת ביצים ואם כן מתי?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פאנפי הבנתי למה אתה מתכוון! חייבים להציל אותו! אני אומר ואז מחלץ את שילדון מהסלעים ורץ במהירות לעבר העיר\ הבית הקרובים
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
יוו תשתמש בסימנים העלה להבא " דיבור" ומדגרת הביצים לא חייבת להיות תמיד
~~~~~~~
אתה לוקח את שלדון והוא נראה במצב קשה, אתה רואה אוטו נוסע אבל הוא לא יספיק לראות אותך [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1093917][COLOR="RoyalBlue"]דור
יוו תשתמש בסימנים העלה להבא " דיבור" ומדגרת הביצים לא חייבת להיות תמיד
~~~~~~~
אתה לוקח את שלדון והוא נראה במצב קשה, אתה רואה אוטו נוסע אבל הוא לא יספיק לראות אותך [/COLOR][/QUOTE]
אני משתמש.....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני רץ אחרי האוטו ומקווה להגיע למקום שבו יוכלו לטפל בשילדון הפצוע
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
אתה רואה שלא תוכל לעצור תאוטו אתה רץ לפניו והוא עוצר עציקה פתאומית "ילד מה אתה משוגע?" קורא האיש ויצא מהאוטו [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1093932][COLOR="RoyalBlue"]דור
אתה רואה שלא תוכל לעצור תאוטו אתה רץ לפניו והוא עוצר עציקה פתאומית "ילד מה אתה משוגע?" קורא האיש ויצא מהאוטו [/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאיש: ''סליחה פשוט יש לי פה שילדון גוסס שמצאתי מתחת לאדמה ואני ממש חייב לרפא אותו אתה יודע איפה אני יכול?'' אשאל אתו
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
"עלה למעלה "אמר האיש והתחיל לנסוע במהריות, לידך ישבה איזה שהסתכלה אל שלדון הקטן, תוך כמה דקות הגעתם לשני בתים גדולים "פה יש מדגרת ביצים הם בטח יוכלו לעזור" אמר האיש ועצר תמכונים במהירות ליד הגבעה בה היה בית עצום בגודלו ובית בינוני, האישה גם יצאה וגם האיש והסתכלו אליך [/COLOR]
-
[quote=sigal123;1090985][COLOR=blue]תומר[/COLOR]
[COLOR=blue]איפום קם במהירות במתקפה מהירה ופוגעה בסניזל אבל לא קשה, היא משתמש בקרן קרח אבל איפום שוב משתמש באגרוף מה שפוגע בחוזקה בסניזל, היא משתמש בקרן קרח שמקפיאה את כפות רגליו של סניזל ושרטה אותו בציפורן צל שפגעה בו בחוזקה[/COLOR]
[/quote]
"איפום על תוותר!" אני אומר לו כדי לעודד אותו "עכשיו תשתמש באגרוף על הקרח שעל כפות רגליך כדי להשתחשר ממנו" אני אומר לאיפום "כאשר תשתחרר תתחיל לרוץ לעבר סניזל בכל המהירות שלך ותתחמק מכל המתקפות שהוא שולח וכאשר תיהיה מספיק קרוב תשתמש באגרוף בכל הכוח על בטנו של סניזל" אני אומר לאיפום בנחישות רבה
-
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה הולך למעבדה ורואה תפרופסור שממהר[/COLOR]
[COLOR=red]"או שלום אתי מזה יש ך כבר פוקימון ופוקדור שלו? טוב אז הנה פוקדע וחמש פוקדורים ריקים סליחה על הכול פשוט אני ממהר אני צריך לנסוע עוד היום!" אמר הפרופסור ונתן לך תחפצים החדשים והשאיר אותך בחוץ[/COLOR]
אני מוציא את צ'ארמנדר והולך איתו לעיר הבאה ומחפש פוקימונים ללכוד או קרבות נגד מאמנים אחרים.
-
[COLOR="blue"]בראיינט
איפום משתחרר ורץ לעבר סניזל, היא משתמשת בקרן קרח אבל הוא מתחמק מכול הקרני קרח,
הוא רץ במהירות מדהימה ולאחר מכן תוקף באגרוף חזק יותר מאגרוף רגיל בסניזל שמעיף אותה על עץ ופוגע בה מאוד קשה [/COLOR]
[I]"איפום למד אגרוף ממוקד"[/I] [COLOR="Blue"]קרא הפוקדע[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
תשקיע בתגובות בקשה,
כדי לעבור לעיר הבאה יעברו לפחות יום או יומים לא חמש דקות
~~~~~~~
אתה הולך יחד אם צרמנדר ורואה שאין כמעט אף אחד
"מדקיפ תשתמש באקדח מים!" אתה שומע מאזור השיחים[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1093957][COLOR="RoyalBlue"]דור
"עלה למעלה "אמר האיש והתחיל לנסוע במהריות, לידך ישבה איזה שהסתכלה אל שלדון הקטן, תוך כמה דקות הגעתם לשני בתים גדולים "פה יש מדגרת ביצים הם בטח יוכלו לעזור" אמר האיש ועצר תמכונים במהירות ליד הגבעה בה היה בית עצום בגודלו ובית בינוני, האישה גם יצאה וגם האיש והסתכלו אליך [/COLOR][/QUOTE]
אני נכנס למדגרת הביצים ושואל אם יש פה מישהו. אם עונים לי אני אומר להם ששילדון גוסס וצריך לרפא אותו ואם לא
עונים לי אני יתחיל ללכת שם
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
אתה עולה ללמעלה במהירות ומתפרץ, אתה רואה איש מכין קפה ועוד אישה שמסתכלת אליך ואל שלדון לאחר שראתה טלוויזיה, אתה אומר להם ששלדון גוסס ואתה צריך ריפוי דחוף והנערה לוקחת את שלדון ללמעלה, לאחר מכן היא יורדת למטה יחד אם שני פוקימונים מוזרים והולכת לבחוץ יחד אם שלדון,[/COLOR][IMG]http://www.up2me.co.il/images/4745524.png[/IMG][IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/plat1fn/470.png[/IMG][IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr072.png[/IMG]
-
[QUOTE=sigal123;1094114][COLOR="RoyalBlue"]דור
אתה עולה ללמעלה במהירות ומתפרץ, אתה רואה איש מכין קפה ועוד אישה שמסתכלת אליך ואל שלדון לאחר שראתה טלוויזיה, אתה אומר להם ששלדון גוסס ואתה צריך ריפוי דחוף והנערה לוקחת את שלדון ללמעלה, לאחר מכן היא יורדת למטה יחד אם שני פוקימונים מוזרים והולכת לבחוץ יחד אם שלדון,[/COLOR][IMG]http://www.up2me.co.il/images/4745524.png[/IMG][IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/plat1fn/470.png[/IMG][IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr072.png[/IMG][/QUOTE]
אני הולך אחרי האישה ואז אני שואל אותה:''שילדון מרגיש יותר טוב?''
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
אתה הולך ורואה את החתול עשב זוהר ונוגע במגן של שלדון ומבין שהוא משתמש בפוזוסינטזה, לאחר כמה דקות שלדון קם ומתנער קצת[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1094098][COLOR=blue]בראיינט[/COLOR]
[COLOR=blue]איפום משתחרר ורץ לעבר סניזל, היא משתמשת בקרן קרח אבל הוא מתחמק מכול הקרני קרח, [/COLOR]
[COLOR=blue]הוא רץ במהירות מדהימה ולאחר מכן תוקף באגרוף חזק יותר מאגרוף רגיל בסניזל שמעיף אותה על עץ ופוגע בה מאוד קשה [/COLOR]
[I]"איפום למד אגרוף ממוקד"[/I] [COLOR=blue]קרא הפוקדע[/COLOR]
[/quote]
"וואו איפום כל הכבוד!" אני אומר לאיפום בהתלהבות "עכשיו תרוץ לעבר סניזל ותגמור את הקרב הזה בעזרת אגרוף ממקוד!" אני אומר לאיפום בהתלהבות וכבר מוכן עם הפוכדור כדי לתפוס את סניזל
-
[QUOTE=sigal123;1094123][COLOR="RoyalBlue"]דור
אתה הולך ורואה את החתול עשב זוהר ונוגע במגן של שלדון ומבין שהוא משתמש בפוזוסינטזה, לאחר כמה דקות שלדון קם ומתנער קצת[/COLOR][/QUOTE]
אני נושם לרווחה ואז שואל את שילדון: ''שילדון אתה בסדר? מצאתי אותך קבור מתחת לאדמה, אני מקוהה שאתה מרגיש יותר טוב.'' ואחר כך אשאל אותו גם:''שילדון, אתה רוצה להצטרף אליי?''
-
[COLOR="Blue"]בראיינט
איפום משתמש שנית באגרוף ממקוד על סניזל,
עייניה משתנות ל@@ כסימן שהיא התעלפה,
איפום המאושר מחייך ומתנשף קצת[/COLOR][COLOR="RoyalBlue"]דור
שלדון מסתכל אליך בעיניו השחורות והגדולות ולבסוף מהנהן קלות, אתה מרגיש איך מלא אושר מציף אותך[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1094146][COLOR="Blue"]בראיינט
איפום משתמש שנית באגרוף ממקוד על סניזל,
עייניה משתנות ל@@ כסימן שהיא התעלפה,
איפום המאושר מחייך ומתנשף קצת[/COLOR][COLOR="RoyalBlue"]דור
שלדון מסתכל אליך בעיניו השחורות והגדולות ולבסוף מהנהן קלות, אתה מרגיש איך מלא אושר מציף אותך[/COLOR][/QUOTE]
אני שואל את שילדון:''שילדון תרצה להצטרף אליי?'' ואם הוא יסכים אני יזרוק עליו פוקדור, ואם הוא ירצה קודם קרב אביא את סקוויטל ואמר לו: סקווירטל, תשתמש באקדח מים ובבועות!''
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
שלדון כבר הנהן אבל הוא רוצה קרב, סקווירטל השתמש בקרן בועות ששלדון הגן על עצמו בעזרת המגן שלו בקלות[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1094150][COLOR="RoyalBlue"]דור
שלדון כבר הנהן אבל הוא רוצה קרב, סקווירטל השתמש בקרן בועות ששלדון הגן על עצמו בעזרת המגן שלו בקלות[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר: סקווירטל, תשתמש באקדח מים ובבועות יחדיו! קדימה אני יודע שתצליח!''