-
[quote=Pooh;1085370]
[B]קודק:[/B]
אתה מחזיר את וויסמאר לפוקדור ובויזל יוצא לקרב במקומו, בויזל, שנראה נחוש יותר ממקודם, מיד שולח כוכבים זוהרים לעבר הרדיאר שנפגע, ומיד בויזל יוצא במהירות ותוקף בסילון אקווה חזק שגורם להרדיאר להפגע קשה ולעוף עד שהוא מתרסק על האדמה. בזמן הזה, אתה אומר לסוואבלו שישתמש באובך על החייל, אך נראה שהוא לא מצליח להשתמש בגלל מזג האוויר במערה, אך הוא חוזר אליך במהירות ומתיישב על כתפך כשתג הפלדה בפיו.
[/quote]
"כולם לכסות אוזניים..סוואבלו שירה!" אלחש להם,ואקח את התג ואכניס אותו לכייס,מיד אחר כך אכסה את אוזניי.
לאחר שהחייל והרדיאר יירדמו אומר לבוויזל "מהירות על הרדיאר,ואז מיד אחרי זה סילון אקווה שיפגע בו מיד אחריו! לבסוף סוואבלו תשתמש בהדהמה ובוויזל רדיפה ווויסמאר יללה על החייל!" אומר להם.
-
[QUOTE=Pooh;1083846][B]דור:[/B]
אתה קם על רגליך ודוחף חזרה את החייל שנראה כועס למדי, ומיד אמרה מורה על הפוקימונים שלך להתחמק ממתקפות היריבים, ושניהם מצליחים בכך. לאחר מכן, אתה אומר לפוקימונים שלך להשתמש במתקפות שלהם, ומיד ווינד שולח חיתוך אווירי חזק לעבר איוויזור שהפעם לא מספיק להתחמק ונפגע בחוזקה מהחיתוך האווירי ואיוויזור מתגלגל עד שנתקע באחת הקירות. תוך כדי, איווי רץ לעבר פוצ'יאנה ומשתמש במתקפה מהירה עליו, וגם פוצ'יאנה לא מספיק ונפגע מהמתקפה המהירה והוא נופל לקרקע. "קומו על הרגליים! איוויזור עלי תער על ראפלט ואתה פוצ'יאנה, תשתמש בנשיכה על איווי!" צועק החייל ולפתע איוויזור שולח עלי תער מהירים שפוגעים בווינד אך לא נראה שהוא הושפע כל כך, אך פוצ'יאנה לא מצליח לפגוע באיווי בעל האינסטיקטים החדים שמתחמק.[/QUOTE]
"מצוין, חברים," אני אומר בחיוך. "עכשיו, איווי תעלה על גבו של ווינד. ווינד, תנסה לייצר סופה שתקיף את אייביזור ופוצ'יאנה, איווי היצמד לווינד עד חלוף הסופה ותפגע בשני הפוקימונים במתקפה מהירה ונשיכה!" אני אומר, מקווה שווינדי צליח. "אם ווינד לא יצליח, זה לא נורא. תמשיכו באס אווירי ומתקפה מהירה על אייביזור ופוצ'יאנה (בהתאם)!"
-
[QUOTE=Pooh;1085370][b]
[b]ליאור:[/b]
נאזליף קם על רגליו ומתאושש מהמכה. נאזליף, שנראה נחוש מאוד לנצח בקרב, יוצא במהירות גבוהה לעבר טימבאר, ואז מטווח קרוב הוא משתמש בעלי תער חזקים, "תעיף את העלים עם העץ!" צועק החייל ולפתע טימבאר משתמש בחתיכת העץ שבידו והוא מעיף חלק מהעלים, אך לפתע חלק מהעלים פוגעים בו והוא עף לאחור ומתגלגל על הקרקע. "תשתמש בזריקת אבנים!" צועק החייל, ולפתע טימבאר מרים אבן גדולה מהאדמה, והוא לפתע זורק אותה במהירות לעבר נאזליף.
[/QUOTE]
אני אומר לנאזליף במהירות " תשתמש בהתקפה מהירה כדי לחמוק מן האבן הגדולה שטמבאר זורק עליך.לאחר כן תשתמש בעלי טער על טימבאר.תעיף לעברו מלא עלי טער רבים חדים "
-
[b]תומר:[/b]
ראלטס משתמש שוב בצוות כפול ושוב כפילים רבים עומדי במעגל סביב קרוגאנק. הפעם, לפני שהוא מספיק להגיב, ראלטס משתמש בבלבול חזק ולפתע הילה כחולה מופיעה סביב קרוגאנק והוא מרחף באוויר, ואז הוא מוטח בחוזקה בקרקע ונפצע קשה. ראלטס חוזר להיות אחד, והוא נראה מעט תשוש.
"קדימה קרוגאנק! תשתמש בהדהמה!" צועק החייל, ולפתע קרוגאנק מתחיל לרוץ במהירות לעבר ראלטס ולו מבט די כועס בעיניים.
[b]קודק:[/b]
אתה לא יכול 2 או 3 על 1...
---
אתה לוקח מסוואבלו את תג הברזל ומכניס אותך לכיסך, לאחר מכן אתה צועק לכסות אוזניים, וגם החייל מבין את זה ומכסה גם את אוזניו, ואז סוואבלו משתמש בשירה, שגורם להרדיאר להרדם.
לאחר מכן, בויזל משתמש באקדח מים חזק שפוגע בהרדיאר ומרטיב אותו לגמרי, אך בזכות זה הרדיאר קם משנתו, ואז בויזל יוצא במהירות ומנסה להשתמש ברדיפה על החייל, אך הרדיאר מגן על החייל ותוקף בדחיפה שמעיפה את בויזל לקרקע. "טוב מאוד הרדיאר! עכשיו נשיכה!" צועק החייל בכעס ומיד הרדיאר מתחיל לשעוט לעבר בויזל שעדיין על הקרקע.
[b]דור:[/b]
איווי קופץ ועולה על גבו של ווינד, ושניהם נראים מאוד מתואמים ומאוד נחושים יחדיו. לאחר מכן, ווינד מנסה ליצור סופה חזקה, אך הוא אינו מצליח לעשות זאת, ובכך המהלך האסטרטגי שלך נכשל. למרות זאת, איווי ו-ווינד לא מוותרים, ומיד איווי קופץ מגבו של ווינד ותוקף במתקפה מהירה את פוצ'יאנה והוא עף לאחור בחוזקה, ומיד גם ווינד יוצא ומשתמש באס אווירי עוצמתי שפוגע ישירות באיוויזור, והוא נפגע קשה מאוד וגם כן נופל על הקרקע. אתה שם לב ששני הפוקימונים שוכבים על הרצפה, מעולפים." לא!" צורח החייל בכעס רב ומחזיר את שני הפוקימונים שלו לפוקדורים. לאחר מכן, החייל נעמד ליד הדלת וצועק לך, "זה לא משנה! אתה לא תעבור!" בעודו מנסה לחסום את הכניסה.
נאזליף מהנהן להוראותיך והוא מצליח אך מההדף החזק של הסלע שפגע בקרקע, נאזליף מחליק ונופל על הגב, "תנצל את הרגע! בעיטה נמוכה!" צועק החייל ומיד טימבאר מנצל את רגע החולשה של נאזליף, הוא רץ ובועט בנאזליף השוכב, וזה מתגלגל אחורה בכאבים. למרות זאת, נאזליף קם על הרגליים, ושולח עלי תער רבים וחדים שפוגעים הפעם בטימבאר וגם זה נפצע קשה.
-
[QUOTE=Pooh;1085936][b]
נאזליף מהנהן להוראותיך והוא מצליח אך מההדף החזק של הסלע שפגע בקרקע, נאזליף מחליק ונופל על הגב, "תנצל את הרגע! בעיטה נמוכה!" צועק החייל ומיד טימבאר מנצל את רגע החולשה של נאזליף, הוא רץ ובועט בנאזליף השוכב, וזה מתגלגל אחורה בכאבים. למרות זאת, נאזליף קם על הרגליים, ושולח עלי תער רבים וחדים שפוגעים הפעם בטימבאר וגם זה נפצע קשה.[/QUOTE]
אני אומר לנאלזיף " קדימה נאזליף הגיע הזמן שנגמור את הטימבאר הזה אחת ולתמיד.תשתמש בקליע הזרעים הכי חזק שלך על טימבאר.תעיף לעבהרו מלא זרעים שיפגעו בו.לאחר מכן תשתמש בהעלי טער.טעיף לעברו הקרבה עלי טער "
-
[quote=Pooh;1085936]
אתה לא יכול 2 או 3 על 1...
---
אתה לוקח מסוואבלו את תג הברזל ומכניס אותך לכיסך, לאחר מכן אתה צועק לכסות אוזניים, וגם החייל מבין את זה ומכסה גם את אוזניו, ואז סוואבלו משתמש בשירה, שגורם להרדיאר להרדם.
לאחר מכן, בויזל משתמש באקדח מים חזק שפוגע בהרדיאר ומרטיב אותו לגמרי, אך בזכות זה הרדיאר קם משנתו, ואז בויזל יוצא במהירות ומנסה להשתמש ברדיפה על החייל, אך הרדיאר מגן על החייל ותוקף בדחיפה שמעיפה את בויזל לקרקע. "טוב מאוד הרדיאר! עכשיו נשיכה!" צועק החייל בכעס ומיד הרדיאר מתחיל לשעוט לעבר בויזל שעדיין על הקרקע.
[/quote]
"בוזיל מהר תשתמש באקדח מים ותעיף אותו ממך! תתרענן ותשתמש בסילון אקווה חזק במיוחד!סוואבלו לך מאחוריי החייל,גם אתה וויסמאר! ותשמרו עליו שלא יברח!" אומר להם.
-
[QUOTE=Pooh;1085936][b]דור:[/b]
איווי קופץ ועולה על גבו של ווינד, ושניהם נראים מאוד מתואמים ומאוד נחושים יחדיו. לאחר מכן, ווינד מנסה ליצור סופה חזקה, אך הוא אינו מצליח לעשות זאת, ובכך המהלך האסטרטגי שלך נכשל. למרות זאת, איווי ו-ווינד לא מוותרים, ומיד איווי קופץ מגבו של ווינד ותוקף במתקפה מהירה את פוצ'יאנה והוא עף לאחור בחוזקה, ומיד גם ווינד יוצא ומשתמש באס אווירי עוצמתי שפוגע ישירות באיוויזור, והוא נפגע קשה מאוד וגם כן נופל על הקרקע. אתה שם לב ששני הפוקימונים שוכבים על הרצפה, מעולפים." לא!" צורח החייל בכעס רב ומחזיר את שני הפוקימונים שלו לפוקדורים. לאחר מכן, החייל נעמד ליד הדלת וצועק לך, "זה לא משנה! אתה לא תעבור!" בעודו מנסה לחסום את הכניסה.[/QUOTE]
אני שולף את המכשיר הלבן שיורה כדורי סטאטוס, ואני אכניס לתוכו כדור צהוב, ואירה אותו על הבחור מצוות ונום. "אתה בטוח?" אשאל בציניות לאחר שישותק, אזיז אותו הצידה ויחד עם הפוקימונים שלי אנסה לשבור את הדלת (איווי במתקפה מהירה, ווינד בחיתוך אווירי ואני בבעיטת זעם XD)
-
[QUOTE=Pooh;1085936][b]תומר:[/b]
ראלטס משתמש שוב בצוות כפול ושוב כפילים רבים עומדי במעגל סביב קרוגאנק. הפעם, לפני שהוא מספיק להגיב, ראלטס משתמש בבלבול חזק ולפתע הילה כחולה מופיעה סביב קרוגאנק והוא מרחף באוויר, ואז הוא מוטח בחוזקה בקרקע ונפצע קשה. ראלטס חוזר להיות אחד, והוא נראה מעט תשוש.
"קדימה קרוגאנק! תשתמש בהדהמה!" צועק החייל, ולפתע קרוגאנק מתחיל לרוץ במהירות לעבר ראלטס ולו מבט די כועס בעיניים.
[/QUOTE]
"שיגור ראלטס ואז בילבול!" אפקוד על ראלטס במהירות "מיד!" אוסיף לאחר מכן.
-
[B]ליאור:[/B]
נאזליף מהנהן להוראותיך, ומיד יוצא ותוקף ביריית עלים חזקה ומהירה שפוגעת בטימבאר, ומיד לאחר מכן, נאזליף מוסיף גם עלי תער רבים שפוגעים בחוזקה בטימבאר והוא עף לאחור במהירות ומתרסק על הקרקע. אתה רואה שטימבאר שוכב על הקרקע, מעולף. "לא!" צורח החייל בחוזקה ובכעס ומחזיר את טימבאר לפוקדור שלו, "חכה זה עוד לא נגמר!" הוא צועק עליך בכעס רב, והולך מהמקום. אתה רואה שנאזליף תשוש מאוד אך מאושר על הניצחון.
כשבויזל על הקרקע, הוא מרים את ראשו ותוקף באקדח מים שפוגע בהרדיאר ומרחיק אותו מבויזל. לאחר מכן, בויזל קם על הרגליים שלו, ויוצא בסילון אקווה מהיר לעבר הרדיאר, "תתחמק!" צועק החייל ומיד הרדיאר מצליח להתחמק ביעילות מסילון האקווה של בויזל. לאחר מכן, אתה אומר לסוואבלו ו-וויסמר ללכת מאחורי החייל כדי שלא יברח, אך הם לא זזים ממך מכיוון שהם מפחדים מאוד מהחייל.
[B]דור:[/B]
אתה מוציא את הסטאטוס-שוט וכדור צהוב אחד. אתה מכניס את הכדור לתוך המכשיר, מכוון ויורה בדיוק בבית החזה של החייל, מה שגורם לחייל להשכב על הרצפה, משותק. אתה אומר לו את דבריך בציניות, ומיד אתה ושני הפוקימונים שלך מנסים כל אחד במתקפתו, איווי במתקפה מהירה, ווינד בחיתוך אווירי ואתה במתקפת זעם הרסנית (Att. 40, Acc. 95, PP 10 ~ לחימה) ואתה פורצים ומנפצים את הדלת.
אתם נכנסים לתוך חדר בקרה נוסף, דומה מאוד לחדר השני רק שהחדר הזה יותר גדול, עם יותר מצלמות והן מכוונות למקומות שונים מאשר בחדר הקודם. אתה רואה על השולחן ליד המסכים, פוקדור אחד, ודף מקופל בצבע צהוב.
[B]תומר:[/B]
אתה פוקד על ראלטס להשתמש בשיגור, אך זה לא מבין מה אתה רוצה ממנו וכשהוא מסובב את ראשו בחוסר הבנה לכיוונך, הוא נפגע בחוזקה מההדהמה של קרוגאנק, וראלטס עף לאחור ממש עד לרגליים שלך. לאחר מכן, ראלטס מתעצבן מאוד, ומשתמש בבלבול ששוב גורם לקרוגאנק לרחף באוויר, ואז שוב הוא מוטח בקרקע בחוזקה. אתה רואה שהוא כבר פצוע קשה בזכות המתקפות היעילות, אך גם ראלטס די תשוש.
-
[QUOTE=Pooh;1086618][B]תומר:[/B]
אתה פוקד על ראלטס להשתמש בשיגור, אך זה לא מבין מה אתה רוצה ממנו וכשהוא מסובב את ראשו בחוסר הבנה לכיוונך, הוא נפגע בחוזקה מההדהמה של קרוגאנק, וראלטס עף לאחור ממש עד לרגליים שלך. לאחר מכן, ראלטס מתעצבן מאוד, ומשתמש בבלבול ששוב גורם לקרוגאנק לרחף באוויר, ואז שוב הוא מוטח בקרקע בחוזקה. אתה רואה שהוא כבר פצוע קשה בזכות המתקפות היעילות, אך גם ראלטס די תשוש.[/QUOTE]
"ראלטס תשתמש בנהמה על קרוגאנק ואז שהוא משותק תסיים את הקרב בבילבול! אתה מסוגל!" אפקוד על ראלטס בעידוד.
-
[quote=Pooh;1086618]
כשבויזל על הקרקע, הוא מרים את ראשו ותוקף באקדח מים שפוגע בהרדיאר ומרחיק אותו מבויזל. לאחר מכן, בויזל קם על הרגליים שלו, ויוצא בסילון אקווה מהיר לעבר הרדיאר, "תתחמק!" צועק החייל ומיד הרדיאר מצליח להתחמק ביעילות מסילון האקווה של בויזל. לאחר מכן, אתה אומר לסוואבלו ו-וויסמר ללכת מאחורי החייל כדי שלא יברח, אך הם לא זזים ממך מכיוון שהם מפחדים מאוד מהחייל.
[/quote]
"אוקי! בויזל בוא תעמוד לצידי! סוואבלו שירה מהר!" אומר ואסמן לכולם (לא כולל החייל והרדיאר) לאטום את האוזניים.
"עכשיו סוואבלו מתקפת זעם ואז ניקור!" אומר לו.
-
[QUOTE=Pooh;1086618][B]ליאור:[/B]
נאזליף מהנהן להוראותיך, ומיד יוצא ותוקף ביריית עלים חזקה ומהירה שפוגעת בטימבאר, ומיד לאחר מכן, נאזליף מוסיף גם עלי תער רבים שפוגעים בחוזקה בטימבאר והוא עף לאחור במהירות ומתרסק על הקרקע. אתה רואה שטימבאר שוכב על הקרקע, מעולף. "לא!" צורח החייל בחוזקה ובכעס ומחזיר את טימבאר לפוקדור שלו, "חכה זה עוד לא נגמר!" הוא צועק עליך בכעס רב, והולך מהמקום. אתה רואה שנאזליף תשוש מאוד אך מאושר על הניצחון.
.[/QUOTE]
אני אומר לנאזליף " כול הכבוד לך עכשיו תנוח בפוכדור שלך מגיע לך מנוחה ". אני מחזיר את נאזליף לפוכדור שלו.אני מתחיל לחקור קצתת את הר ומחפש בו דברים שאולי קשורים לפרופסור.אני נזהר שלא ליפול לבריכות הלבה
-
[QUOTE=Pooh;1086618][B]דור:[/B]
אתה מוציא את הסטאטוס-שוט וכדור צהוב אחד. אתה מכניס את הכדור לתוך המכשיר, מכוון ויורה בדיוק בבית החזה של החייל, מה שגורם לחייל להשכב על הרצפה, משותק. אתה אומר לו את דבריך בציניות, ומיד אתה ושני הפוקימונים שלך מנסים כל אחד במתקפתו, איווי במתקפה מהירה, ווינד בחיתוך אווירי ואתה במתקפת זעם הרסנית (Att. 40, Acc. 95, PP 10 ~ לחימה) ואתה פורצים ומנפצים את הדלת.
אתם נכנסים לתוך חדר בקרה נוסף, דומה מאוד לחדר השני רק שהחדר הזה יותר גדול, עם יותר מצלמות והן מכוונות למקומות שונים מאשר בחדר הקודם. אתה רואה על השולחן ליד המסכים, פוקדור אחד, ודף מקופל בצבע צהוב.[/QUOTE]
אני מחזיר את ווינד ואיווי, ושולף מתיקי פוקסמוק. אני חורט בזכרוני את הדרך אל השולחן, וזורק את הפוקסמוק. כשהעשן מציף את החדר וחוסם את המצלמות אני הולך אל השולחן, תוחב את הפוכדור והפתק בכיסי, ומשתגר אל העיר סלייטפורט אל המפקדה. אני אכנס פנימה, וכשאהיה במקום בטוח אני אבדוק מי היה בפוכדור ומה כתוב בפתק. לאחר מכן, אני אשוב למשימתי - למצוא את פרופסור קולינס, ואקווה שהפתק או הפוקימון ירמזו לי על מקום הימצאו.
-
[QUOTE=Pooh;1085370][b]
[b]יואב:[/b]
אתה מחזיר את סטארביה התשוש לפוקדור שלו, ומוציא מיד את פוליוואג השמח לקרב. פוליוואג יוצא מהפוקדור שלו ומיד תוקף באקדח מים זריז לעבר מגבי, "תתחמק!" צועק רוברט, ומיד מגבי קופץ הצידה ובמזל מצליח להתחמק מאקדח המים של פוליוואג. "עכשיו גחלת!" הוא מוסיף בצעקה, ולפתע מגבי שולח כדורים קטנים כתומים ולוהטים לעבר פוליוואג.[/QUOTE]
"תתחמק פוליוואג, ואז עוד אקדח ואז תנסה להשתמש בקרן בועות!" אני אומר לפוליוואג הקטן שלי בהתלהבות ומחכה לראות אם הוא יצליח קרן בועות
-
[B]תומר:[/B]
ראלטס משתמש בנהימה חזקה, ונראה שקרוגאנק די מאויים ממנה, אך לא משתקק, ואז ראלטס תוקף שוב בבלבול שעושה את אותן פעולות, אך הפעם ראלטס משתמש בכל כוחו ונותן לקרוגאנק את הבלבול החזק ביותר שלו וקרוגאנק מתרסק על האדמה בחוזקה רבה. אתה רואה שקרוגאנק שוכב על הרצפה, מעולף. ראלטס המאושר מיד קופץ משמחה על ניצחונו, אך אתה רואה שהוא בכל זאת תשוש. "ארר..." ממלמל בכעס החייל ומחזיר את קרוגאנק לפוקדור, "אל תדאג, מצפות לך עוד הפתעות בדרך..." הוא אומר בחיוך קטן וערמומי ומצחקק ברוע והוא הולך מהמקום.
אתה מחליף בקרב את בויזל בסוואבלו, שיוצא להלחם בנחישות. אתה מסמן לכולם לאטום את אוזניהם, ומיד סוואבלו משתמש בשירה מצויינת, שגורמת להרדיאר להרדם מיד במקום, "לא! מה עשית?!" הוא צועק בחוזקה ובכעס, "קום הרדיאר!" צועק החייל, אך נראה שהרדיאר שקוע בשינה עמוקה. לאחר מכן, סוואבלו יוצא במהירות לעבר הרדיאר ותוקף במתקפת זעם ואז הוא מוסיף ניקור עוצמתי, שמעיף את הרדיאר על סלע גדול במערה וממנו הוא נופל לקרקע. אתה רואה שהרדיאר שוכב על הקרקע, מעולף. "לא!" צורח החייל בכעס, ומחזיר את הרדיאר לפוקדור שלו, "אולי ניצחת עכשיו, אבל חכה..." הוא אומר בחיוך ערמומי, ולפתע הוא שולף מין חפץ קטן שדומה לפוקסמוק, ואז הוא מטיח אותו בקרקע ומסך עשן כבד נעשה במערה. לאחר כמה דקות העשן מתפוגג, ואתה רואה שהחייל איננו עוד במקום.
[B]ליאור:[/B]
אתה מחזיר את נאזליף השמח לפוקדור כדי שינוח, ומיד אתה חוזר לסיורים בהר, בחיפוש אחר פרופסור קולינס. אתה מחפש ומחפש, ואתה ומרגיש שכבר מיצית כל פינה וכל סנטימטר בקרקע, בעודך מנסה לא ליפול לבריכות הלבה הגדולות. לפתע, אתה מרגיש משהו מתחמם בכיס שלך, אתה בודק ורואה שזה התג המתכתי, שלפתע כיתוב קטן ולא ברור מופיע בצידו האחורי, אתה מנסה לראות ואתה רואה שכתובה המילה [I][SIZE="1"]Weezin..[/SIZE][/I].
[B]דור:[/B]
אתה מחזיר את איווי ואתה ווינד לפוקדורים שלהם, ובזריזות רבה אתה זורק פוקסמוק לקרקע, שיוצר עשן סמיך בכל החדר. מיד, אתה יוצא לפעולה וחוטף את הפוקדור והדף המקופל, מכניס אותם לכיסך במהירות רבה, ואז אתה משתגר אל העיר סלייטפורט, ואז במצמוץ עין אתה מוצא את עצמך במקום החדר עם העשן, בעיר סלייטפורט הרגועה והיפה. אתה מוציא את הפתק והפוקדור מכיסך, אתה מסתכל בפתק ורואה שרשומה מילה אחת בגדול ובבירור; [B][SIZE="3"]נשמה[/SIZE][/B]. אתה מוציא גם את הפוקדור וזורק אותו, ולפתע יוצא ממנו קופינג [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/109.png[/IMG] עם מבט מבולבל מאוד, קופינג מביט ימינה ושמאלה בחשש, והוא לא מבין מה הוא עושה פה, ואז מיד הוא מתחיל לברוח במהירות לכיוון הדרך הצפונית של סלייטפורט.
[B]יואב:[/B]
פוליוואג מתחמק בזריזות מהגחלת הרותחת של מגבי, ואז מיד שולח אקדח מים מהיר שפוגע במגבי בחוזקה, ואז מגבי עף אחורה ומתגלגל על האדמה, פצוע קשה. לפתע, פוליוואג קופץ ממקומו ותוקף בקרן בועות מהיר שפוגע כולו במגבי המותש, מה שגורם למגבי להפגע עוד יותר בחוזקה רבה בזכות יתרון הסוגים. אתה שם לב שמגבי שוכב על הקרקע ולא זז, מעולף. "לא!" צועק רוברט בכעס ומחזיר את מגבי בפנים מושפלות, "אל תדאג, אנחנו עוד נתראה!" הוא אומר בכעס רב, ולפתע הוא שולף מין חפץ קטן שדומה לפוקסמוק, ואז הוא מטיח אותו בקרקע ומסך עשן כבד נעשה במערה. לאחר כמה דקות העשן מתפוגג, ואתה רואה שרוב איננו עוד במקום. פוליוואג השמח קופץ במקום מאושר, אך אתה רואה למרות זאת שהוא מאוד תשוש.
---
בזכות הניסיון שצבר, פוליוואג למד מתקפות חדשות!