-
גל- "גם אתה פוקימון עשבי, אז באמת הוגן שאני ייקח את זה" אומר מאשין.
הוא צועד בזהירות רבה לכיוון הליצ'י, ותופס אותם בידו. הוא תולש שלושה פירות, ומחזיק אותם.
לפתע, מתוך הלבה יוצאת בועה גדולה של לבה, הבועה מתפוצצת. אך במקום שהלבה תעוף עליכם, היא מתנקזת לגוש אחד גדול, שנוחת לידכם. הגוש מקבל צורה של חשופית, אתה מבין שזהו סלאגמה. "תחזיר את הפרי למקום אליו הוא שייך!" אומר סלאגמה וחוסם את המעבר למעלה.
בולט- אתה יורד במהירות למטה, ופאניק מצטרף אליך. אתם יורדים במהירות, ושמים לב להרבה סלאגמות שקוראים "היי! לקחתם את הליצ'י!!!". הם מנסים לרדוף אחריכם, אבל מה לעשות שהם חשופיות? הם לא מצליחים להדביק אתכם. אתם ממשיכים לרדת, והיער נעשה יותר ויותר קרוב אליכם. לפתע, פאניק נופל, ומתגלגל. "תעזור לי!!" הוא קורא לך בעודו מתגלגל.
-
[QUOTE=Sandshrew;1246305]גל- "גם אתה פוקימון עשבי, אז באמת הוגן שאני ייקח את זה" אומר מאשין.
הוא צועד בזהירות רבה לכיוון הליצ'י, ותופס אותם בידו. הוא תולש שלושה פירות, ומחזיק אותם.
לפתע, מתוך הלבה יוצאת בועה גדולה של לבה, הבועה מתפוצצת. אך במקום שהלבה תעוף עליכם, היא מתנקזת לגוש אחד גדול, שנוחת לידכם. הגוש מקבל צורה של חשופית, אתה מבין שזהו סלאגמה. "תחזיר את הפרי למקום אליו הוא שייך!" אומר סלאגמה וחוסם את המעבר למעלה.
[/QUOTE]
"אז ככה באים סלגמה לעולם" אומר כמו ילד מטומטם ואז אמשיך ואומר "עכשיו אני רוצה לדעת מאיפה מגיעים גרימר" ואתחיל לירות עוד פעם עלים מן גבי.
-
[quote]בולט- אתה יורד במהירות למטה, ופאניק מצטרף אליך. אתם יורדים במהירות, ושמים לב להרבה סלאגמות שקוראים "היי! לקחתם את הליצ'י!!!". הם מנסים לרדוף אחריכם, אבל מה לעשות שהם חשופיות? הם לא מצליחים להדביק אתכם. אתם ממשיכים לרדת, והיער נעשה יותר ויותר קרוב אליכם. לפתע, פאניק נופל, ומתגלגל. "תעזור לי!!" הוא קורא לך בעודו מתגלגל.[/quote]
אגביר את הקצב, אעקוף אותו, ואחסום אותו בגופי
-
[QUOTE=Sandshrew;1246237]גלעד- אתה הולך בגאוותנות אל לוע ההר,ומראה שאתה לא מפחד מאף אחד. לפתע, אתה מרגיש דחיפה עצמתית מאחורי גבך, מועד ונופל אל לוע הר הגעש.
"לא" אתה שומע מלמעלה, ומרגיש תפיסה ברגלך. צ'ארמנדר תפס אותך. "אני לא מוכן שאתה תקפוץ לתוך ההר, זה הייעוד שלי! ושום אירודקטיל לא ישנה את זה!".
צ'ארמנדר מושך אותך למעלה, ואומר "בוא נרד למטה, משם אני עומד לקפוץ".
[/QUOTE]
לא אמרתי בגאוותנות, אמרתי בדיסקרטיות.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"למה שתקפוץ" אני שואל אותו בתמיהה אחרי שאני מודה לו "ראית איפה הליצ'י?" אני שואל בעניין.
-
[QUOTE=Sandshrew;1246237]דור- אתם יוצאים מהבסיס, ומתכוננים ללכת לבית של טאפיג השף, אך מגאבי שואל "אתה יודע איפה זה בכלל? זה לא הגיוני שנלך לטאפיג השף, בלי לדעת איפה הוא!". הוא מקלל בשקט.
לאחר כדקה של מחשבה, עולה במוחו של מגאבי רעיון, "בוא נשאל את המקומיים, בטח הם ידעו!".
[/QUOTE]
"מממ... נכון..." אומר בפרצוף ממורמר ואלך עם מגאבי לחפש פוקימונים מקומיים. אם אמצע, אשאל אותם: "סלח לי, אתה יכול לומר לנו אולי איפה נמצא טאפיג שף שלפי מה ששמעתי הוא פה באזור?".
-
[QUOTE=Sandshrew;1245971]דילן- מפגשים עם בני אדם יקרו לך בשלב מאוחר יותר, ותסמוך עליי שיהיו מרדפים.
~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוב," אומר גאלפין לפני שאתם יוצאים, "בינתיים כל מה שתוכלו לקנות זה... שום דבר. אבל לכו לטאפיג, השף של המקום, הוא יביא לכם משימה שבסופה תזכו לטעום מהאוכל שלו!".
"איפה הטאפיג הזה נמצא בכלל?" שואל צ'ימצ'אר.
"ביער, תשאלו עליו את המקומיים, הם בטוח ידעו" אומר גאלפין.
נירו- כן פוקימון בצורת ארמדיל, בטעות רשמתי דיגלט
~~~~~~~~~~
אתה מושיט לו את הפרי, והוא אומר "אני אשמח להראות לכם את הדרך, בתנאי ש... אממ..." הוא חושב קצת. לבסוף עולה במוחו רעיון, והוא קורא "בתנאי שתלטפו אותי!".
הוא מרכין את ראשו כלפי מטה ומחכה לליטוף.
דור- "אין לי מושג" אומר מגאבי. "אה, נכון!" הוא אומר, "שמעתי שיש כאן ביער שף מיוחד כזה בשם 'טאפיג', שנותן משימה לפני שהוא נותן לאכול מהאוכל שלו! חייבים ללכת לשם!".
הוא נראה נרגש במיוחד.
גלעד- אתה עובר דרך החור, והם קוראים "היי! זה לא יפה!". תוך כדי שהם קוראים את זה, גם צ'ארמנדר מספיק לעבור, ומפגין להם מה הוא חושב עליהם בהוצאת לשונו ויריקה עליהם(פפפפ, לא וואחח טוו).
אתם עומדים להגיע לפסגה ממש בקרוב.
אתם רואים כבר בבירור את האירודקטיל שחגים סביב הר הגעש.
יאיר- "מצוין!" אומר טאפיג.
לפתע ההתרגשות עוד יותר גוברת. אירודקטיל שעף במקום הפיל חפץ מוזר, סוג של כרטיס כחול. טאפיג הרים אותו וקרא מה רשום, ורשום עליו '10 נקודות אהדה'.
"ווהוו!" הוא קורא בהתרגשות, "מצאנו כרטיס עם 10 נקודות אהדה!! היום הזה רק נעשה יותר ויותר טוב!".
"מה זה נקודות אהדה?" שואל ספוינק.[/QUOTE]
"יש!!!" אני יצעק ויגיד לספינק "נקודות אהדה זה כמו מין דבר שאתה יכול לקנות איתו דברים וזה עוזר לך בהמשך...לנו יש כבר 5 נקודות אהדה...בעצם עכשיו 15!" אני יגיד ויקרוץ לשניהם...
-
דור- אתה רואה ווידל קטן, וניגש אליו ושואל אותו.
הוא מתכוון לענות לך, אך לפתע המוני פוקימונים דוהרים לכיוונך כשהם קוראים בקול "אני יודע!! בוא תקשיב לי!! רוצה לקנות תפוזים?? קדימה, אל תדחף אותי!! נו, בוא אני יספר לך!".
הם נתקעים אחד בשני כל הזמן, וכולם לבסוף נעצרים לידך.
גלעד- אני יודע, אבל הם דומים. כשאתה מראה שהכל מגיע לך זה גאוותנות.
~~~~~~~~~
"כן, ראיתי את הליצ'י" אומר צ'ארמנדר, ומצביע לכיוון מסוים. אתה מסתכל לכיוון הזה, ורואה בתחתית הר הגעש, ממש קרוב ללבה, פירות זהובים שאיכשהוא שורדים יופי את חום הלבה. "אני עומד לקפוץ אל תוך הלבה משם. אומרים שזו אמונה תפילה, ויש שאומרים שתתפתח כשתעשה את זה, אני בכל מקרה לא בטוח, אבל אם לא אנסה, איך אני אדע?".
בולט- אתה מגביר את הקצב, ומתחיל בדהירה לכיוונו, אך נתקל באבן ומאבד שליטה כמוהו.
אתה מתגלגל, ורואה אותו קרוב אליך. "תפוס את ידי!" הוא קורא ומושיט לך בקושי יד.
גל- "תצטרך להקיא בשביל זה" אומר סלאגמה ומגחך, אך הוא חוטף עלים חדות בפנים שמשתיקות אותו, וקורא "זהו, נגמר המשחק!". הוא מתחיל לצבור כח ולהזיע. "תעצור אותו מהר, לפני שהוא יתפוצץ והלבה תתיז עלינו ונמות!!" קורא מאשין.
-
[QUOTE=Sandshrew;1246279]עמית- זה לא בכוונה, באמת זה מוזר שלא הגבתי לך הרבה פעמים
~~~~~~~~~~~~~~
אתה וארון הולכים אחרי גאלפין. הוא מוביל אתכם לעץ גדול וחלול מבפנים. הוא נכנס אל תוך החדר.
ארון מציץ בחור דרכו גאלפין נכנס, וקורא "הוא לא שם!!".[/QUOTE]
*תשתדל שזה לא יקרה, חבל שתאבד שחקן.
"מה?לא יכול להיות!" אומר לארון, אזיז אותו ואבדוק בחור.
-
[QUOTE=Sandshrew;1246754]
גל- "תצטרך להקיא בשביל זה" אומר סלאגמה ומגחך, אך הוא חוטף עלים חדות בפנים שמשתיקות אותו, וקורא "זהו, נגמר המשחק!". הוא מתחיל לצבור כח ולהזיע. "תעצור אותו מהר, לפני שהוא יתפוצץ והלבה תתיז עלינו ונמות!!" קורא מאשין.[/QUOTE]
אני אירה עליו עוד פעם עלי תער ואז.... אנסה להקיא כדי ליצור גרימר:big_wink:
-
[QUOTE=Sandshrew;1245971]
נירו- כן פוקימון בצורת ארמדיל, בטעות רשמתי דיגלט
~~~~~~~~~~
אתה מושיט לו את הפרי, והוא אומר "אני אשמח להראות לכם את הדרך, בתנאי ש... אממ..." הוא חושב קצת. לבסוף עולה במוחו רעיון, והוא קורא "בתנאי שתלטפו אותי!".
הוא מרכין את ראשו כלפי מטה ומחכה לליטוף.
[/QUOTE]
אני מלטף אותו ואומר "היי אתה נראה לי מישהו נחמד. רוצה להצטרף לצוות שלנו? אנחנו עוזרים לפוקימונים ומקבלים נקודות אהדה, וככל שיש לנו יותר מאלה, יש לנו יותר יכולת לקנות דברים!" בתקווה שהוא ייצטרף אליי אל ליירה ואל אייס
-
[QUOTE=Sandshrew;1245971]דילן- מפגשים עם בני אדם יקרו לך בשלב מאוחר יותר, ותסמוך עליי שיהיו מרדפים.
~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוב," אומר גאלפין לפני שאתם יוצאים, "בינתיים כל מה שתוכלו לקנות זה... שום דבר. אבל לכו לטאפיג, השף של המקום, הוא יביא לכם משימה שבסופה תזכו לטעום מהאוכל שלו!".
"איפה הטאפיג הזה נמצא בכלל?" שואל צ'ימצ'אר.
"ביער, תשאלו עליו את המקומיים, הם בטוח ידעו" אומר גאלפין.
[/QUOTE]
יופי !
~~~~~~~~~
"בוא צ'ימצ'אר" אני קורא לו, ומחפש איזה פוקימון שנראה [B]ידידותי[/B] שאולי ידע איפה הוא נמצא.
-
[QUOTE=Sandshrew;1246754]דור- אתה רואה ווידל קטן, וניגש אליו ושואל אותו.
הוא מתכוון לענות לך, אך לפתע המוני פוקימונים דוהרים לכיוונך כשהם קוראים בקול "אני יודע!! בוא תקשיב לי!! רוצה לקנות תפוזים?? קדימה, אל תדחף אותי!! נו, בוא אני יספר לך!".
הם נתקעים אחד בשני כל הזמן, וכולם לבסוף נעצרים לידך.
[/QUOTE]
אעמוד במקום ברוגע וכשיעמדו לידי אשאל אותם באדישות: "מישהו מוכן לספר לי?". לאחר מכן אלחש למגאבי: "נראה לי שמישהו קצת השתגע..." ואגחגך.
-
[QUOTE=Sandshrew;1246754]גלעד- אני יודע, אבל הם דומים. כשאתה מראה שהכל מגיע לך זה גאוותנות.
~~~~~~~~~
"כן, ראיתי את הליצ'י" אומר צ'ארמנדר, ומצביע לכיוון מסוים. אתה מסתכל לכיוון הזה, ורואה בתחתית הר הגעש, ממש קרוב ללבה, פירות זהובים שאיכשהוא שורדים יופי את חום הלבה. "אני עומד לקפוץ אל תוך הלבה משם. אומרים שזו אמונה תפילה, ויש שאומרים שתתפתח כשתעשה את זה, אני בכל מקרה לא בטוח, אבל אם לא אנסה, איך אני אדע?".
[/QUOTE]
"כמו שזה נראה גם אם תנסה לא תדע..." אינ אומר לו "בטוח יש דרך אחרת, כמו לרדת בזהירות למטה, או..." אני נעצר כי לפתע יש לי רעיון.
אני מנסה לאסוף מסביבי מהאנרגיה שלי כדי לחסום את החום של הלבה בשביל לא להיכוות.
-
[SIZE="5"][B][COLOR="Red"]חברים, אני מצטער להודיע לכם שאני מקפיא את המשחק לתקופה מסוימת. יש לי עומס גדול בלימודים, ואני גם רוצה להשקיע יותר בפורום ספרות ובסיפור שלי. ולכן, המשחק יוקפא.
כשהוא יחזור אודיע לכולם בה"פ[/COLOR][/B][/SIZE]
-