-
[QUOTE=noam121211;663731]
אלי:
גלייגר משתמש בגליוטינה על גאלאד והוא נפגע קשה! לאחר מכן גאלאד משתמש בחתך על חושי וגם גלייגר נפגע קשה! אפילו קריטי! לאחר מכן מגמרטור משתמש בחימום יתר על ורטלטל מה תעשה!?[/QUOTE]
ורטלטל מהר השתמש בסילון אקווה ותפרוץ את החימום יתר הזה בכוח הכול, לאחר מכן השתמש בנזב אקווה ופעימת מים על המגמרטור הזה, לאחר מכן גלייגר השתמש באס אווירי ותקוף את גאלאד לאחר מכן תפוסו אותו תעלה אותו לשמים ותשתמש בפטיש צבת כדי להפיל אותו, ולבסוף גלייגר השתמש בתותח פלאש ורטלטל השתמש במשאבת הידרו קדימה צאווו
-
[QUOTE=noam121211;664049]בויזל:
רון אומר, קרב 3-3 מי שמנצח זוכה בביצה עכשיו אני יוכיח לך מי המאמן החזק בינינו! הוא זורק פוקדור לאוויר ומוציא את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/208.png[/IMG] מה תעשה!?[/QUOTE]
"בוויזל אני בוחר בך!" אני אומר וזורק את הפוכדור של בוויזל לאוויר.
-
[QUOTE=noam121211;660868]ג'ון:
גרוטל חונק את גאביט בגפן מצליפה וגאביט משתמש בנשיכה ומשתחרר בקלילות לאחר מכן גרוטל משתמש בכדור אנרגיה וגאביט חוסם את זה עם שבירת לבנים! מה תעשה!?
[/QUOTE]
-------------------------
'אני צריך משהו חזק מאוד,כדי לעבור את החסימה של גאביט!'אני חושב לעצמי,ואז אני אומר:"גרוטל מהר,תנסה להשתמש בשאיבת מגה,-הכל תלוי בך!"
-
לי:
גליילי יוצא לקרב ומשתמש בהיתנגשות ג'יגה חזקה במיוחד ולוקסראי נופל לריצפה בחוזקה! לאחר מכן גליילי משתמש בקרן קרח ולוקסראי שוב נפגע! לפתע לוקסראי השתמש במכת וולט! וגלייגלי נפגע ממש קשה קריטי! מה תעשה!?
אלכס:
טורצ'יק מסתובב על הריצפה ומצליח להיתחמק ותוקף בלהביור מצד שמאל! דודו נפגע קשה ועף על הריצפה מהר יש לך היזדמנות לנצח מה תעשי!?
אלי:
אסטרטגיה גאונית! ורטלטל משתמש בסילון אקווה ועובר דרך חימום היתר ללא כול נזק! ובנוסף הוא פוגע במגמרטור קשה!, לאחר מכן הוא משתמש בנזב אקווה ופעימת מים על מגמרטור והוא נופל על הריצפה ללא יכולת לזוז!, לאחר מכן גלייגר משתמש באס אווירי ומתקיף חזק את גאלאד, ובנוסף הוא מעיף אותו לשמיים ומשתמש בפטיש צבת חזקה במיוחד כדי להפיל אותו והוא מתרסק בחוזקה רבה על הריצפה! ואז גלייגר משתמש בתותח פלאש חזק במיוחד ומחסל את גאלאד לגמרי ובנוסף ורטלטל משתמש במשאבת הידרו חזקה במיוחד ומחסל גם את מגמרטור, אתה רואה שלאנס גם ניצח את טיירניטר, הוא תופס את מייק ולוקח אותו לשוטרת ג'ני, אתה שם לב שקופסא עם כול מיני פוקדורים בפנים, כניראה של מאמנים שגנבו להם אותם, ואתה שם לב גם לחפץ מוזר אתה בודק אותו בפוקגיר ומדבר בניב חתך (razor fang) מה תעשה!?
בויזל:
אתה מוציא את בויזל לאוויר והוא נראה חזק מתמיד! לפתע סטיליקס תוקף בגלישת סלעים מה תעשה!?
ג'ון:
גרוטל מסתכל עלייך במבט מוזר שאיבת ג'יגה!? לפתע גאביט מתקיף אותו בציפורן דרקון קטלנית! מה תעשה!?
-
[QUOTE=noam121211;664314]
בויזל:
אתה מוציא את בויזל לאוויר והוא נראה חזק מתמיד! לפתע סטיליקס תוקף בגלישת סלעים מה תעשה!?
[/QUOTE]
"בוויזל תשתמש בסילון אקווה לצד כדי לחמוק (סילון- זאת אומרת מהיר אז כך אז זה לתשומת לבך.....)
ואז תשתמש בפעימת מים!"
-
[QUOTE=noam121211;664314]לי:
גליילי יוצא לקרב ומשתמש בהיתנגשות ג'יגה חזקה במיוחד ולוקסראי נופל לריצפה בחוזקה! לאחר מכן גליילי משתמש בקרן קרח ולוקסראי שוב נפגע! לפתע לוקסראי השתמש במכת וולט! וגלייגלי נפגע ממש קשה קריטי! מה תעשה!?
[/QUOTE]
אני אומר לגלילי" התנגשות ג'יגה וכדור קרח"
-
[QUOTE=noam121211;664314]
אלי:
אסטרטגיה גאונית! ורטלטל משתמש בסילון אקווה ועובר דרך חימום היתר ללא כול נזק! ובנוסף הוא פוגע במגמרטור קשה!, לאחר מכן הוא משתמש בנזב אקווה ופעימת מים על מגמרטור והוא נופל על הריצפה ללא יכולת לזוז!, לאחר מכן גלייגר משתמש באס אווירי ומתקיף חזק את גאלאד, ובנוסף הוא מעיף אותו לשמיים ומשתמש בפטיש צבת חזקה במיוחד כדי להפיל אותו והוא מתרסק בחוזקה רבה על הריצפה! ואז גלייגר משתמש בתותח פלאש חזק במיוחד ומחסל את גאלאד לגמרי ובנוסף ורטלטל משתמש במשאבת הידרו חזקה במיוחד ומחסל גם את מגמרטור, אתה רואה שלאנס גם ניצח את טיירניטר, הוא תופס את מייק ולוקח אותו לשוטרת ג'ני, אתה שם לב שקופסא עם כול מיני פוקדורים בפנים, כניראה של מאמנים שגנבו להם אותם, ואתה שם לב גם לחפץ מוזר אתה בודק אותו בפוקגיר ומדבר בניב חתך (razor fang) מה תעשה!?
[/QUOTE]
אני אומר ללאנס תודה רבה ולוקח את החפץ... הי זה לא החפץ שגלייגר מתפתח איתו!@?
-
בויזל:
חשיבה נכונה! בויזל משתמש בסילון אקווה והוא מתחמק מגלישת הסלעים בנוסף הוא מגיע מאחורי סטיליקס ומתקיף בפעימת מים! סטיליקס נפגע קשה! ומתקיף בסופת סלעים חזקה במיוחד! מה תעשה!?
לי:
גליילי משתמש בהיתנגשות ג'יגה ולוקסאריו משתמש במכת וולט! המתקפות מתנגשות ונוצר פיצוץ! לאחר מכן גליילי משתמש בכדור קרב ולוקסראי משתמש במכת ברק ושוב ההתקפות מתנגשות! מה תעשה!?
אלי:
כן זה החפץ שגלייגר מתפתח איתו רק בלילה אבל...
~~~~~~~~~~
לאנס אומר לך "אין על מה!" אתה לוקח את החפץ ומשיך בדרכך, לאיפה תילך!?
-
[QUOTE=noam121211;664537]
לי:
גליילי משתמש בהיתנגשות ג'יגה ולוקסאריו משתמש במכת וולט! המתקפות מתנגשות ונוצר פיצוץ! לאחר מכן גליילי משתמש בכדור קרב ולוקסראי משתמש במכת ברק ושוב ההתקפות מתנגשות! מה תעשה!?
[/QUOTE]
אני אומר לגליל" התנגשות ג'יגה וחבטת גוף על לוקסראי"
-
[QUOTE=noam121211;664537]
אלי:
כן זה החפץ שגלייגר מתפתח איתו רק בלילה אבל...
~~~~~~~~~~
לאנס אומר לך "אין על מה!" אתה לוקח את החפץ ומשיך בדרכך, לאיפה תילך!?[/QUOTE]
אני הולך ימינה עדיין בשדות פוקימוני הלחימה ושואל את הפוקימונים שלי אם הם בסדר ואז אני ממשיך להיתאמן לקראת המכון השני...
-
לי:
גליילי שוב משתמש בהיתנגשות ג'יגה על לוקסראי והוא נפגע קשה! לאחר מכן הוא משתמש בחבטת גוף אך לוקסראי משתמש במכת וולט וגליילי נפגע קשה מה תעשה!?
אלי:
אתה מוציא את כול הפוקימונים שלך צ'יקוריטה ורטלטל סינדקוויל גלייגר ומאנצ'לקס והם שמחים לראות אותך, הם מוכנים להיתאמן לקראת המכון, לפתע עומד מולך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr115.png[/IMG]לאנס האמיתי שמוכן לעזור לך להיתאמן, מה תעשה!?
-
[QUOTE=noam121211;664604]לי:
גליילי שוב משתמש בהיתנגשות ג'יגה על לוקסראי והוא נפגע קשה! לאחר מכן הוא משתמש בחבטת גוף אך לוקסראי משתמש במכת וולט וגליילי נפגע קשה מה תעשה!?
[/QUOTE]
אני אומר לגלילי"כדור קרח והתנגשות ג'יגה על לוקסרי"
-
[QUOTE=noam121211;664604]
אלי:
אתה מוציא את כול הפוקימונים שלך צ'יקוריטה ורטלטל סינדקוויל גלייגר ומאנצ'לקס והם שמחים לראות אותך, הם מוכנים להיתאמן לקראת המכון, לפתע עומד מולך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr115.png[/IMG]לאנס האמיתי שמוכן לעזור לך להיתאמן, מה תעשה!?[/QUOTE]
אני יגיד לו, אני מוכן להיתאמן הכי חזק שרק תגיד לי ושוב תודה על מקודם...
-
לי:
גליילי משתמש בכדור קרח על לוקסראי שחוסם את זה במכת ברק, ואז הוא משתמש בהיתנגשות ג'יגה ולוקסראי נפגע קשה! לוקסראי מחוסל! המאמן מחזיר את לוקסרי ומוציא את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/210.png[/IMG] מה תעשה!?
אלי:
לאנס אומר לך, תוציא את הפוקימונים שלך ושכול אחד יערוך קרב מול הדרגונייט שלי, אל תדאג במהלך הקרבות הם יתחזקו מאוד
-
[QUOTE=noam121211;664691]לי:
גליילי משתמש בכדור קרח על לוקסראי שחוסם את זה במכת ברק, ואז הוא משתמש בהיתנגשות ג'יגה ולוקסראי נפגע קשה! לוקסראי מחוסל! המאמן מחזיר את לוקסרי ומוציא את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/210.png[/IMG] מה תעשה!?
[/QUOTE]
אני אומר לגליליי" ניב קרח וקרן קרח עליו"
-
[QUOTE=noam121211;664314]ג'ון:
גרוטל מסתכל עלייך במבט מוזר שאיבת ג'יגה!? לפתע גאביט מתקיף אותו בציפורן דרקון קטלנית! מה תעשה!?[/QUOTE]
------------------
"גרוטל תנסה לחסום אותו בגפן מצליפה,ואז תכה אותו בסופת עלים!"אני אומר בביטחון.
-
[quote=noam121211;663362]
אביב:
אתה נרשם לתחרות הפוקימונים ויש לך עד הערב להיתכונן, לאיפה תילך?
[/quote]
אני אלך להתאמן על מהלכים לכל הפוקימונים על איזה עץ.
-
[QUOTE=noam121211;664691]
אלי:
לאנס אומר לך, תוציא את הפוקימונים שלך ושכול אחד יערוך קרב מול הדרגונייט שלי, אל תדאג במהלך הקרבות הם יתחזקו מאוד[/QUOTE]
אני מתחרט ולא רוצה שהוא יעזור לי להיתאמן אני רוצה להיתאמן בעצמי... אני אומר לו להיתראות והולך משם...
-
לי:
גליילי כבר מותש באפיסת כוחות מהקרב הקודם משתמש בניב קרב, גראנבול מתחמק ומתקיף באגרוף מגה! וגליילי כבר מחוסל! מה תעשה!?
ג'ון:
גרוטל חוסם את גאביט בגפן מצליפה ומתקיף בסופת עלים אך גאביט משתמש בדרכו מטאור וחוצה את הסופת עלים ללא כול נזק ובנוסף מתקיף חזק את גרוטל! מה תעשה!?
אביב:
אתה מגיע למין קרחת יער קטנה כזאת מה תעשה שם!?
אלי:
לאנס שואל אותך אם אתה בטוח? ושולח אותך לדרכך, איך תתאמן?
-
[QUOTE=noam121211;665236]לי:
גליילי כבר מותש באפיסת כוחות מהקרב הקודם משתמש בניב קרב, גראנבול מתחמק ומתקיף באגרוף מגה! וגליילי כבר מחוסל! מה תעשה!?
[/QUOTE]
אני מחזיר את גלילי ומוציא את הריאמה" מיקוד אנרגיה וגרוף ממוקד על גראנבול"
-
[QUOTE=noam121211;664537]בויזל:
חשיבה נכונה! בויזל משתמש בסילון אקווה והוא מתחמק מגלישת הסלעים בנוסף הוא מגיע מאחורי סטיליקס ומתקיף בפעימת מים! סטיליקס נפגע קשה! ומתקיף בסופת סלעים חזקה במיוחד! מה תעשה!?
[/QUOTE]
"בוויזל זה יהיה קצת מסובך אז אני רוצה שתקשיב טוב, תשתמש בסילון אקווה ותשתלב עם סופת הסלעים בכך שתסתובב וברגע שתגיע ומעלה תכניס לתוך החור פעימת מים"
-
[quote=noam121211;665236]
אביב:
אתה מגיע למין קרחת יער קטנה כזאת מה תעשה שם!?[/quote]
"קורפיש,תשתמש בחפירה ותעשה שתי בורות לידך! לאחר מכן תשתמש באקדח מים אל תוך הבורות כדי שתצא מזרקה ואז תשתמש בפעימת מים על המזרקות ותנסה ליצור גשם קל ונעים מהפיצוץ!" אומר לו ואקווה שזה יצא כמו שאני רוצה.
-
[QUOTE=noam121211;665236]
אלי:
לאנס שואל אותך אם אתה בטוח? ושולח אותך לדרכך, איך תתאמן?[/QUOTE]
אני עורך קרבות בין הפוקימונים שלי החזק נגד החלש מבחינת הסוג כדי לאתגר אותם ראשונים עולים סינדקוויל וצ'יקוריטה
-
לי:
גליילי מחוסל ואתה מוציא את האריאמה! הוא משתמש במיקוד אנרגיה ומחזק את כוחו! לאחר מכן הוא משתמש באגרוף ממוקד חזק במיוחד אך גראנבול מהיר מידי והוא מצליח להיתחמק! לאחר מכן גראנבול משתמש בזרוע פטיש אך האריאמה בעל מסה גדולה יותר וזה לא משפיע עליו כולכך, מה תעשה!?
בויזל:
בויזל מסתכל עלייך במבט מוזר אבל סומך עלייך! הוא משתמש בסילון אקווה ומצליח לתמרן את עצמו בין הסלעים! לאחר מכן הוא עולה מעלה מעלה בין הסלעים ומשתמש בפעימת מים ישר תוך הפה של סטיליקס! והוא נפגע קשה! קריטי! סטיליקס מחוסל! רון מתמלא עצבים וכעס ומוציא את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/160.png[/IMG]!! מה תעשה!?
אביב:
קורפיש משתמש בחפירה ויוצר שני בורות מצדיו, לאחר מכן הוא משתמש באדקח מים ויוצר מין מזרקה חד צדדית כזאת! ולבסוף הוא משתמש בפעימת מים אך הבורות נהרסים והמים הופכים לבוץ! מה תעשה!?
אלי:
*יש לך קוילאבה לא סינדקוויל...
~~~~~~~~~~
אתה מוציא את צ'יקוריטה וסינדקוויל לקרב, ולפתע אתה רואה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/IMG] ה"חבר הותיק שלך" (יש ביניכם יריבות מגיל קטן מי יותר מוצלח) מה תגיד לו?
-
[COLOR="Red"][B]הודעות:
*היום היה לי לחץ בהפעלות אני מצטער שלא הגבתי רוב היום! וממחר שוב מתחיל לי אטרף של עבודה עד שישי בעצם! אני יגיד לקראת הערב כול יום, אתם יכולים לכתוב לי תגובה ומה אתם רוצים שיהיה המשך ואני ינסה לפצות את כולכם,
*בנתיים תחשבו על רעיון לאיוונט חמוד ועל פרסים כי כול איוונט פוקימון כבר נמאס, תחשבו אם אתם רוצים מתקפה חדשה לפוקימון TM מיוחד או מה שבא לכם... [/B][/COLOR]
-
[QUOTE=noam121211;665236]ג'ון:
גרוטל חוסם את גאביט בגפן מצליפה ומתקיף בסופת עלים אך גאביט משתמש בדרכו מטאור וחוצה את הסופת עלים ללא כול נזק ובנוסף מתקיף חזק את גרוטל! מה תעשה!?
[/QUOTE]
אולי תעשה שעל כל פוקימון שמנצחים מקבלים נקודה,ואז בנקודות "מרוויחים" דברים.
-------------------------------
'אני צריך לשנות אסטרטגיה,בשביל לפרוץ את ההגנות של הגבאיט הזה'אני חושב,ואז אני אומר:"גרוטל חזור,צא שדינג'ה ותשתמש בקרן בילבול בשביל לבלבל אותו,ואז תכה אותו בכדורי צל!"
-
[QUOTE=noam121211;663362]
ג'ק:
סניזל יוצא מוכן לקרב והוא משתמש באגרוף קרח על קודאנט אך הוא חוזם את זה בפטיש אקווה, לאחר מכן סניזל משתמש בכדור צל וקרודאנט נפגע קשה! מה תעשה!?
[/QUOTE]
"קדימה תשתמש בציפורן צל ובעוד כדור צל!"
-
[QUOTE=noam121211;666157]
בויזל:
בויזל מסתכל עלייך במבט מוזר אבל סומך עלייך! הוא משתמש בסילון אקווה ומצליח לתמרן את עצמו בין הסלעים! לאחר מכן הוא עולה מעלה מעלה בין הסלעים ומשתמש בפעימת מים ישר תוך הפה של סטיליקס! והוא נפגע קשה! קריטי! סטיליקס מחוסל! רון מתמלא עצבים וכעס ומוציא את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/160.png[/IMG]!! מה תעשה!?
[/QUOTE]
"בוויזל היית מצויין!" אני אומר ומחזיר את בוויזל לפוכדור.
"צא גרוויל!"
-
[QUOTE=noam121211;666157]לי:
גליילי מחוסל ואתה מוציא את האריאמה! הוא משתמש במיקוד אנרגיה ומחזק את כוחו! לאחר מכן הוא משתמש באגרוף ממוקד חזק במיוחד אך גראנבול מהיר מידי והוא מצליח להיתחמק! לאחר מכן גראנבול משתמש בזרוע פטיש אך האריאמה בעל מסה גדולה יותר וזה לא משפיע עליו כולכך, מה תעשה!?
[/QUOTE]
אני אומר להארימה" מיקוד אנרגיה ואז אגרוף מוקד על גרנאבול"
-
[QUOTE=noam121211;666157]
אלי:
*יש לך קוילאבה לא סינדקוויל...
~~~~~~~~~~
אתה מוציא את צ'יקוריטה וסינדקוויל לקרב, ולפתע אתה רואה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/IMG] ה"חבר הותיק שלך" (יש ביניכם יריבות מגיל קטן מי יותר מוצלח) מה תגיד לו?[/QUOTE]
מה אתה רוצה רון? אני ישאל אותו
-
ג'ון:
רעיון חמוד אבל כול פוקימון שתנצחו, ואתם תנצחו הרבה וחוצמיזה זה איוונט שצריך להתחיל אותו מהתחלה,
~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את גרוטל ומוציא את שדינג'ה שמשתמש בקרן בלבול שמפשיע קשה על גאביט, לאחר מכן אתה מתקיף אותו בכדור צל אך זה לא משפיע עליו לפתע הוא מתחיל לתקוף את עצמו! מה תעשה!?
ג'ק:
סניזל משתמש בציפורן צל אך קרוגאנט חוסם אותו בפטיש סרטן, לאחר מכן סניזל משתמש בכדור צל וקרודאנט שוב נפגע לאחר מכן הוא מתקיף את סניזל בפעימת מים וסניזל נפגע קשה! מה תעשה!?
בויזל:
בויזל גאה מהמהלך וחוזר לפוקדור, לאחר מכן אתה מוציא את גרוויל, פליגאטר משתמש בזנב אקווה וגרוויל מצליח להיתחמק בקלות, מה תעשה!?
לי:
האריאמה משתמש במיקוד אנרגיה ולפתע הוא משתמש בבעיטת ברך! (הוא מרים את היריב וזורק אותו על המרכיים שלו ממש כמו בהאבקות אמיתית!) מתקפה חזקה במיוחד! וגראנבול נפגע קשה קריטי! מהר יש לך היזדמנות לנצח מה תעשה!?
אלי:
רון:" למה ישר לצעוק? ראיתי את הקרב שלך מול נטאלי וראיתי את מה שקרה לך עם מייקי, אני ניצחתי את נטאלי אתמול אני רוצה לעזור לך להיתאמן, האים תסכים?
-
[QUOTE=noam121211;667034]
לי:
האריאמה משתמש במיקוד אנרגיה ולפתע הוא משתמש בבעיטת ברך! (הוא מרים את היריב וזורק אותו על המרכיים שלו ממש כמו בהאבקות אמיתית!) מתקפה חזקה במיוחד! וגראנבול נפגע קשה קריטי! מהר יש לך היזדמנות לנצח מה תעשה!?
[/QUOTE]
אני אומר להריאמה" אגרוף ממוקד ומכת ברך על גראנבול"
-
ג'ק:
סניזל משתמש בציפורן צל אך קרוגאנט חוסם אותו בפטיש סרטן, לאחר מכן סניזל משתמש בכדור צל וקרודאנט שוב נפגע לאחר מכן הוא מתקיף את סניזל בפעימת מים וסניזל נפגע קשה! מה תעשה!?
[/QUOTE]
"אוקי נמאס לי! סניזל תשתמש באגרוף קרח וברוח קרח!"
-
בויזל:
בויזל גאה מהמהלך וחוזר לפוקדור, לאחר מכן אתה מוציא את גרוויל, פליגאטר משתמש בזנב אקווה וגרוויל מצליח להיתחמק בקלות, מה תעשה!?
[/QUOTE]
"גרוויל תשתמש בשאיבת מגה כדי לצבור אנרגיה ואז תשלב כדור אנרגיה עם קליע זרעים!"
-
אלי:
רון:" למה ישר לצעוק? ראיתי את הקרב שלך מול נטאלי וראיתי את מה שקרה לך עם מייקי, אני ניצחתי את נטאלי אתמול אני רוצה לעזור לך להיתאמן, האים תסכים?[/QUOTE]
כה בשמחה! איך מתאמנים? אני ישאל אותו
-
לי:
האריאמה משתמש באגרוף ממוקד וגראנבול מצליח לחסום בזרוע פטיש, לאחר מכן האריאמה משתמש במכת ברך וגראנבול נפגע קשה! והוא מחוסל! המאמן מחזיר את גראנבול ומוציא את הפוקימון האחרון שלו! הוא זורק פוקדור ומוציא את[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/463.png[/IMG]! מה תעשה!?
ג'ק:
סניזל משתמש באגרוף קרח ורוח קרח חזקים במיוחד והוא מקפיא את קרודאנט לגמרי! מהר יש לך היזדמנות להתקיף בלי שקרודאנט יגיב! מה תעשה!?
בויזל:
גרוויל משתמש בשאיבת מגה חזקה במיוחד ושואב מפליגאטאר המון כוח! פאליגאטר נחלש מאוד לאחר מכן גרוויל משתמש בכדור אנרגיה ומוסיף לו תאוצה בעזרת קליע זרעים! מתקפה שפוגעת חזק בפאליגאטר והוא בקושי יכול לזוז! כשלפתע הוא השתמש בריקוד גשם! וחיזק את עצמו שוב! מה תעשה!?
אלי:
רון אומר:
קרב 3-3 הפוקימונים שאתה רוצה להילחם יתם מול נטאלי נגד הפוקימונים שלי... מתאים? איך תגיב!?
-
[QUOTE=noam121211;667698]
ג'ק:
סניזל משתמש באגרוף קרח ורוח קרח חזקים במיוחד והוא מקפיא את קרודאנט לגמרי! מהר יש לך היזדמנות להתקיף בלי שקרודאנט יגיב! מה תעשה!?
[/QUOTE]
"קדימה ציפורן צל וכדור צל! תנצל את ההזדמנות!"
-
[QUOTE=noam121211;667698]
בויזל:
גרוויל משתמש בשאיבת מגה חזקה במיוחד ושואב מפליגאטאר המון כוח! פאליגאטר נחלש מאוד לאחר מכן גרוויל משתמש בכדור אנרגיה ומוסיף לו תאוצה בעזרת קליע זרעים! מתקפה שפוגעת חזק בפאליגאטר והוא בקושי יכול לזוז! כשלפתע הוא השתמש בריקוד גשם! וחיזק את עצמו שוב! מה תעשה!?
[/QUOTE]
"עוד שאיבת מגה ואז עלה להב!"
-
[QUOTE=noam121211;667698]לי:
האריאמה משתמש באגרוף ממוקד וגראנבול מצליח לחסום בזרוע פטיש, לאחר מכן האריאמה משתמש במכת ברך וגראנבול נפגע קשה! והוא מחוסל! המאמן מחזיר את גראנבול ומוציא את הפוקימון האחרון שלו! הוא זורק פוקדור ומוציא את[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/463.png[/IMG]! מה תעשה!?
[/QUOTE]
אני אומר להריאמה"אגרוף ממוקד ומכת ברך עליו"
-
[QUOTE=noam121211;667034]ג'ון:
רעיון חמוד אבל כול פוקימון שתנצחו, ואתם תנצחו הרבה וחוצמיזה זה איוונט שצריך להתחיל אותו מהתחלה,
~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את גרוטל ומוציא את שדינג'ה שמשתמש בקרן בלבול שמפשיע קשה על גאביט, לאחר מכן אתה מתקיף אותו בכדור צל אך זה לא משפיע עליו לפתע הוא מתחיל לתקוף את עצמו! מה תעשה!?
[/QUOTE]
----------
למה כדור צל לא השפיע עליו?
----------
'זה מה שחיכיתי שיקרה'אני חושב בשמחה,ואז אני אומר:"שדינג'ה תתקוף אותו בחתכי לילה בלי הפסקה!"