-
[QUOTE=Pooh;1088048][B]
[B]יואב:[/B]
פוליוואג מתחמק בזריזות מהגחלת הרותחת של מגבי, ואז מיד שולח אקדח מים מהיר שפוגע במגבי בחוזקה, ואז מגבי עף אחורה ומתגלגל על האדמה, פצוע קשה. לפתע, פוליוואג קופץ ממקומו ותוקף בקרן בועות מהיר שפוגע כולו במגבי המותש, מה שגורם למגבי להפגע עוד יותר בחוזקה רבה בזכות יתרון הסוגים. אתה שם לב שמגבי שוכב על הקרקע ולא זז, מעולף. "לא!" צועק רוברט בכעס ומחזיר את מגבי בפנים מושפלות, "אל תדאג, אנחנו עוד נתראה!" הוא אומר בכעס רב, ולפתע הוא שולף מין חפץ קטן שדומה לפוקסמוק, ואז הוא מטיח אותו בקרקע ומסך עשן כבד נעשה במערה. לאחר כמה דקות העשן מתפוגג, ואתה רואה שרוב איננו עוד במקום. פוליוואג השמח קופץ במקום מאושר, אך אתה רואה למרות זאת שהוא מאוד תשוש.
---
בזכות הניסיון שצבר, פוליוואג למד מתקפות חדשות![/QUOTE]
"אוקיי, היית מצוין פוליוואג! עכשיו בוא נלך לחפש את הגנב הזה." אני אומר בשמחה ומחזיר את פוליוואג לפוקדור, ואז אני מחפש את הפרופסור קולינס באזור
-
[b]יואב:[/b]
אתה ממשיך ללכת באיזור, ממשיך לחפש את פרופסור קולינס. לאחר מספר דקות של חיפושים, אתה לא מוצא רמזים כלל להימצאותו של קולינס ואתה מתחיל להתאייש. לפתע, אתה שומע קולות מאחורי כמה שיחים, אתה בודק מהם, ולפתע אתה רואה שלושה חיילים של צוות ונום מדברים אחד עם השני, ולא נראה שהם מבחינים בך, אתה שומע את שיחתם;
- "....קולינס?"
- "כן.."
- "אתה בטוח שהוא שם?"
- "כן, כל מה שאתה צריך לזכור זה נשמה, 5, דרום-מזרח."
הם אומרים אחד לשני, מהנהנים בהסכמה, והולכים לדרכם.
-
[QUOTE=Pooh;1088182][b]יואב:[/b]
אתה ממשיך ללכת באיזור, ממשיך לחפש את פרופסור קולינס. לאחר מספר דקות של חיפושים, אתה לא מוצא רמזים כלל להימצאותו של קולינס ואתה מתחיל להתאייש. לפתע, אתה שומע קולות מאחורי כמה שיחים, אתה בודק מהם, ולפתע אתה רואה שלושה חיילים של צוות ונום מדברים אחד עם השני, ולא נראה שהם מבחינים בך, אתה שומע את שיחתם;
- "....קולינס?"
- "כן.."
- "אתה בטוח שהוא שם?"
- "כן, כל מה שאתה צריך לזכור זה נשמה, 5, דרום-מזרח."
הם אומרים אחד לשני, מהנהנים בהסכמה, והולכים לדרכם.[/QUOTE]
"אוקיי, מה זה אומר? בוא נלך ביחד איתו ואולי נפגוש את קולינס." אני אומר לפוקימונים שלי והולך אחריי החייל ומשתגר איפה שהוא משתגר
-
הפוקימונים שלך בפוקדורים, ואתה לא יכול להשתגר לאן שהם משתגרים כי אתה לא יודע לאן הם משתגרים אם בכלל....
---
אתה אומר לפוקימונים שלך את דבריך לגבי השיחה שלהם, אך אתה נזכר שהפוקימונים שלך בפוקדורים וסתם יצא שאתה מדבר לעצמך. אתה מנסה ללכת אחרי החיילים, ולעקוב אחריהם בשביל לנסות למצוא את פרופסור קולינס, אך אתה מתקדם ורואה שהם לפתע נעלמו ולא השאירו שום עקבות או זכר לכך שהם היו שם בכלל.
-
[QUOTE=Pooh;1088199][b]יואב:[/b]
הפוקימונים שלך בפוקדורים, ואתה לא יכול להשתגר לאן שהם משתגרים כי אתה לא יודע לאן הם משתגרים אם בכלל....
---
אתה אומר לפוקימונים שלך את דבריך לגבי השיחה שלהם, אך אתה נזכר שהפוקימונים שלך בפוקדורים וסתם יצא שאתה מדבר לעצמך. אתה מנסה ללכת אחרי החיילים, ולעקוב אחריהם בשביל לנסות למצוא את פרופסור קולינס, אך אתה מתקדם ורואה שהם לפתע נעלמו ולא השאירו שום עקבות או זכר לכך שהם היו שם בכלל.[/QUOTE]
"אוקיי, נשמה דרום מזרח. נשמה זה יכול להיות איזה שהוא מקום באונובה. כ זה דרום מזרח." אני חושב לעצמי בשקט ומנסה להריץ בראש מה באיזה מקום באונובה דומה לנשמה או soul
-
חחח אתה כאילו רוצה שאני אתן לך את התשובה?
---
אתה מסיק מהדברים שלהם שמדובר באונובה, ואתה מנסה להזכר מהפתק של המשימה מהם המקומות החשודים להימצאותו של קולינס באונובה, ואתה נזכר שהמקומות הם העיירה אנוויל ומערת צ'רגאסטון.
-
[quote=Pooh;1088048]
[B]קודק:[/B]
אתה מחליף בקרב את בויזל בסוואבלו, שיוצא להלחם בנחישות. אתה מסמן לכולם לאטום את אוזניהם, ומיד סוואבלו משתמש בשירה מצויינת, שגורמת להרדיאר להרדם מיד במקום, "לא! מה עשית?!" הוא צועק בחוזקה ובכעס, "קום הרדיאר!" צועק החייל, אך נראה שהרדיאר שקוע בשינה עמוקה. לאחר מכן, סוואבלו יוצא במהירות לעבר הרדיאר ותוקף במתקפת זעם ואז הוא מוסיף ניקור עוצמתי, שמעיף את הרדיאר על סלע גדול במערה וממנו הוא נופל לקרקע. אתה רואה שהרדיאר שוכב על הקרקע, מעולף. "לא!" צורח החייל בכעס, ומחזיר את הרדיאר לפוקדור שלו, "אולי ניצחת עכשיו, אבל חכה..." הוא אומר בחיוך ערמומי, ולפתע הוא שולף מין חפץ קטן שדומה לפוקסמוק, ואז הוא מטיח אותו בקרקע ומסך עשן כבד נעשה במערה. לאחר כמה דקות העשן מתפוגג, ואתה רואה שהחייל איננו עוד במקום.
[/quote]
[I]*אם אני לא טועה..הפוקימונים שלי נלחמו בינתיים הרבה,אז בערך בקרב הבא הם ילמדו מתקפות חדשות מהניסיון..לא?[/I]
"חזרו וויסמאר ובוויזל" אומר ואחזיר אותם,לאחר מכן אלך אל סוואבלו ואומר לו לשבת על כתפי,"מוזר.." אמלמל ואוציא את תג הברזל מכיסי "טוב..בוא נמשיך לחפש.." אומר ואמשיך ללכת במערה.
-
אל תדאג בקרוב... אני לא שוכח
---
אתה מחזיר את בויזל ו-וויסמאר לפוקדורים שלהם, ומיד סוואבלו מתיישב על כתפך. אתה מתחיל ללכת ברחבי המערה, ממשיך לחפש רמזים, כשתג המתכת בידך. לאחר כמה דקות של חיפושים, אתה לא מוצא שום דבר חדש או רמזים, ואתה כבר מתחיל להתייאש. לפתע, אתה מרגיש משהו חם בידך, אתה מסתכל ואתה רואה לפתע שעל התג נחרטות אותיות קטנות. אתה מביט קרוב יותר ומנסה להבין מה כתוב, ואתה רואה שכתוב בקטן וחלש [I][SIZE="1"]Koffin..[/SIZE][/I]
-
[QUOTE=Pooh;1088226][b]יואב:[/b]
חחח אתה כאילו רוצה שאני אתן לך את התשובה?
---
אתה מסיק מהדברים שלהם שמדובר באונובה, ואתה מנסה להזכר מהפתק של המשימה מהם המקומות החשודים להימצאותו של קולינס באונובה, ואתה נזכר שהמקומות הם העיירה אנוויל ומערת צ'רגאסטון.[/QUOTE]
לא, סתם עזרה :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי, בואו נתחיל באנוויל." אני אומר לעצמי בשקט ומשתגר אל העיירה אנוויל כדי לראות מה אני אמצא שם
-
[quote=Pooh;1088242][B]קודק:[/B]
אל תדאג בקרוב... אני לא שוכח
---
אתה מחזיר את בויזל ו-וויסמאר לפוקדורים שלהם, ומיד סוואבלו מתיישב על כתפך. אתה מתחיל ללכת ברחבי המערה, ממשיך לחפש רמזים, כשתג המתכת בידך. לאחר כמה דקות של חיפושים, אתה לא מוצא שום דבר חדש או רמזים, ואתה כבר מתחיל להתייאש. לפתע, אתה מרגיש משהו חם בידך, אתה מסתכל ואתה רואה לפתע שעל התג נחרטות אותיות קטנות. אתה מביט קרוב יותר ומנסה להבין מה כתוב, ואתה רואה שכתוב בקטן וחלש [I][SIZE=1]Koffin..[/SIZE][/I][/quote]
"קופינג?!" אשאל בבהלה ואסתכל על התג "זה יכול להיות קופינג..אני לא יודע מה עוד זה יכול להיות.." אמלמל ואתחיל ללכת לכיוון היציאה מהמערה.
-
[QUOTE=Pooh;1088048][B]
[B]ליאור:[/B]
אתה מחזיר את נאזליף השמח לפוקדור כדי שינוח, ומיד אתה חוזר לסיורים בהר, בחיפוש אחר פרופסור קולינס. אתה מחפש ומחפש, ואתה ומרגיש שכבר מיצית כל פינה וכל סנטימטר בקרקע, בעודך מנסה לא ליפול לבריכות הלבה הגדולות. לפתע, אתה מרגיש משהו מתחמם בכיס שלך, אתה בודק ורואה שזה התג המתכתי, שלפתע כיתוב קטן ולא ברור מופיע בצידו האחורי, אתה מנסה לראות ואתה רואה שכתובה המילה [I][SIZE="1"]Weezin..[/SIZE][/I].
![/QUOTE]
אנ חושב לעצמי' ויזין מה ?. כנראה זה ויזינג .זה אומר לי שעלי למצוא ויזינג. יאלה אלך למצוא לי אחד בהר ' .אני מתחיל לחפש בהר ויזינג בהר בתקווה שיש כאלו בהר הזה.
-
[QUOTE=Pooh;1088048][B]תומר:[/B]
ראלטס משתמש בנהימה חזקה, ונראה שקרוגאנק די מאויים ממנה, אך לא משתקק, ואז ראלטס תוקף שוב בבלבול שעושה את אותן פעולות, אך הפעם ראלטס משתמש בכל כוחו ונותן לקרוגאנק את הבלבול החזק ביותר שלו וקרוגאנק מתרסק על האדמה בחוזקה רבה. אתה רואה שקרוגאנק שוכב על הרצפה, מעולף. ראלטס המאושר מיד קופץ משמחה על ניצחונו, אך אתה רואה שהוא בכל זאת תשוש. "ארר..." ממלמל בכעס החייל ומחזיר את קרוגאנק לפוקדור, "אל תדאג, מצפות לך עוד הפתעות בדרך..." הוא אומר בחיוך קטן וערמומי ומצחקק ברוע והוא הולך מהמקום.
[/QUOTE]
"כול הכבוד ראלטס!" אגיד לראלטס בשמחה תוך כדי שאני מחזיר אותו לפוקדור שלו וממשיך בחיפושים אחרי הפרופסור.
-
[QUOTE=Pooh;1088048][B]דור:[/B]
אתה מחזיר את איווי ואתה ווינד לפוקדורים שלהם, ובזריזות רבה אתה זורק פוקסמוק לקרקע, שיוצר עשן סמיך בכל החדר. מיד, אתה יוצא לפעולה וחוטף את הפוקדור והדף המקופל, מכניס אותם לכיסך במהירות רבה, ואז אתה משתגר אל העיר סלייטפורט, ואז במצמוץ עין אתה מוצא את עצמך במקום החדר עם העשן, בעיר סלייטפורט הרגועה והיפה. אתה מוציא את הפתק והפוקדור מכיסך, אתה מסתכל בפתק ורואה שרשומה מילה אחת בגדול ובבירור; [B][SIZE="3"]נשמה[/SIZE][/B]. אתה מוציא גם את הפוקדור וזורק אותו, ולפתע יוצא ממנו קופינג [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/109.png[/IMG] עם מבט מבולבל מאוד, קופינג מביט ימינה ושמאלה בחשש, והוא לא מבין מה הוא עושה פה, ואז מיד הוא מתחיל לברוח במהירות לכיוון הדרך הצפונית של סלייטפורט.[/QUOTE]
"חכה!" אני צועק, ודוחף את הפתק לכיסי. אני רץ בעקבות קופינג, הפוכדור מושט קדימה, מוכן להחזיר אותו פנימה. אני רץ במהירות, מנסה להדביק אותו, ובדרך תוההה לגבי משמעות המילה הכתובה על הפתק...
-
[B]יואב:[/B]
אתה משתגר אל העיירה אנוויל, בתקווה ששם תוכל למצוא את הפרופסור ובמצמוץ עין אתה מגיע אל העיירה אנוויל, עיירה קטנה ושקטה מאוד, עם לא הרבה בתים ואל הרבה אטרקציות, חוץ מתחנת הרכבת הגדולה שאתה מבחין מרחוק, ומהתחנה יוצאות כמה מסילות רכבת למקומות שונים.
אתה מניח שהכתוב על התג הוא קופינג, ואתה מתחיל ללכת אל היציאה מהמערה הגדולה, בכך שאתה עוקב אחר האור הבוהק שנובע מהכניסה של המערה החשוכה.
לאחר כמה דקות של הליכה, אתה רואה שכבר היציאה די קרובה, אך לפתע אתה מבחין בג'ולטיק [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/595.png[/IMG] שהולך לו לצד האבנים המוזרות שבמערה.
אתה מסיק מהכתוב על התג שרשום וויזינג, ולכן אתה מתחיל לחפש ברחבי ההר וויזינג שיתן לך אולי רמז נוסף למקום הימצאותו של הפרופסור. לאחר דקות של חיפושים, אתה לא מוצא לא וויזינג ואפילו לא קופינג בכל רחבי ההר. אתה לא מתייאש וממשיך לחפש אך אינך מוצא אחד. לפתע, אתה רואה קרוב אליך וולפיקס קטנה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/37.png[/IMG] שהולכת בחיוך בצד השביל.
[B]תומר:[/B]
אתה מחזיר את ראלטס הנרגש לפוקדור שלו, ואתה ממשיך לסייר ביער אזליה, מחפש בין השיחים ובין העצים את המחבוא של פרופסור קולינס, אך אתה לא מוצא כלום. לפתע, אתה מרגיש משהו מתחמם בכיס שלך, אתה מוציא במהירות את התג מהכיס, ורואה שלפתע מופיעות על התג אותיות קטנות שיוצרות מילה לא ברורה: [I][SIZE="1"]Venomo...[/SIZE][/I]
[B]דור:[/B]
אתה רץ במהירות רבה אחרי הקופינג הנמלט, והפוקדור מוכן בידך על מנת להחזיר אותו. אחרי דקה של רדיפה, אתה מצליח להדביק את קופינג שנראה לא בכושר, ואתה מצליח להחזיר אותו במהירות אל תוך הפוקדור שלו. אתה מביט שוב בפוקדור, ולפתע אתה מבחין בסימון קטן שלא ראית קודם בגב הפוקדור - [B]V[/B]
-
[QUOTE=Pooh;1089046][B]
[
אתה מסיק מהכתוב על התג שרשום וויזינג, ולכן אתה מתחיל לחפש ברחבי ההר וויזינג שיתן לך אולי רמז נוסף למקום הימצאותו של הפרופסור. לאחר דקות של חיפושים, אתה לא מוצא לא וויזינג ואפילו לא קופינג בכל רחבי ההר. אתה לא מתייאש וממשיך לחפש אך אינך מוצא אחד. לפתע, אתה רואה קרוב אליך וולפיקס קטנה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/37.png[/IMG] שהולכת בחיוך בצד השביל.
[B]V[/B][/QUOTE]
אאני מתחיל לעקוב בזהירות אחר הולפקיס בשביל שהיא הולכת עליו. ' אולי היא תוביל אותי לפרופסור קונילס אני מקוה שאכן כך.אם לא אני בעיה ' .