[QUOTE=mamoswine;700676]טוב אז Metagross16 אתה הולך לאי הגלות היום, התחרות תתחיל בשעה 6 ורבע ותהיה בה רק שאלה אחת אבל היא תהיה שאלה מאוד מאוד קשה[/QUOTE]
אז איפה אני היה אם אני יפסיד
Printable View
[QUOTE=mamoswine;700676]טוב אז Metagross16 אתה הולך לאי הגלות היום, התחרות תתחיל בשעה 6 ורבע ותהיה בה רק שאלה אחת אבל היא תהיה שאלה מאוד מאוד קשה[/QUOTE]
אז איפה אני היה אם אני יפסיד
רגע אז אתה יכול להקדים אם זה שאלה אחת? בבקשה...
[QUOTE=killerbee;700671]אני לא יכול יש לי חוג בדיוק בשעה זו אז אם אפשר אני מעביר את הכבוד למטגרוס...[/QUOTE]
תודה
------------------
זה יהיה מחר?,או היום?
[QUOTE=mamoswine;700661][CENTER][B] [/B][/CENTER]
ושוב נראה כאילו הקבוצה השחורה לא קיימת במשחק, החלטתי משהו, על פי חוקי המשחק שתי הקבוצות היו צריכות לעמוד להדחה היום כי המחסלים במקום הראשון, אבל בגלל שהשחורים כמעט לא השתתפו שתי המשתמשים שנשארו בקבוצה מודחים: [B]איש האבטיח, Naruto[/B]
[COLOR=black][B]ומי שיגיעה היום לאי הגלות ויתחרה מול Eustass Kid בשעה 6 ורבע הוא killerbee שהסיג לקבוצה של המחסלים היום את רוב הנקודות.[/B][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
לא ראיתי אף אחד מהלבנים היום גם כן.. תעיף מישהו מהשחורה ומישהו מהלבנה...
[quote=metagross16;700682]תודה
------------------
זה יהיה מחר?,או היום?[/quote]
היום
טוב אי הגלות יתחיל בשעה 6 וחמישה, שתי המתמודדים באי הגלות אני מבקש תכתבו שאתם פה שאני אדע כדי שאני אוכל להתחיל
פה
כאן,אבל עם קילרבי ירצה כי הוא רצה בשעה מוקדמת אז הוא.
טוב בסדר.... אבל אם אני יוצא אני שולח למטגרוס הודעה והוא יענה...
אני הולך אתה במשחק מטגרוס...
קילרבי אמר לי שאני הולך
[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=darkolivegreen]אי הגלות[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
אז זו המשימה, יש פה תמונה מלאה פוקימונים, מתוכה אני אבקש ממכם להגיד לי כמה פוקימונים יש מסוג מסויים, נגיד כמה סלבים יש או כמה פיצ'ואים יש, אז קדימה הינה התמונה.
[CENTER][IMG]http://img130.imageshack.us/img130/6899/90547737.png[/IMG]
[B][COLOR=darkolivegreen]כמה סלבים יש בתמונה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=dimgray]כמה מגנמייטים יש?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]כמה פיצ'ואים יש?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]כמה קרוגנאקים יש?[/COLOR][/B][/CENTER]
16 סלבי
3 מגנמייט
1 פיצ'ו
2 קרוגנק
15
3
1