-
[QUOTE=sigal123;1094396][COLOR="Olive"]עומר ומייקל
בוטפלי לא יודע על מה על חושי ונפגע מהקרן אבל לא מתעלף, הוא עוצם את עיניו ולא מצליח אס אווירי אבל משתמש בסופה ענקית שלוכדת את גראס,
גראס נופל על הרצפה מעולף והשעון מצפצף, נגמר הזמן
המנצח הוא מייקל!
אבל עומר מקבל גם פרס 250 שח!
מייקל עובר לחצי הגמר ![/COLOR][/QUOTE]
"ישש! ניצחתי! אני אומר בשמחה וקופץ באוויר. אחרי זה אני אומר לעומר:" היה קרב טוב, גראס שלך מאומן מעולה. מרשים שהוא למד קרן סולרית." אני אומר בחיוך והולך להתכונן לקרב הבא שלי
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
קונים בחנות או מכינים בקורס
~~~~~
שני הפוקדימונים מהנהנים ואייס משתמשת בקרן קרח שמקפיאה את כול הזירה והיא מחליקה לה בקלילות,
בלו משתמש במכת ברק שפוגעת באייס ואייס משתמשת בפרצוף מפחיד, בלו מפחד ומשתמש בקרן בועות אבל הוא פוחד והיא חלשה, האייש משתמשת בבלבול אל הבועות מקפיאה אותן ושולחת לעבר בלו שנפגע קשה, הוא משתמש באקדח מים ואז במכת ברק מה שפוגע בחזק באייס והיא משתמשת ברוח קפואה וסופת שלו, מה שפוגע חזק בבלו ומקפיא אותו, היא משתמשת פעם נוספת בפרצוף מפחיד ולאחר מכן ברוח קפואה על ענף גדול, שנקפא ונופל לעבר בלו שנפגע קשה, היא משתמשת ברוח קפואה והוא נפגע ובלו משתמש בקרן בועות ומחשמל אותן מה שפוגע בחוזקה באייס, הוא עושה את זה שנית אבל אייס מעיפה אותם אליו והוא נפגע קשה, היא משתמשת בפרצוף מפחיד ואז בסופת שלג ומעלפת אותו [/COLOR]
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
טורצ'יק דווקא שמח אבל הוא מעדיף להיות איתך בחוץ ולא בפוקדור, אתם הולכים ורואים שלט "נא להיכנס ליער אם פוקימון בלבד!" [/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
ביוטפלי המותש בא אליך ואז מתעלף, הוא נפגע קשה בקרב הזה! אתה רואה שהקרב הבא שלך אם ג'ו! ואתה חייב למהר לרפא את ביוטפלי ולחזור לקרב תוך 5 דקות![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1094722][COLOR="DarkRed"
טורצ'יק דווקא שמח אבל הוא מעדיף להיות איתך בחוץ ולא בפוקדור, אתם הולכים ורואים שלט "נא להיכנס ליער אם פוקימון בלבד!" [/COLOR][/QUOTE]
"אין בעיה,אם כך..." אני אומר ומכניס בחזרה את הפוכדור לתיק.
אני מרים את טורצ'יק בידי ומתקדם בדרכי קדימה שלפתע אני נעצר ומתבונן בשלט העומד בכניסה ליער.
'אולי בגלל זה אף פעם לא הרשו לי להכנס לשם' אני חושב לעצמי בטיפה חשש.
אני מתעשת ומפנה את מבטי לטורצ'יק בחיוך ונכנס פנימה אל תוך היער בלי מודעות לגבי מה שנמצא שם.
-
[QUOTE=sigal123;1094672][COLOR="RoyalBlue"]דור
סקווירטל קופץ ומשתמש פעם שנייה באקדח מים אבל שלדון כבר מגיב בגחלת שיוצרת אדים שדרכם סקווירטל לא רואה, שלדון מפתיע אותו בגחלת אבל יהא לא עושה נזק רב וסקווירטל משתמש באקדח מים בחוזקה רבה שמעיפה את שלדון על עץ והוא מתעלף[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]עומר
כי מה יש לי להגיב, כמו שאתה לא יכול להגיב לפעמים ארוך גם אני לא, חוץ מזה תאחות ג'יי כבר תיכננתי ויש כבר עלילה אבל אני ינסה אצלך כמה שיותר
~~~~~~
שני הפוקימונים מהנהנים ולפני שאתה שם לב גראס כבר שולח עלי טער, שנחתכים על ידי טופר מתכת חד,
דרגו השתמש במהירות בטופר מתכת לעבר גראס שתפס את ידי בגפנים והעיף אותו על עץ, דרגו התאושש במהירות והשתמש בנשימת דרקון, שממנה גראס ניסה להתחמק אבל ניפגע בכול מקרה, לאחר מכן הוא השתמש בשוט גפן על עץ והתקרב אל דרגו והשתמש בעלי טער, אבל בכמויות גדולות מאוד , חלקם פגעו בדרגו וחלקם נחתכו, שני הפוקימונים היו מותשים אבל המשיכו את הקרב, גראס עלה על העץ ושלח עלי טער שחתכו את הענפים והפילו אותו על דרגו, דרגו קם מבין הערימות והסתכל אל גראס, הוא השתמש בפעימת דרקון שהפילה אותו בחוזקה מהעץ ופגעה בו קשה, שני הפוקימונים היו מותשים מאוד ונראה כיאלו הם נלחמים מי יתעלף ראשון
~~~~
לא ארוך מה?[/COLOR][/QUOTE]
אני זורק על שילדון פוקדור ומחכה
-
[quote=sigal123;1094662]
[COLOR=deepskyblue]סהר[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]"תירגע.." אמר קול של איש מבוגר "אתה עושי לי כאב ראש" הוא הוסיף, לא ראיתה כלום, לא את אוושווט מורקרו מריפ או סטארפטור[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]"אתה עמוק עמוק בתהום עמוקה" קרא עוד מישהו שנשמע קצת יותר צעיר מהאיש הקודם[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]"חח או יותר נכון באוויר " נשמע קול של נערה שהתבדחה "תפסיקו לדבר אתם עושים לי כאב ראש!" קרא הקול הראשון "יו חלאס תפסיק כבר!" קראה הנערה "בקיצור ג''י הזאת מחזיקה כאן את מי שהיא לכדה בטעות ,כלומר שהיא רואה פוקימון חזק ובטעות לכדה גם בן אדם היא שמה אותו פה" אמרה הנערה [/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]" לי היא רצתה את גלייד וגראוודר טוב אני גם חשובה לצוות דארקנס אז אין לי בעיה איתי" אמרה הנערה "תפסיקו כבר!" נשמע הקול של האיש הראשון [/COLOR][/quote]
"די כבר כולכם!" אצעק בכוונה להרגיז אותם "עשיתם לי כאב ראש רציני!" אגיד ואגלגל את עיניי "למה אתם עדיין מחזיקים אותי?תשחררו אותי ואת הפוקימונים!" אצעק עליהם בקול ואנסה להשתחרר בכח
-
[QUOTE=sigal123;1094722][COLOR="DarkRed"]
[COLOR="Green"]מייקל
ביוטפלי המותש בא אליך ואז מתעלף, הוא נפגע קשה בקרב הזה! אתה רואה שהקרב הבא שלך אם ג'ו! ואתה חייב למהר לרפא את ביוטפלי ולחזור לקרב תוך 5 דקות![/COLOR][/QUOTE]
"וואו! חזור ביוטיפליי!" אני צועק, רץ למרכז הפוקימונים, מרפא את ביוטיפליי, ואז רץ חזרה כדי להתכונן לקרב שלי עם ג'ו
-
אתה הולך לתוך היער ומחפש פוקימון ולא מוצא קלום
"נוטו" אתה שומע מכיוון העצים ורוא הפוקימון גפוקימון קטן וירוק[/COLOR][IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/hgss1fn/177.png[/IMG]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
נידנוד ראשון...
נידנוד שני..
נידנוד שלישי..
נתפס!
מזל טוב לכדתה שלדון![/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]
סהר
"אנחנו לא לכדנו אותך האנשים של הציידת ג'יי לכדו" אמרה הנערה , היא נשמעה די נואשת[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה רץ למרכז פוקימונים ומרפא בעזרת האחות ג'וי אתביוטפלי ורץ ואתה רואה שבדיוק מתחיל הקרב שלך![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1094866][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"נוטו" אתה שומע מכיוון העצים ורוא הפוקימון גפוקימון קטן וירוק[/COLOR][IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/hgss1fn/177.png[/IMG]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
נידנוד ראשון...
נידנוד שני..
נידנוד שלישי..
נתפס!
מזל טוב לכדתה שלדון![/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]
סהר
"אנחנו לא לכדנו אותך האנשים של הציידת ג'יי לכדו" אמרה הנערה , היא נשמעה די נואשת[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה רץ למרכז פוקימונים ומרפא בעזרת האחות ג'וי אתביוטפלי ורץ ואתה רואה שבדיוק מתחיל הקרב שלך![/COLOR][/QUOTE]
אני שמח על התפיסה ואז חוזר ליער, לחפש פוקימון חרק.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
את תעדכני את שילדון?
-
[quote=sigal123;1094545]
[COLOR=deepskyblue][/COLOR]
[COLOR=blue]בראיינט[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה רואה שהקרב שלך ממש מתחיל עוד מעט![/COLOR]
[COLOR=blue]אתה נמצא מול ילדה בשם קיילי [/COLOR][/quote]
"אני מקווה שאני יצליח לנצח את קיילי" אני אומר לעצמי ומחפש את הילדה הנקראת בשם קיילי
-
[QUOTE=sigal123;1094866][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
[/COLOR][/QUOTE]
"ואוו אף פעם לא ראיתי את הפוקימון הזה" אני אומר בהתלהבות ראשונית.
"טורצ'יק,נראה לי שמצאנו לנו את הקרב הראשון שלנו" מחייך אליו ואומר.
אני שולף את הפוקידע החוצה בכדי למצוא מידע עליו(מקווה שזה אפשרי וכלול במשחק : P )
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
יש לי עכשיו חברה חכה רגע
~~~~~
אתה הולך ליער לאחר שאתה מודה לשני האנשים, אתה מסתובב ביער ומתחיל להיות רעב[/COLOR]
[COLOR="Blue"]בראיינט
אתה רואה שהקרב שלך מול קיילי מתחיל ממש עכשיו והיא על הבמה[/COLOR]!
[COLOR="darkslateblue"]בן[/COLOR][IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/hgss1fn/177.png[/IMG]
נוטו
סוג:על חושי ומעופף
נוטו הוא פוקימון מיסטורי, הוא יחסית נדיר ואפשר למצוא אותו או במדברים או ביערות עבים, הוא לא עף גבוהה ובעיקר מנתר
[COLOR="DarkSlateBlue"]נוטו ניתר מעץ אחד לעץ אחר "נוטו!" הוא קרא בקול[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1094722][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]קונים בחנות או מכינים בקורס[/COLOR]
[COLOR=darkred]~~~~~[/COLOR]
[COLOR=darkred]שני הפוקדימונים מהנהנים ואייס משתמשת בקרן קרח שמקפיאה את כול הזירה והיא מחליקה לה בקלילות,[/COLOR]
[COLOR=darkred]בלו משתמש במכת ברק שפוגעת באייס ואייס משתמשת בפרצוף מפחיד, בלו מפחד ומשתמש בקרן בועות אבל הוא פוחד והיא חלשה, האייש משתמשת בבלבול אל הבועות מקפיאה אותן ושולחת לעבר בלו שנפגע קשה, הוא משתמש באקדח מים ואז במכת ברק מה שפוגע בחזק באייס והיא משתמשת ברוח קפואה וסופת שלו, מה שפוגע חזק בבלו ומקפיא אותו, היא משתמשת פעם נוספת בפרצוף מפחיד ולאחר מכן ברוח קפואה על ענף גדול, שנקפא ונופל לעבר בלו שנפגע קשה, היא משתמשת ברוח קפואה והוא נפגע ובלו משתמש בקרן בועות ומחשמל אותן מה שפוגע בחוזקה באייס, הוא עושה את זה שנית אבל אייס מעיפה אותם אליו והוא נפגע קשה, היא משתמשת בפרצוף מפחיד ואז בסופת שלג ומעלפת אותו [/COLOR]
[COLOR=green]![/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אלטף את 'אייס' ואת 'בלו',אחזיר את 'בלו' לפוכדור שלו,הוציא את 'דרגו' ואת 'סטאר' ואומר לשלושת הפוקימונים שלי[השארתי את 'אייס' בחוץ]:"ידידיי,שלושתכם זכיתם בקרבות שערכתי,שלושתכם תקבלו פאפינים,עכשיו אני רק צריך לדעת איך עושים אותם".[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=sigal123;1094955][COLOR="RoyalBlue"]דור
יש לי עכשיו חברה חכה רגע
~~~~~
אתה הולך ליער לאחר שאתה מודה לשני האנשים, אתה מסתובב ביער ומתחיל להיות רעב[/COLOR]
[COLOR="Blue"]בראיינט
אתה רואה שהקרב שלך מול קיילי מתחיל ממש עכשיו והיא על הבמה[/COLOR]!
[COLOR="darkslateblue"]בן[/COLOR][IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/hgss1fn/177.png[/IMG]
נוטו
נוטו הוא פוקימון מיסטורי, הוא יחסית נדיר ואפשר למצוא אותו או במדברים או ביערות עבים, הוא לא עף גבוהה ובעיקר מנתר
[COLOR="DarkSlateBlue"]נוטו ניתר מעץ אחד לעץ אחר "נוטו!" הוא קרא בקול[/COLOR][/QUOTE]
אני מחפש אוכל ואחר כך פוקימון נוסף לשישיה
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
הפוקימונים מסתכלים אליך מעוצבנים ואתה מתחיל להילחץ, פתאום אתה רואה שלט לחנות קטנה "קורס להכנת פאפינים!"[/COLOR][COLOR="RoyalBlue"]דור
אתה רואה פתאום עץ שעליו גבוה מאוד יש תפוח אדמדם ובשל[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1095004][COLOR="DarkRed"]עומר
הפוקימונים מסתכלים אליך מעוצבנים ואתה מתחיל להילחץ, פתאום אתה רואה שלט לחנות קטנה "קורס להכנת פאפינים!"[/COLOR][COLOR="RoyalBlue"]דור
אתה רואה פתאום עץ שעליו גבוה מאוד יש תפוח אדמדם ובשל[/COLOR][/QUOTE]
אני מתחיל לטפס על העץ, בשביל התפוח
-
[quote=sigal123;1095004][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]הפוקימונים מסתכלים אליך מעוצבנים ואתה מתחיל להילחץ, פתאום אתה רואה שלט לחנות קטנה "קורס להכנת פאפינים!"[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני אומר להם:"תוך כמה דקות תקבלו את הפרס שלכם" אני נכנס לחנות הקטנה ושואל:"איך אני יכול להכיל כמות בינונית שתספיק לגבייט,פורסלאס ואיווי?".[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
אתה מנסה לתפס אליו ומחליק, אתה מנסה שנית ומחליק עוד פעם[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]עומר
לפניך עומקת אישה צעירה "תוכל לקנות פאפינים או להכין אותם בקורס אבל זה יקח זמן" אמרה האישה והסתכלה אליך[/COLOR][IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr034.png[/IMG]
-
[QUOTE=sigal123;1095016][COLOR="RoyalBlue"]דור
אתה מנסה לתפס אליו ומחליק, אתה מנסה שנית ומחליק עוד פעם[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"]עומר
לפניך עומקת אישה צעירה "תוכל לקנות פאפינים או להכין אותם בקורס אבל זה יקח זמן" אמרה האישה והסתכלה אליך[/COLOR][IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr034.png[/IMG][/QUOTE]
אני אומר לפאנפי ולסקווירטל להשתמש בדחיפה על הגזע בשביל התפוח
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
סקווירטל דוחף תעץ ופאנפי בגילגול והתפוח נופל ממש לידך[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1094955][COLOR="RoyalBlue"]
נוטו
[COLOR="DarkSlateBlue"]נוטו ניתר מעץ אחד לעץ אחר "נוטו!" הוא קרא בקול[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי אני מקווה שתוכל לעמוד בזה" אני אומר לטורצ'יק
"אוקיי טורצ'יק תתחיל ב...." אני אומר ונעצר,אני נזכר שאני לא יודע מהם יכולותיו של טורצ'יק וממהר לבדוק אותן בפוקידע לפני שנוטו יעלם.
----------------
את יכולה להוסיף את המידע על השחקן שלי והפוקימונים ? D :
-
[quote=sigal123;1094955]
[COLOR=royalblue][/COLOR]
[COLOR=blue]אתה רואה שהקרב שלך מול קיילי מתחיל ממש עכשיו והיא על הבמה[/COLOR]!
[/quote]
"אני חייב למהר" אני אומר ואני רץ הכי מהר שאני יכול לכיוון הבמה "אפשר להתחיל את הקרב" אני אומר כאשר אני עומד על הבמה שבידי הפוכדור של טרטוויג
-
[quote=sigal123;1095016]
[COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]לפניך עומקת אישה צעירה "תוכל לקנות פאפינים או להכין אותם בקורס אבל זה יקח זמן" אמרה האישה והסתכלה אליך[/COLOR][IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr034.png[/IMG][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]"אני מעדיף להכין אותם בעצמי,זה בסדר אם הפוקימונים יעזרו לי?".[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=sigal123;1095054][COLOR="RoyalBlue"]דור
סקווירטל דוחף תעץ ופאנפי בגילגול והתפוח נופל ממש לידך[/COLOR][/QUOTE]
אני לוקח את התפוח, מחלק אותו ל-4 , מוציא את שילדון ומחלק את התפוח בין כולנו.
-
יש לי כרגע חברות אחר כך אני יעשה את זה
~~~~
"טורציק יודע גחלת ניקור ודחיפה" קרא הפוקדע[/COLOR][COLOR="Blue"]
בראיינט
אתה מוציא את הפוקדור של טרטוויג והיא מוציאה פיפלאפ קטן, השעון מצפצף "והקרב מתחיל!" קראה לילאן[/COLOR][IMG]http://img530.imageshack.us/img530/5908/393us2.png[/IMG]
[COLOR="DarkRed"]עומר
"ברור" אמרה האישה והובילה אותך לכיתה אם חמישה ילדים, שלוש בנים ושתי בנות, האישה שלפה פירות ואמרה לך לשבת איפשהו[/COLOR][COLOR="RoyalBlue"]דור
אתה מחלק תתפוח ל4 ונותן לוכ לאחד חתיכה, אתה עדין רעב ורואה עוד שני תפוחים ומתחיל לחשוב על תפוח צלוי[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1095215][COLOR=darkslateblue]בן[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מוציא את הפוקדור של טרטוויג והיא מוציאה פיפלאפ קטן, השעון מצפצף "והקרב מתחיל!" קראה לילאן[/COLOR][IMG]http://img530.imageshack.us/img530/5908/393us2.png[/IMG]
[/quote]
"טרטוויג תרוץ לכיוונו של פיפלאפ ותוך כדי תשתמש בעלי טער" אני אומר לטרטוויג "לטרטוויג אין מתקפות שיכולות לשתלב כמו להורסי" אני חושב תוך כדי שטרטוויג מבצע את המהלך שלו
-
[COLOR="Blue"]בראינט
"פיפלאפ תחמוק!" קראה קיילי ופיפלאפ התחמק בזריזות מהעלי טער "עכשיו ניקור!" קראה קיילי ופיפלאפ ניקר את טרטוויג בחוזקה[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1095252][COLOR=blue]בראינט[/COLOR]
[COLOR=blue]"פיפלאפ תחמוק!" קראה קיילי ופיפלאפ התחמק בזריזות מהעלי טער "עכשיו ניקור!" קראה קיילי ופיפלאפ ניקר את טרטוויג בחוזקה[/COLOR][/quote]
"טרטוויג תשתמש בצעקה כדי להרחיק את פיפלאפ" אני אומר לטרטוויג "עכשיו תשתמש בפטוסינטזה ובאותו זמו תסתובב ותשתמש בעלי טער" אני אומר לטרטווויג ומקווה שזה יהיה מהלך יפה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מתי תערכי את הדף רשומים?
-
[QUOTE=sigal123;1095215][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
~~~~
בראיינט
אתה מוציא את הפוקדור של טרטוויג והיא מוציאה פיפלאפ קטן, השעון מצפצף "והקרב מתחיל!" קראה לילאן[/COLOR][IMG]http://img530.imageshack.us/img530/5908/393us2.png[/IMG]
[COLOR="DarkRed"]עומר
"ברור" אמרה האישה והובילה אותך לכיתה אם חמישה ילדים, שלוש בנים ושתי בנות, האישה שלפה פירות ואמרה לך לשבת איפשהו[/COLOR][COLOR="RoyalBlue"]דור
אתה מחלק תתפוח ל4 ונותן לוכ לאחד חתיכה, אתה עדין רעב ורואה עוד שני תפוחים ומתחיל לחשוב על תפוח צלוי[/COLOR][/QUOTE]
תעדכני לי את שילדון
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אני אומר לסקווירטל ולפאנפי שעכשיו אני רוצה ששניהם יתאמנו. אני אומר לסקווירטל לשתמש בדחיפה, לפאנפי באקדח ומחכה. בינתיים [אם שילדון יודע גחלת] אני אומר לשידון להתמש בגחלת חלשה על התפוחים כדי לצלות אותם. אחר כך אני אוכל אחד ומחלק את השני ל3 חלקים וחלק אחד נותן לשילדון. כשפאנפי וסקווירטל ייגמרו להתאמן, אני אתן להם0 גם חלקים מהתפוח.
-
[quote=sigal123;1094690]עומר
[COLOR=darkred]תראה ככה נוצרו המאובנים לא ידעת?[/COLOR]
[COLOR=darkred]~~~~[/COLOR]
[COLOR=darkred]שני הפוקימונים מהנהנים וסטאר קצת פחות ומתבאס טיפה אבל שייני אומרת לו שככה אפשר לדעת מי יותר חזק וטוב והוא מסכים כדי להרשים אותה (פה אני כבר לא מקורית ):,)[/COLOR]
[COLOR=darkred]הוא שולח כדור צל ששייני מעיפה אותו בזנב ברזל, סטאר בקושי מצליח להחזיר אותו בהצלפת זנב אבבל בכול זאת מצליח, שייני משתמש בחוזקה בזנב ברזל אבל במקום להעיף אותו היא מנפצת אותו ככה שנצנצים שחורים עפים אליה, סטאר נלחץ טיפה ומשתמש בכדור צל נוסף ובעוד אחד ומשניהם שייני מתחמקת בזריזות, [/COLOR]
[COLOR=darkred]שייני משתמשת בחפירה! (היא למדה!) ויוצאת מתחת לסטאר, היא ממשיכה לעשות עוד ועוד בורות וסטאר שולח לכולם כדור צל, מתוך כולם פתאום עפי אל סטאר כדוי צל בחוזקה והוא מצליח להתחמק מכמעט כולם אבל נפגע מאחד, שייני יוצאת החוצה אבל הוא מפתיע אותה בכדור צל חזק במיוחד שפוגע בה בחוזקה, [/COLOR]
[COLOR=darkred]פתאום שייני משתמשת בכדור צל אבל סטאר מתחמק בחפירה! (שייני למדה כדור צל! סטאר למד חפירה!) היא שולחת לבורות כדורי צל שרק אחד פוגע סטאר יוצא החוצה ופוגע בה בהצלפת זנב, היא משתמשת בכדור צל לענפים שנופלים על סטאר , הוא קם מהענפים תשוש אבל משתמש בחפירה מתחת לעץ, מה שגורם לו ליפול על שייני, היא מצליחה לחמוק אבל הזנב שלה נתקע, סטאר בה אליה ומנסה לעזור לה אבל לא מצליח [/COLOR]
[COLOR=darkorange]נל[/COLOR]
[COLOR=darkorange]את ניגשת ללוח ורואה שאת עומדת להילחם מול נער בשם מייקי! והקרב שלך ממש מתחיל![/COLOR]
[COLOR=darkorange]הוא מוציא אריה גדול מאוד כזה בצבע ירוק[/COLOR][IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr004.png[/IMG][IMG]http://www.poke-amph.com/diamondpearl/sprites/309.png[/IMG][/quote]
אלך עם הפוקדור של סניבי להלחם.
"צאי, סניבי!" אקרא. "תשתמשי בעלי תער על אלקטריק ואם הוא תוקף אותך תתחמקי ותנסי להגך על עצמך עם הגפנים!" אקרא. "אחר כך תשתמשי בכדור אנרגיה עליו!" אקרא ואחכה לראות מה יצא.
-
[quote=sigal123;1094866]
[COLOR=deepskyblue]"אנחנו לא לכדנו אותך האנשים של הציידת ג'יי לכדו" אמרה הנערה , היא נשמעה די נואשת[/COLOR]
[/quote]
"אז למה אתם מחזיקים בי?!" אצעק עליהם "אם אין לכם צורך בי תשחררו אותי אידיוטים!" אתחיל לצרוך עליהם בעצבנות
-
[QUOTE=sigal123;1094866][COLOR="DarkSlateBlue"]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה רץ למרכז פוקימונים ומרפא בעזרת האחות ג'וי אתביוטפלי ורץ ואתה רואה שבדיוק מתחיל הקרב שלך![/COLOR][/QUOTE]
"טוב, זה הזמן." אני אומר לעצמי בחיוך ועולה לזירה כדי להתחיל את הקרב
-
[QUOTE=sigal123;1095215][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
~~~~
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי,צא לדרך טורצ'יק ותשתמש בגחלת היישר לנוטו" אני אומר בהתרגשות ומתחיל את הקרב הראשון שלי.
'אני מקווה שנצליח/ אני חושב בראשי
-
תקשיבו היום הייתי אם חבורת מחר אני יעדכן בבקשה בלי לשאול אותי דברים כאלה זה כבר מתחיל לעלות על העצבים
[COLOR="Blue"]בראיינט
טרטוויג מעיף את פיפלאפ בצעקה מה שמוריד לה נקודות, הוא משתמש בעלי טער וגורם להם להסתובב כסופה ולומד סופת עלים! הוא משתמש בפוזוסינטזה אבל אין שמש! הוא מצליח לקלוט קצת אור מהמנורה ולהתרפא קצת, פיפלאפ נסלף לסופה ויורד לו נקודות[/COLOR][COLOR="RoyalBlue"]
דור
אפחד לא אמר שהצלחתה להוריד תתפוחים עדין אז אל תאמר אחרי זה, והפוקימונים שלך מאוד עייפים אני ממליצה לך להימנע קצת מקרבות ולנסות להגיע בהקדם למרכז הפוקימונים ביחוד שלדון,
~~~~~~
שלדון נרא המותש קצת וסקווירטל ופאנפי מתאמנים אבל הם גם תשושים, אתה מבין שהם לא במצב הכי טוב להילחם [/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]נל
חכי הקרב לא מתחיל לפני השעון
~~~~~
סניבי יוצאת אבל היא עייפה! (היא הייתה בהופעה אני ממליצה לך אל טאפיג ) "את בוחרת באותו פוקימון לשני השלבים?" שאלה לילאן אותך בהפתעה[/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"]סהר
"תרגיע עכשיו אתה באמת עושה כאב ראש!" צעקה הילדה "אני אומרת לך בפעם האלף ושלוש אנחנו לא מרזיקים אותך האנשים של הציידת ג'י מחזיקים! נראה לך שאני ורצה להיות פה?!" צעקה אליך הנערה [/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה הולך ורואה שאתה נלחם מול ג'ו! הוא כבר עלה לזירה אם פוקדור איתו ודי חששת שזה היה סוולו[/COLOR]
טורציק משתמש בגחלת לעבר נוקו שמחתמק בזריזות ויוצא בניקור לעבר טורציק שמחזיר לו בניקור שניהם מתחרים מי יותר טוב בניקור וזה נראה קרב מאוד רציני[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1096058]
טורציק משתמש בגחלת לעבר נוקו שמחתמק בזריזות ויוצא בניקור לעבר טורציק שמחזיר לו בניקור שניהם מתחרים מי יותר טוב בניקור וזה נראה קרב מאוד רציני[/COLOR][/QUOTE]
אני מתחיל להבין שהקרב ניהיה רציני ושאני צריך לחשוב על אסטרטגיית קרב אל מול נוטו.
לאחר שניות של חשיבה והתבוננות במאבקו של טורצ'יק אני מורה על טורצ'יק להתחיל בדחיפה.
"לאחר שתתדחוף אותו טורצ'יק תפתיע אותו בגחלת ורק אז תנסה להשתמש בניקור!" אני אומר לו ומחכה לראות איך תוכניתי תצא לפועל.
-
טורציק דוחף את נוטו שעף טיפה אחורה ומתנער וכבר נפגע מכדורי אש קטנים ומוטח בעץ , טורציק בא לנקר אות ואבל נוטו מתחמק ומשתמש בעל חושי ומעיף לעברו בול עץ[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1096073][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
טורציק דוחף את נוטו שעף טיפה אחורה ומתנער וכבר נפגע מכדורי אש קטנים ומוטח בעץ , טורציק בא לנקר אות ואבל נוטו מתחמק ומשתמש בעל חושי ומעיף לעברו בול עץ[/COLOR][/QUOTE]
"טורצ'יק תתחמק מהר!" אני משחרר צעקה שכמעט בטוח שאנשים שמחוץ ליער שמעו אותה.
כולי לחוץ ומתחיל על דרכים להביס את נוטו אך קודם מחכה לראות מה יקרה לטורצ'יק והאם הוא יצליח להתחמק.
-
למזלך טורציק קיפץ במהירות ונפל על האדמה אבל הצליח להתחמק, נוטו המופתע רץ אליו בניקור תוקפני[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1096078][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
למזלך טורציק קיפץ במהירות ונפל על האדמה אבל הצליח להתחמק, נוטו המופתע רץ אליו בניקור תוקפני[/COLOR][/QUOTE]
"כל הכבוד טורצ'יק" אני אומר לו ומתחיל טיפה להירגע דבר שמתרחש כשנייה בדיוק מכיוון שאני שם לב אל נוטו המתקדם אל עברו של טורצ'יק.
"טורצ'יק תתקוף ישירות בניקור גם אתה!" אני אומר בהיסוס וביהירות רבה.
-
[quote=sigal123;1096058]
[COLOR=deepskyblue]"תרגיע עכשיו אתה באמת עושה כאב ראש!" צעקה הילדה "אני אומרת לך בפעם האלף ושלוש אנחנו לא מרזיקים אותך האנשים של הציידת ג'י מחזיקים! נראה לך שאני ורצה להיות פה?!" צעקה אליך הנערה [/COLOR][/quote]
"מה אכפת לי?!" אגיד לנערה "אם את לא רוצה אותי פה תשחררי אותי למה מי זאת הציידת ג'יי!" אתחיל לצעוק בעצבים "אתם יודעים מה?! אתם פשוט מגרים...אם אתם לא רוצים אותי אתם לא צריכים את האישור של ג'יי כי היא לא הבוסית שלכם!" אגיד להם בעצבים
-
[quote=sigal123;1095215]
[COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]"ברור" אמרה האישה והובילה אותך לכיתה אם חמישה ילדים, שלוש בנים ושתי בנות, האישה שלפה פירות ואמרה לך לשבת איפשהו[/COLOR]
[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני מתיישב ליד אחד הילדים וחושב לעצמי:'אני מקווה שזה יהיה בסדר למה לא בא לי לברוח מגבייט,פרוסלאס ואיווי זה לא בתוכניות שלי להיום'.[/COLOR][/SIZE]