-
[QUOTE=noam121211;687871]בויזל:
חשיבה נכונה! בויזל משתמש בסילון אקווה ומצליח להיתחמק מציפורן הצל, לאחר מכן הוא משתמש באקדח מים ופוגע חזק בדסקנויר! אך הוא מתעשת על עצמו ויורה קרן בלבול לעבר בויזל! הוא התבלבל מה תעשה!?
[/QUOTE]
איזה באסה אתה כותב פעם בשבוע..... אני יודע מה הולך לקרות בעתיד... לא יהיה לך זמן למשחק והוא יסגר.... אוף באסה......
~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי הבלבול מתפוגג ברגע שהפוקימון מוחזר לפוכדור אז... בוויזל תחזור!" אני אומר ומחזיר את בוויזל לפוכדור.
"צא גרוויל! תשתמש בשאיבת מגה ואז בכדור אנרגיה!"
-
[QUOTE=noam121211;687871]
לי:
בגלל החרדה של לאקילאקי הוא לא יכול לזוזל והלהביור פוגע בוא בצורה קריטית! והוא עף אחורה! לאחר מכן צ'רמיליון מתקיף בזרוע פטיש אך הגוף הגמיש של לאקילאקי לא נפגע לאקילאקי ממשיך להיות מבולבל מה תעשה!?
[/QUOTE]
אני אומר לצ'רמיליון" להביור וחימום יותר עליו"
-
[QUOTE=noam121211;687871]אלכס:
לא כולכך הבנתי את התרגיל אבל אני ישתדל לזרום...
~~~~~~~~~~
טורצ'יק מביט בך בהיתלהבות! הוא מוכן לגרוע מכול! יש לכם 10 דקות חשובות להיתאמן על התרגיל, מה תעשו!?[/QUOTE]
אני סתם ממציאה תרגילים XD
--------
קדימה ...להביור-סיבוב גחלת -ריקוד-להביור!
D:
-
[QUOTE=noam121211;687871]
ג'ון:
גרוטל מתעצבן על ליפיון הקרב הופך להיות קרב של אגו מי פוקימון העשב המוצלח יותר, גרוטל מתקיף בסופת עלים חזקה במיוחד! ולייפיון נפגע, לאחר מכן לייפיון מתקרב לעבר גרוטל בעלה להב! מה תעשה!?
[/QUOTE]
-----------
"גרוטל אתה הרבה יותר חזק ממנו!,תעצור את עלה הלהב בגפן מצליפה,ואחר-כך תשתמש בה בכדי לרסק אותו על הקיר!"אני אומר.
-
[QUOTE=noam121211;685593]
אלי:
צ'יקוריטה יוצא מוכן לקרב ומשתמש בקצה כפול! מגמר נפגע קשה ומתקיף באגרוף אש! צ'יקוריטה נפגע קשה מאוד! לאחר מכן הוא מתקיף בריקוד עלי כותרת אך זה לא משפיע על מגמר בגלל גופו העשוי לבה עלי הכותרת נשרפים והמתקפה לא משפיע עליו! מה תעשה!?
[COLOR="Red"][B][U]הודעה!!
*בגלל חוסר שחקנים אני מבטל את האיוונט הגדול שתוכנן במערת החרקים עד שהודעה חדשה או עד היווספות שחקנים חדשים...
*אם יש לכם רעיונות לשיפורים, איוונטים חדשים, או כול דבר אחר אתם יותר ממוזמנים לפנות אלי בפרטי ואני ינסה להחזיר תשובה הכי מהר שאני יכול
*ושוב אם יש לכם טענות בקשות הבהרות או סתם בא לכם לדבר אתם ממש מוזמנים לפנות אלי בפרטי ואפילו באיסיי אם אתם רוצים (אני יתן את המספר בפרטי...)[/U][/B][/COLOR][/QUOTE]
או לא! אוקי צ'יקוריטה צא! השתמש בהצלפת גפן בכדי לתפוס את מגמר ואז השתמש בעלה להבב!
-
ג'ק:
אתה מתקדם לעבר המכון השני, אתה נכס למכון ואתה רואה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr148.png[/IMG] נטאלי! *בדף הראשון יש מידע על סיגנון הלחימה שלה...,
היא אומרת לך שהיא מוכנה לקרב, השופט אומר את החוקים:"זהו קרב של 3-3 רק למאמן מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב, הראשון שכול שלושת הפוקימונים שלו לא יכולים להמשיך להילחם מפסיד"! אתה מתחיל, מהר תוציא את הפוקימון שלך ותתקוף ראשון!!
בויזל:
אחי אני מצטער אתה רואה שאני משתדל כמה שאפשר להגיב אני עובד עכשיו ואני גם עושה קורס ברמנים זה די קשה גם להחזיק את הכול אבל את תדאג עוד שבועיים שלוש והכול נגמר ואני חוזר להפציץ באיוונטים ובהודעותת!
~~~~~~~~~~~~~~~
בויזל המבולבל חוזר לפוקדור ואתה מוציא את גרוויל, שמשתמש בשאיבת מגה על דאסקנויר הוא נפגע קשה ואיבד הרבה כוח! לאחר מכן גרוויל השתמש בכדור אנרגיה ודאסקנויר שוב נפגע, אך לפתע דאסקנויר הצליח להיתרומם ומשום מקום הוא קיבל כוח מיוחד כזה! המאמן שלו זרק לו ריפוי סופר! והוא מתקיף בקרן צל! וגרוויל נפגע קשה, לאחר מכן הוא השתמש באגרוף צל על גרוויל והוא שוב נפגע! מה תעשה!?
לי:
חשיבה נכונה! צ'רמיליון משתמש בלהביור על לאקילאקי שנפגע קשה! והוא עדיין מבוהל! לאחר מכן צ'רמיליון השתמש בחימום יתר! ולאקילאקי שובנפגע קשה! אך החרדה שהוא נכס לתוכה עברה! והוא מתקיף את צ'רמיליון באגרוף אקווה! וצ'רמליון נפגע! מה תעשה!?
אלכס:
לא הבנתי את התרגיל בבקשה תבחרי אחד פשוט יותר,
~~~~~~~
לתקן את התגובה
ג'ון:
גרוטל מקבל מין זריקת אדרנלין כזאתי והוא שולך גפן מצליפה שפשוט עוצרת את לייפיון! לאחר מכן גרוטל משתמש בגפן המצליפה כדי להרים את לייפיון והוא זורק אותו לקיר והוא נפגע קשה! מהר יש לך היזדמנות לנצח מה תעשה!?
אלי:
חשיבה נכונה! צ'יקוריטה משתמש בהצלפת גפן ותופס את מגמר והוא לא יכול לזוז, לאחר מכן הוא מתקרב לעברו בעלה להב קטלני במיוחד! ומגמר נפגע קשה! אך מגמר מיד מתעשת על עצמו ומתקיף בלהביור! וצ'יקוריטה נפגע ממש קשה! לפתע אור זוהר ובוהק מקיף את צ'יקוריטה! הוא מתחיל לגדול ולשנות את צורת גופו! לאחר כמה שניות צ'יקוריטה הפך ל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/153.png[/IMG] בייליף יפה חזק וגדול במיוחד! מהר עכשיו מה תעשה!?
-
[QUOTE=noam121211;689831]ג'ק:
אתה מתקדם לעבר המכון השני, אתה נכס למכון ואתה רואה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr148.png[/IMG] נטאלי! *בדף הראשון יש מידע על סיגנון הלחימה שלה...,
היא אומרת לך שהיא מוכנה לקרב, השופט אומר את החוקים:"זהו קרב של 3-3 רק למאמן מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב, הראשון שכול שלושת הפוקימונים שלו לא יכולים להמשיך להילחם מפסיד"! אתה מתחיל, מהר תוציא את הפוקימון שלך ותתקוף ראשון!!
[/QUOTE]
"צא מונפרנו,חימום יתר ואגרוף מאך"
-
[QUOTE=noam121211;689831]
לי:
חשיבה נכונה! צ'רמיליון משתמש בלהביור על לאקילאקי שנפגע קשה! והוא עדיין מבוהל! לאחר מכן צ'רמיליון השתמש בחימום יתר! ולאקילאקי שובנפגע קשה! אך החרדה שהוא נכס לתוכה עברה! והוא מתקיף את צ'רמיליון באגרוף אקווה! וצ'רמליון נפגע! מה תעשה!?
[/QUOTE]
אני אומר לצ'רמיליון"להביור ומכת להבה על לאקי לאקי"
-
בויזל:
אחי אני מצטער אתה רואה שאני משתדל כמה שאפשר להגיב אני עובד עכשיו ואני גם עושה קורס ברמנים זה די קשה גם להחזיק את הכול אבל את תדאג עוד שבועיים שלוש והכול נגמר ואני חוזר להפציץ באיוונטים ובהודעותת!
~~~~~~~~~~~~~~~
בויזל המבולבל חוזר לפוקדור ואתה מוציא את גרוויל, שמשתמש בשאיבת מגה על דאסקנויר הוא נפגע קשה ואיבד הרבה כוח! לאחר מכן גרוויל השתמש בכדור אנרגיה ודאסקנויר שוב נפגע, אך לפתע דאסקנויר הצליח להיתרומם ומשום מקום הוא קיבל כוח מיוחד כזה! המאמן שלו זרק לו ריפוי סופר! והוא מתקיף בקרן צל! וגרוויל נפגע קשה, לאחר מכן הוא השתמש באגרוף צל על גרוויל והוא שוב נפגע! מה תעשה!?
[/QUOTE]
"גרוויל עוד שאיבת מגה ואז כדור אנרגיה אחרי זה שאימת מגה ואז קליע זרעים!"
-
[QUOTE=noam121211;689831]ג'ון:
גרוטל מקבל מין זריקת אדרנלין כזאתי והוא שולך גפן מצליפה שפשוט עוצרת את לייפיון! לאחר מכן גרוטל משתמש בגפן המצליפה כדי להרים את לייפיון והוא זורק אותו לקיר והוא נפגע קשה! מהר יש לך היזדמנות לנצח מה תעשה!?
[/QUOTE]
"גרוטל מהר,סיים את זה בסופת העלים הכי חזקה שאתה יכול ליצור!"אני אומר בביטחון רב.
-
[COLOR="Red"][B]הודעה!!!
השחקנים:
אביב וסטיבן
אני מוציא אותכם מהמישחק בגלל שלא הגבתם כבר יותר מ4 ימים ללא כול הודעה מוקדמת[/B][/COLOR]
-
ג'ק:
אתה מוציא את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/391.png[/IMG] ונאטלי מוציאה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/420.png[/IMG] אתה תוקף ראשון, מונפרנו משתמש בחימום יתר אך צ'ירובי מהיר במיוחד ומתחמק בקלילות, לאחר מכן מונפרנו משתמש באגרוף מאך אך צ'ירובי מתחמק גם מהמיתקפה הזאת בקלילות, לאחר מכן צ'ירובי מחזיר מתקפה בעלה תאר ומונפרנו נפגע! ואז צ'ירובי משתמש במתקפה יום שמשי! שמחזק את עוצמת השמש! מה תעשה!?
לי:
צ'רמיליון כבר מעוצבן מספיק מלאקילאקי הזה, הוא משתמש בלהביור והוא נפגע קשה לאחר מכן צ'רמיליון משתמש במכת להבה חזקה במיוחד ולאקילאקי מנסה לחסום בעזרת סיחרור אך צ'רמיליון חזק יותר! ולאקילאקי מחוסל! ניצחתה! מה תעשה עכשיו!?
בויזל:
גרוויל משתמש בעוד שאיבת מגה ודאסקנויר נפגע ומאבד שוב כוח, לאחר מכן גרוויל משתמש בכדור אנרגיה ודאסקנויר חוסם בעזרת כדור צל, לאחר מכן גרוויל משתמש בעוד שאיבת אנרגיה אך דאסקנויר מצליח להיתחמק ומתריף בציפורן צל! וגרוויל נפגע! מה תעשה!?
ג'ון:
לייפיון צמוד לקיר מנסה לקום, גרוטל מזהה את ההיזדמנות ומתקיף בסופת עלים חזקה במיוחד! ולייפיון כבר לא יכול לסבול את הכאב! הוא מחוסל! ניצחתה! לאיפה תמשיך!?
-
[QUOTE=noam121211;689866]
לי:
צ'רמיליון כבר מעוצבן מספיק מלאקילאקי הזה, הוא משתמש בלהביור והוא נפגע קשה לאחר מכן צ'רמיליון משתמש במכת להבה חזקה במיוחד ולאקילאקי מנסה לחסום בעזרת סיחרור אך צ'רמיליון חזק יותר! ולאקילאקי מחוסל! ניצחתה! מה תעשה עכשיו!?
[/QUOTE]
אני אומרלמאמן" היית יריב טוב" אני הולך אל המכון השני
-
[QUOTE=noam121211;689866]ג'ק:
אתה מוציא את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/391.png[/IMG] ונאטלי מוציאה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/420.png[/IMG] אתה תוקף ראשון, מונפרנו משתמש בחימום יתר אך צ'ירובי מהיר במיוחד ומתחמק בקלילות, לאחר מכן מונפרנו משתמש באגרוף מאך אך צ'ירובי מתחמק גם מהמיתקפה הזאת בקלילות, לאחר מכן צ'ירובי מחזיר מתקפה בעלה תאר ומונפרנו נפגע! ואז צ'ירובי משתמש במתקפה יום שמשי! שמחזק את עוצמת השמש! מה תעשה!?
[/QUOTE]
"מונפרנו! גלגל להבה ומתקפת להבה!" אגיד לו
-
[QUOTE=noam121211;689866]
בויזל:
גרוויל משתמש בעוד שאיבת מגה ודאסקנויר נפגע ומאבד שוב כוח, לאחר מכן גרוויל משתמש בכדור אנרגיה ודאסקנויר חוסם בעזרת כדור צל, לאחר מכן גרוויל משתמש בעוד שאיבת אנרגיה אך דאסקנויר מצליח להיתחמק ומתריף בציפורן צל! וגרוויל נפגע! מה תעשה!?
[/QUOTE]
"תשתמש בעלה תאר ביחד עם קליע זרעים וכשהוא יפגע ולא יבין מה קורה שאיבת מגה!"
-
אלכס:
לא הבנתי את התרגיל בבקשה תבחרי אחד פשוט יותר,
~~~~~~~
לתקן את התגובה
[/QUOTE]
לא משנה ...
---------
טורצ'יק קדימה סיחרור אש בסיבוב ואז ואז תקפוץ וולהביור קטן !
-
אלי:
חשיבה נכונה! צ'יקוריטה משתמש בהצלפת גפן ותופס את מגמר והוא לא יכול לזוז, לאחר מכן הוא מתקרב לעברו בעלה להב קטלני במיוחד! ומגמר נפגע קשה! אך מגמר מיד מתעשת על עצמו ומתקיף בלהביור! וצ'יקוריטה נפגע ממש קשה! לפתע אור זוהר ובוהק מקיף את צ'יקוריטה! הוא מתחיל לגדול ולשנות את צורת גופו! לאחר כמה שניות צ'יקוריטה הפך ל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/153.png[/IMG] בייליף יפה חזק וגדול במיוחד! מהר עכשיו מה תעשה!?[/QUOTE]
וואוו בייליף! יששש כול הכבוד לך בייליף היתפתחתה! קדימה עכשיו אנחנו מסוגלים לנצח במכון צאא השתמש בקצה כפול ואז בסופת עליםם הכי חזק שאתה יכולל צאא
-
לי:
אתה מתקדם חזרה לעיר רוסטברו ומגיע למכון השני, אתה נכנס למכון ואתה רואה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr148.png[/IMG] היא מסכימה לקרב מולך, השופט אומר את החוקים:"זהו קרב של 3-3 רק למאמן מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב, הראשון שכול שלושת הפוקימונים שלו לא יכולים להמשיך להילחם מפסיד" קדימה תוציא את הפוקימון שלך, אתה מתחיל ראשון מה תעשה!?
ג'ק:
מונפרנו משתמש בגלגל להבה על צ'ירובי שמצליח להיתחמק מימנו בקלילות! לאחר מכן מונפרנו השתמש בתאוצה מגלגל הלהבה והשתמש במכת להבה חזקה ומהירה במיוחד! אך לפתע צ'ירובי הצליח לחסום אותו בעזרתסופת עלים חזקה במיוחד! ומונפרנו עף לאחור! מה תעשה!?
בויזל:
גרוויל משתמש בעלה תער על דאסקנויר ומיד לאחר מכן בקיע זרעים! זאסקנויר שקצת הסתחרר מכול ההתקפות האלה לא מבין מה קורב כשלפתע! גרוויל מפתיע אותו בשאיבת מגה אדירהה! והוא מאבד מלא כוח! לפתע דאסקנוי נופל! ניצחתה!! מה תעשה!?
אלכס:
טורצ'יק יוצר טבעת אש יפייפיה! ואז הוא קופץ מימנה! לאחר מכן הוא מסיים את התרגיל במין מפל קטן של להביור לפתע את שומעת ברמקולים של העיר שהתחרות התחילה! מה תעשי!?
אלי:
בייליף משתמש בקצה כפול ואתה שם לב לכוח ולפיזיות שיש לו עכשיו הוא פוגע במגמר שעף אחורה בצורה קשה מאוד! לאחר מכן בייליף השתמש בסופת עלים קטלניית! שפשוט חיסלה אותו! רון אומר לך: ניראה לי שאתה מוכן למכון, בהצלחה! הא וכך את זה הוא זורק לך דיסק ואומר, המתקפה הזאת נקרת גפן כוח (power whip) היא מתקפה חזקה במיוחד קיבלתי אותה ממנהיגת המכון אבל בגלל שאין לי פוקימוני עשב אני רוצה להביא לך אותה, אבל זה לא אומר שאנחנו כבר לא יריבים, בקרוב מאוד אני יוכיח לך שאני הרה יותר חזק מימך, איך תגיב!? מה תעשה!?
-
[QUOTE=noam121211;690996]לי:
אתה מתקדם חזרה לעיר רוסטברו ומגיע למכון השני, אתה נכנס למכון ואתה רואה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr148.png[/IMG] היא מסכימה לקרב מולך, השופט אומר את החוקים:"זהו קרב של 3-3 רק למאמן מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב, הראשון שכול שלושת הפוקימונים שלו לא יכולים להמשיך להילחם מפסיד" קדימה תוציא את הפוקימון שלך, אתה מתחיל ראשון מה תעשה!?
[/QUOTE]
אני אומר למנהיגה"אוקי " אני מוציא את גלילי
-
[QUOTE=noam121211;689866]ג'ון:
לייפיון צמוד לקיר מנסה לקום, גרוטל מזהה את ההיזדמנות ומתקיף בסופת עלים חזקה במיוחד! ולייפיון כבר לא יכול לסבול את הכאב! הוא מחוסל! ניצחתה! לאיפה תמשיך!?[/QUOTE]
------------
"ניצחתי!"אני אומר ליריבי בלעג,מחזיר את גרוטל לפוקדור ומתקדם לכיוון סוף המערה.
-
[QUOTE=noam121211;690996]
ג'ק:
מונפרנו משתמש בגלגל להבה על צ'ירובי שמצליח להיתחמק מימנו בקלילות! לאחר מכן מונפרנו השתמש בתאוצה מגלגל הלהבה והשתמש במכת להבה חזקה ומהירה במיוחד! אך לפתע צ'ירובי הצליח לחסום אותו בעזרתסופת עלים חזקה במיוחד! ומונפרנו עף לאחור! מה תעשה!?[/QUOTE]
"חימום יתר ובעיטת אש קדימה! אל תוותר מונפרנו"
-
אלכס:
טורצ'יק יוצר טבעת אש יפייפיה! ואז הוא קופץ מימנה! לאחר מכן הוא מסיים את התרגיל במין מפל קטן של להביור לפתע את שומעת ברמקולים של העיר שהתחרות התחילה! מה תעשי!?
[/QUOTE]
"אוקיי ..שלוש ..שתים..אחת..לרוץ בכל הכוח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11"
-
לי:
אתה מוציא את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/362.png[/IMG] ונאטלי מנהיגת המכון מוציאה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/420.png[/IMG] אתה תוקף ראשון, מה תעשה!?
*תסתכל בעמוד הראשון יש מידע על נטאלי ועל סיגנון הלחימה שלה...
ג'ון:
אתה יוצא מהמערה ומגיע לעיר רוסטברו, מה תעשה כאן!? יש כאן את המכון השני ותחרות פוקימוני הלחימה, או שתחליט לפנות לכיוון דרך 205 שמובילה לעיר דיופרד!?
ג'ק:
מונפרנו קם עצבני מהריצפה ומשתמש בחימום יתר קטלניי! אך צ'ירובי מצליח להיתחמק בקלילות גם מימנו! לאחר מכן צ'ירובי משתמש במיתקפה יום שמשי! שמחזק את חום השמש ואת היכולות של צ'ירובי, לפתע מונפרנו מפתיע אותו בבעיטת אש אך צ'ירובי לא תמים, הוא שם לב ומצליח להיתחמק, הוא מחזיר מתקפה בעלה קסום! ומונפרנו נפגע! מה תעשה!?
אלכס:
את רצה בכול הכוח שלך לעבר תחרות הפוקימונים! הגעת בדיוק בזמן! את נכסת לזירה ואת רואה את שאר המאמנים כשלפתע את מבחינה ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/IMG] רון! (רון הוא חבר ילדות שלך, תמיד הייתה ביניכם יריבות קשה מי יותר מוצלח) לפתע את רואה בטבלה את סדר ההופעות, את מופיע שלישית ומיד אחרייך רון, המאמנים חוזרים למאחורי הקלעים לקראת שלב ההופעות, ולפתע רון בא לדבר איתך, מה תגידי לו!?
-
[QUOTE=noam121211;692726]
ג'ק:
מונפרנו קם עצבני מהריצפה ומשתמש בחימום יתר קטלניי! אך צ'ירובי מצליח להיתחמק בקלילות גם מימנו! לאחר מכן צ'ירובי משתמש במיתקפה יום שמשי! שמחזק את חום השמש ואת היכולות של צ'ירובי, לפתע מונפרנו מפתיע אותו בבעיטת אש אך צ'ירובי לא תמים, הוא שם לב ומצליח להיתחמק, הוא מחזיר מתקפה בעלה קסום! ומונפרנו נפגע! מה תעשה!?
[/QUOTE]
אבל יום שמשי לא מחזק מתקפות אש??
-----------------------------
"קדימה מונפרנו אל תוותר,אגרוף מאך ומתקפת להבה"
-
בויזל:
גרוויל משתמש בעלה תער על דאסקנויר ומיד לאחר מכן בקיע זרעים! זאסקנויר שקצת הסתחרר מכול ההתקפות האלה לא מבין מה קורב כשלפתע! גרוויל מפתיע אותו בשאיבת מגה אדירהה! והוא מאבד מלא כוח! לפתע דאסקנוי נופל! ניצחתה!! מה תעשה!?
[/QUOTE]
פוף.... סוף סוף הקרב הזה נגמר.... :)
~~~~~~~~~~~~
"תודה רבה גרוויל תחזור...." אני מחזיר את גרוויל לפוכדור.
"זה היה קרב טוב רון" אני אומר ובא ללחוץ לו את היד.
-
[QUOTE=noam121211;692726]
אלכס:
את רצה בכול הכוח שלך לעבר תחרות הפוקימונים! הגעת בדיוק בזמן! את נכסת לזירה ואת רואה את שאר המאמנים כשלפתע את מבחינה ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/IMG] רון! (רון הוא חבר ילדות שלך, תמיד הייתה ביניכם יריבות קשה מי יותר מוצלח) לפתע את רואה בטבלה את סדר ההופעות, את מופיע שלישית ומיד אחרייך רון, המאמנים חוזרים למאחורי הקלעים לקראת שלב ההופעות, ולפתע רון בא לדבר איתך, מה תגידי לו!?[/QUOTE]
"רון ,אתה משתתף ?!1 תמיד חשבתי שתהיה יותר בקטע של מכונים .טוב זה לא משנה ,כי אני עדיין יביס אותך עם טורצ'יק!"
-
[QUOTE=noam121211;692726]לי:
אתה מוציא את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/362.png[/IMG] ונאטלי מנהיגת המכון מוציאה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/420.png[/IMG] אתה תוקף ראשון, מה תעשה!?
*תסתכל בעמוד הראשון יש מידע על נטאלי ועל סיגנון הלחימה שלה...
[/QUOTE]
אני אומר לגלילי" כדור קרח וקרן קרח על הצ'רובי"
-
אלי:
בייליף משתמש בקצה כפול ואתה שם לב לכוח ולפיזיות שיש לו עכשיו הוא פוגע במגמר שעף אחורה בצורה קשה מאוד! לאחר מכן בייליף השתמש בסופת עלים קטלניית! שפשוט חיסלה אותו! רון אומר לך: ניראה לי שאתה מוכן למכון, בהצלחה! הא וכך את זה הוא זורק לך דיסק ואומר, המתקפה הזאת נקרת גפן כוח (power whip) היא מתקפה חזקה במיוחד קיבלתי אותה ממנהיגת המכון אבל בגלל שאין לי פוקימוני עשב אני רוצה להביא לך אותה, אבל זה לא אומר שאנחנו כבר לא יריבים, בקרוב מאוד אני יוכיח לך שאני הרה יותר חזק מימך, איך תגיב!? מה תעשה!?[/QUOTE]
אני אומר לרון: תודה רבה על המתקפה אבל אל תדאג יבוא יום שאני יוכיח לך מי מאיתנו מאמן יותר טוב" ואני מתקדם לעבר המכון
-
ג'ק:
אתה צודק יום שמשי מחזק מתקפות אש ובנוסף זה מחזק גם כמה מתקפות עשב
~~~~~~~~~~~~
מונפרנו לא מוותר ומשתמש באגרוף מאך על צ'ירובי, אבל בגלל המתקפה יום שמשי המהירות של צ'ירובי מתחזקת והוא מתחמק מההתקפות של מונפרנו בקלי קלות!
לאחר מכן מונפרנו משתמש במכת להבה אך לפתע! צ'ירובי שואג שאגה אדירה, הוא קופץ לשמיים ויורה לכיוון מונפרנו קרן סולאריתת אדירה!!! מונפרנו נפגע קשה מאוד! והוא עף על הקיר! מה תעשה!?
בויזל:
רון מסתקל עלייך ולא מושיט את ידו, הוא אומר לך: זאת הייתה מעידה חד פעמית, פעם הבאה שניפגש אני לא ישאיר לך שום סיכוי, והוא הולך, לאיפה תמשיך עכשיו!?
אלכס:
רון אומר לך: אל תקפצי מעל הפופיק אני לא ישאיר לך שום סיכוי לנצח אותי אז אל תחלמי על להצליח בתחרות הזאת כולכך, והוא הולך, לפתע קוראים לך להופעה הראשונה!! מה תעשי!?
לי:
גליילי יורה כדור קרח לעבר צ'ירובי שמתחמש מימנו בקלילות, לאחר מכן גליילי משתמש בקרן קרח שגם מימנה צ'ירובי מתחמש כאילו כלום! לאחר מכן צ'ירובי משתמש בעלה קסום! וגליילי נפגע! מה תעשה!?
אלי:
אתה נכס למכון שנית ואתה רואה מולך את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr148.png[/IMG] והיא מסכימה לקרב חוזר מולך, קדימה תוציא את הפוקימון הראשון שלך, אתה תוקף ראשון
-
[QUOTE=noam121211;698042]בויזל:
רון מסתקל עלייך ולא מושיט את ידו, הוא אומר לך: זאת הייתה מעידה חד פעמית, פעם הבאה שניפגש אני לא ישאיר לך שום סיכוי, והוא הולך, לאיפה תמשיך עכשיו!?
[/QUOTE]
אני צריך לקבל ביצה של ריאולו.....
~~~~~~~~
אני אמשיך לדרך 205 לחפש גלייגר או גלייסקור ואם אני לא ימצא אז אני ימשיך לעיר דיופורד...
"בוויזל, גרוויל, מדיצ'אם צאו!" אני אומר ומוציא אותם מהפוכדור...
"תגירו חבר צוות חדש.... גיבל!" אני מוציא את גיבל מהפוכדור....
-
[QUOTE=noam121211;698042]
לי:
גליילי יורה כדור קרח לעבר צ'ירובי שמתחמש מימנו בקלילות, לאחר מכן גליילי משתמש בקרן קרח שגם מימנה צ'ירובי מתחמש כאילו כלום! לאחר מכן צ'ירובי משתמש בעלה קסום! וגליילי נפגע! מה תעשה!?
/QUOTE]
אני אומר לגלי" קרן קרח והתנגשות ג'יגה על צירובו"
-
[QUOTE=noam121211;698042]ג'ק:
אתה צודק יום שמשי מחזק מתקפות אש ובנוסף זה מחזק גם כמה מתקפות עשב
~~~~~~~~~~~~
מונפרנו לא מוותר ומשתמש באגרוף מאך על צ'ירובי, אבל בגלל המתקפה יום שמשי המהירות של צ'ירובי מתחזקת והוא מתחמק מההתקפות של מונפרנו בקלי קלות!
לאחר מכן מונפרנו משתמש במכת להבה אך לפתע! צ'ירובי שואג שאגה אדירה, הוא קופץ לשמיים ויורה לכיוון מונפרנו קרן סולאריתת אדירה!!! מונפרנו נפגע קשה מאוד! והוא עף על הקיר! מה תעשה!?
[/QUOTE]
"אל תוותר מונפרנו בעיטת אש ואז חימום יתר בכל הכח!"
-
[QUOTE=noam121211;698042]אלכס:
רון אומר לך: אל תקפצי מעל הפופיק אני לא ישאיר לך שום סיכוי לנצח אותי אז אל תחלמי על להצליח בתחרות הזאת כולכך, והוא הולך, לפתע קוראים לך להופעה הראשונה!! מה תעשי!?
[/QUOTE]
אני נכנסת לבמה ואומרת -
"צא טורצ'יק !!!"
"טורצ'יק קדימה ,סחרור אש !ואז תשתמש בלהביור כדי לעשות לך במת אש!
-
[QUOTE=noam121211;698042]
אלי:
אתה נכס למכון שנית ואתה רואה מולך את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr148.png[/IMG] והיא מסכימה לקרב חוזר מולך, קדימה תוציא את הפוקימון הראשון שלך, אתה תוקף ראשון[/QUOTE]
אוקי, צא מאנצ'לאקס! קדימה חבר
-
בויזל:
צודק סליחה בגלל הקרב הארוך קצת איבדתי את העלילה חח
*עשיתה את המכון השני בעיר אולדייל?
~~~~~~
האיש הזקן מושיט לך יד ונותן לך ביצה של ריולו
אתה ממשיך לדרך 205 לעיר דיופארד ולפתע הרגל שלך נתקעת במשהו מוצק, אתה מריפ אותה ומולך עומד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/232.png[/IMG] ענקיי! בגלל צבע גופו הכהה לא שמתה לב אליו ,הוא מתעצבן ומתכונן להתיף אותך במכת סיחרור אדירה! מה תעשה!?
לי:
בגלל מתקפת יום שמשי של צ'ירובי הוא ממש מתחזק והוא מצליח להיתחמק מקרן הקרח בקלילות שוב, לאחר מכן גליילי משתמש בהיתנגשות ג'יגה אך לפתע! צ'ירובי יורה לכיוונו קרן סולארית אדירהה! הקרן הסולארית וההיתנגשות מתנגשים ונוצר פיצוץ אדיר! גליילי עף אחורה! והוא לא יכול להמשיך להילחם! מה תעשה!?
ג'ק:
מונפרנו קם מהריצפה עצבני! לפתע הוא משתמש ביכולת המיוחדת שלו! להט שמחזקת את מתקפות האש, ובשילוב עם מתקפת יום שמשי של צ'ירובי הוא מקבץ מרץ אנרגיה חזק במיוחד! הוא מתקדם לעבר צ'ירובי בבעיטת אש מהירה וחזקה במיוחד! ופוגע בוא בחוזקה! לאחר מכן צ'ירובי שמתושתש מכול העוצמה הזאת לא מבין מה קורה כשלפתע פוגעת בוא גם מתקפת חימום יתר חזקה במיוחד! צ'ירובי נפגע אנושות מכול מתקפות האש האלה ובשילוב עם העייפות שהוא השקיע מההיתחמקות מההתקפות הוא חוסל! נטאלי מחזירה אותו ומוציאה פוקדור שני לקרב! היא זורקת פוקדור ומוציאה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/407.png[/IMG] מה תעשה!?
אלכס:
את נכנסת לבמה מלאת אדרנלין, את מוציאה את טורצ'יק שניראה מהמם! לאחר מכן טורצ'יק משתמש בסיחרור אש ויוצר טבעת ענקית סביבו! וביחד עם ניצוצות אש קטנים נראה כאילו טורצ'יק זוהר! לאחר מכן טורצ'יק משתמש בלהביור בין הטבעת אש ונוצר מן מפל של להבות מיוחד מאוד! השופטים אוהבים את ההופעה של טורצ'יק והקהל ממש נעמד ומוחא לו כפיים! טורצ'יק מתבייש מצויין עברתם! לאחר מכן את שומעת שתורו של רון לעלות, מה תעשי!?
אלי:
אתה מוציא את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/446.png[/IMG]*ונאטלי מוציאה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/420.png[/IMG] מה תעשה אתה תוקף ראשון?
[COLOR="Red"][B]הודעה!!
מחר אני טס לשמונה ימים אז המשחק לבנתיים מוקפא! הוא לא ניסגר!
אני יודע שבגלל כול העבודה והקורס אין לי כולכך זמן אבל אחרי הטיסה אני יחזור ואני יתחיל להפציץ בהודעות כמו שאתם רגילים, אז סליחה ותודה לסבלניים[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=noam121211;699521]
לי:
בגלל מתקפת יום שמשי של צ'ירובי הוא ממש מתחזק והוא מצליח להיתחמק מקרן הקרח בקלילות שוב, לאחר מכן גליילי משתמש בהיתנגשות ג'יגה אך לפתע! צ'ירובי יורה לכיוונו קרן סולארית אדירהה! הקרן הסולארית וההיתנגשות מתנגשים ונוצר פיצוץ אדיר! גליילי עף אחורה! והוא לא יכול להמשיך להילחם! מה תעשה!?B][/COLOR][/QUOTE]
אני מחזיר את גלילי ומוציא את הרימאה ואומר לו" אגרוף ממוקד ואגרוף דינאמי על צ'ירובי"
-
ג'ק:
מונפרנו קם מהריצפה עצבני! לפתע הוא משתמש ביכולת המיוחדת שלו! להט שמחזקת את מתקפות האש, ובשילוב עם מתקפת יום שמשי של צ'ירובי הוא מקבץ מרץ אנרגיה חזק במיוחד! הוא מתקדם לעבר צ'ירובי בבעיטת אש מהירה וחזקה במיוחד! ופוגע בוא בחוזקה! לאחר מכן צ'ירובי שמתושתש מכול העוצמה הזאת לא מבין מה קורה כשלפתע פוגעת בוא גם מתקפת חימום יתר חזקה במיוחד! צ'ירובי נפגע אנושות מכול מתקפות האש האלה ובשילוב עם העייפות שהוא השקיע מההיתחמקות מההתקפות הוא חוסל! נטאלי מחזירה אותו ומוציאה פוקדור שני לקרב! היא זורקת פוקדור ומוציאה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/407.png[/IMG] מה תעשה!?
[COLOR="Red"][B]הודעה!!
מחר אני טס לשמונה ימים אז המשחק לבנתיים מוקפא! הוא לא ניסגר!
אני יודע שבגלל כול העבודה והקורס אין לי כולכך זמן אבל אחרי הטיסה אני יחזור ואני יתחיל להפציץ בהודעות כמו שאתם רגילים, אז סליחה ותודה לסבלניים[/B][/COLOR][/QUOTE]
תהנה
------------------
"כל הכבוד מונפרנו, טוב צא אגרוף מאך ומתקפת להבה!"
-
[QUOTE=noam121211;692726]ג'ון:
אתה יוצא מהמערה ומגיע לעיר רוסטברו, מה תעשה כאן!? יש כאן את המכון השני ותחרות פוקימוני הלחימה, או שתחליט לפנות לכיוון דרך 205 שמובילה לעיר דיופרד!?[/QUOTE]
----------------
'תחרות פוקימוני לחימה,הרכרוס ישמח להשתתף בזה'אני חושב לעצמי,והולך להרשמה לתחרות פוקימוני הלוחם.
-
אלכס:
את נכנסת לבמה מלאת אדרנלין, את מוציאה את טורצ'יק שניראה מהמם! לאחר מכן טורצ'יק משתמש בסיחרור אש ויוצר טבעת ענקית סביבו! וביחד עם ניצוצות אש קטנים נראה כאילו טורצ'יק זוהר! לאחר מכן טורצ'יק משתמש בלהביור בין הטבעת אש ונוצר מן מפל של להבות מיוחד מאוד! השופטים אוהבים את ההופעה של טורצ'יק והקהל ממש נעמד ומוחא לו כפיים! טורצ'יק מתבייש מצויין עברתם! לאחר מכן את שומעת שתורו של רון לעלות, מה תעשי!?
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"טורצ'יק בוא זה כבר לא התור שלנו ורק שתדע היית מעולה."
-
[QUOTE=noam121211;699521]בויזל:
צודק סליחה בגלל הקרב הארוך קצת איבדתי את העלילה חח
*עשיתה את המכון השני בעיר אולדייל?
~~~~~~
האיש הזקן מושיט לך יד ונותן לך ביצה של ריולו
אתה ממשיך לדרך 205 לעיר דיופארד ולפתע הרגל שלך נתקעת במשהו מוצק, אתה מריפ אותה ומולך עומד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/232.png[/IMG] ענקיי! בגלל צבע גופו הכהה לא שמתה לב אליו ,הוא מתעצבן ומתכונן להתיף אותך במכת סיחרור אדירה! מה תעשה!?
[/B][/COLOR][/QUOTE]
כן יש לי את תג האבן.... תהנה בטיול (לאן שאתה טס....) :)
~~~~~~~~~
"גיבל תשתמש בחפירה!" אני אומר הזמן שאני זורק את הפוכדור של גיבל לאוויר.
ברגע שגיבל עושה חור באדמה אני נכנס אליו....