-
[QUOTE=Pooh;1090680][B]
[B]יואב:[/B]
אתה מחזיר את סטארביה לפוקדור שלו, ומיד אתה מוציא את פוליוואג, שגם נראה די תשוש מהקרב הקודם. פוליוואג הנחוש שולח אקדח מים ביחד עם קרן בועות לעבר נידורינה, "תתחמקי!" צועק החייל, אך נידורינה לא מספיקה ונפגעת מהמתקפה של פוליוואג. לפתע, פוליוואג קופץ ממקומו לעבר נידורינה עם סטירה כפולה, אך היא מצליחה להתחמק הפעם. "תשתמשי בעוקץ רעל!" צועק החייל בכעס, ולפתע נידורינה שולחת עשרות מחטים לבנים ובוהקים לעבר פוליוואג.
[/QUOTE]
עוקץ רעל לא אמור להיות סגול כזה?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי פוליוואג, תתחמק מעוקץ הרעל ואז קרן בועות עם אקדח מים! קדימה קטנצ'יק, אני מאמין בך!" אני אומר בלחץ מסוים ומקווה שפוליוואג יצליח לנצח וגם אולי ילמד משהו חדש
-
[B]ליאור:[/B]
מתרגש, אתה אומר לגולבאט להתחמק מהמתקפה של פריימיפ, והוא מתחמק ביעילות מהמתקפה. אתה שם לב שגולבאט הרבה יותר מהיר מזובאט, ואז גולבאט עף במהירות ומשתמש בחיתוך אווירי בכל כוחו, ואז גם מוסיף מריטה חזקה ויעילה, והמתקפות פוגעות בפריימיפ בחוזקה. פריימיפ עף לאחור, מתגלגל על הרצפה. הוא פצוע קשה, אך לא מעולף, וקם בכל זאת על רגליו, כועס מתמיד. "תתקוף בזעם! חסל אותו!" צועק בכעס קורי ומצביע לעבר גולבאט, ופריימיפ מתחיל לרוץ לעבר גולבאט, כשהוא כועס וזועם עוד יותר, ואפילו פניו נעשות אדומות מרוב זעם.
[B]תומר:[/B]
אתה זורק פוקדור על באדוו, שנכנס לתוכו. הפוקדור זז ימינה............... שמאלה................... ימינה.................... ונעצר! לכדת באדוו! [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/406.png[/IMG]
אתה אוסף את הפוקדור לתוך כיסך, ואתה ממשיך לסייר, אך שוב אתה לא מוצא כלום. אתה מתייאש מהמקום, ומחליט להשתגר אל מערת צ'ארג'סטון שבמחוז אונובה, ובמצמוץ עין אתה מגיע אל פתח המערה.
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/thumb/0/09/Arbok_Poison_Sting.png/150px-Arbok_Poison_Sting.png[/IMG][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/thumb/6/64/Croagunk_Poison_Sting.png/150px-Croagunk_Poison_Sting.png[/IMG]
יש כאלה שזה סגול ויש כאלה שזה לבן.
---
פוליוואג מצליח להתחמק בקפיצה מרשימה הצידה מהמתקפה של נידורינה, ומיד שולח קרן בועות ואקדח מים ביחד, "תתחמקי הפעם!" צועק בכעס החייל, ונידורינה מצליחה הפעם במזל להתחמק מהמתקפה של פוליוואג. "תוסיפי עכשיו בעיטה כפולה!" צועק החייל ונידורינה הכועסת מתחילה לרוץ במהירות לעבר פוליוואג.
-
[QUOTE=Pooh;1091197][B][B]יואב:[/B]
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/thumb/0/09/Arbok_Poison_Sting.png/150px-Arbok_Poison_Sting.png[/IMG][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/thumb/6/64/Croagunk_Poison_Sting.png/150px-Croagunk_Poison_Sting.png[/IMG]
יש כאלה שזה סגול ויש כאלה שזה לבן.
---
פוליוואג מצליח להתחמק בקפיצה מרשימה הצידה מהמתקפה של נידורינה, ומיד שולח קרן בועות ואקדח מים ביחד, "תתחמקי הפעם!" צועק בכעס החייל, ונידורינה מצליחה הפעם במזל להתחמק מהמתקפה של פוליוואג. "תוסיפי עכשיו בעיטה כפולה!" צועק החייל ונידורינה הכועסת מתחילה לרוץ במהירות לעבר פוליוואג.[/QUOTE]
"פוליוואג, תתחמק ואז קרן בועות בכל הכוח! תנסה לעשות את הכי טוב! אתה הכי טוב!" אני צועק לפוליוואג בדאגה שאם הוא יפסיד אין לי עוד פוקימון אחר לקחת שיוכל להלחם
-
[QUOTE=Pooh;1091197][B]תומר:[/B]
אתה זורק פוקדור על באדוו, שנכנס לתוכו. הפוקדור זז ימינה............... שמאלה................... ימינה.................... ונעצר! לכדת באדוו! [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/406.png[/IMG]
אתה אוסף את הפוקדור לתוך כיסך, ואתה ממשיך לסייר, אך שוב אתה לא מוצא כלום. אתה מתייאש מהמקום, ומחליט להשתגר אל מערת צ'ארג'סטון שבמחוז אונובה, ובמצמוץ עין אתה מגיע אל פתח המערה.
[/QUOTE]
אני אכנס לתוך המערה, אחפש רמזים לגבי הפרופסור שנעדר\שנעלם.
-
[quote=Pooh;1089811]
[B]קודק:[/B]
וויסמאר מצליח להתחמק מהמתקפה של ג'ולטיק, ואתה מתפעל מחוזקו של ג'ולטיק. לאחר מכן, וויסמאר משתמש ביללה מחרישת אוזניים, וג'ולטיק, אשר נרתע מהיללה, מיד נפגע גם מהחבטה החזקה של וויסמאר. וויסמאר ממשיך לפי הוראותיך, ומתכונן להשתמש ברעש, אך לפתע ג'ולטיק קופץ ממקומו ומשתמש בגל רעם שפוגע במהירות בוויסמאר ומשתק אותו, ולכן וויסמאר לא יכול לסיים את ההתקפה. ג'ולטיק מתכונן לעוד התקפה, והוא מתחיל לנוע במהירות לעבר וויסמאר.
[/quote]
"וויסמאר,אמנם אתה לא יכול לזוז אבל תנסה להשתמש ביללה כדי להרחיק ממך את ג'ולטיק! לאחר מכן רעש בכל הכוח,מהר! לבסוף תגמור את זה עם חבטה!" אומר לוויסמאר ואסתכל על המערה לחפש רמזים.
-
[QUOTE=Pooh;1091197][B]ליאור:[/B]
מתרגש, אתה אומר לגולבאט להתחמק מהמתקפה של פריימיפ, והוא מתחמק ביעילות מהמתקפה. אתה שם לב שגולבאט הרבה יותר מהיר מזובאט, ואז גולבאט עף במהירות ומשתמש בחיתוך אווירי בכל כוחו, ואז גם מוסיף מריטה חזקה ויעילה, והמתקפות פוגעות בפריימיפ בחוזקה. פריימיפ עף לאחור, מתגלגל על הרצפה. הוא פצוע קשה, אך לא מעולף, וקם בכל זאת על רגליו, כועס מתמיד. "תתקוף בזעם! חסל אותו!" צועק בכעס קורי ומצביע לעבר גולבאט, ופריימיפ מתחיל לרוץ לעבר גולבאט, כשהוא כועס וזועם עוד יותר, ואפילו פניו נעשות אדומות מרוב זעם.
.[/QUOTE]
אני אומר לגולבאט " תשתמש במבט רשע כדי לעצור את התקפה של פריימיפ.לאחר מכן עוף לעברי ותקוף את כול הגוף שלו בחיתוך אווירי.אני רוצה שתגמור אותו כבר.אני יודע שאתה מסוגל להביס אותו אז תביס אותו כבר "
-
[QUOTE=Pooh;1090680][B]דור:[/B]
אתה עובר את הלובי, מתפלא מהיופי ומהרהב שלו, ואתה מגיע אל גרם המדרגות. אתה יורד בגרם, ומגיע אל מין מערה גדול אשר מוערת בצידיה בעזרת לפידים, ולכן הראות בה היא די טובה. אתה מתחיל לסייר במערה, שהיא די מפחידה ולכן אתה הולך בזהירות ובאיטיות יחסית. אתה מחפש אחר רמזים שיובילו אותך לפתרון המשימה, אך אינך מוצא. אתה ממשיך לסייר, ולפתע אתה רואה ואניליט קטן וחמוד בצבע שונה מהרגיל [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/4/4a/Spr_5b_582_s.png[/IMG]
---
אין עיר במחוז הוון...[/QUOTE]
"איזה קושקוש!" אני אומר ומחייך כמו מפגר. "צא, איווי!" אני אומר ומוציא את איווי לקרב. "תתחיל בהתנגשות!" אני פוקד, ומעריץ את הונילייט החמודי.
-
[SIZE="3"][B][COLOR="RoyalBlue"]אם לא שמתם לב, אז הוספתי לצוות ונום 2 אנשים חדשים, שהם קצינים בצוות. יהיו סה"כ 5 קצינים, וכל אחד מהם יהיה מין "יריב" לכם. בינתיים רק ליאור ויואב גילו את היריב שלהם, בקרוב גם כל השאר יגלו.[/COLOR][/B][/SIZE]
------------------------------
אתה נכנס לתוך המערה, אשר היא מעט חשוכה, אך עם תאורה מספיק טובה בשבילך. המערה, אשר היא די מוזרה בגלל האדמה והאבנים בצבע הכחלחל, והברקים הקטנים והמוזרים אשר צצים מידי פעם מהם. אתה מתחיל לסייר במערה, מחפש רמזים או סימנים לצוות ונום, כשלפתע אתה מוצא על הקרקע חתיכת בד בצבע שחור, ועל הבד יש מין קו אלכסוני בדיוק בקצה בצבע לבן.
וויסמאר מנסה להשתמש ביללה כדי לעצור את ג'ולטיק, אך ג'ולטיק לפתע משתמש בחיתוך זעם שפוגע בוויסמאר חזק. לאחר מכן, וויסמאר מנסה להשתמש בעוד מתקפות, אך הוא עדיין משותק. ג'ולטיק מנצל את המצב, ומשתמש בקורי חשמל שגם פוגעים בוויסמאר והוא עף עליך, ושניכם נופלים לאחור. אתה שם לב לפתע, שוויסמאר כבר אינו משותק, אבל תשוש למדי.
פוליוואג מצליח להתחמק מנידורינה הכועסת, ואז הוא שולח קרן בועות מהיר וחזק שפוגע ביעילות רבה בנידורינה, והיא עפה לאחור ומתרסקת על הקרקע. אתה רואה שהיא שוכבת על הקרקע, מעולפת. "לא!" צורח החייל בכעס, ומחזיר את נידורינה לפוקדור שלה. "זה לא נגמר כאן!" הוא צורח בכעס עליך, והולך מהמקום. פוליוואג מתחיל לקפוץ מאושר, אך אתה רואה שהוא תשוש למרות זאת.
גולבאט משתמש במבט רשע, אך לא נראה שזה משפיע כרגע על פרימייפ. גולבאט הנחוש, יוצא במהירות ותוקף בחיתוך אווירי חזק בכל כוחו את פריימיפ, ופריימיפ עף לאחור ומתרסק על הקרקע בחוזקה. אתה מביט, ורואה שפריימיפ שוכב על הקרקע, מעולף. "ארר..." ממלמל קורי בזעם, ומחזיר את פריימיפ לפוקדור שלו, אך שולף פוקדור נוסף מכיסו, "צא דרווזי!" צועק החייל ומוציא מהפוקדור שלו דרווזי ערמומי [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/96.png[/IMG] אשר מוכן לקרב.
[B]דור:[/B]
אתה מתפעל מכמה ואניליט חמוד, ואתה מוציא מיד את איווי לקרב. איווי השמח יוצא מהפוקדור, ואתה רואה עליו שהוא עדיין די תשוש עוד מהקרב הקודם. למרות זאת, איווי יוצא במהירות ותוקף בדחיפה את ואניליט, אשר מופתע מההתקפה, ונופל לאחור. ואניליט, שמתעצבן מעט מהתקפת הפתע שלך, שולח מיד חנית קרח [?] לעבר איווי, קרחונים קטנים וחדים.
---
Icicle Spear = חנית קרח? לא יודע איך לפרש את זה..
-
[quote=Pooh;1091781][SIZE=3][B][COLOR=royalblue]אם לא שמתם לב, אז הוספתי לצוות ונום 2 אנשים חדשים, שהם קצינים בצוות. יהיו סה"כ 5 קצינים, וכל אחד מהם יהיה מין "יריב" לכם. בינתיים רק ליאור ויואב גילו את היריב שלהם, בקרוב גם כל השאר יגלו.[/COLOR][/B][/SIZE]
וויסמאר מנסה להשתמש ביללה כדי לעצור את ג'ולטיק, אך ג'ולטיק לפתע משתמש בחיתוך זעם שפוגע בוויסמאר חזק. לאחר מכן, וויסמאר מנסה להשתמש בעוד מתקפות, אך הוא עדיין משותק. ג'ולטיק מנצל את המצב, ומשתמש בקורי חשמל שגם פוגעים בוויסמאר והוא עף עליך, ושניכם נופלים לאחור. אתה שם לב לפתע, שוויסמאר כבר אינו משותק, אבל תשוש למדי.
[/quote]
"יופי! עכשיו תשתמש בחבטה ואז ברעש! מהר! אתה יכול לנצח אותו!" אומר לוויסמאר ואעודד אותו.
'מהר,אתה חייב לנצח!' אחשוב בינתיים.
-
[QUOTE=Pooh;1091781][SIZE="3"][B][COLOR="RoyalBlue"]אם לא שמתם לב, אז הוספתי לצוות ונום 2 אנשים חדשים, שהם קצינים בצוות. יהיו סה"כ 5 קצינים, וכל אחד מהם יהיה מין "יריב" לכם. בינתיים רק ליאור ויואב גילו את היריב שלהם, בקרוב גם כל השאר יגלו.[/COLOR][/B][/SIZE]
גולבאט משתמש במבט רשע, אך לא נראה שזה משפיע כרגע על פרימייפ. גולבאט הנחוש, יוצא במהירות ותוקף בחיתוך אווירי חזק בכל כוחו את פריימיפ, ופריימיפ עף לאחור ומתרסק על הקרקע בחוזקה. אתה מביט, ורואה שפריימיפ שוכב על הקרקע, מעולף. "ארר..." ממלמל קורי בזעם, ומחזיר את פריימיפ לפוקדור שלו, אך שולף פוקדור נוסף מכיסו, "צא דרווזי!" צועק החייל ומוציא מהפוקדור שלו דרווזי ערמומי [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/96.png[/IMG] אשר מוכן לקרב.
.[/QUOTE]
מגניב הקטע של היריב
---------------------------------
אני אומר לגולבאט " טוב אני מקווה שנשאר לך עוד כוח להילחם כי אתה הולך להילחם נגד דרווזי הזה.אני מקוה שכם אותו תצליח להביס.תחיל שתעוף לעברו ותקוף אותו בניב רעל.נסה שהוא יורעל. לאחר מכן תשתמש בחיתוך אווירי על כול גופו "
-
[quote]תומר:
אתה נכנס לתוך המערה, אשר היא מעט חשוכה, אך עם תאורה מספיק טובה בשבילך. המערה, אשר היא די מוזרה בגלל האדמה והאבנים בצבע הכחלחל, והברקים הקטנים והמוזרים אשר צצים מידי פעם מהם. אתה מתחיל לסייר במערה, מחפש רמזים או סימנים לצוות ונום, כשלפתע אתה מוצא על הקרקע חתיכת בד בצבע שחור, ועל הבד יש מין קו אלכסוני בדיוק בקצה בצבע לבן.[/quote]
"הינה חתיכה מחלוק מעבדה, זה רמז טוב" אמלמל לעצמי ואז אקח את הבד בצבע שחור שיש עליו קו אלכסוני בדיוק בקצה בצבע לבן.
לאחר מכן אמשיך בחיפושים אחרי הפרופסור וגם במציאת פוקימונים טובים לתפיסה.
-
[QUOTE=Pooh;1091781][SIZE="3"][B][COLOR="RoyalBlue"]אם לא שמתם לב, אז הוספתי לצוות ונום 2 אנשים חדשים, שהם קצינים בצוות. יהיו סה"כ 5 קצינים, וכל אחד מהם יהיה מין "יריב" לכם. בינתיים רק ליאור ויואב גילו את היריב שלהם, בקרוב גם כל השאר יגלו.[/COLOR][/B][/SIZE]
פוליוואג מצליח להתחמק מנידורינה הכועסת, ואז הוא שולח קרן בועות מהיר וחזק שפוגע ביעילות רבה בנידורינה, והיא עפה לאחור ומתרסקת על הקרקע. אתה רואה שהיא שוכבת על הקרקע, מעולפת. "לא!" צורח החייל בכעס, ומחזיר את נידורינה לפוקדור שלה. "זה לא נגמר כאן!" הוא צורח בכעס עליך, והולך מהמקום. פוליוואג מתחיל לקפוץ מאושר, אך אתה רואה שהוא תשוש למרות זאת.
\[/QUOTE]
"היית מצוין פוליוואג. עכשיו בוא ננסה לראות מה אפשר לגלות בנוגע לפרופסור קולינס." אני לוחש בשמחה ומתגנב בשקט אל עבר פנים המערה לא לפני שאני מחזיר את פוליוואג. אחרי שאני מחזיר אותו אני מנסה להקשיב כדי למצוא עוד רמזים להימצאות פרופסור קולינס
-
[SIZE="4"][B][COLOR="Indigo"]חדש במשחק! פוקימונים חדשים לגמרי! לכו לבדוק!! :)[/COLOR][/B][/SIZE]
---------------
וויסמאר קופץ ממקומו ותוקף בחבטה את ג'ולטיק שעף לאחור, ואז מיד הוא מוסיף רעש חזק במיוחד שפוגע קשה בג'ולטיק וגורם לו להפגע קשה מאוד. ג'ולטיק מתרסק על הקרקע, מעולף. וויסמאר, מאושר מניצחונו, מתחיל לקפוץ ולשמוח מאושר.
---
בזכות הניסיון שצבר, וויסמאר למד על קולי!
גולבאט מהנהן להוראותיך, ויוצא במהירות לעבר דרווזי ותוקף בניב רעל, אך לא נראה שזה מזיז כל כך לדרווזי, ואז גולבאט מוסיף חיתוך אווירי חזק, שפוגע בדרווזי ומפיל אותו לאחור, ודרווזי נראה שנפצע קל. "קדימה דרווזי! חבטת ראש!" צועק קורי, ודרווזי מיד יוצא ממקומו בריצה לעבר גולבאט, והוא נראה כועס למדי.
חחחח איך הגעת לזה שזה חלוק מעבדה?
---
אתה מכניס את חתיכת הבד המוזרה לכיסך, ואתה ממשיך בסיוריך ברחבי מערת צ'ארג'סטון, מחפש אחרי רמזים נוספים או סימנים. אתה לא מוצא עוד סימנים מרמזים, כשלפתע, אתה רואה מין דלת עץ קטנה ומוזרה שנמצאת באדמה, ממש כאילו חפור חדר נוסף בתוך האדמה.
אתה ממשיך ונכנס עמוק יותר לתוך מערת צ'ארג'סטון, לאחר שאתה מחזיר את פוליוואג לפוקדור שלו. אתה ממשיך, ואתה רואה שהסלעים המוזרים עם הברקים הקטנים ממשיכים להתרבות ככל שאתה נכנס עמוק יותר לתוך המערה. אתה מחפש רמזים נוספים, בשמיעה ובראייה, אך לא נראה שאתה מוצא משהו חדש או מוזר. לפתע, אתה שומע מין רחש מוזר מאחורי אחת האבנים שנמצאת לא רחוק ממך.
-
[QUOTE=Pooh;1091983][SIZE="4"][B][COLOR="Indigo"]חדש במשחק! פוקימונים חדשים לגמרי! לכו לבדוק!! :)[/COLOR][/B][/SIZE]
---------------
חחחח איך הגעת לזה שזה חלוק מעבדה?
---
אתה מכניס את חתיכת הבד המוזרה לכיסך, ואתה ממשיך בסיוריך ברחבי מערת צ'ארג'סטון, מחפש אחרי רמזים נוספים או סימנים. אתה לא מוצא עוד סימנים מרמזים, כשלפתע, אתה רואה מין דלת עץ קטנה ומוזרה שנמצאת באדמה, ממש כאילו חפור חדר נוסף בתוך האדמה.
[/QUOTE]
[I]יש לי דמיון פרוע[/I]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני אוציא את מגנמייט ואפקוד עליו ישר אחרי שהוא יצא מהפוקדור שלו: "תשבור את הדלת בעזרת מכת חשמל! אתה מסוגל!"
-
[QUOTE=Pooh;1091983][SIZE="4"][B][COLOR="Indigo"]חדש במשחק! פוקימונים חדשים לגמרי! לכו לבדוק!! :)[/COLOR][/B][/SIZE]
---------------
גולבאט מהנהן להוראותיך, ויוצא במהירות לעבר דרווזי ותוקף בניב רעל, אך לא נראה שזה מזיז כל כך לדרווזי, ואז גולבאט מוסיף חיתוך אווירי חזק, שפוגע בדרווזי ומפיל אותו לאחור, ודרווזי נראה שנפצע קל. "קדימה דרווזי! חבטת ראש!" צועק קורי, ודרווזי מיד יוצא ממקומו בריצה לעבר גולבאט, והוא נראה כועס למדי.
.[/QUOTE]
אני אומר לגולבאט " עוף גבוה לאוויר כדי שדרווזי לא יצליח להגיע אליך וכך לפגוע בך. לאחר מכן תשתמש בעלוקת חיים כדי לשאוב מימנו חים ולהעביר אותם אליך.לאחר מכן תקוף במתקפת חיתוך אווירי הכי חזקה שלך את דרווזי "