-
[QUOTE=noam121211;699521]
אלי:
אתה מוציא את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/446.png[/IMG]*ונאטלי מוציאה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/420.png[/IMG] מה תעשה אתה תוקף ראשון?
[COLOR="Red"][B]הודעה!!
מחר אני טס לשמונה ימים אז המשחק לבנתיים מוקפא! הוא לא ניסגר!
אני יודע שבגלל כול העבודה והקורס אין לי כולכך זמן אבל אחרי הטיסה אני יחזור ואני יתחיל להפציץ בהודעות כמו שאתם רגילים, אז סליחה ותודה לסבלניים[/B][/COLOR][/QUOTE]
טוב שחזרתה דוד
~~~~~~~~~
קדימה מאנצ'לאקס השתמש בשבירת לבנים כדי להעיף אבנים מהקרקע ואז השתמש באגרוף ממוקד כדי להעיף אותם על צ'ירוביי ולאחר מכן השתמש בניב אשש
-
-
לי:
האריאמה יוצא מוכן לקרב, הוא משתמש באגרוף ממוקד על צ'ירובי אך גודלו הקטן של צ'ירובי עוזרים לו להיתחמק, בנוסף ליכולות הזריזות שלו צ'ירובי מתחמש גם מאגרוף הדינאמי של האריאמה, מה תעשה צ'ירובי מהיר מידי!
ג'ק:
מונפרנו עייף מוכן לקרב השני, הוא משתמש באגרוף מאך על רוזרייד שחוסמת בזרוע פטיש! לאחר מכן מונפרנו משתמש במתקפת להבה אך רוזרייז חוסם בעזרת כדור הילה! אוי לא כדור הילה זאת מתקפה חזקה במיוחד! מה תעשה!?
ג'ון:
אתה נרשם לתחרות פוקימוני הלחימה בעיר רוסטברו, ולפתע אתה רואה את רון! חבר שלך מילדות וגם האויב מספר אחת שלך! (אתה ורון גדלתם ביחד אך תמיד הייתה ביניכם יריבות חזקה במיוחד! ) אתה רואה שהוא גם נרשם לתחרות ולפתע הוא בא לדבר איתך, מה תגיד לו!?
אלכס:
את וטורצ'יק מסתכלים על המופע של רון ורואים שהוא ממש מיומן היטב, הוא מסיים את המופע שלו והשופטים פשוט נדהמים מהיופי ומהניסיון של הפוקימון שלו, הוא מקבל את מלוא הנקודות! שיעזרו לו בשלב הבא, הוא יוצא מהזירה וחולף על פניך במין חיוך מזלזל שכזה, הקריינית אומרת שלשלב הבא עלו רק 9 מתמודדים מבין כולם, ואת ורון עליתם! היא גם אומרת שיש למתמודדים 20 דקות מנוחה, מה תעשי!?
בויזל:
תודה רבה, נהנתי!!
*אני מצטער אך גיבל נמצא אצל פרופ' בירץ' מכיוון שהחלפתה בתמורתו את פוניטה ופיצ'ו, בשביל להישתמש בוא תצתרך לקחת אותו ממרכז הפוקימונים,
~~~~~~~~
לתקן את התגובה בבקשה
אלי:
אין בעד מה דוד
~~~~~~~
חשיבה נכונה! מאנצ'לאקס משתמש בשבירת לבנים על הקרקע ומעיף סלעים ענקיים לאוויר! לאחר מכן הוא משתמש באגרוף ממוקד ומעיף אותם לעבר צ'ירובי, צ'ירובי מצליח להיתחמק כמעט מכולם כשלפתע הגיע לעברו סלע ענקי והוא לא היה מוכן עליו והוא נפגע ממש קשהה! לאחר מכן מאנצ'לאקס השתמש בניב אש והצליח גם לפגוע! בגלל שצ'ירובי היה מסוחרר מהסלע שפגע בוא מקודם, לאחר מכן צ'ירובי משתמש במיתקפה יום שמשי שמחזקת את יכולותיו, ולאחר מכן צ'ירובי משתמש בעלה להב! ומאנצ'לאקס גם נפגע קשה! מה תעשה!?
טוב לחזור אנשים! יאללה הבטחתי שאני יפציץ בהודעות וזה מה שאני עושה!!
-
[QUOTE=noam121211;722195]
ג'ק:
מונפרנו עייף מוכן לקרב השני, הוא משתמש באגרוף מאך על רוזרייד שחוסמת בזרוע פטיש! לאחר מכן מונפרנו משתמש במתקפת להבה אך רוזרייז חוסם בעזרת כדור הילה! אוי לא כדור הילה זאת מתקפה חזקה במיוחד! מה תעשה!?
טוב לחזור אנשים! יאללה הבטחתי שאני יפציץ בהודעות וזה מה שאני עושה!![/QUOTE]
"קדימה מונפרנו בעיטת אש וחימום יתר" אגיד לו
-
[QUOTE=noam121211;699521]בויזל:
צודק סליחה בגלל הקרב הארוך קצת איבדתי את העלילה חח
*עשיתה את המכון השני בעיר אולדייל?
~~~~~~
האיש הזקן מושיט לך יד ונותן לך ביצה של ריולו
אתה ממשיך לדרך 205 לעיר דיופארד ולפתע הרגל שלך נתקעת במשהו מוצק, אתה מריפ אותה ומולך עומד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/232.png[/IMG] ענקיי! בגלל צבע גופו הכהה לא שמתה לב אליו ,הוא מתעצבן ומתכונן להתיף אותך במכת סיחרור אדירה! מה תעשה!?
[/QUOTE]
"הפוקימונים שלי עייפים מהקרב קדימה אני צריך לחשוב מהר!" אני אומר לעצמי.
"טוב אין ברירה, גרוויל קליע זרעים! בוויזל אקדח מים ואחרי שהם מסיימים מדיצ'אם בלבול!" אני אומר בזמן שאני זורק את הפוכדורים אוויר.
-
-
[SIZE="6"][COLOR="Red"][B]הודעה!!!
המשחק מוקפא עד להודעה חדשה בגלל שאין יותר שחקנים, והרוב באשמתי בגלל שאני לא בפורום באופן קבוע בגלל שאני עסוק אז עד להודעה חדשה המשחק מוקפא[/B][/COLOR][/SIZE]
-
שלום לכולם חזרתי אחרי תקופת מבחנים ולימודים ארוכה אני מתכוון להמשיך את המשחק במידה ומהמנהל יסכים אני גם מתכוון למחוק את המשתמשים הקיימים ולהתחיל משחק חדש יותר מעניין ואתגרי
-
תגיד אתה רציני אתה מקפיץ משחק שהיה קפוא כמה חודשים ככה פתאום בלי לבקש אישור מאף מנהל???
אני נועל לך אותו עד לשיחה בפרטי.