-
[QUOTE=sigal123;1097992][COLOR="Green"]מייקל
זה לא היה רבע הגמר?
סורי אם אני עושה את זה פשוט אני חייבת כי תומר מאי ונל כמעט לא היו אז אם תוכל היה עוד קרב אחד לפני הגמר זה היה נפלא ואל תדאג אני עוד יפצה אותך איכשהו :)
~~~~~
אתה הולך למרכז הפוקימונים ורואה שהוא עמוס לחלוטין, למזלך בגלל שאתה בתחורת יש לך עדיפות ואתה כבר מגיע לדפלק[/COLOR][/QUOTE]
"היי, אני רוצה לרפא את הפוקימונים שלי." אני אומר בחיוך, מרפא אותם,
ורץ חזרה לתחרות כדי לראות מול מי אני בחצי הגמר
-
תומר מאי ונל אם אתם לא מגיבים עכשיו (או בשש וחצי בערב שאני יחזור) אתם לא תוכלו להיות בגמר של התחרות או בחצי הגמר או ברבע הגמר
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אתה דופק בדלת בהתרגשות שטורציק לידך , אתה שומע קולות של כיסאות זזים ושל צעדים,
הדלת נפתחת ואתה רואה את עדן וכמה אנשים כבר אם פוקדורים, אבל שהם רואים שזה אתה הם כבר נרגעים "איך הגעת לפה ?" שאלה בחשד האישה[/COLOR][IMG]http://img403.imageshack.us/img403/7180/lelouchq.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/107.png[/IMG]
[COLOR="DeepSkyBlue"]סהר
אתה מגשש ופתאום מוצא מתג, אתה לוחץ ורואה חדר גדול אם כמה עמודים, לאחר קשור איש מבוגר לאחד ילד ולשלישי נערה הילד והאיש המבוגר קשורים בחבלים כמו שלך והנערה קשורה בברזל [/COLOR][IMG]http://planet.nana.co.il/pokemon.t/rstrainer17.png[/IMG][IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr106.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/2.png[/IMG]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה מרפא את פוקימוניך ורואה שאתה בחצי הגמר מול לילה![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1098019]
אתה דופק בדלת בהתרגשות שטורציק לידך , אתה שומע קולות של כיסאות זזים ושל צעדים,
הדלת נפתחת ואתה רואה את עדן וכמה אנשים כבר אם פוקדורים, אבל שהם רואים שזה אתה הם כבר נרגעים "איך הגעת לפה ?" שאלה בחשד האישה[/COLOR]![/COLOR][/QUOTE]
"אני אמ.. אני.. שמעתי רעשים וראיתי מישהו מכם נכנס לפה" אני אומר במבוכה קלה.
'איך אני אסביר את עצמי' אני חושב בדאגה,'אין לי שום הסבר הגיוני.
אני מנסה לחפש בין האנשים את עדן עצמו ולאחר שאני מוצא אותו אני מכוון אליו אצבע ואומר:"אותך חיפשתי עדן,ראיתי אותך לפני זמן מה בטלוויזיה והייתי רוצה לעזור לך במה שאני יכול" אני אומר לו ברגש.
-
" אוקי קדימה פיפלאפ וצ'רובי צריכים להגיע לתחרות ! "
אומרת להם והולכת לכיוון התחרות .
-
[quote=sigal123;1098019]
[COLOR=deepskyblue]סהר[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]אתה מגשש ופתאום מוצא מתג, אתה לוחץ ורואה חדר גדול אם כמה עמודים, לאחר קשור איש מבוגר לאחד ילד ולשלישי נערה הילד והאיש המבוגר קשורים בחבלים כמו שלך והנערה קשורה בברזל [/COLOR][/quote]
"אוקיי אדוני אני אחשרר אותך קודם!" אגיד ואתחיל לפרום את הקשר "בך אני מיד מטפל!" אגיד לילדה ואפנה לילד "אתה מיד אחריה!"
-
[quote=sigal123;1097802][COLOR=#008000]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]לשמחתך שלושת הפוקימונים לוקחים פאפין אחד ולינה נותנת לך שקית שתוכל לארוז להמשך [/COLOR]quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני אורז את שבעת הפאפינים ואורז אותם בשקית,אחזיר את הפוקימונים שסיימו את הפאפין שלהם לפוכדורים שלהם,אחרי זה אשאל את לינה:"כמה אני חייב לך?".[/COLOR][/SIZE]
-
"אה.." אמר עדן, על כתפו עמד ויקטיני קטן שהסתכל אליך עמוקות, לאחר מכן הוא טס אליך הסתובב סביבך וחזר לעדן
"נראה שויקטני אוהב אותך" אמר עדן בחיוך קטן, "טוב אם אתה מהמגויסים החדשים אתה לא צריך לדעת על זה אבל בכול מקרה אם תפגוש מישהו אם גינס קצר ושער אסוף לגובהה בתסרוקת מוזרה בצבע חום תאמר לה שתלך לG23 וסן תוציאי אותו בקשה " אמר עדן והסתכל אליך הסתכל אליו והיית מוכרך פשוט לדעת עוד פרטים[/COLOR][COLOR="YellowGreen"]מאי
פעם אחרונה מאי אם תא לא מצוטט אז את באמת תצאי מהמשחק
~~~~~
את רוצה לתחרות ובגלל שאנחנו בפיגור רציני אז עשית תמופע ועברת!
את רואה שאת נלחמת מול מישהי בשם ניקי[/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"]סהר
אתה משחרר את האנשים אבל אתה נתקע אם הנערה
"בתיק שלי יש פנס תביא אותו" היא אומרת לך ולאחר מספר דקות אתה רואה על מדף כמה תיקים, הילד והאיש המבוגר לוקחים את חפציהם ותיק וורוד נשאר שם ולידו גם התיק שלך[/COLOR][COLOR="DarkRed"]
עומר
פתחתה עמוד מאה!
אתה מקבל אגדי!
ואתה תראה איזה אחר כך
~~~~~
אתה אורז תפאפינים "אתה לא חייב כלום" אמרה לינה ושמחת ויצאת מהמקום ופתאום אתה רואה שכבר נהיה חושך![/COLOR]
-
[quote=sigal123;1098192][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]פתחתה עמוד מאה![/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה מקבל אגדי![/COLOR]
[COLOR=darkred]ואתה תראה איזה אחר כך[/COLOR]
[COLOR=darkred]~~~~~[/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה אורז תפאפינים "אתה לא חייב כלום" אמרה לינה ושמחת ויצאת מהמקום ופתאום אתה רואה שכבר נהיה חושך![/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]*איזה?[/COLOR][/SIZE]
[RIGHT][SIZE=2][COLOR=#000000]אני מחפש את מרכז הפוקימונים כדי שאני אלך לישון שמה,אחרי זה אני אשמח על היום הנחמד שהיה לי.[/COLOR][/SIZE][/RIGHT]
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
אל תדאג אני כבר תיכננתי לכול אחד אגדי שלדעתי יתאים
~~~~~~
אתה הולך למרכז הפוקימונים ולהפתעתך אתה מקבל חדר גדול בחינם!
האחות ג'וי נותנת לך מפתח של חדר מספר 21 ואתה עולה אליו,
אתה רואה חדר גדול שיש בו מיטה גדולה מאוד ארון שידה כניסה לעוד חדר שיש בו מטבח ומקרר וכיריים ותנור ומיקרוגל והכול, מכשיר טלפון שולחן וכיסאות ספה קטנה דלת לעוד חדר שירותים ועוד מרפסת קטנה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1097988][COLOR="Green"]מייקל
מה על חושי? על מי בידיוק?
ביוטפלי משתמש בעל חושי ואוסף סלעים מהזירה שעוטפים אותו ויוצא באס אווירי , הוא פוגע בוויגל קשות,
השעון מצפצף
הקרב צמוד זה הפרש של כמה נקודות
והעולה לחצי הגמר הוא...
מייקל![/COLOR][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
כן אני ישנה מייד
~~~~
אתה שם תאוזן על הדלת ומנסה להקשיב כמה שיותר לשיחה
"מה עושים עכשיו? אם מה שאני חושב שיקרא צוות דארקנס האלה יכולים להוציא ממנה מידע " נשמע קול של מישהו מודאג
"תירגע היא חיילת מאומנת אני בטוח שתוך כמה דקות היא תחזור לבסיס" נשמע קול, קול מוכר מאוד שאתה בטוח ששמעת אותו פעם אחת
"כן אבל מה אם הפסל? אנחנו אפילו לא מצאנו ואתו והם כן, אם איני טועה הם כבר השיגו את כדור הפנינה " נשמע קול של אישה "אני בטוח שננצח אותם, צריך להגן אל כדור היהלום וכבר הם לא יכולים" נשמע אותו קול מוכר "ושומרי האגמים? ומה אם שני החלקים האחרים? צריך לשלוח לשם כמה אנשים " נשמע הקול הראשון " אל תדאג זה בטיפול" נשמע עוד פעם הקול המוכר " ומה אם המגויסים החדשים ? פגשת אחד מהם לא עדן?" נשמע הקול של האישה, ומיד נזכרת, זה עדן מנהיג המחתרת נגד צוות דארקנס![/COLOR][COLOR="RoyalBlue"]דור
אתה מתחיל ללכת חזרה אבל לא מוצא תדרך, מתחיל להחשיך ואתה רואה פתאום אור מנצנץ מבעד לגבהות[/COLOR][/QUOTE]
אני הולך לכיוון האור המנצנץ ומחכה לדעת מהו.
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
אתה הולך והולך והולך והולך והולך והולך והולך והולך והולך והולך X5 בום שניצל סתם... (הייתי חייבת) ואתה הולך והולך ורואה בניין קטן בתוך מלא עצים ורואה שזהו מרכז הפוקימונים![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1098205][COLOR="RoyalBlue"]דור
אתה הולך והולך והולך והולך והולך והולך והולך והולך והולך והולך X5 בום שניצל סתם... (הייתי חייבת) ואתה הולך והולך ורואה בניין קטן בתוך מלא עצים ורואה שזהו מרכז הפוקימונים![/COLOR][/QUOTE]
אני רץ לכיוון מרכז הפוקימונים ואומר לאחות ג'וי לרפא בבקשה את הפוקימונים שלי.
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
אתה רץ למרכז הפוקימונים ובא לאחות ג'וי "יש תור!" מישהו צועק, ואתה רואה תור של איזה 10 -12 אנשים [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1098209][COLOR="RoyalBlue"]דור
אתה רץ למרכז הפוקימונים ובא לאחות ג'וי "יש תור!" מישהו צועק, ואתה רואה תור של איזה 10 -12 אנשים [/COLOR][/QUOTE]
אני הולך, נעמד בסוף בסוף התור ומחכה לתורי.
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
אתה נעמד בסוף התור ואתה משתעמם נורא, לאר מספר דקות אתה מגיע לאחות ג'וי שבקבלה "כן איך אפשר לעזור?" שאלה החאות ג'וי בחביות למרות שגם היא נראתה מוטשת ועייפה (בחוץ חושך)[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1098215][COLOR="RoyalBlue"]דור
אתה נעמד בסוף התור ואתה משתעמם נורא, לאר מספר דקות אתה מגיע לאחות ג'וי שבקבלה "כן איך אפשר לעזור?" שאלה החאות ג'וי בחביות למרות שגם היא נראתה מוטשת ועייפה (בחוץ חושך)[/COLOR][/QUOTE]
אני מבקש ממנה לרפא לי את הפוקימונים. ואז שואל אותה אם היא משכירה חדרים ללינה בלילה.
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
האחות ג'וי לוקחת לך תפוקדורים ולאחר מספר דקות מחזירה לך "כמובן הגעת בדיוק בזמן כי נשאר לנו חדר אחד אחרון" אמרה האחות ג'וי והביבאה לך מפתח זהוב שאליו היה מחובר רצועת פלסטיק שאליו רשום בצבע זהוב [/COLOR]"[COLOR="Yellow"]21[/COLOR]"
-
[quote=sigal123;1098192]
[COLOR=deepskyblue]סהר[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]אתה משחרר את האנשים אבל אתה נתקע אם הנערה[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]"בתיק שלי יש פנס תביא אותו" היא אומרת לך ולאחר מספר דקות אתה רואה על מדף כמה תיקים, הילד והאיש המבוגר לוקחים את חפציהם ותיק וורוד נשאר שם ולידו גם התיק שלך[/COLOR]
[/quote]
'מעניין למה היא צריכה פנס...' אחשוב לעצמי בתמימות ואקח את התיק שלי ושלה "אוקיי הזה התיק שלך והפנס!" אגיד לה ואוציא את הפנס
-
[QUOTE=sigal123;1098219][COLOR="RoyalBlue"]דור
האחות ג'וי לוקחת לך תפוקדורים ולאחר מספר דקות מחזירה לך "כמובן הגעת בדיוק בזמן כי נשאר לנו חדר אחד אחרון" אמרה האחות ג'וי והביבאה לך מפתח זהוב שאליו היה מחובר רצועת פלסטיק שאליו רשום בצבע זהוב [/COLOR]"[COLOR="Yellow"]21[/COLOR]"[/QUOTE]
אני מודה ואז הולך לחדר מס' 21 ונכנס למיטה לישון.
-
[COLOR="DeepSkyBlue"]סהר
"עכשיו תיקח את הפנס ותדליק אותו קרוב לשרשראות" קראה הנערה, עשיתה כדבריה ויצא משם ליזר אדמדם שהתיך את המתכת ,היא מה רלקחה תפנס וכיבתה אותו והשאירה אותך המום, הנערה הכניסה אותו במהירות לתיקה וכבר לא הייתה בטוח מי היא[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
ומה אם הפוקימונים?
~~~~
אתה נכנס לחדר ורואה מטבח קטן אם שולחן ואוכל במקרר (מה שמזכיר לך שאתה רעב) מיטה ארון שידה וחדר אמבטיה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1098192]בן
"אה.." אמר עדן, על כתפו עמד ויקטיני קטן שהסתכל אליך עמוקות, לאחר מכן הוא טס אליך הסתובב סביבך וחזר לעדן
"נראה שויקטני אוהב אותך" אמר עדן בחיוך קטן, "טוב אם אתה מהמגויסים החדשים אתה לא צריך לדעת על זה אבל בכול מקרה אם תפגוש מישהו אם גינס קצר ושער אסוף לגובהה בתסרוקת מוזרה בצבע חום תאמר לה שתלך לG23 וסן תוציאי אותו בקשה " אמר עדן והסתכל אליך הסתכל אליו והיית מוכרך פשוט לדעת עוד פרטים[/QUOTE]
"ואוו" אני מוציא מפי ולפתע נרתע טיפה מוקטיני אשר מגיע לכיווני.
'אז זה הפוקימון שהסמל שלו היה על הדלת' אני חושב לעצמי.
לאחר מכן חשיבתי מתרכזת במילותיו של עדן,"אוקיי" אני משיב לו.
"אבל.. אבל..." אני מנסה להוציא מילים מפי כאשר אותה אישה בשם סן אומרת לי לבוא אחריה החוצה.
'ג'י 23,ג'י 23,ג'י 23,ג'י 23' אני משנן בראשי תוך כדי הדרך החוצה.
-
אתה משנן לך את המילים שהוא אמר לבינתיים שאתה מסתכל אל העץ, פתאום אתה שומע קולות של אנשים ומאחוריך משהו מתפוצץ, תוך כמה שניות מישהו גורר אותך לעץ ואתה רואה עוד פעם את עדן סן והאיש האחר,
"גילו תמקום שלנו סן את כול האנשים שבעץ תעבירי לספינות חילוץ קורן תדאג שכול הפוקדורים מוכנסים לתוך התאי חילוץ ותקרא ללירון ויקטיני אני רוצה שתאסוף את כו להאנשם לסן פיקאצו צא תעזור לו" אמר עדן , אתה בו איתי " אמר עדן ונגררת אחריו , פתאום מישהו בא אליכם "עדן המפקד!" הוא קרא "לירון תטפל בכול החפצים ותדאג שאף אחד לא נשאר " אמר עדן והרגשת שגם אתה רוצה לעזור [/COLOR][IMG]http://img403.imageshack.us/img403/3461/278l.png[/IMG]
-
[QUOTE=sigal123;1098240][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אתה משנן לך את המילים שהוא אמר לבינתיים שאתה מסתכל אל העץ, פתאום אתה שומע קולות של אנשים ומאחוריך משהו מתפוצץ, תוך כמה שניות מישהו גורר אותך לעץ ואתה רואה עוד פעם את עדן סן והאיש האחר,
"גילו תמקום שלנו סן את כול האנשים שבעץ תעבירי לספינות חילוץ קורן תדאג שכול הפוקדורים מוכנסים לתוך התאי חילוץ ותקרא ללירון ויקטיני אני רוצה שתאסוף את כו להאנשם לסן פיקאצו צא תעזור לו" אמר עדן , אתה בו איתי " אמר עדן ונגררת אחריו , פתאום מישהו בא אליכם "עדן המפקד!" הוא קרא "לירון תטפל בכול החפצים ותדאג שאף אחד לא נשאר " אמר עדן והרגשת שגם אתה רוצה לעזור [/COLOR][IMG]http://img403.imageshack.us/img403/3461/278l.png[/IMG][/QUOTE]
'מה לעזאזל... מה קורה כאן... מה זה...' אני חושב בראשי בזמן הפעולות המרחשות באותו מקום ביער.
אני מגיע למקום שבו עדן סן וקורן טיפה מבולבל ממה שקרה ומחליט לשתוק ולשמוע את דבריו של עדן.
'משהו מוזר קורה כאן' אני חושב לעצמי.
לאחר שאני ועדן נתקלים בלירון והוא מורה עליו לבצע את משימתו אני מוציא מפי מילים:
"אה.. עדן אני גם רוצה לעזור!" אני אומר לו בבטחון וברצון רב.
"מה אני יכול לעשות?" אני שואל אותו.
-
עדן מסתכל אליך "יש לך פוקימונים ?" הוא שואל בתמיה ומוציא סאלמנס גדול "סלאמנס תעזור לקורן לאסוף את כול הפוקדורים לתאים שלהם " אר עדן וסלאמנס עף לחדר אחד [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1098019][COLOR="Green"]מייקל
אתה מרפא את פוקימוניך ורואה שאתה בחצי הגמר מול לילה![/COLOR][/QUOTE]
"לעזאזל! לילה מתאמת טובה. אני אצטרך להתאמץ מאוד אם אני רוצה לנצח." אני אומר בזעם קל וניגש אל הזירה כדי להתחיל את הקרב שלי ולנסות לנצח
-
[QUOTE=sigal123;1098223][COLOR="DeepSkyBlue"]סהר
"עכשיו תיקח את הפנס ותדליק אותו קרוב לשרשראות" קראה הנערה, עשיתה כדבריה ויצא משם ליזר אדמדם שהתיך את המתכת ,היא מה רלקחה תפנס וכיבתה אותו והשאירה אותך המום, הנערה הכניסה אותו במהירות לתיקה וכבר לא הייתה בטוח מי היא[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
ומה אם הפוקימונים?
~~~~
אתה נכנס לחדר ורואה מטבח קטן אם שולחן ואוכל במקרר (מה שמזכיר לך שאתה רעב) מיטה ארון שידה וחדר אמבטיה[/COLOR][/QUOTE]
אני הולך לאחות ג'וי ומבקש ממנה את הפוקימונים שלי ואחר-כך אני הולך לחדר, אוכל עם הפוקימונים שלי ארוחת ערב, מתרחץ והולך עם כולם לישון.
-
[QUOTE=sigal123;1098257][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
עדן מסתכל אליך "יש לך פוקימונים ?" הוא שואל בתמיה ומוציא סאלמנס גדול "סלאמנס תעזור לקורן לאסוף את כול הפוקדורים לתאים שלהם " אר עדן וסלאמנס עף לחדר אחד [/COLOR][/QUOTE]
"כן" אני משיב לו בחיוב.
"הנה זה טורצ'יק" אני אומר ומניח אותו על אדמת היער.
לאחר מכן אני אומר " וזה הפוקימון החדש שתפסתי לא מזמן" אני אומר בזמן שאני מוציא את הפוכדור ולאחר מכן מוציא את נוטו.
"במה אני יכול לעזור?" אני שואל אותו ועדיין נמצא במצב של ביטחון פנימי ורצון לעזור רב.
-
[COLOR="Green"]מייקל
אתה מתכונן לקרב ופתאום אומרים לך שמותר פוקימון שלישי !
אתה נזכר בפוקימונים של לילה ורואה שהיא תהיה אם וורטלטל ונזכר בבלייס![/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
הפוקימונים שלך כבר איתך
~~~~
אתה מוציא מהמקרר ממרח וגם ליד זה יש לחם ופאינים, אתה נותן לפאנפי שלדון וסקווירטל אוכל פוקימונין ופאפין אחד לכול אחד ומורח לחם בממרח ואוכל, לאחר מכן אתה ניגש לישון אבל משום מה לא מצליח להירדם[/COLOR][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"תוציא אותם ותאמר להם לעזור לסאלמנס " אמר עדן ועשית כדבריו, שני הפוקימונים עקבו אחרי סלאמנס וראיתה כמה אנשים רצים לאינשהו, האדמה רעדה והבנת שעוד פעם הייתה התפוצצות סאן קורן ולינור רצו אל עדן "כול האנשים במקומות וכבר העוברו!" קראה סאן " הפוקדורים בתאים והועברו !" קרא קורן "כול החפצים הועברו!" קרא לינור "אוקי לכו גם למקומות שלכם " אמר עדן וויקטיני ופיקאצו חזרו ועוד התפוצצות הייתה, התחלת לדאוג לטורציק ונוטו שפתאום סלאמנס ואליו נוטו וטורציק הופיעו " מהר פיקאצו ויקטיני עלו" קרא עדן והם עלו וגם הוא והעלה אותך, עפתם תוך כדי שהמקום התמוטט לעבר דלת ששם היה כול מיני מכשירים פתאום ראית מין תא ארוך כזה אם חגורה " לך לשם " אמר עדן לאחר שהחזרתם תפוקימונים לפוקדורים, התיישבת בתא וחגרת חגורת בטיחות לאחר מכן הוא סגר תתא ונשכבת (זה דומה לשקים האלה בעיר המלכים שבאילת) והוא לחץ אל משהו, תוך כמה דקות הרגשת איך אתה עובר במנהרה במהירות מדהימה ולאחר כמה דקות כבר מצאת את עצמך בתוך חנות קטנה, שבתוכה זיהית את סאן וקורן [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1098279][COLOR="Green"]מייקל
אתה מתכונן לקרב ופתאום אומרים לך שמותר פוקימון שלישי !
אתה נזכר בפוקימונים של לילה ורואה שהיא תהיה אם וורטלטל ונזכר בבלייס![/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"היי, זה יכול לעבוד." אני אומר בחיוך, מתקשר אל אוק, אומר לו שאני שולח אליו את טייני ואומר לו שישלח אליי את בלייס. אחרי זה אני מוציא את בלייס, ואומר לה:" היי בלייס, מה שלומך קטנה? עכשיו את הולכת להתחרות ואנחנו הולכים לנצח ולזכות!" אני אומר לבלייס בחיוך ומקווה שהיא לא תכעס עליי בגלל ששלחתי אותה לאוק
-
[COLOR="Green"]מייקל
בלייס מסתכלת אליך ומחייכת , נראה שהיא מאוד אוהבת תמילה "קרב" פתאום אוק מתקשר אליך "רק רציתי לאמר לך שבלייס למדה כדור אנרגיה" אמר אוק וניתק [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1098287][COLOR="Green"]מייקל
בלייס מסתכלת אליך ומחייכת , נראה שהיא מאוד אוהבת תמילה "קרב" פתאום אוק מתקשר אליך "רק רציתי לאמר לך שבלייס למדה כדור אנרגיה" אמר אוק וניתק [/COLOR][/QUOTE]
"מעולה. עכשיו בואי ניכנס בלילה כל כך חזק שהיא לא תאמין." אני אומר בחיוך, מחזיר את בלייס, עולה לזירה, מוציא את בלייס ואומר לה להתכונן לקרב
-
[COLOR="Green"]מייקל
בלייס יוצאת וגם וורטלטל, שני הפוקימונים נחושים לאחר הקרב הקודם בו חיסלה בלייס את וורטלטל
"אז מה קרב חוזר?" חייכה לילה " טוב בהצלחה " חייכה לילה השעון צפצף ובלייס נראתה דרוכה "וורטלטל סחרור!" קראה ליירה וורטלטל הסתחרר לעבר בלייס, לפני שהספקת לומר מילה בלייס קפצה ו"רכבה " לו על השריון! מה שגרם לה להיראות חזקה והוריד לוורטלטל נקודות [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1098295][COLOR="Green"]מייקל
בלייס יוצאת וגם וורטלטל, שני הפוקימונים נחושים לאחר הקרב הקודם בו חיסלה בלייס את וורטלטל
"אז מה קרב חוזר?" חייכה לילה " טוב בהצלחה " חייכה לילה השעון צפצף ובלייס נראתה דרוכה "וורטלטל סחרור!" קראה ליירה וורטלטל הסתחרר לעבר בלייס, לפני שהספקת לומר מילה בלייס קפצה ו"רכבה " לו על השריון! מה שגרם לה להיראות חזקה והוריד לוורטלטל נקודות [/COLOR][/QUOTE]
"מעולה בלייס! עכשיו תשתמשי בכדור אנרגיה כדי להעיף את וורטורטל לרצפה!" אני אומר בחיוך ואחכה לראות מה יקרה
-
[COLOR="Green"]מייקל
בלייס טענה כדור אנרגיה בין ידייה ולילה נלחצה "מהר וורטלטל קפוץ למעלה באקדח מים!" אמרה לילה ווורטלטל השתמש באקדח מים ועף למעלה מה שהפיל את בלייס שהצליחה לנחות בקלילות היא ירתה תכדור אנרגיה אבל זה לא פגע בו אולי ממש קצת "וורטלטל תשתמש בקרן קרח!" קראה לילה וורטלטל השתמש בקרן קרח שרצה לעבר בלייס שהתחילה ללכת במהירות הקרן עקבה אחריה אבל בלייס שהייתה מאוד אלטתית קפצה על הקיר וורטלטל לא יכל יותר, בלייס נחתה על משטח קרח ונפלה ולאחר כמה ניסיונות הצליחה להחליק אליו [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1098279][COLOR="Green"]בן
"תוציא אותם ותאמר להם לעזור לסאלמנס " אמר עדן ועשית כדבריו, שני הפוקימונים עקבו אחרי סלאמנס וראיתה כמה אנשים רצים לאינשהו, האדמה רעדה והבנת שעוד פעם הייתה התפוצצות סאן קורן ולינור רצו אל עדן "כול האנשים במקומות וכבר העוברו!" קראה סאן " הפוקדורים בתאים והועברו !" קרא קורן "כול החפצים הועברו!" קרא לינור "אוקי לכו גם למקומות שלכם " אמר עדן וויקטיני ופיקאצו חזרו ועוד התפוצצות הייתה, התחלת לדאוג לטורציק ונוטו שפתאום סלאמנס ואליו נוטו וטורציק הופיעו " מהר פיקאצו ויקטיני עלו" קרא עדן והם עלו וגם הוא והעלה אותך, עפתם תוך כדי שהמקום התמוטט לעבר דלת ששם היה כול מיני מכשירים פתאום ראית מין תא ארוך כזה אם חגורה " לך לשם " אמר עדן לאחר שהחזרתם תפוקימונים לפוקדורים, התיישבת בתא וחגרת חגורת בטיחות לאחר מכן הוא סגר תתא ונשכבת (זה דומה לשקים האלה בעיר המלכים שבאילת) והוא לחץ אל משהו, תוך כמה דקות הרגשת איך אתה עובר במנהרה במהירות מדהימה ולאחר כמה דקות כבר מצאת את עצמך בתוך חנות קטנה, שבתוכה זיהית את סאן וקורן [/COLOR][/QUOTE]
אני מנסה לקום ומרגיש טיפה זעזוע בכל הגוף עקב הנסיעה המהירה שהתבצעה.
'זה היה הרבה לעקל בזמן כל כך קצר' אני חושב לעצמי מבולבל מכל האירועים האחרונים שעברו עליי.
אני מנסה לקום ומרגיש שגופי טיפה חלש אך אני חוזר לעצמי לאחר כמה שניות.
"היי אתם,סאן וקורן נכון?" אני אומר ומתקדם לעברם בעודי מתבונן בפנים החנות וחושב לעצמי איך הגעתי לכאן.
אני ממשיך אל עברם וכשאר אני עוצר אני אומר:"מה קרה פה,איפה עדן,מה זה המקום?" אני שואל טיפה בחוסר סבלנות ומחכה לתשובות מפיהם.
-
[QUOTE=sigal123;1098304][COLOR="Green"]מייקל
בלייס טענה כדור אנרגיה בין ידייה ולילה נלחצה "מהר וורטלטל קפוץ למעלה באקדח מים!" אמרה לילה ווורטלטל השתמש באקדח מים ועף למעלה מה שהפיל את בלייס שהצליחה לנחות בקלילות היא ירתה תכדור אנרגיה אבל זה לא פגע בו אולי ממש קצת "וורטלטל תשתמש בקרן קרח!" קראה לילה וורטלטל השתמש בקרן קרח שרצה לעבר בלייס שהתחילה ללכת במהירות הקרן עקבה אחריה אבל בלייס שהייתה מאוד אלטתית קפצה על הקיר וורטלטל לא יכל יותר, בלייס נחתה על משטח קרח ונפלה ולאחר כמה ניסיונות הצליחה להחליק אליו [/COLOR][/QUOTE]
"מצוין בלייס! תשתמשי בכדור אנרגיה עם גיבוי של סופת עלים כדי להעיף את וורטורטל ולעשות לו נזק רציני!" אני אומר בחיוך ומקווה שבלייס תצליח לנצח בקרב
-
אני עושה לך משהו מיוחד בזכות התגובות (:
~~~~~
"ששש" אמרה סאן "מה שקרה זה פינוי חירום" היא המשיכה, היא התנהגה כיאלו היא כרגע קנתה משהו בחנות והיא סתם מישהי רגילה, לאחר מכן היא אמרה משהו לקורן והלכה "תקשיב לי טוב אל תספר אל זה באף אחד בשום מקום, בגלל שאתה בטח מעורב ויהרגו אותי על זה אבל זה לא משנה לך לחנות סירל ותאמר למוכרת שאתה רוצה לקנות פוקיג'י " אמר קורן והסתלק משם
[/COLOR][COLOR="Green"]מייקל
בלייס השתמה בסופת עלים חזקה"וורטלטל קרן קרח על הסופת עלים!" קראה לילה, ברור שהיא נלחצה וראו את זה עליה, וורטלטל הפיא את העלים ולילה נרגעה קצת אבל וורטלטל חטף כדור אנרגיה בבטנו וזה הוריד לו קצת נקודות "וורטלטל קרן קרח!" קראה לילה ווורטלטל השתמש בקרן קרח חזקה והקפיא את כול האזור שבלייס הייתה בו כולל את בלייס![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1098315][COLOR="DarkSlateBlue"][/COLOR][COLOR="Green"]מייקל
בלייס השתמה בסופת עלים חזקה"וורטלטל קרן קרח על הסופת עלים!" קראה לילה, ברור שהיא נלחצה וראו את זה עליה, וורטלטל הפיא את העלים ולילה נרגעה קצת אבל וורטלטל חטף כדור אנרגיה בבטנו וזה הוריד לו קצת נקודות "וורטלטל קרן קרח!" קראה לילה ווורטלטל השתמש בקרן קרח חזקה והקפיא את כול האזור שבלייס הייתה בו כולל את בלייס![/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, זה יהיה מסובך. עכשיו בלייס, את ראית טייני עושה יום בהיר. עכשיו תנסי גם את ואז תשתמשי בסופת עלים ואז עלי תער." אני אומר לטייני קצת בלחץ ומנסה להסוות את הלחץ שבקולי ומדמיין לעצמי בראש כבר את ההפסד
-
[QUOTE=sigal123;1098315][COLOR="Green"]בן
אני עושה לך משהו מיוחד בזכות התגובות (:
~~~~~
"ששש" אמרה סאן "מה שקרה זה פינוי חירום" היא המשיכה, היא התנהגה כיאלו היא כרגע קנתה משהו בחנות והיא סתם מישהי רגילה, לאחר מכן היא אמרה משהו לקורן והלכה "תקשיב לי טוב אל תספר אל זה באף אחד בשום מקום, בגלל שאתה בטח מעורב ויהרגו אותי על זה אבל זה לא משנה לך לחנות סירל ותאמר למוכרת שאתה רוצה לקנות פוקיג'י " אמר קורן והסתלק משם[/COLOR][/QUOTE]
"אבל..." אני אומר ותוך שנייה הם עוזבים.
"כנראה שאני אצטרך להתרגל לזה" אני אומר לעצמי בגיחוך קל.
אני מוציא את הפוכדור של טורצ'יק ומתבונן בו,'כדאי שתנוח חבר קטן' אני אומר לעצמי לאור האירועים האחרונים.
אני יוצא מן החנות ומחפש את החנות "סירל" בכדי לקנות את הפוקיג'י.
---
קודם כל תודה : )
1.מה זה פוקיג'י? האם זה משהו חדש בפוקימון? אני הפסקתי לראות פוקימון אני לא כל כך יודע : P
2.את יכולה להגיד לי איפה אני נמצא במפה? כדי להתמצא...
-
[COLOR="DarkGreen"]מייקל
בלייס לא הצליחה יום בהיר אבל היא השתמשה בכדור אנרגיה איכשהו והוציאה את עצמה מהקרח!
בעיצבון היא השתמשה במערבולת עלים יחד אם עלי טער שפגעו בוורטלטל בחוזקה, "וורטלטל תשתמש בקרן קרח בסיבוב!" קראה לילה ווורטלטל אכן עשה את זה והקפיא את העלים אבל עדין נפגע, לשני הפוקימונים ירד נקודות אבל יותר לוורטלטל [/COLOR]
אתה תראה ואין דבר כזה פוקיג'י
~~~~~
אתה יוצא החוצה ומגלה שאתה בעיר השניה!
אתה מחפש ומחפש ופתאום מוצא חנות קטנה בשם סירל![/COLOR]