-
[QUOTE=noam121211;646317]ג'ק:
מונפרנו בא לעזרת ווספיקוין ומשתמש באגרוף מאך על באסטידון שלא כולכך משפיע עליו ומיד אחר כך מונפרנו משתמש בחימום יתר שכן פוגע בבאסטידון, לפתע באסטידון יורה תותח פלאש! על ווספיקוין והואי מחוסלת! מהר מה תעשה!?
[COLOR="Red"][B][U]הודעה!!
אני ימשיך לקראת הערב אני יוצא לעבודה!!![/U][/B][/COLOR][/QUOTE]
תהנה
----------------------
"וספיקווין תחזרי! נראה שזה אתה מונפרנו נגד באסטיודון,זה ממש לא קל אבל אני מאמין בך.
מונפרנו תשתמש בחימום יתר ובעיטת אש!"
-
[QUOTE=noam121211;646264]
דארקון:
אתה הולך לדרך 202 כשלפתע! אתה שומע פיצוץ אדיר!! שבא מכיוון המעבדה! לפתע יש לך צלצול בפוקגיר זה המדען אתה שומע אותו בקול חנוק ומשתעל
"דארקון צוות אלקטריק פרצו למעבדה והם לקחו מסמכי חשובים שקשורים לפוקוירוס, אני חייב את העזרה שלך"
מהר מה תעשה!?[/QUOTE]
אני רץ אל המדען.
"איפה הם?." אני שואל אותו.
"יש לך פוקימון שמור בשבילי גם?." אני שואל אותו.
-
[quote=noam121211;646313]
מאט:
*שלח לי הודעה פרטית עם רעיונות שלך להמשך העלילה...
~~~~~~~~~~~
טארפינץ' משתמש בסופת חול ומאט את כדורי הצל! לאחר מכן אלקיד שולח על כדורי הצל מכת רעם והכדורים נהרסים!
ומיד אחר כך אלקיד משתמש בטעינה שמחזקת אותו ובמכת ברק על האנטרים שמשותקים!
ואז אחרי שאתה וטארפינץ' ואלקיד עברתם נידוקינג משתמש בזנב ברזל על האדמה ויוצר בור ענקיי
אך בזמן שהיתעכבתם לחסום את ההתקפות מורקרו המשיך לרדוף אחרי קומבסקין, לפתע אתם רואים שטל ברוכים הבאים לעיר פטלבורג! אבל קומבסקין נעלם לך עם המזוודה! השוטרת ג'ני שידעה שמסתתרים כאן חברי צוות אלקטריק תפסה אותם והצילה אותך, אבל איפה קומבסקין!! מה תעשה!?[/quote]
אצעק:"קומסאבקים איפה אתה ??" ואז אלך לשוטרת ג'ני ואשאל אותה :" הקומבאסקים שלי נעלם אולי ראית אותו יכול ליהות שהצוות הזה חטף אותו הרי הוא החזיק את המזוודה עם הפוכדורים..."
-
[QUOTE=noam121211;646264]ג'ון:
חשיבה נכונה! טורטוויג יורה כדורי אנרגיה לאוויר ומתחיל להצליף בכדורים בגפן מצליפה כדי שהם יפגעו בגולבטים והם נפגעים קשה, לאחר מכן טורטוויג יורה גם כדורי אנרגיה על הסוויפרים אחד נפגע קשה והשני חסם את זה בעוקץ רעל מה תעשה!?
[/QUOTE]
--------------------
"טרטוויג מהר תתגרה באחד מהסוויפרים כדי שיתעצבן עליך,ואז שהוא בא לתקוף תגן על עצמך בכך שתשתמש בגפן מצליפה,בשביל לתפוס את אחד מהגולבאטים,ולהשתמש בו כמגן!"אני אומר
-
[quote=noam121211;646264]
מקס:
חשיבה נכונה! טורקול משתמש במסך עשן וסוויפר לא יכול לראות כלום! לפתע טורקול מפתיע אותו בלהביור שפוגעת בו קשה! לפתע! סוויפר השתמש בחפירה! הוא יצא ממסך העשן וגם נעלם לטורקול! מה תעשה!?[/quote]
'טורקול הכנס לשיריון שלך ותחכה' אומר לטורקול
-
[QUOTE=noam121211;645956]
בויזל:
אתה מנסה לברוח מהמאמנים אך לפתע רודפים אחריך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/42.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/42.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/198.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/198.png[/IMG] ומתקיפים אותך! מה תעשה!?
[/QUOTE]
"קדימה בוויזל פעימת מים על הריצפה!" אני אומר וזורק את הפוכדור של בוויזל.
-
לי:
צ'רמנדר ומנטי ממשיכים לתקוף את סלוברו בכול הכוח שלהם, אח סלוברו חזק מדי! הוא משתמש בקרן סולארית על מנטי שמחסלת אותו! ובאגרוף ממוקד על צ'רמנדר שפוגע בוא קשה!
אך לפתע משהו קורה! צ'רמנדר מוקף אור לבן ובוהק ומתחיל לשנות את צורהת גופו, לאחר כמה שניות, צ'רמנדר מתפתח ל[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/5.png[/IMG] מהר יש לך היזדמנות לנצח!!
~~~~~~~~~
*בדף ההרשמה תראה את המתקפות החדשות שלו
רונאל:
לפני שרון עונה לך קוראים לך שוב לשיפוט! אתה כולך במתח ופחד בוא זמנית מההודעה של רון מקודם. כשלפתי השופטים מתחילים לדבר ראשון מדבר מר אדוארד צ'ינובה ראש אגודת תחרויות הפוקימונים:"הקרב היה פשוט יוצא מן הכלל השילוב בין כוח האש לכוח העשב עורר אצלי משהו שלא הייתי מודע לו כבר הרבה זמן, אבל הכי משך אותו סופת עלי הקסם ההיא בשל כך אני מעביר את בייליף!
אחר כך מדבר מקס ג'ונסון ראש אגודת מעריצי הפוקימונים: קרב נהדר ומלא אנרגיות, אני מעביר את קוילאבה
נשארה רק שופטת אחת! לפתע רון נותן בך מבט עצבני, השופטת מיילין אדרי ראש העיר: הקרב היה צמוד מותח מעניין מאתגר ומטריף חושים אם אפשר לומר, אבל הנחישות של בייליף גרמה לי לגאווה, לכן אני מעבירה את רון ורונאל!!!! הקריינית מעניקה לך את הסרט הראשון שלך וכול הקהל מוכה כפיים
לפתע רון מביט בך אתה יודע שהוא היה רציני בקשר לקרב, אתה יודע החוצה ואתה רואה אותו, מה תגיד לו?
ג'ק:
מונפרנו מסתכל על באסטידון במבט כועס ועצבני, לפתע הוא משחרר סיחרור אש חזק במיוחד שמבלבל לרגע את באסטידון, את באסטידון מגיב בתותח פלאש אך בגלל שמונפרנו היה מלא כעס כלפי באסטידון הוא התקיף בבעיטת אש שפשות עברה דרך תותח הפלאש ופגעה בבאסטידון בפנים! מהר יש לך היזדמנות לנצח מה תעשה!?
דארקון:
אתה נכנס למעבדה שמלאה עשן ואתה רואה את המדען עומד מול שני חברי צוות אלקטריק, הם זרקו פוקדורים לאוויר והוציאו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/198.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/109.png[/IMG] והמדען זורק פוקדור לאוויר ומוציא את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/116.png[/IMG] הוא אומר לך :דארקון מהר אני חייב את העזרה שלך בקרב כפול הם גנבו מסמכים חשובים שקשורים לפוקוירוס מה תעשה!?
מאט:
כול הצעקות למצוא את קומבסקין לא הצליחו, לפתע איזה זובאט בשמיים הפיל עלייך מעטפה ובה היה פתק, בפתק היה כתוב: "עסקת חליפין קומבסקין שלך תמורת המזוודה" מה תעשה!?
ג'ון:
חשיבה נכונה! טורטוויג מצליח לתפוס את אחד מהגולבאטים בגפן מצליפה וזורק אותו על סוויפר! פגיע קריטית!
לפתע סוויפר מתקרב אל טורטוויג בנעיצת רעל! מה תעשה!?
מקס:
טורקול מחכה בתוך השיריון שלו במתח. . . . לפתע סוויפר יוצא מתחת לטורקול ומעיף אותו בשמיים!! טורקול נפגע קשה ונוחט חזק על הריצפה! מה תעשה!?
בויזל:
בויזל יוצא ומשתמש בפעימת מים על הריצפה הגולבאטים והמורקרו משתמשים עליו במכות כנף חזקות!! והוא נפגע 4 פעמים!! מה תעשה!?
-
[QUOTE=noam121211;646983]
בויזל:
בויזל יוצא ומשתמש בפעימת מים על הריצפה הגולבאטים והמורקרו משתמשים עליו במכות כנף חזקות!! והוא נפגע 4 פעמים!! מה תעשה!?[/QUOTE]
"קדימה טריקו אאא..... זאת אומרת גרוויל קליע זרעים!" אני אומר בזמן שאני זורק את הפוכדור של גרוויל.
-
[quote=noam121211;646983]
מאט:
כול הצעקות למצוא את קומבסקין לא הצליחו, לפתע איזה זובאט בשמיים הפיל עלייך מעטפה ובה היה פתק, בפתק היה כתוב: "עסקת חליפין קומבסקין שלך תמורת המזוודה" מה תעשה!?
[/quote]
*אבל המזוודה לא אצלי*
~~~~~~~~~~~~~~~~
אלך לשוטרת ג'ני ואראה לה את זה..
-
רונאל:
לפני שרון עונה לך קוראים לך שוב לשיפוט! אתה כולך במתח ופחד בוא זמנית מההודעה של רון מקודם. כשלפתי השופטים מתחילים לדבר ראשון מדבר מר אדוארד צ'ינובה ראש אגודת תחרויות הפוקימונים:"הקרב היה פשוט יוצא מן הכלל השילוב בין כוח האש לכוח העשב עורר אצלי משהו שלא הייתי מודע לו כבר הרבה זמן, אבל הכי משך אותו סופת עלי הקסם ההיא בשל כך אני מעביר את בייליף!
אחר כך מדבר מקס ג'ונסון ראש אגודת מעריצי הפוקימונים: קרב נהדר ומלא אנרגיות, אני מעביר את קוילאבה
נשארה רק שופטת אחת! לפתע רון נותן בך מבט עצבני, השופטת מיילין אדרי ראש העיר: הקרב היה צמוד מותח מעניין מאתגר ומטריף חושים אם אפשר לומר, אבל הנחישות של בייליף גרמה לי לגאווה, לכן אני מעבירה את רון ורונאל!!!! הקריינית מעניקה לך את הסרט הראשון שלך וכול הקהל מוכה כפיים
לפתע רון מביט בך אתה יודע שהוא היה רציני בקשר לקרב, אתה יודע החוצה ואתה רואה אותו, מה תגיד לו?
[/quote]
רגע שנינו קיבלנו את הסרט?
- - - - -
"אתה בטוח בנוגע לקרב הזה רון? הפוקימון שלך הוא מיסוג אש ושלי מעשב הקרב הזה הוא לא הכי הוגן אתה יודע חוץ מזה שנינו צריכים ללכת למרכז הפוקימונים לרפות את הפוקימונים שלנו הם בטוח מותשים" אומר ואחר כך יגש לבייליף ואומר "כל הכבוד בייליף עשינו את זה השגנו את הסרט הראשון שלנו" אומר ואלטף את ראשו ואחר כך אלך למרכז הפוקימונים.
-
[quote=noam121211;646313]
סטיבן:
שניה לפני שסקיזור בא להתקיף אותך הוא מסתכל עלייך והולך... הוא נעלם כאילו לא היה, אתה יוצא ממערת החרקים ומגיע לעיר רוסטברו!! אתה רואה שכול העיר מתכונת לקראת תחרות פוקימוני המלחמה, (מצד ימין לעיר יש שדות מלאים בפוקימוני מלחמה אם אתה רוצה) יש כאן גם את קרב המכון השני מה תעשה כאן!?
[/quote]
איך קרב מכון שני עדיין לא עשיתי ראשון חחחחח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני אלך למרכז הפוקימונים לרפות את הפוקימונים ולקחת את 2 הפוקימונים שאצל האחות ג'וי
-
[QUOTE=noam121211;646983]
ג'ון:
חשיבה נכונה! טורטוויג מצליח לתפוס את אחד מהגולבאטים בגפן מצליפה וזורק אותו על סוויפר! פגיע קריטית!
לפתע סוויפר מתקרב אל טורטוויג בנעיצת רעל! מה תעשה!?
[/QUOTE]
------------------------------
"טרטוויג תתפוס את אותו מהזנב בנשיכה בלי להיפגע מנעיצת הרעל,ואז תזרוק אותו לאוויר ותחסל אותו בסופת עלים!"אני אומר,ומתחיל להירגע מהמחשבה של 1-4.
-
[QUOTE=noam121211;646983]לי:
צ'רמנדר ומנטי ממשיכים לתקוף את סלוברו בכול הכוח שלהם, אח סלוברו חזק מדי! הוא משתמש בקרן סולארית על מנטי שמחסלת אותו! ובאגרוף ממוקד על צ'רמנדר שפוגע בוא קשה!
אך לפתע משהו קורה! צ'רמנדר מוקף אור לבן ובוהק ומתחיל לשנות את צורהת גופו, לאחר כמה שניות, צ'רמנדר מתפתח ל[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/5.png[/IMG] מהר יש לך היזדמנות לנצח!!
~~~~~~~~~
*בדף ההרשמה תראה את המתקפות החדשות שלו
[/QUOTE]
אני אומר לצ'מיליון" תשתמש בציפורן ואז בזנב ברזל על סלוברו"
-
[QUOTE=noam121211;646983]ג'ק:
מונפרנו מסתכל על באסטידון במבט כועס ועצבני, לפתע הוא משחרר סיחרור אש חזק במיוחד שמבלבל לרגע את באסטידון, את באסטידון מגיב בתותח פלאש אך בגלל שמונפרנו היה מלא כעס כלפי באסטידון הוא התקיף בבעיטת אש שפשות עברה דרך תותח הפלאש ופגעה בבאסטידון בפנים! מהר יש לך היזדמנות לנצח מה תעשה!?
[/QUOTE]
"מהר! בעיטת אש וחימום יתר! סיים את זה אני מאמין בך!" אגיד למונפרנו
-
מקס:
טורקול מחכה בתוך השיריון שלו במתח. . . . לפתע סוויפר יוצא מתחת לטורקול ומעיף אותו בשמיים!! טורקול נפגע קשה ונוחט חזק על הריצפה! מה תעשה!?
[/quote]
' טורקול תנסה לרוץ אל סרויפר ואז תקפוץ קלות ותכנס לשריון שלך ' אומר