-
[QUOTE=Pooh;1091781][SIZE="3"][B][COLOR="RoyalBlue"]אם לא שמתם לב, אז הוספתי לצוות ונום 2 אנשים חדשים, שהם קצינים בצוות. יהיו סה"כ 5 קצינים, וכל אחד מהם יהיה מין "יריב" לכם. בינתיים רק ליאור ויואב גילו את היריב שלהם, בקרוב גם כל השאר יגלו.[/COLOR][/B][/SIZE]
------------------------------
[B]דור:[/B]
אתה מתפעל מכמה ואניליט חמוד, ואתה מוציא מיד את איווי לקרב. איווי השמח יוצא מהפוקדור, ואתה רואה עליו שהוא עדיין די תשוש עוד מהקרב הקודם. למרות זאת, איווי יוצא במהירות ותוקף בדחיפה את ואניליט, אשר מופתע מההתקפה, ונופל לאחור. ואניליט, שמתעצבן מעט מהתקפת הפתע שלך, שולח מיד חנית קרח [?] לעבר איווי, קרחונים קטנים וחדים.
---
Icicle Spear = חנית קרח? לא יודע איך לפרש את זה..[/QUOTE]
[I]כן, חנית קרח זה התרגום הנכון.[/I]
~~~
"איווי, תשתמש במתקפה מהירה ותתרחק מחנית הקרח!" אני אומר במהירות. "לאחר מכן תשתמש עליו במתקפה מהירה, ומיד גם בנשיכה!" אני אומר.
'אם אלכוד את ואנילייט,' אני מהרהר בלבי, 'יהיה עליי לפתח את איווי לאחת מהצורות האחרון, ולא גלסיאון. אני מתחיל לחשוב שגם ליפאון לא רע...' אני ממשיך, ולאחר מכן חושב בראשי על יער אטרנה שנמצא במחוז בו אני חוקר כרגע, ועל אבן הטחב. (Moss Rock)
-
[QUOTE=Pooh;1091983][SIZE="4"][B][COLOR="Indigo"]
[B]יואב:[/B]
אתה ממשיך ונכנס עמוק יותר לתוך מערת צ'ארג'סטון, לאחר שאתה מחזיר את פוליוואג לפוקדור שלו. אתה ממשיך, ואתה רואה שהסלעים המוזרים עם הברקים הקטנים ממשיכים להתרבות ככל שאתה נכנס עמוק יותר לתוך המערה. אתה מחפש רמזים נוספים, בשמיעה ובראייה, אך לא נראה שאתה מוצא משהו חדש או מוזר. לפתע, אתה שומע מין רחש מוזר מאחורי אחת האבנים שנמצאת לא רחוק ממך.[/QUOTE]
"אוקיי, בוא נראה מה זה!" אני לוחש בטון רגוע ומתקרב אל הקולות
-
[quote=Pooh;1091983][SIZE=4][B][COLOR=indigo]חדש במשחק! פוקימונים חדשים לגמרי! לכו לבדוק!! :)[/COLOR][/B][/SIZE]
---------------
[B]קודק:[/B]
וויסמאר קופץ ממקומו ותוקף בחבטה את ג'ולטיק שעף לאחור, ואז מיד הוא מוסיף רעש חזק במיוחד שפוגע קשה בג'ולטיק וגורם לו להפגע קשה מאוד. ג'ולטיק מתרסק על הקרקע, מעולף. וויסמאר, מאושר מניצחונו, מתחיל לקפוץ ולשמוח מאושר.
---
בזכות הניסיון שצבר, וויסמאר למד על קולי!
.[/quote]
[I]*הפיקיים ששם ממש טובים! מי הכין?[/I]
"יפה וויסמאר! פוכדור צא!" אומר ומיד אוציא מהר את הפוכדור מכיסי 'קדימה ג'ולטיק,אתה שלי עכשיו!' אחשוב ואזרוק עליו את הפוכדור,במידה והוא ישתחרר אזרוק עליו עוד אחד.
-
[B]תומר:[/B]
לא יותר פשוט לפתוח אותה...?
---
אתה מוציא את מגנמייט מהפוקדור שלו, והוא נרגש לא מעט. אתה מורה עליו להשתמש במכת חשמל ולשבור את הדלת, ומיד הוא עושה זאת, ומנפץ בזכות המכה החזקה את דלת העץ לחתיכות. אתה מסתכל לתוך החדרון הקטן, ואתה רואה בפנים שולחן קטן, ועליו פוקדור ולצידו דף צהוב מקופל.
[B]ליאור:[/B]
גולבאט עף במהירות גבוה, וכך הוא מצליח להתחמק מחבטת הראש של דרווזי אשר מרים את ראשו לעבר גולאבט ומתעצבן. מיד, גולבאט צולל לעבר דרווזי ונושך אותו בחוזקה עם מתקפת עלוקת חיים, אשר פוגעת בדרווזי בחוזקה, וגולבאט נרפא קצת מפציעותיו. מיד, אתה פוקד גם חיתוך אווירי על גולבאט, שיוצא לעבר דרווזי שנית, "תתחמק!" צועק החייל, ומיד דרווזי קופץ הצידה ומתחמק, "עכשיו בלבול!" מוסיף החייל, ולפתע עיניו של דרווזי נעשות כחולות, וגם סביב גולבאט נעשת הילה כחולה והוא מרחף באוויר ולא מצליח לזוז. לפתע, גולבאט עולה מעט למעלה, ואז מתרסק בחוזקה על הקרקע ונפצע קשה.
תוך כדי מחשבות על פיתוח השישיה שלך, איווי מתחמק בעזרת מתקפה מהירה מחנית הקרח של ואניליט, ואז הוא יוצא במהירות ותוקף בנשיכה את ואניליט, שנפגע ונופל לאחור על אחד הסלעים במערה. ואניליט מתעצבן מעט, ומיד הוא משתמש במתקפת רעש חזקה שפוגעת חזק באיווי, וגם לך כואבות האוזניים מההתקפה הרועשת. לפתע, הוא שולח שוב קרחונים חדים ומהירים לעבר איווי.
[B]יואב:[/B]
אתה מתקדם באיטיות ובזהירות לעבר האבן המוזרה. אתה מביט מה יש מאחוריה, אך אתה לא רואה שום דבר. אתה מרגיש שמשהו פה חשוד, ואתה מסתכל סביבך במהירות, אך נראה שהמערה רגועה ולא קרה כלום. לפתע, אתה רואה ארון קטן [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/304.png[/IMG] שהולך בין הסלעים.
זה מאתר שמצאתי, נתתי קרדיט.
---
אתה זורק פוקדור על ג'ולטיק, והוא נכנס לתוכו. הפוקדור זז ימינה...................... שמאלה..................... ימינה........................ ונעצר! לכדת ג'ולטיק! [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/595.png[/IMG]
-
[QUOTE=Pooh;1092301][B]תומר:[/B]
לא יותר פשוט לפתוח אותה...?
---
אתה מוציא את מגנמייט מהפוקדור שלו, והוא נרגש לא מעט. אתה מורה עליו להשתמש במכת חשמל ולשבור את הדלת, ומיד הוא עושה זאת, ומנפץ בזכות המכה החזקה את דלת העץ לחתיכות. אתה מסתכל לתוך החדרון הקטן, ואתה רואה בפנים שולחן קטן, ועליו פוקדור ולצידו דף צהוב מקופל.
[/QUOTE]
[I]אני רוצה אקשן!
לא שעמום~[/I]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני אקח את הפוקדור ואת הדף הצהוב המקופל ואקרא אותו בלב ואז אפתח את הפוקדור ואחכה לראות מה יקרה.
-
[B]תומר:[/B]
אתה נכנס ולוקח את הפתק ואת הפוקדור. ראשית, אתה פותח את הפתק, ואתה רואה בגדול כתוב את המילה [B][SIZE="3"]נשמה[/SIZE][/B]. לאחר מכן, אתה זורק את הפוקדור באוויר, וממנו יוצא ונונאט מבוהל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/48.png[/IMG] שלא מבין מה הוא עושה פה, ומתחיל לרוץ לעבר היציאה מהמערה.
-
[QUOTE=Pooh;1092304][B]תומר:[/B]
אתה נכנס ולוקח את הפתק ואת הפוקדור. ראשית, אתה פותח את הפתק, ואתה רואה בגדול כתוב את המילה [B][SIZE="3"]נשמה[/SIZE][/B]. לאחר מכן, אתה זורק את הפוקדור באוויר, וממנו יוצא ונונאט מבוהל [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/48.png[/IMG] שלא מבין מה הוא עושה פה, ומתחיל לרוץ לעבר היציאה מהמערה.[/QUOTE]
אני אחזיר את ונונאט לפוקדור שלו, אכניס אותו לכיס ואמשיך בחיפוש אחרי הפרופסור עם הפתק שבידי.
-
[QUOTE=Pooh;1092301][B]דור:[/B]
תוך כדי מחשבות על פיתוח השישיה שלך, איווי מתחמק בעזרת מתקפה מהירה מחנית הקרח של ואניליט, ואז הוא יוצא במהירות ותוקף בנשיכה את ואניליט, שנפגע ונופל לאחור על אחד הסלעים במערה. ואניליט מתעצבן מעט, ומיד הוא משתמש במתקפת רעש חזקה שפוגעת חזק באיווי, וגם לך כואבות האוזניים מההתקפה הרועשת. לפתע, הוא שולח שוב קרחונים חדים ומהירים לעבר איווי.[/QUOTE]
"איווי, מתקפה מהירה, תתחמק!" אני אומר שוב. "ותשתמש במתקפת חול על עיניו כדי שהראייה שלו תיפגע!" אני מוסיף.
~~~
[I]גם אני עומד לשחרר פייקדקס במשחק שלי. אבל רק של התפתחויות של פוקימונים מדורות אחרים... כבר סיימתי של הדור הראשון, שני ושלישי.[/I]
-
[b]תומר:[/b]
אתה מחזיר את וינונאט לפוקדור שלו, ואתה מכניס את הפוקדור והפתק לכיסים שלך. אתה ממשיך ללכת במערת צ'ארג'סטון, מחפש רמזים נוספים למיקומו של הפרופסור, אך אינך מוצא רמזים או סימנים חדשים. לפתע, אתה שומע רחש מוזר מאחורי אחד הסלעים שנמצאים לא רחוק ממך.
[b]דור:[/b]
חזק =]
---
איווי משתמש במתקפה מהירה נוספת ושוב מצליח להתחמק ביעילות מחנית הקרח הנוספת, אך לפתע ואניליט משתמש בעוד חנית קרח שהפעם פוגעת באיווי וגורמת לו להתרסק על הקרקע. למרות זאת, איווי לא מתייאש, וקם על רגליו כדי להמשיך להלחם. איווי יוצא ומשתמש במתקפת חול שמעיפה חול על עיניו של ואניליט וזה גורם לו להיות מבולבל לרגע וקושי בראייה שלו.
-
[QUOTE=Pooh;1092313][b]תומר:[/b]
אתה מחזיר את וינונאט לפוקדור שלו, ואתה מכניס את הפוקדור והפתק לכיסים שלך. אתה ממשיך ללכת במערת צ'ארג'סטון, מחפש רמזים נוספים למיקומו של הפרופסור, אך אינך מוצא רמזים או סימנים חדשים. לפתע, אתה שומע רחש מוזר מאחורי אחד הסלעים שנמצאים לא רחוק ממך.
[/QUOTE]
"פוקימון נוסף," אמלמל לעצמי "צא באדוו!" אגיד ואוציא את באדוו "תבדוק מה יש שם קטנצ'יק" אפקוד על באדוו.
-
[b]תומר:[/b]
אתה מוציא את באדוו מהפוקדור שלו, ואתה רואה שהוא עדיין מעולף מהקרב הקודם. אתה מחזיר אותו חזרה, והולך לבדוק בעצמך מה מסתתר מאחורי הסלע. אתה הולך באיטיות ובזהירות מחשש. אתה מביט מאחורי הסלע, ואתה לא רואה כלום מאחורי הסלע. אתה מביט סביב בחשד, אך אינך רואה כלום רק סלעים ואדמה.
-
[QUOTE=Pooh;1092316][b]תומר:[/b]
אתה מוציא את באדוו מהפוקדור שלו, ואתה רואה שהוא עדיין מעולף מהקרב הקודם. אתה מחזיר אותו חזרה, והולך לבדוק בעצמך מה מסתתר מאחורי הסלע. אתה הולך באיטיות ובזהירות מחשש. אתה מביט מאחורי הסלע, ואתה לא רואה כלום מאחורי הסלע. אתה מביט סביב בחשד, אך אינך רואה כלום רק סלעים ואדמה.[/QUOTE]
'זה היה מוזר,' אחשוב לעצמי בכעס ואז אמשיך בדרכי תוך כדי שאני חושב: 'איפה הפרופסור הזה לעזעאל?!'
-
[QUOTE=Pooh;1092301][B
[B]ליאור:[/B]
גולבאט עף במהירות גבוה, וכך הוא מצליח להתחמק מחבטת הראש של דרווזי אשר מרים את ראשו לעבר גולאבט ומתעצבן. מיד, גולבאט צולל לעבר דרווזי ונושך אותו בחוזקה עם מתקפת עלוקת חיים, אשר פוגעת בדרווזי בחוזקה, וגולבאט נרפא קצת מפציעותיו. מיד, אתה פוקד גם חיתוך אווירי על גולבאט, שיוצא לעבר דרווזי שנית, "תתחמק!" צועק החייל, ומיד דרווזי קופץ הצידה ומתחמק, "עכשיו בלבול!" מוסיף החייל, ולפתע עיניו של דרווזי נעשות כחולות, וגם סביב גולבאט נעשת הילה כחולה והוא מרחף באוויר ולא מצליח לזוז. לפתע, גולבאט עולה מעט למעלה, ואז מתרסק בחוזקה על הקרקע ונפצע קשה.
תוך כדי מחשבות על פיתוח השישיה שלך, איווי מתחמק בעזרת מתקפה מהירה מחנית הקרח של ואניליט, ואז הוא יוצא במהירות ותוקף בנשיכה את ואניליט, שנפגע ונופל לאחור על אחד הסלעים במערה. ואניליט מתעצבן מעט, ומיד הוא משתמש במתקפת רעש חזקה שפוגעת חזק באיווי, וגם לך כואבות האוזניים מההתקפה הרועשת. לפתע, הוא שולח שוב קרחונים חדים ומהירים לעבר איווי.
][/QUOTE]
אני אומר לגולבאט " קדימה תאבק סבילבול הזה.תשחרר מהבילבול הזה אתה חיב להשתחחר.לאחר שתחרר תקוף את דרווזי בניב רעל ולאחר מכן בחיתוך אווירי שוב על כול חלקי גופו.נסה לגמור אותו "
-
[quote=Pooh;1092301]
זה מאתר שמצאתי, נתתי קרדיט.
---
אתה זורק פוקדור על ג'ולטיק, והוא נכנס לתוכו. הפוקדור זז ימינה...................... שמאלה..................... ימינה........................ ונעצר! לכדת ג'ולטיק! [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/595.png[/IMG][/quote]
"יש!" אומר ואז אפנה אל וויסמאר "אתה ממש חזק!" אשבח אותו ואחזיר אותו לפוכדור.
לאחר מכן אחשוב 'ג'ולטיק גר במערה,הוא ידע לאן ללכת' ומיד אוציא את ג'ולטיק.
"ג'ולטיק,בטח אתה מכיר את המערה,יכול להיות שראית פה מדען? אם כן תוביל אותי לשם,ובכל מקרה,כל דבר מוזר שראית,תוסיל אותי אליו,טוב?" אשאל אותו ואחכה לראות מה הוא יאמר.
-
[QUOTE=Pooh;1092313][b]דור:[/b]
חזק =]
---
איווי משתמש במתקפה מהירה נוספת ושוב מצליח להתחמק ביעילות מחנית הקרח הנוספת, אך לפתע ואניליט משתמש בעוד חנית קרח שהפעם פוגעת באיווי וגורמת לו להתרסק על הקרקע. למרות זאת, איווי לא מתייאש, וקם על רגליו כדי להמשיך להלחם. איווי יוצא ומשתמש במתקפת חול שמעיפה חול על עיניו של ואניליט וזה גורם לו להיות מבולבל לרגע וקושי בראייה שלו.[/QUOTE]
[I]כבר פרסמתי אותו, רוץ לראות! D: [url]http://forum.pokemons.co.il/showpost.php?p=1041189&postcount=1[/url][/I]
~~~
"איווי, תתרחק כמה שיותר, ואז תרוץ אליו במתקפה מהירה, תצבור תאוצה וזריזות בדרך ותתנגש בו במלוא העוצמה!" אני אומר במהירות.