-
[color=purple][COLOR=purple]יובל-
אתה פוקד על מי שמתחבא בשיחים לצאת, "כל כך פתטי ועלוב, מחכה שאני אתקוף"אתה שומע קול נבזי בוקע מהשיחים, ופתאום יוצאים מהאדמה עשרות צמחי דגן החיטה וכובלים את רגלייך. קלארק יוצא ממחבואו שבשיח, "כן, אני בן דמטר, אלת הדגן, מה תעשה עכשיו חצוי פתטי?, הרי אתה כבול לגמרי"הוא מלגלג עליך, אך לפתע חץ מזמזם נשמע באוויר וחותך את החיטה שכובלת את רגליך. "תפיל אותו עכשיו איס!, זו ההזדמנות שלנו!"אתה שומע את בן צועק לך.[/color]
[color=blue]בנג'מין-
אתה מתקדם לביתן הרמס לפי השילוט שבמחנה, ואתה מגלה כמה גדול הוא, בזמן הזה הספקת ללכת לאיבוד ולהגיע לחדר האוכל, שירותי הבנות("דוחה אחד"), ואפילו למרפאה, אך אחרי כמה ניסיונות כאלה הגעת לביתן הרמס. אתה נכנס לביתן אך נראה שאף אחד לא נמצא שם, כולם נמצאים במקום זה או אחר, אבל אתה שם לב שכל בניין הרמס מלא בדברים, המון מיטות וחפצים, כאילו חצי מילדי המחנה מתגוררים שם. תוך עשר שניות בערך אתה מוצא את תקע החשמל, מוציא את הגיטרה ומתחיל לנגן. דרך החלון אתה רואה מס' ילדים קטנים ממך משחקים בכדורגל, בצד השני כמה נערים בוגרים יותר מתאמנים בסייף.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Black Mamba[/i]@Apr 14 2010, 07:33 PM
[b] [color=red]שלומי-
"לשם אנחנו נוסעים, מקום שבו כל החצויים מקובצים ביחד, מקדישים את חייהם למען המלחמה"הוא אומר בהתלהבות, "אתה בכלל לא מבין איזה כיף זה!, אתה תמות על זה!"הוא ממשיך להתלהב.
"אבל כדי שבין הכל אני צריך לספר לך את הכל, מהתחלה" הוא אומר באנחה ומתחיל את סיפורו-
"הכל התחיל לפני מאות, אלפי, מיליוני שנים, אף אחד לא יודע בדיוק. גאיה, הטיטאנית הראשונה ילדה את אורנוס (השמים) שהיה לבעלה. מזיווגם של אורנוס וגאיה נולדו שלושה עמי ענקים- הטיטאנים, הקיקלופים וההקאטונכרים. שליט הטיטאנים היה קרונוס. הטיטאנים, בראשותו של קרונוס, היו במשך דורות רבים שליטי היקום. בקללה אשר רבצה על קרונוס, אשר נאמרה על ידי הוריו, גאיה ואורנוס, נובא כי אחד מבניו ידיח אותו משלטונו בעולם, ויתפוס את מקומו כשליט האלים. בשל כך, נהג לבלוע את ילדיו בזה אחר זה מיד כשנולדו. אשתו, ריה, סלדה מכך, וכאשר נולד בנו השישי, זאוס,אל הברק ושליט הטיטאנים, נתנה לבעלה אבן עטופה בד במקום בנה. קרונוס בלע את האבן והיה בטוח כי בלע את בנו.כאשר גדל, רצה זאוס לנקום באביו על מעשיו. קרונוס, שלא ידע שבנו חי, לקח אותו כאחד מעובדיו. זאוס שם שיקוי הקאה בנקטר של קרונוס. כאשר שתה את הנקטר, הקיא קרונוס את כל בניו ובנותיו שבלע בעבר. לאחר הקאת האלים, פרצה מלחמה בין האלים הצעירים בראשות זאוס, ובין הטיטאנים בראשות קרונוס. הטיטאנים הפסידו, שלושת ילדיו של קרונוס(זאוס,האדס,פוסידון) קצצו את קרונוס לאף חתיכות ושלחו אותו למעמקי הטרטרוס. יש רק בעיה אחת, קרונוס חזר, ולאחר קרב עיקש עם האלים הוא וחבריו הטיטאנים כבשו את האולימפוס, והאלים הוגלו, אבל יש רק בעיה אחת, קרונוס החליט שהאלים לא צריכים לחיות, ולא רחוק הרגע בו קרונוס ירד מכסו שבאולימפוס ויבוא לפני כדור הארץ, עכשיו אתה מבין?, המיתולוגיה היוונית, כל האגדות?...זה אמיתי, ואנחנו?, אנחנו שומרים שזה לא ייגמר" הוא מסיים את סיפורו בקול מדוכדך.
"אם יש לך עוד שאלות שאל מיד, כי עוד מעט אנחנו מגיעים"הוא שואל אותך ברצינות פתאומית.[/color]
[/b][/quote]
"לא זהו סיפור ממש מעניין אני כבר לא יכול לחכות אני רוצה להגיע למחנה" אומר בהתלהבות ואחכה שנגיע
-
[quote][i]Originally posted by Black Mamba[/i]@Apr 15 2010, 01:57 PM
[b]
[color=blue]בנג'מין-
אתה מתקדם לביתן הרמס לפי השילוט שבמחנה, ואתה מגלה כמה גדול הוא, בזמן הזה הספקת ללכת לאיבוד ולהגיע לחדר האוכל, שירותי הבנות("דוחה אחד"), ואפילו למרפאה, אך אחרי כמה ניסיונות כאלה הגעת לביתן הרמס. אתה נכנס לביתן אך נראה שאף אחד לא נמצא שם, כולם נמצאים במקום זה או אחר, אבל אתה שם לב שכל בניין הרמס מלא בדברים, המון מיטות וחפצים, כאילו חצי מילדי המחנה מתגוררים שם. תוך עשר שניות בערך אתה מוצא את תקע החשמל, מוציא את הגיטרה ומתחיל לנגן. דרך החלון אתה רואה מס' ילדים קטנים ממך משחקים בכדורגל, בצד השני כמה נערים בוגרים יותר מתאמנים בסייף.[/color] [/b][/quote]
לאחר איזה שעה שעתיים אני אקח את כל החפצים שלי לביתן שלי (הרמס הוא גם אל הגנבים...) ואלך לחפש אוכל
-
[color=blue]בנג'מין-
אתה עוזב את ביתן הרמס במהירות, ובינתיים השמש מתחילה לשקוע. אתה נכנס לתוך ביתן אפולו, ונדהם, הביתן כולו חם בטירוף, אך משום מה זה לא משפיע עליך ואתה רק מרגיש חמימות נעימה, כל הביתן מעוטר בציורים של אפולו על הקירות ועל התקרה יש שמש ענקית שנראית אמיתי לגמרי, אתה שם לב שבחדר יש רק שישה מיטות, ליד כל אחת יש שם, אתה מוצא את המיטה שנושאת עליה את שמך ואתה מגלה שאתה ישן צמוד לג'ים. על הקיר יש לו"ז, אתה מסתכל ורואה שיש עוד שלושת רבעי שעה שלמה עד ארוחת הערב, בחוץ הילדים ממשיכים לשחק, נראה שאתה היחיד שלא בחוץ.[/color]
[color=red]שלומי-
"אני שמח שאתה נלהב, הרבה זמן לא הגיעו אלינו חניכים חדשים" הוא אומר בשמחה ומוסיף,
"מה גם שזה היום הראשון, ככה שהגעת ביום עם האוכל הטעים ביותר"הוא מגחך. לאחר עוד חצי שעה של נסיעה שקטה ללא פקקים, המונית עוצרת. ג'ים יורד מהמכונית ואתה מיד אחריו. אתה מוצא את עצמך ביער עצום ועבות, מרחוק אתה שומע שאגת אריה ארוכה, וציפורים מצייצות בין צמרות העצים. אך מה שמושך את תשומת ליבך הוא שלט העץ הגדול והישן שמעל ראשך, ועליו כתוב ביוונית עתיקה "ברוכים הבאים למחנה החצויים". פתאום אתה קולט משהו, הצלחת לקורא יוונית עתיקה!, נראה שג'ים קורא את מחשבותיך והוא אומר - "כן, גם אצלי זה היה ככה, אחרי שחצויים מגלים שהם כאלה הם יכולים לקרוא יוונית עתיקה בלי שום בעיות" הוא אומר לך בחיוך. "אז קדימה, שניכנס?"הוא שואל אותך ובלי לחכות לתשובה םותח את שער העץ ונכנס לגבולות המחנה.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Black Mamba[/i]@Apr 15 2010, 02:45 PM
[b] [color=blue]בנג'מין-
אתה עוזב את ביתן הרמס במהירות, ובינתיים השמש מתחילה לשקוע. אתה נכנס לתוך ביתן אפולו, ונדהם, הביתן כולו חם בטירוף, אך משום מה זה לא משפיע עליך ואתה רק מרגיש חמימות נעימה, כל הביתן מעוטר בציורים של אפולו על הקירות ועל התקרה יש שמש ענקית שנראית אמיתי לגמרי, אתה שם לב שבחדר יש רק שישה מיטות, ליד כל אחת יש שם, אתה מוצא את המיטה שנושאת עליה את שמך ואתה מגלה שאתה ישן צמוד לג'ים. על הקיר יש לו"ז, אתה מסתכל ורואה שיש עוד שלושת רבעי שעה שלמה עד ארוחת הערב, בחוץ הילדים ממשיכים לשחק, נראה שאתה היחיד שלא בחוץ.[/color]
[/b][/quote]
אני אקח את הקשת שלי ואחפש איפה אפשר להתאמן איתה
-
[quote][i]Originally posted by Black Mamba[/i]@Apr 15 2010, 02:57 PM
[b] [color=purple][COLOR=purple]יובל-
אתה פוקד על מי שמתחבא בשיחים לצאת, "כל כך פתטי ועלוב, מחכה שאני אתקוף"אתה שומע קול נבזי בוקע מהשיחים, ופתאום יוצאים מהאדמה עשרות צמחי דגן החיטה וכובלים את רגלייך. קלארק יוצא ממחבואו שבשיח, "כן, אני בן דמטר, אלת הדגן, מה תעשה עכשיו חצוי פתטי?, הרי אתה כבול לגמרי"הוא מלגלג עליך, אך לפתע חץ מזמזם נשמע באוויר וחותך את החיטה שכובלת את רגליך. "תפיל אותו עכשיו איס!, זו ההזדמנות שלנו!"אתה שומע את בן צועק לך.[/color] [/b][/quote]
*רק מי זה קלארק?*
"תודה בן."אני מודה לא במהירות, עומד על הרגלים אז מרים את החרב, ותוקף את קלארק.
-
[quote][i]Originally posted by Black Mamba[/i]@Apr 15 2010, 02:45 PM
[b]
[color=red]שלומי-
"אני שמח שאתה נלהב, הרבה זמן לא הגיעו אלינו חניכים חדשים" הוא אומר בשמחה ומוסיף,
"מה גם שזה היום הראשון, ככה שהגעת ביום עם האוכל הטעים ביותר"הוא מגחך. לאחר עוד חצי שעה של נסיעה שקטה ללא פקקים, המונית עוצרת. ג'ים יורד מהמכונית ואתה מיד אחריו. אתה מוצא את עצמך ביער עצום ועבות, מרחוק אתה שומע שאגת אריה ארוכה, וציפורים מצייצות בין צמרות העצים. אך מה שמושך את תשומת ליבך הוא שלט העץ הגדול והישן שמעל ראשך, ועליו כתוב ביוונית עתיקה "ברוכים הבאים למחנה החצויים". פתאום אתה קולט משהו, הצלחת לקורא יוונית עתיקה!, נראה שג'ים קורא את מחשבותיך והוא אומר - "כן, גם אצלי זה היה ככה, אחרי שחצויים מגלים שהם כאלה הם יכולים לקרוא יוונית עתיקה בלי שום בעיות" הוא אומר לך בחיוך. "אז קדימה, שניכנס?"הוא שואל אותך ובלי לחכות לתשובה םותח את שער העץ ונכנס לגבולות המחנה.[/color] [/b][/quote]
"וואו זה נהדר קדימה בוא ניכנס" אומר לו ואלך פנימה ולראות מה יש
-
[color=red]שלומי-
אתה נכנס בצעד נרגש אחרי ג'ים למחנה. "ברוך הבא הבייתה חברי"אומר לך ג'ים בחיוך רחב, מה שאתה מגלה שם מדהים מכל מה שגילית על עולמך החדש עד עכשיו. המחנה הוא מקום עצום, בקתות עץ יפייפיות בכל פינה, ואפילו חוף ים. אתה רואה כמה נערים עם חרבות נלחמים מתאמנים אחד עם השני, כיתת יורים שנמצאת רק כמה מטרים מולך יורה בבובות בד עם חץ וקשת. פתאום אתה שומע שאגה נוראית מרחוק, אתה מביט לאותו בכיוון שממנו הגיעה השאגה ואתה רואה עשן מיתמר "זה הדרקון הניגרי, גזע מסוכן מאוד" אומר ג'ים ברצינות. "אז ככה, יש לנו מעט זמן לאימון לפני ארוחת האוכל, אתה רוצה שנלך למצוא לך כלי נשק, אולי אני אוכל להשיג לך אפילו שריון במצב טוב, מה דעתך?"ג'ים שואל אותך בשמחה.[/color]
[color=purple]יובל-
קלארק הוא בקבוצה שנגדך עם ויל וקלי.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מודה לבן ורץ במהירות אל קלארק, אתה תוקף אותו עם החרב מלמעלה אך הוא עודף אותך עם מגנו ומסיט אותך אחורה, "קדימה איס!, בוא נחסל אותו ביחד!"אתה שומע לפתע את צ'ינג מצטרף אליכם עם כידונו הארוך. ואתם תוקפים יחד, אתה מנסה לחבוט בקלארק בצד ימין אך הוא שוב מגן על עצמו, אך בעצם נתת לצ'ינג הזדמנות להפיל אותו בעזרת הכידון. "מעולה איס, כל הכבוד"אומר לך צ'ינג בחיוך, לפתע הוא נופל בפרצוף מופתע ונעלם משם, מאחוריו אתה רואה את ויל עם פרצוף נבזי, "עכשיו אין פה את חבר שלך שיגן עליך, בוא נראה מה אתה שווה באמת!"הוא אומר לך בלגלוג ותוקף אותך מצד ימין עם הגרזן שלו.[/color]
[color=blue]בנג'מין-
אתה הולך לבדך למטווח הקשתים. יש שם עוד כמה נערים חוץ ממך אך אתה מתעלם מהם ובוחר לך בובה. אתה מתחיל לירות את החצים, אתה מפספס חמישה מהם, אך לאחר מכן אתה קולט את הפואנטה ומצליח לפגוע בבובה בשלושה פעמים מתוך שש. אתה אוסף את החצים וניגש לנסות שוב. "יפה מאוד למתחיל, יש לך פוטנציאל"אתה שומע לפתע קול מוכר, וג'ים קופץ מענף העץ שמעליך, "תקשיב, אני מצטער אם פגעתי בך קודם, פשוט קצת התעצבנתי, אתה סולח לי?"הוא שואל אותך בחיוך.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Black Mamba[/i]@Apr 15 2010, 07:48 PM
[b] [color=purple]יובל-
קלארק הוא בקבוצה שנגדך עם ויל וקלי.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מודה לבן ורץ במהירות אל קלארק, אתה תוקף אותו עם החרב מלמעלה אך הוא עודף אותך עם מגנו ומסיט אותך אחורה, "קדימה איס!, בוא נחסל אותו ביחד!"אתה שומע לפתע את צ'ינג מצטרף אליכם עם כידונו הארוך. ואתם תוקפים יחד, אתה מנסה לחבוט בקלארק בצד ימין אך הוא שוב מגן על עצמו, אך בעצם נתת לצ'ינג הזדמנות להפיל אותו בעזרת הכידון. "מעולה איס, כל הכבוד"אומר לך צ'ינג בחיוך, לפתע הוא נופל בפרצוף מופתע ונעלם משם, מאחוריו אתה רואה את ויל עם פרצוף נבזי, "עכשיו אין פה את חבר שלך שיגן עליך, בוא נראה מה אתה שווה באמת!"הוא אומר לך בלגלוג ותוקף אותך מצד ימין עם הגרזן שלו.[/color] [/b][/quote]
"לא נראה לי."אני אומר וממהר לחסום אותו עם החרב, אז אוסף כוח בשביל להרחיק אותו בעזרה החרב שלי, אז אני רץ אליו ותוקף אותו מימין.
-
[quote][i]Originally posted by Black Mamba[/i]@Apr 15 2010, 06:48 PM
[b] [color=red]שלומי-
אתה נכנס בצעד נרגש אחרי ג'ים למחנה. "ברוך הבא הבייתה חברי"אומר לך ג'ים בחיוך רחב, מה שאתה מגלה שם מדהים מכל מה שגילית על עולמך החדש עד עכשיו. המחנה הוא מקום עצום, בקתות עץ יפייפיות בכל פינה, ואפילו חוף ים. אתה רואה כמה נערים עם חרבות נלחמים מתאמנים אחד עם השני, כיתת יורים שנמצאת רק כמה מטרים מולך יורה בבובות בד עם חץ וקשת. פתאום אתה שומע שאגה נוראית מרחוק, אתה מביט לאותו בכיוון שממנו הגיעה השאגה ואתה רואה עשן מיתמר "זה הדרקון הניגרי, גזע מסוכן מאוד" אומר ג'ים ברצינות. "אז ככה, יש לנו מעט זמן לאימון לפני ארוחת האוכל, אתה רוצה שנלך למצוא לך כלי נשק, אולי אני אוכל להשיג לך אפילו שריון במצב טוב, מה דעתך?"ג'ים שואל אותך בשמחה.[/color]
[/b][/quote]
"כן תודה רבה בוא לך" אומר לו בשמחה ואשאל אותו "וואו הדרקון הזה נראה ממש מרשים,נוכל להתחבר עם דרקונים באימונים שלנו?" אשאל אותו
-
[color=red]שלומי-
"דרקונים?, אם אני לא טועה רק לחצויים ותיקים וחזקים יוכלו ללמוד איתם, אני לא חושב שיתנו לחצוי מתחיל להשתמש בהם בשנו הראשונה"הוא עונה לך במהירות,
"בכל אופן, בוא נתחיל ללכת, צריך לבחור לך שריון וכלי נשק" אומר לך ג'ים ומתחיל ללכת משם ביחד איתך. אתם הולכים בקצב מהיר ותוך חמש דקות מגיעים למחסן הנשקים, שהוא בעצם פחון קטן וישן. "כנס ביחד איתי, אולי נמצא לך פה משהו מתאים" מבקש ממך ג'ים ואתם נכנסים לפחון. בפנים יש בלאגן עצום, המון קסדות וחרבות מוטלים על הרצפה, גיליונות קלף מפוזרים ברחבי החדר, ואפילו כנף דרקון שחורה מעלה צינה. אתה וג'ים מתחילים לחפש בין החפצים, "נראה לי שמצאתי משהו!"קורא לפתע ג'ים מהצד השני של החדר, בידו נמצאת קסדה מאובקת ושריון חלודץ אתם יוצאים חזרה לאוויר הצח, וג'ים מבקש ממך למדוד את השריון והקסדה, מתברר שהם יושבים עליך בול. "אוקיי, שריון וקסדה יש לך, עכשיו נשאר כלי נשק, במה אתה מעדיף להילחם? חרב?, גרזן?, כידון?, יש הכל"אומר לך ג'ים בחיוך ומחכה לתשובתך.[/color]
[color=purple]יובל-
אתה מצליח לחסום את המכה של ויל, ומעיף אותו כמה מטרים אחורנית, לאחר מכן אתה רץ אליו ותוקף אותו מצד ימין, הוא מצליח להדוף אותך. הוא תוקף אותך מלעמלה אך אתה מספיק להגן על עצמך וחרבך צמודה לגרזנו של ויל. אתם מנסים להזיז את השני ולגרום לו לאבד את שיווי המשקל אך זה לא מצליח ושניכם כבר תשושים ועייפים. לפתע ויל מזיז את גרזנו הצידה, תגלגל חצי מטר אחורה, וזורק עליך ענף עץ גדול שמצא על הקרקע, הענף מתקדם ישירות אל רגליך.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Black Mamba[/i]@Apr 15 2010, 08:16 PM
[b] [color=purple]יובל-
אתה מצליח לחסום את המכה של ויל, ומעיף אותו כמה מטרים אחורנית, לאחר מכן אתה רץ אליו ותוקף אותו מצד ימין, הוא מצליח להדוף אותך. הוא תוקף אותך מלעמלה אך אתה מספיק להגן על עצמך וחרבך צמודה לגרזנו של ויל. אתם מנסים להזיז את השני ולגרום לו לאבד את שיווי המשקל אך זה לא מצליח ושניכם כבר תשושים ועייפים. לפתע ויל מזיז את גרזנו הצידה, תגלגל חצי מטר אחורה, וזורק עליך ענף עץ גדול שמצא על הקרקע, הענף מתקדם ישירות אל רגליך.[/color] [/b][/quote]
'מקווה שזה יצליח.'אני חושב ומתי שענף ממש קרוב אליי אני קופץ מעליו, ואז שאני נחות לאדמה אני רץ במהירות לכיונו, ומכוון את חרבי למצחו.
-
[quote][i]Originally posted by Black Mamba[/i]@Apr 15 2010, 07:16 PM
[b] [color=red]שלומי-
"דרקונים?, אם אני לא טועה רק לחצויים ותיקים וחזקים יוכלו ללמוד איתם, אני לא חושב שיתנו לחצוי מתחיל להשתמש בהם בשנו הראשונה"הוא עונה לך במהירות,
"בכל אופן, בוא נתחיל ללכת, צריך לבחור לך שריון וכלי נשק" אומר לך ג'ים ומתחיל ללכת משם ביחד איתך. אתם הולכים בקצב מהיר ותוך חמש דקות מגיעים למחסן הנשקים, שהוא בעצם פחון קטן וישן. "כנס ביחד איתי, אולי נמצא לך פה משהו מתאים" מבקש ממך ג'ים ואתם נכנסים לפחון. בפנים יש בלאגן עצום, המון קסדות וחרבות מוטלים על הרצפה, גיליונות קלף מפוזרים ברחבי החדר, ואפילו כנף דרקון שחורה מעלה צינה. אתה וג'ים מתחילים לחפש בין החפצים, "נראה לי שמצאתי משהו!"קורא לפתע ג'ים מהצד השני של החדר, בידו נמצאת קסדה מאובקת ושריון חלודץ אתם יוצאים חזרה לאוויר הצח, וג'ים מבקש ממך למדוד את השריון והקסדה, מתברר שהם יושבים עליך בול. "אוקיי, שריון וקסדה יש לך, עכשיו נשאר כלי נשק, במה אתה מעדיף להילחם? חרב?, גרזן?, כידון?, יש הכל"אומר לך ג'ים בחיוך ומחכה לתשובתך.[/color]
[/b][/quote]
"אפשר אולי לראות אותם בפעולה? כלומר לראות ולבחון מה היתרונות של כל נשק ונשק כי בעיר שחייתי בה לא שמעתי על חרבות וכידונים" אומר לו במטרה שיעזור לי ואחשוב 'הייתי שמח להכיר דרקון מקרוב' אחשוב לי ואאנח
-
[quote][i]Originally posted by Black Mamba[/i]@Apr 15 2010, 06:48 PM
[b]
[color=blue]בנג'מין-
אתה הולך לבדך למטווח הקשתים. יש שם עוד כמה נערים חוץ ממך אך אתה מתעלם מהם ובוחר לך בובה. אתה מתחיל לירות את החצים, אתה מפספס חמישה מהם, אך לאחר מכן אתה קולט את הפואנטה ומצליח לפגוע בבובה בשלושה פעמים מתוך שש. אתה אוסף את החצים וניגש לנסות שוב. "יפה מאוד למתחיל, יש לך פוטנציאל"אתה שומע לפתע קול מוכר, וג'ים קופץ מענף העץ שמעליך, "תקשיב, אני מצטער אם פגעתי בך קודם, פשוט קצת התעצבנתי, אתה סולח לי?"הוא שואל אותך בחיוך.[/color] [/b][/quote]
"מצטער ג'ים, זה לא יצליח ביננו." אומר לו בבוז. "אחים וכל זה... ואני אוהב בחורות." ממשיך לירות בחץ ובקשת
-
[color=blue]בנג'מין-
נואש אה? :P
~~~~~~~~~~~~~~~
ג'ים מגחך,
"תקשיב גבר, הבנות של אפרודיטה הן שלי!"הוא צוחק ומוחה דמעת צחוק מפניו,
"האמת שחוש ההומור של בני אפולו הוא באמת די עלוב, לפחות שלי"הוא אומר לך ברצינות. בינתיים אתה ממשיך לירות חצים, לאחר כמה ניסיונות אתה מצליח לפגוע בדיוק בנקודה הלבנה, "ואוו, לא רע בכלל! מרשים מאוד!"אומר ג'ים בהתפעלות,
"אבל לא כמו זה"הוא מוסיף ובין רגע חוטף לך את הקשת ויורה, חץ אחד מספיק לו כדי לפגוע בנקודה הלבנה ולחתוך את שלך לשניים. "קצת אימונים וגם אתה תוכל לירות ככה"הוא אומר בחיוך ומחזיר לך את הקשת. "יש משהו מיוחד שאתה רוצה עכשיו או סתם להמשיך ולירות?"שואל אותך ג'ים.[/color]
[color=red]שלומי-
התבלבלתי בטעות עם תגובה של אחר, השם הנכון זה רוראן ולא ג'ים :o
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
נדמה כאילו רוראן קורא את מחשבותיך, "אל תדאג, בעתיד תפגוש דרקונים, כרגע מה שאתה צריך זה להשתפר, ואולי אפילו יבחרו אותך למסע הבא!"הוא אומר לך בהתרגשות. "האמת שזה החלום שלי, לצאת למסע..."הוא נאנח אבל מוסיף- "אבל זה לא מה שחשוב כרגע, צריך למצוא לך כלי נשק שיתאים לך, אז ככה, ממבט ראשון ראיתי שאתה בן דמטר, אז חוץ מכלי נשק בעתיד תוכל ללמוד קסמי דגנים, אבל זה לא מה שחשוב כרגע. בכל אופן, כידון הוא ארוך יותר, ואתה יכול גם להחזיק איתו מגן, אך שימוש יעיל בו דורש אימונים ואימונים, אז זה רק אם תתמיד בהם. קלשון, האמת שזה הכלי נשק שבני דמטר הכי אוהבים, זה מזכיר להם את הבית"הוא מחייך וממשיך, "קלשון הוא טוב כדי לדחוק מישהו לפינה, אך עם תילחם מול מישהו זריז בעל סכין או חרב קצרה, לא יהיה לך סיכוי לשרוד, קח את זה בחשבון. נשארה רק החרב, כלי הנשק הנפוץ ביותר בקרב חצויים, ניתן להשתמש במגן ("אלא אם כן זו חרב יד וחצי"), מהירה, יותר אפשרויות תמרון, עכשיו רק נשאר לך להחליט"הוא מפרט לך על כל כלי שנמצא בהישג ידו ומחכה שתחליט.[/color]
[color=purple]יובל-
הענף מתקרב אליך ובשנייה האחרונה אתה מצליח איכשהו לדלג מעליו. "לא הגיוני, זה לא יכול להיות!"אומר ויל בבהלה, בינתיים אתה רץ לעברו עם חרבך כלפיו, ומצמיד אותה למצחו. ויל רק מגחך, אתה מופתע, ציפית שהוא יימלא פחד מיד שתתקוף אותו. "טיפש, המטרה כאן זה לא להרוג, אלא להפיל!"הוא אומר ומעיף אותך אחורה. "בוא ונסיים את זה" הוא שואג ורץ לכיוונך, הוא עומד להנחית עליך מכה נוראית לרגליך עם גרזנו, לא נשאר לך הרבה זמן לחשוב מה לעשות,ויל מתקרב, אתה חייב לאלתר ומהר.[/color]