-
[quote=Flupy;617505][COLOR=darkred]אביעד[/COLOR]
[COLOR=darkred][spoiler]
[COLOR=darkred]אחריי כמה דקות שאתה מסתובב בחדר מנסה להבין איפה אתה הכלב מתקרב אליך לאט לאט.[/COLOR]
[COLOR=darkred]זה מתחיל להלחיץ אותך להיתקע עם כלב כזה בחדר סגור, לפתע אתה רואה שיש לו אקדח שעליו מגולגל דף.[/COLOR]
[COLOR=darkred]הכלב מתחיל להתחכך בך נראה שהוא מחבב אותך.[/COLOR]
[/spoiler][/COLOR][/quote]
[SPOILER]מתחיל להיות פסיכודלי D: לוקח את הדף וקורא מה רשום.[/SPOILER]
-
[COLOR=darkred]אביעד עיני נץ [/COLOR]
[COLOR=darkred][SPOILER]
[COLOR=darkred]"דבר ראשון ג'ק זה וולף הוא יעזור לך במשימה הקרובה."[/COLOR]
[COLOR=darkred]ברגע שאתה חושב על השם וולף הכלב עונה כאילו הוא קורא תמחשבות שלך.[/COLOR]
[COLOR=darkred]"מצטער על מה שקרה מקודם אבל לא יכלתי לדבר איתך כל כך, טוב המשימה הבאה שלך זה בדרגה יותר גבוה .[/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה צריך לפרוץ למעבדה בצפון העיר ולקחת משם מבחנה שרשום עליה אנטי חומר.[/COLOR]
[COLOR=darkred]תיזהר ושזה לא יגע בכלום אם זה נוגע במשהו בום כל העיר מתפוצצת עדיף שברגע שאתה משיג את זה תיתן את זה לוולף הוא ידאג לזה,[/COLOR]
[COLOR=darkred]אנחנו ניפגש במקום הקבוע בפארק, אם שכחת מתחת למפל מים."[/COLOR]
[COLOR=darkred][/COLOR]
[COLOR=darkred]"נ.ב. אתה תיצטרך את האקדח "[/COLOR]
[/SPOILER][/COLOR]
-
[SPOILER][quote=Flupy;617510][COLOR=darkred]אביעד עיני נץ [/COLOR]
[COLOR=darkred][spoiler]
[COLOR=darkred]"דבר ראשון ג'ק זה וולף הוא יעזור לך במשימה הקרובה."[/COLOR]
[COLOR=darkred]ברגע שאתה חושב על השם וולף הכלב עונה כאילו הוא קורא תמחשבות שלך.[/COLOR]
[COLOR=darkred]"מצטער על מה שקרה מקודם אבל לא יכלתי לדבר איתך כל כך, טוב המשימה הבאה שלך זה בדרגה יותר גבוה .[/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה צריך לפרוץ למעבדה בצפון העיר ולקחת משם מבחנה שרשום עליה אנטי חומר.[/COLOR]
[COLOR=darkred]תיזהר ושזה לא יגע בכלום אם זה נוגע במשהו בום כל העיר מתפוצצת עדיף שברגע שאתה משיג את זה תיתן את זה לוולף הוא ידאג לזה,[/COLOR]
[COLOR=darkred]אנחנו ניפגש במקום הקבוע בפארק, אם שכחת מתחת למפל מים."[/COLOR]
[COLOR=darkred]"נ.ב. אתה תיצטרך את האקדח "[/COLOR]
אני אסתכל אל הכלב ואקח את האקדח. לאחר מכן אלטף אותו. "בוא נלך." אומר לו ואתחיל ללכת אל המעבדה המדוברת.[/SPOILER]
-
[COLOR=darkred]אביעד[/COLOR]
[COLOR=darkred][SPOILER] [/COLOR]
[COLOR=darkred]אתם מתחילים לצאת מהבניין ופתאום מהמקום וולף מתחיל לרוץ במהירות לא נתפסת אתה משער שלפחות 60 קמש והדבר הכי מוזר זה שאתה נגרר אחריו.[/COLOR]
[COLOR=darkred]אחריי כמה שניות אתם מגיעים למקום המיועד.מעבדה גדולה במיוחד.[/COLOR]
[COLOR=darkred]אחריי בחינה קצרה של האזור וולף קופץ על כמה פחי זבל ומשם לגג של בית קטן אחד .[/COLOR]
[COLOR=darkred][/SPOILER][/COLOR]
-
[SPOILER][quote=Flupy;617519][COLOR=darkred]אביעד[/COLOR]
[spoiler]
[COLOR=darkred]אתם מתחילים לצאת מהבניין ופתאום מהמקום וולף מתחיל לרוץ במהירות לא נתפסת אתה משער שלפחות 60 קמש והדבר הכי מוזר זה שאתה נגרר אחריו.[/COLOR]
[COLOR=darkred]אחריי כמה שניות אתם מגיעים למקום המיועד.מעבדה גדולה במיוחד.[/COLOR]
[COLOR=darkred]אחריי בחינה קצרה של האזור וולף קופץ על כמה פחי זבל ומשם לגג של בית קטן אחד .[/COLOR]
[/spoiler][/quote]
"היי! וולף!" אני מסנן אל עבר הכלב. "מה זה?! איך עשית את זה?" [/SPOILER]
-
[COLOR=darkred]אביעד:[/COLOR]
[COLOR=#8b0000][SPOILER]
[COLOR=#8b0000]וולף מסתכל אליך במבט כזה של וופס הוא לא מחכה שתגיב וישר הוא קופץ מגג המבנה לתוך חלון אחד .[/COLOR]
[/SPOILER][/COLOR]
-
[SPOILER][quote=Flupy;617522][COLOR=darkred]אביעד:[/COLOR]
[COLOR=#8b0000][spoiler]
[COLOR=#8b0000]וולף מסתכל אליך במבט כזה של וופס הוא לא מחכה שתגיב וישר הוא קופץ מגג המבנה לתוך חלון אחד .[/COLOR]
מסתכל עליו בפליאה. "גם אני אמור לעשות את זה?" שואל אותו, ובשלב הזה אני כבר בטוח שהוא מבין אותי.[/SPOILER]
-
[COLOR=darkred]אביעד D:[/COLOR]
[COLOR=darkred][/COLOR]
[COLOR=darkred][SPOILER]
[COLOR=darkred]אתה שומע כמה נביחות מתוך הבניין אתה מבין מזה שכן .[/COLOR]
[/SPOILER][/COLOR]
-
[SPOILER][quote=Flupy;617529][COLOR=darkred]אביעד D:[/COLOR]
[COLOR=darkred][spoiler]
[COLOR=darkred]אתה שומע כמה נביחות מתוך הבניין אתה מבין מזה שכן .[/COLOR]
אני לוקח תנופה ומנסה לקפוץ גם כן פנימה.
[/SPOILER]
-
[COLOR=darkred]אביעד [/COLOR]
[COLOR=darkred][SPOILER]
[COLOR=darkred]אתה קופץ ומצליח לעבור בקושי, שאתה נכנס אתה רואה שומר אחד עומד מול וולף.[/COLOR]
[COLOR=darkred]לאחר בחינה של החדר אתה רואה שאתה במסדרון ארוך וצר לא מספיק עבה בשביל לברוח לשומר.[/COLOR]
[/SPOILER][/COLOR]
-
[SPOILER][quote=Flupy;617536][COLOR=darkred]אביעד [/COLOR]
[COLOR=darkred][spoiler]
[COLOR=darkred]אתה קופץ ומצליח לעבור בקושי, שאתה נכנס אתה רואה שומר אחד עומד מול וולף.[/COLOR]
[COLOR=darkred]לאחר בחינה של החדר אתה רואה שאתה במסדרון ארוך וצר לא מספיק עבה בשביל לברוח לשומר.[/COLOR]
אם הוא מפנה אליי את הגב אני אתן לו את האקדח בראש כדי לעלף אותו, אם הוא מולי אני אנסה להסתתר עד שהוא יסתובב או ייתן לי הזדמנות להכות אותו. במקרה הכי גרוע אני אכוון אליו את האקדח ואצעק "עצור!"[/SPOILER]
-
[FONT=Arial][COLOR=#4d528c][COLOR=#4d528c][FONT=Arial][B]שם בפורום:Tony Tony Chopper
שם במשחק:קאי טאקמינה.
רקע:קאי נולד בשנת 2000, הוא אמצעי בין שלושה אחים אחיו הגדול נולד בשנת 1994, ואחותו התאומה הקטנה היקארי שנולדה אחריה בהפרש של שלושים שניות, אחיו הגדול נחשב לגאון ולא נמצא בארץ בשביל לנסות להרוויח כסף, אביו של קאי נעלם שלוש שנים אחרי שהיקארי וקאי נולדו, אימו של קאי לא נמצאת הרבה בבית כי היא בין עבודות, קאי והיקארי אולי תאומים אבל הם הפך הגמור אחד מהשנייה, הוא גדול מבחינת גודל לא נורמלי לא מקובל כולם מפחדים ממנו בבית הספר וגיימר, אחותו היקארי בגודל הנורמלי מקובלת וכולם אוהבים אותה בבית הספר, אף על כך הקשר בין השניים מצויין, ושניהם יכולים להרגיש אם קרה משהו לא בסדר אצל השני, והם תמיד האמינו אחד לשני, קאי החליט למצוא עבודה כי חשב שזה אולי יקדם אותו בחיי החברה הכושלים שלו, אבל החליט לשמור את זה בסוד מהיקארי בשביל שהיא לא תכעס עליו, חוץ מזה הוא נחשב לדי טוב בלימודים אבל דיי שונא אותם, חוץ מזה הוא דיי טוב באומונויות לחימה ופעם שאחותו הותקפה על ידי אונסים וקאי עבר בסביבה הוא עזר לה על ידי שנלחם באונסים ועילף אותם.
אופי:קאי הוא ילד רגיש אבל מוכן לעמוד על שלו ברגע שהוא רוצה משהו, הוא דיי חכם אבל מעדיף כל היום להיות עצלן ולשחק במשחקי מחשב, קאי הוא סקרן אבל גם הסקרנות שלו מובילה לרגעים דיי מוזרים, הוא אוהב להתבודד אבל שאם יש אירוע ומזמינים אותו הוא יבוא, לקאי יש פתיל קצר אבל הוא נרגע גם מאוד במהירות.
מראה:דיי גבוה שני מטרים, גופיה שמעלה חולצה ארוכה עם כובע מכנסיים טרייניג ארוכים ונאוד ללבוש נעלי צבע ישנות שהייו שיכות לאביו, שער שחור פרוע וועיינים שחורות אפלות.
חיה:דינוזאור או נשר (אם אתה רוצה לשמור על גבול החיים).
צבע:שחור או אם אתה רוצה צבע צבע אז סגול אפל (כן יש צבע כזה).
יודע אנגלית:יודע דיי טוב אבל לא כל כך (זאת אחת הסיבות שאני נרשם פה בשביל לחזק אותו מיחוץ לשעות הלימודים)[/B]
[/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT]
-
[COLOR=indigo][COLOR=darkslateblue]קאי רשום D: כמה דקות ויש לך התחלה[/COLOR] :)[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B][U][SPOILER] [/U][/B]
[COLOR=darkslateblue][B][U]ה[SIZE=3]ת[/SIZE][SIZE=4]ח[/SIZE][SIZE=5]ל[/SIZE][SIZE=6]ה:[/SIZE][/U][/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]זה עוד יום רגיל בבצפר, אמצע היום.[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]אתה מרגיש כאילו היום הולך להיות מיוחד לא יודע בדיוק למה אבל יש לך הרגשה מוזרה[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]כזאת.[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]בדיוק נשמע הצילצול ואתה הולכים באי רצון לכיוון הכיתות .[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]"שיט שיעור היסטוריה "אתה חושב .[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][/COLOR]
אתה נכנס לכיתה ושם לב שאתה היחיד בכיתה
[COLOR=darkslateblue][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]אסור בשום פנים להסתכל בספויילרים של אחרים זה סתם יהרוס לכם תמשחק ^^[/COLOR]
[B][U][/SPOILER][/U][/B][/COLOR]
[COLOR=#483d8b][/COLOR]
[COLOR=darkred]אביעד :[/COLOR]
[spoiler]
[COLOR=darkred][COLOR=darkred]אתה מכוון אליו את האקדח וצועק "עצור" לא נראה שזה כל כך מרתיע אותו והוא מתחיל להתקדם לכיוונך .[/COLOR]
[/COLOR][/spoiler]
-
[quote=Flupy;617661][COLOR=indigo][COLOR=darkslateblue]קאי רשום D: כמה דקות ויש לך התחלה[/COLOR] :)[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][spoiler]
[COLOR=darkslateblue][B][U]ה[SIZE=3]ת[/SIZE][SIZE=4]ח[/SIZE][SIZE=5]ל[/SIZE][SIZE=6]ה:[/SIZE][/U][/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]זה עוד יום רגיל בבצפר, אמצע היום.[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]אתה מרגיש כאילו היום הולך להיות מיוחד לא יודע בדיוק למה אבל יש לך הרגשה מוזרה[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]כזאת.[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]בדיוק נשמע הצילצול ואתה הולכים באי רצון לכיוון הכיתות .[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]"שיט שיעור היסטוריה "אתה חושב .[/COLOR]
אתה נכנס לכיתה ושם לב שאתה היחיד בכיתה
[COLOR=darkslateblue]אסור בשום פנים להסתכל בספויילרים של אחרים זה סתם יהרוס לכם תמשחק ^^[/COLOR]
[SPOILER]'איפה כולם?'אני חושב לעצמי ומחכה שכולם יגיעו[/SPOILER]
-
[COLOR=blue]דודי :[/COLOR][spoiler]
[COLOR=blue][COLOR=blue]זה הצבע שלך מהיום.[/COLOR]
-----
[COLOR=#0000ff]אתה נכנס לכיתה באיחור כמו תמיד, אבל בעצם מה זה משנה אתה במילא יודע את כל החומר .[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]לאחר עשרים דקות ארוכות שבהן אתה בוהה בתקרה אתה שומע אתה המורה קוראת בשמך.[/COLOR]
[/COLOR][/spoiler]
[COLOR=blue][SPOILER]
[COLOR=blue]"פה " אומר לה והסתקל בתקרה בתקווה שיקרה משהו מעניין [/COLOR]
[/SPOILER][/COLOR]