נראה נחמד סה"כ
לא הבנתי מה הקטע של לנסות להפוך את זה לסדרה או תוכנית עם לוח זמנים בערוץ שידורים : P
Printable View
נראה נחמד סה"כ
לא הבנתי מה הקטע של לנסות להפוך את זה לסדרה או תוכנית עם לוח זמנים בערוץ שידורים : P
אין לוח זמנים (אלה אם כן אני מודיע פרק לפני באיזה יום יצא הפרק הבא).
אני עצמי מתנגד ללוח זמנים....
[B][URL="http://img526.imageshack.us/i/sdddd.png/"][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/4691/sdddd.png[/IMG][/URL]
[SIZE=4][FONT=Tahoma][U]Tf005 - רד למטה![/U][/FONT][/SIZE][/B][SIZE=4][FONT=Tahoma][SIZE=2]
[FONT=Arial]לאחר שעזבו את ביתם, גיבורינו מפליגים אל אי חלומותם, אי דייניז'רו, שם יחכה להם העולם המופלא שכל אחד חולם עליו.
כעת, בחדרם של מיי ובראנדן.
"סוף כל סוף! אני גווע!" אומר בראנדן ומוציא מתיקו כריך, תוך כדי שגם ויקטיני יוצא בקפיצה ולוקח ביס ענק מהכריך ומשאיר את בראנדן עם שארית קטנטנה מהכריך.
"אני רעבה..ואני בטוחה שגם גאל רעב" אומרת מיי.
"גאל?!" - "ויקטיני?!" שואלים השניים.
"איווי, דה..." אומרת מיי ומוציאה מתיקה פוקדור.
"גאל...נשמע טוב." אומר בראנדן.
"הגיע הזמן לארוחה, גאל!" אומרת מיי וזורקת את הפוקדור לאוויר שמימנו, אנרגיה צבעונית יוצאת, אשר מתבוססת על גאל, אשר נראה קופצני.
"יש לי מזל שאבא השאיר לי קצת מאוכל הפוקימונים המיוחד שלו" אומרת מיי ומוציאה מתיקה צלוחית המלאה באוכל פוקימונים.
בראנדן מסתכל על הכריך שלו ומיד אחר כך על אוכל הפוקימונים. כך שוב מספר פעמים עד שהוא תוקף עם מבט זועף "היי, איפה הכריך שלי?!"
"בתיאבון!" אומרת מיי ומניחה את הצלוחית על הרצפה. הפוקימונים רצים במהירות אל הצלוחית וזוללים את אוכל הפוקימונים.
פתאום, נשמעה דפיקה בדלת.
"יבוא." אומר בראנדן.
אל תוך החדר, נכנס אדם הלבוש בבגדי משרתים, בעוד שעל ידיו הכפופה נמצאת מגבת.
"הפלגה נעימה, אורחים יקרים. אני רוצה להודיע שאנחנו שמחים לארח אתכם היום. אנחנו מקווים שתהנו ממיטב האפליקציות שיש לנו בספינה." אומר המשרת בקול רם ומכובד.
"על מה אתה מדבר?" שואל בראנדן.
פתאום, המשרת שולף מכיס חולצתו חמישה כרטיסים.
"בספינה יש לנו מספר אפליקציות. מכון כושר, ספא, מתחם קרבות...." נקטע המשרת.
"מתחם קרבות, אה?" שואל בראנדן. "שמעת את זה, ויקטיני? היום, אנחנו הולכים לכייף." אומר בראנדן ומניף את ידו כמו אגרוף עם מבט מוכן ומזומן וויקטיני גם הוא, בעוד שפרורים נופלים מפיו.
"ספא? נהדר!" אומרת מיי בשמחה. "גאל, היום נתפנק כמו מלכים!" אומרת.
השניים לוקחים את הכרטיסים ויוצאים במהירות מחדרם אל מרחב הספינה.
לאחר שמצאו את תעסוקם, גיבורינו רצים בספינה, בעוד שחיוך גדול עולה על פניהם.
"הינה זה!" צועקת מיי בשמחה.
'חדר הספא...' מהדהד לו בראנדן.
"אוקיי, בראנדן וויקטיני, בשעה שש אנחנו ניפגש בחדר, להת'!" מנופפים גאל ומיי לשלום ונכנסים לחדר הספא.
כעת, בראנדן וויקטיני רצים לבדם, אך זה לא משפיע כלל על מצב רוחם. השניים רצים בספינה שלפתע, מולם, מתגלה חדר כחלחל שעל גגו נמצא שלט "מתחם הקרבות". בראנדן וויקטיני מגבירים את מהירותם וכאשר הם מגיעים אל החדר, הם פותחים את הדלת ומגלים את הניסים והנפלאות. עשרות מאמנים, פוקימונים נלחמים ואלפי כיסאות אחד מעל השני במעגל גדול היוצר אולם והכל על קרקע מלאכותית כחולה.
"אז ככה נראה מתחם קרבות..." אומר בראנדן בהתלהבות, בעוד שויקטיני לוקח את תיקו של בראנדן ורץ במתחם הקרבות.
"היי, חכה לי!" צועק בראנדן ורץ אל מתחם הקרבות.
[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE][FONT=Arial][SIZE=4][SIZE=2]אדרנלין זורם בדמו ופרפרים מתעופפים בביטנו בטירוף.[/SIZE][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=4][SIZE=2] בראנדן רץ במתחם הקרבות שלפתע...*בום...* בראנדן מתנגש בראשו של אדם אחר ומעוצמת המכה, השניים נופלים על הקרקע.
"אווו....אתה בסדר?" שואל האדם ומלטף את ראשו מכאב.
"אני בסדר ואתה?" עונה לו בראנדן ומלטף את ראשו מכאב גם הוא.
"אני חושב. אז אתה מאמן?" שואל ומושיט את ידו לעזרה.
"אם אני נמצא במתחם הקרבות ויש לי פוקימון, אז לא." מגחך וקם.
"פוקימון? מצטער על הגסות, אבל איכן?" שואל האדם.
פתאום, רץ ויקטיני עם תיקו של בראנדן וקופץ מעל האדם אל ראשו של בראנדן.
"תכיר, זהו חברי, ויקטיני." אומר בראנדן, בעוד שויקטיני משחק עם כובעו של בראנדן.
"או, עכשיו הבנתי." אומר האדם. "אהה..." מועד האדם. "מצטער שלא הצגתי את עצמי קודם. היי, אני לארי."
לארי היה לבוש בבגדי ים קצרים וצעיף שהיה מסובב סביב גרונו. היה לו כובע קסקט שהיה קטן עליו בכמה מימדות.
"היי, אני בראנדן." עונה לו בחיוך וגיחוך.
"נעים להכיר אותך" לוחץ את ידו של בראנדן. " נראה שהפוקימון שלך לא יכול לחכות."
"לחכות למ...אני מבין לאן אתה הולך." עונה לו בחיוך. "ויקטיני, אתה מוכן לכיף?" שואל בראנדן בביטחון.
"ויקטין!" מניף את ידו בלהט.
"אוקיי, שינקס, אני בוחר בך!" אומר לארי וזורק את הפוקדור לאוויר כמו כדור טניס. הכדור מתעופף באוויר ומימנו יוצאת אנרגיה המתבוססת על שינקס, אשר נראה שמח לצאת אל הזירה.
"בסדר. ויקטיני, תיצא לזירה ותראה לו עם מי יש לו עסק!" אומר בראנדן ושולח את ויקטיני אל הזירה.
"שינקס, השתמש בתקיפה!" שינקס יוצא במהירות, בעוד שניצוצות זהובים מזהיבים את הזירה. "ויקטיני, היתחמק ותשתמש בהתקפה מהירה!" קופץ ויקטיני מעל שינקס, תופס אותו מביטנו ומעיף אותו לאוויר. ויקטיני מנתר לאוויר ומתחיל לתקוף במהירות את שינקס, מכה אחר מכה, עד שהוא נופל על האדמה.
"אהה.." חורק את שיניו בכעס ואומר "שינקס, הישתמש בטעינה!" ופתאום, זרמי חשמל מתרוצצים בגופו של שינקס. 'אה?' מהדהד לו בראנדן. "ויקטיני, תיגמור את זה עם להביור!" קופץ ויקטיני לאוויר, מרים את ידיו מעלה, פותח את פיו ואנרגיה כתומה, אשר לא אופיינית ללהביור מתחילה להיווצר. שינקס סיים להיטען והוא קם על רגליו, הוא נראה כאילו לא נפגע כלל. כדור אנרגיה ענקי נוצר מויקטיני. 'זה מה שאני חושב שזה?!' מהדהד לו בראנדן, שוב. וקטיני שולח את כדור האנרגיה העצום אל שינקס ובאיטיות רבה, הוא פוגע בקרקע וגורם לפיצוץ רב מימדים. הפיצוץ מדהים את האנשים שבעולם וגורם לכולם להסתכל אל כיוון המתרחש. בראנדן ולארי מניפים את ידיהם מול פניהם ומכסים את עיניהם מהאור הבוהק. לאחר שהכדור המוזר היתפוצץ, הוא משאיר אחריו עשן שעת עת מתפזר וכאשר זה קורה לגמרי, רואים את שינקס עומד עם החיוך האופייני לו, ללא אף שריטה אחת. "שינקס, אתה בסדר?" שואל לארי, בעוד ששינקס מחייך אל עברו ומרים את רגלו.
"מה לעזאזל קורה כאן?!" שואל לארי המובהל, בעוד שפיו של בראנדן נופל עד האדמה מתוך שוק.
"זו הייתה אשליה." מגחך אדם עם שיער אדם, בגדים שחורים ומבט רע.
"אשליה? על מה אתה מדבר?" שואל בראנדן.
"זוהי מתקפה שפוקימוני על חושי לומדים, וכנראה שהויקטיני שלך למד זאת" אומר, בעוד שויקטיני צוחק מול פיניהם של לארי, שינקס ובראנדן.
"היי, אתה שמעת את זה, ח..." ולפני שמספיק לשאול, רואה בראנדן שויקטיני נעלם, אך פתאום, הוא צץ משום מקום וגונב את כובעו של בראנדן.
"היי, תחזור הנה! זה כבר לא מצחיק!" צועק בראנדן בכעס ורץ אחר ויקטיני.
"בראנדן, חכה! עדיין לא סיימנו את הקרב!" צועק לארי ורץ אחרי בראנדן, בעוד ששינקס רץ עימו.
ויקטיני בורח עם כובעו של בראנדן בעודו צוחק ויוצא דרך היציאה הקידמית, שלפתע, הוא עוצר בחריקה על האדמה ובוהה בסקרנות ותמימות על דבר מסויים. [/SIZE][/SIZE][/FONT][SIZE=4][FONT=Tahoma][SIZE=2][FONT=Arial]
[COLOR=SlateGray][U][B]הפינה של ליר:
[/B][/U]ספייישל חנוכה, אה?
למען האמת, חלק מהספיישל זה מרתון פרקים, אבל עם זאת, תיתכוננו, כי ביום רביעי יצא ספיישל מיוחד מיוחד בשביל חנוכה! לילה טוב!
[/COLOR][/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE]
אני חושב שיכולת להרחיב קצת מעבר למה שהצגת בפרק הזה.
אני למשל קיבלתי את הרושם שיש לדמות של מיי משהו שהיא לא מגלה לנו, וזה תמיד יכול למשוך את הקוראים.
ובניגוד למה שאתה עשית, אני לא הייתי ממהר לתת לברנדן הובלה בקרבות כל כך מהר, זה לא אמין.
יש לך כמה טעויות תחביר אבל אני מאמין שעם הזמן ועם הניסיון גם אלה יירדו.
מצפה לראות באיזו קריירה תבחר מיי והאם היא תצליח בה. בהצלחה בפרקים הבאים.
נ.ב - תוריד את הפינה של ליר. את ההסברים תוכל לתת כשתגיב לאנשים, זה לא מתאים בפרק עצמו.
אהבתי ממש את הפרק כי הוא מושקע!
סימתי לקרוא מאת המציאה
אז אני שוב בהפרש של פרק ממך
היה פרק נהדר בא לי לדעת מה היו אלה שתקפו את מיי
היו לך כמה שגיאות כתיב
תודה רבה כולם.
היטמן - כבר חשבתי על זה ובגלל זה לא נתתי יותר מדי גבעה לויקטיני. זו הסיבה למה ויקטיני הישתמש באשליה.
טעויות תחביר, אני עובד עליהם.
אני שמח שאתם נהנים.
אני אקח את הערות האלה לתשומת ליבי.
יום שלישי הפרק הבא יצא.
אהבתי מאוד את הפרק,למרות שלא הבנתי את הקטע של האשליה-קודם כל אתה רושם ששינקס לא מושפע מויקיטיני כי הוא השתמש באשליה,ואחר כך אתה רושם שויקיטיני הוא זה שהשתמש באשליה?לא הבנתי.
אגב,אני מקווה שתגיב לי בסיפור,וכשאני יעשה את ספיישל חנוכה בסיפור שלי,אולי תקבל השראה מהרעיון.
אשליה - מתקפה שהמצאתי (אני חושב. אני מתקפה כזו חח)
בכל מקרה, אשליה זה כאשר פוקימון משתמש במשהו, אבל הוא לא אמיתי. נגיד, הוא יצר כדור מוזר. זה פגע באדמה ובשינקס, אבל לא נגרם שם נזק.
אני רציתי להגיב לך אתמול, אבל הייתי קצת עצבני כי אחותי מחקה לי את הפרק, אבל אל תדאג.
בלי להעליב,למה עדיין לא הגבת לי בסיפור?
יותר טוב שתשאל את זה בפרטי אחי...
אני בדיוק הייתי באמצע, עכשיו אני ממשיך.
קראתיאת הפרק האחרון
פרק מענין
אהבתי את מתקפת אשליה
פרק יפה.
הוא קצת קצר,ואין ממש מתח בסוף Xd
למה, לפי דעתי יצרתי דיי מתח בסוף. על מה הוא מסתכל?
בכל מקרה, אני מקווה שזה לא הפריע לך ההודעה.
[B][URL="http://img526.imageshack.us/i/sdddd.png/"][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/4691/sdddd.png[/IMG][/URL]
[U][SIZE=4]Tf007 - רד למעלה![/SIZE][/U][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2]"אתה יודע לאן הוא הלך?" שואל לארי את בראנדן בעודו רץ, יחד עם בראנדן ושינקס.
"כן, הוא יצא דרך היציאה הזו!" אומר בראנדן ומצביע על היציאה הקידמית.
השלושה מגיעים אל חזית הדלת שלפתע, שלושה אנשים חוסמים את היציאה אחד מהם נמוך, אחת מהם בעלת שיער סגול ובגדי מאסאג' ואחד בעל שפשפם שחור, בגדי משרתים ושיער כחול.
"האם תרצו לנסות את המאסאג' שלנו?" שואלת האישה.
"אני וודאי שתירצו כמה פינוקים יחדיו" אומר האיש.
"ואני בטוח שתרצו גם תמונה מהפינוק!" צועק האיש הנמוך.
"תזוזו כבר! אין לי זמן לדברים האלה עכשיו!" אומר בראנדן בכעס, דוחף את האנשים ויוצא מהדלת.
"איזה גסות רוח!" אומרת האישה בכעס.
"אני חושב שאני יבוא מאוחר יותר" אומר לארי, מוציא כרטיס לבן מכיסו וזורק אותו תוך כדי שהוא יוצא מהדלת יחד עם שינקס, בעוד שהשלישיה מסתכלים עליו במבט זועם וישיר.
"ויקטיני! ויקטיני!" צועק בראנדן בקולי קולות בעודו על גג הספינה.
"אה..אה.." מגיע לארי בהתנשפות. "כבר מצא אותו?" שואל, בעודו מכופף ומחזיק את ברכיו.
"לא, אבל היי!" אומר בראנדן במבט מופתע ושמח. "הינה הכובע שלי!" אומר ומחזיר את כובעו אל ראשו.
"אבל איפה ויקטיני?" שואל לארי.
"אם הכובע שלי נפל כאן...." אומר בראנדן ומגרד את ראשו מתוך מחשבה. "אז ויקטיני אמור להיות..." מצביע מכיוון הכובע והולך כמה מטרים שמאולה. "כאן!" צועק בראנדן מתוך שמחה ורץ לאנשהו.
בראנדן רץ בספינה, בעוד שמולו, המוני אנשים חוסמים את המקום.
"איך הוא מתכוון לעבור את כל זה?" שואל לארי.
"שייני-שי" אומר שינקס עם מבט מלא ביטחון.
"רעיון מעולה! שינקס, ישתמש בפריקה!" אומר לארי עם מבט מלא ביטחון שפיתאום, שינקס מתחיל לזוהר מצבע צהוב ומכאן, זרמי חשמל ארוכים מצליפים את השמיים וגורמים לכמות מכובדת של אנשים להיסתכל על הפריקה של שינקס.
'תודה, לארי' מהדהד לעצמו עם חיוך. "עכשיו, איפה ויקטיני?" אומר בראנדן ורץ מול ההמוני אנשים. "סליחה, תסלח לי, טעות, מצטער" אומר בראנדן, בעוד שהוא נתקל באנשים אשר מגיבים על כך בזעם. בראנדן ממשיך להידחף שפיתאום, הוא רואה מול עיניו צבע קרם, צבעו של ויקטיני. 'עכשיו מצאתי אותך' מהדהד וממשיך להידחף וכאשר הגיע אל סוף ההמולה, הוא אינו רואה את ויקטיני. 'מה? זה לא יתכן!' מהדהד בראנדן שפתאום, יצור קטן וצהוב הולך מבעד לרגליו.
"מה?!" מגיב מבילבול.
שפיתאום, אוזניים אדומות בצורות V מתגלות ובלי שום היסוס, תופס אותו בראנדן ומחבק אותו.
"הינה אתה! כמה זמן אני מחפש אותך!" אומר בראנדן בשמחה שפתאום, אותו יצור שחיבק מתחיל להווריד ולהיות נוזלי.
"מה לעזאזל..." מגיב בראנדן במבט מופתע לגמרי. אותו יצור שהוא חיבק מתחיל לינזול ולהווריד. צורתו משתנה מרגע לרגע ולבסוף, צורתו מפסיקה להישתנות ולאחר מכן, אותו יצור מסתכל על בראנדן בציקוק קל ונעלם דרך ההמולה.
"דיטו........" אומר בראנדן עם מבט מאוכזב, שלפתע, משהו נוגע מזיז את מכנסיו.
"היי, מה זה?" שואל בראנדן מתוך סקרנות ומרים את אותו יצור. "וי...וי...וי...ויקטיני!" אומר בראנדן ומחבק את ויקטיני באהבה. "אל תברח לי יותר ככה!" מתקיף בראנדן את ויקטיני בזעם, אך ויקטיני אינו מגיב ומסתכל על דבר מסויים בסקרנות.
"היי, מה מפריע לך?" שואל בראנדן.
"ויקטין..." אומר באיטיות ומצביע על קרב פוקימונים מוזר.
קרב מוזר מתרחש באמצע הספינה. הרוח מנשבת על שניי המאמנים אשר נלחמים.
אחד, עם מבט קשוח ואדיש, נראה נער בן 15 בעל שיער שטני העטוף בכובע קסקט אדום, עם חולצה קצרה ומכנס ג'ינס כחול והשני, הנראה גדול יותר - מעיל אלגנטי שחור בעל כובע דרבי כהה במיוחד אשר מסתיר באפלה את חלק העליון של פניו והחלק התחתון עטוף בזקן מעוצב. מסתורי.
"שנתחיל?" שואל האדם המסתורי בקול חזק כרעם.
"מתי שבא לך, זקן" עונה לו הנער, מוציא פוקדור מכיסו ומתחיל להקפיץ אותו.
"צא, טיירניטר!" אומר האדם המסתורי וזורק פוקדור לשמיים בקלילות וכאשר הפוקדור נפתח, אנרגיה יוצאת מתוך ומתבוססת על טיירניטר ענקי ששואג וגורם לכל המפליגים להסס.
'טיירניטר, אה?' מהדהד הנער. "צא, סיילו!" אומר הנער וזורק את הפוקדור לאוויר, אשר נפתח בשמיים ומוציא מתוכו אנרגיה אשר בסופו של דבר מתבססת על סיילו ממוצע בעל עין אחת אדומה והשנייה כחולה.
"סיילו, אה?" אומר בראנדן ופותח את הפוקיבלה.
"נו, מה עכשיו?! אה?! מה?!" תוקף פוקיבלה.
"מה עשית?!" שואל בראנדן בבהלה.
"מה לא עשית...טוב, מה אתה רוצה?" שואל הפוקבלה.
"מידע על השניים האלו - סיילו וטרייניטר" אומר בראנדן.
"שיהיה, אבל אם עוד פעם אחת תעיר אותי ככה...יש לך מזל שאין לי משהו נגדך, בינתיים.
טרייניטר - פוקימון השריון. טיירניטר עשוי משכבות של שריון, זה נותן לו כוח עז עד כדי כך למחוץ הר שלם במו ידו.
סיליו - פוקימון כדור הרול. כשסיליו רואה משהו חדש, הוא נוהג להריח, להקפיץ ולגלגל אותו כמו כדור ורול.
לפתע, מגיע לארי מההמולה.
"או, הינה אתה, לארי! תודה על הכל!" אומר בראנדן בשמחה.
"הלא דבר." מגיב בחיוך. "היי, על מה אתם מסתכלים?" שואל לארי.
"אני לא יודע למה, אבל הקרב הזה מהפנט את ויקטיני." אומר בראנדן.
"לא פלא...." אומר לארי עם פרצים חכם.
"למה אתה מתכוון?" שואל בראנדן.
"אתה רואה את הנער, זה שמחזיק בסיליו? זהו אוליבר. אני לא יודע למה, אבל יש אומרים שהוא אחד המאמנים הטובים ביותר במחוז קנטו".
"אתה רציני, נכון?" מגיב בבהלה.
"הפוקימונים המקוריים שלו נשארו בביתו, איכנשהו בהר צבעוני מלוכלך." עונה לו.
'צבעוני מלוכלך...?' מהדהד בראנדן, בעוד שהקרב ממשיך להיתקיים.
[/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]"סיליו, הישתמש בקרן קרח!" אומר הנער, בעוד סיליו יוצר אנרגיה כחולה בפיו ופשוט יורה אותה אל טיירניטר. "טרייניטר, הישתמש בצעקת מוד!" אומר האדם וטרייניטר שואף אוויר אל תוך גופו ופשוט מוציא אותה בצעקה אדירה עד כדי כך שהיא מצליח לעצור ואפילו להחליש את קרן הקרח. "עכשיו, רוץ מול סיליו והישתמש בנשיכה" אומר האדם ובכל צעד שטרייניטר עושה, קרן הקרח של סיליו נחלשת יותר. טרייניטר מגיע אל מול סיליו, ונושך אותו בעוצמה אדירה. 'אה....' מהדהד הנער בכעס. "סיליו, הישתמש גם אתה בנשיכה!" אומר הנער וסיליו מנסה להגיע אל צווארו של טרייניטר, אך מצליח לנשוך רק את זנבו. שניי הפוקימונים משמיעים קולות סבל וכך גם הם נראים, סובלים בהחלט. "טרייניטר, גמור זאת עם קרן על." טייניטר טוען בפיו אנרגיה עצומה כתומה וזוהרת ולפני שהוא פורץ אותה על גופו של סיליו, הנער אומר "סיליו, עכשיו תשתמש בערפל!" אך למרות שערפל כבד יוצא מתוך גופו של סיליו, קרן העל משתגרת אל גופו של סיליו מעייפה אותו אל מחוץ לספינה ולפניי שסיליו נוחת על המים, הנער מוציא את הפקודור ומחזיר את סיליו. הנער מסתכל בכעס על הפוקדור של סיליו, אבל פניו עדיין נשארות קשוחות. "מעולה, טרייניטר." אומר האדם המסתורי ומחזיר את טרייניטר אל כיסו.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2] [U][B]
[I]דמויות חדשות שהופיעו במהלך הפרק:
[/I][/B][/U]-לארי:חבר שבראנדן הכיר בספינה. יש לו שינקס וגם הוא חולם להיות ב'אלף הפנטזיות'.
-אוליבר:נלחם בספינה נגד ????. בחור קשוח.
-'האיש הזה':נלחם נגד אוליבר וניצח. בחור מסתורי ביותר.
[COLOR=SlateGray] [/COLOR]
[/SIZE][/FONT]