[quote=שלושה מחוזות;953308]אני אומר"אפשר להיכנס לבקתה שלך?"[/quote]
"כן אומר הילד."אתה נכנס ורואה עוד פיראט בביקתה
(שזה בעצם ג'ין {תומר})
Printable View
[quote=שלושה מחוזות;953308]אני אומר"אפשר להיכנס לבקתה שלך?"[/quote]
"כן אומר הילד."אתה נכנס ורואה עוד פיראט בביקתה
(שזה בעצם ג'ין {תומר})
[QUOTE=♣DarkBoy♣;953574]"כן אומר הילד."אתה נכנס ורואה עוד פיראט בביקתה
(שזה בעצם ג'ין {תומר})[/QUOTE]
אני אומר לג'ין"מה קורה?תרצה לעזור לי להעיף קופים מעץ אחד?"
[quote=שלושה מחוזות;953579]אני אומר לג'ין"מה קורה?תרצה לעזור לי להעיף קופים מעץ אחד?"[/quote]
[B]עכשיו צריך שג'ין יגיב כאן אז תצטרך לחכות לתגובה שלו ונראה אם הוא רוצה ללכת איתך אם כן אני עכשיו יתחיל לכתוב תגובה לשניכם עד שתיפרדו.
דרך אגב אתם לא מכירים במשחק.[/B]
[B][U][SIZE=5][COLOR=red]הודעות[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=3]תומר אתה כרגע צריך לנהל שיחה עם ליאור.[/SIZE]
[SIZE=3]ואני יגיב רק כשתרצו לצאת או ללכת למקום מסוים.[/SIZE]
[SIZE=3]לדוגמה:[/SIZE]
[SIZE=3]אם תענה לליאור שאתה רוצה ללכת איתו להעיף קופים מהעץ ולא עם הילד הקטן להסתובב, אני יכתוב לכם תגובה משותפת.[/SIZE]
[SIZE=3]ולכן אתם תצטרכו להיות מחוברים ולהגיב.[/SIZE]
[SIZE=4]אני לא אהיה מהשישי לחודש עד השמיני לחודש ולכן לא אוכל להגיב במשחק.[/SIZE]
[SIZE=4]סליחה.[/SIZE]
[quote=♣DarkBoy♣;953229]"כן,אני גר באי לבד ההורים שלי נפטרו ואני יצאתי מהבית כשהייתי קטן מאז אני מתבודד על האי הזה,מידי פעם כשבאים אנשים אני מסתתר כדי שלא יציקו לי."אומר הילד
אבל אתה נראה נחמד,היית רוצה שאני יערוך לך סיור באי שלי?" שואל אותך הילד
[/quote]
"כן אני אשמח שתעשה לי סיור באי!" אני אגיד לו בשימחה ואלך אחריו
[QUOTE=tomer44;953678]"כן אני אשמח שתעשה לי סיור באי!" אני אגיד לו בשימחה ואלך אחריו[/QUOTE]
לפני שאתם יוצאים נכנס פיראט לבית ושואל אותך אם תרצה ללכת איתו להרוג כמה קופים.
מה תחליט?
ללכת עם הילד או עם ליאור?
[quote=♣DarkBoy♣;953742]לפני שאתם יוצאים נכנס פיראט לבית ושואל אותך אם תרצה ללכת איתו להרוג כמה קופים.
מה תחליט?
ללכת עם הילד או עם ליאור?[/quote]
"היי ילד רוצה שאני ואתה נילך לעזור לו להרוג את הקופים?" אני שואל את הילד ומחכה לתשובה
[QUOTE=tomer44;953748]"היי ילד רוצה שאני ואתה נילך לעזור לו להרוג את הקופים?" אני שואל את הילד ומחכה לתשובה[/QUOTE]
"לא" אומר הילד
"אני לא מתעסק עם הקופים האלה יותר" הוא אומר ובאותו זמן מרים את החולצה ומראה לכם צלקת ענקית.
"אני והם עשינו הסכם שאני לא יתקרב לעץ שלהם והם לא לביקתה שלי, אני מצטער" אומר הילד.
מה תעשה?
[quote=♣DarkBoy♣;953770]"לא" אומר הילד
"אני לא מתעסק עם הקופים האלה יותר" הוא אומר ובאותו זמן מרים את החולצה ומראה לכם צלקת ענקית.
"אני והם עשינו הסכם שאני לא יתקרב לעץ שלהם והם לא לביקתה שלי, אני מצטער" אומר הילד.
מה תעשה?[/quote]
"הם עשו לך את זה?!" אני אומר בכעס "אני הולך ללמד אותם לקח!!" אני אומר בעצבים והולך אם ליאור
[QUOTE=tomer44;953780]"הם עשו לך את זה?!" אני אומר בכעס "אני הולך ללמד אותם לקח!!" אני אומר בעצבים והולך אם ליאור[/QUOTE]
אתה וליאור יוצאים מהביקתה והולכים לכיוון העץ,אתם מגיעים לעץ ורואים בסביבות 15 קופים על העץ.
מה תעשו?
[quote=♣DarkBoy♣;955641]אתה וליאור יוצאים מהביקתה והולכים לכיוון העץ,אתם מגיעים לעץ ורואים בסביבות 15 קופים על העץ.
מה תעשו?[/quote]
אני אומר לג'ין"עלינו לעבוד ביחד כדי להביס את הקופים האלו.אתה איתיי?"
[quote=שלושה מחוזות;955666]אני אומר לג'ין"עלינו לעבוד ביחד כדי להביס את הקופים האלו.אתה איתיי?"[/quote]
"ברור שאני איתך!" אני אומר לג'ק בזמן שאני מוציא את החרב שלי "אתה מוכן לחסל כמה קופים?" אני שואל אותו
[quote=tomer44;955679]"ברור שאני איתך!" אני אומר לג'ק בזמן שאני מוציא את החרב שלי "אתה מוכן לחסל כמה קופים?" אני שואל אותו[/quote]
אני אומר לג'ין"כן אני מוכן לחסל קופים"אני מוציא את 2 החרבות ואז אומר"ג'ין קדימה התקפה" .אני תוקף את הקופים עם החרבות שלי
שניכם תוקפים את הקופים.
ג'ין מצליח להרוג חמישה וג'ק שמונה,ג'ק חטף מכה חזקה ברגל וביד ושריטה גדולה בפנים וקשה לו לתפקד,ג'ין הצליח לצאת רק במזל מהחבטה איומה שהייתה אמרוה לפגוע לו בפנים ובסופו של דבר פגעה לו בצלעות.
מה תעשו?
תשיכו להילחם או תברחו?
[quote=♣DarkBoy♣;955717]שניכם תוקפים את הקופים.
ג'ין מצליח להרוג חמישה וג'ק שמונה,ג'ק חטף מכה חזקה ברגל וביד ושריטה גדולה בפנים וקשה לו לתפקד,ג'ין הצליח לצאת רק במזל מהחבטה איומה שהייתה אמרוה לפגוע לו בפנים ובסופו של דבר פגעה לו בצלעות.
מה תעשו?
תשיכו להילחם או תברחו?[/quote]
"ג'ק בוא נסיים את זה!" אני אומר לו בזמן שאני תוקף על הקופים שנישארו
[quote=tomer44;955727]"ג'ק בוא נסיים את זה!" אני אומר לו בזמן שאני תוקף על הקופים שנישארו[/quote]
אני אומר לג'ין"אוקי אני בעד"אני תווקף את כול שאר הקופים שנשארו