-
[U][B][CENTER][COLOR="Magenta"][SIZE="6"]אליס[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/B][/U]
"זה לא קשור לזה... את טהורה מידי, ובגלל זה, אני לא יכול לעזור לך להשיג לך, את עינייך בחזרה..." הוא אומר ומתחיל לחשוב קצת ואז אומר,"אני לא יודע, איך אני אמור לעזור לך להיפטר מהביתולים, אבל את שאר הדרך אני יכול להדריך אותך..."
[U][B][SIZE="6"][CENTER][COLOR="Red"]וולברין[/COLOR][/CENTER][/SIZE][/B][/U]
אתה מתחיל לסרוק את הבית, ונכנס לחדר המטבח, אתה רואה שיש שם תיק שאתה יכול לקחת איתך, ולשים שם מספר דברים, אתה פותח את המקרר ומוצא שם קצת אוכל ושתייה. אחרי זה אתה יוצא והולך לחדר השינה, אתה מסתכל על החדר, ורואה שם סכין קטנה, רובה ו8 כדורים, ואתה לוקח גם כמה בגדים. אתה רואה שאין לך יותר מקום בתיק, אז אתה יוצא מהחדר ומהבית ואז חושב,"אני יכול לשרוף את הבית... שאף אחד אחר לא יזהם אותו..." מה תעשה?
[COLOR="DarkOrange"][U][B][CENTER][SIZE="6"]ג'ייקוב[/SIZE][/CENTER][/B][/U][/COLOR]
האיש מחייך ואומר לו,"זה לא כול כך קל. אתה צריך לפגוש את המאסטר שלנו, והוא צריך להחליט אם אתה מתאים או לא, ואז אתה צריך לבצע מה שהוא יגיד לך לעשות..." הוא קם ואז שולח לך את היד שלו ושואל,"אתה מוכן?"
[COLOR="Blue"][CENTER][U][B][SIZE="6"]ג'ון[/SIZE][/B][/U][/CENTER][/COLOR]
הקרב מתחיל להתחמם עוד ועוד, דם נזרק לכול עבר, וחלקו מגיע אלייך, והבגדים שלך מזדהמים. לפתע אתה שומע ירייה, ואתה רואה שלא הערפד או האיש זאב נשארו שם. רק עפר ובן אדם שנראה פצוע. הוא הולך אלייך בקושי ושואל אותך בגמגום,"את.. אתה בס... בסדר?"
-
[quote=Zach Fair;1012424][U][B][CENTER][COLOR=Magenta][SIZE=6]אליס[/SIZE][/COLOR][/CENTER]
[/B][/U]
"זה לא קשור לזה... את טהורה מידי, ובגלל זה, אני לא יכול לעזור לך להשיג לך, את עינייך בחזרה..." הוא אומר ומתחיל לחשוב קצת ואז אומר,"אני לא יודע, איך אני אמור לעזור לך להיפטר מהביתולים, אבל את שאר הדרך אני יכול להדריך אותך..."[/quote]
"יודע מה? גם ככה חיי לא שווים כלום כל עוד אני עיוורת. תגיד לי מה לעשות, ואעשה את זה, כל דבר." אני אומרת בהחלטיות, מחכה להוראות.
-
[quote=Zach Fair;1012424]
[CENTER][COLOR=blue][U][B][SIZE=6]ג'ון[/SIZE][/B][/U][/COLOR][/CENTER]
הקרב מתחיל להתחמם עוד ועוד, דם נזרק לכול עבר, וחלקו מגיע אלייך, והבגדים שלך מזדהמים. לפתע אתה שומע ירייה, ואתה רואה שלא הערפד או האיש זאב נשארו שם. רק עפר ובן אדם שנראה פצוע. הוא הולך אלייך בקושי ושואל אותך בגמגום,"את.. אתה בס... בסדר?"[/quote]
"כן אני בסדר."אני אומר לאיש הזר בעוד שבראשי מגיעות תמונות רבות של אבי אני מסתכל עליו ולא מבין את הקשר בינהם.
-
[CENTER][U][B][COLOR="Magenta"][SIZE="6"]אליס[/SIZE][/COLOR][/B][/U][/CENTER]
"כמו שאמרתי, תאבדי את הביתולים שלך, ואז אוכל להדריך אותך הלאה." הוא אומר לך ועף לחלון ואז אומר,"אני יחזור עוד שבוע, תנסי לאבד את זה עד אז." ועף. את נשכבת על המיטה וחושבת מה את יכולה לעשות, ואז לפתע אמא שלך דופקת בדלת ואומרת,"אליס, הגיע הזמן ללכת לישון." את הולכת לישון ואז מתעוררת ביום שאחרי, את מתארגנת, והולכת למטה כשארוחת הבוקר שלך מחכה לך, את מתחילה לאכול אותה ואז אמא שלך אומרת לך,"בוקר טוב, את מתרגשת ליום הולדת שלך? נשארו רק עוד 6 ימים עד אליו, מה את רוצה לעשות בו?"
[U][B][CENTER][COLOR="SeaGreen"][SIZE="6"]ג'ון[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/B][/U]
"רגע... אתה מוכר לי קצת..." הוא אומר לך ואז מתעלף. לפתע באים הרבה מאוד אנשים רצים אליכם, והם לוקחים אותו,ואז שואלים אותך,"אתה איתו?"
-
[quote=Zach Fair;1012444][CENTER][U][B][COLOR=seagreen][SIZE=6]ג'ון[/SIZE][/COLOR][/B][/U][/CENTER]
"רגע... אתה מוכר לי קצת..." הוא אומר לך ואז מתעלף. לפתע באים הרבה מאוד אנשים רצים אליכם, והם לוקחים אותו,ואז שואלים אותך,"אתה איתו?"[/quote]
"כן אני אישתו!"אני אומר בעדווד חושב 'כנראכה זה הוא' בעודי חושב איזו הרפתקאות אני יעבור ומה יקרה במסעי.
-
[quote=Zach Fair;1012444][CENTER][U][B][COLOR=Magenta][SIZE=6]אליס[/SIZE][/COLOR][/B][/U][/CENTER]
"כמו שאמרתי, תאבדי את הביתולים שלך, ואז אוכל להדריך אותך הלאה." הוא אומר לך ועף לחלון ואז אומר,"אני יחזור עוד שבוע, תנסי לאבד את זה עד אז." ועף. את נשכבת על המיטה וחושבת מה את יכולה לעשות, ואז לפתע אמא שלך דופקת בדלת ואומרת,"אליס, הגיע הזמן ללכת לישון." את הולכת לישון ואז מתעוררת ביום שאחרי, את מתארגנת, והולכת למטה כשארוחת הבוקר שלך מחכה לך, את מתחילה לאכול אותה ואז אמא שלך אומרת לך,"בוקר טוב, את מתרגשת ליום הולדת שלך? נשארו רק עוד 6 ימים עד אליו, מה את רוצה לעשות בו?"[/quote]
אני מהרהרת כמה שניות, "אני לא יודעת.. אני לא רוצה משהו מיוחד." אני אומרת בחוסר רגש. אני ממשיכה לאכול.
-
[QUOTE=Zach Fair;1012424]
[COLOR="DarkOrange"][U][B][CENTER][SIZE="6"]ג'ייקוב[/SIZE][/CENTER][/B][/U][/COLOR]
האיש מחייך ואומר לו,"זה לא כול כך קל. אתה צריך לפגוש את המאסטר שלנו, והוא צריך להחליט אם אתה מתאים או לא, ואז אתה צריך לבצע מה שהוא יגיד לך לעשות..." הוא קם ואז שולח לך את היד שלו ושואל,"אתה מוכן?"
[/QUOTE]
"מוכן, בוודאי" אומר בפשטות בלי כל מחשבה שנייה.
-
[U][B][COLOR="Magenta"][CENTER][SIZE="6"]אליס[/SIZE][/CENTER][/COLOR][/B][/U]
את מסיימת לאכול מהר, ואז את שומעת את קול אביך, אומר,"בוקר טוב" ומתיישב באחד הכיסאות לידך, ושואל אותך,"אליס, איפה את רוצה לעשות את היום הולדת שלך?" אמא שלך עונה לו, "היא תהיי בת 18. אני דיי בטוחה שהיא תרצה לבלות אותו עם חברים, אתה לא חושב?"
אביך עונה לה,"טוב, שתעשה מה שבא לה."
ואז אמיך אומרת לך,"טוב, את צריכה למהר לבית ספר." את לוקחת את כול הדברים, ואז יוצאת מהבית, והולכת עם הכלב שלך לבית ספר,כשלפתע את מתנגשת במישהו, ונופלת. הכלב שלך מתחיל לנבוח, ואז האיש מנסה לעזור לך ואומר,"מצטער אליס, לא ראיתי אותך" את שומעת את קולו ומרגישה שזה דרו,חבר שלך מכיתה א', מה תעשי?
[U][B][CENTER][COLOR="DarkOrange"][SIZE="6"]גייקוב[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/B][/U]
"טוב, שמע, אין לי כוח ללכת ממש איטי, אז בוא נלך לשם בצורה יותר מהירה..." אתה עונה לו בחיוב, ושניכם הולכים ליציאה מהבר, בדרך ניגש אליכם אדם שחור, ואז האיש זאב אומר לו,"שלום מיידנייט." ומיידנייט עונה לו,"שלום טום. יש לי חבילה לג'נסיס. אתה מוכן לעביר לו אותה?" טום עונה לו בחיוב ולוקח את החבילה ואז אומר לו,"להתראות מיידנייט, תשמור על עצמך." שניכם יוצאים מהבר ואז טום מתחיל להשתנות, פרווה מתחילה לגדול עליו במהירות, ושרירים. החולצה שלו נקרעת, ומתחיל לצמוח לו חוטם, הוא מסתכל על עצמו ואומר,"שיט, שכחתי להוריד את החולצה!" ואז מסתכל עלייך ואומר,"תעלה" אתה עולה עליו והוא מתחיל לרוץ בשיא המהירות, אחרי מספר דקות, אתם נמצאים מול בית גדול וישן. טום משתנה בחזרה לצורת האדם שלו, ואתם מתחילים להיכנס. בתוך הבית יש הרבה מאוד אנשים, כול אחד עושה משהו אחר. לפתע קופץ על טום איש עם שיער אדום ואומר לו,"טומי, היית אצל מיידנייט?" וטום עונה לו בחיוב ונותן לו את החבילה, האיש מתרגש וטום שואל אותו,"ג'נסיס, מה זאת החבילה הזאת?" וג'נסיס עונה לו,"אתה כבר תגלה, דרך אגב, המאסטר מחפש אותך". "אני יודע,איפה הוא?" עונה טום, וג'נסיס עונה מהר,"בחדר האוכל" טום אומר לך,"יאללה בוא" ושניכם הולכים דרך כמה דלתות עד שאתם מגיעים לחדר האוכל, שם יושב בחור צעיר ואיש זאב זקן.הבחור הצעיר אומר,"היי טום! זה הוא?" וטום עונה לו,"כן." ואז האיש זאב הזקן אומר,"טום...זה הוא? בחרת נכון..." הוא מתחיל להיסתכל עלייך בצורה מוזרה ואז אומר,"יש לו צל מוזר..." ואז קורה לך ושואל אותך,"אתה רוצה להפוך לאיש זאב?"
-
[QUOTE=Zach Fair;1012525][U][B][[U][B][CENTER][COLOR="DarkOrange"][SIZE="6"]גייקוב[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/B][/U]
"טוב, שמע, אין לי כוח ללכת ממש איטי, אז בוא נלך לשם בצורה יותר מהירה..." אתה עונה לו בחיוב, ושניכם הולכים ליציאה מהבר, בדרך ניגש אליכם אדם שחור, ואז האיש זאב אומר לו,"שלום מיידנייט." ומיידנייט עונה לו,"שלום טום. יש לי חבילה לג'נסיס. אתה מוכן לעביר לו אותה?" טום עונה לו בחיוב ולוקח את החבילה ואז אומר לו,"להתראות מיידנייט, תשמור על עצמך." שניכם יוצאים מהבר ואז טום מתחיל להשתנות, פרווה מתחילה לגדול עליו במהירות, ושרירים. החולצה שלו נקרעת, ומתחיל לצמוח לו חוטם, הוא מסתכל על עצמו ואומר,"שיט, שכחתי להוריד את החולצה!" ואז מסתכל עלייך ואומר,"תעלה" אתה עולה עליו והוא מתחיל לרוץ בשיא המהירות, אחרי מספר דקות, אתם נמצאים מול בית גדול וישן. טום משתנה בחזרה לצורת האדם שלו, ואתם מתחילים להיכנס. בתוך הבית יש הרבה מאוד אנשים, כול אחד עושה משהו אחר. לפתע קופץ על טום איש עם שיער אדום ואומר לו,"טומי, היית אצל מיידנייט?" וטום עונה לו בחיוב ונותן לו את החבילה, האיש מתרגש וטום שואל אותו,"ג'נסיס, מה זאת החבילה הזאת?" וג'נסיס עונה לו,"אתה כבר תגלה, דרך אגב, המאסטר מחפש אותך". "אני יודע,איפה הוא?" עונה טום, וג'נסיס עונה מהר,"בחדר האוכל" טום אומר לך,"יאללה בוא" ושניכם הולכים דרך כמה דלתות עד שאתם מגיעים לחדר האוכל, שם יושב בחור צעיר ואיש זאב זקן.הבחור הצעיר אומר,"היי טום! זה הוא?" וטום עונה לו,"כן." ואז האיש זאב הזקן אומר,"טום...זה הוא? בחרת נכון..." הוא מתחיל להיסתכל עלייך בצורה מוזרה ואז אומר,"יש לו צל מוזר..." ואז קורה לך ושואל אותך,"אתה רוצה להפוך לאיש זאב?"[/QUOTE]
"איש זאב? אני רוצה, אבל לפני אני רוצה שתגיד לי מה זה ייתן לי, מה אני אוכל לעשות עם זה, קצת היסטוריה על אנשי הזאב, חסרונות, יתרונות, יודע מה, עזוב, תסביר לי אחר כך, קודם תהפוך אותי! אני יותר מידי סקרן" אומר לו בהתלהבות ובחוסר סבלנות.
-
[quote=Zach Fair;1012525][U][B][COLOR=Magenta][CENTER][SIZE=6]אליס[/SIZE][/CENTER]
[/COLOR][/B][/U]
את מסיימת לאכול מהר, ואז את שומעת את קול אביך, אומר,"בוקר טוב" ומתיישב באחד הכיסאות לידך, ושואל אותך,"אליס, איפה את רוצה לעשות את היום הולדת שלך?" אמא שלך עונה לו, "היא תהיי בת 18. אני דיי בטוחה שהיא תרצה לבלות אותו עם חברים, אתה לא חושב?"
אביך עונה לה,"טוב, שתעשה מה שבא לה."
ואז אמיך אומרת לך,"טוב, את צריכה למהר לבית ספר." את לוקחת את כול הדברים, ואז יוצאת מהבית, והולכת עם הכלב שלך לבית ספר,כשלפתע את מתנגשת במישהו, ונופלת. הכלב שלך מתחיל לנבוח, ואז האיש מנסה לעזור לך ואומר,"מצטער אליס, לא ראיתי אותך" את שומעת את קולו ומרגישה שזה דרו,חבר שלך מכיתה א', מה תעשי?[/quote]
"היי, דרו!" אני אומרת, מתרגשת לראות אותו, "זה בסדר, כל אחד לא רואה לפעמים." אני אומרת בגיחוך וקמה בעזרתו של דרו. "קדימה, בוא נמשיך ללכת לבית הספר. עוד נאחר." אני אומרת וממשיכה ללכת.
-
[U][B][CENTER][COLOR="DarkOrange"][SIZE="6"]ג'ייקוב[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/B][/U]
"תירגע בחור... זה לא קל להפוך מישהו לאיש זאב, ואני כבר זקן... אני צריך לנוח קצת. קח את הסכין הזאת, ולך החוצה, ותוציא בשר משלוש אנשים שונים. אבל לא חתיכה קטנה." אתה הולך לזקן ולוקח ממנו את הסכין. והוא אומר לך ברגע שאתה לוקח את הסכין,"בזאת אתה רשמית טרוף חדש. עד שתהפוך ללייקינג, אתה נשאר בדרגה הזאת, בהצלחה." הוא מסיים את דבריו ומתחיל ללכת לכיוון הדלת, הבחור הצעיר שישב שם אומר לך גם בהצלחה ואז הולך וטום אומר לך,"זה לא קשה, אבל תנסה לא לפגוע באנשים חפי פשע אוקיי?" והולך גם הוא. אתה הולך לכיוון דלת הכניסה, ואז יוצא, ורואה הרבה אנשים בחוץ, מה תעשה?
[CENTER][U][B][COLOR="SeaGreen"][SIZE="6"]רון[/SIZE][/COLOR][/B][/U][/CENTER]
אתה מסיים את העבודה אחרי 18 שעות קשות, אין לך כוח בכלל יותר. ואתה מרגיש רעב כבד. מה תעשה?
---------------
יש לך 360 זהב
[U][B][COLOR="Magenta"][SIZE="6"][CENTER]אליס[/CENTER][/SIZE][/COLOR][/B][/U]
"נו?" דרו שואל אותך. את עונה לו,"נו מה?" והוא עונה לך,"נו מה את רוצה לעשות ביום הולדת שלך? את יודעת... זה יהיה חוקי בשבילך לעשות את יודעת מה..." , לפתע את שומעת הרבה קולות של נערים ונערות. הגעתם לבית ספר. נשמע הצלצול של הפעמון, השיעור מתחיל. ודרו שואל אותך,"אז את תעשי את זה? את תלכי לבר ההוא?"
---------
ותבואי למסן O:
-
[QUOTE=Zach Fair;1012573][U][B][CENTER][COLOR="DarkOrange"][SIZE="6"]ג'ייקוב[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/B][/U]
"תירגע בחור... זה לא קל להפוך מישהו לאיש זאב, ואני כבר זקן... אני צריך לנוח קצת. קח את הסכין הזאת, ולך החוצה, ותוציא בשר משלוש אנשים שונים. אבל לא חתיכה קטנה." אתה הולך לזקן ולוקח ממנו את הסכין. והוא אומר לך ברגע שאתה לוקח את הסכין,"בזאת אתה רשמית טרוף חדש. עד שתהפוך ללייקינג, אתה נשאר בדרגה הזאת, בהצלחה." הוא מסיים את דבריו ומתחיל ללכת לכיוון הדלת, הבחור הצעיר שישב שם אומר לך גם בהצלחה ואז הולך וטום אומר לך,"זה לא קשה, אבל תנסה לא לפגוע באנשים חפי פשע אוקיי?" והולך גם הוא. אתה הולך לכיוון דלת הכניסה, ואז יוצא, ורואה הרבה אנשים בחוץ, מה תעשה?
[/QUOTE]
'זה דבר טוב שהתאמנתי על אומנויות לחימה עם אבי' אחשוב לעצמי בחיוך. אתחיל לתצפת בכדי לראות אנשים גונבים או עושים משהו לא חוקי אחר, כאשר יעשו זאת, ארוץ אליהם במהירות עם הסכין שלוף.
-
[quote=Zach Fair;1012573]
[U][B][COLOR=Magenta][SIZE=6][CENTER]אליס[/CENTER]
[/SIZE][/COLOR][/B][/U]
"נו?" דרו שואל אותך. את עונה לו,"נו מה?" והוא עונה לך,"נו מה את רוצה לעשות ביום הולדת שלך? את יודעת... זה יהיה חוקי בשבילך לעשות את יודעת מה..." , לפתע את שומעת הרבה קולות של נערים ונערות. הגעתם לבית ספר. נשמע הצלצול של הפעמון, השיעור מתחיל. ודרו שואל אותך,"אז את תעשי את זה? את תלכי לבר ההוא?"
---------
ותבואי למסן O:[/quote][I]
אולי יותר מאוחר. אני לומדת עכשיו לבגרות שיש לי מחר. :ם[/I]
~~
"זה תלוי. אתה תבוא איתי?" אני שואלת אותו עם חיוך מפלרטט.
-
[quote=Zach Fair;1012424]
[U][B][SIZE=6][CENTER][COLOR=Red]וולברין[/COLOR][/CENTER]
[/SIZE][/B][/U]
אתה מתחיל לסרוק את הבית, ונכנס לחדר המטבח, אתה רואה שיש שם תיק שאתה יכול לקחת איתך, ולשים שם מספר דברים, אתה פותח את המקרר ומוצא שם קצת אוכל ושתייה. אחרי זה אתה יוצא והולך לחדר השינה, אתה מסתכל על החדר, ורואה שם סכין קטנה, רובה ו8 כדורים, ואתה לוקח גם כמה בגדים. אתה רואה שאין לך יותר מקום בתיק, אז אתה יוצא מהחדר ומהבית ואז חושב,"אני יכול לשרוף את הבית... שאף אחד אחר לא יזהם אותו..." מה תעשה?[/quote]
אני חושב על זה לכמה רגעים ואז אני אומר לעצמי שאין מצב שאני אשרוף את הזכרון היחידי שיש לי מהחיים הקודמים שלי, מאשתי ומהבית שהיווה את המקום שלי. אני מחפש מספר אבנים ואני בונה בכניסה לבית את הסמל של הזאבונים, להרחקת אויבים ואז אני מתקדם בדרכי ומחפש לראות אם אוכל למצוא אנשי קשר כאן בנתניה המסוכנת.
-
[QUOTE=Zach Fair;1012573][U][B][CENTER][COLOR="DarkOrange"][SIZE="6"]
[CENTER][U][B][COLOR="SeaGreen"][SIZE="6"]רון[/SIZE][/COLOR][/B][/U][/CENTER]
אתה מסיים את העבודה אחרי 18 שעות קשות, אין לך כוח בכלל יותר. ואתה מרגיש רעב כבד. מה תעשה?
---------------
יש לך 360 זהב
O:[/QUOTE]
אני אגיד לאיש נתן לי עבודה:"תודה רבה על הכסף!אני אבוא מתי שהוא כדי לקבל עוד כסף!"ואז אלך לאותו חנות שקניתי אוכל,אכנס לחנות ואצעק:"תביאו לי אוכל אני רעב!!"