-
[b]בנג'י[/b]
סינדקוויל מצליח ליפגוע בטריקו ומביס אותו בגחלת. "קרב טוב" אומר המאמן, מחזיר את טריקו והולך לדרכו.
מה תעשה?
[color=blue]*עצה, אפשר לקחת משימה מפרופסור אוק ולקבל דברים נחמדים*[/color]
[b]דיימונד[/b]
אתה הולך בדרכך אל העיר ורידיאן ולבסוף מגיע עם רדת החשיכה. תוכל ללון הלילה במרכז הפוקימונים ומחר ללכת לחנות ולהעביר את המעטפה הלבנה שאוק נתן לך. אתה מסכים לתנאים?
[b]טום[/b]
אתה ממשיך ללכת ביער של ורידיאן עד שיורד הלילה. יש חושך מוחלט ביער ומאוד קשה ללכת.
מה תעשה? תקים מחנה? או שתמשיך ללכת בחושך אל העיר ורידיאן?
[b]ריוגה[/b]
טריקו נישלף מן כונן הדיסקים ופוגע בצ'ארמנדר. צ'ארמנדר ניפגע ועף אחורה.
"ילד מעצבן" אומר האיש בשקט ופוקד על צ'ארמנדר להישתמש בגחלת. צ'ארמנדר משתמש בגחלת וטריקו ניפגע קשה.
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 22 2008, 12:07 PM
[b] [b]דיימונד[/b]
אתה הולך בדרכך אל העיר ורידיאן ולבסוף מגיע עם רדת החשיכה. תוכל ללון הלילה במרכז הפוקימונים ומחר ללכת לחנות ולהעביר את המעטפה הלבנה שאוק נתן לך. אתה מסכים לתנאים? [/b][/quote]
אין לי הרבה ברירות...
זה מה שאני עושה
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 22 2008, 06:07 AM
[b] [b]בנג'י[/b]
סינדקוויל מצליח ליפגוע בטריקו ומביס אותו בגחלת. "קרב טוב" אומר המאמן, מחזיר את טריקו והולך לדרכו.
מה תעשה?
[color=blue]*עצה, אפשר לקחת משימה מפרופסור אוק ולקבל דברים נחמדים*[/color]
[/b][/quote]
כמו שהצעת, אני אלך לאוק.
-
[b]דיימונד[/b]
אתה מגיע אל מרכז הפוקימונים ולוקח מאחות ג'וי מפתח לחדר. החדר לא ניראה טוב, אבל זה מספיק טוב להעביר בו את הלילה.
...?!...
הבוקר מגיע!
[b]בנג'י[/b]
אתה חוזר אל המעבדה של אוק ומבקש ממנו לקבל משימה. "יש לי משימה די פשוטה" אומר אוק ומביא לך מעטפה לבנה. "לך לחנות שבעיר ורידיאן ותעביר למוכר את המעטפה הזו" אומר אוק ושולח אותך.
-
[quote][b]טום
אתה ממשיך ללכת ביער של ורידיאן עד שיורד הלילה. יש חושך מוחלט ביער ומאוד קשה ללכת.
מה תעשה? תקים מחנה? או שתמשיך ללכת בחושך אל העיר ורידיאן?[/b][/quote]
אמשיך ללכת בתקוה שהעיר קרובה...
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 22 2008, 06:15 AM
[b] [b]בנג'י[/b]
אתה חוזר אל המעבדה של אוק ומבקש ממנו לקבל משימה. "יש לי משימה די פשוטה" אומר אוק ומביא לך מעטפה לבנה. "לך לחנות שבעיר ורידיאן ותעביר למוכר את המעטפה הזו" אומר אוק ושולח אותך. [/b][/quote]
אני יוצא לדרך לורדיאן
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 22 2008, 12:15 PM
[b] [b]דיימונד[/b]
אתה מגיע אל מרכז הפוקימונים ולוקח מאחות ג'וי מפתח לחדר. החדר לא ניראה טוב, אבל זה מספיק טוב להעביר בו את הלילה.
...?!...
הבוקר מגיע! [/b][/quote]
הולך להעביר את המעטפה
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 22 2008, 11:07 AM
[b] [b]ריוגה[/b]
טריקו נישלף מן כונן הדיסקים ופוגע בצ'ארמנדר. צ'ארמנדר ניפגע ועף אחורה.
"ילד מעצבן" אומר האיש בשקט ופוקד על צ'ארמנדר להישתמש בגחלת. צ'ארמנדר משתמש בגחלת וטריקו ניפגע קשה. [/b][/quote]
"שאיבת חיים"אני אומר לטרייקו
-
[quote][b]
[b]תום[/b]
אתה מקים מחנה, מדליק מדורה ומוציא את השק שינה שלך. לפתע אתה שומע רעש מאחד העצים.
מעניין מה זה.. תילך ליבדוק?[/b][/quote]אני מציץ דרך האוהל...
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 22 2008, 09:05 AM
[b] [b]ג'ק[/b]
אתה יוצא מן המעבדה של הפרופסור, והולך לשדה שליד האגם של פאלט הקטנה. אתה מיסתובב לך בשדה וניתקל בזיגזגון פראי. מה תעשה?
1.אבדוק עליו בפוקידע שלי.
2.אלחם מולו.
3.אעזוב אותו. [/b][/quote]
אלחם מולו.
"צא טוטודייל אקדח מים!" אני צועק ומוציא את טוטודייל שלי.
-
[b]טום[/b]
העיר די רחוקה ממך. תילך בכל זאת?
[b]בנג'י[/b]
אתה יוצא מהמעבדה של אוק אל היער. הדרך מאוד ארוכה ולכן יכך זמן רב עד שתגיע לורידיאן.
אתה הולך לך ביער וניתקל במאמן. תילחם מולו?
[b]דיימונד[/b]
אתה מחזיר לאחות ג'וי את מפתח החדר ויוצא אל חנות העיר ורידיאן. אתה מגיע לחנות וכשאתה ניכנס, אתה רואה איש עם חליפה שחורה, וציור של הראש של מיוטו על חליפתו. "היי ילד, תביא לי את הפוקימונים שלך" אומר האיש ואתה רואה את המוכרת מבוהלת.
[b]ריוגה[/b]
טריקו משתמש בשאיבת חיים ולוקח מצ'ארמנדר אנרגייה. טריקו מיתאושש.
"גחלת!" צועק המאמן וצ'ארמנדר יורה לעבר טריקו גחלת. מה תעשה?
[b]תום[/b]
אתה בשקט מיסתכל אל אחד השיחים ורואה גרואולייט פצוע. ניראה שהוא עבר קרב קשה מאוד.
מה תעשה?
[b]ג'ק[/b]
טוטודייל נישלף מכונן הדיסקים, ומשתמש באקדח מים על הזיגזגון. זיגזגון ניפגע קצת ומתחיל לרוץ אחרי טוטודייל שניבהל מעט. זיגזגון משתמש במתקפת דחיפה וטוטודייל ניפגע מעט.
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 22 2008, 12:18 PM
[b] [b]ג'ק[/b]
טוטודייל נישלף מכונן הדיסקים, ומשתמש באקדח מים על הזיגזגון. זיגזגון ניפגע קצת ומתחיל לרוץ אחרי טוטודייל שניבהל מעט. זיגזגון משתמש במתקפת דחיפה וטוטודייל ניפגע מעט. [/b][/quote]
"טוטודייל תשתמש בנשיכה ואז בשריטות" אני אומר לו.
-
[b] [b]ריוגה[/b]
טריקו משתמש בשאיבת חיים ולוקח מצ'ארמנדר אנרגייה. טריקו מיתאושש.
"גחלת!" צועק המאמן וצ'ארמנדר יורה לעבר טריקו גחלת. מה תעשה? [/b][/quote]
"תשתמש במתקפת מהירות בשביל להתחמק ואז שאיבת חיים"אני אומר לטרייקו
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 22 2008, 07:18 AM
[b] [b]בנג'י[/b]
אתה יוצא מהמעבדה של אוק אל היער. הדרך מאוד ארוכה ולכן יכך זמן רב עד שתגיע לורידיאן.
אתה הולך לך ביער וניתקל במאמן. תילחם מולו?
[/b][/quote]
לא. אני אחפשפוקימון פראי ביער.
-
[b]ג'ק[/b]
טוטודייל פוגע בזיגזגון. זיגזגון ניפגע קשה ומתחיל ליברוח.
מה תעשה?
[b]ריוגה[/b]
טריקו מצליח להיתחמק ושואב מצ'ארמנדר אנרגייה. צ'ארמנדר מיתעלף והאיש עם החליפה השחורה בורח.
"תודה לך, אם לא אתה, האיש הזה היה גונב את הכסף של החנות" חייכה המוכרת וסדרה את החנות.
[b]בנג'י[/b]
אתה עוזב את המאמן וצועד ביער של ורידיאן שעות על גבי שעות. הדרך ארוכה וכבר צהריים.
לפתע אתה רואה מולך להקה של פוצ'יאנה רודפים לעברך.
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 22 2008, 07:30 AM
[b] [b]בנג'י[/b]
אתה עוזב את המאמן וצועד ביער של ורידיאן שעות על גבי שעות. הדרך ארוכה וכבר צהריים.
לפתע אתה רואה מולך להקה של פוצ'יאנה רודפים לעברך. [/b][/quote]
אני אנסה לתפס על עץ כדי להתחמק מהם
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 22 2008, 12:30 PM
[b] [b]ג'ק[/b]
טוטודייל פוגע בזיגזגון. זיגזגון ניפגע קשה ומתחיל ליברוח.
מה תעשה? [/b][/quote]
"טוטודייל תעלף אותו בשריטות כדי שאני יוכל לתפוס אותו" אני אומר לטוטודייל.
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 22 2008, 12:30 PM
[b] [b]ריוגה[/b]
טריקו מצליח להיתחמק ושואב מצ'ארמנדר אנרגייה. צ'ארמנדר מיתעלף והאיש עם החליפה השחורה בורח.
"תודה לך, אם לא אתה, האיש הזה היה גונב את הכסף של החנות" חייכה המוכרת וסדרה את החנות. [/b][/quote]
"יש לי מכתב מהפרופסור"אני אומר לה ונותן את המכתב
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 22 2008, 01:18 PM
[b] [b]דיימונד[/b]
אתה מחזיר לאחות ג'וי את מפתח החדר ויוצא אל חנות העיר ורידיאן. אתה מגיע לחנות וכשאתה ניכנס, אתה רואה איש עם חליפה שחורה, וציור של הראש של מיוטו על חליפתו. "היי ילד, תביא לי את הפוקימונים שלך" אומר האיש ואתה רואה את המוכרת מבוהלת. [/b][/quote]
"לא, לא נראה לי..." אני אומר ומתקדם אל המוכרת ונותן לה את המעטפה ואומר לה "זה מפרופסור אוק."
-
[b]
[b]תום[/b]
אתה בשקט מיסתכל אל אחד השיחים ורואה גרואולייט פצוע. ניראה שהוא עבר קרב קשה מאוד.
מה תעשה?
[/b][/quote]
מחפש באוהל משהו שאני יכול לתת לו לאכול ואז רץ אליו.
"אתה בסדר?"שואל בדאגה ומביא לו את מה שמצאתי להאכיל אותו בו...
-
[b]בנג'י[/b]
אתה מוצא לידך עץ גבוהה ויבש. אתה מטפס עליו והפוצ'יאנה עוברים מתחתיך ולא פוגעים בך.
השטח פנוי ואפשר להמשיך ללכת.
[b]ג'ק[/b]
טוטודייל רודף אחר זיגזגון, ולבסוף תופס אותו ותוקף בשריטות. זיגזגון מיתעלף וטוטודייל רוקד מרוב שמחה.
מה תעשה?
1.אחתים אותו על דיסק ריק.
2.אעזוב אותו.
[b]ריוגה[/b]
המוכרת לוקחת את המכתב ומחייכת. "תודה, חיכיתי למכתב הזה הרבה מאוד זמן" אמרה המוכרת בחיוך ונתנה לך מכתב זהה, במעטפה לבנה. "תעביר אותו לפרופסור אוק" אומרת המוכרת ושולחת אותך.
[b]דיימונד[/b]
האיש חוטף את המכתב ומחביא אותו בכיס מכנסו. "רוצה את המכתב?, בוא ותיקח אותו!" צועק המאמן ומוציא מכונן הדיסקים שלו, צ'ארמנדר אפל.
[b]תום[/b]
גרואולייט לא עונה. הוא ממשיך לאכול אוכל פוקימונים ורועד מעט.
אתה רואה פציעה קשה ברגלו השמאלית. מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 23 2008, 09:55 AM
[b] [b]דיימונד[/b]
האיש חוטף את המכתב ומחביא אותו בכיס מכנסו. "רוצה את המכתב?, בוא ותיקח אותו!" צועק המאמן ומוציא מכונן הדיסקים שלו, צ'ארמנדר אפל. [/b][/quote]
"? בוא נעשה הימור קטן, בסדר? אם אתה מנצח, אתה יכול לקחת את המכתב ואני אתן לך פוקימון אחד שלי שאני בוחר. אבל אם אני מנצח, אתה נותן לי את המכתב ואת הצ'ארמנדר האפל שלך, מקובל עליך?"
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 23 2008, 08:55 AM
[b] [b]ג'ק[/b]
טוטודייל רודף אחר זיגזגון, ולבסוף תופס אותו ותוקף בשריטות. זיגזגון מיתעלף וטוטודייל רוקד מרוב שמחה.
מה תעשה?
1.אחתים אותו על דיסק ריק.
2.אעזוב אותו. [/b][/quote]
אחתים אותו על דיסק ריק
-
[b] [b]ריוגה[/b]
המוכרת לוקחת את המכתב ומחייכת. "תודה, חיכיתי למכתב הזה הרבה מאוד זמן" אמרה המוכרת בחיוך ונתנה לך מכתב זהה, במעטפה לבנה. "תעביר אותו לפרופסור אוק" אומרת המוכרת ושולחת אותך. [/b][/quote]
"אוקי תודה"אני אומר לוקח את החבילה והולך לפרופסור
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 23 2008, 03:55 AM
[b] [b]בנג'י[/b]
אתה מוצא לידך עץ גבוהה ויבש. אתה מטפס עליו והפוצ'יאנה עוברים מתחתיך ולא פוגעים בך.
השטח פנוי ואפשר להמשיך ללכת.
[/b][/quote]
אני ממשיך ללכת, מנסה להתחמק מפוקימונים לא רצויים.
-
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 22 2008, 09:05 AM
[b] [b]יוקי[/b]
פוצ'יאנה רץ אחר זיגזגון וחוטף מכה חזקה מן הזנב של זיגזגון. לפתע זיגזגון עוצר ורואה אתכם.
"זיגי זיגי" מצחקק זיגזגון ומלקק את פוצ'יאנה הפצוע. [/b][/quote]
"טוב נו אין לי זמן לבזבז פה, חזור פוציאנה" אני אומר ואמשיך בדרך.
-
[b]
[b]תום[/b]
גרואולייט לא עונה. הוא ממשיך לאכול אוכל פוקימונים ורועד מעט.
אתה רואה פציעה קשה ברגלו השמאלית. מה תעשה? [/b][/quote]
אני מנסה להרים את גרולייט בתנועות כמה שיותר איטיות ומחכה להסכמתו,לוקח אותו למחנה שלי ובודק אם מה אני יכול לעזור לו
-
[b]דיימונד[/b]
"..." האיש נישען על מדף קטן וחושב עם עצמו. "אוקיי, אני על בטוח אביס אותך ואקח את הפוקימון שלך!" מצחקק המאמן ומסכים לאתגר.
[b]ג'ק[/b]
אתה מכניס דיסק ריק אל תוך כונן הדיסקים, וחוט זוהר עוטף את זיגזגון המעולף. כעבור שניות מעטות הדיסק נישלף החוצא ואתה רואה על הדיסק ציור של זיגזגון.
מזל טוב! תפסת זיגזגון!
[b]ריוגה[/b]
אתה חוזר ליער ורידיאן, ומתחיל ליצעוד לעבר פאלט. בזמן שאתה הולך, אתה ניתקל בפידג'י פראי.
מה תעשה?
2.אלחם מולו.
3.אעזוב אותו.
[b]בנג'י[/b]
אתה מגיע לורידיאן עם רדת החשיכה. תוכל ללון הלילה במרכז הפוקימונים, ומחר להעביר את המעטפה של אוק אל המוכרת.
[b]יוקי[/b]
אתה מחזיר את הפוצ'יאנה שלך, ולפתע פיצוץ אדיר נישמע ואתה עף אחורה עד שניפגע מעץ. אתה מרים את ראשך, ורואה מולך עומד איש משונה עם תילבושת מוזרה, וציור של הראש של מיוטו על חולצתו. "אני אקח ממך את הפוקימונים שלך!" מצחקק המאמן ומוציא מכונן הדיסקים שלו איווי גדול ועצבני. אתה רוצה להוציא פוקימון אך לפתע כונן הדיסקים שלך ניכבה.
הכונן עבד יותר מדי שעות, עליו לנוח מעט. "תקוף את הילד!" פוקד האיש המוזר ואיווי רץ בשיא כוחו אליך. לפתע אתה רואה את זיגזגון דוחף את איווי אשר ניפגע מעט.
[b]תום[/b]
אתה מוצא תחבושות וחומר חיטוי. אתה מטפל ברגלו של גרואולייט.
גרואולייט מיתעייף ונירדם על בטנך. כדאי שתישן גם, מחר מצפה לך יום ארוך.
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 24 2008, 03:57 PM
[b] [b]דיימונד[/b]
"..." האיש נישען על מדף קטן וחושב עם עצמו. "אוקיי, אני על בטוח אביס אותך ואקח את הפוקימון שלך!" מצחקק המאמן ומסכים לאתגר.א [/b][/quote]
"בסדר, אבל תזכור - אתה הסכמת."
אני אומר ומוציא את טוטודייל ואומר לו להשתמש בתותח מים על צ'ארמנדר
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 24 2008, 02:57 PM
[b] [b]יוקי[/b]
אתה מחזיר את הפוצ'יאנה שלך, ולפתע פיצוץ אדיר נישמע ואתה עף אחורה עד שניפגע מעץ. אתה מרים את ראשך, ורואה מולך עומד איש משונה עם תילבושת מוזרה, וציור של הראש של מיוטו על חולצתו. "אני אקח ממך את הפוקימונים שלך!" מצחקק המאמן ומוציא מכונן הדיסקים שלו איווי גדול ועצבני. אתה רוצה להוציא פוקימון אך לפתע כונן הדיסקים שלך ניכבה.
הכונן עבד יותר מדי שעות, עליו לנוח מעט. "תקוף את הילד!" פוקד האיש המוזר ואיווי רץ בשיא כוחו אליך. לפתע אתה רואה את זיגזגון דוחף את איווי אשר ניפגע מעט.
[/b][/quote]
"תודה זיגזגון" אני אומר לזיגזגון "ובכן אדוני, יש לי הרגשה שאתה עומד למצוא עצמך בבוץ" אני אומר וזורק עליו אבן X_X
אלימות =0
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 24 2008, 09:57 AM
[b] [b]בנג'י[/b]
אתה מגיע לורידיאן עם רדת החשיכה. תוכל ללון הלילה במרכז הפוקימונים, ומחר להעביר את המעטפה של אוק אל המוכרת.
[/b][/quote]
אנסה לבדוק אם אפשר לעשות זאת כבר עכשיו. אם לא אלך למרכז הפוקימונים.
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 24 2008, 02:57 PM
[b] [b]ריוגה[/b]
אתה חוזר ליער ורידיאן, ומתחיל ליצעוד לעבר פאלט. בזמן שאתה הולך, אתה ניתקל בפידג'י פראי.
מה תעשה?
2.אלחם מולו.
3.אעזוב אותו. [/b][/quote]
אבדוק עליו בפוקידע
-
[b]דיימונד[/b]
*אקדח מים*
--
טוטודייל משתמש באקדח מים ופוגע בצ'ארמנדר ישירות. ניראה שצ'ארמנדר היתעלף, אך כעבור שניות מעטות היתרומם צ'ארמנדר נקי וללא פצעים. "הכיף רק מתחיל" אמר האיש בצחוק ופקד על צ'ארמנדר להישתמש בלהביור.
[b]יוקי[/b]
האיש מיתחמק ופוקד על איווי להישתמש במתקפת מהירות אשר פוגעת בזיגזגון. "איווי, דחיפה!" צועק המאמן ואיווי פוגע בזיגזגון המסכן. לפתע אור בוהק עוטף את זיגזגון, כעבור שניות מעטות, האור הבוהק עובר ואתה רואה ליינון.
תיבדוק עליו בפוקידע?
[b]בנג'י[/b]
החנות סגורה.. כבר לילה.
אתה ניכנס אל מרכז הפוקימונים ומקבל מפתח לחדר השינה שלך.
...?!...
הבוקר מגיע!
[b]ריוגה[/b]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa016.png[/img]
"פידג'י, פוקימון הציפור. פידג'י חי את חייו בשלווה ולא מחפש צרות.
פידג'י ניזון מחרקים קטנים, הפידג'ים חברמנים ולא מסוכנים"
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 24 2008, 06:51 PM
[b] [b]יוקי[/b]
האיש מיתחמק ופוקד על איווי להישתמש במתקפת מהירות אשר פוגעת בזיגזגון. "איווי, דחיפה!" צועק המאמן ואיווי פוגע בזיגזגון המסכן. לפתע אור בוהק עוטף את זיגזגון, כעבור שניות מעטות, האור הבוהק עובר ואתה רואה ליינון.
תיבדוק עליו בפוקידע? [/b][/quote]
"וואו מגניב זיגזגון הפכתה לליינון בו נראה מה יש עליך בפוקדע"
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 24 2008, 07:51 PM
[b] [b]דיימונד[/b]
*אקדח מים*
--
טוטודייל משתמש באקדח מים ופוגע בצ'ארמנדר ישירות. ניראה שצ'ארמנדר היתעלף, אך כעבור שניות מעטות היתרומם צ'ארמנדר נקי וללא פצעים. "הכיף רק מתחיל" אמר האיש בצחוק ופקד על צ'ארמנדר להישתמש בלהביור. [/b][/quote]
אומר לו לנשוך את צ'ארמנדר בזנב, איפה שהלהבה ואז להשתמש באקדח המים, כך שהלהבה תכבה
-
[b]יוקי[/b]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa264.png[/img]
"ליינון, פוקימון הזיגזג. ליינון נוהג לרוץ בשיא מהירותו ובדרכים ישרות במיוחד.
ליינון הוא פוקימון אלגנתי וחברותי למדי"
[b]דיימונד[/b]
טוטודייל רץ אל זנבו של צ'ארמנדר אך ניפגע מהלהביור העצום. "סיים בזעם!" פוקד האיש וצ'ארמנדר רץ אל טוטודייל, טוטודייל ניפגע קשה.
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 24 2008, 07:06 PM
[b] [b]יוקי[/b]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa264.png[/img]
"ליינון, פוקימון הזיגזג. ליינון נוהג לרוץ בשיא מהירותו ובדרכים ישרות במיוחד.
ליינון הוא פוקימון אלגנתי וחברותי למדי"
. [/b][/quote]
"נחמד, אתה נראה ממש חזק עכשיו ליינון"
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 24 2008, 06:51 PM
[b] [b]ריוגה[/b]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa016.png[/img]
"פידג'י, פוקימון הציפור. פידג'י חי את חייו בשלווה ולא מחפש צרות.
פידג'י ניזון מחרקים קטנים, הפידג'ים חברמנים ולא מסוכנים" [/b][/quote]
"צא פוצ'יאנה תשתמש בנשיכה"אני אומר ומוציא את פוצ'יאנה
-
[quote][i]Originally posted by Zakum[/i]@Jul 24 2008, 08:06 PM
[b] [b]דיימונד[/b]
טוטודייל רץ אל זנבו של צ'ארמנדר אך ניפגע מהלהביור העצום. "סיים בזעם!" פוקד האיש וצ'ארמנדר רץ אל טוטודייל, טוטודייל ניפגע קשה. [/b][/quote]
מחכה עד שצ'ארמנדר יגיע ואז כשהוא קרוב מספיק אני אומר לו להשתמש באקדח מים, אחרי שצ'ארמנדר עף אני אומר לטוטודייל לרוץ אחריו ולסרוט אותו