-
[B][COLOR="Green"]טל
צ'יקוריטה זזה במהירות ומתחמקת מן אקדח המים של קרבי. לאחר מכן צ'יקוריטה משתמש בעלי טער על קרבי. היא מעיפה מלא עלי טער חדים לעבר קרבי.קרבי מנסה להתחמק מהם אך זה לא מצליח לו. עלי הטער שלה מצליחים לחתוך ולפגוע בקרבי ולגרום לו לדימום כל בצבתות שלו. קרבי מתעצבן מזה ושולח אקדח מים עוצמתי מן הצבתות שלו לעבר צ'יקוריטה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ג'ייק
כע
--------------------
אתה זורק לטראפינץ' את אבן האדמה שלך .טראפינץ' משתמש בכוחה של אבן האדמה ומשתנה לפטיש ענקי של 50 קילו.פטיש ה50 קילו פוגע בפיג'י ושובר לחתיכות עץ את העץ. לאחר מכן טראפינץ' חוזר לצורתו ומשתמש בנשיכה על פיג'י. הנשיכה פוגעת בפיג'י וגומרת אותו.פיג'י מתעלף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לופי
צ'ארמנדאר משתמש במסך עשן.מסך עשן קטן עוטף את הסביבה. סטארלי נכנס לתוך מסך העשן ואז לא רואה כלום ומכיוון שהוא לא רואה כלום הוא לא פוגע בצ'ארמנדאר עם התקפה מהירה שלו. צ'ארמנדאר קופץ ויוצא מן מסך העשן.הוא תוקף את סטארלי שלא רואה בשריטה חזקה. השריטה פוגעת בסטארלי ומביסה אותו. סטארלי התעלף.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Madara Uchiha;1263491]
כע
--------------------
אתה זורק לטראפינץ' את אבן האדמה שלך .טראפינץ' משתמש בכוחה של אבן האדמה ומשתנה לפטיש ענקי של 50 קילו.פטיש ה50 קילו פוגע בפיג'י ושובר לחתיכות עץ את העץ. לאחר מכן טראפינץ' חוזר לצורתו ומשתמש בנשיכה על פיג'י. הנשיכה פוגעת בפיג'י וגומרת אותו.פיג'י מתעלף.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
יופי
~~~~~~~~~~~~~~
"יופי טראפינץ', בוא נמשיך להתקדם" אני אומר וממשיך בדרך 1,מגביר לאט לאט את הקצב. "בוא נחפש פוקימון קצת יותר טוב ופחות דפוק (תרתי משמע) מפיג'י הזה. וכדאי שגם נעבוד על המתקפות שלך וננסה ללמד אותך חדשות..." אני אומר לטראפינץ' ומתיישב מתחת לעץ הראשון שאראה שיש מתחתיו צל. טוב טראפינץ', תנסה לחפור באדמה כמה שיותר עמוק וכמה שיותר מהר. אחרי שתצליח, אוכלים ארוחת צהריים (זה צהריים עכשיו כן?) ואני אחפש לך ברים!" אני אומר לטראפינץ'.
~~~~~~~~~~~~~
אני יכול להיפגש גם עם עמית או טל?
-
[quote]מקס
אתה מסתכל בציוד שמולך ורואה שיש בציוד 5 פוכדורים ריקים,מפה של המחוז, פוקידע ובנוסף לזה גם אוכל לפוקימונים בשביל סקרויטל שלך.את כול החפצים שהאלו אתה שם אצלך ואז אתה וסקרויטל הולכים אל דרך 1. לאחר 6 דקות של הליכה אתם מגיעים אלך דרך 1. בדרך 1 אתם פוגשים בפיג'י .[/quote]
"סקרויטל תקפוץ ותשתמש לבועות ואם הוא תוקף אותך תקפוץ מעליו ותשתמש שוב בבועות שוב ושוב עד שנצליח ללכוד אותו!"
"אםן תצליח לעייף אותו אתן לך אוכל כבר עכשיו" אומר לו כתמריץ
-
[quote]לופי
צ'ארמנדאר משתמש במסך עשן.מסך עשן קטן עוטף את הסביבה. סטארלי נכנס לתוך מסך העשן ואז לא רואה כלום ומכיוון שהוא לא רואה כלום הוא לא פוגע בצ'ארמנדאר עם התקפה מהירה שלו. צ'ארמנדאר קופץ ויוצא מן מסך העשן.הוא תוקף את סטארלי שלא רואה בשריטה חזקה. השריטה פוגעת בסטארלי ומביסה אותו. סטארלי התעלף.[/quote]
"יופי!הגיע הזמן ללכוד פוקימון!" אומר בשמחה ואזרוק פוכדור על הסטארלי.
-
[B][COLOR="Red"]לופי
אתה שמח שצ'ארמנדאר הצליח להביס את סטארלי בקרב.אתה מוציא פוכדור ריק ואז זורק אותו לעבר סטארלי.הפוכדור פוגע בסטארלי ואז נפתח לרווחה.אור אדום יוצא מן הפוכדור ועוטף בתוכו את סטארלי.סטארלי נכנס לתוך הפוכדור ואז הפוכדור נסגר. לכדת סטארלי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מקס
סקרוויטל קופץ ואז יורה מלא בועות אל פיג'י. פיג'י לא מצליח להתחמק מכולם ונפגע מהם. פיג'י עף אל סקרויטל בניקור. סקרויטל מתחמק ואז יורה שוב מלא בועות לעבר פיג'י. שוב פעם פיג'י לא מצליח להתחמק מהבועות ונפגע מהם. פיג'י לא מוותר לסקרויטל ותוקף אותו שוב בניקור.סקרויטל פעם נוספת יורה בועות אל פיג'י.כרגיל הבועות פוגעות בפיג'י אבל הפעם הם גומרותו אותו.פיג'י מתעלף על האדמה.[/COLOR][/B]
לא
-------------
אתה וטראפינץ' ממשיכים ללכת בדרך מס' 1.אתה רואה עץ ענק שגדלים עליו מלא ברים מכל מיני סוגים.אתה יושב מתחת לעץ ובינתיים טראפינץ' מנסה ללמוד מתקפת חפירה.בעזרת הפה שלו הוא מנסה לחפור והוא מצליח לחפור בור מאוד קטן אבל זה לא מספיק בשביל שידע מתקפת חפירה.אתה נותן לטראפינץ' בארי והוא אוכל אותו.לפתע מן הבור הקטן שחפר טראפינץ' יוצא אור ירוק.מן האור הירוק יוצא לו קריסטל בצבע ירוק.[/COLOR][/B]
-
[quote]מקס
סקרוויטל קופץ ואז יורה מלא בועות אל פיג'י. פיג'י לא מצליח להתחמק מכולם ונפגע מהם. פיג'י עף אל סקרויטל בניקור. סקרויטל מתחמק ואז יורה שוב מלא בועות לעבר פיג'י. שוב פעם פיג'י לא מצליח להתחמק מהבועות ונפגע מהם. פיג'י לא מוותר לסקרויטל ותוקף אותו שוב בניקור.סקרויטל פעם נוספת יורה בועות אל פיג'י.כרגיל הבועות פוגעות בפיג'י אבל הפעם הם גומרותו אותו.פיג'י מתעלף על האדמה.[/quote]
"בואנה סקרויוטל אתה ממש חזק!"
אומר לסקרווטיל בגאווה ואזרוק פוקדור על פיגי
-
[B][COLOR="Blue"]מקס
סקרויטל אהב את זה שאמרת לו שהוא חזק מאוד.לאחר מכן אתה מוציא פוכדור מן הכיס שלך וזורק אותו על פיג'י.הפוכדור פוגע בפיג'י ואז נפתח לרווחה.אור אדום יוצא מן הפוכדור ועוטף בתוכו את פיג'י .פיג'י נכנס לתוך הפוכדור ואז הפוכדור נסגר. לכדת פיג'י בהצלחה רבה..
[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Madara Uchiha;1263545]
לא
-------------
אתה וטראפינץ' ממשיכים ללכת בדרך מס' 1.אתה רואה עץ ענק שגדלים עליו מלא ברים מכל מיני סוגים.אתה יושב מתחת לעץ ובינתיים טראפינץ' מנסה ללמוד מתקפת חפירה.בעזרת הפה שלו הוא מנסה לחפור והוא מצליח לחפור בור מאוד קטן אבל זה לא מספיק בשביל שידע מתקפת חפירה.אתה נותן לטראפינץ' בארי והוא אוכל אותו.לפתע מן הבור הקטן שחפר טראפינץ' יוצא אור ירוק.מן האור הירוק יוצא לו קריסטל בצבע ירוק.[/COLOR][/B][/QUOTE]
'מוזר.... מה זה יכול להיות?' אני חושב לעצמי. "טראפינץ', תחזור, יכול להיות שאם לא תהיה בפוקדור ייקרה משהו..." אני אומר לו ומכוון אליו את הפוקדור. כשהוא נכנס לפוקדור, אני מנסה למשוך את הקריסטל החוצה.
-
[quote]לופי
אתה שמח שצ'ארמנדאר הצליח להביס את סטארלי בקרב.אתה מוציא פוכדור ריק ואז זורק אותו לעבר סטארלי.הפוכדור פוגע בסטארלי ואז נפתח לרווחה.אור אדום יוצא מן הפוכדור ועוטף בתוכו את סטארלי.סטארלי נכנס לתוך הפוכדור ואז הפוכדור נסגר. לכדת סטארלי.[/quote]
"יש!לכדתי סטארלי!wheeeew!!!" אומר בשמחה ואמשיך בדרכי עם צ'ארמנדר.
-
[B][COLOR="Red"]לופי
אתה שמח מאוד שלכדת את סטארלי הפראי שראית.אתה וצ'ארמנדאר ממשיכים ללכת בדרך 1. כשלפתע כלוב ענקי עשוי מברזל נוחת עליכם ולוכד עליכם.
מולכם אתם רואים דמות לא מוכרת לכם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr116.png[/IMG] שלובשת בגדי ליצן.ליד הדמות שנראית כמו ליצן מופיע האנדום זוהר [IMG]http://www.serebii.net/Shiny/BW/229.png[/IMG] כנראה שהוא שלו.
הליצן אומר לך " שלום שמי באגי הליצן הרשע וזה שלידי קוראים לו נשכני..אמרו לי שאצלך נמצאת אבן האש.אז תביא לי אותה ואתה וצ'ארמנדאר תחייו ולא תמותו".[/COLOR][/B]
אתה מחזיר את טראפינץ' לפוכדור שלו מחחש שיקרה לו משהו.אתה מנסה להחזיק את הקריסטל הירוק וכשאתה נוגע בו אתה מתחיל לראות את העתיד שלך. אתה רואה ליצן מרושע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr116.png[/IMG] האנדום זוהר [IMG]http://www.serebii.net/Shiny/BW/229.png[/IMG] תוקפים טראפינץ' שנראה בידיוק כמו שלך ואז החיזין לעתיד נגמר. באופק אתה רואה את הליצן ואת האנדום הזוהר שלו באים לעברך.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Madara Uchiha;1263652]
אתה מחזיר את טראפינץ' לפוכדור שלו מחחש שיקרה לו משהו.אתה מנסה להחזיק את הקריסטל הירוק וכשאתה נוגע בו אתה מתחיל לראות את העתיד שלך. אתה רואה ליצן מרושע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr116.png[/IMG] האנדום זוהר [IMG]http://www.serebii.net/Shiny/BW/229.png[/IMG] תוקפים טראפינץ' שנראה בידיוק כמו שלך ואז החיזין לעתיד נגמר. באופק אתה רואה את הליצן ואת האנדום הזוהר שלו באים לעברך.[/COLOR][/B][/QUOTE]
'אוי לא...' אני אומר. אני מחפש עץ שיהיה קל לטפס עליו. כשאני מוצא אחד כזה, אני מתפס ומלפש פוקימון שיוכל לעזור לי אם אני אלכוד אותו כנגד ההאונדום
-
[quote]לופי
אתה שמח מאוד שלכדת את סטארלי הפראי שראית.אתה וצ'ארמנדאר ממשיכים ללכת בדרך 1. כשלפתע כלוב ענקי עשוי מברזל נוחת עליכם ולוכד עליכם.
מולכם אתם רואים דמות לא מוכרת לכם שלובשת בגדי ליצן.ליד הדמות שנראית כמו ליצן מופיע האנדום זוהר כנראה שהוא שלו.
הליצן אומר לך " שלום שמי באגי הליצן הרשע וזה שלידי קוראים לו נשכני..אמרו לי שאצלך נמצאת אבן האש.אז תביא לי אותה ואתה וצ'ארמנדאר תחייו ולא תמותו".[/quote]
*צירוף מקרים מוזר ביותר ליאור..
"בחיים לא!" אומר לבאגי הליצן "אבן האש נשארת אצלי וזהו!" לאחר מכן אסתכל על צ'ארמנדר ואומר לו:"תשתמש במסך עשן על באגי והאונדום ואז בגחלת כדי להוציא אותנו מכאן!"
-
[B][COLOR="Red"]לופי
למה?
---------------------------
צ'ארמנדאר משתמש במסך עשן.מסך עשן מופיע ולוכד אותך ואת צ'ארמנדאר במסך עשן.לאחר מכן צ'ארמנדאר שולח גחלת לעבר הכלוב.הגחלת בכלל לא משפיעה על הכלוב. באגי הליצן הרשע אומר לך " לא תוכל לשבור את הכלוב הזה בעזרת מכה חלשה כמו גחלת. עכשיו תחשמלו ". לפתע אתה מרגיש מכת חשמל חזקה מחשמלת אותך ואת צ'ארמנדאר.
לאחר מכן באגי הליצן הרשע מוסיף" נו אתה נותן לי תאבן ."?[/COLOR][/B]
אתה מטפס על העץ שקרוב אלייך ומתחיל לחפש בו פוקימונים שיוכלו לעזור לך נגד האנדום. אבל אתה לא מוצא אף פוקימון שגר על העץ. האנדום פותח את הפה שלו ונושף להביור חזק לעבר העץ שאתה עליו.הלהביור שובר את העץ ל2 חתיכות ואתה נופל ממנו.הליצן אומר לך " שמי באגי הליצן הרשע. תן לי את אבן האדמה שלך והאנדום לא יהרוג אותך ".[/COLOR][/B]
-
[quote]לופי
למה?
צ'ארמנדאר משתמש במסך עשן.מסך עשן מופיע ולוכד אותך ואת צ'ארמנדאר במסך עשן.לאחר מכן צ'ארמנדאר שולח גחלת לעבר הכלוב.הגחלת בכלל לא משפיעה על הכלוב. באגי הליצן הרשע אומר לך " לא תוכל לשבור את הכלוב הזה בעזרת מכה חלשה כמו גחלת. עכשיו תחשמלו ". לפתע אתה מרגיש מכת חשמל חזקה מחשמלת אותך ואת צ'ארמנדאר.
לאחר מכן באגי הליצן הרשע מוסיף" נו אתה נותן לי תאבן ."?[/quote]
*כי אני לופי ולליצן קוראים באגי..
"בחיים לא!" אומר לבאגי הליצן."חייבת להיות דרך נוספת לצאת מכאן." אחשוב לעצמי "אולי אני אשתמש באבן האש, היא חייבת לעבוד!" ואנסה להשתמש באבן האש על צ'ארמנדר, אולי היא תגביר את כוחה של הגחלת.
-
[QUOTE=Madara Uchiha;1263709][B][COLOR="Red"]לופי
למה?
לאחר מכן באגי הליצן הרשע מוסיף" נו אתה נותן לי תאבן ."?[/COLOR][/B]
אתה מטפס על העץ שקרוב אלייך ומתחיל לחפש בו פוקימונים שיוכלו לעזור לך נגד האנדום. אבל אתה לא מוצא אף פוקימון שגר על העץ. האנדום פותח את הפה שלו ונושף להביור חזק לעבר העץ שאתה עליו.הלהביור שובר את העץ ל2 חתיכות ואתה נופל ממנו.הליצן אומר לך " שמי באגי הליצן הרשע. תן לי את אבן האדמה שלך והאנדום לא יהרוג אותך ".[/COLOR][/B][/QUOTE]
"נראה לך!" אני צועק. "טראפינץ', צא החוצה ותשתנה לחרב שואבת ותשאב את כל המתקפות של האנדום! בדיוק כמו עם גראוליט!" אחרי שטראפינץ' עושה זאת ושואב כמה מתקפות של האנדום, אני אומר לליצן "בוא נעשה עסק, אם תנצח אותי ואת טראפינץ' אנחנו מקבלים את האנדום שלך. אם אתם תנצחו אותנו, ניתן לכם את האבן." אני אומר. "החוקים הם: מותר להשתמש בפוקימון אחד בלבד: אתה האנדום ואני טראפינץ'. מותר לי להשתמש באבן האדמה, אבל לך אסור להשתמש בחפצים, כי האנדום שלך יותר חזק מטראפינץ' שלי" אחר כך אני לוחש לטראפינץ' "זה מה שאנחנו רוצים שהוא יחשוב..."
-
[QUOTE=Madara Uchiha;1263613][B][COLOR="Blue"]מקס
סקרויטל אהב את זה שאמרת לו שהוא חזק מאוד.לאחר מכן אתה מוציא פוכדור מן הכיס שלך וזורק אותו על פיג'י.הפוכדור פוגע בפיג'י ואז נפתח לרווחה.אור אדום יוצא מן הפוכדור ועוטף בתוכו את פיג'י .פיג'י נכנס לתוך הפוכדור ואז הפוכדור נסגר. לכדת פיג'י בהצלחה רבה..
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יש לכדתי פ'יגי"
אומר ואפנק את סקרויטל במעט אוכל
ואז אמשיך בדרך
-
[QUOTE=Madara Uchiha;1263491][B][COLOR="Green"]טל
צ'יקוריטה זזה במהירות ומתחמקת מן אקדח המים של קרבי. לאחר מכן צ'יקוריטה משתמש בעלי טער על קרבי. היא מעיפה מלא עלי טער חדים לעבר קרבי.קרבי מנסה להתחמק מהם אך זה לא מצליח לו. עלי הטער שלה מצליחים לחתוך ולפגוע בקרבי ולגרום לו לדימום כל בצבתות שלו. קרבי מתעצבן מזה ושולח אקדח מים עוצמתי מן הצבתות שלו לעבר צ'יקוריטה.[/COLOR][/B]
''ציקוריטה התחמקי ואזז השתמשי בבקשה בעלי תער פעם אחת אחרונה השתדלתי למקד אותם בבקשה על הצבתות שלו'' ועם המתקפה תפגע אזרוק עליו פוקדור בציפייה
-
[B][COLOR="Green"]טל
צ'יקוריטה קופצת מעל קרבי וכך מתחמקת מן מכת הצבת שלו.לאחר מכן צ'יקוריטה משתמשת בעלי הטער הכי חזקים שלה כדי לגמר אחת ולתמיד את קרבי. עלי טער חזקים ורבים עפים אל קרבי. רובם עפים ופוגעים בצבתות של קרבי. קרבי לא יכול יותר ומתעלף. את זורקת פוכדור ריק על קרבי. הפוכדור פוגע בקרבי ונפתח. קרבי נכנס לפוכדור. הפוכודור נסגר ולא זז. לכדת קרבי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מקס
את שמח שהצלחת ללכוד פיג'י. על הקרב שנתן סקרויטל אתה נותן לו קצת אוכל. סקרויטל אוכל בהנאה רבה את האוכל שאתה נותן לו.
לאחר מכן שניכם משיכים ללכת בדרך עד שאתם פוגשים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr116.png[/IMG] בליצן מוזר ולידו עומד [IMG]http://www.serebii.net/Shiny/BW/229.png[/IMG] האנדום זוהר. הליצן אומר לך " שמי באגי הליצן הרשע. שמעתי שיש לך את אבן המים. אז תוכל לתת לי אותך ולא אהרוג אותך ?" [/COLOR][/B]
האנדום שולח להביורים לעבר טראפינץ' שהוצאת מהפוכדור שלך. טראפינץ' משנה את סוגו לחרב ששואבת כוח. טראפינץ' שואב את הלהביורים אך אחר כך הוא חוזר לצורתו מעיפות.
באגי הליצן הרשע אומר לך " אין בעיה נלחם,אתה הולך להפסיד לי. תרגיש בכוחו של האנדום שלי. האנדום ריצת אש ". אנדום מתחיל לרוץ במהירות ולאחר כמה שניות אש מתחילה לעטוף אותו ואז כעבור דקה אתה בכלל לא מבחין בהאנדום אלה רק בגוש אש ענקי שרץ לעבר טראפינץ'. באגי ממשיך לדבר" זאת המתקפה האולטימטיבית של האנדום שלי ".[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לופי
אתה נותן לצ'ארמנדאר את אבן האש שישתמש בכוחה כדי לצאת מהכלוב. צ'ארמנדאר מקשיב לך ואכן משתמש בכוחה.אור אדום עוקף את צ'ארמנדאר ואז האור האדום הופך ללהבה אחת גדולה שעוטפת את צ'ארמנדאר.הלהבה שעל זנבו גדלת והופכת ללהבה כחולה.אתה בקושי מבחין בצ'ארמנדאר עם הלהבות שעוטופות אותו. צ'ארמנדאר שואג " אאאאארררר " ואז תוקף בגחלת שנראת לך כמו להביור.הגחלת ממיסה את עמודי הברזל של הכלוב. האנדום תוקף את צ'ארמנדאר בלהביור.[/COLOR][/B]
-
[quote]
מקס
את שמח שהצלחת ללכוד פיג'י. על הקרב שנתן סקרויטל אתה נותן לו קצת אוכל. סקרויטל אוכל בהנאה רבה את האוכל שאתה נותן לו.
לאחר מכן שניכם משיכים ללכת בדרך עד שאתם פוגשים בליצן מוזר ולידו עומד האנדום זוהר. הליצן אומר לך " שמי באגי הליצן הרשע. שמעתי שיש לך את אבן המים. אז תוכל לתת לי אותך ולא אהרוג אותך ?"
[/quote]
"לא"
"ואתה ידוע מהמצחיק ליצן? שרק בזכות האבן אתה לאתהרוג אותי"
אומר לו ואברח משם,אם הוא מנסה לתקוף אותי אשתמש באבן המים כדי להגן עלי ועל סקרויטל
-
[B][COLOR="Blue"]מקס
אתה לא מוכן לתת לבאגי הליצן הרשע את אבן המים ולכן אתה וסקרויטל בורחים מן באגי. האנדום מתחיל לרדוף אחריכם ולשגר להביורים אליכם. אתה נותן לסקרויטל את אבן המים שישתמש בה.סקרויטל משתמש באבן המים. אור כחול עוטף את סקרויטל . לפתע האיזור מתחיל להפוך לאגם גדול.למזלך בועת אוויר עוטפת אותך ולכן אתה נושם במים. סקרויטל הופך לאחד עם האגם.סקרויטל מטביע את אנדום ואת באגי לאגם שלו.לאחר כמה דקות סקרויטל חוזר לקדמותו והאגם נעלם ביחד עם אנדום ובאגי.[/COLOR][/B]
-
[quote]לופי
אתה נותן לצ'ארמנדאר את אבן האש שישתמש בכוחה כדי לצאת מהכלוב. צ'ארמנדאר מקשיב לך ואכן משתמש בכוחה.אור אדום עוקף את צ'ארמנדאר ואז האור האדום הופך ללהבה אחת גדולה שעוטפת את צ'ארמנדאר.הלהבה שעל זנבו גדלת והופכת ללהבה כחולה.אתה בקושי מבחין בצ'ארמנדאר עם הלהבות שעוטופות אותו. צ'ארמנדאר שואג " אאאאארררר " ואז תוקף בגחלת שנראת לך כמו להביור.הגחלת ממיסה את עמודי הברזל של הכלוב. האנדום תוקף את צ'ארמנדאר בלהביור.[/quote]
"תשאב את הלהביור של האונדום ולאחר מכן תשתמש בו ובלהביור שלך!" אומר לצ'ארמנדר.
-
[QUOTE=Madara Uchiha;1263976]
האנדום שולח להביורים לעבר טראפינץ' שהוצאת מהפוכדור שלך. טראפינץ' משנה את סוגו לחרב ששואבת כוח. טראפינץ' שואב את הלהביורים אך אחר כך הוא חוזר לצורתו מעיפות.
באגי הליצן הרשע אומר לך " אין בעיה נלחם,אתה הולך להפסיד לי. תרגיש בכוחו של האנדום שלי. האנדום ריצת אש ". אנדום מתחיל לרוץ במהירות ולאחר כמה שניות אש מתחילה לעטוף אותו ואז כעבור דקה אתה בכלל לא מבחין בהאנדום אלה רק בגוש אש ענקי שרץ לעבר טראפינץ'. באגי ממשיך לדבר" זאת המתקפה האולטימטיבית של האנדום שלי ".[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"טראפינץ', עכשיו זה יותר חשוב מתמיד; תשתמש בחפירה!" אני צועק, "תצא מאחוריו ותשתמש בפצצת הבוץ הכי חזקה שלך, ותכוון לרגליים כדי שהוא לא יוכל לזוז." אני מוסיף בלחישה ומחכה לראות מה ייקרה.
-
[QUOTE=Madara Uchiha;1263976][B][COLOR="Green"]טל
צ'יקוריטה קופצת מעל קרבי וכך מתחמקת מן מכת הצבת שלו.לאחר מכן צ'יקוריטה משתמשת בעלי הטער הכי חזקים שלה כדי לגמר אחת ולתמיד את קרבי. עלי טער חזקים ורבים עפים אל קרבי. רובם עפים ופוגעים בצבתות של קרבי. קרבי לא יכול יותר ומתעלף. את זורקת פוכדור ריק על קרבי. הפוכדור פוגע בקרבי ונפתח. קרבי נכנס לפוכדור. הפוכודור נסגר ולא זז. לכדת קרבי.[/COLOR][/B]
''יש! לכדנו קירבי!'' אומר ואסתכל על צ'יקוריטה בחיבה, אכניס את הפוקדור לכיס, אני אסתכל על צ'יקוריטה ואומר ''בואי נתקדם דרומה, נראה מה יש שם'' ובלי לחכות לתשובה אלך כיוון דרום
-
[B][COLOR="Green"]טל
את מחליטה ללכת דרומה בשביל מס' 1. את וצ'יקוריטה הולכות לכם בהנראה רבה בשביל עד שאתן רואות אודיש [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/evo/043.png[/IMG] הולך לו בדרך בהנראה כמו שאתן. לפתע לשון ענקית תופסת את אודיש.אודיש מתחיל להיות מפוחד מאוד.את רואה שהלשון שיככת לפרצוף ענקי ומפחיד שהוא חלק מהדרך מס' 1.הפרצוף אוכל את אודיש המסכן. הפרצוף רואה את צ'יקוריטה שלך ושולח לעברה את לשונו כדי לתפוס אותה.[/COLOR][/B]
טראפינץ' מנסה בכול כוחו להשתמש בחפירה מצוין ולחפור בור ענקי אבל הוא לא מצליח.הוא מצליח לחפור בור קטן אך הוא לא מספיק בגודל של טראפינץ'.האנדום כבר קרוב אל טראפינץ' ופוגע בו עם הליכת האש שלו. טראפינץ' עף למרחק קילומטר 1. אתה כבר לא רואה אותו בטווח הראיה שלך. באגי עולה על האנדום והאנדום מתחיל לרוץ לעבר הכיון שבו עף טראפינץ'.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לופי
צ'ארמנדאר משתמש בלהבות שלו כדי לשאוב את הלהביור של האנדום.הלהביור רק מגדיל את הלהבות של צ'ארמנדאר.צ'ארמנדאר משתמש בגחלת ששוב נראת כמו להביור אימתני. הוא שולח את הגחלת שלו לעבר האנדום. האנדום רועד מפחד ולכן לא מסוגל לזוז ולברוח.הלהביור האימתני פוגע בהאנדום ונותן לו כווית קשות בכל גופו. באגי מחזיר את האנדום לפוכדור שלו ואומר לך בעצבנות " אנחנו עוד ניפגש ". באגי הולך.צ'ארמנדאר חוזר לצורתו המקורית.[/COLOR][/B]
-
[quote]לופי
צ'ארמנדאר משתמש בלהבות שלו כדי לשאוב את הלהביור של האנדום.הלהביור רק מגדיל את הלהבות של צ'ארמנדאר.צ'ארמנדאר משתמש בגחלת ששוב נראת כמו להביור אימתני. הוא שולח את הגחלת שלו לעבר האנדום. האנדום רועד מפחד ולכן לא מסוגל לזוז ולברוח.הלהביור האימתני פוגע בהאנדום ונותן לו כווית קשות בכל גופו. באגי מחזיר את האנדום לפוכדור שלו ואומר לך בעצבנות " אנחנו עוד ניפגש ". באגי הולך.צ'ארמנדאר חוזר לצורתו המקורית.[/quote]
"כל הכבוד צ'ארמנדר!" אומר לצ'ארמנדר בשמחה ואמשיך איתו במסע שלי.
-
[B][COLOR="Red"]לופי
צ'ארמנדאר שמח לשמוע שאת מה שאמרת לו.לאחר כמה דקות של מנוחה שאתה נותן לצ'ארמנדאר אתם משיכים ללכת בדרך מס' לעבר העיר ורידיאן.לאחר הליכה קצרה בדרך שבה לא ראיתם אף פוקימון בדרך.אתם רואים [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/evo/098.png[/IMG] הולך לו בדרך עד שלפתע לשון ענקית צצה לה ותופסת את קרבי. אתה מבחין שהלשון באה מן פרצוף ענקי ומפחיד שהוא חלק מדרך מס' 1. הפרצוף אוכל את קרבי.הוא שם לב לצ'ארמנדאר ושולח את לשונו לתפוס את צ'ארמנדאר בעזרתה.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Madara Uchiha;1264024]
טראפינץ' מנסה בכול כוחו להשתמש בחפירה מצוין ולחפור בור ענקי אבל הוא לא מצליח.הוא מצליח לחפור בור קטן אך הוא לא מספיק בגודל של טראפינץ'.האנדום כבר קרוב אל טראפינץ' ופוגע בו עם הליכת האש שלו. טראפינץ' עף למרחק קילומטר 1. אתה כבר לא רואה אותו בטווח הראיה שלך. באגי עולה על האנדום והאנדום מתחיל לרוץ לעבר הכיון שבו עף טראפינץ'.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
אני רץ לכיוון שבו ראיתי את טראפינץ' מתעופף. כשאני מגיע להאנדום ובאגי, אני דוחף את באגי מעל האנדום ועולה על האנדום בעצמי בתקווה שהאנדום לא ישים לב שהחליפו לו רוכב. אחרי כמה דקות שאני רוכב על האנדום, אני לוחש לו "אני לא באגי. באגי מתנהג אליך באופן מרושע. אם תצטרף אליי, אני אתן לך ברים מדי פעם, נשחק, ונעשה כל מיני דברים שתרצה. אם אתה רוצה להצטרף אליי, תיכנס לפוקדור הזה, אבל לא לפני שאני אתן לך ברי!" אני אומר ומושיט לו ברי מהתיק שלי (לקחתי ברים כשחיפשתי אוכל לי ולטראפינץ', אם אני זוכר נכון...)
-
[QUOTE=Madara Uchiha;1264034][B][COLOR="Red"]לופי
צ'ארמנדאר שמח לשמוע שאת מה שאמרת לו.לאחר כמה דקות של מנוחה שאתה נותן לצ'ארמנדאר אתם משיכים ללכת בדרך מס' לעבר העיר ורידיאן.לאחר הליכה קצרה בדרך שבה לא ראיתם אף פוקימון בדרך.אתם רואים [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/evo/098.png[/IMG] הולך לו בדרך עד שלפתע לשון ענקית צצה לה ותופסת את קרבי. אתה מבחין שהלשון באה מן פרצוף ענקי ומפחיד שהוא חלק מדרך מס' 1. הפרצוף אוכל את קרבי.הוא שם לב לצ'ארמנדאר ושולח את לשונו לתפוס את צ'ארמנדאר בעזרתה.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'ארמנדר-תשתמש בגחלת כדי לשרוף לו את הלשון!" אומר לצ'ארמנדר בבטחון.
-
[QUOTE=Madara Uchiha;1264024][B][COLOR="Green"]טל
את מחליטה ללכת דרומה בשביל מס' 1. את וצ'יקוריטה הולכות לכם בהנראה רבה בשביל עד שאתן רואות אודיש [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/evo/043.png[/IMG] הולך לו בדרך בהנראה כמו שאתן. לפתע לשון ענקית תופסת את אודיש.אודיש מתחיל להיות מפוחד מאוד.את רואה שהלשון שיככת לפרצוף ענקי ומפחיד שהוא חלק מהדרך מס' 1.הפרצוף אוכל את אודיש המסכן. הפרצוף רואה את צ'יקוריטה שלך ושולח לעברה את לשונו כדי לתפוס אותה.[/COLOR][/B]
'איזה עוד זוועות אמצא פה..' אחשוב לעצמי, אברר עם יש לידי שיח או עץ, עם כה אקטוף ממנו ענף ואשרוט את הלשון, עם לא אז ארוץ אל עבר צ'יקוריטה ואדחף אותה מהמקום בתקווה שהלשון לא תתפוס אותי במקומה
-
[QUOTE=Madara Uchiha;1263981][B][COLOR="Blue"]מקס
אתה לא מוכן לתת לבאגי הליצן הרשע את אבן המים ולכן אתה וסקרויטל בורחים מן באגי. האנדום מתחיל לרדוף אחריכם ולשגר להביורים אליכם. אתה נותן לסקרויטל את אבן המים שישתמש בה.סקרויטל משתמש באבן המים. אור כחול עוטף את סקרויטל . לפתע האיזור מתחיל להפוך לאגם גדול.למזלך בועת אוויר עוטפת אותך ולכן אתה נושם במים. סקרויטל הופך לאחד עם האגם.סקרויטל מטביע את אנדום ואת באגי לאגם שלו.לאחר כמה דקות סקרויטל חוזר לקדמותו והאגם נעלם ביחד עם אנדום ובאגי.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אלך משם ואמשיך במסע
-
תוכלו לתת לי ציון מ 1-10 על המשחק ועל איך שאני מנהל אותו.
אני רוצה לדעת מה דעתכם על המשחק לביינתיים
[B][COLOR="Blue"]מקס
אתה וסקרויטל ממשיכים ללכת בדרך 1 לעבר העיר ורידיאן.לאחר הליכה קצרה שבה לא ראיתם אף פוקימון בדרך.אתם רואים הולך לו [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/evo/043.png[/IMG] בדרך עד שלפתע לשון ענקית צצה לה ותופסת את אודיש. אתה מבחין שהלשון באה מן פרצוף ענקי ומפחיד שהוא חלק מדרך מס' 1. הפרצוף אוכל את אודיש.הוא שם לב לסקרויטל ושולח את לשונו לתפוס את סקרויטל בעזרתה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]טל
את בודקת את מה שיש מסביבך.את שמה לב שיש לידך עץ עם עלים ענקיים. את קוטפת עלה אחד גדול ואז רצה לעבר הלשון. בעזרת העלה הענק את שורטת את הלשון של הפרצוץ וגורמת לו לשריטה קלה בלשון. צ'יקוריטה משתחררת מן האחיזה של הלשון. הפרצוף אומר לך " את תשלמי על זה שפגע בלשון שלי .זה כואב. " הפרצוף שולח את הלשון שלו פעם נוספת אלה הפעם כדי לתפוס אותך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לופי
צ'ארמנדאר שולח גחלת חזקה לעבר הלשון של הפרצוף. הגחלת פוגעת בלשון של המפלצת וגורמת לו לכוויה קשה בלשונו.
הפרצוף אומר לך " עכשיו הכעסת אותי לגמרי ". אתה מרגיש שהדרך מתחתיך רועדת ומתחילה לזוז.הפרצוף מתחיל לגדול ולמשוך את הדרך אליו ואז אור מסנוור מופיע.אתה וצ'ארמנדאר סוגרים את עינייך.לאחר שהאור נעלם אתם רואים שחצי מן דרך 1 לא קיממת ומולכם עומד יצור ענקי עם הפרצוף שתקף אותכם.[/COLOR][/B]
אתה רץ לכייון האנדום ובאגי ולאחר כמה דקות אתה משיג אותם.אתה מפיל את באגי מהאנדום שלו.אתה עלה על האנדום ומושיט לו בארי. האנדום שורף את הברי ואז עוצר מלרוץ.הוא מעיף אותך ממנו אל האדמה.באגי אומר לך " האנדום רוצה להיות איתי ולא איתך. תהרוג אותו עם להביור ". האנדום שולח לעברך להביור.אתה חושב שסופך כבר קרוב אבל אז לשון ענקית תופסת את האנדום ולוקחת אותו איתה ונעלמת.הלהביור נכבה ובאגי רודף אחרי הלשון הענקית שלקחה את האנדום.[/COLOR][/B]
-
[quote]מקס
אתה וסקרויטל ממשיכים ללכת בדרך 1 לעבר העיר ורידיאן.לאחר הליכה קצרה שבה לא ראיתם אף פוקימון בדרך.אתם רואים הולך לו בדרך עד שלפתע לשון ענקית צצה לה ותופסת את אודיש. אתה מבחין שהלשון באה מן פרצוף ענקי ומפחיד שהוא חלק מדרך מס' 1. הפרצוף אוכל את אודיש.הוא שם לב לסקרויטל ושולח את לשונו לתפוס את סקרויטל בעזרתה.[/quote]
אשתמש ביד רובוט בלייזר כדי לחתוך את הלשון של הפרצוף,אבדוק אם יש עוד אפשרויות ביד רובוט שיעזרו לי אם להרוג את הפרצוף
נ.ב ציון 8,אתה עושה את זה שכולם רעים ודברים מוזרים קורים (פרצוף שבולע פוקמון) והמשכים דומים אבל בת'כלס אחלה משחק,רק שפקר את מה שאמרתי
-
[QUOTE=Madara Uchiha;1264076]תוכלו לתת לי ציון מ 1-10 על המשחק ועל איך שאני מנהל אותו.
הציון שלי הוא 9.9, רק כי אין שום דבר מושלם :)
אתה רץ לכייון האנדום ובאגי ולאחר כמה דקות אתה משיג אותם.אתה מפיל את באגי מהאנדום שלו.אתה עלה על האנדום ומושיט לו בארי. האנדום שורף את הברי ואז עוצר מלרוץ.הוא מעיף אותך ממנו אל האדמה.באגי אומר לך " האנדום רוצה להיות איתי ולא איתך. תהרוג אותו עם להביור ". האנדום שולח לעברך להביור.אתה חושב שסופך כבר קרוב אבל אז לשון ענקית תופסת את האנדום ולוקחת אותו איתה ונעלמת.הלהביור נכבה ובאגי רודף אחרי הלשון הענקית שלקחה את האנדום.[/COLOR][/B][/QUOTE]
ציון בתוך הציטוט.
~~~~~~~~~~~~~~
'מוזר... ומבאס. דווקא רציתי אותו...) אני חושב לעצמי וממשיך לחפש את טראפינץ'.
~~~~~~~~~~~
לדעתי התגובה די תוקעת.....
-
אתם רוצים שהיה לכם שותף/ה?
אם כן תגידו לי אם אתם רוצים שותף בן או שותפה ואם אתם רוצים גם את שמם
אל תדאג האנדום חי, לא נראה לי שזה תגובה תוקעת כל כך.
---------------------------------------------------------
אתה די מתבאס מזה שלא הצלחת להשיג את האנדום הזוהר לעצמך.אתה משיך ללכת בדרך מס' 1 ותוך כדי אתה מחפש את טראפינץ' שלך. לאחר הליכה של 6 דקות אתה מגיע כבר כמעט לסוף הדרך ובאופק אתה רואה את העיר ורידיאן. בשיחים של הדרך אתה שומע קולות.אתה ניגש אל השיחים ורואה שזה טראפינץ' שלך עושה קולות.אתה רואה שהוא פצוע די קשה והוא צריך טיפול במהירות במרכז פוקימונים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מקס
אל תדאג אתה תפגוש גם אנשים טובים במהלך המסע שלך ולא רק אנשים רעים. זה שיש פה דברים מוזרים זה העיקרון של המשחק. עולם פוקימון מוזר בהחלט.
----------------------------------------------------------
אתה משתמש ביד רובוט שלך ומפעיל את הליזר שיש ביד.הליזור חותך את הלשון של הפרצוף. סקרויטל קופץ משמחה שהצלת אותו. הפרצוף כועס עליך ואומר " איך אתה מעז לחתוך את הלשון היקרה שלי ?" . אתה מתעלם מדבריו ובודק אילו עוד דברים יש.אתה מוצא כפתור מטוס סילון.אתה לוחץ עליו והיד הופכת למטוס סילון.אתה מחזיק את סקרויטל ואתם עפים באוויר גבוה מעל דרך מס' 1. באופק אתם רואים את העיר פאלט ואת העיר ורידיאן. בנוסף לזה אתה רואה קהילת פיג'יוטו [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/evo/017.png[/IMG] שעפה לכיונך.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Madara Uchiha;1264076]תוכלו לתת לי ציון מ 1-10 על המשחק ועל איך שאני מנהל אותו.
[B][COLOR="Green"]טל
את בודקת את מה שיש מסביבך.את שמה לב שיש לידך עץ עם עלים ענקיים. את קוטפת עלה אחד גדול ואז רצה לעבר הלשון. בעזרת העלה הענק את שורטת את הלשון של הפרצוץ וגורמת לו לשריטה קלה בלשון. צ'יקוריטה משתחררת מן האחיזה של הלשון. הפרצוף אומר לך " את תשלמי על זה שפגע בלשון שלי .זה כואב. " הפרצוף שולח את הלשון שלו פעם נוספת אלה הפעם כדי לתפוס אותך.[/COLOR][/B]
ציון- 10 :)
''אוי לא..'' אומר לעצמי בבלבול, אסתכל על הלשון בבעתה, ואחשוב על תכנית במהירות, לבסוף אחליט שברגע שהלשון תתקרב אליי אקפןץ הצידה כמו שצ'יקוריטה קפצה במטרה להתחמק, אתרכז בלשון ואחכה לרגע הקפיצה בתקווה להצליח
-
[QUOTE=Madara Uchiha;1264081]אתם רוצים שהיה לכם שותף/ה?
אם כן תגידו לי אם אתם רוצים שותף בן או שותפה ואם אתם רוצים גם את שמם
אל תדאג האנדום חי, לא נראה לי שזה תגובה תוקעת כל כך.
---------------------------------------------------------
אתה די מתבאס מזה שלא הצלחת להשיג את האנדום הזוהר לעצמך.אתה משיך ללכת בדרך מס' 1 ותוך כדי אתה מחפש את טראפינץ' שלך. לאחר הליכה של 6 דקות אתה מגיע כבר כמעט לסוף הדרך ובאופק אתה רואה את העיר ורידיאן. בשיחים של הדרך אתה שומע קולות.אתה ניגש אל השיחים ורואה שזה טראפינץ' שלך עושה קולות.אתה רואה שהוא פצוע די קשה והוא צריך טיפול במהירות במרכז פוקימונים.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"טראפינץ'!" אני צועק ומרים אותו. אני נותן לו כמה ברים ורץ איתו לעיר ורידיאן כדי לחפש את מרכז הפוקימונים. 'מעניין מה זאת הלשון הזאת...' אני חושב לעצמי מהורהר בעודי רץ לעבר מרכז הפוקימונים.
כשאני מגיע, אני מבקש מהאחות ג'וי חדר לי ולטראפינץ', כדי שהוא יוכל לנוח.
-
[quote]לופי
צ'ארמנדאר שולח גחלת חזקה לעבר הלשון של הפרצוף. הגחלת פוגעת בלשון של המפלצת וגורמת לו לכוויה קשה בלשונו.
הפרצוף אומר לך " עכשיו הכעסת אותי לגמרי ". אתה מרגיש שהדרך מתחתיך רועדת ומתחילה לזוז.הפרצוף מתחיל לגדול ולמשוך את הדרך אליו ואז אור מסנוור מופיע.אתה וצ'ארמנדאר סוגרים את עינייך.לאחר שהאור נעלם אתם רואים שחצי מן דרך 1 לא קיממת ומולכם עומד יצור ענקי עם הפרצוף שתקף אותכם.[/quote]
*ציון 10.
"מי אתה ומה אתה רוצה מאיתנו?" אשאל את היצור הענק.
-
אז אתם לא רוצים שהיה לכם שותף/ה?
[B][COLOR="Red"]לופי
היצור הענקי אומר לך " שמי היצור של דרך מס' 1. אני פשוט רוצה לאכול את הצ'ארמנדאר שלך אבל לא נראה לי שטוב לי לאכול פוקימון אש.הוא ישרוף לי תקיבה.טוב אז אתם חופשיים להמשיך ללכת בדרך מס' 1. עוד מעט תגיעו לעיר ורידיאן.כשתהיו שם תזהרו מדורה ובוסט ".
היצור מפנה לכם את המשך הדרך מס' 1. באופק אתה מצליח לראות חלק מן העיר רידיאן.[/COLOR][/B]
אתה מרים את טראפינץ' ונותן לו כמה ברים לאכול.אתה שם לב שהברים נגמרו לך. טראפינץ' אוכל תברים וזה קצת מרפא את פצעיו.אתה מתחיל לרוץ לעבר העיר וריאדיאן. תוך דקה אתה מגיע לעיר ומוצא את מרכז הפוקימונים של העיר. במרכז הפוקימונים אתה פוגש את האחות ג'וי. האחות ג'וי לוקחת את טראפינץ' לחדר כולשהוא ואז חוזרת אלך ומגישה לך מפתח לחדר 100. ג'וי אומרת לך " טראפינץ' היה בריא בעוד שעה.ביינתיים אתה יכול להסתוובב קצת בעיר או לשהות בחדרך ". [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]טל
את מוצאת את הרגע הנכון להתחמק מן הלשון.את קופצת כמו צ'יקוריטה ומתחמקת מן הלשון. צ'יקוריטה שולחת אבקת רעל לעבר הפרצוף.אבקת הרעל פוגעת בו ומרעילה אותו. הפרצוף אומר לכם " טוב אתם יכולים להמשיך בדרכם לוריאדיאן.אני לא אוכל אותכן ". הפרצוף מפנה את הדרך ובאופק את רואה את העיר וריאדיאן.[/COLOR][/B]
-
[quote]לופי
היצור הענקי אומר לך " שמי היצור של דרך מס' 1. אני פשוט רוצה לאכול את הצ'ארמנדאר שלך אבל לא נראה לי שטוב לי לאכול פוקימון אש.הוא ישרוף לי תקיבה.טוב אז אתם חופשיים להמשיך ללכת בדרך מס' 1. עוד מעט תגיעו לעיר ורידיאן.כשתהיו שם תזהרו מדורה ובוסט ".
היצור מפנה לכם את המשך הדרך מס' 1. באופק אתה מצליח לראות חלק מן העיר רידיאן.[/quote]
*באלי שותף/ה..
"יופי צ'ארמנדר!הגענו לעיר ורידיאן!" אומר לצ'ארמנדר וארוץ איתו אל העיר.
-
מקס
אל תדאג אתה תפגוש גם אנשים טובים במהלך המסע שלך ולא רק אנשים רעים. זה שיש פה דברים מוזרים זה העיקרון של המשחק. עולם פוקימון מוזר בהחלט.
----------------------------------------------------------
אתה משתמש ביד רובוט שלך ומפעיל את הליזר שיש ביד.הליזור חותך את הלשון של הפרצוף. סקרויטל קופץ משמחה שהצלת אותו. הפרצוף כועס עליך ואומר " איך אתה מעז לחתוך את הלשון היקרה שלי ?" . אתה מתעלם מדבריו ובודק אילו עוד דברים יש.אתה מוצא כפתור מטוס סילון.אתה לוחץ עליו והיד הופכת למטוס סילון.אתה מחזיק את סקרויטל ואתם עפים באוויר גבוה מעל דרך מס' 1. באופק אתם רואים את העיר פאלט ואת העיר ורידיאן. בנוסף לזה אתה רואה קהילת פיג'יוטו שעפה לכיונך.
כן אני רוצה
--
"הם דומים לפוקימון שתפסנו,אז אנחנו לא צריכים אותם" אורמ לסקרויטל ואז יחזור "אבל אולי הפוקימון שתפסנו יכול להיתיד אותום"
אומר ואציא את פ'יגי