-
[quote=sigal123;1098837][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]צרמנדר שכוב אל הרצפה איך הוא יתחמק?![/COLOR]
[COLOR=red]~~~~~[/COLOR]
[COLOR=red]צרמנדר מתחמק ומנסה להתחמק ונפגע אבל פחות,[/COLOR]
[COLOR=red]הוא משתמש בהצלפת זנב שפוגעת במקדקיפ ולא מצליח מסך עשן, "מדקיפ אקדח מים וכדורי בוץ!" קראה הנערה, מדקיפ שלח אקדח מים שפגע בצרמנדר אבל צרמנדר הצליח להתחמק מהכדורי בוץ "פעם נוספת!" קראה הנערה, והפעם צרמנדר נפגע[/COLOR][/quote]
התכוונתי שיקום ויתחמק אבל לא חשוב...
אומר לצ'ארמנדר "קדימה צ'ארמנדר אתה יכול לעשות את זה! תראה למדקיפ מה זה כדי שננצח! תשתמש בדחיפה, לאחר מכן הצלפת זנב ותנסה לסיים עם מסך עשן ואז הצלפת זנב ודחיפה פעם נוספת! קדימה, עשה זאת! אתה יכול להביס את מדקיפ אם תאמין ותצליח!"
-
[COLOR="Red"]איתי
יותר מידי מתקפות,
והוא לא יכול למוד מסך עשן רק התחלת איתו!
אפילו להביור הוא לא יודע רק הצלפת זנב דחיפה וגחלת!
~~~~~
צרמנדר יצא אם דחיפה שממנה מדקיפ התחמק " מדקיפ כדורי בוץ!" קראה הנערה, מדקיפ נפגע מהזנב של צרמנדר ופלט כדורי ובץ חזקים שפגעו בצרמנדר "אקדח מים!" קראה הנערה, מדקיפ השתמש באקדח מים בחוזקה , צרמנדר התנגש בעץ והתעלף[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1099127][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]יותר מידי מתקפות,[/COLOR]
[COLOR=red]והוא לא יכול למוד מסך עשן רק התחלת איתו![/COLOR]
[COLOR=red]אפילו להביור הוא לא יודע רק הצלפת זנב דחיפה וגחלת![/COLOR]
[COLOR=red]~~~~~[/COLOR]
[COLOR=red]צרמנדר יצא אם דחיפה שממנה מדקיפ התחמק " מדקיפ כדורי בוץ!" קראה הנערה, מדקיפ נפגע מהזנב של צרמנדר ופלט כדורי ובץ חזקים שפגעו בצרמנדר "אקדח מים!" קראה הנערה, מדקיפ השתמש באקדח מים בחוזקה , צרמנדר התנגש בעץ והתעלף[/COLOR][/quote]
אני יודע שהוא לא יכול ללמוד, אני מנסה ללמד אותו
ורגע, מדקיפ לא אמור לדעת כדורי בוץ!
רק כשהוא מתפתח למרשומפ!
איך זה יכול להיות?
תחזור לפוכדור." ואחזיר את צ'ארמנדר לפוכדור.
-
[QUOTE=sigal123;1098976][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אתה מתקשר אל אביו ושמח לשמוע את כולך " שלום בן! אז איך המסע שלך קרא לך משהו מעניין?" הוא שואל אותך ואתה קצת נלחץ[/COLOR][/QUOTE]
"אמ.. אה... אה..." אני לפתע נתקף חרדה ונכנס לפניקה.
אני מגלגל בראשי מילים וטקסטים במה להשיב לו אך שום דבר לא מסתדר.
'קדימה שלא יראה חשוד' אני חושב לעצמי ומספר לו על הפוקימון החדש שלי.
"תפסתי את הפוקימון הראשון שלי,אבא תפסתי נוטו!" אני אומר לו בשמחה.
"אבא אני צריך ללכת ואני אשתדל ליצור קשר בעיר הבאה שאגיע" אני אומר לו בכוונה לסיים את השיחה ולאחר מכן אלך לקחת את הפוקימונים שלי ואמשיך את דרכי אל מחוץ לעיר.
-
[COLOR="Red"]איתי
המשחק פה בכלל לא הגיוני, חוץ מזה הוא אצלה לא קצת זמן
אתה תראה ודרך אגב, השחקן השני הכי ותיק שלי עדין לא קיבל התפתחות לפוקימונים ההתחלתי אז איך הוא יכול בתוך שניות ?
~~~~
"נו אתה חייב לי משהו" היא אומרת ומחייכת לאחר שהכנסת את צרמנדר, והתחלת להילחץ[/COLOR][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"נהדר!" קרא אבא שלך אחרי שסיפרת לו על נטו "חכה רגע.." הוא אמר וקטעת אותו וניתקת תשיחה, לקחת את הפוקימונים מהאחות ג'וי ויצאת החוצה והתלבטה, האם ללכת לדרך 2 או 3[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1099137][COLOR="Red"]
בן
"נהדר!" קרא אבא שלך אחרי שסיפרת לו על נטו "חכה רגע.." הוא אמר וקטעת אותו וניתקת תשיחה, לקחת את הפוקימונים מהאחות ג'וי ויצאת החוצה והתלבטה, האם ללכת לדרך 2 או 3[/COLOR][/QUOTE]
רגע לפניי שאני מחליט אני חושב לעצמי שידידי טורצ'יק אולי מתגעגע ורוצה לצאת קצת החוצה.
"צא טורצ'יק!" אני קרוא בקול ומחכה לצאתו מן הפוכדור.
'נראלי שאלך לדרך שלוש' אני חושב לעצמי ומחליט לזרום עם מה שיקרה.
אני מרים את טורצ'יק אליי ומתחיל ללכת בתחילת דרך 3.
-
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
טורציק מסתכל אליך ונהנה להיות בחוץ, אבל במקום להיות אליך הוא מקפץ לו בין השיחים, אתה הולך לדרך שלוש ומסתכל אל העצים, מבין העצים צצים מלא פוקימוני חרק ועשב[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1098390][COLOR="Green"]מייקל
אחרי התחרות אני ינסה לסיים אותה מהר וכול הלילה ומחר (בזמן הלימודים) אני פנויה ואני ישמח שאתה ובן תהיו מחוברים
~~~~
"האמת היא שאני רוצה להיות יותר מגדלת וחוץ מזה אנחנו שותפים למסע אז זה לא משנה מי ינצח" קראה בריאנה, וכבר קראו לכם, בריאנה יצאה "אתה תוציא קודם" היא אמרה בחיוך[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אין בעיה. צאי בלייס!" אני אומר בחיוך ומחכה לראות את מי בריאנה תוציא
-
[COLOR="Green"]מייקל
"צאי וולפיקס!" קראה בריאנה, וכבר התחלת להילחץ, במיוחד מהפוקדור של וולפיקס, שהיה גרייט בול ולא פוקדור רגיל, "וולפיקס סחרור אש!" קראה בריאנה, וולפיקס ירה להביור שהסתובב לעבר בלייס המופתעת מהמתקפה המהירה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1099149][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
טורציק מסתכל אליך ונהנה להיות בחוץ, אבל במקום להיות אליך הוא מקפץ לו בין השיחים, אתה הולך לדרך שלוש ומסתכל אל העצים, מבין העצים צצים מלא פוקימוני חרק ועשב[/COLOR][/QUOTE]
אפשר לפרט איזה פוקימונים? תודה
-----
"ואוו" אני נדהם למראה עיני,"נראה שדרך היא דרך טובה לעבור בה" אני אומר בכל בעודי סורק ומתבונן בכל פוקימונים החרק והעשב.
"תהנה טורצ'יק" אני אומר לו בעודו משחק עם שאר הפוקימונים.
'אז בוא נוציא את נוטו שיהנה גם' אני חושב לעצמי ומשחרר אותו מן הפוכדור אל שאר הפוקימונים.
-
[QUOTE=sigal123;1099153][COLOR="Green"]מייקל
"צאי וולפיקס!" קראה בריאנה, וכבר התחלת להילחץ, במיוחד מהפוקדור של וולפיקס, שהיה גרייט בול ולא פוקדור רגיל, "וולפיקס סחרור אש!" קראה בריאנה, וולפיקס ירה להביור שהסתובב לעבר בלייס המופתעת מהמתקפה המהירה[/COLOR][/QUOTE]
"תתחמקי בלייס! תתחמקי ואז תשתמשי בסופת עלים!" אני אומר בלחץ ומקווה שהקרב הזה לא יגמר מהר
-
כן אתה תראה
~~~
נוטו יוצא החוצה ושניהם משחקים ביחד,
אתה מביט מסביבך ורואה מלא פוקימונים
מלא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/43.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/19.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/10.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/16.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/192.png[/IMG]
אתה מסתכל עוד קצת ורואה גם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/183.png[/IMG] אבוד[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
בלייס מתחמקת בקושי אבל נפגעת טיפה, היא משתמשת בסופת עלים חזקה שדוהרת לכיוון וולפיקס" וולפיקס תחמקי בזריזות ואז להביור לסופה ודחפי את בלייס!" קראה בריאנה, וולפיקס התחמקה מהסופה בזריזות והשתמשה בלהביור, כך שהסופה נעשתה סופה בוערת, וולפיקס ניסתה לדחוף את בלייס לעבר הסופה אבל בלייס ניסתה להאחז בשני עלי טער שתקעה באדמה " גחלת אליהם!" אמרה בריאנה וולפיקס התחילה לטעון גחלת[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1099164][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
כן אתה תראה
~~~
נוטו יוצא החוצה ושניהם משחקים ביחד,
אתה מביט מסביבך ורואה מלא פוקימונים
מלא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/43.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/19.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/10.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/16.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/192.png[/IMG]
אתה מסתכל עוד קצת ורואה גם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/183.png[/IMG] אבוד[/COLOR][/QUOTE]
תודה על ההשקעה
-----
"ואוו" אנ מוציא מפי לא פחות ולא יותר לאחר שאני מתבונן בכל הפוקימונים המפוזרים באיזור.
באותו הזמן אני גם שם לב לפוקימוניי נוטו וטור'ציק שמשתלבים עם השאר.
לפתע תופס את מבטי מריל הקטן שם בפינה,'הוא לא נראה שייך לפוקימוני החרק והעשב' אני חושב לעצמי ומחליט ללכת אליו.
אני ניגש אליו ויורד טיפה בגובה בהתאם לגובהו,"מה קרה,חבר קטן?" אני שואל אותו בנחמדות תוך כדי שאני מנסה ללטף את ראשו.
-
[QUOTE=sigal123;1099164][COLOR="DarkSlateBlue]
[COLOR="Green"]מייקל
בלייס מתחמקת בקושי אבל נפגעת טיפה, היא משתמשת בסופת עלים חזקה שדוהרת לכיוון וולפיקס" וולפיקס תחמקי בזריזות ואז להביור לסופה ודחפי את בלייס!" קראה בריאנה, וולפיקס התחמקה מהסופה בזריזות והשתמשה בלהביור, כך שהסופה נעשתה סופה בוערת, וולפיקס ניסתה לדחוף את בלייס לעבר הסופה אבל בלייס ניסתה להאחז בשני עלי טער שתקעה באדמה " גחלת אליהם!" אמרה בריאנה וולפיקס התחילה לטעון גחלת[/COLOR][/QUOTE]
" אוקיי בלייס! עכשיו תשתמשי בכדור אנרגיה מהיר ואז סופת עלים!" אני אומר בלחץ רב וחושב לעצמי:' אוף, לבלייס יש מתקפות עשב שלא כל כך עוזרות. אני חייב שהיא תלמד מתקפה מסוג שחזק על אש." אני חושב בלחץ
-
מריל הסתכל אליך במבט עצוב
"מר מריל מריל.." |אני הלכתי לאיבוד..| אמר מריל בעצב[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
היא כרגע נשאבת לסופת אש!
~~~
בלייס התחילה לטעון כדור אנרגיה וירתה אותו אבל עפה לתוך הסופה, וולפיקס נפגעה אלב לא קשה יחסית לעומת בלייס שהייתה עמוד בתוך סופת אש רצינית[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1099175][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
מריל הסתכל אליך במבט עצוב
"מר מריל מריל.." |אני הלכתי לאיבוד..| אמר מריל בעצב[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
היא כרגע נשאבת לסופת אש!
~~~
בלייס התחילה לטעון כדור אנרגיה וירתה אותו אבל עפה לתוך הסופה, וולפיקס נפגעה אלב לא קשה יחסית לעומת בלייס שהייתה עמוד בתוך סופת אש רצינית[/COLOR][/QUOTE]
"לאיבוד? מי המאמנים שלך?" אני שואל אותו מבולבל.
'איך לא שומרים על פוקימון שכזה' אני חושב לעצמי.
'טוב נו ,אני עדיין לא יודע מה בדיוק קרה' אני חושב ומנסה לחשוב על אפשרויות שלא ישמעו גרועות.
-
"מר מריל.." |אין לי בעלים..| הוא אמר
"מריל מריל מר מריל מרי ריל ריל מריל "| ציידת עקבה אחרי מהאגם שלי ואז הגעתי לפה בטעות| קרא מריל בעצב[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1099175][COLOR="DarkSlateBlue"]
[COLOR="Green"]מייקל
היא כרגע נשאבת לסופת אש!
~~~
בלייס התחילה לטעון כדור אנרגיה וירתה אותו אבל עפה לתוך הסופה, וולפיקס נפגעה אלב לא קשה יחסית לעומת בלייס שהייתה עמוד בתוך סופת אש רצינית[/COLOR][/QUOTE]
" בלייס! תנסי לצאת משם! בבקשה! תנסי להשתמש בסופת עלים כדי להעיף את הסופה ואז כדור אנרגיה חזק!" אני אומר ומתחיל להיות הלחץ אדיר
-
[quote=sigal123;1099137][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]המשחק פה בכלל לא הגיוני, חוץ מזה הוא אצלה לא קצת זמן[/COLOR]
[COLOR=red]אתה תראה ודרך אגב, השחקן הכי ותיק שלי עדין לא קיבל התפתחות לפוקימונים ההתחלתי אז איך הוא יכול בתוך שניות ?[/COLOR]
[COLOR=red]~~~~[/COLOR]
[COLOR=red]"נו אתה חייב לי משהו" היא אומרת ומחייכת לאחר שהכנסת את צרמנדר, והתחלת להילחץ[/COLOR]
[COLOR=black]אני נלחץ ואז קולט משהו ואומר למאמנת "את אמרת שלא נלחמים על אקסיו, שנלחמים סתם![/COLOR]
[COLOR=#000000]לכן אני לא חייב לך כלום![/COLOR]
[COLOR=#000000]ודרך אגב, את נראית לי מאמנת חזקה.[/COLOR]
[COLOR=#000000]רוצה להצטרף אליי למסע?" אשאל את המאמנת.[/COLOR]
[COLOR=#000000]___________________________[/COLOR]
[COLOR=#000000]ואני התכוונתי לומר לצ'ארמנדר שהוא נלחם היטב ובעוד כמה חודשים הוא יתפתח ז"א שאם נתאמן טוב, הוא יתפתח.[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1099183][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"מר מריל.." |אין לי בעלים..| הוא אמר
"מריל מריל מר מריל מרי ריל ריל מריל "| ציידת עקבה אחרי מהאגם שלי ואז הגעתי לפה בטעות| קרא מריל בעצב[/COLOR][/QUOTE]
'ציידת?' אני חושב בדאגה.
"איפה היא נמצאת עכשיו אתה יודע מריל?" אני שואל אותו ובראשי מתגלגלות המחשבות ואני מתחיל לדאוג לגביי הפוקימונים שנמצאים כאן.
'אני מקווה שהיא רחוקה מכאן' אני חושב לעצמי לפניי שמריל משיב.
-
[COLOR="Green"]מייקל
בלייס עוצרת תסופה אם סופת עלים אבל מותשת מאוד, היא משתמשת בכדור אנרגיה שפוגע בוולפיקס אבל היא לא נפגעת קשה" זנב ברזל!" קראה בריאנה, בלייס התחמקה בפעם הראשונה אבל נפגעה מהשנייה ועפה אחורנית והתחילה להתעצבן[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"אממ אתה נראה חלש" היא אמרה בחיוך" בוא נרא המה תוכל להביא לי, צרמנדר לא אז, בוא נראה כמה אתה טוב, תשיג אותו " היא אומרת ומצביעה על חתול שחור כחול אם כוכב בזנב[/COLOR][IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/403.png[/IMG]
"מר מריל מרי ריל ריל מר מר מר מריל מריל ריל מר מריל מר " |היא הייתה מאוד קרובה לכאן ויש לך חללית ענקית למרות שזאת חללית אחת שיצאה מחללים קטנה יותר| אמר מריל בעצב ופחד [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1099195][COLOR="DarkSlateBlue"]מייקל
בלייס עוצרת תסופה אם סופת עלים אבל מותשת מאוד, היא משתמשת בכדור אנרגיה שפוגע בוולפיקס אבל היא לא נפגעת קשה" זנב ברזל!" קראה בריאנה, בלייס התחמקה בפעם הראשונה אבל נפגעה מהשנייה ועפה אחורנית והתחילה להתעצבן[/COLOR]
[COLOR="Red"]][/QUOTE]
"בלייס! את ימכולה לעשות את זה! תשתמשי בסופת עלים ואז כדור אנרגיה!" אני אומר לבלייס בלחץ ובתקווה ושהיא לא תיפגע יותר מדי ואולי תלמד אפילו מתקפה שחזקה על אש
-
[QUOTE=sigal123;1099195][COLOR="Green"]מייקל
[COLOR="Red"]איתי
"אממ אתה נראה חלש" היא אמרה בחיוך" בוא נרא המה תוכל להביא לי, צרמנדר לא אז, בוא נראה כמה אתה טוב, תשיג אותו " היא אומרת ומצביעה על חתול שחור כחול אם כוכב בזנב[/COLOR][IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/403.png[/IMG]
"מר מריל מרי ריל ריל מר מר מר מריל מריל ריל מר מריל מר " |היא הייתה מאוד קרובה לכאן ויש לך חללית ענקית למרות שזאת חללית אחת שיצאה מחללים קטנה יותר| אמר מריל בעצב ופחד [/COLOR][/QUOTE]
'מה לעשות מה לעשות' אני נכלא לתוך גל של מחשבות מבולבלות.
"הם עכשיו באחריות שלי" אני אומר וקם על שתי רגליי חזרה.
"אוקיי נוטו טורצ'יק אני צריך את העזרה שלכם,תעזרו לי לפנות את כל הפוקימונים שנמצאים למכון מסתור ולאחר מכן... נחפש את הציידת" אני אומר בבטחון רב ומוכן לצאת לפעולה.
-
[COLOR="Green"]מיקל
בלייס לכדה את וולפיקס בסופת עלים ובכדורי אנרגיה שהכניסה לסופה" קפצי משם!" קראה בריאנה, וולפיקס פקחה את עייניה וקפצה בזריזות שני הפוקימונים היו מותשים מאוד "להביור!" קראה בריאנה,
בלייס קראה כדור אנרגיה שנשרף מהלהביור , היא נפגעה קשה ווולפיקס גם נפגעה קצת [/COLOR][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
נוטו וטורציק מקשיבים לך, נוטו מדבר אם פידג'י אחד והוא וחבריו עוזרים לו, טורציק מסתכל סביב ומוצא מערה ענקית, הוא קורא צעקה גדולה וכולם מקשיבים לו, כול פוקימוני העשב השתמשו בסופות עלים ויצרו מין מיטות קטנות, רטה וקאטרפרי סחבו שיח גדול להסתיר תפתח ופידג'י טורציק ונוטו הביאו את כולם לתוך המערות, תוך כמה שניות לכול פוקימון (חוץ מנוטו וטורציק) היה מיטה שהוא היה עליה וכמה פירות למאכל לידו בתוך מערה שהייתה מוסוות בשיחים ועצים נוטו וטורציק היסתכלו אליך והרגשת איך אתה מחייך חיוך גדול[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1099210][COLOR="Green"]בן
נוטו וטורציק מקשיבים לך, נוטו מדבר אם פידג'י אחד והוא וחבריו עוזרים לו, טורציק מסתכל סביב ומוצא מערה ענקית, הוא קורא צעקה גדולה וכולם מקשיבים לו, כול פוקימוני העשב השתמשו בסופות עלים ויצרו מין מיטות קטנות, רטה וקאטרפרי סחבו שיח גדול להסתיר תפתח ופידג'י טורציק ונוטו הביאו את כולם לתוך המערות, תוך כמה שניות לכול פוקימון (חוץ מנוטו וטורציק) היה מיטה שהוא היה עליה וכמה פירות למאכל לידו בתוך מערה שהייתה מוסוות בשיחים ועצים נוטו וטורציק היסתכלו אליך והרגשת איך אתה מחייך חיוך גדול[/COLOR][/QUOTE]
רגשות גאווה עוברים בי.
'איזה מזל יש לי שיש לי את שני הפוקימונים האלו' אני חושב ומסתכל אליהם בחיוך.
"אוקיי אין זמן" אני אומר ומסמן לטורצ'יק ונוטו לבוא עימי.
אני פונה למריל ואומר לו:"תשאר כאן חבר אני אנסה לפתור את הבעיה הזאת" ומנסה לשדר מסר של בטחון אליו.
לאחר מכן אני יוצא בחיפושים בכל האיזור למצוא את אותה ציידת בידיעה שהיא יכולה להיות חזקה ומאיימת הרבה יותר ממני.
-
[QUOTE=sigal123;1099210][COLOR="Green"]מיקל
בלייס לכדה את וולפיקס בסופת עלים ובכדורי אנרגיה שהכניסה לסופה" קפצי משם!" קראה בריאנה, וולפיקס פקחה את עייניה וקפצה בזריזות שני הפוקימונים היו מותשים מאוד "להביור!" קראה בריאנה,
בלייס קראה כדור אנרגיה שנשרף מהלהביור , היא נפגעה קשה ווולפיקס גם נפגעה קצת [/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
" בלייס, לא! תנסי להשתמש בקרן סולרית!" אני אומר בחשש ומקווה שהיא תצליח ואולי תלמד מתקפה חזקה
-
"מר, מרי מריל מריל מרי ריל"|לא,רק אני יודעת איפה הוא| אמרה מריל ועלתה על כתפיך,
היא הצביעה ללמעלה, שם הייתה ספינה גדולה מאוד יחסית, שרעדה קצת [/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
בלייס ניסה להשתמש בקרן סולרית אבל יצאה לה חלשה מאוד "סיחרור אש!" קראה בריאנה בלחץ, המתקפה עברה באמצע של הסחרור אש ושני הפוקימונים היו ממש ממש מותשים, בלייס השתמשה בסופת עלים "וולפיקס יכולת מערבולת! " קראה בריאנה קצת בלחץ, והתחלת להילחץ, שני המתקפות התנגשו והיה פיצוץ ענק, בלייס נשאבה לסופה ווולפיקס ניסתה לא להישאב אבל בסוף נשאבה, הסופה הפסיקה, ושני הפוקימונים נחתו, בלייס הסתכלה חייכה ,והתעלפה, "והמנצח הוא בריאנה!
היא זוכה בסרט וב500 שקלים! והמנצח השני זה שעלה לגמר מקבל דיסק למתקפה של פוקימון אש ו400 שקל!"קראה לילאן, [/COLOR]
-
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"אממ אתה נראה חלש" היא אמרה בחיוך" בוא נרא המה תוכל להביא לי, צרמנדר לא אז, בוא נראה כמה אתה טוב, תשיג אותו " היא אומרת ומצביעה על חתול שחור כחול אם כוכב בזנב[/COLOR][IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/images/403.png[/IMG]
[COLOR=black]אני חושב לעצמי: 'הממ... בוא נראה: מתקפות אש משפיעות על שינקס רגיל, אז נשתמש נגדו בכל המתקפות!'[/COLOR]
[COLOR=black]"צ'ארמנדר", אצעק, "צא על שינקס בגחלת, תחכה למתקפה שלו, תנסה להתחמק ממנה ותשתמש בהצלפת זנב ואז דחיפה!" אצרח ואחכה למתקפות שיפגעו בשינקס.[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1099217][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"מר, מרי מריל מריל מרי ריל"|לא,רק אני יודעת איפה הוא| אמרה מריל ועלתה על כתפיך,
היא הצביעה ללמעלה, שם הייתה ספינה גדולה מאוד יחסית, שרעדה קצת [/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי..." אני אומר חסר אונים,'הוא היחיד שיוביל אותי אליה' אני חושב לעצמי.
"אוקיי בוא נלך" אני אומר לנוטו וטורצ'יק ומתחיל ללכת לכיוון שאותו יגיד מריל אשר יושב על כתפי.
'נקווה שיהיה בסדר' אני חושב.
-
[COLOR="Red"]איתי
שינקס מתחמק מהגחלת ומשתמש במכת ברק אבל צרמנדר מתחמק, שינקס משתמש בזנב ברזל וצרמנדר בהצלפת זנב ושניהם עפי אחורה, פתאום צרמנדר מתעלף הוא תשוש מהקרב הקודם ![/COLOR][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אתה מתחיל לכת ומריל מצביעה על הספינה הענקית , פתאום אתה רואה שהיא רועדת ואז מתפוצצת, משהו ירוק יוצא ממנה קופץ למטה לאוויר ונעלם[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1099223][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אתה מתחיל לכת ומריל מצביעה על הספינה הענקית , פתאום אתה רואה שהיא רועדת ואז מתפוצצת, משהו ירוק יוצא ממנה קופץ למטה לאוויר ונעלם[/COLOR][/QUOTE]
"מה זה היה!" אני צועק לפתע מבוהל ומבולבל.
"מה קרה פה,מריל איפה הציידת שלך זאת הייתה היא?" אני שואל ובאותו הזמן גם מחפש לראות אם משהו או מישהו נשאר לאחר הפיצוץ הגדול.
-
מריל מהנהן לשלילה, פתאום משהו גדול שנראה כמו ספינה קטנטונת שיוצאת משם,
אתה שומע קול ואז קול צעדים, לאחר מכן אתה שומע קול קטן מאזור קרוב ואז שקט[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1099225][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
מריל מהנהן לשלילה, פתאום משהו גדול שנראה כמו ספינה קטנטונת שיוצאת משם,
אתה שומע קול ואז קול צעדים, לאחר מכן אתה שומע קול קטן מאזור קרוב ואז שקט[/COLOR][/QUOTE]
"מי זה שם?" אני צועק ללא פחד בקול רב.
אני מסנה לגלות ולראות מי נמצא שם.
"תשאר קרוב אליי" אני אומר למריל
-
אתה מסתכל ומבין השיחים אתה רואה משהו
מריל משתמש באקדח מים ופתאום יצור רציני יוצא החוצה, הוא מעיף את מריל אחורנית אם הלהבים שעל ידיו,
לידו יוצאת עוד מישהו שנראת דומה לו, רק שאים לה קסדה ואין לה להבים ויש לה שער ושמלה,
הם מסתכלים אליך במבט רציני, "גלייד חיתוך על חושי!" קרא הקול, גלייד שלח טבעות תהובות שהפילו את מרילטורציק ונוטו "עכשיו גראוודר שיגור ובעיטה!" קרא הקול, הסתכל אל שלושת הפוקימונים המעולפים ולא הבנת את מי הוא יתקוף, פתאום גראוודר נעלמה והרגשת שמשהו פוגע בגב שלך והתעלפת, פקחת את עייניך וראית אותך קשור לעץ בעזרת חבל חום וגם את מריל טורציק ונוטו קשורים לעץ קרוב אליך, "אז החלטת לתקוף אותי?" נשמע קול, הסתכל מסביב וראית רק את גלייד וגראוודר שהשגיחו אליכם[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1099223][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]שינקס מתחמק מהגחלת ומשתמש במכת ברק אבל צרמנדר מתחמק, שינקס משתמש בזנב ברזל וצרמנדר בהצלפת זנב ושניהם עפי אחורה, פתאום צרמנדר מתעלף הוא תשוש מהקרב הקודם [/COLOR][/quote]
אני מחזיר את צ'ארמנדר לפוכדור ואמומר למאמנת "לא שאני לא יכול לתפוס את שינקס, פשוט צ'ארמנדר תשוש מהקרב".
אני חושב לעצמי 'טוב, אולי יתמזל מזלי ושינקס בכל זאת ייתפס'.
אני מוציא פוכדור מכיסי ואומר "טוב, צריך לקחת סיכון."
"פוכדור צא!" אני צועק ומקווה ששינקס ייתפס.
-
[COLOR="Red"]איתי
אתה זורק אל שינקס פוקדור אבל הוא יוצא ממנו במהירות
"תן למיקצוענית" אמרה הנערה ושלפה פוקדור "צא אקסיו!" קראה הנערה ואקסיו יצא "קדימה צא בנשיכה!" קראה הנערה ואקסיו נשך את זנבו של שינקס שצעק "אקסיו נשימת דרקון!" קראה הנערה ושינקס הועף בנשימת דרקון קטלנית ותקף במכת ברק" תחמוק!" קראה הנערה ואקסיו חמק שינקס השתמש פעם נוספת במכת ברק "חפירה!" קראה הנערה ואקסיו נכנס למערה וניצל, "צא בנשיכה!" קראה הנערה, אקסיו יצא מלמטה ונשך את רגלו של שינקס והעיף אותו לעץ "פוקדור צא!" קראה הנערה, שינקס נכנס לפוקדור ולאחר מספר נידנודים הוא נחתם ועמד שם, ליד העץ [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1099217][COLOR="DarkSlateBlue"]
[COLOR="Green"]מייקל
בלייס ניסה להשתמש בקרן סולרית אבל יצאה לה חלשה מאוד "סיחרור אש!" קראה בריאנה בלחץ, המתקפה עברה באמצע של הסחרור אש ושני הפוקימונים היו ממש ממש מותשים, בלייס השתמשה בסופת עלים "וולפיקס יכולת מערבולת! " קראה בריאנה קצת בלחץ, והתחלת להילחץ, שני המתקפות התנגשו והיה פיצוץ ענק, בלייס נשאבה לסופה ווולפיקס ניסתה לא להישאב אבל בסוף נשאבה, הסופה הפסיקה, ושני הפוקימונים נחתו, בלייס הסתכלה חייכה ,והתעלפה, "והמנצח הוא בריאנה!
היא זוכה בסרט וב500 שקלים! והמנצח השני זה שעלה לגמר מקבל דיסק למתקפה של פוקימון אש ו400 שקל!"קראה לילאן, [/COLOR][/QUOTE]
יכול להיות שיהיו לי כל הפוקימונים שלי בו זמנית?
אני ניגש אל בריאנה בחיוך גדול ואומר לה:" היית מעולה! הניצחון הגיע לך. אבל לא נורא, עכשיו אני יכול ללמד את פוניטה מתקפה." אני אומר בחיוך וניגש לקבל את הפרס ביחד עם בריאנה. אחרי זה אני יוצא החוצה עם בריאנה, מודיע לפרופסור אוק שאני שולח אליו את טייני ואני מודיע לו שישלח לי את פוניטה. אחרי שהוא שולח אני מוציא את פוניטה ואומר לו:" היי חמוד! התגעגעת אליי? עכשיו אנחנו הולכים ללמוד מתקפה חדשה.
" אני אומר לו בחיוך רחב
-
[COLOR="Green"]מייקל
תכנית לא
~~~~
בריאנה נראת ממש ממש שמחה וולפיקס קופצת אליה, אתה הולך אל בלייס והיא מתעוררת ומסתכלת אלייך מאוכזבת אבל אתה מעודד אותה, מלווים אותך החוצה ונותנים לך תפרס אם דסקית, אתה שולח חזרה את בלייס ומבקש גם שירפאו אותה במעבדה אחרי הקרב המתיש ומביא את פוניטה, ביינתיים אתה צופה בבריאנה וולפיקס וביוטפלי ובוויזל שמקבלים תסרט הסגול, אתה מקבל את הפוקדור של פוניטה ונותן לו את המתקפה החדשה, הוא יורה מפיו מין עשן שחור ואתה לא רואה כלום
פוניטה למד מסך עשן![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1099233][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אתה מסתכל ומבין השיחים אתה רואה משהו
מריל משתמש באקדח מים ופתאום יצור רציני יוצא החוצה, הוא מעיף את מריל אחורנית אם הלהבים שעל ידיו,
לידו יוצאת עוד מישהו שנראת דומה לו, רק שאים לה קסדה ואין לה להבים ויש לה שער ושמלה,
הם מסתכלים אליך במבט רציני, "גלייד חיתוך על חושי!" קרא הקול, גלייד שלח טבעות תהובות שהפילו את מרילטורציק ונוטו "עכשיו גראוודר שיגור ובעיטה!" קרא הקול, הסתכל אל שלושת הפוקימונים המעולפים ולא הבנת את מי הוא יתקוף, פתאום גראוודר נעלמה והרגשת שמשהו פוגע בגב שלך והתעלפת, פקחת את עייניך וראית אותך קשור לעץ בעזרת חבל חום וגם את מריל טורציק ונוטו קשורים לעץ קרוב אליך, "אז החלטת לתקוף אותי?" נשמע קול, הסתכל מסביב וראית רק את גלייד וגראוודר שהשגיחו אליכם[/COLOR][/QUOTE]
אפשר לרשום את השמות באנגלית או לשים תמונה? אני לא כל כך בקיא בכל הפוקימונים אז שם באנגלית יהיה נחמד...
--------
"מי אתם ומה אתם רוצים ממריל,מה הוא עשה לכם" אני צועק מתסכול לפני שאני שם לב מי עומד מולי.
"מה איפה אתם?" אני שואל מופתע כאשר אל מול עיניי נגלים שני הפוקימונים האלו.
"תראו את הפנים שלכם שונאי פוקימונים!" אני צועק בקול רב ולאחר מכן בודק את מצבם של טורצ'יק נוטו ומריל.
'אני לא יודע מה אפשר לעשות' אני חושב לי בתסכול באותו הרגע.
-
ברור אני שמה מיד שחכתי בפעם הקודמת
~~~;
"הוא תקף אותי" נשמע קול "לעולם אין לדעת מי ידיד מי אויב" נשמע הקול שנית, אבל הפעם הוא נשמע שונה מהרגיל יותר אצילי פחות קול מכו של בן, "תירגע נראה לך שאני יתן לפוקימונים לסבול?" נשמע הקול שוב "מצבם מצוין הם אכלו גרגירן אורן" נשמע הקול עוד פעם, הסתכלת אל נוטו טורציק ומריל וראית שהם ישנים "לא היה לי כוח להילחם איתם נלחמתי מספיק היום" נשמע עוד פעם הקול והתחלת להתעצבן [/COLOR][IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/475.png[/IMG][IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/plat1fn/282.png[/IMG]