-
[quote=Pooh;1093601][B]קודק:[/B]
אתה מוציא את סוואבלו מהפוקדור שלו, ואתה אוטם את אוזנייך ומיד פוקד על סוואבלו להשתמש בשירה, והוא מתחיל לשיר מה שיוצר הד קטן במערה. לאחר מכן, אתה ניגש אל הסלע בזהירות לראות מה מסתתר מאחוריו, אך אתה לא רואה שום דבר. חושד, אתה מביט לצדדים, ואתה לא רואה שום דבר חוץ מכמה פוקימונים שזזים פה ושם.
[/quote]
אחזיר את סוואבלו,ואקח את הטלפורטר ואשתגר לפסגת ההר בהואן.
תוך כדי מחשבות 'אולי הוא פה..'
-
[QUOTE=Pooh;1093601][B]ק
[B]ליאור:[/B]
גולבאט עף במהירות ותוקף את דרווזי שוב בניב רעל, אך שוב זה לא פוגע קשה בדרווזי בזכות יתרון הסוגים. לאחר מכן, גולבאט מוסיף עוד קרן בלבול, אך היא לא עושה כלום מכיוון שדרווזי גם ככה מבולבל, "צא מזה כבר!" צועק קורי בזעם, אך דרווזי עדיין מבולבל על הקרקע.
][/QUOTE]
אני אומר לגולבאט " יאלה הגיע הזמן שתביס אותו.דרווזי עדיים מבולבל ואנחנו צריכים לנצל את הזמן שהוא מבולבל כדי שננצח אותו בקלות.עוף לעברוט ותקוף בניב רעל קטנלי ביותר.לאחר מכן תקוף בחיתוך אווירי " .אני צעק לקורי " דרווזי הולךך להפסיד אז כדי שתכונן להפסד "
-
[b]תומר:[/b]
אתה ממשיך לסייר עם מגנמייט במערה, ממשיכים לחפש רמזים לפרופסור קולינס או בכלל לצוות ונום.
עוברות כמה דקות של חיפושים מאומצאים, אתה מחפש מאחורי כל סלע ובכל פינה במערה, אך אינך מוצא רמזים או סימנים חדשים לפתרון התעלומה. אתה כבר מתחיל להתייאש.
[b]יואב:[/b]
אתה פותח את הדלת הקטנה שבאדמה, מוכן לכל מצב שיבוא, כשלפתע נגלה בפניך חדרון קטן באדמה, גובהו בערך מגיע לך למותניים, ובקושי יש מקום לאדם, מכיוון שאתה רואה שולחן קטן עשוי מעץ, ועליו פתק מקופל ולצידו פוקדור מונח.
[b]קודק:[/b]
מאוכזב מבזבוז הזמן הלא מועיל במערת צ'ארג'סטון, אתה משתגר אל פסגת הר צ'ימני בהוון, בתקווה שפרופסור קולינס נמצא שם. פסגת הר צ'ימני מקום מאוד מוזר - האדמה והסלעים הם בצבע אדום-חום, ואתה רואה כמה ברכות לבה לוהטות פה ושם, אך יורד גם שלג לבן שלא נערם.
[b]ליאור:[/b]
אתה מורה על גולבאט את האסטרטגיה שלך והוא מהנהן בהבנה וצייתנות, ומיד הוא יוצא במהירות ומשתמש בניב רעל שלא מועיל כל כך אך פוגע בכל זאת, ואז גולבאט מוסיף חיתוך אווירי בכל כוחו שפוגע בדרווזי בחוזקה ודרווזי עף לאחור ומתרסק על הרצפה. אתה רואה שהוא שוכב, מעולף. "ארר..." קורי ממלמל בכעס ומחזיר את דרווזי לפוקדור, "זה לא נגמר!" הוא צועק בזעם, ומשתגר מהמקום.
-
[QUOTE=Pooh;1093673][b]
[b]יואב:[/b]
אתה פותח את הדלת הקטנה שבאדמה, מוכן לכל מצב שיבוא, כשלפתע נגלה בפניך חדרון קטן באדמה, גובהו בערך מגיע לך למותניים, ובקושי יש מקום לאדם, מכיוון שאתה רואה שולחן קטן עשוי מעץ, ועליו פתק מקופל ולצידו פוקדור מונח.
[/QUOTE]
"היי, מה יש בפוקדור הזה?" אני לוחש בעצבנות וזורק את הפוקדור בעצבנות כדי לבדוק מה יש בו
-
[QUOTE=Pooh;1093673][b]תומר:[/b]
אתה ממשיך לסייר עם מגנמייט במערה, ממשיכים לחפש רמזים לפרופסור קולינס או בכלל לצוות ונום.
עוברות כמה דקות של חיפושים מאומצאים, אתה מחפש מאחורי כל סלע ובכל פינה במערה, אך אינך מוצא רמזים או סימנים חדשים לפתרון התעלומה. אתה כבר מתחיל להתייאש.
[/QUOTE]
"אולי פה הוא לא נמצא" אמלמל לעצמי תוך כדי שאני מחזיר את מגנמייט לפוקדור שלו ומשתגר למכרה אורבורג, שינו
-
[QUOTE=Pooh;1093673][b]
אתה מורה על גולבאט את האסטרטגיה שלך והוא מהנהן בהבנה וצייתנות, ומיד הוא יוצא במהירות ומשתמש בניב רעל שלא מועיל כל כך אך פוגע בכל זאת, ואז גולבאט מוסיף חיתוך אווירי בכל כוחו שפוגע בדרווזי בחוזקה ודרווזי עף לאחור ומתרסק על הרצפה. אתה רואה שהוא שוכב, מעולף. "ארר..." קורי ממלמל בכעס ומחזיר את דרווזי לפוקדור, "זה לא נגמר!" הוא צועק בזעם, ומשתגר מהמקום.[/QUOTE]
אני אומר לגולבאט "היתת ממש גדול כול הכבוד לך.עכשיו תחזור לפוכדור שלך ותנוח בו עד שאקרא לך שוב ". אני מחזיר את גולבאט לפוכדור שלו ואז ממשיך לחקור את הגשר שאני נמצא בו ומחפש רמזים שקשורים וישיובילו אותי לפרוסור
-
[quote=Pooh;1093673]
[B]קודק:[/B]
מאוכזב מבזבוז הזמן הלא מועיל במערת צ'ארג'סטון, אתה משתגר אל פסגת הר צ'ימני בהוון, בתקווה שפרופסור קולינס נמצא שם. פסגת הר צ'ימני מקום מאוד מוזר - האדמה והסלעים הם בצבע אדום-חום, ואתה רואה כמה ברכות לבה לוהטות פה ושם, אך יורד גם שלג לבן שלא נערם.
[/quote]
אמשיך ללכת בזהירות לכיוון הפסגה במטרה לראות אם פרופסור קולינס נמצא שם.
-
[QUOTE=Pooh;1093601][B]דור:[/B]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
----
אתה שר ורוקד כמו מפגר במערה, שמח על כך שאין אנשים מסביב, ואתה מרים את הפוקדור של ואניליט ושם אותו בחגורה שלך. אתה ממשיך ללכת בתוך המערה החשוכה, כשלפתע אתה שומע קול מאחוריך, "היי ילד!" אתה מסתובב ורואה אישה די גבוהה עם שיער אדום די כהה, [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/c/cb/ArianaHGSS.png[/IMG] "היי ילד! גנבת משהו ששייך לנו!" היא צועקת עליך בכעס ומוציאה פוקדור מכיסה, "צא!" היא צועקת ומוציאה מהפוקדור קרוקנאו זועם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/159.png[/IMG][/QUOTE]
"מה נראה לך ישמנה!" אני אומר לה ומוציא את ווינד. "חיתוך אווירי, ווינד!"
-
[B]יואב:[/B]
אתה מרים את הפוקדור מהשולחן ובוחן אותו בזהירות, ואז אתה זורק אותו באוויר ומתוכו יוצא לפתע קופינג שמוציא עשן [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/109.png[/IMG]. קופינג נראה מבוהל מאוד, לא מבין מה הוא עושה כאן, ולפתע הוא מתחיל לברוח במהירות לכיוון היציאה מהמערה.
[B]תומר:[/B]
אתה מחזיר את מגנמייט לפוקדור שלו, מיואש מהמקום המאכזב הזה, ואתה משתגר אל מכרה אורבורג בשינו ובמצמוץ עין אתה מגיע אל מין מכרה עצום, ומסביבך אתה רואה כל מיני פועלים ומדענים מוזרים שפוגעלים כדי לקדוח ולמצוא גילויים במכרה. אתה רואה גם מרחוק מין פתח שמוביל למנהרה מוזרה במכרה.
אתה מחזיר את גולבאט התשוש לפוקדור שלו, כשגם אתה וגם גולבאט שמחים מאוד על הניצחון. אתה ממשיך לסייר בגשר, מחפש אחרי עוד רמזים או סימנים לפרופסור ולצוות ווינד, אך לאחר עוד כמה דקות של חיפושים בכל פינה, אתה מרגיש מיואש שוב ומתוסכל שוב מחוסר הרמזים לפרופסור. אתה שם לב כבר שמתחיל להחשיך.
[B]קודק:[/B]
אתה כבר על הפסגה
---
אתה מתחיל לסייר וללכת בין בריכות הלבה ובין הסלעים שבפסגת הר צ'ימני. לאחר כמה דקות של חיפושים, ופעם אחת שכמעט החלקת ונפלת אל בריכת לבה, אתה רואה בין כמה סלעים על הקרקע מין חתיכת בד בצבע לבן עם V קטן שמצוייר בסגול בצידו.
[B]דור:[/B]
"קראת לי שמנה?!" היא צורחת עליך בזעם מטורף, ומכווצת את אגרופה בכעס, "מה נראה לך?!" היא מוסיפה, ואתה מוציא את ווינד מהפוקדור שלו, ומיד ווינד יוצא לכיוון קרוקנאו עם חיתוך אווירי, "תתחמק!" היא צורחת על קרוקונאו בכעס, ורק מהפחד של הצעקה שלה, קרקונאו מצליח להתחמק מהמתקפה של ווינד, "עכשיו תוסיף אקדח מים!" היא מוסיפה בצרחה נוספת, ולפתע קרוקנאו שולח אקדח מים מהיר וחזק לעבר ווינד.
-
[quote]תומר:
אתה מחזיר את מגנמייט לפוקדור שלו, מיואש מהמקום המאכזב הזה, ואתה משתגר אל מכרה אורבורג בשינו ובמצמוץ עין אתה מגיע אל מין מכרה עצום, ומסביבך אתה רואה כל מיני פועלים ומדענים מוזרים שפוגעלים כדי לקדוח ולמצוא גילויים במכרה. אתה רואה גם מרחוק מין פתח שמוביל למנהרה מוזרה במכרה[/quote]
'אם בטח לא ידעו כלום...' אחשוב לעצמי ואז אכנס במהירות לתוך המנהרה המוזרה שבמכרה.
-
[QUOTE=Pooh;1094061][B]
אתה מחזיר את גולבאט התשוש לפוקדור שלו, כשגם אתה וגם גולבאט שמחים מאוד על הניצחון. אתה ממשיך לסייר בגשר, מחפש אחרי עוד רמזים או סימנים לפרופסור ולצוות ווינד, אך לאחר עוד כמה דקות של חיפושים בכל פינה, אתה מרגיש מיואש שוב ומתוסכל שוב מחוסר הרמזים לפרופסור. אתה שם לב כבר שמתחיל להחשיך.
.[/QUOTE]
אני חושב לעצמי' טוב נמשיך לחפש רמזיים אחר הפרופסור מחר.כרגע כבר כמעט חושך ועלי למצוא מקום שאוכל לישון בו..אני מקוה ה שיש פה איפשהו בעיר מקום לישון בו '. אני אלך לעיר הקרובה ושם אשאל אנשים " סלח לי איפה יש פה מקום שאוכל לישון בו הלילה ?"
-
[b]תומר:[/b]
אתה מתחיל ללכת לכיוון המנהרה, מקווה ששם תוכל למצוא סוף סוף את הפרופסור, כשלפתע, ממש כמה שניות לפני שאתה נכנס למנהרה, ניגש אליך אחד הפועלים ותופס אותך ביד, "ילד, המכרה סגור עכשיו," הוא אומר ומצביע לעבר הכניסה למכרה, ואתה רואה שכבר מתחיל להחשיך בחוץ, "תחזור לפה מחר בבוקר, אנחנו סוגרים." הוא אומר ברצינות.
אתה ממשיך ללכת על הגשר, ואתה ניגש אל אחד האנשים שאתה רואה ברחוב. אתה שואל אותו לגבי מקום לינה ללילה, "כן, אני ממליץ לך ללכת למרכז," הוא אומר בחיוך, "המרכז נותן למאמנים צעירים מקומות לינה חינם בלילה, תפנה פה שמאלה, ואז בפניה השניה ימינה, אתה תראה את המרכז." הוא מוסיף בנחמדות, ומסמן עם ידו לפי ההוראות.
-
[QUOTE=Pooh;1094095][b]
אתה ממשיך ללכת על הגשר, ואתה ניגש אל אחד האנשים שאתה רואה ברחוב. אתה שואל אותו לגבי מקום לינה ללילה, "כן, אני ממליץ לך ללכת למרכז," הוא אומר בחיוך, "המרכז נותן למאמנים צעירים מקומות לינה חינם בלילה, תפנה פה שמאלה, ואז בפניה השניה ימינה, אתה תראה את המרכז." הוא מוסיף בנחמדות, ומסמן עם ידו לפי ההוראות.[/QUOTE]
אני אומר לאיש הנחמד " אוקי תודה רבה לך". אני עושה את הדרך שהאיש אמר לי לעשות.כשאגיע למרכז אומר מהפקידה " תוכלי לת לי מפתח לחדר שאוכל לישון בו הלילה ?"
-
אתה מודה לאיש, והולך לפי הוראותיו ומיד אתה מגיע אל מרכז הפוקימונים בעיירה אנוויל. אתה נכנס, ואתה רואה מרכז לא גדול ולא קטן, ומאחורי הדלפק עומד האח ג'ון, ולצידו האפיני חמודה שעוזרת ללקוחות. אתה מיד ניגש אל האח ג'ון, ומבקש ממנו חדר במרכז, "בהחלט, הנה," הוא אומר בחיוך ונותן לך מפתח שכתוב עליו 7, "תעלה במדרגות, תלך במסדרון, אתה בחדר 7." הוא אומר בחיוך ומתפנה לאחד הלקוחות. אתה הולך לפי הוראותיו, ואתה מגיע אל חדר די קטן, עם מקלחת ומיטה זוגית.
-
[QUOTE=Pooh;1094110][b]ליאור:[/b]
אתה מודה לאיש, והולך לפי הוראותיו ומיד אתה מגיע אל מרכז הפוקימונים בעיירה אנוויל. אתה נכנס, ואתה רואה מרכז לא גדול ולא קטן, ומאחורי הדלפק עומד האח ג'ון, ולצידו האפיני חמודה שעוזרת ללקוחות. אתה מיד ניגש אל האח ג'ון, ומבקש ממנו חדר במרכז, "בהחלט, הנה," הוא אומר בחיוך ונותן לך מפתח שכתוב עליו 7, "תעלה במדרגות, תלך במסדרון, אתה בחדר 7." הוא אומר בחיוך ומתפנה לאחד הלקוחות. אתה הולך לפי הוראותיו, ואתה מגיע אל חדר די קטן, עם מקלחת ומיטה זוגית.[/QUOTE]
אני מעלה חיוך על החדר שקיבלתי.לאחר מכן אלך להתקלח במקלחת נעימה ואז אלך לישון במיטה הזוגית שקיבלתי.אלך לישון עד שיגיע הבוקר