-
[QUOTE=sigal123;1099285][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
ברור אני שמה מיד שחכתי בפעם הקודמת
~~~;
"הוא תקף אותי" נשמע קול "לעולם אין לדעת מי ידיד מי אויב" נשמע הקול שנית, אבל הפעם הוא נשמע שונה מהרגיל יותר אצילי פחות קול מכו של בן, "תירגע נראה לך שאני יתן לפוקימונים לסבול?" נשמע הקול שוב "מצבם מצוין הם אכלו גרגירן אורן" נשמע הקול עוד פעם, הסתכלת אל נוטו טורציק ומריל וראית שהם ישנים "לא היה לי כוח להילחם איתם נלחמתי מספיק היום" נשמע עוד פעם הקול והתחלת להתעצבן [/COLOR][IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/475.png[/IMG][IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/plat1fn/282.png[/IMG][/QUOTE]
'נו איפה הם מתי הם יראו את עצמם' אני חושב לעצמי בתהיות רבות ובסתכול רב מאוד.
"תראו את עצמכם!!!" אני משחרר צעקה,התסכול גובר וגובר והעצבים עולים ועולים.
'מתי הם יראו את פניהם,מתי' אני חשוב לעצמי ובזמן הזה מנסה להתשחרר מן העץ בתנועות שונות אך לא יעילות
-
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אתה מנסה ולא מצליח "נראה לך שתצליח? אני ממוחה בקשרים" נשמע קול,
"אוף ממש אין לי כוח להחזיק אותך עוד הרבה" נשמע אותו קול "ואני לא יכולה לשחרר אותך כי חשפת חלק מהזהות שלי" עוד פעם הוא דיבר"אני צריך להיזהר יותר בפעם הבאה" נשמע קול, "צריכה" נשמע אותו קול רק קטן יותר "אני פשוט יתשקר למפקד מצחיק לקרוא לו המפקד" נשמע אותו קול רק אם צחקוק קל "ביתחשב שאני צעירה ממנו רק בחודש" נשמע אותו קול "אממ אולי זה יותר מידי פרטים" נשמע קול והרגשת שאתה משתגע "טוב בקיצור לקרוא למפקד" נשמע אותו קול ועדיין נשאלו אצלך מלא שאלות, מי זה? מי המפקד שלו? האם הוא מצוות דארקנס? מה הוא הולך לעשות איתך?[/COLOR]
-
שם בפורום : Zbarga
שם במשחק : כריס
דמות : [URL="http://img244.imageshack.us/i/rivalzy5.png/"][IMG]http://img244.imageshack.us/img244/3323/rivalzy5.png[/IMG][/URL]
רקע : כריס הוא ילד בן 15 שעבר הרבה בחיים , בגיל 13 הועף מחטיבת הביניים מכיוון שהיו לו בעיות התנהגות רבות בלימודים , במקום ללמוד הוא כל היום צייר פוקימונים ושיחק איתם בהפסקות . הוא היה ילד שובב שאהב לעשות מעשי קונדס ביחד עם הפוקימונים . הציק להמון ילדים והמורות לא יכלו ללמד כשהוא היה בכיתה , כי תמיד הוא היה מחביא פוקימון בתיק ומשחק איתו במשך כל השיעור ומפריע לילדים אחרים ללמוד , לכן תמיד הוציאו אותו והוא היה מסתובבים עם ילדים מהשכבות הגדולות יותר בחוץ , ילדים שגם להם היו פוקימונים משל עצמם .בגיל 14 הגיע לבית ספר חדש שבו התחצף והכה את המנהלת לאחר שתפסה את אחד הפוקימונים שהחביא בתיק והכאיבה לו , כריס מאוד רגיש כלפיי פוקימונים שהוא אוהב . לאחר שיחה עם הוריו הוחלט שייצא מבית הספר הזה גם כן , הוריו כעסו מאוד והחליטו לשלוח אותו לפנימייה ללא גישה לפוקימונים .
בפנימייה לא היה לו טוב , כל לילה הוא התקשר להוריו ואמר שקשה לו ושהוא חייב פוקימון , האוכל היה גרוע , הוא לא השתלב שם מבחינה חברתית , וזה היה עולם שונה מהעולם שבו הוא התרגל לחיות .
לאחר חודשים של כעס וקושי רב , הוריו החליטו להוציא אותו מהפנימייה ותת לו צ'אנס אחרון .
הם הבהירו לו שזה הצ'אנס האחרון והם לא ישנו את דעתם !
לכריס הייתה בקשה אחת : " אני מבטיח ללמוד ! אך תבטיחו לי שאם אלמד אקבל פוקימון משלי ! "
היום כריס עזב את הפנימייה וחזר לביתו , והוא מנסה להוכיח את עצמו בבית הספר .
עדיין יש לו בעיות קלות אבל רואים שיפור רב במצבו !
היום הוא משקיע , ועושה את כל המטלות שהוא מקבל , הוריו מאוד גאים בו , והוא מבין שהוא עלה על דרך המלך והיה צריך לעשות זאת מזמן .
עכשיו כשאביו ראה שכריס עושה את המוטל עליו , הוא מוכן סופסוף להכניס אותו אל עולם הפוקימונים !
כריס שאל את אביו : " אבא , מה עם פוקימונים ? כל היצורים האלה שמסתובבים בעולם .. אני גם רוצה כזה ! אני חושב שמגיע לי ! "
אביו ענה : " בהחלט מגיע לך , מחר בבוקר תקום , ותראה כבר מה יקרה , בינתיים לך לישון , מצפה לך יום ארוך מחר ! "
כריס קפץ אל המיטה , ונרדם לאט לאט לאחר מחשבות מרובות על המחר .
כשהוא התעורר , הוא קפץ ממיטתו במהירות , צחצח שיניים , שטף פנים , רץ במהירות לקומה התחתונה אכל בזריזות ורץ להעיר את אביו , כשהגיעה לחדרו צעק בקול : " אבא ! אבא ! היום הגיע מחר ! או מחר הגיע היום ! או ... לא משנה ! איפה הפוקימון שלי ?! "
פוקימונים : באלבאזור
הערות :
ציוד : 500$ , פוקדקס , אוכל לכל המסע , 5 פוכדורים , פלאפון ( לא לגעת ) .
תגים : ( לא לגעת ) .
-
[QUOTE=sigal123;1099292][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אתה מנסה ולא מצליח "נראה לך שתצליח? אני ממוחה בקשרים" נשמע קול,
"אוף ממש אין לי כוח להחזיק אותך עוד הרבה" נשמע אותו קול "ואני לא יכולה לשחרר אותך כי חשפת חלק מהזהות שלי" עוד פעם הוא דיבר"אני צריך להיזהר יותר בפעם הבאה" נשמע קול, "צריכה" נשמע אותו קול רק קטן יותר "אני פשוט יתשקר למפקד מצחיק לקרוא לו המפקד" נשמע אותו קול רק אם צחקוק קל "ביתחשב שאני צעירה ממנו רק בחודש" נשמע אותו קול "אממ אולי זה יותר מידי פרטים" נשמע קול והרגשת שאתה משתגע "טוב בקיצור לקרוא למפקד" נשמע אותו קול ועדיין נשאלו אצלך מלא שאלות, מי זה? מי המפקד שלו? האם הוא מצוות דארקנס? מה הוא הולך לעשות איתך?[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי נמאס לי" אני אומר לקולות שבאוויר.
אני מנסה לחשוב מה לעשות ומנסה לחשוב מי הם שלפתע עולי במוחי מחשבה.
"זה לא יכול להיות אולי אני אומר לפתע".
"זה.. זה.. אתם? אתם שני הפוקימונים אתם מדברים איתי?" אני שואל נואש ומתוסכל לא מאמין שיש היגיון בדבריי.
-
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
הכול מעולה חוץ מההתחלתי, תחליף לאחד אחר שלא תפוס כמו ציקוריטה טוטודייל מדקיפ טריקו באלבאזור או צימצאר ואחרי שתשנה אתה מוזמן להגיב להתחלה מה גם יש התחלתייים חדשים בטייזר שהם איפום ווידל קאטרפרי וורמפל טוגפי אפיני פידג'י וסטארלי[/COLOR][COLOR="DarkSlateBlue"]
בן
"למה אתה חושב שפוקימון ידבר? ואיתך?" נשמע הקול, מהעצים קפץ מישהו אבל הוא הסתתר מאחורי עץ כך שלא ראית אותו "למה לעזאזעל אין פה קליטה!" נשמע הקול רק מעוצבן יותר, ושמת לב שהוא נשמע פחות מבוגר ממקודם, "אין לי כוח לשטויות האלה" נשמע הקול "ואפילו אני לא יודעת לאן ללכת" נשמע אותו קול רק מעוצבן יותר[/COLOR]
-
אוקיי אז באלבאזור , ואני רוצה שהכינוי שלו יהיה מנטה
אני מגיב !
[B][COLOR=#8b0000]התחלה : ( כל מי שאמרתי לו שהוא רשום רשאי להתחיל )
[/COLOR][/B]אתם קמים בבוקר מרעש הטלוויזיה הדולקת , מתעוררים , מתמתחים , מצחצחים שיניים , שוטפים פנים ויוריד לקומה התחתונה לאכול . אתם רואים את אביכם פעור פה ליד הטלוויזיה , ריאיון של צוות דארקנס , שטוענים שראו את זורקום וראשירם והם בדרך לתפוס אותם , אביכם רואה אתכם ורץ לקראתכם : " הנה קח , אוכל לכל המסע , כסף, פלאפון , ופוכדרים שקניתי לך בבוקר , אתה חייב לעצור את צוות דארקנס האלה ! אתם יוצאים לבחוץ ושומעים את אביכם קורא אליכם "אני אתגעגע אליך ! תתקשר אליי !"
" אוקיי אבא ! להתראות אחשלי ! " אומר ואחשוב לעצמי ' הוא ממש לא אוהב שאני קורא לו ככה .. אבל זה משעשע אותי שהוא מתעצבן על זה ' .
אני פוסע לעבר מעבדת הפרופסור ומתלהב מהנוף ומהשמש הזורחת , דופק על דלת המעבדה ומחכה לתשובה , בראשי עוברות המון מחשבות .
( רק להתחלה אני מגיב ככה , תגובות הבאות עם ציטוט ).
-
[QUOTE=sigal123;1099307][COLOR="DarkOrchid"]כריס
הכול מעולה חוץ מההתחלתי, תחליף לאחד אחר שלא תפוס כמו ציקוריטה טוטודייל מדקיפ טריקו באלבאזור או צימצאר ואחרי שתשנה אתה מוזמן להגיב להתחלה מה גם יש התחלתייים חדשים בטייזר שהם איפום ווידל קאטרפרי וורמפל טוגפי אפיני פידג'י וסטארלי[/COLOR][COLOR="DarkSlateBlue"]
בן
"למה אתה חושב שפוקימון ידבר? ואיתך?" נשמע הקול, מהעצים קפץ מישהו אבל הוא הסתתר מאחורי עץ כך שלא ראית אותו "למה לעזאזעל אין פה קליטה!" נשמע הקול רק מעוצבן יותר, ושמת לב שהוא נשמע פחות מבוגר ממקודם, "אין לי כוח לשטויות האלה" נשמע הקול "ואפילו אני לא יודעת לאן ללכת" נשמע אותו קול רק מעוצבן יותר[/COLOR][/QUOTE]
'וואו זה מזל חשבתי שאני הוזה' אני חושב לעצמי בטיפת ציניות אך חוזר היישר למצב בוא אני נמצא.
בעודי מנסה להשתחרר בתזוזות שונות מן הקשר אני שם לב ומאזין לשיחה של אותו קול שנשמע.
"היי אתה מי אתה,אתה ילד? אתה נשמע כמו ילד קטן" אני מנסה לעצבן אותו בכדי שאולי יראה את פניו.
"נו קדימה אל תפחד" אני ממשיך במסע ההקנטות שאולי יעזור לי לגלות מיהו ובכלל להציל את עצמי ואת הפוקימונים שלי.
-
[COLOR="DarkOrchid"]אלכס
אתה עובר במעבדה ורואה שהיא ריקה ומלאת סימנים שחורים כיאלו משהו בה התפוצץ,
רץ אליך איש שגורר אותך ליער "שלום אני שליח של עדן (עדן תכיר את עדן D:) הפרופסור פונה והמעבדה שלו התפוצה אסור לי למסור יותר מידי דברים, אבל הנה הפוקדור של באלבאזור וגם פוקדע וחמש פוקדורים" אמר האיש והוציא את הדברים מתיקו ונתן לך אותם "טוב אני צריך ללכת אני מצטער והכול ובהצלחה!" קרא האיש ורץ ונעלם [/COLOR][IMG]http://www.up2me.co.il/images/29894637.png[/IMG]
אתה מתחיל להקניט אותו בניסיון לעצבן אותו וזה לא ממש הולך לך "אני יותר גדולה ממך אז תירגע ושום ניסיון להקניט אותי לא יעזור לך אני במקרה סגן מפקדת של .." קרא האיש וחייכתה חיוך רחב ושמעת את האיש סותם את פיו "שיט" הוא מילמל "אוף.." הוא מילמל בעיצבון "טוב הם בטח כבר יעשו לך שם משהו אבל הם ירצחו אותי" אמר האיש בסול של אכזבה עצב וכעס[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1099314][COLOR="DarkOrchid"]אלכס
אתה עובר במעבדה ורואה שהיא ריקה ומלאת סימנים שחורים כיאלו משהו בה התפוצץ,
רץ אליך איש שגורר אותך ליער "שלום אני שליח של עדן (עדן תכיר את עדן D:) הפרופסור פונה והמעבדה שלו התפוצה אסור לי למסור יותר מידי דברים, אבל הנה הפוקדור של באלבאזור וגם פוקדע וחמש פוקדורים" אמר האיש והוציא את הדברים מתיקו ונתן לך אותם "טוב אני צריך ללכת אני מצטער והכול ובהצלחה!" קרא האיש ורץ ונעלם [/COLOR][IMG]http://www.up2me.co.il/images/29894637.png[/IMG]
[/QUOTE]
' משהו פה מסריח ' ... אחשוב לעצמי ... אני אסתכל על באלבאזור ועל הפוכדורים .. אסתכל על האיש שרץ ואתחיל לרדוף אחריו במהירות ולא אתן לא להיעלם מעיניי .
-
[COLOR="DarkOrchid"]אלכס
אתה מסתכל אליו ורואה שהוא רץ וקיפץ על עץ "אל תהרוג את השליח" הוא אמר בחיוך "תראה המפקד והפרופסור אמרו לי להביא את זה, לא היה לי עוד מה לעשות הפרופסור כבר ממזמן בעיר השלישית ואני תקוע בלהביא מהפרופסור ציוד ולחלק אותם למאמנים צעירים שלא מוכנים אפילו לאמר תודה על וכל הדרך שאני רץ ומעופף אל צאריזרד שלי, ואפחד לא מוכן לעשות טובה אז תעשה לי טובה תתחיל תמסע שלך והכול ותעזוב אותי" אמר האיש והמשיך לרוץ ביער[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1099314][COLOR="DarkOrchid"]
אתה מתחיל להקניט אותו בניסיון לעצבן אותו וזה לא ממש הולך לך "אני יותר גדולה ממך אז תירגע ושום ניסיון להקניט אותי לא יעזור לך אני במקרה סגן מפקדת של .." קרא האיש וחייכתה חיוך רחב ושמעת את האיש סותם את פיו "שיט" הוא מילמל "אוף.." הוא מילמל בעיצבון "טוב הם בטח כבר יעשו לך שם משהו אבל הם ירצחו אותי" אמר האיש בסול של אכזבה עצב וכעס[/COLOR][/QUOTE]
"חכה יש לי פתרון" אני אומר בנימה ערמומית.
"למה שלא נסגור על עסקה?" אני מוסיף.
'עכשיו זה הסיכוי הכי טוב שלי להציל את מריל אותי ואת הפוקימונים שלי' אני חושב לעצמי בחיוב כשאר אני מבין שהמצב ויחסי הכוחות יכולים להשתנות.
"למה שלא תשחרר אותי ואת חבריי הפוקימונים,תעזוב את כל הפוקימונים באיזור ובכלל בשקט ואני אלך לי מפה ואף אחד לא צריך לדעת,ככה תוכל להציל את חייך ושנינו נהיה מרוצים לא?" אני אומר בבטחון ומחכה לשמוע את תשובתו.
-
[QUOTE=sigal123;1099321][COLOR="DarkOrchid"]אלכס
אתה מסתכל אליו ורואה שהוא רץ וקיפץ על עץ "אל תהרוג את השליח" הוא אמר בחיוך "תראה המפקד והפרופסור אמרו לי להביא את זה, לא היה לי עוד מה לעשות הפרופסור כבר ממזמן בעיר השלישית ואני תקוע בלהביא מהפרופסור ציוד ולחלק אותם למאמנים צעירים שלא מוכנים אפילו לאמר תודה על וכל הדרך שאני רץ ומעופף אל צאריזרד שלי, ואפחד לא מוכן לעשות טובה אז תעשה לי טובה תתחיל תמסע שלך והכול ותעזוב אותי" אמר האיש והמשיך לרוץ ביער[/COLOR][/QUOTE]
' טוב נו שיהיה ' אחשוב לעצי ואצפה בו מתרחק .
אזרוק את הפוכדור לאוויר וכשבאלבאזור אצא אני אגיד : " שלום לך באלבאזור , שמי הוא כריס ואני שמח להכיר אותך ! אנחנו נהיה חברים טובים מאוד , אכפת לך אם אקרא לך מנטה ? " אגיד ואחכה לתשובה .
קוראים לי כריס לא אלכס XD
-
"אני סגנית קפטן למה נראה לך שאני יאמין למישהו שהוא בדרגה הכי נמוכה" אמר האיש
"למרות שאני משועממת רצח.." נשמע הקול " חצי שעה לקח לי ללכת משם ולפוצץ תמקום אבל הייתי תקועה שם שבועיים! שבועיים בתוך חור מסריח אם עוד זקן שאין לו מושג מהחיים שלו " אמר הקול בעיצבון ופתאום נזכרת במשהו[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
לא נורא :)
~~~
מהפוקדור יוצא באלבאזור חייכן וישנוני , הוא מהנהן ומסתכל אליך בעייניים גדולות, "באלב" הוא אומר ומתיישב לך אל הרגל[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1099325][[COLOR="DarkOrchid"]כריס
לא נורא :)
~~~
מהפוקדור יוצא באלבאזור חייכן וישנוני , הוא מהנהן ומסתכל אליך בעייניים גדולות, "באלב" הוא אומר ומתיישב לך אל הרגל[/COLOR][/QUOTE]
" איזה חמוד אתה " אגיד .
" אוקיי מנטה , בוא נחפש עוד חברי צוות מה אתה אומר ? אנחנו חייבים להתחזק ! קדימה ! עזור לי לחפש ! " אומר בחיוך רחב שמח מהפוקימון החדש שקיבלתי .
-
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
באלבאזור קם ומתחיל לרחרח..
פתאום הוא מצביע אם אפו לכיוון העיר השנייה "באלב" הוא אומר ונעמד כמו חץ[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1099334][COLOR="DarkOrchid"]כריס
באלבאזור קם ומתחיל לרחרח..
פתאום הוא מצביע אם אפו לכיוון העיר השנייה "באלב" הוא אומר ונעמד כמו חץ[/COLOR][/QUOTE]
" מה קרה מנטה ? " אשאל בסקרנות .
" יש שם משהו ? " אשאל ואתחיל ללכת לאחר מנטה .
תקראי לו מנטה ! XD
-
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
אתה באמן רוצה שא י יאכל אותו???
~~~~
באלבאזור (: התחיל ללכת והצביע לכיוון פוקימון שועל שחור אפור קטן שטייל לו ורחרח פירות
~~~~
באלבאזור יודע : דחיפה עלי טער ושוט גפן[/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/261.png[/IMG]
-
[QUOTE=sigal123;1099340][COLOR="DarkOrchid"]כריס
אתה באמן רוצה שא י יאכל אותו???
~~~~
באלבאזור (: התחיל ללכת והצביע לכיוון פוקימון שועל שחור אפור קטן שטייל לו ורחרח פירות
~~~~
באלבאזור יודע : דחיפה עלי טער ושוט גפן[/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/261.png[/IMG][/QUOTE]
קוראים לא מנטה וזה סופי !
" כל הכבוד מנטה ! מצאת פוקימון ! קדימה , דחיפה ולאחר מכן עלי תער , צא !! " אומר וצופה במתרחש .
מחפש לי מקום ישיבה ומתיישב על אבן גדולה , ובודק את פוצ'יאנה בפוקידקס .
-
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
לא?
~~~
באלבאזור משתמש בדחיפה שממנה פוציאנה מתחמק, באלבאזור שולח עלי טער ופוציאנה מנסה לקפוץ אליהם אבל הם קטנים וחדים והוא מחליק ונפצע ברגליו, הוא שולח לעבר באלבאזור (מנטה) כדור צל אימתני
שפגע בו, הוא מיהר בנשיכה אל הרגל של באלבאזור ובאלבאזור צעק בכאב
[/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/261.png[/IMG]
פוציאנה
סוג:נורמל חושך
פוציאנה הוא פוקימון עקשן, הוא אוהב להילחם ויכול להיות מאוד נאמן וגם מאוד לא נאמן, יש לו אופי קצת הפכפך והרבה מאמנים לא רוצים ואתו כי הם לא מבינים תחוזק שלו, אבל כשמצליחים לנצל את זה הוא חזק מאוד
-
[QUOTE=sigal123;1099352][COLOR="DarkOrchid"]כריס
לא?
~~~
באלבאזור משתמש בדחיפה שממנה פוציאנה מתחמק, באלבאזור שולח עלי טער ופוציאנה מנסה לקפוץ אליהם אבל הם קטנים וחדים והוא מחליק ונפצע ברגליו, הוא שולח לעבר באלבאזור (מנטה) כדור צל אימתני
שפגע בו, הוא מיהר בנשיכה אל הרגל של באלבאזור ובאלבאזור צעק בכאב
[/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/261.png[/IMG]
פוציאנה
סוג:נורמל חושך
פוציאנה הוא פוקימון עקשן, הוא אוהב להילחם ויכול להיות מאוד נאמן וגם מאוד לא נאמן, יש לו אופי קצת הפכפך והרבה מאמנים לא רוצים ואתו כי הם לא מבינים תחוזק שלו, אבל כשמצליחים לנצל את זה הוא חזק מאוד[/QUOTE]
' נשמע חזק הפוקימון הזה ... ' אחשוב לעצמי , ואז אשמע את צעקתו של פורסט ( זה בסדר ? XD ) .
" אוי לא ! פורסט אתה חייב לקום ולנצחח ! אני מאמין בך ! ואתה יכול לעשות את זה ! תתפוס אותי בעלי גפן וזרוק אותו על אחד העצים , לאחר מכן השתמש במקתפת דחיפה חזקה במיוחד , אני סומך עלייך , צא !! " אומר במהירות רבה ואז חושב לעצמי ' דיברתי הרבה ... זה קרה מהר .. קדימה פורסט ... '
-
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
זה פורסט של מנטה :)
אותי? אתה רוצה שהוא יזרוק אותך?
~~~
מנטה :))) משתמש בגפן אלב פוציאנה נושך אותם בחוזקה, מנטה מתעצבן ויוצא בדחיפה חזקה במיוחד שפוגעת בו מאוד, לאחר מכן הוא משתמש בעלי טער מאוד חזקים שפוגעים בו גם, פוציאנה שולח כדור סגלגל שחרחר אבל באלבאזור מנפץ אותו בעלי טער שבסוף פוגעים גם בפוציאנה, פוציאנה מתנשף אבל עידן עומד[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1099357][COLOR="DarkOrchid"]כריס
זה פורסט של מנטה :)
אותי? אתה רוצה שהוא יזרוק אותך?
~~~
מנטה :))) משתמש בגפן אלב פוציאנה נושך אותם בחוזקה, מנטה מתעצבן ויוצא בדחיפה חזקה במיוחד שפוגעת בו מאוד, לאחר מכן הוא משתמש בעלי טער מאוד חזקים שפוגעים בו גם, פוציאנה שולח כדור סגלגל שחרחר אבל באלבאזור מנפץ אותו בעלי טער שבסוף פוגעים גם בפוציאנה, פוציאנה מתנשף אבל עידן עומד[/COLOR][/QUOTE]
אמרתי פורסט ! תגידי את רוצה לשגע אותי ? XD
" כל הכבוד פורסט ! עכשיו , עליי תער צאא !! " אומר וכבר פחות מתלהב מהקרב .
' מעניין מה יקרה .. כאילו שזה באמת מעניין '
-
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
עכשיו מנטה :)
~~~~
פוציאנה התחמק ושרט את מנטה ואז נשך את רגלו, מנטה כעס והשתמש בעלי טער אליו והעיף אותו על עץ, הוא השתמש פעם נוספת בעלי טער חזקים מאוד שעילפו את פוציאנה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1099525][COLOR="DarkOrchid"]כריס
עכשיו מנטה :)
~~~~
פוציאנה התחמק ושרט את מנטה ואז נשך את רגלו, מנטה כעס והשתמש בעלי טער אליו והעיף אותו על עץ, הוא השתמש פעם נוספת בעלי טער חזקים מאוד שעילפו את פוציאנה[/COLOR][/QUOTE]
" כל הכבוד באלבאזור ! " צועק בשמחה .
' מה אני אמור לעשות עכשיו ' .. אחשוב לעצמי .
' אה אני זוכר ! לפי מה שקראתי בספר צריכים לזרוק פוכדור ! ' אומר ואזרוק פוכדור לאחר כמה שניות של מחשבה .
-
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
לאחר מספר דקות של חשיבה אתה מחליט לזרוק אליו פוקדור
אתה זורק אליו פוקדור ריק אבל הוא מפספס, אתה מנסה שנית והפוקדור פוגע בפוציאנה הקטן,
נידנוד ראשון..
נידנוד שני..
נידנוד שלישי..
נתפס![/COLOR]
-
" יש תפסתי פוקימון ! " צועק בקול רם ושומע את הציפורים עפות מהעצים .
' פוצ'יאנה הזה יהיה חלק חשוב בצוות שלי .. ' אומר וזורק את הפוכדור : " צא פוצ'יאנה ! אני המאמן החדש שלך , ותכיר את פורסט , החבר שלך למסע " אני אומר בחיוך .
" בואו נמשיך ללכת ! " אצעק בנחישות .
-
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
אתה מוציא אותו והוא מסתכל אליך, אתם מתחילים לכת אבל הוא מתעלף,
הוא תשוש מאוד מהקרב שלו מול מנטה![/COLOR]
-
פורסט ! ולמה תגובות של שני מילים ? Xd
" הוא כנראה מאוד תשוש פורסט ... תחזור לפוכדור פוצ'יאנה ! " אומר ומחזיר את פוצי'אנה לפוכדור .
" בואו נלך לעיר השנייה , אל מרכז הפוקימונים ! " אצעק בחוזקה .
-
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
אוקי אם פעם הבאה אתה לא מצוטט אתה יוצא מהמשחק !
~~~~
אתה צועק בחוזקה ופתאום אתה רואה מלא עייניים מסתכלות אלייך באימה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1099553][COLOR="DarkOrchid"]כריס
אוקי אם פעם הבאה אתה לא מצוטט אתה יוצא מהמשחק !
~~~~
אתה צועק בחוזקה ופתאום אתה רואה מלא עייניים מסתכלות אלייך באימה[/COLOR][/QUOTE]
אבל למה התגובות שלך זה משפט אחד ?.. טוב אז גם אני אגיב ככה
אני מסתכל על העיניים הולך לכיוונם ובועט באחד מזוגות העיניים .
-
[QUOTE=sigal123;1098372][COLOR="RoyalBlue"]דור
אתה מחזיר את כולם לפוקדורים ובא לצאת החוצה אבל מרגיש אשמה שאתה רואה תחדר ככה[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפאנפי: פאנפי, תשתמש בחדק שלך כדי לשאוב את המים ותוציא אותם החוצה!
-
[quote=sigal123;1099251][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה זורק אל שינקס פוקדור אבל הוא יוצא ממנו במהירות[/COLOR]
[COLOR=red]"תן למיקצוענית" אמרה הנערה ושלפה פוקדור "צא אקסיו!" קראה הנערה ואקסיו יצא "קדימה צא בנשיכה!" קראה הנערה ואקסיו נשך את זנבו של שינקס שצעק "אקסיו נשימת דרקון!" קראה הנערה ושינקס הועף בנשימת דרקון קטלנית ותקף במכת ברק" תחמוק!" קראה הנערה ואקסיו חמק שינקס השתמש פעם נוספת במכת ברק "חפירה!" קראה הנערה ואקסיו נכנס למערה וניצל, "צא בנשיכה!" קראה הנערה, אקסיו יצא מלמטה ונשך את רגלו של שינקס והעיף אותו לעץ "פוקדור צא!" קראה הנערה, שינקס נכנס לפוקדור ולאחר מספר נידנודים הוא נחתם ועמד שם, ליד העץ [/COLOR][/quote]
אני אומר למאמנת "כל הכבוד לך! למרות שרציתי לתפוס אותו, אבל לא נורא!
טוב, לגבי השאלה שלי, את רוצה להצטרף אליי?
-
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
אתה מנסה לבעוט בזוג עייניים אבל הם נעלמים, הם נועצים בך מבטים חשדניים ופתאום מלא ספירוים באים אליך ומנקרים אותך ואת באלבאזור[/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/21.png[/IMG]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
פאנפי מתחיל לשאוף תמים ומוציא אותם דרך החלון, אתה מוצא סמרטוט ועוזר לו ותוך כמה דקות החדר אפילו מבריק מניקיון[/COLOR][COLOR="Red"]איתי
"אממ ק כרגע כי אין לך פוקימון חוץ מהצרמנדר שלך ולי יש שניים" קראה הנערה "אני לנה ואתה?" קראה הנערה[/COLOR]
-
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"אממ ק כרגע כי אין לך פוקימון חוץ מהצרמנדר שלך ולי יש שניים" קראה הנערה "אני לנה ואתה?" קראה הנערה [/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=black]"היי לנה שמי איתי.[/COLOR]
[COLOR=#000000]תגידי את יודעת איפה יש מרכז פוקימונים קרוב?" אשאל את המאמנת.[/COLOR]
-
[COLOR="Red"]איתי
"בעוד לא קצת זמן אז כדי שנתחיל ללכת" היא אומרת ואתם מתחילים ללכת, אתה מסתכל סביב ורואה שטיפה מחשיך ויש מלא עייניים לבנות שנועצות בכם מבטים[/COLOR]
-
[COLOR="Red"]איתי
"כן יש עוד זמן" היא אומרת ואתם מתחילים ללכת, אתה רואה שטיפה מחשיך ומסביבך יש מלא עייניים שנועצות בך מבטים ואתה טיפה מפחד[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
זאת הייתה תגובה לגמרי ספאמית אני מבקשת לארוך (זאת שאחרי)
~~~~
אתה רץ ואתה מרזיק את באלבאזור ומנקרים אותך מלא, באלבאזור מרחרח ואתה בסוף מוצא מסתור בתוך גזע עץ חלול שאותו הם גם מתחילים לנקר[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1099749][COLOR="DarkOrchid"]כריס
אתה מנסה לבעוט בזוג עייניים אבל הם נעלמים, הם נועצים בך מבטים חשדניים ופתאום מלא ספירוים באים אליך ומנקרים אותך ואת באלבאזור[/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/21.png[/IMG]
[/QUOTE]
' אוי לא .. זה לא טוב ' אחשוב לעצמי .
" באלבאזור ! בוא נחפש מערה או מקום שנוכל להסתתר בו ! ופוצ'יאנה , אתה תחזור בינתיים לכדור שלך ! " אומר ומכניס את פוצי'אנה לפוכדור שלו תוך כדי ריצה מהירה , משתדל שלא למעוד ומחפש מקום מסתור .
-
[QUOTE=sigal123;1099768][COLOR="Red"][COLOR="DarkOrchid"]כריס
זאת הייתה תגובה לגמרי ספאמית אני מבקשת לארוך (זאת שאחרי)
~~~~
אתה רץ ואתה מרזיק את באלבאזור ומנקרים אותך מלא, באלבאזור מרחרח ואתה בסוף מוצא מסתור בתוך גזע עץ חלול שאותו הם גם מתחילים לנקר[/COLOR][/QUOTE]
' מה אני עושה עכשיו ?! ' אחשוב בליבי ואכנס ללחץ היסטרי ...
" אלוהים בבקשה תעזור לי ! " אצעק בקול ואתחיל למשש את גזע העץ ' אולי יש כאן משהו שיכול לעזור לי ' אחשוב
-
[quote=sigal123;1099768][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"כן יש עוד זמן" היא אומרת ואתם מתחילים ללכת, אתה רואה שטיפה מחשיך ומסביבך יש מלא עייניים שנועצות בך מבטים ואתה טיפה מפחד[/COLOR][/quote]
אני מפחד מעט מהעיניים ושואל את נלה "תגידי נלה, יש לנו איפה לישון כי אני פוחד ובלי אקסיו מדקיפ ושינקס אני לא בטוח כי צ'ארמנדר תשוש.
לאחר התשובה שלה אני שואל בצעקה "מי שם? מה אתם רוצים מנלה וממני? אתם פוקימונים? אתם מאמנים?"
אני צועק לכיוון העיניים "תזדהו עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
-