-
[COLOR="Red"]איתי
"יש לנו במרכז הפוקימונים וזה ספירו כנראה שהם יתקפו ואתנו.. עכשיו" אמרה נלה והספירוים רצו לעבריכם בהתעפפויות ובניקור "אקסיו מדקיפ צאו באקדח מים ובנשימת דרקון וכדורי בוץ ובחפירה!" קראה נל, שני הפוקימונים יצאו והשתמשו באקדח מים ובנשימת דרקון , שהעיפו כמה ספירוים לאחר מכן הם השתמשו בכדורי בוץ וחפירה וגם זה העיף ספירוים אבל עדין באו מלא [/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
אתה עוצם את עייניך ופוקח אותן, אתה רואה שבגזע יש חורים ומקורות , באלבאזור מעיף אותן אם גפנים אבל הגפנים נפגעים קצת והוא עוצם את עיניו בכאב, אתה מסתכל ורוא האיך באלבאזור מתאמץ אבל בסוף נהיה חור רציני, באלבאזור גורר אותך בריצה ואתם מגיעים למבוי סתום, אתה רואה את הספירוים וחושב שזה הסוף אבל פתאום אתה רואה איך כול הספירוים מתחשמלים ומולך עומד יצור קטן ולידו איש, והספירוים נופלים אל הרצפה, מחושמלים,[/COLOR][IMG]http://img403.imageshack.us/img403/7180/lelouchq.png[/IMG][IMG]http://up351.siz.co.il/up1/nzlzwizlmziy.png[/IMG]
-
[QUOTE=sigal123;1099786][COLOR="Red"][COLOR="DarkOrchid"]כריס
אתה עוצם את עייניך ופוקח אותן, אתה רואה שבגזע יש חורים ומקורות , באלבאזור מעיף אותן אם גפנים אבל הגפנים נפגעים קצת והוא עוצם את עיניו בכאב, אתה מסתכל ורוא האיך באלבאזור מתאמץ אבל בסוף נהיה חור רציני, באלבאזור גורר אותך בריצה ואתם מגיעים למבוי סתום, אתה רואה את הספירוים וחושב שזה הסוף אבל פתאום אתה רואה איך כול הספירוים מתחשמלים ומולך עומד יצור קטן ולידו איש, והספירוים נופלים אל הרצפה, מחושמלים,[/COLOR][IMG]http://img403.imageshack.us/img403/7180/lelouchq.png[/IMG][IMG]http://up351.siz.co.il/up1/nzlzwizlmziy.png[/IMG][/QUOTE]
" מ-מ-מ-מ-י-י אתה ? " אשאל בגמגום .
" ת-ת-ודה ר-רבה " אגיד ואברח במהירות .
"באלבאזור רוץ ! אני חושב שהאיש הזה מסוכן ! ראית איך הוא חיסל את כל הספירואים האלה במכה אחת ?! " אומר ומשתדל לרוץ בקצב של באלבאזור .
עריכה :
נעשה באלבאזור וזהו XD
-
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
יאלה :)
~~~
אתה רץ והוא מסתכל אליך במבט מופתע, "אין לי כוח לשטויות" אמר האיש "ואין לי כוח שיחשפו אותי" אמר שנית ודי נלחצת ורצתה מהר יותר "אממ ג'וליטון תשתמש בזריזות ונשיכה" קרא האיש, גוליטון השיג אותך במהירות ונשך לך את קצה המכנס וגרר אותך אליו "מעניין אם יש לי חבל" אמר האיש ולבסוף מצאת את עצמך קשור לעץ יחד אם באלבאזור שג'וליטון משגיח אליכם "אוף אין פה קליטה איך אני יודיע למפקד?!" הוא צעק בכעס[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1099790][COLOR="DarkOrchid"]כריס
יאלה :)
~~~
אתה רץ והוא מסתכל אליך במבט מופתע, "אין לי כוח לשטויות" אמר האיש "ואין לי כוח שיחשפו אותי" אמר שנית ודי נלחצת ורצתה מהר יותר "אממ ג'וליטון תשתמש בזריזות ונשיכה" קרא האיש, גוליטון השיג אותך במהירות ונשך לך את קצה המכנס וגרר אותך אליו "מעניין אם יש לי חבל" אמר האיש ולבסוף מצאת את עצמך קשור לעץ יחד אם באלבאזור שג'וליטון משגיח אליכם "אוף אין פה קליטה איך אני יודיע למפקד?!" הוא צעק בכעס[/COLOR][/QUOTE]
" מי אתה לעזאזל ?! מה אתה רוצה ממני ?! " אני אשאל בבהלה ואנסה להשתחרר מהכבל תוך כדי שאני לוחש לבאלבאזור : " תשתמש בהצלפת גפן בכדי לתת לי את הפוכדור של פוצ'יאנה מהחגורה ! ככה הוא ישחרר אותנו בנשיכה ונברח ! מהר ! כל עוד גבו מסובב כלפינו ! " אומר ומתפלל שנצליח .
-
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
באלבאזור התחיל לחפש אבל לא מצא שום פוקדור "אתה מחפש את זה ?" אמר האיש והציג לך 6 פוקדורים
"עכשיו שתהיה פה קליטה כבר" קרא האיש והתחיל לנסות להפעיל את מכשיר הקשר שלו ולבסוף חייך "וואלה" הוא אמר וצילצל למשהו "כן המפקד תפסתי מישהו, הוא נראה כמו טירון , הצלתי אותו מאיזה ספירוים ולא יכולתי.." קרא האיש למכשיר הקשר "מה זאת אומרת לשחרר אותו?! כמו הילד המעצבן ההוא מקודם?! הוא ראה אותי מה אם הוא יאמר את זה לאויב שלנו ?!" צעק האיש בכעס "שהיה" הוא אמר וניתק תמכשיר בכעס וניסה להירגע, הוא שלף סכין קטן וחשבת שהוא רוצה להרוג אותך ועצמת את עייניך, אבל ראית שהחבל משוחרר ובתיק שלך יש את כול הפוקדורים "לך וחסר לך ואתה אומר למישהו משהו אליי" אמר האיש [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1098192][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"אה.." אמר עדן, על כתפו עמד ויקטיני קטן שהסתכל אליך עמוקות, לאחר מכן הוא טס אליך הסתובב סביבך וחזר לעדן
"נראה שויקטני אוהב אותך" אמר עדן בחיוך קטן, "טוב אם אתה מהמגויסים החדשים אתה לא צריך לדעת על זה אבל בכול מקרה אם תפגוש מישהו אם גינס קצר ושער אסוף לגובהה בתסרוקת מוזרה בצבע חום תאמר לה שתלך לG23 וסן תוציאי אותו בקשה " אמר עדן והסתכל אליך הסתכל אליו והיית מוכרך פשוט לדעת עוד פרטים[/COLOR][COLOR="YellowGreen"]מאי
פעם אחרונה מאי אם תא לא מצוטט אז את באמת תצאי מהמשחק
~~~~~
את רוצה לתחרות ובגלל שאנחנו בפיגור רציני אז עשית תמופע ועברת!
את רואה שאת נלחמת מול מישהי בשם ניקי[/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"]סהר
אתה משחרר את האנשים אבל אתה נתקע אם הנערה
"בתיק שלי יש פנס תביא אותו" היא אומרת לך ולאחר מספר דקות אתה רואה על מדף כמה תיקים, הילד והאיש המבוגר לוקחים את חפציהם ותיק וורוד נשאר שם ולידו גם התיק שלך[/COLOR][COLOR="DarkRed"]
עומר
פתחתה עמוד מאה!
אתה מקבל אגדי!
ואתה תראה איזה אחר כך
~~~~~
אתה אורז תפאפינים "אתה לא חייב כלום" אמרה לינה ושמחת ויצאת מהמקום ופתאום אתה רואה שכבר נהיה חושך![/COLOR][/QUOTE]
" אוקי קדימה צ'רובי , סינדיקוויל . בואו נלך להתאמן ~ " אומר לצ'רובי וסינדיקוויל ואצא לבחוץ .
__
עשיתי תגובה לא קשורה כי התחרות כבר נגמרה . סליחה שלא הגבתי הרבה, אני אשתדל להגיב יותר .
-
[COLOR="YellowGreen"]מאי
את יוצאת לבחוץ ופתאום רואה פוקדור ![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1099795][COLOR="DarkOrchid"]כריס
באלבאזור התחיל לחפש אבל לא מצא שום פוקדור "אתה מחפש את זה ?" אמר האיש והציג לך 6 פוקדורים
"עכשיו שתהיה פה קליטה כבר" קרא האיש והתחיל לנסות להפעיל את מכשיר הקשר שלו ולבסוף חייך "וואלה" הוא אמר וצילצל למשהו "כן המפקד תפסתי מישהו, הוא נראה כמו טירון , הצלתי אותו מאיזה ספירוים ולא יכולתי.." קרא האיש למכשיר הקשר "מה זאת אומרת לשחרר אותו?! כמו הילד המעצבן ההוא מקודם?! הוא ראה אותי מה אם הוא יאמר את זה לאויב שלנו ?!" צעק האיש בכעס "שהיה" הוא אמר וניתק תמכשיר בכעס וניסה להירגע, הוא שלף סכין קטן וחשבת שהוא רוצה להרוג אותך ועצמת את עייניך, אבל ראית שהחבל משוחרר ובתיק שלך יש את כול הפוקדורים "לך וחסר לך ואתה אומר למישהו משהו אליי" אמר האיש [/COLOR][/QUOTE]
" מי אתה חושב שאתה ?! אני אתלונן עלייך ! עוף מפה מיד ! או שתשלם לי משהו או שאני מתלונן ! " אומר בכעס .
-
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
"בוא נעה את זה ככה" אמר האיש וחייך "אם אתה מתלונן אז יש לי רשות לעשות כול מה שבא לי איתך" קרא האיש והדגיש את המילה כול וקצת פחדת[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1099800][COLOR="DarkOrchid"]כריס
"בוא נעה את זה ככה" אמר האיש וחייך "אם אתה מתלונן אז יש לי רשות לעשות כול מה שבא לי איתך" קרא האיש והדגיש את המילה כול וקצת פחדת[/COLOR][/QUOTE]
" רק תנסה אותי ! " אצעק ואחביא חיוך קטן בעודי מחזיק את הפוכדור של פוצ'יאנה .
-
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
"לנסות אותך? ברגע שאתה מאיים אליי אני יכול לקשור אותך פה לכמה שעות" הוא אמר בחיוך [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1099805][COLOR="DarkOrchid"]כריס
"לנסות אותך? ברגע שאתה מאיים אליי אני יכול לקשור אותך פה לכמה שעות" הוא אמר בחיוך [/COLOR][/QUOTE]
" נראה אותך ! " אצעק בחוזקה ואחביא את הפחד , אחשוב לעצמי 'הוא יהרוג אותי ' ...
ע"מ 111 שלי .
-
[QUOTE=sigal123;1099797][COLOR="YellowGreen"]מאי
את יוצאת לבחוץ ופתאום רואה פוקדור ![/COLOR][/QUOTE]
" הי פוקדור ! "
" מעניין מה יש בתוכו .. "
אומרת ומתכופפת להרים את הפוקדור .
' כדאי לפתוח אותו ? ... ' אשאל את עצמי ואחרי כמה רגעים אפתח את הפוקדור כדי לדעת עם יש בו פוקימון .
-
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
אתה יכול לבחור מבין 4 הפוקימונים הבאים:
[IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=417[/IMG][IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=587[/IMG][IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=370[/IMG][IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=335[/IMG]
~~~~~~
"טוב אז בוא נראה" אמר האיש "תראה לי יש יותר מ3 פוקימונים ולך? פוקימון מאוד תשוש וזהו ואולי עוד אחד "אמר האיש וחייך "יותר נכון אחד מעולף" הוא אמר וחייך חיוך גדול יותר[/COLOR][COLOR="YellowGreen"]מאי
את מסתכלת אליו ואת רואה שבתוכו יש פוקימון והוא נראה חזק במיוחד![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1099811][COLOR="DarkOrchid"]כריס
אתה יכול לבחור מבין 4 הפוקימונים הבאים:
[IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=417[/IMG][IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=587[/IMG][IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=370[/IMG][IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=335[/IMG]
~~~~~~
"טוב אז בוא נראה" אמר האיש "תראה לי יש יותר מ3 פוקימונים ולך? פוקימון מאוד תשוש וזהו ואולי עוד אחד "אמר האיש וחייך "יותר נכון אחד מעולף" הוא אמר וחייך חיוך גדול יותר[/COLOR][COLOR="YellowGreen"]
מאי
את מסתכלת אליו ואת רואה שבתוכו יש פוקימון והוא נראה חזק במיוחד![/COLOR][/QUOTE]
" וואו !! הוא נראה ממש חזק ! , " אומר " בוא נבדוק עליו בפוקדקס . "
אומר ויוציא את הפוקדקס ואבדוק מי הפוקימון הזה .
-
[quote=sigal123;1099811][COLOR=darkorchid]כריס[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]אתה יכול לבחור מבין 4 הפוקימונים הבאים:[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]"טוב אז בוא נראה" אמר האיש "תראה לי יש יותר מ3 פוקימונים ולך? פוקימון מאוד תשוש וזהו ואולי עוד אחד "אמר האיש וחייך "יותר נכון אחד מעולף" הוא אמר וחייך חיוך גדול יותר[/COLOR][color="YellowGreen"]
[/quote][IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=587[/IMG] בחרתי בו ! ויש לי מתקפה נכון ? אני רוצה שהוא ילמד מכת וולט !
" לא , יש לי פוקימון אחד , שיכול לקרוע אותך ! " אומר בפחד . ( אני מתכוון לפוקימון החדש שלי , אגב איך קוראים לו ? )
" אתה בטוח שאתה לא מפחד ? " אומר ומנסה להסתיר את הפחד שלי .
-
[COLOR="YellowGreen"]מאי
את מחפשת בפוקדע ורואה שזהו גראוודר!
את מחליטה להוציא אותו ומהפוקדור יוצאת מישהו אם שמלה בצבע לבן שנראת יפיפה, היא מסתכלת אלייך ופתאום נופלת[/COLOR][IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/plat1fn/282.png[/IMG]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
אוקי אתה תקבל אותו
אין לך אותו עדין
~~~~~
אתה חושב אל איזה פוקימון להשתמש ואתה קצת פוחד אפילו מאוד מיכוון שכול פוקימוניך לא במצב להילחם ואתה רואה פתאום פוקדור לידך בין השיחים![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1099815][COLOR="YellowGreen"]מאי
את מחפשת בפוקדע ורואה שזהו גראוודר!
את מחליטה להוציא אותו ומהפוקדור יוצאת מישהו אם שמלה בצבע לבן שנראת יפיפה, היא מסתכלת אלייך ופתאום נופלת[/COLOR][IMG]http://www.gtsplus.net/files/images/sprites/plat1fn/282.png[/IMG]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
אוקי אתה תקבל אותו
אין לך אותו עדין
~~~~~
אתה חושב אל איזה פוקימון להשתמש ואתה קצת פוחד אפילו מאוד מיכוון שכול פוקימוניך לא במצב להילחם ואתה רואה פתאום פוקדור לידך בין השיחים![/COLOR][/QUOTE]
" אה ! את בסדר ? " אומרת ועוזרת לה לקום .
" וואו את ממש יפה וחזקה ! תגידי , את אולי רוצה להצתרף אלי לצוות ? D: " שואלת את גראדוור בחיוך .
-
[QUOTE=sigal123;1099815][COLOR="YellowGreen"]["]כריס
אוקי אתה תקבל אותו
אין לך אותו עדין
~~~~~
אתה חושב אל איזה פוקימון להשתמש ואתה קצת פוחד אפילו מאוד מיכוון שכול פוקימוניך לא במצב להילחם ואתה רואה פתאום פוקדור לידך בין השיחים![/COLOR][/QUOTE]
חחח איזה כיף ך-may-chan היא מקבלת פוקימון בהתפתחות אחרונה חינם XD
בלי לחשוב אפילו אני אזנק אל תוך השיח ואזרוק את הפוכדור במהרה ואצפה שמשהו טוב יקרה .
-
[COLOR="YellowGreen"]מאי
את עוזרת לה לקום אבל את רואה שהיא מעולפת ונפגעה קשה מאוד ממשהו![/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
היא קיבלה אותו לפני חמישים ומשהו שנה אבל פשוט לא הגיבה הרבה
~~~
אתה זורק תפוקדור וממנו יוצא אלמוגה! (לא שווה להביא תמונה כי יש למעלה)
אתה בודק את מתקפותיו ורואה הוא יודע:
דחיפה מכת ברק כדור אנרגיה מכת וולט וכנף ברזל[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1099818][COLOR="YellowGreen"]מאי
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
~~~
דחיפה מכת ברק כדור אנרגיה מכת וולט וכנף ברזל[/COLOR][/QUOTE]
' חזק ! ' אחשוב לעצמי .
" אוקיי אתה מוכן ? אפס ! " אומר בביטחון עצמי גבוהה ובוהה באלמוגה המרהיב שקכרגע יצא מהפוכדור .
-
[QUOTE=sigal123;1099818][COLOR="YellowGreen"]מאי
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
~~~
דחיפה מכת ברק כדור אנרגיה מכת וולט וכנף ברזל[/COLOR][/QUOTE]
" אויש ! "
" סינדיקוייל , צ'רובי , תעזרו לי להביא אותה למרכז הפוקימונים ! " פוקדת עליהם .
-
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
הפוקימונית הקטנה מתמודדת ומביטה אל ג'וליטון
"אממ.. לא שווה לי" אמר האיש "צא אוניקס!" קרא האיש והוציא מהפוקדור שלו פוקימון נחש סלעים מאיים שהפחיד לחלוטין את אמלוגה[/COLOR][IMG]http://www.serebii.net/pokedex-dp/evo/095.png[/IMG]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
צרובי וסינדיקוויל מרזיגים ברגלים שלה ואת בראש ואתם לוקחים אותה למרכז הפוקימונים, לאחר מספר דקות אתם מגיעים ושתי אחיות ג'וי רצות אליך במהירות,
"מה קרה?" שאלה אחד מהן לבינתיים שצנסי והשנייה העלו את גראוודר אל אלונקה ולקחו אותה משם[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1099821][COLOR="DarkOrchid"]כריס
"אממ.. לא שווה לי" אמר האיש "צא אוניקס!" קרא האיש והוציא מהפוקדור שלו פוקימון נחש סלעים מאיים שהפחיד לחלוטין את אמלוגה[/COLOR][IMG]http://www.serebii.net/pokedex-dp/evo/095.png[/IMG]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
צרובי וסינדיקוויל מרזיגים ברגלים שלה ואת בראש ואתם לוקחים אותה למרכז הפוקימונים, לאחר מספר דקות אתם מגיעים ושתי אחיות ג'וי רצות אליך במהירות,
"מה קרה?" שאלה אחד מהן לבינתיים שצנסי והשנייה העלו את גראוודר אל אלונקה ולקחו אותה משם[/COLOR][/QUOTE]
" מצאתי את הפוקדור הזה ויצאה ממנו גראוודר והיא נפלה והתעלפה .. לא יודעת למה , אתם תוכלו לרפות אותה ? " שואלת בדאגה .
-
[COLOR="YellowGreen"]מאי
"כמובן" קראה האחות ג'וי ולקחה ממך תפוקדור שלה וביקשה ממך להמתין על הספות ורצה לחדר הטיפולים ומאור עניין אותך לדעת מה שלום גראוודר ומה יש בחדר הזה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1099325][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"אני סגנית קפטן למה נראה לך שאני יאמין למישהו שהוא בדרגה הכי נמוכה" אמר האיש
"למרות שאני משועממת רצח.." נשמע הקול " חצי שעה לקח לי ללכת משם ולפוצץ תמקום אבל הייתי תקועה שם שבועיים! שבועיים בתוך חור מסריח אם עוד זקן שאין לו מושג מהחיים שלו " אמר הקול בעיצבון ופתאום נזכרת במשהו[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]
'דרגה נמוכה?' מה פשר הדבר אני חושב לעצמי.
"היי אם נסגור את העסקה הזאת שנינו נצא מזה בשלום,אני רק רוצה לטובת הפוקימונים" אני אומר לה.
-
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"תראה אני כרגע לא במצב רוח מעולה, אין לי כוח לעסקאות והכול ואני מתקשרת למפקד" נשמע הקול, שמעת קול חיוג וזיהת את הקול שבתוך הטלפון זה היה עדן![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1099873][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"תראה אני כרגע לא במצב רוח מעולה, אין לי כוח לעסקאות והכול ואני מתקשרת למפקד" נשמע הקול, שמעת קול חיוג וזיהת את הקול שבתוך הטלפון זה היה עדן![/COLOR][/QUOTE]
'אני לא מאמין איזה טעות איומה' אני חושב לעצמי בפאדחנות.
כאשר אני מזהה את קולו של עדן אני ממהר לצעוק לה:"חכי אני אתכם" אני צועק לה בחוזקה.
"אני נמצא אתכם בצוות עדן מכיר אותי זה הוא נכון? תשאלי אותו" אני אומר לה.
-
"אין קליטה" נשמע הקול בעיצבון, אתה שומע רעש של מסוקים מעליך, לא ברור של מי , "שיט" נשמע הקול, "גלייד גראוודר טפלו בהם!" נשמע הקול , הרגשת מכה חזקה בגב, והרגשת כיאלו הזמן עובר מהר ואז התעוררת עוד פעם במקום חשוך, כנראה במערה, "טור.." נשמע קול כנראה של טורציק, והצלחת לראות אותו ואת מריל ונוטו וגיליתה שאתה עוד פעם קשור אבל אתה יכול לקרוע תחבל[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1099875][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"אין קליטה" נשמע הקול בעיצבון, אתה שומע רעש של מסוקים מעליך, לא ברור של מי , "שיט" נשמע הקול, "גלייד גראוודר טפלו בהם!" נשמע הקול , הרגשת מכה חזקה בגב, והרגשת כיאלו הזמן עובר מהר ואז התעוררת עוד פעם במקום חשוך, כנראה במערה, "טור.." נשמע קול כנראה של טורציק, והצלחת לראות אותו ואת מריל ונוטו וגיליתה שאתה עוד פעם קשור אבל אתה יכול לקרוע תחבל[/COLOR][/QUOTE]
"מה מה זה איפה אני" אני פוקח עיניים ומסתכל סביב.
"איי" אני מוציא כל כאשר אני זז ומרגיש את גבי הכאוב.
'שיט אני עוד פעם קשור' אני חושב לעצמי איזה מזל ביש.
אני מסתכל ושם לב לטורצ'יק נוטו ומריל,"חברים אתם בסדר" אני אומר בשמחה רבה.
אני שם לב שהקשר חלש במקצת ומגלה אפשרות להשתחרר,"קדימה חברים" אני אומר לפוקימונים שיעזרו לנו להשתחרר.
לאחר מכן אני אחפש דרך החוצה מהמערה עם כל שלושת הפוקימונים.
-
אתה מותח את השרירים שלך קצת כדי להתמתח ואתה מנסה לפתוח את הקשר ומצליח!
טורציק ונוטו ומריל עוקבים אחריך ואתה מסתכל לבחוץ ורואה את הדמות, לפחות רק את הצללית שלה, אתה מסתכל למטה ורואה שטיפה קטנה נופלת מהצללית וזה לא נראה כמו מים[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1099879][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אתה מותח את השרירים שלך קצת כדי להתמתח ואתה מנסה לפתוח את הקשר ומצליח!
טורציק ונוטו ומריל עוקבים אחריך ואתה מסתכל לבחוץ ורואה את הדמות, לפחות רק את הצללית שלה, אתה מסתכל למטה ורואה שטיפה קטנה נופלת מהצללית וזה לא נראה כמו מים[/COLOR][/QUOTE]
'נראלי שהיא בוכה' אני חושב לעצמי.
"מה לעשות בחיים לא נתקלתי במצב כזה" אני לוחש לעצמי בשקט ומסנה בראשי לחשוב על תוכנית פעולה.
"אוקיי,טורצ'יק נוטו מריל שימו לב תהיו מוכנים לכל דבר כי יש מצב שזהו תרגיל,בואו אחריי" אני מסמן להם לאחר שאני מסיים את דבריי ומתחיל ללכת בצעדים שקטים על קצות האצבעות.
'נקווה שהיא לא מכינה לי הפתעה' אני חושב לעצמי תוך כדי.
-
"מה אתה עושה?" נשמע קול, אתה רואה את גלייד חוסם את דרכך "תחזור" קרא הקול, "אם אתה רוצה ללכת תלך רק.. שאתה הולך לך למפקדה שבעיר הבאה" קרא הכול, שמת לב שאלה לא דמעות בצבע שקוף יותר.. אדמדם[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1099882][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"מה אתה עושה?" נשמע קול, אתה רואה את גלייד חוסם את דרכך "תחזור" קרא הקול, "אם אתה רוצה ללכת תלך רק.. שאתה הולך לך למפקדה שבעיר הבאה" קרא הכול, שמת לב שאלה לא דמעות בצבע שקוף יותר.. אדמדם[/COLOR][/QUOTE]
"קרה משהו?" אני שואל אותה מתוך אינטרסים אנוכיים ומבלי כוונה לעצבן אותה.
"אני אלך,רק תני לי ולפוקימונים שלי ללכת" אני אומר לה בקול חלש טיפה ורגוע.
-
[QUOTE=sigal123;1099821][COLOR="DarkOrchid"]כריס
[COLOR="YellowGreen"]מאי
"מה קרה?" שאלה אחד מהן לבינתיים שצנסי והשנייה העלו את גראוודר אל אלונקה ולקחו אותה משם[/COLOR][/QUOTE]
" אלמוגה אתה יכול לעשות את זה ! מכת וולט עכשיו , צא ! " אומר נחוש בדעתי לנצח ובודק את אוניק בפוקידקס .
' חייבת להיות לו חולשה ' אחשוב לעצמי ואחשוש טיפה מהקרב .
-
"טוב אם אתה רוצה לצאת אין בעיה אבל אם לא הבנת ראו אותך איתי עכשיו וזה לא אומר טוב בשבילך" אמר הקול וזה פתאום עצר אותך על מחשבה אל הציידת ג'יי[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
אלמוגה יוצא במכת וולט אבל זה פוגע באוניקס בקושי בגלל שהחשמל אינו משפיע אליו "זנב ברזל!" קרא האיש ואוניקס העיף בזנבו הענק את אמלוגה בכוח על עץ[/COLOR][IMG]http://www.serebii.net/pokedex-dp/evo/095.png[/IMG]
אוניקס
סוג: אבן
אוניקס פוקימון נחש האבנים, פוקימון זה חזק מאוד וגדול מאוד, ניתן למצוא אותו במכירות ובתעלות מתחת לאדמה, הוא אינו אוהב מים ונשמר ממי תהום, הוא גדול מאוד ואוהב "לחנוק" את אויביו בעזרת גופו
-
[QUOTE=sigal123;1099975][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"טוב אם אתה רוצה לצאת אין בעיה אבל אם לא הבנת ראו אותך איתי עכשיו וזה לא אומר טוב בשבילך" אמר הקול וזה פתאום עצר אותך על מחשבה אל הציידת ג'יי[/COLOR]
[/QUOTE]
איזו ציידת? : O
---------------
"אני ואת עובדים תחת אותו אחד" אני אומר לה.
"עדן,המפקד שלך,אני מכיר אותו ואנחנו לא אויבים,למה את לא מוכנה להקשיב לי" אני מרים את קולי ומנסה להסביר לה.
-
הציידת ג'יי זה שעקבת אחרי הספינה שלך מחתחילה?
~~~
"נו ו?" היא אמרה "אני לעומתך בדרגה פי אלף יותר טובה משלך אחרי עוקבים מליון פעמיים ביום בערך מה זה יעשה לך שתצא? תחשוב קצת" היא אמרה, וראיתה עוד טיפה אדמדמה שנחתה על הרצפה [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1099975][COLOR="DarkSlateBlue"][COLOR="DarkOrchid"]כריס
אלמוגה יוצא במכת וולט אבל זה פוגע באוניקס בקושי בגלל שהחשמל אינו משפיע אליו "זנב ברזל!" קרא האיש ואוניקס העיף בזנבו הענק את אמלוגה בכוח על עץ[/COLOR][IMG]http://www.serebii.net/pokedex-dp/evo/095.png[/IMG]
אוניקס
סוג: אבן
אוניקס פוקימון נחש האבנים, פוקימון זה חזק מאוד וגדול מאוד, ניתן למצוא אותו במכירות ובתעלות מתחת לאדמה, הוא אינו אוהב מים ונשמר ממי תהום, הוא גדול מאוד ואוהב "לחנוק" את אויביו בעזרת גופו[/QUOTE]
"אני מבין שהוא חזק" אצעק אל האיש בעודי צופה באלמוגה הפצוע .
" אלמוגה בוא הנה ! " קורא לו שיתקרב אליי ואז לוחש לו " תשתמש במתקפת וולט חזקה , ולאחר מכן כשהוא ינסה לבלום אותך תקפוץ באוויר ותפגע בעצים שמקיפים אותו ותפיל את כולם עליו ! קדימה אני סומך עלייך ! צא ! "
-
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
אלמוגה יוצאה במכת וולט חזקה לעבר אוניקס "הצלפת זנב!" קרא האיש ואוניקס העיף את אלמוגה ללמעלה שאלמוגה חישמלה את העצים והפילה אותם לעבר אוניקס "צרחה!" קרא האיש, אוניקס צרח צרחה אדירה בקול גבוהה ביותר שאמלוגה נפגעה באוזניה והעצים עפו עליה והאי נפגעה קשה "עכשיו זריקת אבנים!" קרא האיש אוניקס זרק אבן גדולה שמצא אל אמלוגה שהפילה אותו למטה בחוזקה, היא הצליחה לעוף ככה שלא תימעך תחת האבן אבל נפגעה קשה "עכשיו הצלפת זנב!" קרא האיש ואוניקס העיף את אמלוגה הקטנה על עץ בחוזקה אם זנבו, היא פגעה בעץ בחוזקה והתעלפה [/COLOR]