-
[QUOTE=sigal123;1082592][COLOR="DeepSkyBlue"]
יואב
פיפלאפ מתחמק מחצי מהמתקפה ונפגע קצת ומשתמש באקדח מים מה שגרוליט מתחמק אבל נפגע מהניקור, הוא עף על קיר ומתנער קצת "איי מה אתם עושים לגרוליט שלי?!" שמעתה קול וראיתה נערה צצה [/COLOR][IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr036.png[/IMG][/QUOTE]
"אני חשבתי לתפוס אותו, לא ידעתי שהוא של מישהו." אני אומר לה בטון מתגונן ואומר לה:" טוב, להתראות, מצטער!" אני אומר ומנופף לה לשלום ואומר לפיפלאפ:" תחפש פוקימון חשמל, וכשאתה רואה תתקוף בניקור."
-
[quote=sigal123;1082592][COLOR=deepskyblue]סהר[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]"אני חושב ש.. בעיר...אני לא בטוח איך קוראים לה אבל אני נשבע שצריך לעקוף נהר בשביל זה" אמר ברי, [/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]ופתאום הוציא מתוך התיק שלו פוקטץ "אוי אני חייב לזוז מחר נסגרת ההרשמה!" אמר והתחיל ללכת במהירות בשביל לכיוון העיר השנייה[/COLOR][COLOR=green] [/COLOR][/quote]
'בן אדם מוזר הברי הזה...' אחשוב לעצמי "טוב מורקרו אין טעם שנחכה פה תחזור לפוקדור ונתחיל ללכת גם אנחנו לעיר השנייה,אולי נמצא לנו קרב עם מאמן בדרך"אגיד למורקרו ואחזיר אותו לפוקדור
-
[COLOR="Green"]יואב
אתם מחפשים פוקימוני חשמל ולא מוצאים, פיפלאפ מציע או להתאמן אם מישהו או להתאמן על התחרות כלומר על השלב הראשון[/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]
סהר
אתה מחזיר את מורקרו והולך במהירות בדרך ורואה את ברי שבודק משהו
"אההה!!! נשארו רק עוד 5 מקומות!" אמר ברי ואז ראה אותך "או הי שוב פעם אתה! טוב אתה מעכב אותי אז אני צריך לכנוס אותך!" אמר ברי והתחלתה להתעצבן[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1082642][COLOR="Green"]יואב
אתם מחפשים פוקימוני חשמל ולא מוצאים, פיפלאפ מציע או להתאמן אם מישהו או להתאמן על התחרות כלומר על השלב הראשון[/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]
[/COLOR][/QUOTE]
"לא צריך. אני לא רוצה להלחיץ את טייני יותר מדי." אני אומר לפיפלאפ בטון רגוע ואומר לו:" אוקיי, ניסיתי ללמד את כולם מתקפה חדשה, טייני ובלייס וגם ביוטיפליי הצליחו, איתך עוד לא ניסיתי ופוניטה עוד לא הצליח. אז עכשיו אנחנו ננסה. קודם כל, תשתמש בניקור על העץ בזמן שאתה מסתובב." אני אומר לפיפלאפ בטון מהורהר
-
[COLOR="Green"]יואב
פיפלאפ מסתובב ומשתמש בניקור, המקור שלו חודרת דרך העץ ועושה בו חור אבל הוא תקוע!
"פיפפפפאפפפאלאפפיפ" אמר פיפלאפ, אך בגלל שמקורו תקוע זה היה נשמע ככה והוא לא הצליח להשתחרר[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1080598][COLOR=blue]בריינאט[/COLOR]
[COLOR=blue]"בואו נעשה בעצם קרב אחד אחד ואז זוגות ככה נאמן את כולם" אמרה בריאנה" ביוטפלי על חושי" אמרה בריאנה וביוטפלי הבין מיד מה היא רוצה לעשות, הוא לקח גזע עץ ושם באמצע הבריכה הגדולה מה שיצר מחסום,[/COLOR]
[COLOR=blue]"בוויזל אתה תהיה מול יואב איווי אתה מול טרטוויג!" קראה בריאנה ובוויזל צלל למים שבצד שמאל ואיווי נעמד על משטח בצד ימין איפה שטרטוויג "איווי כדור צל למים!" אמרה בריאנה ואיווי שיגר כדור צל קרוב לטרטוויג, טרטוויג קפוץ כדי להתחמק אבל למרבה הפלא הכדור לא בא אליו, הכדור נחת לידו במים ויצר גל מים ענק שהעיף את טרטוויג על האדמה לידך ואז נכנס למים, "איווי צא בצוות כפול !" קראה בריאנה ומלא איווים התחילו להיות על המשטחים וטרטוויג היה מבולבל ...[/COLOR][/quote]
"טרטוויג תשאר מפוקס!" אני אומר לו כדי לגרום לו לא להתבלבל "עכשיו תשתמש בעלי טער לעבר כל האיווים ומתי שתמצא את האיווי האמיתי תשתמש עליו בבלימה" אני אומר לטרטוויג בביטחון ומקווה שזה יצליח
-
[quote=sigal123;1082642][COLOR=deepskyblue]סהר[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]אתה מחזיר את מורקרו והולך במהירות בדרך ורואה את ברי שבודק משהו[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]"אההה!!! נשארו רק עוד 5 מקומות!" אמר ברי ואז ראה אותך "או הי שוב פעם אתה! טוב אתה מעכב אותי אז אני צריך לכנוס אותך!" אמר ברי והתחלתה להתעצבן[/COLOR][/quote]
"למה נשארו 5 מקומות פנויים?"אשאל את ברי "ותפסיק לקנוס אותי בלי שום סיבה!!!"אצעק עליו תוך כדי שיוצא לי עשן מהאוזניים "נו ברי!למה נשארו 5 מקומות פנויים?!"אתחיל להתעצבן ממש
-
[QUOTE=sigal123;1082656][COLOR="Green"]יואב
פיפלאפ מסתובב ומשתמש בניקור, המקור שלו חודרת דרך העץ ועושה בו חור אבל הוא תקוע!
"פיפפפפאפפפאלאפפיפ" אמר פיפלאפ, אך בגלל שמקורו תקוע זה היה נשמע ככה והוא לא הצליח להשתחרר[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, זה לא עבד. עכשיו, תשתחרר עם אקדח מים וקרן הועות משולבים ואז תנסה ניקור מקדחה." אני אומר לפיפלאפ התקוע בטון רגוע ומקווה שפיפלאפ יצליח ללמוד מתקפה חדשה
-
[COLOR="Blue"]תומר
טרטוויג משתמש בעלי טער על כול האיווים שנעלמים בעשן כתום חום ומשמיעים "פוף" ולבסוף אחד מהם מתחמק שכול השאר לא, טרטוויד משתמש בחדיפה אבל איווי נפגע בקושי, "איווי כדור צל בשיא החוזק!" אמרה בריאנה ואיווי שיחרר כדור צל חזק וגדול טרטוויג הסתכל אליו בפחד ופתאום ירה כדור בצבע ירוק זוהר
שתי הכדורים מתנגשים ומעיפים את טרטוויג למים וגם את איווי,[/COLOR][I]"טרטוויג למד כדור אנרגיה" אמר הפוקדע
[/I][COLOR="DeepSkyBlue"]סהר
"יש עוד 5 מקומות לתחרות בחיי תפסיק לעצבן אני עוד יקנוס אותך פעם שלישית!" אמר ברי ונזכרתה במשהו כזה שהייתה במרכז הפוקימונים, על איזה פרסומת...[/COLOR][COLOR="green"]
יואב
פיפלאפ הצליח להשתחרר ועף אחורה בטיל ונתקע בעץ "פיפ.." הוא אמר וקם הוא ניסה להשתמש בניקור מקדחה אבל לא יצא לו כלום,
העץ לא נשבר ופיפלאפ ממש התעצבן, הוא זהר בלבן ועיגול לבן עטף אותו ולבסוף העיגול ניפץ את העץ לחתיכות![/COLOR][I]"פיפלאפ למד התמדה" [/I]אמר הפוקדע
-
[QUOTE=sigal123;1082689][COLOR="Blue"]
יואב
פיפלאפ הצליח להשתחרר ועף אחורה בטיל ונתקע בעץ "פיפ.." הוא אמר וקם הוא ניסה להשתמש בניקור מקדחה אבל לא יצא לו כלום,
העץ לא נשבר ופיפלאפ ממש התעצבן, הוא זהר בלבן ועיגול לבן עטף אותו ולבסוף העיגול ניפץ את העץ לחתיכות![/COLOR][I]"פיפלאפ למד התמדה" [/I]אמר הפוקדע[/QUOTE]
"מצוין חבר קטן! עכשיו בוא נחזור לבריאנה ובראיינט ונספר להם מה קרה." אני אומר לפיפלאפ, מחזיר אותו לפוקדור וכשאני מגיע אני מתיישב על הדשא ליד וצופה בקרב של בראיינט
-
[quote=sigal123;1082689][COLOR=deepskyblue]סהר[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]"יש עוד 5 מקומות לתחרות בחיי תפסיק לעצבן אני עוד יקנוס אותך פעם שלישית!" אמר ברי ונזכרתה במשהו כזה שהייתה במרכז הפוקימונים, על איזה פרסומת...[/COLOR]
[/quote]
"מה כאילו תחרות פוקימונים?"אשאל את ברי "כי אם כן אשמח לראות אותך משתתף בתחרות"אגיד לו אם חיוך גדול מאוד
-
[COLOR="Green"]יואב
אתה ניגש לקרב שלהם ורואה שהם לא סיימו, משועמם אתה מתחיל לקטוף שדא ופתאום הבהוב לבן נשמע מהביצה שלך![/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]סהר
"נכון אני אהיה מספר אחת! אפילו אם אתה תשתתף לא תוכל להביס אותי!" אמר בריי, משום מה החלטתה להוכיח לו שאתה דווקא כן תנצח אותו[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1082739][COLOR="Green"]יואב
אתה ניגש לקרב שלהם ורואה שהם לא סיימו, משועמם אתה מתחיל לקטוף שדא ופתאום הבהוב לבן נשמע מהביצה שלך!
[/COLOR][/QUOTE]
"גדול! אולי היא עומדת לבקוע!" אני אומר בהתלהבות, מוציא את הביצה,מוציא את כולם ואומר להם:" תסתכלו, זה החבר החדש שלנו." אני אומר, מניח את הביצה על הדשא ומסתכל עליה בציפיה
-
[quote=sigal123;1082739][COLOR=deepskyblue]סהר[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]"נכון אני אהיה מספר אחת! אפילו אם אתה תשתתף לא תוכל להביס אותי!" אמר בריי, משום מה החלטתה להוכיח לו שאתה דווקא כן תנצח אותו[/COLOR][/quote]
"מה אתה אומר!"אגיד לברי "תרשמי גם אותי"אגיד לרושמת "בוא נראה מה יש לך להציע ברי!"אגיד לברי במבט מלא נחישות ואחשוב לעצמי 'מי הוא חושב שהוא הכך שהוא אומר שהוא יותר טוב ממני?!'
-
[COLOR="Green"]יואב
אתה מוציא את הביצה והביצה זוהרת לכמה רגעים ומפסיקה לזהור,
"זה אומר שהביצה צריכה לבקוע בקרוב תנסה להסתכל בצד השני" אמרה בריאנה
הסתכלתה מאחוריה וראיתה סדק ענק שם, "רואה תחכה שהיא תזהר והסדק יפתח ויצא משם הפוקימון" אמרה בריאנה והוסיפה "הסדר הוא סדק חלוש שהביצה זוהרת זאת אומרת שהוא פותח את הסדק לגמרי ויוצא החוצה" היא אמרה והמשיכה בקרב, הסתכלתה על הביצה והעצבתה אבל פיפלאפ עודד אותך, שמתה לב שאתה רעב והרחתה ריח טעים במיוחד[/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"]סהר
אין רושמת אתם רק בדרך אליה
~~
אתה אומר לו שאתה גם נרשם והוא מופתע ממך
"טוב בוא נבדוק את זה בקרב תחרות! זה אומר שצריך לגרום למתקפות להיות יפות יותר מאשר חזקות !" אמר והרקארוס ניצב מקדימה מנופף בכנפיו [/COLOR]