-
[quote=noam121211;648008]סטיבן:
אייפום מתקרב לבלטוי עם זנב ברזל אך לפתע בלטוי משתמש בסופת חול שמעיפה אותו לשמיים ופוגעת בוא קשה, אייפון ממשיך להילחם והוא מתקדם לעבר בלטוי עם אגרוף ממוקד! אך בלטוי משתמש שוב בסופת חול שפוגעת שוב באייפום מה תעשה!?
[/quote]
" אייפום קדימה תתעין זנב ברזל ותשמש במתקפה מהירה שאתה תגיע לידו הוא כנראה שוב השתמש בסופת חול פשוט בהתקפה מהירה תגיע מאחוריו ותדפוק בו את הזנב ברזל ואחר מכן כוח נסתר "
-
[QUOTE=noam121211;648008]
ג'ון:
אתם ממשיכים במערה כשלפתי אתם נתקלים ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/168.png[/IMG] מה תעשה!?[/QUOTE]
---------------------
'זה פוקימון חזק מאוד'אני חושב לעצמי,"עכשיו מגבי צא,ותתגרה בו כדי שיבוא לתקוף אותך,אבל שהוא בא לתקוף אותך תפתיע אותו באגרוף סיחרור,אולי שניכם תיפגעו,אבל לו יהיה סיכוי להיות מבולבל!"אני אומר למגבי.
-
[QUOTE=noam121211;647986]ג'ק:
דיברנו בפרטי...
~~~~~~~~~
תכתוב בבקשה תגובה חדשה מהשיחה של המדען...
[/QUOTE]
"שמע אל תדאג בכלל,אני עכשיו השגתי את המזוודה הזו ואני בדרך אליך." אגיד לו ואלך אל המעבדה שלו עם המזוודה,אשתדל לשמור על פרופיל נמוך כדי שלא יתפסו אותי בדרך מצוות אלקטריק.
-
אלי:
סקוירטל נפגע מהמכת כנף אך הוא התעשט על עצמו מהר והתקיף באקדח מים, לפתע זובאט מתקדם לעבר סקוירלטל בנשיכה! מה תעשה!?
סטיבן:
*פתחתה את עמוד 35 וקיבלתה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/472.png[/IMG] !!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"הבנתה את מהלך ההגנה של בלטוי" רוארק אומר, לפתע אייפום מתקרב אל בלטוי עם זנב ברזל וכמו שציפיתה בלטוי משתמש שוב בסופת חול! אייפום משתמש במתקפה מהירה ומצליח לחמוק מהסופה! אייפום מפגין יכולות מדהימות של מהירות! וחוזר לנתיב מול בלטוי עם זנב ברזל! ופוגע בוא! מכה קריטית!! בלטוי נפגע קשה אך זה דרש מאייפום הרבה אנרגיה והוא עייף ,מה תעשה!?
ג'ון:
אריאדוס מבחין במגבי ותוקף אותו ביריית חוט! מגבי לא יכול לזוז ואריאדוס מתקיף בקרן רעל! מגבי נפצע קשה! מה תעשה!?
ג'ק:
המדען אומר לך אוו נהדרר תודה רבה לךך ג'ק!!! כשתבוא יש לי הפעה מיוחדת בשבילך!!
אתה מתקדם לעבר העיר אולדייל בדרך 203 (אם אתה מתאם בעיר אולדייל נמצאת תחרות הפוקימונים הראשונה, ואם אתה מאמן בעיר פטלבורג נמצא קרב המכון הראשון)
-
[QUOTE=noam121211;648055]אלי:
סקוירטל נפגע מהמכת כנף אך הוא התעשט על עצמו מהר והתקיף באקדח מים, לפתע זובאט מתקדם לעבר סקוירלטל בנשיכה! מה תעשה!?
[/QUOTE]
ואי איזה משחק כיף זה יאו איך הוא קיבל גליסקור רק בגלל שהוא פתח עמוד!!
כן במשחק הזה יש מלא איוונטים שאני מחליט עליהם אז במקרה הזה מי שפתח עמוד קיבל פוקימון אולי יתמזל מזלך וגם אתה תזכה מי יודע!
~~~~~~~~~~~~~~
סקוירטל נכנס לשיריון וזובאט לא יכל לתקוף אותו, לפתע סקוירטל קורץ לך עין ומתקיף בסיחרור! הוא למד מתקפה! חדשה, מה תעשה!?
-
[QUOTE=noam121211;648055]
ג'ק:
המדען אומר לך אוו נהדרר תודה רבה לךך ג'ק!!! כשתבוא יש לי הפעה מיוחדת בשבילך!!
אתה מתקדם לעבר העיר אולדייל בדרך 203 (אם אתה מתאם בעיר אולדייל נמצאת תחרות הפוקימונים הראשונה, ואם אתה מאמן בעיר פטלבורג נמצא קרב המכון הראשון)[/QUOTE]
אמשיך ללכת,'אחרי שאחזיר לו את המזוודה אני אלך לפטלבורג למכון' אחשוב לעצמי
-
[QUOTE=noam121211;648055]ג'ון:
אריאדוס מבחין במגבי ותוקף אותו ביריית חוט! מגבי לא יכול לזוז ואריאדוס מתקיף בקרן רעל! מגבי נפצע קשה! מה תעשה!?
QUOTE]
----------------
"מגבי תשתמש בלהביור בשביל לשרוף את החוטים,ואז תתקוף את אריאדוס בראשייה,(במצב שחלק מהחוטים עדין בוערים על גופו של מגבי)"אני אומר.
-
ג'ק:
המדען צועק לך הי רגע ג'ק!! לפני זמן קצר הגיע אלינו משהו מיוחד מאגם וריאטי אתה יודע האגם שנמצא בו קיוגר לראשונה, בקיצור הגיע משם ביצה מיוחדת שקניראה או שיש בה פוקימון זוהר או שיש בה פוקימון שחולה בפוקוירוס אני רוצה שתשמור לי על הביצה הזאת עד שהיא תבקע וכשהיא תבקע תחזיר לי אותה בסדר? אני מרשה לך להיתאמן איתה כשתירצה תחזיר אותה בסדר איך תגיב!?
ג'ון:
מגבי משתמש בלהביור על החוטים, והוא יוצא למתקפת ראשייה על אריאדוס! ובגלל שלאריאדוס אין מהירות גבוה במיוחד הוא נפגע ומתהפך על הגב!! מהר יש לך הזדמנות לנצח מה תעשה!?
-
[QUOTE=noam121211;648060]אלי:
כן במשחק הזה יש מלא איוונטים שאני מחליט עליהם אז במקרה הזה מי שפתח עמוד קיבל פוקימון אולי יתמזל מזלך וגם אתה תזכה מי יודע!
~~~~~~~~~~~~~~
סקוירטל נכנס לשיריון וזובאט לא יכל לתקוף אותו, לפתע סקוירטל קורץ לך עין ומתקיף בסיחרור! הוא למד מתקפה! חדשה, מה תעשה!?[/QUOTE]
ואוו סקוירטל סיחרור!! קדימה חבר סיחרור פעם נוספת ואז אקדח מים!!
-
[QUOTE=noam121211;648066]
ג'ון:
מגבי משתמש בלהביור על החוטים, והוא יוצא למתקפת ראשייה על אריאדוס! ובגלל שלאריאדוס אין מהירות גבוה במיוחד הוא נפגע ומתהפך על הגב!! מהר יש לך הזדמנות לנצח מה תעשה!?[/QUOTE]
-----------------
"מגבי מהר,תכה אותו באגרוף סיחרור בשביל להיות בטוח שהוא לא יוכל להשיב מלחמה,ואז תחסל אותו בלהביור!"אני אומר בידיעה שהניצחון עומד להיות שלי.
-
[QUOTE=noam121211;648066]ג'ק:
המדען צועק לך הי רגע ג'ק!! לפני זמן קצר הגיע אלינו משהו מיוחד מאגם וריאטי אתה יודע האגם שנמצא בו קיוגר לראשונה, בקיצור הגיע משם ביצה מיוחדת שקניראה או שיש בה פוקימון זוהר או שיש בה פוקימון שחולה בפוקוירוס אני רוצה שתשמור לי על הביצה הזאת עד שהיא תבקע וכשהיא תבקע תחזיר לי אותה בסדר? אני מרשה לך להיתאמן איתה כשתירצה תחזיר אותה בסדר איך תגיב!?
ג'ון:
מגבי משתמש בלהביור על החוטים, והוא יוצא למתקפת ראשייה על אריאדוס! ובגלל שלאריאדוס אין מהירות גבוה במיוחד הוא נפגע ומתהפך על הגב!! מהר יש לך הזדמנות לנצח מה תעשה!?[/QUOTE]
"אוקי אין בעיה בכלל,אבל כמה זמן לדעתך ייקח לי עד שהביצה תבקע? אני יכול בינתיים להלחם במכון פטלבורג?" אשאל אותו
-
[quote=noam121211;647872]מקס:
*לא עשיתה את המכון הראשון לכן תצתרף ללכת לעיר פטלבורג לעשות אותו , ואם אתה מתאם אז התחרות הראשונה בעיר אולדייל
~~~~~~~~~~~~~~~~~
הילד מודה לך והולך לכיוון שאמרתה לו, לאיפה תתקדם עכשיו!?
[/quote]
'אלך לכיוון מכון פטלבורג
-
בויזל:
גרוויל מסתכל עלייך במין מבט מוזר... קרן סולארית? אבך הוא מנסה לאגור את הכוח של השמש, שום דבר לא קורה, לפתע הם מתקיפים אותכם בחתך כנף וגרוויל ובויזל נפגעים מכול פינה! מהר מה תעשה!?
---------------------------
חחחח סליחה בשלב מסוייזם הבנתי שאני מגזים....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קדימה תנסו להעסיק אותם!" אני אומר לבוויזל וגרוולי בזמן שאני מתקשר למשטרה דרך הפוקגיר.
-
אלי:
סקוירטל משתמש בסיחרור חזק שמפיל את זובאט לריצפה! ואז סקוירל משתמש באקדח מים ומסיים את זה! לפתע המאמן בורח ואתה שם לב שהוא שכח כאן את התג שלו, על התג רשום" צוות אלקטריק" לפתע אתה נזכר שאתה מאחר ושיש לך חבילה להעביר, מה תעשה!?
ג'ון:
מגבי משתמש באגרוף סיחרור שמשפיע חזק על אריאדוס! ואז מגבי משתמש בלהביור אחרון שמסיים את הקרב הזה! מה תעשה עכשיו!?
ג'ק:
אוו הוו יש לך זמן עד שהיא תבקע, אתה יכול ללכת למכון פטלבורג לעשות כול מה שתירצה רק כשהיא תבקע תודיע לי ותבוא לכאן שוב להחזיר לי אותה! בהצלחה בהמשך המסע אומר המדען... לאיפה תלך!?
מקס:
אתה נכנס לתוך מכון פטלבורג אתה רואה את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr124.png[/IMG] ואתה מאתגר אותו לקרב, אבל הוא אומר לך שהוא מצטער והוא עורך רק קרבות של 3-3 ולך יש רק 2 פוקימונים!מה תעשה!? אתה יכול לחזור לעיר רוסטברו להשיג פוקימון מלחמה, או בשדות 203 בדרך לעיר פטלבורג אולי מסתתר שם איזה פוקימון.. מה תעשה!?
בויזל:
בויזל וגרוויל ממשיכים לחטוף מכות אבל הם מעסיקים אותם יפה אתה מדבר עם השוטרת ג'ני מה תגיד לה!
(אל תשכח שכול הזמן הזה הפוקימונים שלך חוטפים!!)