-
[COLOR="Navy"]רקס
שני הפוקימונים שלך שיחקו ואז החזרת אותם, המשכת ללכת עוד ועוד ופתאום נהיית ממש ממש רעב[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"מישהו" הוא אמר "GA1?"הוא אמר שנית ושנמע משם קול "מה אתה רוצה קורן?" נשמע קול של בת "תפסתי עוד שנים" הוא אמר לתוך המכשיר "עוד שניים? בחיית קורן תפסיק ללכודר מאמנים מסכנים שרק ראו אותך ותפסיק להיות רציני כול כך" נשמע הקול שוב "אבל הם שמעו את הGA!" הוא קרא "נו ו? קורן ברצינות אם אתה כול כך מודאג תביא אותם לכאן" נשמע הקול עוד פעם[/COLOR][COLOR="YellowGreen"]
מאי
אתם מתיישיבם בשולחן ואת רואה שיש 5 טורים להזמנת האוכל, אחד ריק כי המחשב מקולקל, באחד יש 5 באחד 4 באחד 2 ובאחד 6[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1100827][COLOR="Navy"]רקס
שני הפוקימונים שלך שיחקו ואז החזרת אותם, המשכת ללכת עוד ועוד ופתאום נהיית ממש ממש רעב[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"מישהו" הוא אמר "GA1?"הוא אמר שנית ושנמע משם קול "מה אתה רוצה קורן?" נשמע קול של בת "תפסתי עוד שנים" הוא אמר לתוך המכשיר "עוד שניים? בחיית קורן תפסיק ללכודר מאמנים מסכנים שרק ראו אותך ותפסיק להיות רציני כול כך" נשמע הקול שוב "אבל הם שמעו את הGA!" הוא קרא "נו ו? קורן ברצינות אם אתה כול כך מודאג תביא אותם לכאן" נשמע הקול עוד פעם[/COLOR][COLOR="YellowGreen"]
מאי
אתם מתיישיבם בשולחן ואת רואה שיש 5 טורים להזמנת האוכל, אחד ריק כי המחשב מקולקל, באחד יש 5 באחד 4 באחד 2 ובאחד 6[/COLOR][/QUO
'ואי אני רעב ממש'
פתחתי את התיק ולקחתי את הכריך שאמא נתנה לי
-
[quote=sigal123;1100827][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"מישהו" הוא אמר "GA1?"הוא אמר שנית ושנמע משם קול "מה אתה רוצה קורן?" נשמע קול של בת "תפסתי עוד שנים" הוא אמר לתוך המכשיר "עוד שניים? בחיית קורן תפסיק ללכודר מאמנים מסכנים שרק ראו אותך ותפסיק להיות רציני כול כך" נשמע הקול שוב "אבל הם שמעו את הGA!" הוא קרא "נו ו? קורן ברצינות אם אתה כול כך מודאג תביא אותם לכאן" נשמע הקול עוד פעם[/COLOR][/quote]
"היי!" אמרתי. "לאן אתם לוקחים אותנו?" אשאל. "וכן אמרתי את הג'י איי אבל אני בכלל לא יודע מזה!
זה יכול להיות ארגון סודי או שזה יכול להיות סתם ספר! בקיצור, אין לי מושג מה זה! באמת!" אסביר לג'י איי 1 ולג'י איי 2.
-
[COLOR="Navy"]רקס
אתה מוציא את הכריך שלך ומתחיל לאכול אותו במרץ, בחצי הכריך שאתה עדין מאוד רעב אתה נזכר במדקיפ וזיגזיגון שגם הם לא אכלו[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
הנער הסתכל אלייך ושלף פוקדור
"קדימה צא אוניקס!" אמר ומתוך הפוקדור יצא נחש אבן מפלצתי, הוא העלה אתכם אליו מאחוריו ואמר לכם להחזיק חזק ועלה יחד אם ג'וליטון גם, והנחש התחיל לזחול במהירות קדימה[/COLOR][IMG]http://i38.tinypic.com/zkh5ya.png[/IMG]
-
[QUOTE=sigal123;1100827][COLOR="Navy"]רקס
[COLOR="Red"]איתי
מאי
אתם מתיישיבם בשולחן ואת רואה שיש 5 טורים להזמנת האוכל, אחד ריק כי המחשב מקולקל, באחד יש 5 באחד 4 באחד 2 ובאחד 6[/COLOR][/QUOTE]
" אמ . חכו פה, אני ילך להזמין לנו אוכל . " אומרת והולכת לחכות בטור עם ה2 .
-
[quote=sigal123;1100836][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]הנער הסתכל אלייך ושלף פוקדור[/COLOR]
[COLOR=red]"קדימה צא אוניקס!" אמר ומתוך הפוקדור יצא נחש אבן מפלצתי, הוא העלה אתכם אליו מאחוריו ואמר לכם להחזיק חזק ועלה יחד אם ג'וליטון גם, והנחש התחיל לזחול במהירות קדימה[/COLOR][IMG]http://i38.tinypic.com/zkh5ya.png[/IMG]
[/quote]
"תגיד" אני אומר לאיש "לאן אתה לוקח אותנו? אני אומר לך, אם תשחרר אותנו לא נספר כלום לאף אחד! מבטיחים!"
אומר לאיש.
"אתה מסכים?" אשאל אותו
-
[QUOTE=sigal123;1100836][COLOR="Navy"]רקס
אתה מוציא את הכריך שלך ומתחיל לאכול אותו במרץ, בחצי הכריך שאתה עדין מאוד רעב אתה נזכר במדקיפ וזיגזיגון שגם הם לא אכלו[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
הנער הסתכל אלייך ושלף פוקדור
"קדימה צא אוניקס!" אמר ומתוך הפוקדור יצא נחש אבן מפלצתי, הוא העלה אתכם אליו מאחוריו ואמר לכם להחזיק חזק ועלה יחד אם ג'וליטון גם, והנחש התחיל לזחול במהירות קדימה[/COLOR][IMG]http://i38.tinypic.com/zkh5ya.png[/IMG]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
את הולכת לטור ולאחר מספר דקות את מגיעה אל האישה "מה תרצי להזמין?"
היא שאלה אותך והבטת אל התפריט הענק
פוקיצ'ס(צ'יפס) 10
ארוחת פוקיבורגר רגילה 35
ארוחת פוקיבורגר ילדים 20
שתיה 5
ארוחת פוקיניצולנים(שניצלונים) 17
ארוחת ברוגר מוגדלת 45
פוטטו 12
פאפינים 10
אוכל פוקימונים 12[/COLOR][/QUOTE]
נכון נזכרתי זיגזגון ומדקיפ גם צריכים אוכל... וזימנתי אותם החוצה
"צאו מדקיפ וזיגזגון!"
לקחתי את הכריך וחילקתי אותו לשתים
והם אכלו
-
[COLOR="YellowGreen"]מאי
פוקיצ'ס(צ'יפס) 10
ארוחת פוקיבורגר רגילה 35
ארוחת פוקיבורגר ילדים 20
שתיה 5
ארוחת ברוגר מוגדלת 45
פוטטו 12
פאפינים 10
אוכל פוקימונים 12[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"לא " אמר האישההגעתם ליד עץ והוא הוציא בד וכיסה את עינכם, לאחר מספר דקות מצאתם את עצמכם קשורים ויושבים על כיסא "מה לעושת איתם?" שאל הנער[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateBlue"]רקס
חילקת את הכריך לשניים והם אכלו בתאבון, שמת לב שאתה עדין רעב והם גם קצת[/COLOR]
-
מאי
פוקיצ'ס(צ'יפס) 10
ארוחת פוקיבורגר רגילה 35
ארוחת פוקיבורגר ילדים 20
שתיה 5
ארוחת ברוגר מוגדלת 45
פוטטו 12
פאפינים 10
אוכל פוקימונים 12
" אני יקח אוכל פוקימונים , וארוחת פוקיבורגר ילדים ^ ^ " אומרת למוכרת .
-
[quote=sigal123;1100849][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"לא " אמר האישההגעתם ליד עץ והוא הוציא בד וכיסה את עינכם, לאחר מספר דקות מצאתם את עצמכם קשורים ויושבים על כיסא "מה לעושת איתם?" שאל הנער[/COLOR]
[/quote]
"טוב די! נמאס לי!" אני צועק.
"תשחררו אותנו עכשיו או שניאלץ להיחלם בכם!" אני צועק.
-
[QUOTE=sigal123;1100849][COLOR="YellowGreen"]מאי
פוקיצ'ס(צ'יפס) 10
ארוחת פוקיבורגר רגילה 35
ארוחת פוקיבורגר ילדים 20
שתיה 5
ארוחת ברוגר מוגדלת 45
פוטטו 12
פאפינים 10
אוכל פוקימונים 12[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"לא " אמר האישההגעתם ליד עץ והוא הוציא בד וכיסה את עינכם, לאחר מספר דקות מצאתם את עצמכם קשורים ויושבים על כיסא "מה לעושת איתם?" שאל הנער[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateBlue"]רקס
חילקת את הכריך לשניים והם אכלו בתאבון, שמת לב שאתה עדין רעב והם גם קצת[/COLOR][/QUOTE]
טוב חשבתי
'אולי כדאי ללכת לחנות ולקנות אוכל'
אז בסוף חשבנו לאין נלך
למרכז פוקמונים
-
[COLOR="YellowGreen"]מאי
תוך מספר דקות הגישו לך קערה של אוכל פוקימונים ואוחרה אל מגש, הבאת את זה לשולחן וסינדיקוויל וצ'רובי התחילו לאכול, פתאום גראוודר פתחה את השקית קטשופ ושמה על המגש ולקחה ציפס וטבלה בקטשופ ואכלה[/COLOR][COLOR="Red"]איתי
"תילחמו בי? לי יש פוקימונים חזקים ולכם רק מעולפים" אמר הנער והתיר את עינכם, מולכם היו שלושה אנשים, קורן מישהי נוספת וזיהתם תאחרון זה היה עדן![/COLOR][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/107.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/109.png[/IMG]
[COLOR="Navy"]רקס
התחלתם ללכת אבל הבנתם שאתם רעבים מאוד ויש עוד לפחות שעה למרכז הפוקימונים, פתאום מדקיפ הצביע על שני תפוחים שהיו על העץ[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1100857][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"תילחמו בי? לי יש פוקימונים חזקים ולכם רק מעולפים" אמר הנער והתיר את עינכם, מולכם היו שלושה אנשים, קורן מישהי נוספת וזיהתם תאחרון זה היה עדן![/COLOR][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/107.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/109.png[/IMG]
[/quote]
"יופי!" אשמח "חברה באתם להציל אותנו? ואם לא, מה או מי זה ג'י איי?" אשאל.
-
[COLOR="Red"]איתי
"עוד פעם אתה מביא כמה כאלה? יש לנו כבר חמש בערך אתה לא מבין שאתה חושף תזהות שלך ברגע שאתה לוקח אותם?" קרא עדן, ופתאום הבנת, שעדן וקורן הזה באותו צד "טוב יאלה שחררו תילדים מסכנים" אמרה הנערה,"שהיה" אמר קורן באיכזוב ושחרר את החבלים שלכם[/COLOR]
-
שם בפורום-Druddigon man
שם במשחק :עומר
דמות :[URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/738ed70da2eefca126d37cf37d6e74ef.png[/IMG][/URL]
רקע :עומר היה ילד ממוצע,הוריו לא היו עם תארים מיוחדים כמו מתאמי על וכדומה,היו לו הורים מאמנים שהיו רגילים לגמרי,כשעומר סיפר להורים על רצונותיו להיות מאמן מאסטר הם קיבלו את זה בשמחה גדולה,מכיוון שכשהיו קטנים גם להם היו שאיפות דומות.לפני שעומר התחיל את מסעו הוא צעד לו בשדה בנחת,בתקווה לראות פוקימונים מיוחדים,אבל הוא ראה משהו אחר,ונוראי,הוא ראה את אימו נחטפת... הוא ראה שמישהו אחד דחף אותה לוואן לבן,
כשהוא חזר הביתה בכוונה לספר לאביו על המקרה,הטלוויזיה הייתה פתוחה בזמן ראיון,עומר התעניין והתחיל לשבת על הספה,לאחר הראיון המסקרן הוא שאל את עצמו מלא שאלות כגון 'למה הם עושים את זה? מה אמא שלי עשתה להם,היא בסך הכל מאמנת רגילה..?',אבל הוא ידע שאף אחד לא יענה לו על זה,האפשרות היחידה הייתה [B]לנקום[/B]
פוקימונים :צ'ימצ'אר.
הערות : לתפוס פוקימוני אש,ולהרשם כמובן :)
ציוד : 500$ , פוקדקס , אוכל לכל המסע , 5 פוכדורים , פלאפון ( לא לגעת ) .
תגים : ( לא לגעת ) .
-
[quote=sigal123;1100867][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"עוד פעם אתה מביא כמה כאלה? יש לנו כבר חמש בערך אתה לא מבין שאתה חושף תזהות שלך ברגע שאתה לוקח אותם?" קרא עדן, ופתאום הבנת, שעדן וקורן הזה באותו צד "טוב יאלה שחררו תילדים מסכנים" אמרה הנערה,"שהיה" אמר קורן באיכזוב ושחרר את החבלים שלכם[/COLOR][/quote]
"רגע אחד" אני אומר "אם אני בצד של עדן, אבל אתה חטפת אותי, אז אני לא בצד שלך, אבל אתה בצד של עדן, אז אתה בצד שלי?"
"מה קורה כאן?" אשאל.
-
עומר
הכו למעולה חוץ מההתחלתי,
אשווט תפוס אתה יכול לבחור מבין הבאים: באלבאזור ציקוריטה טוטודייל צימצאר וסניבי וגם תהתחלתיים המיוחדים
ראלטס אברה איפום טוגפי ואפיני
[COLOR="Red"]איתי
"מה שקורה כאן זה שאתה טירון ולדעתי יש יותר מידי כאלה והם בדיוק כמו מאמנים" אמר קורן "תלווה אותו החוצה" אמרה הנערה, קורן ליווה את שניכם החוצה והסתכל אליכם במבט זועם[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1100857][COLOR="YellowGreen"]מאי
תוך מספר דקות הגישו לך קערה של אוכל פוקימונים ואוחרה אל מגש, הבאת את זה לשולחן וסינדיקוויל וצ'רובי התחילו לאכול, פתאום גראוודר פתחה את השקית קטשופ ושמה על המגש ולקחה ציפס וטבלה בקטשופ ואכלה[/COLOR][COLOR="Red"]איתי
"תילחמו בי? לי יש פוקימונים חזקים ולכם רק מעולפים" אמר הנער והתיר את עינכם, מולכם היו שלושה אנשים, קורן מישהי נוספת וזיהתם תאחרון זה היה עדן![/COLOR][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/107.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/109.png[/IMG]
[COLOR="Navy"]רקס
התחלתם ללכת אבל הבנתם שאתם רעבים מאוד ויש עוד לפחות שעה למרכז הפוקימונים, פתאום מדקיפ הצביע על שני תפוחים שהיו על העץ[/COLOR][/QUOTE]
"מה מדקיפ אתה רוצה את הפרי?"
הוצאתי את שני הפרות ונתתי אחד למדקיפ ולזיגזגון
"הנה קח"
'ואו אני ממש רעב אני לא יכול להתאפק טוב ננסה לשרוד'
-
[quote=sigal123;1100876]איתי
"מה שקורה כאן זה שאתה טירון ולדעתי יש יותר מידי כאלה והם בדיוק כמו מאמנים" אמר קורן "תלווה אותו החוצה" אמרה הנערה, קורן ליווה את שניכם החוצה והסתכל אליכם במבט זועם[/quote]
"אני לא בוטח בקורן הזה." אומר לנלה.
"ואת?" אשאל אותה.
אחרי התגובה שלה אשאל אותה "טוב, אז לאן הולכים עכשיו?" ואחכה לתשובה.
-
[QUOTE=sigal123;1100876]עומר
הכו למעולה חוץ מההתחלתי,
אשווט תפוס אתה יכול לבחור מבין הבאים: באלבאזור ציקוריטה טוטודייל צימצאר וסניבי וגם תהתחלתיים המיוחדים
ראלטס אברה איפום טוגפי ואפיני
[/][/QUOTE]
ערכתי לצ'ימצ'אר,אני יכול להתחיל?
-
[COLOR="Navy"]רקס
אתה מנסה להגיע לפרי אבל הוא גבוה מידי ואתה לא מגיע מדקיפ מנסה להפיל אותו באקדח מים וגם לא מצליח[/COLOR][COLOR="Red"]
איתי
"גם לא" היא לחשה לך והביטה אליו, הוא לחץ על כמה כפתורים ופתאום העץ נפתח והיה מדרגות ללמטה, ראית זאת כהזדמנות "נלך למטה או נמשיך?" שאלה אותך נלה[/COLOR][
[COLOR="Sienna"]עומר
כן תתחיל ההתחלה בעמוד 1[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1100894][COLOR=navy]רקס[/COLOR]
[COLOR=navy]אתה מנסה להגיע לפרי אבל הוא גבוה מידי ואתה לא מגיע מדקיפ מנסה להפיל אותו באקדח מים וגם לא מצליח[/COLOR]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"גם לא" היא לחשה לך והביטה אליו, הוא לחץ על כמה כפתורים ופתאום העץ נפתח והיה מדרגות ללמטה, ראית זאת כהזדמנות "נלך למטה או נמשיך?" שאלה אותך נלה[/COLOR][
[COLOR=sienna]עומר[/COLOR]
[COLOR=sienna]כן תתחיל ההתחלה בעמוד 1[/COLOR][/quote]
"בואי, נלך למטה, נבדוק מה יש שם ונלך. טוב?" אשאל את נלה.
-
[COLOR="Red"]איתי
"אוקי " היא אמר הונכנסתם מהר לפני שזה נסגר, התחלתם לרדת במדרגות החשוכות והגעתם עוד פעם למפקדה, זה היה כמו לובי בצבעי חום ואדמדם אם עשב בכול מיני מקומות ומלא דלתות לכול מיני חדרים[/COLOR]
-
[quote]אתם קמים בבוקר מרעש הטלוויזיה הדולקת , מתעוררים , מתמתחים , מצחצחים שיניים , שוטפים פנים ויוריד לקומה התחתונה לאכול . אתם רואים את אביכם פעור פה ליד הטלוויזיה , ריאיון של צוות דארקנס , שטוענים שראו את זורקום וראשירם והם בדרך לתפוס אותם , אביכם רואה אתכם ורץ לקראתכם : " הנה קח , אוכל לכל המסע , כסף, פלאפון , ופוכדרים שקניתי לך בבוקר , אתה חייב לעצור את צוות דארקנס האלה ! אתם יוצאים לבחוץ ושומעים את אביכם קורא אליכם "אני אתגעגע אליך ! תתקשר אליי !"[/quote]
"ביי אבא!" אצעק לו מרחוק ואפנה אל הרחוב 'טוב,תחנה הבאה,הפרופסור!' אחשוב לעצמי ואתחיל לצעוד אל הפרופסור בזמן שאני מזמזם את מילות השיר האהובות עליי..
-
[quote=sigal123;1100900][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"אוקי " היא אמר הונכנסתם מהר לפני שזה נסגר, התחלתם לרדת במדרגות החשוכות והגעתם עוד פעם למפקדה, זה היה כמו לובי בצבעי חום ואדמדם אם עשב בכול מיני מקומות ומלא דלתות לכול מיני חדרים[/COLOR][/quote]
"לאיזה חדר ניכנס?" אשאל את נלה.
"או שנעבור אחד אחד?" אשאל אותה.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה הולך לעבר המעבדה ורואה שהיא שרופה והרוסה לחלוטין "בוא לכאן" נשמע קול מבין העצים שביער[/COLOR][COLOR="Red"]איתי
"אני לא יודעת.. תחליט אתה!" קראה נלה החיוך והסתכלה אל החדרים הרבים[/COLOR]
-
[quote]עומר
אתה הולך לעבר המעבדה ורואה שהיא שרופה והרוסה לחלוטין "בוא לכאן" נשמע קול מבין העצים שביער[/quote]
"מוזר..." אמלמל לעצמי,לאחר מכן אפנה אל העצים בחשד ואחשוב לעצמי 'מה לעזעזל קרה למעבדה?'
-
[quote=sigal123;1100908][COLOR=sienna]עומר[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה הולך לעבר המעבדה ורואה שהיא שרופה והרוסה לחלוטין "בוא לכאן" נשמע קול מבין העצים שביער[/COLOR][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"אני לא יודעת.. תחליט אתה!" קראה נלה החיוך והסתכלה אל החדרים הרבים[/COLOR][/quote]
"טוב בואי נחפש חדרים גדולים או מיוחדים" אומר לנלה.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
מזל טוב פתחתה עמוד 120!
אתה מקבל..
אבן פיתוח ושתי מתקפות איזה שתבחר לאיזה פוקימון שתבחר
(המתקפות אני הוחרת האבן אתה ולמי המתקפה)
~~~~
"שלום אני שליח של עדן והפרופסור הנה הדברים של פוקדור של ציאמצאר 5 פוקדורים ריקים ופוקדע בהצחלה במסע!" אמר הנער לאחר שהלכת לאיו והוא במהירות נעלם בין השיחים לאחר שהשאיר לך את הדברים בידיך והשאיר אותך מבולבל[/COLOR][IMG]http://www.up2me.co.il/images/29894637.png[/IMG]
[COLOR="Red"]איתי
"אוקי אז.. איזה מהם?" אמרה נלה לאחר שהסתכלה סביב "מה דעתך אל זאת?"אמרה נלה והצביעה על דלת אדומה מאוד שקצת עשב היה אליה[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1100922][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"אוקי אז.. איזה מהם?" אמרה נלה לאחר שהסתכלה סביב "מה דעתך אל זאת?"אמרה נלה והצביעה על דלת אדומה מאוד שקצת עשב היה אליה[/COLOR][/quote]
"טוב" אומר לנלה.
"בואי נלך לדלת הזאת אבל כדאי שתחשבי על אסטרטגיה כלשהי אם אנחנו נילחם". אומר לה ואכין את הפוכדור של צ'ארמנדר.
-
[QUOTE=sigal123;1100922][COLOR="Sienna"]עומר
מזל טוב פתחתה עמוד 120!
אתה מקבל..
אבן פיתוח ושתי מתקפות איזה שתבחר לאיזה פוקימון שתבחר
(המתקפות אני הוחרת האבן אתה ולמי המתקפה)
~~~~
"שלום אני שליח של עדן והפרופסור הנה הדברים של פוקדור של ציאמצאר 5 פוקדורים ריקים ופוקדע בהצחלה במסע!" אמר הנער לאחר שהלכת לאיו והוא במהירות נעלם בין השיחים לאחר שהשאיר לך את הדברים בידיך והשאיר אותך מבולבל[/COLOR][IMG]http://www.up2me.co.il/images/29894637.png[/IMG]
[COLOR="Red"][/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי..." אומר מבולבל ואנסה לעכל מה שקרה הרגע,"רגע! אמרת עדן והפרופסור? מי זה עדן?" ואז אבין,הילד שראיתי בראיון..
מבולבל אוציא ביער את צ'ימצ'אר ואומר לו בשמחה: "שלום צ'ימצ'אר,אני הוא עומר,המאמן שלך" ואז אשלח לעבר צ'ימצ'אר חיוך רחב,בזמן שאחשוב לעצמי 'ואוו! צ'ימצ'אר משלי!'
-
[QUOTE=sigal123;1100725][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אתה מתחיל ללכת לעבר העיר השלישית ורואה את העיר הגדולה , היא מלאת בניינים גבוהים ביותר ואתה נזכר שיש פה את המכון! אתה לא יודע איך למצוא את המפקדה אבל נזכר פתאום במילה ליינס[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"איזו הקלה" אני אומר ומתבונן בעיר הגדולה.
'אולי נתאמן לפני קרב המכון פה בעיר' אני חושב לעצמי כאשר אני נזכר כי קיים אחד פה.
"מה אני אעשה בקשר למפקדה,איך אני הולך למצוא אותה" אני חושב לעצמי בקול וזהו הדבר היחידי שמונע ממני להכנס אל תוך העיר.
לפתע אני נזכר בפעם הקודמת בעיר הקודמת שנכנסתי לחנות וביקשתי את המוצר פוקיג'י,"איך קראו לחנות הזאת?.." אני מנסה בחוזקה להזכר ולאחר כמה שניות של חשיבה אני נזכר,"אוקיי לחנות קוראים לינס,כדאי שאמשיך" אני אומר ונכנס אל תוך העיר בדרכי קודם כל אל המפקדה בכדי למסור את מילותיה של סורה.
-
[COLOR="Red"]איתי
"לא צרמנדר מעולף! נשתמש בזה" אמרה נלה והביאה שני קרשי עץ מהצד והביאה אחד לך
"נזוז?" היא שאלה והסתכלה אליך[/COLOR][COLOR="Sienna"]
עומר
צימצאר חייך וקפץ אלייך, הוא נראה מאושר מזה שיש לו מאמן , הוא עלה אל כתפיך והצביע אל השביל כסימן שהוא אומר "בוא ניצא לדרך!"
~~~~
איזה אבן פיתוח ולמי המתקפות?
וצימצאר יודע
גחלת שריטה ודחיפה[/COLOR][COLOR="DarkSlateBlue"]
בן
אתה נכנס אל תוך העיר הגדולה ורואה מלא בניינים שליד כול אחד מהם יש כמה חנויות, אתה חושב מה למסור כבר לעדן וקצת מתרגש, ומנסה כמה שיותר לא לאמר למישהו חוץ מעדן משהו אל סורה פתאום אתה רואה בניין קטן בצבע לבן אם גג שחור ובאותיות כסופות כתוב אליו "ליינס"[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1100941][COLOR="Red"]
בן
אתה נכנס אל תוך העיר הגדולה ורואה מלא בניינים שליד כול אחד מהם יש כמה חנויות, אתה חושב מה למסור כבר לעדן וקצת מתרגש, ומנסה כמה שיותר לא לאמר למישהו חוץ מעדן משהו אל סורה פתאום אתה רואה בניין קטן בצבע לבן אם גג שחור ובאותיות כסופות כתוב אליו "ליינס"[/COLOR][/QUOTE]
מה עם מריל דרך אגב?
----------------------
"נהדר" אני אומר בחיוך,נראה כי הדברים מתחילים להסתדר בצורה נורמאלית.
"כדאי שאכנס יש לי עוד הרבה דברים לעשות כאן" אני אומר לעצמי ומיד פותח בתנועה אל עבר החנות.
"באתי לקנות פוקיג'י" אומר שאכנס.
-
[quote]עומר
צימצאר חייך וקפץ אלייך, הוא נראה מאושר מזה שיש לו מאמן , הוא עלה אל כתפיך והצביע אל השביל כסימן שהוא אומר "בוא ניצא לדרך!"
~~~~
איזה אבן פיתוח ולמי המתקפות?
וצימצאר יודע
גחלת שריטה ודחיפה[/quote]
"טוב! אז בוא נלך לשם!" אומר לצ'ימצ'אר בשמחה וארוץ לעבר השביל במטרה להגיע כמה שיותר מהר לשם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אין לי עוד פוקימון אחר,לכן אני מוסיף לצ'ימצ'אר גלגל להבה ואגרוף זן..
בנוגע לאבן פיתוח.... אני אקח אבן אופל,בא לי לתפוס מארקוורו!
-
[quote=sigal123;1100941][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"לא צרמנדר מעולף! נשתמש בזה" אמרה נלה והביאה שני קרשי עץ מהצד והביאה אחד לך[/COLOR]
[COLOR=red]"נזוז?" היא שאלה והסתכלה אליך[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]"[/COLOR][/quote]
"אה נכון שכחתי" אומר.
"טוב נזוז" אומר ואקח את הקרש מנלה.
-
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
בפוקדור שלך
~~~~
אתה נכנס ומבקש פוקיג'י והקבלנית מסתכלת לאייך ולוחצת על כפתור, תוך כמה דקות אתה נמצא במפקדה חומה כמו הראשונה אבל גדולה יותר ממש גדולה, אתה מסתכל סביב ורואה שולחנות וכיסאות ומלא מלא חדרים, ועוד פעם דלת מעוטרת בפרצוף ויקטיני[/COLOR][COLOR="Sienna"]
עומר
אתה מתחיל לרוץ אם צימצאר שנראה מאושר ופתאום רואה מימנך שדה ענק
~~~~
אתה לא בוחר תמתקפות אני בוחרת ואתה תראה איזה
אל תשכח שהוא לא ברמה גבוהה מאוד הוא אפילו לא יודע להביור[/COLOR][COLOR="Red"]
איתי
אתם פורצים תדלת ורואים חדר מלא בפוקדורים, בצד יש מכונת ריפוי "מעולה!" אמרה נלה ושמה את הפוקדורים שלה במכונה וריפאה אותם[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1100965][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
בפוקדור שלך
~~~~
אתה נכנס ומבקש פוקיג'י והקבלנית מסתכלת לאייך ולוחצת על כפתור, תוך כמה דקות אתה נמצא במפקדה חומה כמו הראשונה אבל גדולה יותר ממש גדולה, אתה מסתכל סביב ורואה שולחנות וכיסאות ומלא מלא חדרים, ועוד פעם דלת מעוטרת בפרצוף ויקטיני[/COLOR][COLOR="Sienna"]
[/COLOR][/QUOTE]
התכוונתי אם הוא חלק מצוות הפוקימונים שלי...
--------------------------------
'הדלת הזאת כבר מוכרת לי' אני חשוב לעצמי ומסתכל עליה בפליאה.
"טוב אין לי זמן לבזבז" אני אומר לעצמי וממהר להתקדם אל עבר הדלת.
כאשר אני מתקרב אני דופק בדלת שלוש דפיקות חלשות.
-
[quote]עומר
אתה מתחיל לרוץ אם צימצאר שנראה מאושר ופתאום רואה מימנך שדה ענק
~~~~
אתה לא בוחר תמתקפות אני בוחרת ואתה תראה איזה
אל תשכח שהוא לא ברמה גבוהה מאוד הוא אפילו לא יודע להביור[/quote]
"ואוו איזה שדה רחב!" אומר בהתפלאות ואראה לצ'ימצאר את השדה "בוא,אולי נמצא שם פוקימון שיוכל לאמן אותך,צ'ימצ'אר!" אצעק לו בזמן שאני רץ לעבר השדה
~~~~~~~~~~
אה,איזה פדיחה חח...
טוב,אז למי אני יכול להביא את המתקפות,לצ'ימצ'אר! יש לי פוקימון אחר? חח..
-
[quote=sigal123;1100965][COLOR=darkslateblue]בן[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]בפוקדור שלך[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]~~~~[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]אתה נכנס ומבקש פוקיג'י והקבלנית מסתכלת לאייך ולוחצת על כפתור, תוך כמה דקות אתה נמצא במפקדה חומה כמו הראשונה אבל גדולה יותר ממש גדולה, אתה מסתכל סביב ורואה שולחנות וכיסאות ומלא מלא חדרים, ועוד פעם דלת מעוטרת בפרצוף ויקטיני[/COLOR]
[COLOR=sienna]עומר[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה מתחיל לרוץ אם צימצאר שנראה מאושר ופתאום רואה מימנך שדה ענק[/COLOR]
[COLOR=sienna]~~~~[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה לא בוחר תמתקפות אני בוחרת ואתה תראה איזה[/COLOR]
[COLOR=sienna]אל תשכח שהוא לא ברמה גבוהה מאוד הוא אפילו לא יודע להביור[/COLOR]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתם פורצים תדלת ורואים חדר מלא בפוקדורים, בצד יש מכונת ריפוי "מעולה!" אמרה נלה ושמה את הפוקדורים שלה במכונה וריפאה אותם[/COLOR][/quote]
אני שם את הפוכדור של צ'ארמנדר במכונת הריפוי ומסתכל לעבר הפוכדורים הרבים ומתפלא.