-
[QUOTE=sigal123;1101364][COLOR="DarkSlateBlue"]
[COLOR="Sienna"]עומר
"את ..טרטוויג!" אמר הילד ויצאת םהחוצה והוא שלף פוקדור וממנו יצא פוקימון צב ירוק אם שריון ועלה קטן אל ראשו[/COLOR][IMG]http://www.up2me.co.il/images/94924462.png[/IMG][/QUOTE]
"יופי...בדיוק מה שרציתי.." אמלמל לעצמי ואחשוב 'יופי,פוקימון מעופף חזק נגד פוקימון צמח לכן אני אוציא את מארקוורו...מושלם...לפחות בנתיים'
"מארקוורו,תורך!" אצעק בזמן שאורה לו להכנס לזירה,לאחר מכן אצעק לעברו "מארקוורו! תשתמש במתקפת כנף! ואז,בניקור!
-
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
התחלתם לרוץ והגעתם למרכז הפוקימונים שראלטס בידך "או שלום לכם! אוי ואבוי" אמרה האחות ג'וי ולקחה ממך את ראלטס ומיהרה לחדר מאחורי הקלעים וקצת פחדת[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
היא לוקחת את ה250 ומביאה לך את הביצה "תתחדש!" היא אומרת ושמה בכלי מיוחד "זה יחמם תביצה שים אותה בתיק!" היא אומרת ומצביעה על תיקך[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
נתתי ממקודם
~~~
"אני מסכימה אבל זה הפסד שלך כי סקיטי זה פוקימון מאוד חזק שיודע גם מתקפות קרח גם נורמל וגם חשמל " קראה נל והסתכלה אל סקיטי הקטנה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
פוקימון אש חזק יותר אל פוקימון עשב.,
"רגע! אני מחליף לסטארלי אני ורצה קרב מעופפים!" קרא הילד בשמחה והחליף את הפוקימון "אוקי סטארלי כנף ברזל!" אמר הילד וסטארלי יצא אם כנף ברזל לעבר מורקרו[/COLOR]
-
[quote]עומר
"רגע! אני מחליף לסטארלי אני ורצה קרב מעופפים!" קרא הילד בשמחה והחליף את הפוקימון "אוקי סטארלי כנף ברזל!" אמר הילד וסטארלי יצא אם כנף ברזל לעבר מורקרו [/quote]
כן אבל גם מעופף...וצ'ימצ'אר יותר חזק לכן אני רוצה לאמן יותר את מארקוורו..
"או נו..זה הרס לי את התוכנית..." אמלמל לעצמי ואז אצעק למארקוורו בדאגה "מארקוורו תתחמק! ואז תשתמש במתקפת כנף! אם הוא יהדוף את מתקפת הכנף תשתמש בניקור!"
-
[QUOTE=sigal123;1101384][COLOR="DarkOrchid"]כריס
התחלתם לרוץ והגעתם למרכז הפוקימונים שראלטס בידך "או שלום לכם! אוי ואבוי" אמרה האחות ג'וי ולקחה ממך את ראלטס ומיהרה לחדר מאחורי הקלעים וקצת פחדת[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
היא לוקחת את ה250 ומביאה לך את הביצה "תתחדש!" היא אומרת ושמה בכלי מיוחד "זה יחמם תביצה שים אותה בתיק!" היא אומרת ומצביעה על תיקך[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
נתתי ממקודם
~~~
"אני מסכימה אבל זה הפסד שלך כי סקיטי זה פוקימון מאוד חזק שיודע גם מתקפות קרח גם נורמל וגם חשמל " קראה נל והסתכלה אל סקיטי הקטנה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"רגע! אני מחליף לסטארלי אני ורצה קרב מעופפים!" קרא הילד בשמחה והחליף את הפוקימון "אוקי סטארלי כנף ברזל!" אמר הילד וסטארלי יצא אם כנף ברזל לעבר מורקרו[/COLOR][/QUOTE]
' מה יקרה עכשיו ? מה אני אמור לעשות ? ' אומר ומחזיר את כל הפוקימונים לפוכדורים שלהם .
" אני אצא לנשום אוויר ... " ממלמל לעצמי ויוצא מחוץ למרכז הפוקימונים ומתיישב על הדשא .
-
[QUOTE=sigal123;1101384][COLOR="DarkOrchid"]כריס
[COLOR="Navy"]רקס
[COLOR="Red"]איתי
נתתי ממקודם
~~~
[COLOR="Sienna"]עומר
"רגע! אני מחליף לסטארלי אני ורצה קרב מעופפים!" קרא הילד בשמחה והחליף את הפוקימון "אוקי סטארלי כנף ברזל!" אמר הילד וסטארלי יצא אם כנף ברזל לעבר מורקרו[/COLOR][/QUOTE]
אני פותח את התיק ושם את הביצה
ואומר לאישה "תודה"
וצעקתי בראש
'ישש סוף סוף ביצה של ריולו'
מרוב שמחה הוא פלט את זה החוצה
"ישששש!"
-
[COLOR="Sienna"]עומר
מורקרו חמד והשתמש במתקפת כנף אבל סטארלי חמק אבל נפגע מהניקור, פתאום מורקרו השתמש בקרן על חושית עבל לעברו והסתובב תוך כדאי תעופה ככה שזה היה כמו סילון על חושי וזה פגע קשה בסטארלי[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
אתה מתיישב בחוץ אל הדשא ונושם אוויר רענן ולאחר מספר דדקות שאתה פחות לחוץ אתה נכנס פנימה
ורואה קבוצה של אממנים "אז בקיצור הראלטס החלש הזה לא יכול ללמוג אפילו הגנה, לא לדבר אל דברים יותר מתקדמים , ניסיתי לאמן אותו ואימנתי ואימנתי ואימנתי ואימנתי ובסוף הוא ממש היה חלש והוא רצה להפסיק, אז אם הוא כול כך חלש שילך אז עזבתי אותו" אמר נער אחד[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
האישה הסתכלה אלייך צחקקה קצת אבל חייכה אותו חיוך
היא ליוותה אותך החוצה ואיחלה לך חזרה ונעלה את המחסן וחזרה לביתה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1101423][COLOR="Sienna"]עומר
מורקרו חמד והשתמש במתקפת כנף אבל סטארלי חמק אבל נפגע מהניקור, פתאום מורקרו השתמש בקרן על חושית עבל לעברו והסתובב תוך כדאי תעופה ככה שזה היה כמו סילון על חושי וזה פגע קשה בסטארלי[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
אתה מתיישב בחוץ אל הדשא ונושם אוויר רענן ולאחר מספר דדקות שאתה פחות לחוץ אתה נכנס פנימה
ורואה קבוצה של אממנים "אז בקיצור הראלטס החלש הזה לא יכול ללמוג אפילו הגנה, לא לדבר אל דברים יותר מתקדמים , ניסיתי לאמן אותו ואימנתי ואימנתי ואימנתי ואימנתי ובסוף הוא ממש היה חלש והוא רצה להפסיק, אז אם הוא כול כך חלש שילך אז עזבתי אותו" אמר נער אחד[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
היא ליוותה אותך החוצה ואיחלה לך חזרה ונעלה את המחסן וחזרה לביתה[/COLOR][/QUOTE]
אמרתי לאישה "תודה שליווית אותי החוצה ממש שמחתי לקנות את הביצה תודה לך "
וחייכתי לה בחזרה
אז הוצאתי את מדקיפ לטיול "צא מדקיפ!"
-
[quote]עומר
מורקרו חמד והשתמש במתקפת כנף אבל סטארלי חמק אבל נפגע מהניקור, פתאום מורקרו השתמש בקרן על חושית עבל לעברו והסתובב תוך כדאי תעופה ככה שזה היה כמו סילון על חושי וזה פגע קשה בסטארלי[/quote]
"יפה מאוד מארקוורו,רעיון טוב!" אעודד אותו שמחה,לאחר מכן אצעק לו "תשתמש במתקפת דופק אופל ואז,מתקפת חול!
-
[COLOR="Navy"]רקס
הכנסת תביצה בתיק והתחלת ללכת אל העיר השנייה והצאת את מדקיפ, מדקיפ התחיל לרוץ סביבך ומאוד מאוד שמח שהוא בחוץ, די השתעממת ופתאום ראית יצור קטן אם זנב גדול, מדקיפ הסתכל אלייך מיד נעמד לקרב[/COLOR][IMG]http://www.up2me.co.il/images/93903636.png[/IMG]
[COLOR="Sienna"]עומר
מורקרו השתמש בדופק אפל שפספס ואז המתקפת חול, שעיוורה זמנית את סטארלי שניסה לפגוע במורקרו ולא ראה כלום מורקרו השתמש בדופק אפל שפגע! "סטארלי הקשב לו וצא בניקור!" קרא מאמנו, סטארלי הקשיב אבל מורקרו התיישב אל ענף והיה בשקט דממתי[/COLOR]
-
[quote]עומר
מורקרו השתמש בדופק אפל שפספס ואז המתקפת חול, שעיוורה זמנית את סטארלי שניסה לפגוע במורקרו ולא ראה כלום מורקרו השתמש בדופק אפל שפגע! "סטארלי הקשב לו וצא בניקור!" קרא מאמנו, סטארלי הקשיב אבל מורקרו התיישב אל ענף והיה בשקט דממתי [/quote]
"מארקוורו,גמור את זה במכת כנף!" אצעק לו בזמן שאצביע על סטראלי "אה,ותפתיע אותו בכיוון ליתר ביטחון, כדי שלא יידע איפה להגן.." אוסיף לומר,בזמן ביצוע מתקפותיו אני אבדוק את סטראלי בפוקדע ואלמד עליו קצת...
-
[QUOTE=sigal123;1101473][COLOR="Navy"]רקס
הכנסת תביצה בתיק והתחלת ללכת אל העיר השנייה והצאת את מדקיפ, מדקיפ התחיל לרוץ סביבך ומאוד מאוד שמח שהוא בחוץ, די השתעממת ופתאום ראית יצור קטן אם זנב גדול, מדקיפ הסתכל אלייך מיד נעמד לקרב[/COLOR][IMG]http://www.up2me.co.il/images/93903636.png[/IMG]
[COLOR="Sienna"]עומר
מורקרו השתמש בדופק אפל שפספס ואז המתקפת חול, שעיוורה זמנית את סטארלי שניסה לפגוע במורקרו ולא ראה כלום מורקרו השתמש בדופק אפל שפגע! "סטארלי הקשב לו וצא בניקור!" קרא מאמנו, סטארלי הקשיב אבל מורקרו התיישב אל ענף והיה בשקט דממתי[/COLOR][/QUOTE]
"אוקי מדקיפ אתה מוכן לקרב חבר קטן תעשה את כל מה שאתה יכול!"
אמרתי את זה בקול חזק כדאי שהוא יבין
"אוקי זה לא משתלב אבל ננסה" מילמלתי לעצמי
-
[COLOR="Sienna"]עומר
סטארלי ניסה למצוא אותו אבל חטף מכת כנף והתעלף
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/58732300.png[/IMG]
סטארלי
סוג: מעופף נורמל
סטארלי פוקימון היונה, הם נמצאים בלהקות גדולות ועפים בשמים, הם לא חזקים במיוחד אבל מצוים ביותר[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
ניסת להחזיק את מדקיפ אבל הוא רצה להילחם והתחמק ותקף את פאציריסו באקדח מים והיא החזירה לו במכת ברק חזקה מאוד הוא נפגע קשה והשתמש באקדח מים נוסף ועוד פעם היא חישמלה אותו הוא השתמש בנשיכה ונשך את זנבה והיא נפגעה לא קשה אבל עדיין וחישמלה אותו הכי חזק, הוא נפל אל הרצפה מעולף והיא ברחה משם[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1101496][COLOR="Sienna"]עומר
סטארלי
סטארלי פוקימון היונה, הם נמצאים בלהקות גדולות ועפים בשמים, הם לא חזקים במיוחד אבל מצוים ביותר[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
ניסת להחזיק את מדקיפ אבל הוא רצה להילחם והתחמק ותקף את פאציריסו באקדח מים והיא החזירה לו במכת ברק חזקה מאוד הוא נפגע קשה והשתמש באקדח מים נוסף ועוד פעם היא חישמלה אותו הוא השתמש בנשיכה ונשך את זנבה והיא נפגעה לא קשה אבל עדיין וחישמלה אותו הכי חזק, הוא נפל אל הרצפה מעולף והיא ברחה משם[/COLOR][/QUOTE]
"חזור מדקיפ"
התעצבנתי עליו ואמרתי
"פעם אחרונה אתה עושה לי את זה עלוב אחד"
-
[QUOTE=sigal123;1101496][COLOR="Sienna"]עומר
סטארלי
[/QUOTE]
"היית מצוין מארקוורו!" אומר לו בזמן שאכניס אותו לנוח בפוכדור,"עכשיו,בוא נעשה את זה,צ'ימצ'אר! תכנס לזירה!"
אקרא לצ'ימצ'אר בביטחון,לאחר מכן אחכה שהילד יוציא את טרטוויג לזירה..
-
[COLOR="Navy"]רקס
הסתכלת אל הפוקדור של מדקיפ וקראת לו אפס לאחר שהכנסת אותו, התחלת לצעוד בעיצבון לעבר העיר הבאה וראית שמתחיל להיות חשוך[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
צימצאר יצא החוצה ואחריו גם טרטוויג צימצאר התחיל לקפץ בהתלהבות וטרטוויג פיהק פיהוק רחב "טרטוויג עלי טער!" קרא הילד וטרטוויג שלח עלי טער שנשרפו במהיורת מהגחלת של צימצאר[/COLOR]
-
[quote]עומר
צימצאר יצא החוצה ואחריו גם טרטוויג צימצאר התחיל לקפץ בהתלהבות וטרטוויג פיהק פיהוק רחב "טרטוויג עלי טער!" קרא הילד וטרטוויג שלח עלי טער שנשרפו במהיורת מהגחלת של צימצאר [/quote]
"מהלך יפה צ'ימצ'אר,עכשיו,תשתמש בדחיפה! אחרי זה תשתמש בגחלת ותסתובב סביב עצמך.. זה יגרום למין גלגל אש כזה אבל מגחלת! בהצלחה לך!" אקרא לו בעידוד,בזמן ביצוע המתקפות אבדוק גם את טרטוויג בפוקדע...
-
[QUOTE=sigal123;1101504][COLOR="Navy"]רקס
הסתכלת אל הפוקדור של מדקיפ וקראת לו אפס לאחר שהכנסת אותו, התחלת לצעוד בעיצבון לעבר העיר הבאה וראית שמתחיל להיות חשוך[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
צימצאר יצא החוצה ואחריו גם טרטוויג צימצאר התחיל לקפץ בהתלהבות וטרטוויג פיהק פיהוק רחב "טרטוויג עלי טער!" קרא הילד וטרטוויג שלח עלי טער שנשרפו במהיורת מהגחלת של צימצאר[/COLOR][/QUOTE]
התחלתי לרוץ לעבר העיר 'חייב לפגוש את אחי אני ילך למרכז פוקמונים וישן שם'
חשבתי שאם הספיק לפחות אני ירפאה את מדקיפ וילך לישון במרכז הפוקימונים
המשכתי לרוץ לעיר...
-
[COLOR="Sienna"]עומר
צימצאר דחף את טרטוויג אבל הוא לא נפגע קשה "עלי טער!" קרא הילד וצימצאר נפגע מהעלי טער אבל לא קשה כול כך, הוא ניסה גלגל להבה אבל לא הלך לאא בכלל, ראית שהגחלת שלו הרבה יותר עיסתית, במקום גלגל להבה הוא השתמש בגחלת רגילה ופגע בחוזקה בטרטוויג "סופת עלים!" קרא הילד וטרטוויג יצא סופת עלים גדולה שדהרה לעבר צימצאר[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
התחלת לרוץ בשיא המהירות וראית את מרכז הפוקימונים! נכנסת לשם בפרעות "שלום תרצה להשכיר חדר לשינה וריפוי פוקימונים?" קראה האחות ג'וי שבדלפק[/COLOR]
-
[quote]עומר
צימצאר דחף את טרטוויג אבל הוא לא נפגע קשה "עלי טער!" קרא הילד וצימצאר נפגע מהעלי טער אבל לא קשה כול כך, הוא ניסה גלגל להבה אבל לא הלך לאא בכלל, ראית שהגחלת שלו הרבה יותר עיסתית, במקום גלגל להבה הוא השתמש בגחלת רגילה ופגע בחוזקה בטרטוויג "סופת עלים!" קרא הילד וטרטוויג יצא סופת עלים גדולה שדהרה לעבר צימצאר[/quote]
"צ'ימצ'אר! כמו שלמדנו! תשתמש בחפירה,הכי חזק שלך!!" אצעק לו בקול רם
בזמן ביצוע המתקפות אני אבדוק את טרטוויג בפוקדע,כדי לדעת אם יש לו חולשות מיוחדות או משהו..
-
[QUOTE=sigal123;1101512][COLOR="Sienna"]עומר
צימצאר דחף את טרטוויג אבל הוא לא נפגע קשה "עלי טער!" קרא הילד וצימצאר נפגע מהעלי טער אבל לא קשה כול כך, הוא ניסה גלגל להבה אבל לא הלך לאא בכלל, ראית שהגחלת שלו הרבה יותר עיסתית, במקום גלגל להבה הוא השתמש בגחלת רגילה ופגע בחוזקה בטרטוויג "סופת עלים!" קרא הילד וטרטוויג יצא סופת עלים גדולה שדהרה לעבר צימצאר[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
התחלת לרוץ בשיא המהירות וראית את מרכז הפוקימונים! נכנסת לשם בפרעות "שלום תרצה להשכיר חדר לשינה וריפוי פוקימונים?" קראה האחות ג'וי שבדלפק[/COLOR][/QUOTE]
עניתי לאחות ג'וי "כן אני רוצה לרכוש חדר וריפוי פוקימונים"
אז הלכתי לשבת בספסל...
-
[COLOR="sienna"]עומר[/COLOR]
[IMG]http://www.up2me.co.il/images/94924462.png[/IMG]
טרטוויג
סוג:עשב
פוקימון צב השריון, לטרטוויג יש עלה קטן שאיתו הוא קולט שמש , השריון שלו מהווה הגנה והוא מעולה בהגנה אבל פחות בהתקפה ויותר טוב בסופות עלים מאשר דחיפות ונשיכות
[COLOR="sienna"]צימאצר השתמש בחפירה והוסיף לזה גחלת ככה שהוא לא רק התחמק אלא גם פגע קשה בטרטוויג הקטן "זרע עלוקה!" קרא הילד וטרטוויג ירה אל צימצאר זרע שהתחיל לשאוב ממנו חיים[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
האחות ג'וי לקחה ממך תפוקדורים ונתנה לך מפתח לחדר מספר 21 ואז החזירה לך תפוקדורים "אם תרצה יש קרבות בחוץ " קראה האחות ג'וי בחיוך הרגיל שלה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1101516][COLOR="sienna"]עומר[/COLOR]
טרטוויג
פוקימון צב השריון, לטרטוויג יש עלה קטן שאיתו הוא קולט שמש , השריון שלו מהווה הגנה והוא מעולה בהגנה אבל פחות בהתקפה ויותר טוב בסופות עלים מאשר דחיפות ונשיכות
[COLOR="sienna"]צימאצר השתמש בחפירה והוסיף לזה גחלת ככה שהוא לא רק התחמק אלא גם פגע קשה בטרטוויג הקטן "זרע עלוקה!" קרא הילד וטרטוויג ירה אל צימצאר זרע שהתחיל לשאוב ממנו חיים[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
האחות ג'וי לקחה ממך תפוקדורים ונתנה לך מפתח לחדר מספר 21 ואז החזירה לך תפוקדורים "אם תרצה יש קרבות בחוץ " קראה האחות ג'וי בחיוך הרגיל שלה[/COLOR][/QUOTE]
"תודה האחות ג'וי"
הלכתי לחדר ולא רציתי ללכת החוצה כי אני עייף מאוד ועצבני ממה שקרה עם מדקיפ...
-
[QUOTE=sigal123;1101516][COLOR="sienna"]עומר[/COLOR]
טרטוויג
[/][/QUOTE]
"אוי לא! צ'מצ'אר!" אצעק לו בדאגה "מהר תשתמש בדחיפה! ואז,לפני שיתאושש,תשתמש עוד פעם בחפירה!" אורה לו בכוונה שזה יגמור סופית את טרטוויג..
-
[COLOR="Navy"]רקס
הלכת לחדר והבטת בו בעיצבון, ראיתה חדר גדול מאוד אם כניסה למטבח בעל מקרר קטן מיקרוגל תנור קטן כיור ומחמם מים, מיטה ענקית ושולחן גדול צמוד מרפסת גדולה אם ג'קוזי קטן ארון גדול מאוד ושולחן בחוץ אם שתי כיסאות, ספה ושתי כורסאות ושולחן אם ארבע כיסאות וכומבן חדר שירותים אם אמטיה , הבטת בחדר בדהמה עד כמה הוא מפואר והתלבטת אם להוציא את מדקיפ וזיזיגון רק מדקיפ אפחד או רק זיגזיגון[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
צימצאר השתמש בדחיפה שממנה טרטוויג התחמק "קליע זרעים!" קרא הילד וטרטוויג השתמש בקליע זרעים אבל צימצאר חמק בחפירה, הוא יצא החוצה ופגע בחוזקה בטרטוויג ואז נשאבו לו גם חיים, טרטוויג הקטן הסתכל אליו וצימצאר השתמש בגחלת וגמר אותו, טרטוויג התעלף[/COLOR]
-
[quote]עומר
צימצאר השתמש בדחיפה שממנה טרטוויג התחמק "קליע זרעים!" קרא הילד וטרטוויג השתמש בקליע זרעים אבל צימצאר חמק בחפירה, הוא יצא החוצה ופגע בחוזקה בטרטוויג ואז נשאבו לו גם חיים, טרטוויג הקטן הסתכל אליו וצימצאר השתמש בגחלת וגמר אותו, טרטוויג התעלף [/quote]
"צ'ימצ'אר,היית מצוין!" אומר לו בחיוך רחב "עכשיו,חזור לפוכדור!" אפתח את הפוכדור ואכניס את צ'מצ'אר לתוכו,אחר כך אלך לילד ואלחץ את ידו בזמן שאני אומר "נתת קרב טוב,ילד! פצעת את הפוקימונים שלי קשה,כדאי לך להמשיך בדרך הזאת,ותהיה מאמן מצוין" לאחר מכן אפנה אל הפקידה ואומר לה "שלום זוכרת אותי? אני צריך עוד ריפוי לפוקימונים שלי בבקשה..."
-
[COLOR="Sienna"]עומר
קוראים לה האחות ג'וי!והיא מרפאת חופשי פשוט תבקש מנה בלי זוכרת ובלי כלום אם בבקשה ותודה
~~~
האחות ג'וי מרפאת לך את הפוקימונים קצת בכעס ואז נפנת לתור הענקי שעקפת![/COLOR]
-
[quote]עומר
קוראים לה האחות ג'וי!והיא מרפאת חופשי פשוט תבקש מנה בלי זוכרת ובלי כלום אם בבקשה ותודה
~~~
האחות ג'וי מרפאת לך את הפוקימונים קצת בכעס ואז נפנת לתור הענקי שעקפת! [/quote]
אפנה לאחור ואראה את התור "אופס..סליחה כולם..." אומר להם בכוונה של סליחה,לאחר מכן אעלה לחדר שלי ואוציא את צ'ימצ'אר ומארקוורו מהפוכדור "הייתם מעולים! אז...תתכבדו בתפוחים אדומים וטעימים!" אומר להם בזמן שאפתח את תיקי ואוציא תפוח לכל אחד מהם..
-
[COLOR="Sienna"]עומר
שני הפוקימונים אוכלים תתפוחים בשימחה (הם לקחו מהמקרר כמו שמורקרו שם שהם לא יתקלקלו ופתאום קראו לך לבוא לשם[/COLOR]!
-
[quote]עומר
שני הפוקימונים אוכלים תתפוחים בשימחה (הם לקחו מהמקרר כמו שמורקרו שם שהם לא יתקלקלו ופתאום קראו לך לבוא לשם! [/quote]
"מה קרה?" אבוא אליהם מבולבל ועייף בזמן שאני מוריד נעליים וגרביים...
-
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה מסתכל לשם ורואה שיש שם שניצלים ספגטי אורז וקולה כנראה שמישהו שכח לרוקן תמקרר..[/COLOR]
-
[quote]עומר
אתה מסתכל לשם ורואה שיש שם שניצלים ספגטי אורז וקולה כנראה שמישהו שכח לרוקן תמקרר.. [/quote]
'מגניב!' אחשוב לעצמי וארוץ לעבר האוכל,"מארקוורו תערוך את השולחן,צ'ימצ'אר,תחמם את האוכל,אני אדאג לסכו"ם וכלי האכילה..." אומר להם כדי ליצור שיתוף פעולה בין כולנו,כשהשולחן מסודר אני מצהיר:"בתאבון כולם! הערב,סעודת מלכים!"אומר במהירות ואתחיל לאכול ולזלול...
-
[QUOTE=sigal123;1101364][COLOR="DarkSlateBlue"]רקס
"כן והוא עולה 250 וזה בוקע מתישהו " היא אמרה וחייכה והביאה ביצה[/COLOR][IMG]http://i561.photobucket.com/albums/ss58/PkmnEG/4th%20Generation/th_RioluEgg.png[/IMG]
[COLOR="Navy"]בן
טריקו משתמש בניקור בוער אבל טריקו חומק מהפעם הראשונה והשנייה אבל מהשלישית נפגע קשה "עכשיו קליע זרעים!" אמר הילד וטירוק ירה קליע זרעים אימתני לעבר טורציק[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"יש לי הצעה תפוס אותה היא חזקה מאוד ויכולה ללמוד קרן קרח ומכת ברק "אמרה נלה והצביע אליה[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
אמלוגה מתחילה לעוף ואתם רצים אחריה שספירו קטן תוקף אתכם אבל מתחשמל ממכת ברק של אמלוגה עוד ספירו תודף והפעם העלי טער מעיפים אותו, עוד אחד והכדור צל מעיף אותו, עברתם עוד גבהה וראתים את המרכז פוקימונים למטה[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"את ..טרטוויג!" אמר הילד ויצאת םהחוצה והוא שלף פוקדור וממנו יצא פוקימון צב ירוק אם שריון ועלה קטן אל ראשו[/COLOR][IMG]http://www.up2me.co.il/images/94924462.png[/IMG][/QUOTE]
"טורצ'יק השתמש בניתור וקפוץ גבוהה!" אני מורה לו לעשות פעולה זו בלחץ רב רק שלא יפגע.
"מהאוויר תשתמש בגחלת!" אני אומר לו.
'קדימה טורצ'יק אני מאמין בך'
-
[QUOTE=sigal123;1101423][COLOR="Sienna"]עומר
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
[COLOR="Navy"]רקס
היא ליוותה אותך החוצה ואיחלה לך חזרה ונעלה את המחסן וחזרה לביתה[/COLOR][/QUOTE]
" אממ סליחה בחור ? אתה עזבת במקרה את הראלטס בדרך 1 ? בין כמה עצים ביער ? " אשאל ואחכה לתשובה .
-
[COLOR="Sienna"]עומר
צימצאר מחמם את האוכל במיקרוגל ומורקרו מביא יחד איתך סכום לך שתי קעריות כוח וצלחת, אתה לוקח לך אורז וספגטי ושניצל וקולה לשתות ומורקרו וצימצאר לוקחים חתיכה קטנה של שניצל ואוכל פוקימונים משובח ,
לאחר ארוחה טובה אתה מפוצץ והולך לישון ונרדם מיד[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
טורציק מצליח להתחמק ומנופף בכנפיו למטרה לעוף אבל לא מצליח כול כך, הוא משתמש בגחלת שטיפה יותר עיסתית ופוגעת קשה בטריקו "טריקו קליע זרעים נוסף בסיבוב!" קרא הילד וטריקו השתמש בקליע זרעים בסיבוב מה שפגע בטורציק והעיף אותו מהאוויר לרתפה[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
"ראלטס? אה ברור הוא היה חלש הוא לא הצליח ללמוד הגנה!" קרא האיש "אז השתמשתי בכול הפוקימונים שלי ואמרתי להם לתקוף אותו שוב ושוב ושלא יחמוק עד שישתמש בהגנה, לא הצליח בסופו של דבר,, מה אני יאמר לך" קרא האיש וכול החבורה צחקה והתחלת ממש ממש להתעצבן[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1100857][COLOR="YellowGreen"]מאי
תוך מספר דקות הגישו לך קערה של אוכל פוקימונים ואוחרה אל מגש, הבאת את זה לשולחן וסינדיקוויל וצ'רובי התחילו לאכול, פתאום גראוודר פתחה את השקית קטשופ ושמה על המגש ולקחה ציפס וטבלה בקטשופ ואכלה[/COLOR][COLOR="Red"]איתי
"תילחמו בי? לי יש פוקימונים חזקים ולכם רק מעולפים" אמר הנער והתיר את עינכם, מולכם היו שלושה אנשים, קורן מישהי נוספת וזיהתם תאחרון זה היה עדן![/COLOR][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/107.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/109.png[/IMG]
[COLOR="Navy"]רקס
התחלתם ללכת אבל הבנתם שאתם רעבים מאוד ויש עוד לפחות שעה למרכז הפוקימונים, פתאום מדקיפ הצביע על שני תפוחים שהיו על העץ[/COLOR][/QUOTE]
" חח את לא רוצה את האוכל פוקימונים ? " אומרת לגראוודר , וגומרת לאכול .
" אמ .. קדימה , בואו נלך .. או רגע , צריך לשלם . " אומר ואלך אל המוכרת ואשאל אותה כמה צריך לשלם .
-
[COLOR="YellowGreen"]מאי
את הולכת ומשלמת כ32 ש''ח, את מרוקנת תאוכל ורואה שצרובי וסינדיקוויל סיימו לאכול (גראוודר לקחה משלך) ומרוקנת גם להם, אתם מסתכלים החוצה ורואה יום אביבי אם שמש זורחת וזה זמן להמשיך תמסע![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1101667][COLOR="YellowGreen"]מאי
את הולכת ומשלמת כ32 ש''ח, את מרוקנת תאוכל ורואה שצרובי וסינדיקוויל סיימו לאכול (גראוודר לקחה משלך) ומרוקנת גם להם, אתם מסתכלים החוצה ורואה יום אביבי אם שמש זורחת וזה זמן להמשיך תמסע![/COLOR][/QUOTE]
" וואו .. " אומרת ומסתכלת לבחוץ .
" קדימה, בואו נלך להמשיך את המסע ! "
אומרת והולכת לכיוון העיר השלישית .
-
[COLOR="YellowGreen"]מאי
אתם מתחילים ללכת שצרובי וסינדיקוויל מקדימה ואת באמצע וגראוודר מקדימה ועוזבים את העיר, פתאום את שומעת קול ירייה "שימי תפוקימונים בפוקדורים ותשליכי אותם אליי!" נשמע קול של מישהו מגובר צועק מבין העצים[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1101670][COLOR="YellowGreen"]מאי
אתם מתחילים ללכת שצרובי וסינדיקוויל מקדימה ואת באמצע וגראוודר מקדימה ועוזבים את העיר, פתאום את שומעת קול ירייה "שימי תפוקימונים בפוקדורים ותשליכי אותם אליי!" נשמע קול של מישהו מגובר צועק מבין העצים[/COLOR][/QUOTE]
" הא ?? " אומר בבלבול ופחד . " מי .. מי אתה ?! "
" גראדוור , השתמשי בהגנה ! צ'רובי וסינדיקוויל תתכוננו לתקוף ! " אלחש להם .
-
[QUOTE=sigal123;1099276][COLOR="Green"]מייקל
תכנית לא
~~~~
בריאנה נראת ממש ממש שמחה וולפיקס קופצת אליה, אתה הולך אל בלייס והיא מתעוררת ומסתכלת אלייך מאוכזבת אבל אתה מעודד אותה, מלווים אותך החוצה ונותנים לך תפרס אם דסקית, אתה שולח חזרה את בלייס ומבקש גם שירפאו אותה במעבדה אחרי הקרב המתיש ומביא את פוניטה, ביינתיים אתה צופה בבריאנה וולפיקס וביוטפלי ובוויזל שמקבלים תסרט הסגול, אתה מקבל את הפוקדור של פוניטה ונותן לו את המתקפה החדשה, הוא יורה מפיו מין עשן שחור ואתה לא רואה כלום
פוניטה למד מסך עשן![/COLOR][/QUOTE]
מצטער על התגובה המאוחרת, הייתי חולה מת שלושה ימים... ולא טכנית? כי אני מעדיף שכולם יהיו אצלי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"מעולה פוניטה! עכשיו חזור." אני אומר לפוניטה וממשיך עם בריאנה כדי לחפש את תומר ולראות מה איתו