-
[quote=sigal123;1084274][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]איווי הולך עצוב לעבר השיח ואתה שומע קולות משם,[/COLOR]
[COLOR=darkred]אאתה מציץ לראות מה קורה ופתאום רואה את האיוויות והאיווי שלך משחקים[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]*אפשר לתת לפוקימונים שלי כינוי?
אחייך אל איווי ואומר לו:"אמרתי לך שכדי לך לבדוק מה יש שמה נכון?" אתקרב אל האיווית ואשאל אותה:"איווית,את רוצה להיות חלק מהצוות שלי ושל איווי,ככה לא תפרדו",לבסוף אשאל את שניהם:"מה דעתכם על הרעיון?".[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
ברור
~~
האיווית מהנהנת והאיווי שלך שמח,טוב שניהם שמחים יותר,
האיווית מתקרבת אליך טיפה ומוכנה ללכידה[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1084279][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]ברור[/COLOR]
[COLOR=darkred]~~[/COLOR]
[COLOR=darkred]האיווית מהנהנת והאיווי שלך שמח,טוב שניהם שמחים יותר,[/COLOR]
[COLOR=darkred]האיווית מתקרבת אליך טיפה ומוכנה ללכידה[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני מוציא פוכדור ריק ומכוון אותו אל האיווית,אחרי הלכידה אומר לשניהם:"יש פה בעיה,לשניכם קוראים 'איווי' אז אני אתן לכם כינויים,טוב,איווי [הבן]לך אני אקרא 'סטאר' ולך איווית אני אקרא 'שייני' איך השמות?". [/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
שייני וסטאר מרוצים מהשמות שלהם, אתה נוגע בשייני אם הפוקדור ואנרגיה אדומה עוטפת אותה ומכניסה אותה לפוקדור,
נידנוד ראשון ..
נידנוד שני ..
נידנוד שלישי..
נתפס!
כדי לראות את מתקפותיה של שייני תבדוק בפוקדע[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1084283][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]שייני וסטאר מרוצים מהשמות שלהם, אתה נוגע בשייני אם הפוקדור ואנרגיה אדומה עוטפת אותה ומכניסה אותה לפוקדור,[/COLOR]
[COLOR=darkred]נידנוד ראשון ..[/COLOR]
[COLOR=darkred]נידנוד שני ..[/COLOR]
[COLOR=darkred]נידנוד שלישי..[/COLOR]
[COLOR=darkred]נתפס![/COLOR]
[COLOR=darkred]כדי לראות את מתקפותיה של שייני תבדוק בפוקדע[/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני מוציא את הפוקדע שלי,מכוון אותו לשייני ומחכה למה שהפוקדע יראה,אחרי זה אכוון אותו לסטאר ואבדוק איזה מתקפות הוא יודע.[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR="darkred"]עומר
אתה מכוון תפוקדע לפוקדור של שייני ומחפש את המתקפות,
לאחר כמה זמן אתה מוצא [/COLOR][I]
"שייני יודעת דחיפה, זריזות וזנב ברזל"אמר הפוקדע[/I][COLOR="DarkRed"]
לאחר מכן אתה חוזר אל הפעלה רק אל הפוקדור של סטאר[/COLOR][I]
"סטאר יודע דחיפה כדור צל וחבטה"אמר הפוקדע[/I]
-
[quote=sigal123;1084287][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה מכוון תפוקדע לפוקדור של שייני ומחפש את המתקפות,[/COLOR]
[COLOR=darkred]לאחר כמה זמן אתה מוצא [/COLOR]
[I]"שייני יודעת דחיפה, זריזות וזנב ברזל"אמר הפוקדע[/I]
[COLOR=darkred]לאחר מכן אתה חוזר אל הפעלה רק אל הפוקדור של סטאר[/COLOR]
[I]"סטאר יודע דחיפה כדור צל וחבטה"אמר הפוקדע[/I][/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני סוגר את הפוקדע,מסתכל על 'סטאר' ו'שייני' ואומר להם:"יש לכם מתקפות טובות לשניכם,קדימה נמצא פוקימון פראי נתאמן עליו,מה אתם אומרים?".[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=sigal123;1082809][COLOR=blue]תומר[/COLOR]
[COLOR=blue]טרטוויג שמח מהמקתפה ומקפץ על העיגולי עץ הצפים ומשתמש בכדור אנרגיה קרוב לאיווי, איווי עף למים שהוא מאוד פגוע "איווי כדור צל!" אמרה בריאנה ואיווי שלח מספר כדורי צל לעבר טרטוויג ששחה במים[/COLOR]
[/quote]
"טרטוייג תשתמש בעלי טער כדי לפוצץ את כדורי הצל ואז תקפוץ על איווי ותשתמש בעלי טער" אני אומר לטרטוויג בהתלהבות ואני מרגיש שהניצחון בכיס שלי
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
שני האיווים מנהנים לחיוב ואתם מתחילים ללכת,
כעבור מספר דקות אתם מגיעים לשדה גדול[/COLOR][COLOR="Blue"]
תומר
הכדורי צל מתנפצים על ידי העלי טער מה שמותיר ניצוצות שחורות שעפות על טרטוויג, טרטוויג עולה על המשטח ומשתמש בעלי טער, איווי מתחמק מכמעט כול םאבל אחד פוגע בו והוא עף למים, "איווי צוות כפול ואז זנב ברזל!" קראה בריאנה, איווי התחיל להשתכפל ולבלבל את טרטוויג האומלל , שטרטוויג היה עסוק בחיפושים מי האמיתי, איווי קפץ אליו אם זנב ברזל שהעיף אותו למשטח אחר ,
טרטוויג תשוש מאוד[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1084315][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]שני האיווים מנהנים לחיוב ואתם מתחילים ללכת,[/COLOR]
[COLOR=darkred]כעבור מספר דקות אתם מגיעים לשדה גדול[/COLOR]
[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]'אולי אמצע פה פוקימוני עשב או חרק' אומר לשני הפוקימונים שלי:"'סטאר' חפש בצד המערבי של האזור,תמצא פוקימון והבא אותו לפה,'שייני' לכי את לצד המזרחי של האזור,תמצאי פוקימון והביאי אותו לפה,לכו בבקשה".[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=sigal123;1084315][COLOR=darkred]עומר[/COLOR]
[COLOR=darkred]שני האיווים מנהנים לחיוב ואתם מתחילים ללכת,[/COLOR]
[COLOR=darkred]כעבור מספר דקות אתם מגיעים לשדה גדול[/COLOR]
[COLOR=blue]תומר[/COLOR]
[COLOR=blue]הכדורי צל מתנפצים על ידי העלי טער מה שמותיר ניצוצות שחורות שעפות על טרטוויג, טרטוויג עולה על המשטח ומשתמש בעלי טער, איווי מתחמק מכמעט כול םאבל אחד פוגע בו והוא עף למים, "איווי צוות כפול ואז זנב ברזל!" קראה בריאנה, איווי התחיל להשתכפל ולבלבל את טרטוויג האומלל , שטרטוויג היה עסוק בחיפושים מי האמיתי, איווי קפץ אליו אם זנב ברזל שהעיף אותו למשטח אחר ,[/COLOR]
[COLOR=blue]טרטוויג תשוש מאוד[/COLOR][/quote]
"טרטוויג אל תקנא!" אני צועק לעברו כדי להרגיע אותו "עכשיו תתקרב אל אייוי ובאותו זמן טטען את כדור האנרגיה ומתי שאתה מספיק קרוב תשלח אותו לעברו של איויי ואז מיד תשתמש בעלי טער!" אני אומר לטרטוייג בבטיחון
-
[QUOTE=sigal123;1084201][COLOR="Green"]יואב
אתה מחכניס אותו לפוקדור ואז רואה את מתקפותיו
"ארון יודע דחיפה, התקשחות והתנגשות ראש" אמר הפוקדע[/COLOR][COLOR="DarkRed"]
[/COLOR][/QUOTE]
גדול! אני עוד אהפוך אותו להכי חזק!" אני אומר בהתלהבות ואומר לשאר המתאמים:"טוב, אני צריך ללכת. להתראות!"" אני אומר, לוקח את כל הפוקימונים שלי איתי ורץ לספר לבראיינט ובריאנה את כל מה שקרה היום לי
-
[quote=sigal123;1084244][COLOR=deepskyblue]סהר[/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]מורקרו משתמש בדופק אפל שפוגע חזק במריל שמתעורר, [/COLOR]
[COLOR=deepskyblue]מריל משתמש במכת ברק שמחשמל את מורקרו, אתה שם לב שעל צווארו של מריל יש פעמון קטן קשור בחוט שחור[/COLOR][/quote]
"מורקרו חזור!"אגיד ואחזיר את מורקרו לפוקדור שלו 'מעננין מה אומר הפעמון הזה' אחשוב לעצמי
-
[COLOR="DarkRed"]עומר
שני האיווים הולכים לכו לכיוון ופתאום סטאר נובח , שייני רצה אליו ושניהם מקשקשים בזנב[/COLOR][COLOR="Blue"]תומר
מה מקנא?
טרטוויג קופץ אם כדור אנרגיה ובא להעיף אותו על איווי "איווי תפוצץ אותו בזנב ברזל!" קראה בריאנה, איווי קפץ ופוצץ תכדור בזנב ברזל וחבט בטרטוויג, טרטוויג עף ונחבט בעצים שצפו ולבסוף נפל למים, וצף למעלה, מעולף, ראיתם פתאום את יואב רץ אליכם[/COLOR][COLOR="Green"]יואב
הכנתסה את ארון לפוקדור ולאחר מכן רצתה אל בריאנה ובראיינט,
נראה שהם סיימו תקרב ואיווי ניצח את טרטוויג[/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"]סהר
החזרתה את מורקרו ומריפ לא הבין למה אתה מפסיק להילחם, הוא זז קצת אחורה והפעמון צלצל ,
"מריפ.." הוא אמר בפחד[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1084586][COLOR="DarkRed"]
יואב
הכנתסה את ארון לפוקדור ולאחר מכן רצתה אל בריאנה ובראיינט,
נראה שהם סיימו תקרב ואיווי ניצח את טרטוויג[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני רץ אליהם ואומר להם:" היי, לא תאמינו כמה דברים קרו עכשיו! בואו לפה אני אספר לכם!" אני אומר בהתרגשות ואתקרב אליהם מספיק כדי לספר להם מה קרה. כשאגיע אני אומר להם:" אוקיי, ביוטיפליי, למד רוח כסופה ופיפלאפ התמדה! יותר טוב מזה, הביצה שלי בקעה! צא ארון!" אני אומר ומוציא את ארון אל הדשא