-
[QUOTE=sigal123;1101660][COLOR="Sienna"]עומר
צימצאר מחמם את האוכל במיקרוגל ומורקרו מביא יחד איתך סכום לך שתי קעריות כוח וצלחת, אתה לוקח לך אורז וספגטי ושניצל וקולה לשתות ומורקרו וצימצאר לוקחים חתיכה קטנה של שניצל ואוכל פוקימונים משובח ,
לאחר ארוחה טובה אתה מפוצץ והולך לישון ונרדם מיד[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
טורציק מצליח להתחמק ומנופף בכנפיו למטרה לעוף אבל לא מצליח כול כך, הוא משתמש בגחלת שטיפה יותר עיסתית ופוגעת קשה בטריקו "טריקו קליע זרעים נוסף בסיבוב!" קרא הילד וטריקו השתמש בקליע זרעים בסיבוב מה שפגע בטורציק והעיף אותו מהאוויר לרתפה[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
"ראלטס? אה ברור הוא היה חלש הוא לא הצליח ללמוד הגנה!" קרא האיש "אז השתמשתי בכול הפוקימונים שלי ואמרתי להם לתקוף אותו שוב ושוב ושלא יחמוק עד שישתמש בהגנה, לא הצליח בסופו של דבר,, מה אני יאמר לך" קרא האיש וכול החבורה צחקה והתחלת ממש ממש להתעצבן[/COLOR][/QUOTE]
"טורצ'יק,אתה יכולה להלחם?" אני פונה אליו בדאגה.
'בכל זאת שתי קרבות ברצף זה לא סיפור פשוט' אני חושב לעצמי.
"קדימה טורצ'יק אתה מסוגל,תקום בבקשה ותשתמש בניקור בוער על טריקו!" אני אומר לו
-
[COLOR="YellowGreen"]מאי
גראוודר הגנה אליכם וסינדיקוויל וצרובי התחיל ולהתכונן "אני קורא שנית!" קרא האיש והתעצבן וירה ירייה לעברכם, נבהלתם מאוד אבל המגן של גראוודר עצר את זה ונשבר אבל הקליע נעלם בו, "גראוודר!" קראה גראוודר וירתה קרן על חושית מידה, מה שפגע באיש ובלבל אותו לחלוטין "אמא.." הוא אמר ונפל אל גבו[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
אין בעיה זה בסדר :) ורק אל תהיה חולה מת עוד כמה פעמים :) והם לא יכולו להיות 6 אבל אני חושבת שאולי אולי אני יעלה את זה ל8 או 9 מתישהו
~~~~
אתה מחפש את תומר ורואה שהוא בכלל לא פה "יש לי הצעה, בגלל שיש לך פוקימון אש ויותר מזה ואתה מוכן ויותר מיזה ואנחנו בעיר השנייה בו נמשיך לעיר השלישית בהסעה או משהו ונילך למכון?" אמרה בריאנה והביטה אלייך [/COLOR]
טורציק הסתכל אלייך והנהן, כנראה לזה שהוא אומר שהוא רוצה להמשיך, הוא השתמש בניקור אש שממנו טריקו התחמק, טורציק התעצבן והתחיל להאדים ופלט להביור אימתני שפגע בטריקו בחוזקה ועילף אותו
טורציק למד להביור![/COLOR]
-
[quote=sigal123;1101384][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]נתתי ממקודם[/COLOR]
[COLOR=red]~~~[/COLOR]
[COLOR=red]"אני מסכימה אבל זה הפסד שלך כי סקיטי זה פוקימון מאוד חזק שיודע גם מתקפות קרח גם נורמל וגם חשמל " קראה נל והסתכלה אל סקיטי הקטנה[/COLOR]
[/quote]
"יופי!" אני אומר
"צ'ארמנדר התכונן להילחם!" אני צועק וזורק את הפוכדור של צ'ארמנדר.
"קדימה חבר בוא נתפוס את סקיטי כדי שנשיג אקסיו!" אני אומר לו.
"עכשיו צא בגחלת ואז הצלפת זנב קדימה!" אומר ואחכה לגחלת ולהצלפת זנב.
-
[COLOR="Red"]איתי
צרמנדר השתמש בגחלת וסקיטי התחמקה, היא השתמשה בקרן קרח שהקפיא את צרמנדר אבל הוא נמס בגלל זנבו, הוא הצליף בה בזנבו והיא נפגעה אבל לא קשה והיא השתמשה בזנב ברזל שפגע בצרמנדר והעיף אותו לעץ[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1101870][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]צרמנדר השתמש בגחלת וסקיטי התחמקה, היא השתמשה בקרן קרח שהקפיא את צרמנדר אבל הוא נמס בגלל זנבו, הוא הצליף בה בזנבו והיא נפגעה אבל לא קשה והיא השתמשה בזנב ברזל שפגע בצרמנדר והעיף אותו לעץ[/COLOR][/quote]
'זה לא טוב' אני חושב.
"צ'ארמנדר,תקום תשתמש בגחלת הצלפת זנב דחיפה ותסיים בגחלת ותשתדל לדייק!" אני אומר לצ'ארמנדר ומקווה שהוא לא יפספס שום מתקפה.
-
[QUOTE=sigal123;1101817][COLOR="YellowGreen"]מאי
גראוודר הגנה אליכם וסינדיקוויל וצרובי התחיל ולהתכונן "אני קורא שנית!" קרא האיש והתעצבן וירה ירייה לעברכם, נבהלתם מאוד אבל המגן של גראוודר עצר את זה ונשבר אבל הקליע נעלם בו, "גראוודר!" קראה גראוודר וירתה קרן על חושית מידה, מה שפגע באיש ובלבל אותו לחלוטין "אמא.." הוא אמר ונפל אל גבו[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
אין בעיה זה בסדר :) ורק אל תהיה חולה מת עוד כמה פעמים :) והם לא יכולו להיות 6 אבל אני חושבת שאולי אולי אני יעלה את זה ל8 או 9 מתישהו [/COLOR]
טורציק הסתכל אלייך והנהן, כנראה לזה שהוא אומר שהוא רוצה להמשיך, הוא השתמש בניקור אש שממנו טריקו התחמק, טורציק התעצבן והתחיל להאדים ופלט להביור אימתני שפגע בטריקו בחוזקה ועילף אותו
טורציק למד להביור![/COLOR][/QUOTE]
אם את עורכת ומוסיפה את מתקפה אז תזכרי להוסיף את באדו תודה D :
--------------------
"כל הכבוד טורצ'יק אני ממש גאה בך!" אני אומר לו בקולות הידוד.
"נראלי שזהו להיום" אני אומר לילד ומחזיר את טורצ'יק לפוכדור.
'טורצ'יק הוכיח את עצמו ועכשיו מגיע לו לנוח' אני חושב לעצמי בעודי מסתכל על הפוכדור שלו ולאחר מכן מכניס אותו לתיק.
"להתראות" אומר לילדים ואלך בדרכי למרכז הפוקימונים לרפא את כל הפוקימונים שלי.
-
[COLOR="Red"]איתי
יותר מידי מתקפות! שלוש בערך צריך
~~~~
צרמנדר משתמש בגחלת וסקיטי מתחמקת, היא משתמשת בזנב ברזל והוא בהצלפת זנב, שני הזנבות מתנגשים כמו שתי חרבות אבל צרמנדר תוקף בגחלת שהיא הרבה יותר עיסתית ופוגע בחוזקה בסקיטי ומעיף אותה על עץ בחוזקה, היא מתעצבנת ומשתמשת בנשיקה מתוקה, צרמנדר מתחיל להסתובב אם עיני לב[/COLOR]
אתה מרפא את פוקימוניך וזנכר שאתה יכול עכשיו להילחם במכון מול מנהל מכון העשב![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1101879][COLOR="Red"]איתי
יותר מידי מתקפות! שלוש בערך צריך
~~~~
צרמנדר משתמש בגחלת וסקיטי מתחמקת, היא משתמשת בזנב ברזל והוא בהצלפת זנב, שני הזנבות מתנגשים כמו שתי חרבות אבל צרמנדר תוקף בגחלת שהיא הרבה יותר עיסתית ופוגע בחוזקה בסקיטי ומעיף אותה על עץ בחוזקה, היא מתעצבנת ומשתמשת בנשיקה מתוקה, צרמנדר מתחיל להסתובב אם עיני לב[/COLOR]
אתה מרפא את פוקימוניך וזנכר שאתה יכול עכשיו להילחם במכון מול מנהל מכון העשב![/COLOR][/QUOTE]
'אוקיי אני הולך על זה' אני חושב לעצמי בהתרגשות ויוצא מן מרכז הפוקימונים היישר למכון הראשון.
"קדימה טורצ''יק צא" אני מוציא את טורצ'יק מן הפוכדור ברגע שאני יוצא מן מרכז הפוקימונים ומספר לו שאנו בדרכנו אל המכון הראשון לקרב המכון הראשון שלי ואולי אזכה בתג אם ננצח.
"קדימה בוא נלך" אני אומר לו ומעלה אותו אל ידיי.
-
[quote=sigal123;1101879][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]יותר מידי מתקפות! שלוש בערך צריך[/COLOR]
[COLOR=red]~~~~[/COLOR]
[COLOR=red]צרמנדר משתמש בגחלת וסקיטי מתחמקת, היא משתמשת בזנב ברזל והוא בהצלפת זנב, שני הזנבות מתנגשים כמו שתי חרבות אבל צרמנדר תוקף בגחלת שהיא הרבה יותר עיסתית ופוגע בחוזקה בסקיטי ומעיף אותה על עץ בחוזקה, היא מתעצבנת ומשתמשת בנשיקה מתוקה, צרמנדר מתחיל להסתובב אם עיני לב[/COLOR][COLOR=darkslateblue]![/COLOR][/quote]
"אוי לא!" אני מודאג ממצבו של צ'ארמנדר.
"צ'ארמנדר צא מזה!" אני צועק אליו.
"קדימה חבר, אתה יכול לעשות את זה! תשתמש בגחלת עוצמתית!" אצעק לכיוונו ואקווה שהוא יתאושש ויתקוף.
-
[COLOR="darkslateblue"]בן
טורציק עולה על ידך אבל הוא די כבר אז אתה מוריד אותו, אתה דופק אל הדלת ופותחת לך נערה אם בגדי שלג כתומים "באת לאתגר את מנהיג המכון?" היא שאלה בקול מתוק[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
צרמנדר לא יוצא מזה והוא נתקל בעץ וההשפעה נעלמת! הוא משתמש בגחלת עוצמתית שתוקפת חזק את סקיטי, היא פגועה קשה אבל גם צרמנדר היא משתמש בנשיכה אל רגלו והוא נפגע מאוד אבל היא נכוות קצת מהלהבה שאל זנבו שהיה מכוונת לרגל, היא משתמשת בזנב ברזל עוצמתי ומעיפה אותו על עץ[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1101902][COLOR="darkslateblue"]בן
טורציק עולה על ידך אבל הוא די כבר אז אתה מוריד אותו, אתה דופק אל הדלת ופותחת לך נערה אם בגדי שלג כתומים "באת לאתגר את מנהיג המכון?" היא שאלה בקול מתוק[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
צרמנדר לא יוצא מזה והוא נתקל בעץ וההשפעה נעלמת! הוא משתמש בגחלת עוצמתית שתוקפת חזק את סקיטי, היא פגועה קשה אבל גם צרמנדר היא משתמש בנשיכה אל רגלו והוא נפגע מאוד אבל היא נכוות קצת מהלהבה שאל זנבו שהיה מכוונת לרגל, היא משתמשת בזנב ברזל עוצמתי ומעיפה אותו על עץ[/COLOR][/QUOTE]
"כ.. כן" אני אומר בטיפה מבוכה.
"באתי לאתגר את מנהיג המכון!" אני מתעשת ועונה לו במלוא הבטחון הקיים בי.
אני מסתכל על טורצ'יק ומחייך אליו.
'קדימה זה עוד רגע קורה' אני חושב לעצמי ומנסה להרגיע את עצמי מרוב הלחץ וההתרגשות.
-
,אוקי" היא אומרת בקול מתוק, אתה נכנס פנימה והיא סוגרת אחריך תדלת, אתה נכנס לזירה ורואה מין זירת יער בתוך כיפה כחולה, זה מדשאה ענקית אם כמה עצים גדולים "אוקי צא רוזריד!" קרא מנהיג המכון וחיכה לפוקימון שלך, טורציק הסתכל אליך והתלבטת במי לבחור, ידעת שמים לא היה טוב אבל מריל חזר, נוטו מעופף ועל חושי זה יתן לו יתרון סוגים וגם עשב חלש למעופף, אבל אולי כדי לשמור אותו? ואת טורציק? ומה אם באדו? הוא עשב בכלל ואין לו כמעט מתקפות, "נו אתה מוציא?" שאל מנהיג המכון וניער אותך ממחשבותיך[/COLOR][IMG]http://img269.imageshack.us/img269/673/002ntb.jpg[/IMG][IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr108.png[/IMG][IMG]http://up351.siz.co.il/up1/yz5wyti2q2ye.png[/IMG][IMG]http://up351.siz.co.il/up1/ynidr4xjowkq.png[/IMG]
-
[QUOTE=sigal123;1101911][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
,אוקי" היא אומרת בקול מתוק, אתה נכנס פנימה והיא סוגרת אחריך תדלת, אתה נכנס לזירה ורואה מין זירת יער בתוך כיפה כחולה, זה מדשאה ענקית אם כמה עצים גדולים "אוקי צא רוזריד!" קרא מנהיג המכון וחיכה לפוקימון שלך, טורציק הסתכל אליך והתלבטת במי לבחור, ידעת שמים לא היה טוב אבל מריל חזר, נוטו מעופף ועל חושי זה יתן לו יתרון סוגים וגם עשב חלש למעופף, אבל אולי כדי לשמור אותו? ואת טורציק? ומה אם באדו? הוא עשב בכלל ואין לו כמעט מתקפות, "נו אתה מוציא?" שאל מנהיג המכון וניער אותך ממחשבותיך[/COLOR][IMG]http://img269.imageshack.us/img269/673/002ntb.jpg[/IMG][IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr108.png[/IMG][IMG]http://up351.siz.co.il/up1/yz5wyti2q2ye.png[/IMG][IMG]http://up351.siz.co.il/up1/ynidr4xjowkq.png[/IMG][/QUOTE]
"אוקיי אני מוכן"
'אני אתחיל במה שיתן לי יתרון ברור,טורצ'יק,הרי הוא פוקימון אש וכבר נוכחתי לדעת כמה הוא חזק מול פוקימוני עשב.
"טורצ'יק אני בוחר בך צעד קדימה ובוא נתחיל בקרב!".
"וכמה קרבות יש ?" אני שואל את מנהיג הנכון.
-
"יש שלוש" קראה הנערה, שהתברר שהיא השופטת בקרב,
פתאום טורציק התחיל להאדים ולהאדים וירה ללמעלה להביור אבל עוצמתי יותר וחזק יותר
"טורציק למד התחממות, מתקפה זו גורמת לפוקימון להיות הרבה יותר חזק במתקפות אש והוא משתמש בה במקרים שהוא רוצה להפגין כוח או שהוא מעוצבן " קרא הפוקדע "מוכנים ? " שאלה הנערה בקול מתוק[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1101902][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]צרמנדר לא יוצא מזה והוא נתקל בעץ וההשפעה נעלמת! הוא משתמש בגחלת עוצמתית שתוקפת חזק את סקיטי, היא פגועה קשה אבל גם צרמנדר היא משתמש בנשיכה אל רגלו והוא נפגע מאוד אבל היא נכוות קצת מהלהבה שאל זנבו שהיה מכוונת לרגל, היא משתמשת בזנב ברזל עוצמתי ומעיפה אותו על עץ[/COLOR][/quote]
"צ'ארמנדר אתה חייב לקום!" אני צועק.
"תשלב הצלפת זנב וגחלת ותנסה ללמוד 'זנב בוער' ותפגע בסקיטי! קדימה אנחנו חייבים ללכוד את סקיטי!" אני צועק לעברו.
-
[QUOTE=sigal123;1101920][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
"יש שלוש" קראה הנערה, שהתברר שהיא השופטת בקרב,
פתאום טורציק התחיל להאדים ולהאדים וירה ללמעלה להביור אבל עוצמתי יותר וחזק יותר
"טורציק למד התחממות, מתקפה זו גורמת לפוקימון להיות הרבה יותר חזק במתקפות אש והוא משתמש בה במקרים שהוא רוצה להפגין כוח או שהוא מעוצבן " קרא הפוקדע "מוכנים ? " שאלה הנערה בקול מתוק[/COLOR][/QUOTE]
"אני מוכן" אני אומר בבטחה וישר מתחיל בקרב.
"אוקיי טורצ'יק,בוא נראה להם מה אנחנו שווים,תשתמש בלהביור מיידי!" אני קורא לו.
'זהו עכשיו זה מתיחל' אני חושב בהתרגשות ומשתדל שלא להסיר עיני ואת התרכזותי מן הקרב.
'מעניין אם אצליח לשרוד שלושה קרבות אני חושב לעצמי.
-
[COLOR="Red"]איתי
צרמנדר מקשיב לך אבל משתמש בגחלת ואז בהצלפת זנב, סקיטי מתחמקת במהירות מהגחלת ונפגעת מההצלפת זנב ועפה אל עץ הוא משתמש עליה בגחלת גושית ועוצמתית והיא מתעלפת![/COLOR]
פתחת עמוד שלושים
נ.ב בגלל שהגעת למכון הראשון יש לך תלהביור ותהתחממות, כי ברגע שאתה מגיע קרוב לזה כיאלו ממש ממול אתה מקבל אז נתתי לך בהתחלה את זה ואחר כך את זה, ועכשיו פרס עמוד 130 הוא..פוקימון בהתפתחות ראשונה שאתה תקבל בקרוב! (וואלה היתי צריכה לעשות את זה אם באדו ומתקפה להתחלתי!)
~~~~~
טורציק מקשיב לך אבל משתמש במסך עשן (הוא למד מסך עשן !(וואלה אין לי כבר עוד מתקפות ללמד אותו צריך התפתחות יאלה תאמן ואתו הרבה :) )) הזירה נהיית שחורה וטורציק עדין מחומם, אתה רואה שהוא פולט אש גדולה מאוד לעבר רוזריד, רוזריד מתחמק אבל נופ לכי והא לא רואה כלום ואז טורציק פוגע בו בחוזקה, רוזריד נפגע אבל מגן על עצמו אם הוורדים ככה שהוא נפגע מאוד אבל לא יותר מידי "סופת עלים!" קרא מנהיג המכון כריס, רוזריד השתמש בסופת עלים שאליה נכנס טורציק והסתובב בה עוד ועוד ועוד, [/COLOR]
-
[quote=sigal123;1101930][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]צרמנדר מקשיב לך אבל משתמש בגחלת ואז בהצלפת זנב, סקיטי מתחמקת במהירות מהגחלת ונפגעת מההצלפת זנב ועפה אל עץ הוא משתמש עליה בגחלת גושית ועוצמתית והיא מתעלפת![/COLOR][COLOR=darkslateblue], [/COLOR][/quote]
אני מוציא מכיסי את הפוכדור מחזיק אותו וחושב 'בסדר סקיטי: עכשיו תהיי שלי!'
"צא פוכדור!" אני צועק וזורק אותו.
-
[QUOTE=sigal123;1101930][COLOR="Red"]איתי
צרמנדר מקשיב לך אבל משתמש בגחלת ואז בהצלפת זנב, סקיטי מתחמקת במהירות מהגחלת ונפגעת מההצלפת זנב ועפה אל עץ הוא משתמש עליה בגחלת גושית ועוצמתית והיא מתעלפת![/COLOR]
פתחת עמוד שלושים
נ.ב בגלל שהגעת למכון הראשון יש לך תלהביור ותהתחממות, כי ברגע שאתה מגיע קרוב לזה כיאלו ממש ממול אתה מקבל אז נתתי לך בהתחלה את זה ואחר כך את זה, ועכשיו פרס עמוד 130 הוא..פוקימון בהתפתחות ראשונה שאתה תקבל בקרוב! (וואלה היתי צריכה לעשות את זה אם באדו ומתקפה להתחלתי!)
~~~~~
טורציק מקשיב לך אבל משתמש במסך עשן (הוא למד מסך עשן !(וואלה אין לי כבר עוד מתקפות ללמד אותו צריך התפתחות יאלה תאמן ואתו הרבה :) )) הזירה נהיית שחורה וטורציק עדין מחומם, אתה רואה שהוא פולט אש גדולה מאוד לעבר רוזריד, רוזריד מתחמק אבל נופ לכי והא לא רואה כלום ואז טורציק פוגע בו בחוזקה, רוזריד נפגע אבל מגן על עצמו אם הוורדים ככה שהוא נפגע מאוד אבל לא יותר מידי "סופת עלים!" קרא מנהיג המכון כריס, רוזריד השתמש בסופת עלים שאליה נכנס טורציק והסתובב בה עוד ועוד ועוד, [/COLOR][/QUOTE]
חופשי את מפרגנת חח D :
ואת יכולה לערוך לי את המידע ? זה מבלבל אותי המתקפות חח D :
-------
'איך הוא יצא מזה,מה עלי לעשות' אני חושב וחושב ומנסה להריץ מהלכים בראשי ולבדוק מה יעבוד מול המצב בו הסתבך טורצ'יק.
"טורצ'יק תנסה לשרוף את העלים באמצעות להביור!" אני קורא לו כאשר הרעיון עולה לי במוחי.
"קדימה טורצ'יק אתה מסוגל!"
במהלך כל השניות האלה אני מריץ את התליך של טורצ'יק והדברים שעבר ושחיזקו אותו.
'איזה כיף שהוא השותף שלי' אני חושב לעצמי.
-
[COLOR="Red"]איתי
נידנוד ראשון..
נידנוד שני..
נידנוד שלישי..
נידנוד רביעי..
נידנוד חמישי...
נתפס!
"ווא חמישה נידנודים!" קראה לנה והסתכלה אל הפוקדור הקטן[/COLOR]
אני רק אומרת, אם הייתה פותח עמוד 130 לפני הבאדו הייתה מקבל אותו על פתיחת העמוד, עכשיו אני צריכה לתת לך עוד אחד במתנה ואני יערוך
~~~~
טורציק משתמש בלהביור ויוצר סופת אש ענקית !
הוא גם נפגע ממנה אבל לאט לאט מתחפר דרך האש ויוצא החוצה, מרוגז הוא מנקר את רוזריד ומתחיל לדחוף אותו לעבר סופת האש, רוזריד חוסם ואתו והלך אחרוה וגבו נכנס לסופת האש "רוז!" הוא צועק בכאב, "כדור מזג אוויר!" קרא כריס קצת בלחץ, רוזריד יצר כדור כתום והעיף אותו על טורציק, טורציק נפגע ועף והתגלגל מספר פעמים ואז נעמד שוב "טורצ'.." אמר טורצ'יק בכעס והתחיל להאדים[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1101947][COLOR="Red"]איתי
נידנוד ראשון..
נידנוד שני..
נידנוד שלישי..
נידנוד רביעי..
נידנוד חמישי...
נתפס!
"ווא חמישה נידנודים!" קראה לנה והסתכלה אל הפוקדור הקטן[/COLOR]
אני רק אומרת, אם הייתה פותח עמוד 130 לפני הבאדו הייתה מקבל אותו על פתיחת העמוד, עכשיו אני צריכה לתת לך עוד אחד במתנה ואני יערוך
~~~~
טורציק משתמש בלהביור ויוצר סופת אש ענקית !
הוא גם נפגע ממנה אבל לאט לאט מתחפר דרך האש ויוצא החוצה, מרוגז הוא מנקר את רוזריד ומתחיל לדחוף אותו לעבר סופת האש, רוזריד חוסם ואתו והלך אחרוה וגבו נכנס לסופת האש "רוז!" הוא צועק בכאב, "כדור מזג אוויר!" קרא כריס קצת בלחץ, רוזריד יצר כדור כתום והעיף אותו על טורציק, טורציק נפגע ועף והתגלגל מספר פעמים ואז נעמד שוב "טורצ'.." אמר טורצ'יק בכעס והתחיל להאדים[/COLOR][/QUOTE]
כן אני יודע סתם צחקתי על איך שזה יוצא : P
---------------
"טורצ'יק תשאר ברוח הקרב הזאת,אתה מסוגל,אני מאמין בך!".
"תשתמש במסך עשן בכדי לבלבל את רוזריד ולאחר מכן תצא אליו במתקפת ניקור בוער!" אני קורא לו.
'אני מקווה שזה יעבוד,אנחנו קרובים כל כך' אני חושב לעצמי.
-
[QUOTE=sigal123;1101817][COLOR="YellowGreen"][COLOR="Green"]מייקל
אין בעיה זה בסדר :) ורק אל תהיה חולה מת עוד כמה פעמים :) והם לא יכולו להיות 6 אבל אני חושבת שאולי אולי אני יעלה את זה ל8 או 9 מתישהו
~~~~
אתה מחפש את תומר ורואה שהוא בכלל לא פה "יש לי הצעה, בגלל שיש לך פוקימון אש ויותר מזה ואתה מוכן ויותר מיזה ואנחנו בעיר השנייה בו נמשיך לעיר השלישית בהסעה או משהו ונילך למכון?" אמרה בריאנה והביטה אלייך [/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"כן, אני באמת חושב שזה רעיון טוב. אני הולך לכסח את מנהיג המכון הזה!" אני אומר בהתלהבות ועוד אומר לבריאנה:" אבל, קודם אני רוצה ללמד את פוניטה מתקפת אש חזקה." אני אומר לבריאנה בחיוך ומקווה שאני אצליח ללמד אותו
-
[quote=sigal123;1101947][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]נידנוד ראשון..[/COLOR]
[COLOR=red]נידנוד שני..[/COLOR]
[COLOR=red]נידנוד שלישי..[/COLOR]
[COLOR=red]נידנוד רביעי..[/COLOR]
[COLOR=red]נידנוד חמישי...[/COLOR]
[COLOR=red]נתפס![/COLOR]
[COLOR=red]"ווא חמישה נידנודים!" קראה לנה והסתכלה אל הפוקדור הקטן[/COLOR]
[/quote]
"כן.. וואו זה היה קשה! ובגלל שהיא חזקה מאוד, אז אני רוצה את אקסיו וגם את שינקס, בסדר?" אני שואל את נלה ומקווה שתיתן לי את אקסיו ואת שינקס.
-
[QUOTE=sigal123;1101817][COLOR="YellowGreen"]מאי
[COLOR="Green"]מייקל
~~~~
טורציק למד להביור![/COLOR][/QUOTE]
" כל הכבוד גראדוואר ! " אומרת ומחבקת אותה , " קחי פאפין . " נותנת לה פאפין , ומתקשרת דרך הפאלפון שלי
למשטרה .
-
טורציק משתמש במסך עשן ומוציא מפיו מסך עשן שחור, רוזריד לא רואה כלום ומתחיל לגשש "יום בהיר רוזריד! "קרא כריס, רוזריד השתמש ביום בהיר שפיזר תערפל וראה את טורציק בא אליו בניקור בוער "כדור אנריגה!" צעק כריס ורוזריד תקף את טורציק בכדור אנריגה והעיף אותו פעם שניה, ראית שטורציק ממש ממש אדום כבר[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]מייקל
"אוקי בוא ננסה ללמד אותו להביור ואז סחרור אש בקרב, נאמן אותו מול פוקימון עשב ככה שהיה מנוסה" אמרה בריאנה ושלפה את ליפאון "שמעתי שיש לו ליפאון, אולי שלי יותר חזק אבל לא נורא" אמרה בריאנה בחיוך גדול[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"לא!" קראה נלה "אני ממליצה לך לשמור אותה, היא חזקה מאוד ותהיה מאוד שימושית בקרבות שתידע שירה ומכת ברק והכול" אמרה נלה בחיוך גדול[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
את מתקשרת למשטרה והם באים תוך כמה דקות ומודים לך ואת מגלה שזה גנב פוקימונים נודע ויש אליו פרס של 200 שח! הם נותנים לך 200 שח ואת נשארת אם פה פתוח וגראוודר מסתכלת אלייך במבט חשדן[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1101961][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
טורציק משתמש במסך עשן ומוציא מפיו מסך עשן שחור, רוזריד לא רואה כלום ומתחיל לגשש "יום בהיר רוזריד! "קרא כריס, רוזריד השתמש ביום בהיר שפיזר תערפל וראה את טורציק בא אליו בניקור בוער "כדור אנריגה!" צעק כריס ורוזריד תקף את טורציק בכדור אנריגה והעיף אותו פעם שניה, ראית שטורציק ממש ממש אדום כבר[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]מייקל
"אוקי בוא ננסה ללמד אותו להביור ואז סחרור אש בקרב, נאמן אותו מול פוקימון עשב ככה שהיה מנוסה" אמרה בריאנה ושלפה את ליפאון "שמעתי שיש לו ליפאון, אולי שלי יותר חזק אבל לא נורא" אמרה בריאנה בחיוך גדול[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"לא!" קראה נלה "אני ממליצה לך לשמור אותה, היא חזקה מאוד ותהיה מאוד שימושית בקרבות שתידע שירה ומכת ברק והכול" אמרה נלה בחיוך גדול[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
את מתקשרת למשטרה והם באים תוך כמה דקות ומודים לך ואת מגלה שזה גנב פוקימונים נודע ויש אליו פרס של 200 שח! הם נותנים לך 200 שח ואת נשארת אם פה פתוח וגראוודר מסתכלת אלייך במבט חשדן[/COLOR][/QUOTE]
"טור'ציק מה קרה הכל בסדר?"
"אתה יכול להלחם?" אני שואל בלחץ ומתבונן בפניו האדומות.
"טורצ'יק תעשה עוד מאמץ קטן אני מבטיח,תשתמש בהתחממות כדי להקל על הלחץ ולאחר מכן תשתמש בלהביור היישר לרוזריד!"
-
[quote=sigal123;1101961][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"לא!" קראה נלה "אני ממליצה לך לשמור אותה, היא חזקה מאוד ותהיה מאוד שימושית בקרבות שתידע שירה ומכת ברק והכול" אמרה נלה בחיוך גדול[/COLOR]
[/quote]
"תראי נלה" אומר לה בנחמדות "אני לא חושב שסקיטי חזקה במיוחד, מצידי קחי אותה את! אני רוצה את אקסיו ושינקס ואם את אומרת שהיא כל כך חזקה אז עוד משהו קטן אולי עוד קצת כסף או משהו בסגנון הבנת?" אני אומר לנלה.
-
[QUOTE=sigal123;1101961][COLOR="DarkSlateBlue"]
[COLOR="DarkGreen"]מייקל
[/COLOR][/QUOTE]
" אוקיי, בואי נצא החוצה." אני אומר ויוצא איתה החוצה. אחרי זה אני מוציא את פוניטה ואומר לו:אוקיי פוניטה, תנסה להוציא להבה כדי לעשות להביור!" אני אומר לפוניטה בהתלהבות ומחכה לראות מה יקרה לו
-
הוא אדום כי הוא כועס ושהוא כועס הוא משתמש בהתחממות!
~~~~~
טורציק פלט להביור עצום והבנת שהוא אדום בגלל שהוא היה בהתחממות חזקה מאוד!
רוזריד נפגע קשה ועף אחורה נתקל בעץ והתעלף, טורציק התנשף ונראה מותש מאוד "טורציק ניצח את רוזריד!" קראה הנערה בקול מתוק, "צא ליפאון!" קרא האיש והוציא פוקימון חתול אם עלים [/COLOR]
[IMG]http://up351.siz.co.il/up3/wnzygnlm5d3n.png[/IMG]
[COLOR="Red"]איתי
"תראה אני מוכנה לתת לך את שינקס תמורתה אבל בשבילך זה בזבוז, גם אקסיו תאמת , אבל אם אתה לא רוצה אותה בגלל שהיא נשית או משהו בעיה שלך היא מאוד חזקה" אמרה נלה "שנגיע לעיר נחליף" היא אמרה והביאה לך תפוקדור של סקיטי והבטתה אליו[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]מייקל
פוניטה משתמש בגחלת ולא מצליח להביור, הוא מנסה שנית ולא מצליח, אתה שם לב שבפעם השלישית הגחלת שלו נהיית מעורבבת כזאת, חצי להביור חצי גחלת
"אאז נתחיל תקרב?" קראה בריאנה ושלפה פוקדור[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1101961][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
[COLOR="DarkGreen"]מייקל
[COLOR="Red"]איתי
[COLOR="YellowGreen"]מאי
את מתקשרת למשטרה והם באים תוך כמה דקות ומודים לך ואת מגלה שזה גנב פוקימונים נודע ויש אליו פרס של 200 שח! הם נותנים לך 200 שח ואת נשארת אם פה פתוח וגראוודר מסתכלת אלייך במבט חשדן[/COLOR][/QUOTE]
" ואו > < זה ממש מוזר . איך הוא גנב פוקימונים עם כלכך קל לנצח אותו ? OO : " אומר ואסתובב לכיוון של גראדוור .
" מה קרה , גראדוור? " אשאל אותה .
-
[QUOTE=sigal123;1101971][COLOR="DarkSlateBlue"][COLOR="DarkGreen"]מייקל
פוניטה משתמש בגחלת ולא מצליח להביור, הוא מנסה שנית ולא מצליח, אתה שם לב שבפעם השלישית הגחלת שלו נהיית מעורבבת כזאת, חצי להביור חצי גחלת
"אאז נתחיל תקרב?" קראה בריאנה ושלפה פוקדור[/COLOR][/QUOTE]
"כן. פוניטה, אנחנו הולכים עכשיו לעשות קרב, בסדר?" אני שואל את פוניטה וברגע שבריאנה מוציאה את ליפאון אני אומר לו:" אוקיי, תשתמש במסך עשן ואז גחלת!"
-
[QUOTE=sigal123;1101971][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
הוא אדום כי הוא כועס ושהוא כועס הוא משתמש בהתחממות!
~~~~~
טורציק פלט להביור עצום והבנת שהוא אדום בגלל שהוא היה בהתחממות חזקה מאוד!
רוזריד נפגע קשה ועף אחורה נתקל בעץ והתעלף, טורציק התנשף ונראה מותש מאוד "טורציק ניצח את רוזריד!" קראה הנערה בקול מתוק, "צא ליפאון!" קרא האיש והוציא פוקימון חתול אם עלים [/COLOR]
[IMG]http://up351.siz.co.il/up3/wnzygnlm5d3n.png[/IMG]
[COLOR="Red"]איתי
"תראה אני מוכנה לתת לך את שינקס תמורתה אבל בשבילך זה בזבוז, גם אקסיו תאמת , אבל אם אתה לא רוצה אותה בגלל שהיא נשית או משהו בעיה שלך היא מאוד חזקה" אמרה נלה "שנגיע לעיר נחליף" היא אמרה והביאה לך תפוקדור של סקיטי והבטתה אליו[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]מייקל
"אאז נתחיל תקרב?" קראה בריאנה ושלפה פוקדור[/COLOR][/QUOTE]
סליחה? חח
את יכולה לרשום לי פה את המתקפות של באדו אני לא יודע אם להשתמש בו או לא
----------
"אוקיי טורצ'יק תנוח קצת בפוכדור שלך" אני אומר ומחליט להחזירו(זה מותר נכון?)
"נוטו אני בוחר בך,צא!" אני מוציא את נוטו מן הפוכדור ומסתכל עליו.
'מה לעשות מה אפשר לעשות' אני חושב לעצמי ומשתדל שלא להתעקב יותר מידי.
"נוטו תשתמש בעל חושי,עכשיו!"
-
[quote=sigal123;1101971][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"תראה אני מוכנה לתת לך את שינקס תמורתה אבל בשבילך זה בזבוז, גם אקסיו תאמת , אבל אם אתה לא רוצה אותה בגלל שהיא נשית או משהו בעיה שלך היא מאוד חזקה" אמרה נלה "שנגיע לעיר נחליף" היא אמרה והביאה לך תפוקדור של סקיטי והבטתה אליו[/COLOR]
[/quote]
"טוב בינתיים היא תהיה אצלי" אומר לנלה
"מהר בואי! נרוץ לעיר הבאה!" אני אומר לה ומתחיל לרוץ מהר.
-
[quote]עומר
צימצאר מחמם את האוכל במיקרוגל ומורקרו מביא יחד איתך סכום לך שתי קעריות כוח וצלחת, אתה לוקח לך אורז וספגטי ושניצל וקולה לשתות ומורקרו וצימצאר לוקחים חתיכה קטנה של שניצל ואוכל פוקימונים משובח ,
לאחר ארוחה טובה אתה מפוצץ והולך לישון ונרדם מיד[/quote]
כשאתעורר בבוקר אוכל תפוח ואתן גם לפוקימונים שלי,לאחר מכן אתקלח כדי להתעורר קצת,ואז,אצהיר מיד "טוב! בוא נמשיך במסע שלנו!",לאחר מכן,אארוז את תיקי וארד למטה..
-
[COLOR="YellowGreen"]מאי
גראוודר מהנהנת לשלילה ומחייכת "גראוודר גראו" היא אומרת |בוא נמשיך| (תרגום)[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
פוניטה השתמש במהירות במסך עשן וכיסה את הזירה בעדן שחור וסמיך "יום בהיר!" קראה בריאנה, תוך שנייה כול העשן התחיל להתפזר "זריזות!" קראה בריאנה כאשר פוניטה תקף בגחלת העיסתית שלו וליפאון התחמק במהירות "כוח חבוי!" היא קראה אם חיוך, ליפאון זהר בוורד ותקף את פוניטה, שמיד נרדם על העשב,[/COLOR]
יום בהיר עלי טער דחיפה נשיקה מתוקה ופרצוף מפחיד
~~~~~
אתה מחזיר את טורציק ומוציא את נוטו שיוצא ומעופף ונראה כבלתי נראה בין העלים "עלי טער!" קרא כריס, ליפאון שלח עלי טער אבל הם עצרו בגלל העל חושי של נוטו ותקפו את ליפאון, ליפאון התחמק מהם בזירזות רבה"נשיכה!" קרה כריס, ליפאון רץ בזריזות ונשך את כנפו של נוטו והעיף אותו על עץ[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"יאלה בוא!" קראה נלה והתחלתם לרוץ, אחרי מספר שעות ראיתם שכבר לילה וראיתם את מרכז הפוקימונים ממש מולכם![/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה קם בבוקר ורואה את מורקרו מצייץ מולך "מורקרו!" הוא קורא בקול ואומר לך להתעורר וזה יום חדש! צימצאר ישן ומורקרו מעיר אותו והוא מיד מתעורר ומתחיל לשמוח, אתה נותן לשניהם תפוחים ומורקרו צולה את התפוח על זנבו של צימצאר וגם צימצאר נותן למורקרו שיצלה אותו, אתה רואה שנגמרו לך כבר התפוחים בכלל והתפוחים שלקחת אלה התפוחים שהיו בתוך המקרר (היו שלושה ארבעה..) אתה אורז הכול ומורקרו ועלה על כתפך ואתה בודק שהכול שם יחד אם מורקרו וצימצאר נועל תחדר ויורד למטה, צימצאר מחליק על המעקה ומורקרו עף אחריו, מורקרו לוקח מידיך תמפתחות ושם אותם בידיוק במקום והאחות ג'וי מודה לו, אתה מסתכל החוצה ורואה בוקר שימשי במיוחד[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1101995][COLOR="YellowGreen"]
[COLOR="Green"]מייקל
פוניטה השתמש במהירות במסך עשן וכיסה את הזירה בעדן שחור וסמיך "יום בהיר!" קראה בריאנה, תוך שנייה כול העשן התחיל להתפזר "זריזות!" קראה בריאנה כאשר פוניטה תקף בגחלת העיסתית שלו וליפאון התחמק במהירות "כוח חבוי!" היא קראה אם חיוך, ליפאון זהר בוורד ותקף את פוניטה, שמיד נרדם על העשב,[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"פוניטה תתעורר! בבקשה!" אני צועק בלחץ ומקווה מאוד שפוניטה יתעורר במהרה
-
[quote=sigal123;1101995][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"יאלה בוא!" קראה נלה והתחלתם לרוץ, אחרי מספר שעות ראיתם שכבר לילה וראיתם את מרכז הפוקימונים ממש מולכם![/COLOR]
[/quote]
"קדימה נלה בואי" אומר לנלה ואכנס למרכז הפוקימונים.
קודם כל ארפא את צ'ארמנדר וסקיטי.
אחר כך אומר לנלה "שמרי על סקיטי טוב" ואשים את הפוכדור של סקיטי בזמן שנלה שמה את הפוכדורים של אקסיו ושינקס במכונת ההחלפה.
לאחר ההחלפה אומר לנלה "אל תדאגי, שינקס ואקסיו בידיים טובות".
אלך לאחות ג'וי שוב ואבקש ממנה חדר לישון בו.
-
[quote]עומר
אתה קם בבוקר ורואה את מורקרו מצייץ מולך "מורקרו!" הוא קורא בקול ואומר לך להתעורר וזה יום חדש! צימצאר ישן ומורקרו מעיר אותו והוא מיד מתעורר ומתחיל לשמוח, אתה נותן לשניהם תפוחים ומורקרו צולה את התפוח על זנבו של צימצאר וגם צימצאר נותן למורקרו שיצלה אותו, אתה רואה שנגמרו לך כבר התפוחים בכלל והתפוחים שלקחת אלה התפוחים שהיו בתוך המקרר (היו שלושה ארבעה..) אתה אורז הכול ומורקרו ועלה על כתפך ואתה בודק שהכול שם יחד אם מורקרו וצימצאר נועל תחדר ויורד למטה, צימצאר מחליק על המעקה ומורקרו עף אחריו, מורקרו לוקח מידיך תמפתחות ושם אותם בידיוק במקום והאחות ג'וי מודה לו, אתה מסתכל החוצה ורואה בוקר שימשי במיוחד [/quote]
"או אה.." אמלמל לעצמי בשמחה "אני מכיר הרבה פוקימונים שיוצאים החוצה ביום כזה..."
"צ'מצ'אר,מארקוורו,היום עומד להיות יום מעניין" אומר להם בזמן שאתחיל לצעוד בדרך,בזמן ההליכה שלי,אתסכל לצדדים.אולי יתמזל מזלי ואזכה למצוא פוקימונים!
-
[QUOTE=sigal123;1101995][COLOR="YellowGreen"]מאי
גראוודר מהנהנת לשלילה ומחייכת "גראוודר גראו" היא אומרת |בוא נמשיך| (תרגום)[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
~~~~~
אתה מחזיר את טורציק ומוציא את נוטו שיוצא ומעופף ונראה כבלתי נראה בין העלים "עלי טער!" קרא כריס, ליפאון שלח עלי טער אבל הם עצרו בגלל העל חושי של נוטו ותקפו את ליפאון, ליפאון התחמק מהם בזירזות רבה"נשיכה!" [/COLOR][/QUOTE]
"נוטו תתחמק ותעוף למעלה ולאחר מכן תצא אל עבר ליפאון במתקפת כנף!" אני אומר לו.
תוך כדי הקרב אני חושב על טורצ'יק ונעשה מדואג לגביו.
'אני חייב להתרכז בקרב' אני חושב לעצמי בהחלטיות.
-
[QUOTE=sigal123;1101995][COLOR="YellowGreen"]מאי
[COLOR="Green"]מייקל
~~~~~
אתה מחזיר את טורציק ומוציא את נוטו שיוצא ומעופף ונראה כבלתי נראה בין העלים "עלי טער!" קרא כריס, ליפאון שלח עלי טער אבל הם עצרו בגלל העל חושי של נוטו ותקפו את ליפאון, ליפאון התחמק מהם בזירזות רבה"נשיכה!" קרה כריס, ליפאון רץ בזריזות ונשך את כנפו של נוטו והעיף אותו על עץ[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"יאלה בוא!" קראה נלה והתחלתם לרוץ, אחרי מספר שעות ראיתם שכבר לילה וראיתם את מרכז הפוקימונים ממש מולכם![/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה קם בבוקר ורואה את מורקרו מצייץ מולך "מורקרו!" הוא קורא בקול ואומר לך להתעורר וזה יום חדש! צימצאר ישן ומורקרו מעיר אותו והוא מיד מתעורר ומתחיל לשמוח, אתה נותן לשניהם תפוחים ומורקרו צולה את התפוח על זנבו של צימצאר וגם צימצאר נותן למורקרו שיצלה אותו, אתה רואה שנגמרו לך כבר התפוחים בכלל והתפוחים שלקחת אלה התפוחים שהיו בתוך המקרר (היו שלושה ארבעה..) אתה אורז הכול ומורקרו ועלה על כתפך ואתה בודק שהכול שם יחד אם מורקרו וצימצאר נועל תחדר ויורד למטה, צימצאר מחליק על המעקה ומורקרו עף אחריו, מורקרו לוקח מידיך תמפתחות ושם אותם בידיוק במקום והאחות ג'וי מודה לו, אתה מסתכל החוצה ורואה בוקר שימשי במיוחד[/COLOR][/QUOTE]
" אוקי ^ ^ " אומר ואחייך לה .
" קדימה , בואו נמשיך ללכת . " אומרת והולכת ליער ,