-
[quote][i]Originally posted by The Trooper[/i]@Sep 2 2009, 10:47 PM
[b]
מייק - "למה מי אתה בכלל שתדבר, הא?!" הילד צועק והמאמנים חוסמים לך את הדרך.
"החוצפה שלך מעצבנת כבר את כולנו, ונמאס לי!" הוא מוסיך ומוציא אלקטייויר ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/466.png[/img]) מאחד הפוקדורים שלו.
"אני אלמד אותך לקח או שניים!" הוא רוטן ונעמד ליד האלקטייויר שלו, מחכה שתבחר בפוקימון שלך.
` [/b][/quote]
אז יש לי יתרון עליו,אש מנצח חשמל..
----------
"אוקיי,מגמורטר צא!"אני צועק ומוציא אותו,"תשתמש בקרן בלבול ואז בפלומת לבה!"אני אומר לו.
~~~~
דרך אגב,למה אין פרסים\אוונטים במשחק? :o
-
[quote][i]Originally posted by The Trooper[/i]@Sep 2 2009, 10:47 PM
[b] ירין - אותי? לא. אני אוהב ריח של בשר P:
אבל הבנתי את השאלה, כן, ריח מתוק מפתה את הפוקימון ומושך אותו.
--
אתה רץ אל פוילוואג, אבל לא מפסיק להגיע, הוא נופל מהצוק. אתה מתקרב לאט לאט בשביל לראות מה קרה לו, ורואה שהוא נאחז בעזרת הזנב שלו בענף, בזמן שהוא צורח ובוכה מרוב פחד.
[/b][/quote]
מאוחר מידי..
---
"מהר ווינזור צרים אותו עם הצלפת גפן!" אני אומר
-
מייק - אש לא מנצח חשמל, ויש פרסים, אני פשוט לא מגלה לכם באיזה עמודים הם (זה לא בהכרח עמוד עגול, ככה שאפשר לזכות בפרס כל הזמן והפרסים לא ידועים).
מגמורטאר יוצא, הוא מסתכל על אלקטייויר ומחייך חיוך מרושע. הוא משתמש בקרן בלבול שלא משפיעה, ויוצא עם פלומת לבה שפוגעת לאלקטייויר בבטן, בדיוק כשהוא משחרר תותח חשמל שפוגע במגמורטאר ומשתק אותו.
ריקי - בלייזיקאן מחייך, ומחליט לשלב את המתקפות. הוא יוצר בעיטת להבה שפוגעת בפורטרס, ומסתובב באוויר בעודו מייצר להבה ברגל השנייה ומנחית אותה על פורטרס, ומרסק אותו על האדמה. פורטרס התעלף~
עומר - פלייגון משתמשת בנשימת דרקון, אבל נאזליף מצליח לקלוט שהמתקפה באה אליו והוא מזנק מהמקוםף ומצליח לחמוק.
"נאז!!!" נאזליף צועק ויורה עלי תער אל כל עבר, שפוגעים גם בך ושורטים אותך.
"פלייגון!" פלייגון נוהמת ומשתמשת במתקפת פתע שפוגעת בנאזליף מאחור. הוא נדחף אל כיוונך, ואתה מצליח לראות אותו בטשטוש, כשלפתע סופת החול נעצרת, ואתה רואה שהוא שוכב ליד הרגליים שלך.
ירין - לא נורא.
--
וינזאור משתמש בגפן מצליפה ומרים את פוליוואג בחזרה אל חוף מבטחים. פוליוואג מחייך ומדבר עם שאר הפוליוואגים. הם קדים לך קידה ומתחילים ללכת משם.
-
[quote][i]Originally posted by The Trooper[/i]@Sep 2 2009, 11:03 PM
[b] מייק - אש לא מנצח חשמל, ויש פרסים, אני פשוט לא מגלה לכם באיזה עמודים הם (זה לא בהכרח עמוד עגול, ככה שאפשר לזכות בפרס כל הזמן והפרסים לא ידועים).
מגמורטאר יוצא, הוא מסתכל על אלקטייויר ומחייך חיוך מרושע. הוא משתמש בקרן בלבול שלא משפיעה, ויוצא עם פלומת לבה שפוגעת לאלקטייויר בבטן, בדיוק כשהוא משחרר תותח חשמל שפוגע במגמורטאר ומשתק אותו.
[/b][/quote]
"מגמורטר תנסה לקום ולהשתמש במסך עשן ואז בערפיח ואז בלהביור!"אני צועק לו
-
מייק - הערבוב של כל הגזים יוצר מעין גז רעיל ודליק. אלקטייויר שואף ממנו מורעל, ומגמורטאר מפוצץ את זה עם להביור. הלהבות שנוצרות מחזקות את מגמורטאר, נראה כאילו השיתוק התפוגג.
"לא, אלקטייויר!" צועק המאמן כשלפתע ניצוצות יוצאים מבין הלהבות, וקרן כחולה-צהובה מגיחה משם ופוגעת במגמורטאר.
"זאת הייתה פריקה.." אתה ממלמל לעצמך, כשברקים אוכלים את הלהבות, שלאט לאט נעלמות.
"אוקיי אלקטיוויר, תשתמש ברעם!" המאמן צועק, כשאלקטייויר מתחיל לזהור בהילה צהובה-לבנה, ומוציא גל ענקי של רעם שמנפץ את הרצפה. הרעם פוגע במגמורטאר שבוקשי הצליח לקלוט מה הלך שם.
-
[b]
עומר - פלייגון משתמשת בנשימת דרקון, אבל נאזליף מצליח לקלוט שהמתקפה באה אליו והוא מזנק מהמקוםף ומצליח לחמוק.
"נאז!!!" נאזליף צועק ויורה עלי תער אל כל עבר, שפוגעים גם בך ושורטים אותך.
"פלייגון!" פלייגון נוהמת ומשתמשת במתקפת פתע שפוגעת בנאזליף מאחור. הוא נדחף אל כיוונך, ואתה מצליח לראות אותו בטשטוש, כשלפתע סופת החול נעצרת, ואתה רואה שהוא שוכב ליד הרגליים שלך. [/b][/quote]
לא קוראים לדמות שלי עומר...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"עבודה טובה ואיי(VAI-כינוי לפלייגון) "אני אומר לה בחיוך. "צא פוקדור" אני אומר וזורק עליו פוקדור.
-
[quote][i]Originally posted by The Trooper[/i]@Sep 3 2009, 12:03 AM
[b] ריקי - בלייזיקאן מחייך, ומחליט לשלב את המתקפות. הוא יוצר בעיטת להבה שפוגעת בפורטרס, ומסתובב באוויר בעודו מייצר להבה ברגל השנייה ומנחית אותה על פורטרס, ומרסק אותו על האדמה. פורטרס התעלף~ [/b][/quote]
"מעולה!!" אני צועק אל בלייזיקן בחיוך
"פוקדור צא!" אני צועק ומשחרר פוקדור לעבר פורטרס בתקווה שהוא יילכד.
-
[quote][i]Originally posted by The Trooper[/i]@Sep 2 2009, 11:34 PM
[b] מייק - הערבוב של כל הגזים יוצר מעין גז רעיל ודליק. אלקטייויר שואף ממנו מורעל, ומגמורטאר מפוצץ את זה עם להביור. הלהבות שנוצרות מחזקות את מגמורטאר, נראה כאילו השיתוק התפוגג.
"לא, אלקטייויר!" צועק המאמן כשלפתע ניצוצות יוצאים מבין הלהבות, וקרן כחולה-צהובה מגיחה משם ופוגעת במגמורטאר.
"זאת הייתה פריקה.." אתה ממלמל לעצמך, כשברקים אוכלים את הלהבות, שלאט לאט נעלמות.
"אוקיי אלקטיוויר, תשתמש ברעם!" המאמן צועק, כשאלקטייויר מתחיל לזהור בהילה צהובה-לבנה, ומוציא גל ענקי של רעם שמנפץ את הרצפה. הרעם פוגע במגמורטאר שבוקשי הצליח לקלוט מה הלך שם. [/b][/quote]
"מגמורטר תשתמש במסך עשן ואז פלומת לבה ואגרוף אש"אני צועק לו
-
[b]
ירין - לא נורא.
--
וינזאור משתמש בגפן מצליפה ומרים את פוליוואג בחזרה אל חוף מבטחים. פוליוואג מחייך ומדבר עם שאר הפוליוואגים. הם קדים לך קידה ומתחילים ללכת משם. [/b][/quote]
זהו- הם לא עושים בישבילי כלום?
-----
"חכו רגע אולי אתם יודעים אם יש פוקמוני מים בסביבה או מישהו שירצה להצתרף אלי?" אני שואל אותם
-
[quote][b]אנג'ל - השק פוגע בסולם, אך הוא לא נחתך. האיש מאבד את שיווי המשקל שלו, ומפיל את השק בטעות.
"לא!" הוא צועק ומנסה לתפוס אותו, אך לא מצליח. השק נופל במהירות עצומה אל האדמה, ואם לא תעשה משהו, הוא יתרסק.
בינתיים בלאסטויז והונצ'קרוו נאבקים, ונראה שבלאסטויז גורם להוצ'קרוו סבל רב בעזרת הנשיכה.[/b][/quote]
אתחיל לרוץ לכיוון השק ולנסות לתפוס אותו בזמן שאומר לבלאסטויז שיגמור את הונצקרו באקדח מים משולב עם סיבוב מהיר (שיצור מערבולת כזאת ><)
-
אלכס - התבלבלתי, קורה >>
--
אתה מוציא פוקדור, ושנייה לפני שאתה זורק אותו על נאזליף הוא קם וקופץ אחורה אל עבר פלייגון ותוקף אותה בדחיפה, שפוגעת בה ומטיחה אותה על אחד העצים. הוא מוטש ונראה פצוע, אבל לא מוותר.
ריקי - הכדור פוגע בפורטרס.
[color=#eef2f7] נדנוד ראשון, נדנוד שני, נדנוד שלישי והכדור נעצר. צליל חלש נשמע מהכדור, שמאשר את לכידתו של פורטרס ~מתעדכן בקרוב~[/color]
מייק - מגמורטאר פותח את הפה שלו ומוציא מסך עשן, כשלפתע השיתוק מתחיל להשפיע עליו. הוא לא מצליח לזוז, וממשיך להוציא עשן בכמויות אדירות, עד שלבסוף הוא מתחיל להחנק מזה. בינתיים אלקטייויר משתמש במתקפה מהירה שפוגעת במגמורטאר ומפילה אותו על הרצפה, וגורמת לו להפסיק להוציא עשן מפיו.
"תסיים אותו בתותח חשמל!" צועק המאמן, כשאלקטייויר מתחיל לטעון תותח חשמל עוצמתי מטווח אפס, הסוף לא נראה כל כך רחוק.
ירין - מה אתה מצפה שהם יעשו לך? :blink:
ופוקימונים לא יצטרפו אליך סתם ככה. זה או שתלכוד אותם, או שזה ממש נדיר שהם יצטרפו אליך בלי סיבה.
--
הפוליווגים מסתכלים עליך ולא מבינים מה אתה רוצה, ופוליווירל מנענע בראשו לשלילה.
אנג'ל - בלאסטויז יורה על עצמו אקדח מים עצום ומסתובב במהירות, מה שיוצר מערבולת ענקית שפוגעת בהונצ'קרוו וממוטטת אותו על הרצפה. אתה מנסה להגיע אל השק, אבל אתה לא מצליח. לפתע בלאסטויז דוחף אותך מאחורה עם סיבוב מהיר. אתה עף באוויר ומתרסק על הרצפה, והשק נוחת בדיוק עליך.
קצת כואב לך, אבל זה עובר אחרי כמה רגעים. אתה שם לב שהרקרוס נמצא בתוך השק, והוא לא נראה כל כך טוב.
-
[quote][i]Originally posted by The Trooper[/i]@Sep 3 2009, 09:21 PM
[b] אלכס - התבלבלתי, קורה >>
--
אתה מוציא פוקדור, ושנייה לפני שאתה זורק אותו על נאזליף הוא קם וקופץ אחורה אל עבר פלייגון ותוקף אותה בדחיפה, שפוגעת בה ומטיחה אותה על אחד העצים. הוא מוטש ונראה פצוע, אבל לא מוותר. [/b][/quote]
"ואיי מתקפת פתע ואז נשימת דרקון!" אני קורא.
-
[b]
ירין - מה אתה מצפה שהם יעשו לך? :blink:
ופוקימונים לא יצטרפו אליך סתם ככה. זה או שתלכוד אותם, או שזה ממש נדיר שהם יצטרפו אליך בלי סיבה.
--
הפוליווגים מסתכלים עליך ולא מבינים מה אתה רוצה, ופוליווירל מנענע בראשו לשלילה.
[/b][/quote]
אל תביא לי משפחות של פוקימונים כי אני לא אפגע ככה במשפחה.. תביא מיצידי רק אחד ..
----
"טוב.." אני אומר וממשיך לחפש פוקימונים ולהתקדם לזירה
-
[quote][i]Originally posted by The Trooper[/i]@Sep 3 2009, 10:21 PM
[b] ריקי - הכדור פוגע בפורטרס.
[color=#eef2f7] נדנוד ראשון, נדנוד שני, נדנוד שלישי והכדור נעצר. צליל חלש נשמע מהכדור, שמאשר את לכידתו של פורטרס ~מתעדכן בקרוב~[/color] [/b][/quote]
עד שהבנתי שצריך לסמן תטקסט...
---------------------------------
"מעולה!" אני אומר באושר.
אני ממשיך בדרך 950 בדרך למתקן הראשון ולמרכז פוקימונים לרפא את בלייזיקן ופורטרס.
-
[b]
מייק - מגמורטאר פותח את הפה שלו ומוציא מסך עשן, כשלפתע השיתוק מתחיל להשפיע עליו. הוא לא מצליח לזוז, וממשיך להוציא עשן בכמויות אדירות, עד שלבסוף הוא מתחיל להחנק מזה. בינתיים אלקטייויר משתמש במתקפה מהירה שפוגעת במגמורטאר ומפילה אותו על הרצפה, וגורמת לו להפסיק להוציא עשן מפיו.
"תסיים אותו בתותח חשמל!" צועק המאמן, כשאלקטייויר מתחיל לטעון תותח חשמל עוצמתי מטווח אפס, הסוף לא נראה כל כך רחוק.
[/b][/quote]
"תשתמש בלהביור ואז באגרוף אש!"אני צועק לו