-
[quote][i]Originally posted by Lanvin[/i]@Feb 14 2010, 04:39 PM
[b] [b]Garfield[/b]
אחד האנשים מסתובב אליך ואומר לך "כן, אני בדיוק בדרך לאיזור המגורים. הוא איתי." הנער מתחיל ללכת ואתה הולך אחריו. אתה פתאום רואה שהנער הוא אחד האנשים הגבוהים שראית כל ימי חייך.
"איך קוראים לך?" הוא שואל אותך ואתה עונה לו שקורים לך ג'ק. "ג'ק?" הוא שאול אותך. אני חושב שאנחנו מחר ביחד באותה כיתה של שעור של לימודי ההסטוריה של עולם הפוקימונים. לי קוראים אנטון."
אתם מגיעים לאיזור המגורים והוא נפרד ממך. השעה היא כבר שמונה בלילה.
מה אתה עושה? [/b][/quote]
"טוב, זה היה נחמד" אני אומר ונשכב על המיטה שלי.
"זה החוצה אלקיד תרגיש בנוח" אני אומר ומוציא אותו מהפוקדור.
"לילה טוב!" אני קורא די חלש והולך לישון כשאלקיד לידי.
-
[b]
[b]אבי ביטר המלך![/b]
מגבי מתחיל לרוץ על הדשא, מנסה ככל יכולתו להתחמק מהצל של נאטו. הוא מצליח במשימה די טוב, ומשתמש במסך עשן שמכסה שוב את כל הזירה. מסך העשן גרם למגבי לעצור במקומו. נאטו בכל זאת הצליח למצוא את מגבי, ומתקפת הצל שלו פגעה בו. מגבי נפל על הרצפה בכאב.
"עכשיו נאטו, תקוף את מגבי במתקפת ניקור!"
[/b][/quote]
'שיט!אני מקווה שאין לו איזה קלף בשרוול'אני חושב בלחץ,
"אוקיי מגבי,תתגלגל הצידה עד שתצא מטווח סכנה,לאחר מכן קום ותקוף את נאטו בגחלת בכל המהירות!"אני שואג.
-
[b]
[b]Dark Killer[/b]
פיצ'ו יוצא מהפוקדור ונוחת על הרצפה החלקה.
המאמנת שמולך עושה אותו הדבר, ומהפוקדור שלה יוצא הוטןהוט שמעופף באוויר בשלווה.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/163.png[/img]
המאמנת שמולך בוחרת להתחיל את הקרב. "הוט-הוט, תשתמש במתקפת דחיפה!" היא פוקדת עליו.
מה תעשה?
[/b][/quote]
אני אצעק: "פיצו תתחמק ותשתמש בנשיקה מתוקה ואז בהלם חשמלי!"
-
[quote][i]Originally posted by Lanvin[/i]@Feb 14 2010, 04:20 PM
[b]
[b]הבאדו האכזרי[/b]
צ'קוריטה מנופף בעלה שעל ראשו ושולח עלי תער שפוגעים בבידריל. העלים לא היו מאוד חזקים ולא פגעו בבידריל בעוצמה. אתה מבין שהצ'יקוריטה שלך עדיין לא מספיק מיומן בשימוש בעלי תער. בידריל המשיך להתקדם לכיוונו של צ'יקוריטה ופגע בו באחד מהעוקדים שלו. צ'יקוריטה נפלה לרצפה בקול חבטה, אך מיד קמה.
אתה לא בטוח אם היא הורעלה או לא.
צ'יקוריטה החלה להוציא אבקה סגלגלה מהעלה שעל ראשו. האבקה התעופפה באוויר ובידגיל נכנס בדיוק לתוך ענן הרעל. לא היה ספק שבידריל הורעל, אולם לרעל לוקח זמן עד שהוא משפיע.
בידריל יצא בהתקפה נוספת לכיוון ציקוריטה, הפעם במטרה לחסל אותו.
מה תעשה?
[/b][/quote]
"תחמוק מהר!" אני צועק לו. "ואז עוד פעם בעלי תער!"
"לאחר מכן תרפא את עצמך בעזרת סינטזה!"
-
[b] [b]Tony Tony Chopper[/b]
אישה הזקנה מחייכת אליך. פתאום אתה קולט שהחיוך שלה, שהיה נחמד וידידותי עד אותו רגע, השתנה לחיוך מרושע.
"גלום, אני פוקדת עליך להשתמש במתקפת שאיבה עכשיו!" היא קוראת לעבר הפוקימון שלה.
כדוריות קטנות וזוהרות מתחילות לצאת מגופו של מנצ'לאקס ונכנסות לגופו של גלום. מנצ'לאקס מתחיל לסבול מכאבים. מה תעשה? [/b][/quote]
"מאנצ'לקס תנסה להחזיק מעמד ולהשתמש בליקלוק ואז מוטרונום."אני אומר בתיקווה שמתפקת המוטרונום תצא מתקפה אש חזקה
-
[b]Garfield[/b]
אצה יושן שינה עמוקה ומתעורר בשעה שמונה וחצי בבוקר. כשאתה מתעורר אתה רואה על השידה שלידך חבילה שבתוכה חמישה פוקדורים ומכתב.
במכתב כתוב: "ברוך הבא ליום הלימודים השני שלך. אנא רד בשעה תשע בבוקר לכיוון אולם ההרצאות שם תעבור את שעור ההסטוריה של הפוקימונים הראשון שלך."
השעה היא רק שמונה וחצי בבוקר. מה אתה עושה?
[b]אבי ביטר המלך![/b]
מגבי מתגלגל הצידה במהירות ונאטו מפספס את ההתקפה שלו. מגבי קם על שני רגליו ומתחיל לירות מפיו גחלת חזקה שפוגעת בנאטו שמתרסק על זירת העשב בכאב. אין ספק שנאטו לא מסוגל לשרוד שני מתקפות גחלת.
הקרב הסתיים. אלכס החזיר את הנאטו שלו לפוקדור. "אתה ממש טוב." הוא אומר לך.
השעה היא כבר שעת ערב מאוחרת.
"אולי כדאי שנחזור לחדרים... אנחנו חייבים לקום מחר מוקדם בבוקר."
מה אתה עושה?
[b]Dark Killer[/b]
פיצו מנסה להתחמק מהמתקפה של הוטהוט, אך הרצפה החלקה לא מאפשרת לו את זה. הוא מחליק עליה והוטהוט פוגע בו באמצעות המקור שלו. פיצו מועף אחורנית, אך מתרומם מיד בחזרה. פיצ'ו לא מצליח להשתמש במתקפת נשיקה מתוקה משום שהוא לא מספיק קרוב אל הוטהוט, ולכן הוא ישר משתמש במתקפת הלם חשמלי. ניצוצות חזקים יוצאים מגופו של הפיצ'ו, ופוגעים בהוטהוט שעף באוויר. הוטהוט ספג מכה חזקה במיוחד ונפל על הרצפה בקול חבטה.
"הוטהוט, תנסה לעוף באוויר שוב! אתה חייב להתרומם מהרצפה!" צועקת המאמנת שנגדך.
הוט הוט מנסה ככל יכולתו.
"מה אתה עושה?
[b]הבאדו האכזרי[/b]
צ'יקוריטה מצליחה להתחמק ברגע האחרון מהמתקפה של בידריל. הצ'יקוריטה שולח מתקפת עלי תער שפוגעת בבידריל. הפעם מתקפת עלי התער פגעה באחת מכנפיו של הבידריל, והוא לא מצליח לעוף טוב מספיק בשביל לתקוף את צ'יקוריטה.
צ'יקוריטה מנצלת את ההזדמנות שניתנה לה, ואור זוהר וחלש מופיע סביבה. האור מרפא לאט לאט את הפצעים שנגרמו כתוצאה מהמתקפה הקודמת של בידריל.
הבידריל עדיין חוסם את דרככם לפיג'י ועדיין מאיים עליכם.
מה אתה עושה?
[b]Tony Tony Chopper[/b]
מתקפת השאיבה של גלום נפסקת כשמאנצ'לקס מתחיל לרוץ לכיוונו של גלום. הוא מוציא את לשונו הארוכה ומלקק את פניו של הגלום. הגלום לא מתרשם מההתקפה של מנצ'לאקס.
"גלום, תשתמש במתקפת חומצה!" פוקדת עליו המאמנת שלו.
גלום פלט ממרכז הפרח של ראשו חומצה סגלגלה שפגעה במנצ'לאקס וגרמה לו לכאבים עזים. אך מנצ'לאקס לא מוותר ומשתמש במטרונום.
כלום לא קורה כתוצאה מהמטרונום.
מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Lanvin[/i]@Feb 14 2010, 05:15 PM
[b]
[b]Dark Killer[/b]
פיצו מנסה להתחמק מהמתקפה של הוטהוט, אך הרצפה החלקה לא מאפשרת לו את זה. הוא מחליק עליה והוטהוט פוגע בו באמצעות המקור שלו. פיצו מועף אחורנית, אך מתרומם מיד בחזרה. פיצ'ו לא מצליח להשתמש במתקפת נשיקה מתוקה משום שהוא לא מספיק קרוב אל הוטהוט, ולכן הוא ישר משתמש במתקפת הלם חשמלי. ניצוצות חזקים יוצאים מגופו של הפיצ'ו, ופוגעים בהוטהוט שעף באוויר. הוטהוט ספג מכה חזקה במיוחד ונפל על הרצפה בקול חבטה.
"הוטהוט, תנסה לעוף באוויר שוב! אתה חייב להתרומם מהרצפה!" צועקת המאמנת שנגדך.
הוט הוט מנסה ככל יכולתו.
"מה אתה עושה?
[/b][/quote]
אגיד לפיצ'ו: "מהר!
תתקרב אליו ותשתמש בגלי רעם!"
-
[b] [b]הבאדו האכזרי[/b]
צ'יקוריטה מצליחה להתחמק ברגע האחרון מהמתקפה של בידריל. הצ'יקוריטה שולח מתקפת עלי תער שפוגעת בבידריל. הפעם מתקפת עלי התער פגעה באחת מכנפיו של הבידריל, והוא לא מצליח לעוף טוב מספיק בשביל לתקוף את צ'יקוריטה.
צ'יקוריטה מנצלת את ההזדמנות שניתנה לה, ואור זוהר וחלש מופיע סביבה. האור מרפא לאט לאט את הפצעים שנגרמו כתוצאה מהמתקפה הקודמת של בידריל.
הבידריל עדיין חוסם את דרככם לפיג'י ועדיין מאיים עליכם.
"טוב מאוד צ'קוריטה!" אני מעודד אותו. "עכשיו היתקלות ואז שוב עלי תער!"
-
[quote][i]Originally posted by Lanvin[/i]@Feb 14 2010, 09:59 AM
[b]
[b]shlomii4[/b]
טוטודייל משגר על רטיקייט אקח מים מטווח אפס. זרם המים החזק פוקע ברטייקיט שעף אחורה ופוגע בקיר המסדרון. רטיקייט מתאמץ מאוד לקום על רגליו.
"רטיקייט, קום מיד!" המאמנת שלו פוקדת עליו בזעם. "אני לא מוכנה שתפסיד לתלמיד עלוב שרק הגיע לכאן! תשתמש בדחיפה עכשיו!"
"אני מציע לך לא לפקפק בי ובטוטודייל שלי" אגיד לה בעצבים "קדימה טוטודייל אתה מסוגל היית מצוין עוד מאמץ ונצליח עכשיו תתחמק מזה ותשתמש בשריטות על פניו ואחר כך אקדח מים" אגיד לו במהירות 'טוטודייל קדימה אתה יכול' אחשוב בתקווה
-
[b] [b]Garfield[/b]
אתה יושן שינה עמוקה ומתעורר בשעה שמונה וחצי בבוקר. כשאתה מתעורר אתה רואה על השידה שלידך חבילה שבתוכה חמישה פוקדורים ומכתב.
במכתב כתוב: "ברוך הבא ליום הלימודים השני שלך. אנא רד בשעה תשע בבוקר לכיוון אולם ההרצאות שם תעבור את שעור ההסטוריה של הפוקימונים הראשון שלך."
השעה היא רק שמונה וחצי בבוקר. מה אתה עושה? [/b][/quote]
אני עוד מעט הולך לשחק כדורגל אז אני לא אוכל להגיב
--------------------------------------------------------------
"יש קיבלתי פוקדורים" אני אומר ועדיין מנגב את העיניים.
אני מתחיל להתארגן בשיא המהירות והולך אל אולם ההרצאות הכי מהר שאני יכול.
-
[b]Dark Killer[/b]
פיצ'ו מתקרב אל הוטהוט במהירות. כשהוא מספיק קרוב אליו, הוא שולח מגופו גלי חשמל קטנים שפוגעים בהוטהוט. הוטהוט מתחשמל מהמכה ומתחיל לפרפר על הקרח.
"הוט הוט, אתה חייב לנסות לשלוט על עצמך, תקוף אותו מיד במתקפת בילבול!" היא פוקדת, אך הוטהוט לא מצליח לציית. הוא מנסה לעמוד על שני רגליו ולאט לאט מצליח.
מה תעשה?
[b]הבאדו האכזרי[/b]
ציקוריטה מתחיל לרוץ במהירות לכיוון בידריל, דוחף אותו, והבידריל נופל שוב על הרצפה. הבידריל מבין שאין לו שום סיכוי, פונה אחורנית ומתחיל לברוח.
כשהבידריל בורח ג'ני רצה אל הפיג'י שלה ששוכב על הרצפה מעולם. היא מרימה אותו בשתי ידיה ומחבקת אותו. "אין לי מילים להודות לך על מה שעשית בשבילי." היא אומרת. "אין ספק שאתה אחד האנשים האמיצים שהכרתי כל החיים שלי."
אתה רואה שהשעה מתחילה להיות מאוחרת. מה אתה עושה?
[b]shlomii4[/b]
טוטודייל לא מצליח להתחמק מהמכה של רטייקיט, אבל בדיוק בזמן שהרטיקייט פגע בטוטודייל גם טוטודייל פגע ברטיקייט. שריטה עמוקה מופיעה על פניו של הרטיקייט. טוטודייל מכוון את פיו לכיוונו של רטיקייט ושולח זרם מים אדיר מפיו שפוגע ברטיקייט שמתגלגל לאחור.
הרטיקייט התעלף. סוף הקרב הגיע.
"אני לא מאמינה שזה קרה." אומרת הילדה ומחזירה את הרטיקייט שלה לפוקדו. "איך תלמיד שנה ראשונה הצליח לנצח אותי? אתה עוד תשלם על זה ילדון." היא אומרת.
פתאום אתה קולט שדמות מאחוריך מסתכלת עליך ועל הילדה שנלחמת איתה. הדמות היא מבוגרת, בת ארבעים בערך, מקריחה ומשמינה. "מה זה צריך להיות?" הוא שואל בקול עמוק. "אתם אמורים לדעת טוב מאוד שאסור לנהל קרבות פוקימונים במסדרונות בית הספר!" הוא נשמע כעוס. "אתם שניכם בעונש, אני מצפה לראות אתכם מחר על הבוקר במשרד שלי. זה ברור?"
מה אתה עושה?
[b]Garfield[/b]
אתה נכנס לאולם ההרצאות אותו מצאת די בקלו. אתה יודע שהגעת בזמן כי עוד אנשים נכנסים זה אחר זה אל האולם. אתה מתיישב על אחד מהכיסאות ומחכה שהשיעור יתחיל.
לפתע מופיע איש שמנמן ומקריח, לבוש ברישול ונודף ריח של סיגריות. זהו המורה להסטוריה של הפוקימונים. המורה פותח את דבריו בהקדמה קצרה על הנושאים השונים שתלמדו במהלך השנה. אתה מבין שהשעור הזה הולך להיות משעמם כל השנה.
השעור נמתח ונמתח, ולבסוף מסתיים. אתה יודע שכעת כשהשיעור הסתיים יש לך זמן חופשי לעשות מה שמתחשק לך.
אתה יוצא מהכיתה ורואה את הנער שנלחמת נגדו יום קודם לכן. "היי," הוא אומר לך. "תגיד, גם אתה קיבלת היום חמישה פוקדורים מתנה? ממש בא לי לנצל אותם כבר. רוצה ללכת איתי ליער כדי לחפש פוקימונים. שמעתי שמאוד קל למצוא שם כל מיני סוגים."
מה אתה עושה?
-
[b] [b]Tony Tony Chopper[/b]
מתקפת השאיבה של גלום נפסקת כשמאנצ'לקס מתחיל לרוץ לכיוונו של גלום. הוא מוציא את לשונו הארוכה ומלקק את פניו של הגלום. הגלום לא מתרשם מההתקפה של מנצ'לאקס.
"גלום, תשתמש במתקפת חומצה!" פוקדת עליו המאמנת שלו.
גלום פלט ממרכז הפרח של ראשו חומצה סגלגלה שפגעה במנצ'לאקס וגרמה לו לכאבים עזים. אך מנצ'לאקס לא מוותר ומשתמש במטרונום.
כלום לא קורה כתוצאה מהמטרונום.
מה תעשה? [/b][/quote]
"מאנצ'לקס תנסה לרוץ במהירות לכיון גולם ותשתמש בדחיפה, ואז תפוס אותו ותשתמש בליקלוק."אני אומר למאנצ'לקס
-
[b]
b]אבי ביטר המלך![/b]
מגבי מתגלגל הצידה במהירות ונאטו מפספס את ההתקפה שלו. מגבי קם על שני רגליו ומתחיל לירות מפיו גחלת חזקה שפוגעת בנאטו שמתרסק על זירת העשב בכאב. אין ספק שנאטו לא מסוגל לשרוד שני מתקפות גחלת.
הקרב הסתיים. אלכס החזיר את הנאטו שלו לפוקדור. "אתה ממש טוב." הוא אומר לך.
השעה היא כבר שעת ערב מאוחרת.
"אולי כדאי שנחזור לחדרים... אנחנו חייבים לקום מחר מוקדם בבוקר."
מה אתה עושה?
[/b][/quote]
"אני לא מאמין,ניצחנו בקרב הראשון שלנו!,כל הכבוד לך מגבי!"אני קורא אליו בשמחה ומחבק אותו,
לאחר שאני מרפה ממנו אני שואל את הנער,
"אני מניח שאתה צודק,אבל אני לא יודע היכן המעונות..."אני אומר אליו בעצבנות.
-
[b]Tony Tony Chopper[/b]
מאנצ'לקס רץ לכיוונות של הגלום, אך הגלום מתחמק מהדחיפה שלו.
"תשתמש שוב בשאיבה!" פוקדת הזקנה. שוב פעם כדוריות אור קטנות יוצאות מגופו של מאנצ'לקס ונכנסות לגופו של גלום. מאנצ'לקס נראה סובל מאוד, אך הוא לא מוותר ומתקרב אל גלום ומשתמש במתקפת ליקוק. כתוצאה מהליקוק הליקוק של מאנצ'לקס, חלק מהרוק שלו מחלחל לתוך פיו של גלום, דבר הגורם לשיתוק אצל גלום. הגלום מתחיל להתפתל בכאב.
אתה מבין שזו ההזדמנות שלך לקוף את גלום.
מה תעשה?
[b]אבי ביטר המלך![/b]
אני יודע איפה הם!" הוא עונה לך. אתם מתחילים ללכת לכיוון המעונות. אתה רואה שכבר כל ילדים האחרים התחילו להכנס לחדרים, וחלקם כבר יישנים.
אלכס נפרד ממך ואומר לך שתתראו מחר. "אני חושב שיש לנו שעור משותף יחד, אני לא בטוח. בכל מקרה, אני מקווה שכן." הוא אומר לך בחיוך.
מה תעשה עכשיו?
-
[quote][i]Originally posted by Lanvin[/i]@Feb 14 2010, 05:32 PM
[b]
[b]shlomii4[/b]
טוטודייל לא מצליח להתחמק מהמכה של רטייקיט, אבל בדיוק בזמן שהרטיקייט פגע בטוטודייל גם טוטודייל פגע ברטיקייט. שריטה עמוקה מופיעה על פניו של הרטיקייט. טוטודייל מכוון את פיו לכיוונו של רטיקייט ושולח זרם מים אדיר מפיו שפוגע ברטיקייט שמתגלגל לאחור.
הרטיקייט התעלף. סוף הקרב הגיע.
"אני לא מאמינה שזה קרה." אומרת הילדה ומחזירה את הרטיקייט שלה לפוקדו. "איך תלמיד שנה ראשונה הצליח לנצח אותי? אתה עוד תשלם על זה ילדון." היא אומרת.
פתאום אתה קולט שדמות מאחוריך מסתכלת עליך ועל הילדה שנלחמת איתה. הדמות היא מבוגרת, בת ארבעים בערך, מקריחה ומשמינה. "מה זה צריך להיות?" הוא שואל בקול עמוק. "אתם אמורים לדעת טוב מאוד שאסור לנהל קרבות פוקימונים במסדרונות בית הספר!" הוא נשמע כעוס. "אתם שניכם בעונש, אני מצפה לראות אתכם מחר על הבוקר במשרד שלי. זה ברור?"
מה אתה עושה?
[/b][/quote]
"כל הכבוד טוטודייל היית מעולה חבר" אלך אליו וארים אותו על הידיים ואבוא לאישה ואגיד לאישה "את לא מבינה אני תלמיד שנה ראשונה פה אני לא יודע את החוקים את חייבת להבין" אגיד לה בלחץ ואי הבנה מוחלט