פרק כפול!! יאי אחלה פרק
Printable View
פרק כפול!! יאי אחלה פרק
תודה,
חח רק אם יגיבו עוד יהיה פרק כפול, כרגע רק שניכם הגבתם.
אתה כותב בצורה נהדרת ונהנהתי לקרוא.
אני התחלתי סיפור משלי ואתה מהווה לי השראה,יש לך רמת כתיבה גבוהה ואת זה אני יכול להבחין רק מהפרק הראשון שכרגע קראתי.
הסיפור נשמע מעניין מאוד : )
תודה, אבל לפי מה שאני מבין לא קראת הכל, תסיים לקרוא, הכל, ואז גם תגיד אם אתה רוצה פרק כפול.
אחלה פרק 2!
אני ממשיך ממש עכשיו לפרק 3
וואי אחי אתה מלך
הרגע קראתי את כולם
מתי הפרק הבא?
נ.ב. לפי דעתי אתה צריך לעשות לפני כל פרק את הציטוט ממנו
תעשה ספיישלים, אני מחכה בקוצר רוח.
אבל אני לא מבין - ג'ון וחבריו ישתתפו גם בליגה וגם בפסטיבל?!
תודה על התגובות, ואתה אומר לחזור למה שעשיתי פעם, ואיזה מהם? לעשות ספוילר לפרק הבא, או ספוילר לאותו הפרק עצמו? ודארק מה אתה מתכוון ספיישלים?
דארק בנוגע לשאלה שלך, אני כבר יכול להגיד לך דבר ראשון, שלא כולם ישתתפו בליגה, ולא כולם בפסטיגל, וגם יתווספו דמויות חדשות בהמשך (מאמנים/ מתאמים נוספים)
[COLOR="Blue"][U][SIZE="4"]הערה[/SIZE][/U][/COLOR]
מי שעכשיו יגיב הכי הרבה על הסיפור אני אתן לו ספוילר בנוגע לפוקימונים שג'ון יתפוס! (אם אתם לא רוצים ספוילר תציעו משהו אחר ואם אני אסכים אז אני אעשה אותו)
טוב, בסדר, אני מחכה...
אבל מתי אתה מוציא?, אני במתח.
אני עדיין לא יודע מתי אני אוציא, אבל עם כל התגובות האלה ככל הנראה בקרוב...
ויש לי שאלה שאני רוצה לדעת מה אתם חושבים...
מי לדעתכם ינצח בתחרות?
מריאנה, איימי, מארק או ג'ון או סתם בן אדם ניטרלי? מה אתם חושבים?
לפי דעתי איימי
אין לי ממש זמן לאחרונה למחשב ולכן אני לא הגבתי בסיפור. גם לא הספקתי לקרוא את הפרק אבל אנסה בהקדם האפשרי. פרק כפול נשמע מעולה! :)
סיפור נהדר עם כל התגובות אי אפשר להפסיק אם אתה רוצה אני יכול להכין לוגו
התכוונתי לפרק עצמו
[QUOTE=firechimchar;768013]אין לי ממש זמן לאחרונה למחשב ולכן אני לא הגבתי בסיפור. גם לא הספקתי לקרוא את הפרק אבל אנסה בהקדם האפשרי. פרק כפול נשמע מעולה! :)[/QUOTE]
טוב אני אעשה פרק כפול על בטוח! יש מספיק תגובות...
[QUOTE=moriomer;768036]סיפור נהדר עם כל התגובות אי אפשר להפסיק אם אתה רוצה אני יכול להכין לוגו[/QUOTE]
חחח רק על הפרק הזה יש פתאום מיליון תגובות, אני מקווה שזה יהיה ככה לכל הפרקים (אהממ אהממ)
וכן אשמח שתכין לי לוגו, צור איתי קשר בפרטי, ואני אתן לך פרטים
[QUOTE=dav5000;768040]התכוונתי לפרק עצמו[/QUOTE]
נראה... זה דורש הרבה עבודה מצידי לחפש את המשפטים הנכונים ולשנות אותם בהתאם לספוילר, אבל גם שלא יפגעו בכתיבה של הסיפור עצמו.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את הפרק הבא ככל הנראה אפרסם או מחר או בעוד יומיים, אתם רואים כשיש הרבה תגובות אני מפרסם מהר! אז תגיבו הרבה!