-
[quote=גלעד2111;1150506]'מעולה' אני חושב לעצמי. אני: "מנצ'לקס תתחיל עם מטרונום! נראה מה יצא." אני שמח על הקרב הראשון שלי.[/quote]
מאנצ'לאקס עומד מו נידורן נקבה ומשתמש במטרונום יוצא לו להביור!
הוא משתמש בלהביור אימתני שמחסל את נידורינה במכה היות ואש חזק על רעל.
נידורינה מדדה באיטיות רבה אל הפוקדור ונוחתת עליו, לבסוף היא נתפסת...
-
[QUOTE=KillerBee;1150538]מאנצ'לאקס עומד מו נידורן נקבה ומשתמש במטרונום יוצא לו להביור!
הוא משתמש בלהביור אימתני שמחסל את נידורינה במכה היות ואש חזק על רעל.
נידורינה מדדה באיטיות רבה אל הפוקדור ונוחתת עליו, לבסוף היא נתפסת...[/QUOTE]
"יייייייישששששש!" אני צועק "תפסתי נידורן נקבה!". מאושר מהתפיסה החדשה שלי, אני הולך למצוא פוקימונים חדשים שאני אוכל לצרף לצוות שלי. אני אפילו מפזם בדרך נעימה עליזה.
-
[quote]ג'ון
אתה ממשיך בשדה ולפתע רואה שארקניין שכחה את אחד הגורים שלה בשדה הוא לא יכול להילחם הוא מפחד כשאתה ואיווי באים איווי מתכונן לתקוף אותו אבל את עוצר בעדו, מסתכל על הגור החמוד[/quote]
"רוצה להצטרף למסע שלי? אני יכול להפוך מימך לארקניין מדהים!" אומר לגור של ארקניין ואז מראה לו פוכדור ריק מהכיס שלי.
-
לי ורין
אתם הולכים אל הדלת ושואלים מי זה, אין תגובה... כשאתם מסתכלים בעינית אתם רואים שאין שם אף אחד
אתם פותחים את הדלת ורואים פתק שבו כתוב:
"שלום לוחמים יקרים, אני מקווה שאתמול היה מוצלח והצלחתם למצוא פוקימונים טובים... היום יגיע רגע האמת! יש לכם חצי שעה לטייל פה ולהתארגן ואז אתם צריכים להגיע לנמל שנמצא בחוף,
בהצלחה במסע, מתיו"
גלעד
אתה מאושר על תפיסתך האחרונה וממשיך בדרך שלך, אתה רואה בדיוק אותם פוקימונים שראית קודם ולא מוצא פוקימונים יותר טובים, לפתע אתה שם לב שמרוב התרגשות לא הבחנת שאתה הלכת לכיוון ההפוך ויצאת מהשדות!
אתה רואה מערה די גדולה שלפני יש שלט "המכרות" בתוך המערה אתה רואה ג'יאודודים ד'גוטריוים ואוניקסים!
קצת רחוק יותר אתה רואה ארונים ולאירון ששומר עליהם ולצידם סטיליקס רצחני
ג'ון
לא נראה שגראוליט' מבין אותך כל כך, הוא רק גור והוא לא יודע מה זה פוקדור...
הוא קופץ על איווי ומשחק איתו ונראה שהם כלכך נהנים... אחרי זה הוא הולך לפוקדור ובוחן מה זה....
והוא קופץ גם על זה מתוך מחשבה שזה צעצוע ובטעות נכנס לבפנים. הפוקדור מתנדנד שלוש פעמים ונעצר!
אתה שמח שתסת גראוליט' ואתה ממשיך בדכך ולפתע אתה רואה משהו, משהו שכולכם יודעים שנדיר לראות במחוז מקסיקו! אתה רואה פוקימון על חושי! ונראה שזה... פוקימון עם משהו כמו כובע ירוק וצ'ופצ'יק אדום, ראלטס!
-
[QUOTE=KillerBee;1150895]גלעד
אתה מאושר על תפיסתך האחרונה וממשיך בדרך שלך, אתה רואה בדיוק אותם פוקימונים שראית קודם ולא מוצא פוקימונים יותר טובים, לפתע אתה שם לב שמרוב התרגשות לא הבחנת שאתה הלכת לכיוון ההפוך ויצאת מהשדות!
אתה רואה מערה די גדולה שלפני יש שלט "המכרות" בתוך המערה אתה רואה ג'יאודודים ד'גוטריוים ואוניקסים!
קצת רחוק יותר אתה רואה ארונים ולאירון ששומר עליהם ולצידם סטיליקס רצחני
[/QUOTE]
'ואוו, אירון יתאים בדיוק למסע שלי, ואו, אני גם יכול לדמין אותו כבר בתור אגרון אדיר.' אינ חושב לעצמי.
אני מוציא את מנצ'לקס מהפוקדור.
אני מנסה ללמד אותו מתקפה חדשה: "תקשיב לי מנצ'לקס, אני לא יכול להשתמש בנידורן, כי סוג רעל ממש לא מתאים לכאן, לכן אני צריך אותך. אני רוצה ללמד אותך מתקפה חדשה ונהדרת, קוראים לה מכת ריכוז."
אני מחכה לבדוק אם מנצ'לקס הבין אותי ואני ממשיך:"כדי להשתמש במכת ריכוז צריך להתרכז קודם כל, (הקול שלי הופך לרגוע כדי לעזור לו להתרכז) תעצום עיינים, תנקה את הראש. תירגע לגמרי." אני מקווה שמנצלקס יוכל
לבצע את זה "תמשיך להירגע ולהתרכז. עכשיו כשאתה מרוכז, תחשוב רק על היד שלך תתרכז בה, דמיין אותה עוצמתית בצורה שלא תאומן. ברגע שאתה מצליח נעבור לשלב הבא."
אני מחכה לראות אם היד של מנצ'לקס תתחיל לזהור. אם אני רוצה ללכוד אגרון אני צריך מתקפה חזקה מסוג לוחם.
-
[QUOTE=KillerBee;1150895]לי ורין
אתם הולכים אל הדלת ושואלים מי זה, אין תגובה... כשאתם מסתכלים בעינית אתם רואים שאין שם אף אחד
"שלום לוחמים יקרים, אני מקווה שאתמול היה מוצלח והצלחתם למצוא פוקימונים טובים... היום יגיע רגע האמת! יש לכם חצי שעה לטייל פה ולהתארגן ואז אתם צריכים להגיע לנמל שנמצא בחוף,
בהצלחה במסע, מתיו"
[/QUOTE]
" גדול סוף סוף הגיע הרגע שאוכל לרצוח את אש קאטצ'אם הממזר הקטן הזה.בזכות 3 הפוקימונים אני אצליח בזה ". אני הולך הישר לנמל שנמצא בחוץ ואחכה לרגע שאוכל לעזוב
-
[quote]ג'ון
לא נראה שגראוליט' מבין אותך כל כך, הוא רק גור והוא לא יודע מה זה פוקדור...
הוא קופץ על איווי ומשחק איתו ונראה שהם כלכך נהנים... אחרי זה הוא הולך לפוקדור ובוחן מה זה....
והוא קופץ גם על זה מתוך מחשבה שזה צעצוע ובטעות נכנס לבפנים. הפוקדור מתנדנד שלוש פעמים ונעצר!
אתה שמח שתסת גראוליט' ואתה ממשיך בדכך ולפתע אתה רואה משהו, משהו שכולכם יודעים שנדיר לראות במחוז מקסיקו! אתה רואה פוקימון על חושי! ונראה שזה... פוקימון עם משהו כמו כובע ירוק וצ'ופצ'יק אדום, ראלטס! [/quote]
"יש! הפוקימון שאני אוהב!" אומר בשמחה, "איווי תקוף אותו בהתקלה ואם הוא תוקף אותך תתחמק בעזרת הצלפת זנב!" אורה על איווי.
-
[QUOTE=KillerBee;1150895]לי ורין
בהצלחה במסע, מתיו"
[/QUOTE]
" אוקיי, קדימה היום זהו היום הגדול !" אומר ואלך לחדרי להתלבש ולהתארגן .
" אוקיי, הכל מוכן . קדימה , צא פוצ'ינה ^ ^ " אומר ואוציא את פוצ'ינה מהפוקדור , ויקח
תיק וישים בו את כל החפצים שקיבלתי .
" צריך ללכת, בוא . " אומר לפוצ'ינה ואצא לבחוץ לכיוון הנמל .
-
גלעד
אתה מנסה ללמד את מאנצ'לאקס אגרוף ממוקד...
מאנצ'לאקס מקשיב לך והוא מנסה להתרכז היד שלו מהבהבת אבל חוץ מזה לא קורה כלום..
לפתע היד שלו נעטפת במין ברק רגעי כזה ואתה מבין שהוא למד בריק ברק (זה גם מכת לחימה)...
הוא תוקף את אחד הארונים בבריק ברק ומטיח אותו בריצפה בחוזקה, הארון משתמש בהתקשות ואז רץ למאנצ'לאקס...
לי
אתה הולך לשם ומחכה.... הספינה עוד לא הגיע ואתה רואה שיש לך עוד 25 דקות... ילדה שנראית מוכרת לך יושבת לידך
ג'ון
ראלטס רואה את איווי ובורח ממנו לשיחים, איווי לא מצליח לפגוע בו... וראלטס בורח לשיחים... אתם לא מבחינים בו יותר...
לפתע אתם רואים אודיש שהולך לו בשדות גם פוקימון לא רע וגם אימון מוצלח לגראוליט'...
רין
אתם הולכים לנמל ורואים שיש לכם עוד 25 דקות לחכות שם... אתם רואים ילד שנראה לכם גם מוכר, זה אחד העריקים מהמטוס!
-
[quote]ג'ון
ראלטס רואה את איווי ובורח ממנו לשיחים, איווי לא מצליח לפגוע בו... וראלטס בורח לשיחים... אתם לא מבחינים בו יותר...
לפתע אתם רואים אודיש שהולך לו בשדות גם פוקימון לא רע וגם אימון מוצלח לגראוליט'...[/quote]
"צא גראוליט..." אמלמל ואז אוציא את גרולייט' הקטן החוצה, "תתקוף אותו בנשיכה." אומר לגראוליט' בעידוד.
-
[QUOTE=KillerBee;1151089]
רין
אתם הולכים לנמל ורואים שיש לכם עוד 25 דקות לחכות שם... אתם רואים ילד שנראה לכם גם מוכר, זה אחד העריקים מהמטוס![/QUOTE]
" היי .. זה לא אתה מהמטוס? " אשאל את הילד , ואקח את פוצ'ינה ליידיים שלי .
-
[QUOTE=KillerBee;1151089]גלעד
אתה מנסה ללמד את מאנצ'לאקס אגרוף ממוקד...
מאנצ'לאקס מקשיב לך והוא מנסה להתרכז היד שלו מהבהבת אבל חוץ מזה לא קורה כלום..
לפתע היד שלו נעטפת במין ברק רגעי כזה ואתה מבין שהוא למד בריק ברק (זה גם מכת לחימה)...
הוא תוקף את אחד הארונים בבריק ברק ומטיח אותו בריצפה בחוזקה, הארון משתמש בהתקשות ואז רץ למאנצ'לאקס...
[/QUOTE]
"מעולה מנצ'לקס! זה אולי לא מכת ריכוז אבל זה גם סופר אפקטיבי!" אני אומר למנצ'לקס ואז אני מבחין בזה שאגרון רץ למנצ'לקס "מנצ'לקס אירון משתמש כנראה בתיקול! קפוץ ואז תשתמש שוב בשבירת לבנים (כן, ככה קוראים לזה)!"
-
גלעד
ששבירת לבנים זה רוק סמאש בריק ברק זה משהוא ששובר הגנות של היריב זה טוב נגד דברים כמו התקשות וכל מיני
-----------------------------------------
הוא מנסה לקפוץ אבל הוא שמן מידי וארון פוגע בו קלות, לא נראה שזה מזיז לו...
מאנצ'לאקס משתמש בבריק ברק ומחסל את ארון, הוא מעולף לגמרי...
אתה מבחין שזאת כבר שעת ערב מאוחרת ולא אכלת כל היום, אתה מת מרעב ומעייפות
ג'ון
גראוליט' תוקף את אודיש שמנסה לברוח אבל גראוליט' מהיר יותר!
הוא נושך לו את העלים ואודיש נאנק מכאב!
גראוליט' נושך אותו למוות בנעילת ברזל ולא משחרר אוד ממשיך להאנק מכאב
-
[QUOTE=KillerBee;1151089]
לי
אתה הולך לשם ומחכה.... הספינה עוד לא הגיע ואתה רואה שיש לך עוד 25 דקות... ילדה שנראית מוכרת לך יושבת לידך
![/QUOTE]
אני ניגש אל הילדה ואומר לה " הי ילדה שמי לי.גם את אחת מהילדים שהצליחו לברוח מאש קאטצ'אם במסוק ?. רוצה קרב עד שיגיע הזמן לעזוב ?"
-
[quote]ג'ון
גראוליט' תוקף את אודיש שמנסה לברוח אבל גראוליט' מהיר יותר!
הוא נושך לו את העלים ואודיש נאנק מכאב!
גראוליט' נושך אותו למוות בנעילת ברזל ולא משחרר אוד ממשיך להאנק מכאב [/quote]
"תנשוך אותו עוד יותר חזק ואז תשלח אותו אל אחד עצי הפרי הנמצאים פה!" אפקוד על גראוליט' באכזריות.