-
[QUOTE=Madara Uchiha;1254176][B][COLOR="DarkRed"]ג'ייק
אנסה שזה לא יקרה שוב
-------------------------
אתה מוציא את הפוכדור שלך שעושה כל מיני קולות מוזרים ואז אתה פותח אותו כדי לראות מה יש בתוכו.מן הפוכדור יוצא אור לבן ולאחר כמה שניות האור הלבן נעלם ובמקומו מופיע [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/328.png[/IMG] טראפינץ'.אתה מבין שהטראפינץ' עשה את כול הקולות המוזריים ששמעת שיצואים מהפוכדור.מולכם מופיע [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/100.png[/IMG] ולטרוב שרוצה להילחם נגד טראפינץ' שלך .[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
שאלה, אני כבר יודע שאבן האדמה יכולה להשפיע על טראפינץ' לטובה והיא לא תפוצץ אותו?
~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי, טראפינץ',תן לו אות כל מה שיש לך!" אני צועק. אני מתחיל לרוץ לעבר הוולטורב בכוונה להיכנס בו חזיתית ולעזור לטראפינץ'. אחרי הפעולה הזאת, גם אם אני נפגע, אני מוציא את האבן וזורק אותה חלש על וולטורב, כי אני פגוע. אם אני לא נפגע אני ממשיך להיתקע בוולטורב חזיתית עד שאני כן נפגע או שהוא מתעלף.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מתי אני משיג פוקדורים?
-
[quote]דייגו
אין לך פוכדורים
--------------------
אתה מחזיר את מג'יקארפ לפוכדור שלו ואז הולך עם מגבי לתוך העיר כשאתה מחזיק אותו עלייך.אנשי העיר העיר נבהלים ממך ומתחילים לברוח ממך.אתה מתעלם מזה ופשוט הולך ברחבי העיר פאלט.לפתע אתה שומע קול חזק שאומר לך " עצור בשם החוק ". אתה רואה איש רובוט דומה לזה שפגשת מקודם.טוען את התותח שלו לירות עליך בקרן החזקה שלו.[/quote]
"עצור בשם הטמטום", אשיב לו בעוד שאני מוציא את הסכין ואת האקדח, אכניס את הסכין ככדור של האקדח וארה את זה על הרובוט. לאחר מותו אתחיל לרוץ מהר לנסות למצוא פוקדורים.
-
[B][COLOR="SlateGray"]דייגו
אתה קורא לאיש רובוט מטומטם. אתה מכניס את הסכין שלך ברובה שלך בתור כדור.האיש רובוט שם לב אליך ויורה אליך קרן חזקה.אתה קופץ במהירות ומצליח להתחמק בזמן מן הקרן שלו.לאחר מכן אתה יורה את הסכין שלך מן האקדח שלך.הסכין פוגעת ברובוטו ומחסלת אותו.אתה ניגש אליו ובודק עליו אם יש לו פוכדורים עליו אבל אין לו.בזמן שחיפשת פוכדורים באים אליך 10 עשרה אנשי רובוט.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ג'ייק
האבן לא גורמת לפיצוץ פשוט הפיצוץ היה כי הרובוט מת. בהמשך
--------------------------------------
טראפינץ' זז במהירות אל ולטרוב במתקפת נשיכה.אתה רץ במהירות אל ולטרוב באגרוף חזק.שניכם פוגעים בולטרוב.בעקבות הפגיעה שלך בולטרוב אתה חוטף חשמל סטטי שפוגע בגופך .הפגיעה מקשה עליך להזיז את גופך.אתה מצליח לזרוק את אבן האדמה אל ולטרוב.אבן האדמה מייצרת חנית אדמה שעפה אל ולטרוב שפוגעת די קשה.לאחר מכן ולטרוב שולח מכת ברק לכיונך.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Madara Uchiha;1254211]
האבן לא גורמת לפיצוץ פשוט הפיצוץ היה כי הרובוט מת. בהמשך
--------------------------------------
טראפינץ' זז במהירות אל ולטרוב במתקפת נשיכה.אתה רץ במהירות אל ולטרוב באגרוף חזק.שניכם פוגעים בולטרוב.בעקבות הפגיעה שלך בולטרוב אתה חוטף חשמל סטטי שפוגע בגופך .הפגיעה מקשה עליך להזיז את גופך.אתה מצליח לזרוק את אבן האדמה אל ולטרוב.אבן האדמה מייצרת חנית אדמה שעפה אל ולטרוב שפוגעת די קשה.לאחר מכן ולטרוב שולח מכת ברק לכיונך.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"עזור לי טראפינץ'..." אני אומר חלושות, לא יכול לזוז בגלל החשמל הסטטי. "קח את האבן... אם אני אמות, תשמור עליה, כך תזכור אותי..." אני אומר בדרמטיות בגלל שהחשמל הגיע לי למוח. אני מנסה לזוז אף על פי החשמל הסטטי כדי לברוח מהברק שוולטורב שלך אליי. "תזכור אותי טראפינץ'... שמי הוא ג'ייק, ואני אהיה זה שייטבול את סאטוטו בשמן רותח בעולם הבא!" אני אומר בעוד החשמל הסטטי נמצא במוחי. "אני רואה את האור..." אני אומר. "אה לא, זה סתם פנס רחוב..."
-
[quote]דייגו
אתה קורא לאיש רובוט מטומטם. אתה מכניס את הסכין שלך ברובה שלך בתור כדור.האיש רובוט שם לב אליך ויורה אליך קרן חזקה.אתה קופץ במהירות ומצליח להתחמק בזמן מן הקרן שלו.לאחר מכן אתה יורה את הסכין שלך מן האקדח שלך.הסכין פוגעת ברובוטו ומחסלת אותו.אתה ניגש אליו ובודק עליו אם יש לו פוכדורים עליו אבל אין לו.בזמן שחיפשת פוכדורים באים אליך 10 עשרה אנשי רובוט.[/quote]
"ביי!!" אגיד להם, ואתחיל לרוץ לעבר בניין, באותו זמן שקשור לסכין חבל.
אם יהיה בית נמוך, פשוט אוציא את מג'יקארפ לחלון ואגיד לו: "דחיפה!"
אם יהיה בית גבוה, ארה שוב את הסכין על הגג של הבית ואטפס לאחד הבתים ששם בעזרת החבל..
-
[quote]לופי
צ'ארמנדאר שמח ממה אמרת לו ואתה מחזיר אותו לפוכדור שלך.מיד אחרי זה אתה מתחיל ללכת בחבי פאלט שוב ומחפש את האיש רובוט שראית מקודם ורצה להרוג אותך.כשאתה מטייל בעיר פאלט אתה רואה מלא אנשים ואתה רואה מלא אנשים שהם רובוטים אך הם לא הרובוט שאתה מחפש לו.לאחר כמה דקות של חיפוש.אתה רואה את האיש רובוט שראית מקודם נכנס למקום בשם " מעבדת אוק".[/quote]
"הינה, אולי הוא יעזור לי." אומר לעצמי ואלך אל המעבדה של אוק.
-
[quote]מקס
סקרויטל משתמש בבועות כדי ללכוד את הגחלת.הבועות לוכדות את הגחלת.לאחר מכן סקרויטל קופ ודוחף את הבועות שלו שיפגעו במגבי.הבועות פוגעות במגבי ומתפוצצות.הגחלת שבתוכן יוצאת משתחרת על מגבי.הגחלת פוגעת די קשבה במגבי.לאחר כמה שניות מגבי מתמוטט על האדמה.סקרויטל שמח שהצליח להביס את מגבי.[/quote]
"יפה מאוד סקרויטל!" אומר לו בשמחה תוך כדי אני גורר את הפוקימון 'איפה אני מוצא את הפוקדורים האלה?' אשאל את עצמי ואחפש איזה חנות
-
[B][COLOR="Blue"]מקס
סקרויטל שמח מהמילה שאמרת לו ואז אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה מתחיל לסחוב את מגבי כי אין לך פוכדור שתוכל לשים בו את מגבי.אתה מתחיל ללכת ברחבי העיר פאלט אחר חיפוש חנות שתוכל לקנות בה פוכדורים.בזמן שאתה מחפש אנשים רואים אותך ומתחילים לפחד ממך.אתה מטייל בעיר פאלט כבר 15 דקות ולא מוצא שום חנות פוכדורים בעיר.אתה רק מוצא את המעבדה של פרופסור אוק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לופי
אתה חושב שאוק אולי יוכל לעזור לך ולכן אתה נכנס למעבדה.אתה מצליח להיכנס למעבדה מבלי שאף אחד ישים לב בכלל שנכסת.אתה מתחיל לטייל לך במעבדה ולחפש את פרופסור אוק.אתה מטייל במעבדה ורואה מלא דלתות במעבדה של אוק אך אוק לא נמצא בה.לאחר חיפוש קל אתה נכנס לחדר מוזר .בחדר המוזר נמצא אוק.אוק שם לב אליך ואומר לך " שלום לך מה אתה רוצה ?"[/COLOR][/B]
אתה נפרד מן הרובוטים ומהר קושר חבל לסכין.אתה מתחיל לרווץ מהרובוטים.הרובוטים מתחילים לרדוף אחריך.אתה מוצא בית קטן ואתה נכנס אליו.אתה מוציא את מג'יקארפ.מג'יקארפ משתמש בדחיפה ופוגע בכול 10 הרובוטים שרדפו אחריך.לאחר כמה שניות הרובוטים מושמדים.מהחלון של הבנין אתה רואה באופק שלט ענק שכתוב עליו " המעבדה של פרופסור אוק".[/COLOR][/B]
אתה מתחיל להילחץ מן הברק שעומד להרוג אותך.אתה מצליח להגיש את אבן האדמה לטראפינץ'.טראפינץ' מבין מה אתה אומר לו ואת המצב שאתה נמצא בו .טראפינץ' קופץ אל הברק וסופג אות כך הוא מציל אותך מהברק.לאחר מכן טראפינץ' משתמש בכוחה של אבן האדמה והופך את עצמו לחרב אדמה.ולטורוב רואה את החרב ובורח מיד מן המקום.טראפינץ' חוזר לצורתו והחשמל הסטטי עובר לך.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Madara Uchiha;1253973][B][COLOR="Green"]טל
את נכנסת לפאניקה גדולה למה שיקה לצ'יקוריטה שלך.לאחר כמה שניות את יוצאת מהפאנקיה ומורה לצ'יקוריטה להשתמש בעלי טער ואבקת רעל. צ'יקוריטה קופצת הצידה ומצליחה להתחמק מן אקדח המים שיורה פוליוואג.לאחר מכן צ'יקוריטה מפעילה אבקת רעל.אבקת הרעל פוגעת בפוליואג והוא מורעל.לאחר מכן צ'יקוריטה שולחת עלי טער לעבר פוליואג.העלי טער גומרים את פוליוואג.[/COLOR][/B]
כותבים עלי תער ולא טער
[COLOR="YellowGreen"]''בואי צ'יקוריטה'' אומר בהינף יד, אני אחזיר אותה לפוקדור שלה , אני אסתכל פעם אחרונה בפוליוואג ואלך לדרכי, אני אחשוב מעט לאן ללכת ולבסוף אמשיך ללכת לכיוון דרום בתקווה למצא את דרכי ולהבין מדוע נכנסתי לפוקימון.[/COLOR]
-
[QUOTE=Madara Uchiha;1255428]
אתה מתחיל להילחץ מן הברק שעומד להרוג אותך.אתה מצליח להגיש את אבן האדמה לטראפינץ'.טראפינץ' מבין מה אתה אומר לו ואת המצב שאתה נמצא בו .טראפינץ' קופץ אל הברק וסופג אות כך הוא מציל אותך מהברק.לאחר מכן טראפינץ' משתמש בכוחה של אבן האדמה והופך את עצמו לחרב אדמה.ולטורוב רואה את החרב ובורח מיד מן המקום.טראפינץ' חוזר לצורתו והחשמל הסטטי עובר לך.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תודה טראפינץ'" אני אומר וקם על רגליי. "בוא נלך למקום ההוא שראינו, מעבדת האם של פאלט." אני אומר לו ומתחיל ללכת לכיוון הבית שראיתי מקודם. בדרך לשם אני מחפש מוקם שאני יכול למצוא בו אוכלי לי ולטראפינץ'.
-
[quote]דייגו
אתה נפרד מן הרובוטים ומהר קושר חבל לסכין.אתה מתחיל לרווץ מהרובוטים.הרובוטים מתחילים לרדוף אחריך.אתה מוצא בית קטן ואתה נכנס אליו.אתה מוציא את מג'יקארפ.מג'יקארפ משתמש בדחיפה ופוגע בכול 10 הרובוטים שרדפו אחריך.לאחר כמה שניות הרובוטים מושמדים.מהחלון של הבנין אתה רואה באופק שלט ענק שכתוב עליו " המעבדה של פרופסור אוק".[/quote]
ארוץ מהר לתוך המעבדה, אגיד למג'יראקפ לנפץ את החלון בעזרת דחיפה ואקפוץ לבפנים, אשר אצמד לקיר כדי שלא יראו אותי. אכוון את האקדח ואגיד: "תביא לי את כל הציוד והכסף שיש לך כאן או שזה היה קץ חייך!!!!" אצעק עליו, אדרוך את האקדח ואוציא את מכשיר הקשר. "תגוברת מהר לעיר פאלט, 10 אנשים לפחות ודרוש נשק בשבילי. אני נותן אישור להשתמש בנשקים בליסטים נגד כל דבר המונע את הפעולה."
-
[quote]לופי
אתה חושב שאוק אולי יוכל לעזור לך ולכן אתה נכנס למעבדה.אתה מצליח להיכנס למעבדה מבלי שאף אחד ישים לב בכלל שנכסת.אתה מתחיל לטייל לך במעבדה ולחפש את פרופסור אוק.אתה מטייל במעבדה ורואה מלא דלתות במעבדה של אוק אך אוק לא נמצא בה.לאחר חיפוש קל אתה נכנס לחדר מוזר .בחדר המוזר נמצא אוק.אוק שם לב אליך ואומר לך " שלום לך מה אתה רוצה ?"
[/quote]
"אני רוצה ציוד למסע שלי!" אומר לפרופסור אוק.
-
[quote]מקס
סקרויטל שמח מהמילה שאמרת לו ואז אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה מתחיל לסחוב את מגבי כי אין לך פוכדור שתוכל לשים בו את מגבי.אתה מתחיל ללכת ברחבי העיר פאלט אחר חיפוש חנות שתוכל לקנות בה פוכדורים.בזמן שאתה מחפש אנשים רואים אותך ומתחילים לפחד ממך.אתה מטייל בעיר פאלט כבר 15 דקות ולא מוצא שום חנות פוכדורים בעיר.אתה רק מוצא את המעבדה של פרופסור אוק.[/quote]
"טוב לפי מה ששמעתי מהאנשים שם כדי שאצטייד בנשק" אומר לעצמי,אחפש רובוט "הי רובוט אתה לא רוצה להרוג אותי ?" אשאל אותו שוב אכון את התותח לגוף ואקח את היד רובוט לעצמי לאחר מכן תשוש אכנס למעבדה
-
[B][COLOR="Blue"]מקס
אתה רואה שלמעבדה יש שומר אחד.אתה פונה אל הרובוט ושואל אותו אם הוא רוצה להרוג אותך. הרובוט אומר לך " תודה שהזכרת לי ילד טיפש שאני צריך להרוג אותך.טוב תכונן למות ". הרובוטו הופך את ידו לתותח וטוען את התותח שלו עליך.אתה מסיט את התותח לרובוט.הקרן פוגעת ברובוט ומשמידה אותו.אתה לוקח לו את היד ונכנס למעבדה.במעבדה אתה רואה 3 דלתות: דלת מס' 1, דלת מס' 2, דלת דורה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לופי
אוק אומר לך " אתה רוצה ציוד למסע שלך ?. כנראה אתה לא מכיר את חוקי העיר פאלט.קודם כול אני השולט של העיר הזאת.אני מחליט אם אתה תקבל את הציוד שלך למסע שאתה מתחיל אותו.חוץ מזה כנראה שאתה לא יודע כול הציוד של מאמנים מתחילים נשאר אצלי במעבדה ואני לא נותן אותו לאף אחד.אז אם תרצה אותו תרצה להשיג את הציוד בכוח ולא במילים ".[/COLOR][/B]
אתה רץ מהר אל המעבדה ובעזרת מג'יקארפ אתה מנפץ את חלון המעבדה.אתה נכנס דרכו עם מג'יקארפ ונצמד לקיר.אתה פוגש את אוק.אתה מכוון עליו את האקדח שלך. אוק אומר לך " שמע פורץ אני נותן לך 7 על דרך הפריצה שפרצת למעבדה שלי .אה לא אכפת לי שתהרוג אותי ". האיש ווקי טוקי אומר לך " דייגו אין בעיה אנחנו עוד מעד באים אליך. תישאר חי. אוק הוא חזק מאוד.[/COLOR][/B]
אתה מחליט ללכת למעבדה שראית מקודם.אתה וטראפינץ' מתחילים ללכת ברחבי העיר פאלט לעבר מעבדת האם של פאלט.בדרך שאתם הולכים אתה מחפש חנות מזון לך ולטרפינץ'. לאחר 2דקות של חיפוש אתה מוצא חנות כזאת ונכנס אליה. אתה מבקש מבעל החנות אוכל לך ולטראפינץ'. בעל החנות אומר לך " אוכל לך ולטראפינץ' עולה 150 $".[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]טל
אני כותב עם ט'
------------------
צ'יקוריטה ניגשת אליך ונכנסת לתך הפוכדור שלך. לאחר מכן את מתחילה ללכת לכיון דרום העיר פאלט כדי למצוא תשובה למה הגעת לעולם הפוקימונים בכלל.לאחר הליכה קצרה בדרום העיר אור אדום מוזר מופיע.מתוך האור האדום מופיע לו [IMG][url=http://tektek.org/avatar/45131061][img]http://img832.imageshack.us/img832/823/tek4e1e634c5b0142111923.png[/img][/url][/IMG] השטן בכבודו ובעצמו. השטן שואל אותך " תגידי ילדה אני בעיר פאלט או שלא ?"[/COLOR][/B]
-
[quote]דייגו
אתה רץ מהר אל המעבדה ובעזרת מג'יקארפ אתה מנפץ את חלון המעבדה.אתה נכנס דרכו עם מג'יקארפ ונצמד לקיר.אתה פוגש את אוק.אתה מכוון עליו את האקדח שלך. אוק אומר לך " שמע פורץ אני נותן לך 7 על דרך הפריצה שפרצת למעבדה שלי .אה לא אכפת לי שתהרוג אותי ". האיש ווקי טוקי אומר לך " דייגו אין בעיה אנחנו עוד מעד באים אליך. תישאר חי. אוק הוא חזק מאוד.[/quote]
אני פותח ב-7 שכיבות שמיכה ועומד על הרגליים. "ומה עכשיו, המפקד?" אשאל את אוק, אחזיר את האקדח ואעשה תרועה צבאית.