-
[quote=Konoha Shinobi;596969]
ליאו
הלוחם שניגש אליך צוחק ואומר "לכפר ניקישי? אין לך סיכוי להגיע לשם. זה מרחק של כיום הליכה, אבל הדרך מסוכנת מאוד ומלאה באוייבים חזקים, וחוץ מזה, אתה צריך אישור מעבר מהמלך כדי לעבור, או שקוסם חזק מאוד שמגן על המעבר יתקוף אותך."[/quote]
"יכול להיות שאתה צודק ושזה מוכן מאודף, אבל תתפלא, לפעמים-ניסים קורים" אומר לו.
"חוץ מזה שהמצב שלי לא משהו בכפר ריטישו בטח, לא כשאריאל שם..." אמלמל הזעם ובכעס.
-
[QUOTE=Konoha Shinobi;596969]סטיב
המלומד אומר "יש לך חרב לא? תשתמש בה." ומתחיל ללכת, הקוסם, הלוחם והגנב מתקדמים איתו בדרך החשוכה, לא מתעניינים בבעיה הקטנה שלך.
"[/QUOTE]
רגע רגע , יש לי חרב או אין לי ?
אם יש לי , אעקם את פרצופי ואתעלם .
אם אין לי אגיד "אבל אין לי בכלל חרב ..
תביא לי חרב או נשק אחר שאוכל להילחם איתו "
-
[quote=Konoha Shinobi;596969]דראק
הסכינים נוספו לציודך
________
אתה עובר על הגופה במהירות, אין עליה כלום. כמו שזה נראה, אין לו שום דבר חוץ מהפגיונות והקופסא.
[/quote]
'אז נותר לי רק דבר אחד לקחת' אחשוב לעצמי ואפשיט אותו מהבגדים שלו(אם יש לו). הוא לא יצטרך אותם בעתיד הקרוב. אח"כ אני פשוט אלך משם (כבר תגובה שלישית שאני הולך משם, זה דיי מוזר 00)
-
[quote=Konoha Shinobi;594600]
ברנדון ומפייר
זה לא מונולוג, זה עולם אמיתי (בערך). תיקח את זה בחשבון, רוב התגובה שלך נפסלת עכשיו בגלל זה
אתה צועק עליהם וקם אבל שלושת פשוט זוקפים בך מבט כועס ואומרים ביחד "מה אתה חושב שאתה עושה? תסביר לנו מה קורה כאן עכשיו!" בקול עצבני ולחוץ. לא נראה שהם עומדים לוותר לך על הסבר. אתה שם לב פתאום שהרגל הימינית של סטיב מלאה בדם. כנראה הם היו בפנים וראו את מה שהלך שם.[/quote]
זה לא מונולוג,אבל אני מתחבר למשחק ומראה שאני ממש בלחץ ממה שקורה,כך שאין לי זמן אפילו להסביר.
~~~
"מה יש לי להסביר לכם עם אתם כבר יודעים הכל?אתם מוכנים לספר לי מה אתם עשיתם שם?!?!" אומר בכעס.
-
ברנדון ומפייר
אתה מדבר עם עצמך ומתעלם מהסביבה? מונולוג. מבחינתי גם לכתוב דיבור של יותר משלושה משפטים בשיחה כזאת זה מונולוג, כי זה לא יקרה במציאות
הוא קטן ממך פי שלוש וכל הבגדים שלו מלחאים בדם המוזר והמגעיל שלו. אף אחד לא ירצה את זה, זה לא שווה שום דבר, וכשאתה מנסה להוריד ממנו את הבגדים, אתה מגלה שהם נדבקו לגוף שלו בגלל הדם. אתה רואה כמה אנשים שעוברים ומעיפים מבט לסמטא מהרחוב בחוץ
סטיב
בעמוד הראשון כתוב שיש לך חרב עץ, ותקרא את הה"פ
אתה מעקם את פרצופך ומתחיל לעקוב אחריהם. מהר מאוד אין שום סימן לאור והמלומד מדליק לפיד, שאורו חושף שלדים מוזרים המזכירים אנשים, רק קטנים פי שלוש, של יצורים מוזרים. הם מחזיקים עצמות מוזרות. הם חוסמים לכם את הדרך ולא נראה שהם עומדים לתת לכם לעבור. הלוחם שולף חרב אדירה והקוסם מטה שאתה לא מצליח לזהות את סוגו, הגנב שולף שתי חרבות קצרות והמלומד זז לאחור בפחד, קצת לפני שהקרב מתחיל
ליאו
העיר ריטשיו היא עיר, לא כפר
______
"למה שהמצב שלך לא יהיה טוב בעיר ריטשיו, המצב של כולם טוב בעיר ריטשיו" הלוחם שקרוב אליך שואל בפליאה, ואז אומר "זה לא משנה, אנחנו עומדים להפוך לאבירים של המלך, אז לא משנה עד כמה הגרוע המצב שלך, נוכל לעזור לך" וצוחק
-
[quote=Konoha Shinobi;597487]
ליאו
העיר ריטשיו היא עיר, לא כפר
______
"למה שהמצב שלך לא יהיה טוב בעיר ריטשיו, המצב של כולם טוב בעיר ריטשיו" הלוחם שקרוב אליך שואל בפליאה, ואז אומר "זה לא משנה, אנחנו עומדים להפוך לאבירים של המלך, אז לא משנה עד כמה הגרוע המצב שלך, נוכל לעזור לך" וצוחק[/quote]
"אל תהיהו בטוחים כל כך, יש בעיר קוסם בשם אריאל הוא חזק במיוחד אין לכם מושג עד כמה אולי יש לכם סיכוי לנצח אותו אך רק אם תהיהו שלושתכם ביחד ואם אתם באמת אבירים של המלך"אומר להם.
"חוץ מזה ברחתי משם עקב כך שחייתי בבית שלא שולמו בו המיסים ואין לי איפה לגור לכן אני מחפש להגיע אל הכפר ניקישי, הבנתם?" אשאל אותם.
-
[quote=Konoha Shinobi;597487]ברנדון ומפייר
אתה מדבר עם עצמך ומתעלם מהסביבה? מונולוג. מבחינתי גם לכתוב דיבור של יותר משלושה משפטים בשיחה כזאת זה מונולוג, כי זה לא יקרה במציאות
"הדרכים למעלה חסומות ושמעתי משם רעשים,בואו תעזרו לי להוציא משם את כל הרהיטים שמפריעים לעלות" אומר להם.
-
[QUOTE=Konoha Shinobi;597487]
סטיב
בעמוד הראשון כתוב שיש לך חרב עץ, ותקרא את הה"פ
אתה מעקם את פרצופך ומתחיל לעקוב אחריהם. מהר מאוד אין שום סימן לאור והמלומד מדליק לפיד, שאורו חושף שלדים מוזרים המזכירים אנשים, רק קטנים פי שלוש, של יצורים מוזרים. הם מחזיקים עצמות מוזרות. הם חוסמים לכם את הדרך ולא נראה שהם עומדים לתת לכם לעבור. הלוחם שולף חרב אדירה והקוסם מטה שאתה לא מצליח לזהות את סוגו, הגנב שולף שתי חרבות קצרות והמלומד זז לאחור בפחד, קצת לפני שהקרב מתחיל
[/QUOTE]
"אתה בעצמך אמרת לא לפחד !" אצעק לו ואשלוף את החרב שלי
אתקדם לכיוונם ואצעק "תתרחקו !" בזמן שאני מרים את החרב שלי למעלה
ומתכונן להתקפה .
-
[quote=Konoha Shinobi;597487]
דראק
הוא קטן ממך פי שלוש וכל הבגדים שלו מלחאים בדם המוזר והמגעיל שלו. אף אחד לא ירצה את זה, זה לא שווה שום דבר, וכשאתה מנסה להוריד ממנו את הבגדים, אתה מגלה שהם נדבקו לגוף שלו בגלל הדם. אתה רואה כמה אנשים שעוברים ומעיפים מבט לסמטא מהרחוב בחוץ
[/quote]
"אתם לא ראיתם שום דבר" אני אלחש להם בקול דרמטי ואתחיל לברוח ואעלם בין צללי הסימטה.
-
דראק
אתה כבר בקצה של הסימטא, והאנשים ההם פשוט מעבירים מבט חטוף ומתרחקים מהסמטא במהירות נגעלים. הם לא באמת מתייחסים אליך.
סטיב
מה עם לתקוף? הם כבר מוכנים לקרב, הם לא יחכו לך
הקדמי והאמצעי מבניהם רץ אליך במהירות וקופץ, מרים את רגלו ובועט בך, גורם לך לאבד שיווי משקל וליפול לאחור. האחד הימיני ביותר זורק את העצמות על הקוסם שמתקופף חומק מהן ושולח לעברו שני קליעים קסומים, שפוגעים בו ומעיפים אותו לאחור, פוגעים בו קשות. השמאלי ביותר רץ אל הלוחם ודוקר אותו חזיתית עם שתי העצמות שלו. הדקירה הראשונה פוגעת בלוחם ולא עושה לא נזק רב כשאת השניה הוא בולם עם חרבו. הוא מרים במהירות את חרבו למעלה, מנסה להעבירה דרך היצור המוזר אבל מזיז אותה הרבה יותר הצידה ומפספס בגדול.
הגנב ממהר להסתתר בין העצים ושני היצורים הנוספים מנסים למצוא אותו ולא מצליחים, ואחד מהם מתרחק מהשביל ונעלם בלי לשים לב, עד שנשמעת יללה מרוצה של זאב שמצא לעצמו עצם.
ברנדון ומפייר
אתם נכנסים פנימה וסיטנטיה מנסה לפלס את הדרך לעלות במדרגות הראשיות אבל לא מצליחה. לאחר כחצי דקה ברנדה אומרת לה למשוף רהיט מסויים, וברגע שסינטיה מוציאה אותו ממקומו, כל הרהיטים נופלים. במהירות רבה אתם בורחים מהם ואז חוזרים ומביטים בדרך הפתוחה לעלות למעלה. כולם מביטים זה בזה מפוחדים וסטיב שואל "עולים?" בפחד ולחץ.
ליאו
"מה?" אומר הלוחם בעודו מנסה שלא להתפקע מצחוק. "בית שלא שילמו בו מיסים? למה אתה צריך לפחד? אתה לא הבעלים של הבית נכון? לך לא יעשו כלום. אבל אני רואה שאתה רציני, יש לי אישור מעבר מיותר, הנה הוא" הוא אומר ונותן לך אישור מעבר, ואז ממשיך "ביי" מתעלם לחלוטין ממך וממשיך עם חבריו בדרכו.
-
[quote=Konoha Shinobi;597813]
ליאו
"מה?" אומר הלוחם בעודו מנסה שלא להתפקע מצחוק. "בית שלא שילמו בו מיסים? למה אתה צריך לפחד? אתה לא הבעלים של הבית נכון? לך לא יעשו כלום. אבל אני רואה שאתה רציני, יש לי אישור מעבר מיותר, הנה הוא" הוא אומר ונותן לך אישור מעבר, ואז ממשיך "ביי" מתעלם לחלוטין ממך וממשיך עם חבריו בדרכו.[/quote]
"זה יועיל לי בהמשך..." אמלמל ואכניס את אישור המעבר בכיסי ואמשיך לרוץ במהירות רבה לאורך השביל, 'בזבזתי זמן יקר' אחשוב לעצמי ומאשיך לרוץ.
-
[QUOTE=Konoha Shinobi;597813]דראק
סטיב
מה עם לתקוף? הם כבר מוכנים לקרב, הם לא יחכו לך
הקדמי והאמצעי מבניהם רץ אליך במהירות וקופץ, מרים את רגלו ובועט בך, גורם לך לאבד שיווי משקל וליפול לאחור. האחד הימיני ביותר זורק את העצמות על הקוסם שמתקופף חומק מהן ושולח לעברו שני קליעים קסומים, שפוגעים בו ומעיפים אותו לאחור, פוגעים בו קשות. השמאלי ביותר רץ אל הלוחם ודוקר אותו חזיתית עם שתי העצמות שלו. הדקירה הראשונה פוגעת בלוחם ולא עושה לא נזק רב כשאת השניה הוא בולם עם חרבו. הוא מרים במהירות את חרבו למעלה, מנסה להעבירה דרך היצור המוזר אבל מזיז אותה הרבה יותר הצידה ומפספס בגדול.
הגנב ממהר להסתתר בין העצים ושני היצורים הנוספים מנסים למצוא אותו ולא מצליחים, ואחד מהם מתרחק מהשביל ונעלם בלי לשים לב, עד שנשמעת יללה מרוצה של זאב שמצא לעצמו עצם.
[/QUOTE]
ארוץ אל השלד האחרון , אניף את החרב שלי ואכה אותו בלצעות שלו עד שיתפרק
בו זמנית אדבר איתם ואגיד "אתם מכירים את הזאב הזה או שגם בו אנחנו צריכים לטפל ?"
-
[quote=Konoha Shinobi;597813]דראק
אתה כבר בקצה של הסימטא, והאנשים ההם פשוט מעבירים מבט חטוף ומתרחקים מהסמטא במהירות נגעלים. הם לא באמת מתייחסים אליך.
[/quote]
אני בורח משם במהירות האפשרית בלי למשוך תשומת לב ומשתדל להתחמק ממקומות הומי אדם או ממרכזים חברתיים.
-
[quote=Konoha Shinobi;597813]
ברנדון ומפייר
אתם נכנסים פנימה וסיטנטיה מנסה לפלס את הדרך לעלות במדרגות הראשיות אבל לא מצליחה. לאחר כחצי דקה ברנדה אומרת לה למשוף רהיט מסויים, וברגע שסינטיה מוציאה אותו ממקומו, כל הרהיטים נופלים. במהירות רבה אתם בורחים מהם ואז חוזרים ומביטים בדרך הפתוחה לעלות למעלה. כולם מביטים זה בזה מפוחדים וסטיב שואל "עולים?" בפחד ולחץ.[/quote]
"ברור שעולים!,עם אתם רוצים אתם יכולים להתעקב כאן קצת אבל אני רץ לשם!"אומר להם ואתחיל לרוץ למעלה.
-
ברנדון ומפייר
אתה עולה למעלה מהר לפני שהחברים שלך מספיקים להגיב ומגיע לרחבה גדולה בקומה השניה. במרכז הרחבה עומד שולחן, שעליו שוכבת אמך, בטנה מחוררת לחלוטין, דמה מכסה את כל האיזור. בצד הימיני של החדר יש פתח, שפעם עמדה בו דלת קטנה שחרקה בלי סוף, ועכשיו יש שם חור וכמה חתיכות עץ קטנות. מהחדר הקטן שם אתה שומע צרחה, וזכוכית נשברת. לא ברור לך מה קרה, אבל משהו נשבר שם. ויש סיכוי שאבא שלך נמצא שם. החברים שלך עולים ומביטים מזועזעים באמך, בהלם מוחלט.
דראק
אז אתה יוצא מהכפר? לא הבנתי כמו שצריך מה אתה עושה
נ"ב- כמעט ואין עליך סימני דם או משהו, ולאף אדם בממלכה הזאת לא אכפת מרציחות שלא קשורות אליו, גם למלך לא ממש. חוץ מזה, בגלל כל ההרפתקאנים והקרבות, דם זה דבר שרואים על בגדים של אנשים באופן קבוע.
סטיב
בוא אני אומר לך דבר קטן. אי אפשר לדבר תוך כדי קרב. זה גומר לך את האוויר ומוציא אותך מריכוז. דיבור+קרב נגד יריב שמנסה להרוג אותך= מוות כמעט בטוח.
ועוד שני דברים:
1) אין שלד אחרון. יש שלד אחד מעליך, שלד אחד ליד הלוחם הגדול ושלד אחד רחוק שכל העצמות שלו רועדות.
בנוסף לכך יש שלד אחד נוסף שנעלם בתוך היער, אין לך איך למצוא אותו עכשיו.
2) אם אתה מנסה לעבור לשלד שנמצא מאחורה, השלד שלידך יתקיף אותך בקלות. אתה צריך לזכור שאם מישהו קרוב אליך ונלחם בך, לבצע פעולה שהיא לא לתקוף אותו/להתכונן לחמיקה/להתכונן לחסימה/עוד כמה מקרים שאני לא זוכר הוא פשוט יתקוף אותך ויעשה הרבה נזק.
התגובה שלך היא תגובה שתהרוג אותך או לפחות תפצע אותך קשה ואני לא רוצה שככה זה יתקדם אז בבקשה, תגיב מחדש.
ליאו
פעם הבאה תציין כיוון, כי יש הרבה שבילים צדדיים שלא מובילים לשום מקום ואם אתה מגיב ככה אני מניח שאתה ממשיך ישר, במקרה הנוכחי פחות או יותר בצורה שלא מקרבת אותך או מרחיקה אותך מהכפר אלה פשוט מורידה אותך מהשביל הצידה.
אתה רץ בכל כוחך ומהירותך קדימה אל כיוון הכפר ניקישי. לכל אורך הדרך אתה רואה לוחמים, אבירים, ניצים, שיירות של סוחרים וסתם אנשים שמטיילים, ואפילו מדי פעם גנבים שמסתתרים בין העצים ליד הדרך ומיד נעלמים מטווח הראייה שלך. אתה לא רואה שום מקום בנוי בדרך ולא בטוח שאתה באמת נמצא בדרך הגדולה, בגלל שאתה לא בטוח אם התעוררת באותו מקום שבו התעלפת. אחרי כעשר דקות אתה מתחיל להתעייף, ואחרי עוד חמש דקות אתה כבר לא מסוגל להמשיך לרוץ.
-
[quote=Konoha Shinobi;598286]
ליאו
פעם הבאה תציין כיוון, כי יש הרבה שבילים צדדיים שלא מובילים לשום מקום ואם אתה מגיב ככה אני מניח שאתה ממשיך ישר, במקרה הנוכחי פחות או יותר בצורה שלא מקרבת אותך או מרחיקה אותך מהכפר אלה פשוט מורידה אותך מהשביל הצידה.
אתה רץ בכל כוחך ומהירותך קדימה אל כיוון הכפר ניקישי. לכל אורך הדרך אתה רואה לוחמים, אבירים, ניצים, שיירות של סוחרים וסתם אנשים שמטיילים, ואפילו מדי פעם גנבים שמסתתרים בין העצים ליד הדרך ומיד נעלמים מטווח הראייה שלך. אתה לא רואה שום מקום בנוי בדרך ולא בטוח שאתה באמת נמצא בדרך הגדולה, בגלל שאתה לא בטוח אם התעוררת באותו מקום שבו התעלפת. אחרי כעשר דקות אתה מתחיל להתעייף, ואחרי עוד חמש דקות אתה כבר לא מסוגל להמשיך לרוץ.[/quote]
אעצור ואעבור להליכה כדי שאוכל לנשום באופן סדיר ונכון.
לאחר מכן אלך ישר באיטיות ואשאל את עובר האורח הראשון שאני רואה, "אי אני ממשיך מפה לכפר ניקשי?".
-
[quote]
ברנדון וומפייר
אתה עולה למעלה מהר לפני שהחברים שלך מספיקים להגיב ומגיע לרחבה גדולה בקומה השניה. במרכז הרחבה עומד שולחן, שעליו שוכבת אמך, בטנה מחוררת לחלוטין, דמה מכסה את כל האיזור. בצד הימיני של החדר יש פתח, שפעם עמדה בו דלת קטנה שחרקה בלי סוף, ועכשיו יש שם חור וכמה חתיכות עץ קטנות. מהחדר הקטן שם אתה שומע צרחה, וזכוכית נשברת. לא ברור לך מה קרה, אבל משהו נשבר שם. ויש סיכוי שאבא שלך נמצא שם. החברים שלך עולים ומביטים מזועזעים באמך, בהלם מוחלט.
[/quote]
כמו שאמרתי קודם לכן,צפוי בידיוק מה שחשבתי שיקרה.
~~~~~
אזיל דמעות ואנגב אותם במהירות,"סינטיה וברנדה תשארו כאן תראו מה יש לה אולי עוד יש לה סיכוי לחיות" אומר קצת בלחש,כדי שמי שפה לא ישמה ואקווה שהיא לא נהרגה."סטיב בוא איתי" אומר לו ואתחיל ללכת איתו לחדר שממנו שמעתי את הצעקה אתבונן במהירות ואנסה להבחין בין האדם הרע שנמצא כאן לבין אבי,באותה השנייה שאראה מה שקורה שם אתנפל על האיש שעשה את כל זה,אדחוף אותו ואגרום לו ליפול ואז ארה עליו קליע קסם.
-
נאור
מה, שאתה מאבד את המשפחה שלך? אין לך מושג כמה זה לא צפוי.
החברים שלך מביטים בך ומהנהנים בראשם, ואז מעבירים בניהם מבטים דואגים. אתה משאר שהם דואגים לך, מאמנים שאתה מנסה להציל את המשפחה שלך כשזה חסר סיכוי, אבל לך כבר לא אכפת בשלב הזה. אתה הולך לחדר ליד ורואה חדר קטן, שוב, ריק מרהיטים, שבקצהו חלון מרוסק, מלא בפיסות בד ומרוח בדם. במרכז החדר עומד אדם במעיין "שמלה" שחורה, בד ארוך שמחסה את כל גופו ואליו מחובר ברדס. אפילו ידיו נמצאות בתוך הבד הזה. הברדס השחור שלו מכסה את ראשו והוא עם הגב אליכם ככה שאין לך מושג מי זה, אבל ברור לך שזה האדם שפגע בהורים שלך. אתה רץ אליו, מנסה להפיל אותו לריצפה אבל מחליק קצת לפני שאתה מגיע אליו ומתרסק בקול גדול. האדם מסתובב אליך, ואתה קולט שהברדס ריק. הבד נופל על הריצפה בפתאומיות ואין אף אחד בחדר חוץ ממך ומסטיב, האחראי לכל זה נעלם כלא היה, כאילו האדמה בלעה אותו.
ליאו
אתה רואה עוברי אורח בכל מקום, תיארתי לך מי בתגובה הקודמת. בבקשה תאמר למי אתה פונה, כי יש לזה השפעה
-
[QUOTE=Konoha Shinobi;598286]סטיב
בוא אני אומר לך דבר קטן. אי אפשר לדבר תוך כדי קרב. זה גומר לך את האוויר ומוציא אותך מריכוז. דיבור+קרב נגד יריב שמנסה להרוג אותך= מוות כמעט בטוח.
ועוד שני דברים:
1) אין שלד אחרון. יש שלד אחד מעליך, שלד אחד ליד הלוחם הגדול ושלד אחד רחוק שכל העצמות שלו רועדות.
בנוסף לכך יש שלד אחד נוסף שנעלם בתוך היער, אין לך איך למצוא אותו עכשיו.
2) אם אתה מנסה לעבור לשלד שנמצא מאחורה, השלד שלידך יתקיף אותך בקלות. אתה צריך לזכור שאם מישהו קרוב אליך ונלחם בך, לבצע פעולה שהיא לא לתקוף אותו/להתכונן לחמיקה/להתכונן לחסימה/עוד כמה מקרים שאני לא זוכר הוא פשוט יתקוף אותך ויעשה הרבה נזק.
התגובה שלך היא תגובה שתהרוג אותך או לפחות תפצע אותך קשה ואני לא רוצה שככה זה יתקדם אז בבקשה, תגיב מחדש.
[/QUOTE]
אשתוק , אשלוף את חרבי ואכה את השלד שמעליי עם החרב
אנסה לשבור את עצמותיו ע"י מכות חזקות שאני נותן לשלד בצלעות
אחשוב בראשי 'חזק , חזק , תמות , חזק !'
ואז אקפוץ ואתן מכה חזקה בגולגולת שלו תוך שאגה
שמשחררת ומרפה את כל העצבים .
-
[quote=Konoha Shinobi;598968]
ליאו
אתה רואה עוברי אורח בכל מקום, תיארתי לך מי בתגובה הקודמת. בבקשה תאמר למי אתה פונה, כי יש לזה השפעה[/quote]
אה אוקיי אז אפנה אל האבירים D:.
-
[quote=Konoha Shinobi;598968]נאור
מה, שאתה מאבד את המשפחה שלך? אין לך מושג כמה זה לא צפוי.
החברים שלך מביטים בך ומהנהנים בראשם, ואז מעבירים בניהם מבטים דואגים. אתה משאר שהם דואגים לך, מאמנים שאתה מנסה להציל את המשפחה שלך כשזה חסר סיכוי, אבל לך כבר לא אכפת בשלב הזה. אתה הולך לחדר ליד ורואה חדר קטן, שוב, ריק מרהיטים, שבקצהו חלון מרוסק, מלא בפיסות בד ומרוח בדם. במרכז החדר עומד אדם במעיין "שמלה" שחורה, בד ארוך שמחסה את כל גופו ואליו מחובר ברדס. אפילו ידיו נמצאות בתוך הבד הזה. הברדס השחור שלו מכסה את ראשו והוא עם הגב אליכם ככה שאין לך מושג מי זה, אבל ברור לך שזה האדם שפגע בהורים שלך. אתה רץ אליו, מנסה להפיל אותו לריצפה אבל מחליק קצת לפני שאתה מגיע אליו ומתרסק בקול גדול. האדם מסתובב אליך, ואתה קולט שהברדס ריק. הבד נופל על הריצפה בפתאומיות ואין אף אחד בחדר חוץ ממך ומסטיב, האחראי לכל זה נעלם כלא היה, כאילו האדמה בלעה אותו.
[/quote]
"לאזעאאלללל הוא נעעלם!!!"אצרח בעצבים.
"סטיב לך תקרא מהר לרופאים!" אומר לסטיב בזמן שאני בודק את שלום אבי ואחי.
-
[quote=Konoha Shinobi;598286]דראק
אז אתה יוצא מהכפר? לא הבנתי כמו שצריך מה אתה עושה
נ"ב- כמעט ואין עליך סימני דם או משהו, ולאף אדם בממלכה הזאת לא אכפת מרציחות שלא קשורות אליו, גם למלך לא ממש. חוץ מזה, בגלל כל ההרפתקאנים והקרבות, דם זה דבר שרואים על בגדים של אנשים באופן קבוע.
[/quote]
אז אני הולך לי כאילו כלום לא קרה, סה"כ מישהו מת.
אני הולך ומחפש את אחת מה"זולות" הקטנות שבהם כל הפושעים נפגשים כדי לסחור בחפצים שגנבו/מצאו ואין להם צורך בהם. בתור גנב אני צריך להכיר לפחות אחת כזאת.
-
ברנדון ומפייר
רופאים? לא רק שאין דבר כזה, אלה שגם אם היה, איך יתום שבחיים שלא לא ראה רופא אמור לדעת מה זה? יש מרפאים, תדע להבא
יש רק אחת כזו בכל האיזור אז מין הסתם אתה מכיר אותה
אתה מתחיל ללכת ויוצא מהעיר, מתקדם בשביל שמוביל אל החורשה. לאחר שאתה מתרחק מהכפר אתה פונה הצידה לשביל סודי קטן ומגיע למערה קטנה. בתוך המערה יושבים כעשרה אנשים בחליפות שחורות, בקושי ניתן לראותם, צוחקים ומהמרים. הם מביטים עליך מופתאים כשאתה נכנס ושואלים "מה אתה רוצה? אתה לא רואה שאנחנו עסוקים?" שלושה מהם אפילו לא מביטים בך ונראים שיכורים במיוחד, אבל האחרים מפוקסים וחדים.
סטיב
אתה נותן שלוש מכות מהירות על הנדן לשלד המוזר (מכות עם הנדן עושות נזק עץ ו1 פחות ממכות רגילות). המכה הראשונה פוגעת לו ביד השמאלית ומעקמת קצת את ידו, המכה השניה עוברת מעל הכתף הימינית שלו והשלישית פוגעת לו במרכז החזה ומעיפה אותו קצת אחורה. הוא מיד חוזר להעמד מולך ובועט בך שוב, אבל הפעם אתה מוכן ומצליח למנוע מעצמך לעוף לאחור. למרות זאת אתה עדיין נפגע קצת, אבל לא נזק רציני. הרעשים של הזאב מתחילים להתחזק לאט לאט, הוא יגיע לאיזור עוד מעט.
אתה מצליח לראות את הלוחם מרסק את השלד שמולו לרצפה כשהוא קופץ ומנסה לבעוט בו, השלד ממשיך לזוז למרות זאת. מהצד השני אתה שומע. אתה שומע עצמות מתרסקות בצד השני, כשהקוסם עשה משהו שהשמיד לחלוטין שלד. שייד והשלד שהסתתר קופצים במהירות חזרה לשביל חומקים מהמכות זה של זה, ושייד מחליק ונופל עליך, מונע ממך לקום ולהילחם.
בזמן ששניכם קמים, שני השלדים שמולכם קופצים כדי לבעוט, והקוסם מניף את המטה שלו פעמיים כדי להגן עליכם. בפעם הראשונה הוא מפספס את השלד ופעם השניה הוא פוגע בו ומעיף אותו הצידה ועושה לו קצת נזק. השלד השני מנסה לבעוט בך כשהוא באוויר אבל עף יותר מדי אחורה ונופל לאחור במקום לבעוט בך. בנתיים אתם שומעים צרחה אדירה ומפחידה, ובמבט חטוף הצידה רואים את הלוחם, עומד איתן מעל ערמת עצמות חתוכות.
ליאו
אתה פונה אל אביר שעומד בצד הדרך ושואל אותו איפה נמצא הכפר ניקישי. הוא אומר בסמכותיות "הכפר ניקישי? תמשיך בדרך העד לפונדק הדרך, ומשם תמשיך בשביל עד לכפר ניקישי. אבל תיזהר, מהרגע שתעבור את פונדק הדרך אתה תיכנס לאיזור מסוכן מאוד חסר אבירים ששומרים על הסדר, וכדי לעבור אותו אתה צריך אישור מעבר" ואז חוזר לעמוד דום מיישיר מבט קדימה, לא ברור לך איך הוא מסוגל לעמוד ככה כל היום.
-
[quote=Konoha Shinobi;600478]
ליאו
אתה פונה אל אביר שעומד בצד הדרך ושואל אותו איפה נמצא הכפר ניקישי. הוא אומר בסמכותיות "הכפר ניקישי? תמשיך בדרך העד לפונדק הדרך, ומשם תמשיך בשביל עד לכפר ניקישי. אבל תיזהר, מהרגע שתעבור את פונדק הדרך אתה תיכנס לאיזור מסוכן מאוד חסר אבירים ששומרים על הסדר, וכדי לעבור אותו אתה צריך אישור מעבר" ואז חוזר לעמוד דום מיישיר מבט קדימה, לא ברור לך איך הוא מסוגל לעמוד ככה כל היום.[/quote]
"וואו תודה רבה לך!" אומר לו בשמחה ולאחר מכן אמשיך לרוץ במהר בתקווה רבה ובנחישות מחודשת בעודי רק מחפש לראות את הפונדק שבאופק.
-
[quote=Konoha Shinobi;600478]
דראק
יש רק אחת כזו בכל האיזור אז מין הסתם אתה מכיר אותה
אתה מתחיל ללכת ויוצא מהעיר, מתקדם בשביל שמוביל אל החורשה. לאחר שאתה מתרחק מהכפר אתה פונה הצידה לשביל סודי קטן ומגיע למערה קטנה. בתוך המערה יושבים כעשרה אנשים בחליפות שחורות, בקושי ניתן לראותם, צוחקים ומהמרים. הם מביטים עליך מופתאים כשאתה נכנס ושואלים "מה אתה רוצה? אתה לא רואה שאנחנו עסוקים?" שלושה מהם אפילו לא מביטים בך ונראים שיכורים במיוחד, אבל האחרים מפוקסים וחדים.
[/quote]
"באתי להמר גם" אני אומר להם בשלווה "אבל אין לי כסף, ולכן אהמר על הפגיון השחוק הזה, שווה אולי 5 מטבעות זהב בערך" אני אומר והוציא את הפגיון הגרוע שלקחתי מהיצור המוזר ההוא.
-
[QUOTE=Konoha Shinobi;600478]סטיב
אתה נותן שלוש מכות מהירות על הנדן לשלד המוזר (מכות עם הנדן עושות נזק עץ ו1 פחות ממכות רגילות). המכה הראשונה פוגעת לו ביד השמאלית ומעקמת קצת את ידו, המכה השניה עוברת מעל הכתף הימינית שלו והשלישית פוגעת לו במרכז החזה ומעיפה אותו קצת אחורה. הוא מיד חוזר להעמד מולך ובועט בך שוב, אבל הפעם אתה מוכן ומצליח למנוע מעצמך לעוף לאחור. למרות זאת אתה עדיין נפגע קצת, אבל לא נזק רציני. הרעשים של הזאב מתחילים להתחזק לאט לאט, הוא יגיע לאיזור עוד מעט.
אתה מצליח לראות את הלוחם מרסק את השלד שמולו לרצפה כשהוא קופץ ומנסה לבעוט בו, השלד ממשיך לזוז למרות זאת. מהצד השני אתה שומע. אתה שומע עצמות מתרסקות בצד השני, כשהקוסם עשה משהו שהשמיד לחלוטין שלד. שייד והשלד שהסתתר קופצים במהירות חזרה לשביל חומקים מהמכות זה של זה, ושייד מחליק ונופל עליך, מונע ממך לקום ולהילחם.
בזמן ששניכם קמים, שני השלדים שמולכם קופצים כדי לבעוט, והקוסם מניף את המטה שלו פעמיים כדי להגן עליכם. בפעם הראשונה הוא מפספס את השלד ופעם השניה הוא פוגע בו ומעיף אותו הצידה ועושה לו קצת נזק. השלד השני מנסה לבעוט בך כשהוא באוויר אבל עף יותר מדי אחורה ונופל לאחור במקום לבעוט בך. בנתיים אתם שומעים צרחה אדירה ומפחידה, ובמבט חטוף הצידה רואים את הלוחם, עומד איתן מעל ערמת עצמות חתוכות.
[/QUOTE]
אתעלם ולא ארפה מעצמי עד שאהרוג את השלד הזה
אבעט לשלד בראש ואז עם החרב שלי אנסה לפגוע בעמוד השדרה
עד שימות , בעיטה , מכה עם החרב , בעיטה , מכה עם החרב
ולבסוף אתן בעיטה אחת חזקה , ממש חזקה
אניף את החרב שלי גבוהה ואצעק בהרפייה של כל השרירים
"תמוווווווווווווווווווווווות" ואז אטיח את החרב לראשו ואנסה לסדוק את גולגולותו
במכה החזקה שבה השתמשתי .
-
[quote=Konoha Shinobi;600478]ברנדון ומפייר
רופאים? לא רק שאין דבר כזה, אלה שגם אם היה, איך יתום שבחיים שלא לא ראה רופא אמור לדעת מה זה? יש מרפאים, תדע להבא
למה אין רופאים?:oing:
אפילו בזמן הזה שאתה מתאר אני משאר שהיו רופאים,ומרפאים זה רופאים.
אנשים שמרפאים אנשים הם רופאים...
או שהתכוונת בכלל לדברים שמרפאים?,עם כן תחשיב את זה למה שאני מבקש מסטיב..
~~~
"אני מתכוון למרפא" אומר לסטיב ואסתכל בחלון ואראה מה קרה.
-
ברנדון ומפייר
לא קוראים להם רופאים. השם שלהם זה מרפאים. הם קוסמים המתמחים ביכולות הריפוי. היכולות הטכנולוגיות פה עומדות על גבול בניית מבנה גדול ויציב עם חלונות והבערת אש בתוך כחמש דקות, לא יותר מזה.
סטיב מביט עליך כמו על מטורף ופשוט רץ החוצה, מקווה שהוא הבין מה אתה רוצה כשאתה מביט על מהחלון. אתה מוציא את ראשך כשלפתע משהו פוגע בך מאחור ואתה מתעלף, לפני שראית מה קרה שם. כשאתה מתעורר אתה שומע את אבא שלך צועק על מישהו בפאניקה, והאדם בחליפה השחורה רוכן מעליך, מחזיק כדור אור לבן מוזר ביד, ומקרב אותו לחזה שלך לאט לאט ובזהירות, בעדינות רבה, נזהר מסיבה לא ברורה.
סטיב
בעיטה זה מהלך חסר כל תועלת, היא לא עושה נזק, כמעט ולא.
ואיך אתה רוצה להרוג שלד? הוא כבר מת
אתה מרים את רגלך לבעוט בשלד אבל מפספס ועובר מעליו, ואז במהירות מניף את חרבך ומנסה לחתוך אותו. אתה מתחיל להסתובב כשהחרב עפה לך מהיד אל צד הדרך, והשלד קופץ ומנסה לבעוט בך, עובר לידך ונוחט בצד ישר לתוך מכה של הקוסם ושתי דקירות של הגנב שגורמות לו להתפרק.
באותו הזמן הלוחם מחסל את השלד האחרון וחוזר אל הקבוצה.
אתה מרים את החרב שלך וכולכם חוזרים ללכת בשקט, בחשש שהזאב ימצא אתכם, עד שלאחר כמה שניה הלפיד של המלומד נכבה, ואל החושך מתלוות יללות של זאב, שמגיעות מקרוב.
קיבלת 200 נק"נ דמות ו340 נק"נ מקצוע
דראק
אחד מהם נעמד, חושף שרירים גדולים וגובה רב. הוא מביט עליך במבט מאיים ואומר "הפיגיון הזה שווה 5 מטבעות? מאיפה השגת פגיון סניבלים במצב גרוע כל-כך? הוא שווה לא יותר מ2 מטבעות זהב, אבל יודע מה, נהיה לארגים איתך, תוכל להמר עליו כמו על שלושה מטבעות" ואז מתיישב ומתחיל לצחוק אם כולם. כנראה הוא המנהיג של החבורה הזו.
ליאו
אתה רץ ואחרי כחמש דקות נעצר מותש, אתה לא מסוגל להמשיך לרוץ יותר ואתה מרגיש שהרגליים שלך עומדות לנשור בכל רגע. אתה מנסה להמשיך ללכת אבל לאחר כרבע שעה אתה מבין שהגזמת, ושאתה לא מסוגל להמשיך לרוץ. ברור לך שהדרך עוד ארוכה ושאם הכושר שלך, יקח לך זמן רב לעבור אותה, וגם שאתה לא מסוגל לעבור אותה בריצה, זה פשוט יותר מדי בשבילך, וכנראה גם בשביל הטוב שברצים.
-
[quote=Konoha Shinobi;601230]
דראק
אחד מהם נעמד, חושף שרירים גדולים וגובה רב. הוא מביט עליך במבט מאיים ואומר "הפיגיון הזה שווה 5 מטבעות? מאיפה השגת פגיון סניבלים במצב גרוע כל-כך? הוא שווה לא יותר מ2 מטבעות זהב, אבל יודע מה, נהיה לארגים איתך, תוכל להמר עליו כמו על שלושה מטבעות" ואז מתיישב ומתחיל לצחוק אם כולם. כנראה הוא המנהיג של החבורה הזו.
[/quote]
אתעלם מהצחוק, מבחינתי כסף הוא העיקר. ואם הוא מוכן להמר איתי על שלוש מטבעות, הרי שזה יותר טוב ממה שחשבתי. אני אתיישב על הרצפה ואשאל ברצינות "ובכן, שנתחיל?"
-
[quote=Konoha Shinobi;601230]ברנדון ומפייר
לא קוראים להם רופאים. השם שלהם זה מרפאים. הם קוסמים המתמחים ביכולות הריפוי. היכולות הטכנולוגיות פה עומדות על גבול בניית מבנה גדול ויציב עם חלונות והבערת אש בתוך כחמש דקות, לא יותר מזה.
סטיב מביט עליך כמו על מטורף ופשוט רץ החוצה, מקווה שהוא הבין מה אתה רוצה כשאתה מביט על מהחלון. אתה מוציא את ראשך כשלפתע משהו פוגע בך מאחור ואתה מתעלף, לפני שראית מה קרה שם. כשאתה מתעורר אתה שומע את אבא שלך צועק על מישהו בפאניקה, והאדם בחליפה השחורה רוכן מעליך, מחזיק כדור אור לבן מוזר ביד, ומקרב אותו לחזה שלך לאט לאט ובזהירות, בעדינות רבה, נזהר מסיבה לא ברורה.
[/quote]
"למה אתה עושה את זה?"אומר בקול חלש כדי לא להבהיל אותו ולהכניס לו את זה בטעות לליבי.
אקום במהירות ואשמח לראות שאבי בסדר.
"אבא,אתה הספקת לראות מה קרה קודם לכן?"אשאל אותו.
-
[QUOTE=Konoha Shinobi;601230]סטיב
בעיטה זה מהלך חסר כל תועלת, היא לא עושה נזק, כמעט ולא.
ואיך אתה רוצה להרוג שלד? הוא כבר מת
אתה מרים את רגלך לבעוט בשלד אבל מפספס ועובר מעליו, ואז במהירות מניף את חרבך ומנסה לחתוך אותו. אתה מתחיל להסתובב כשהחרב עפה לך מהיד אל צד הדרך, והשלד קופץ ומנסה לבעוט בך, עובר לידך ונוחט בצד ישר לתוך מכה של הקוסם ושתי דקירות של הגנב שגורמות לו להתפרק.
באותו הזמן הלוחם מחסל את השלד האחרון וחוזר אל הקבוצה.
אתה מרים את החרב שלך וכולכם חוזרים ללכת בשקט, בחשש שהזאב ימצא אתכם, עד שלאחר כמה שניה הלפיד של המלומד נכבה, ואל החושך מתלוות יללות של זאב, שמגיעות מקרוב.
קיבלת 200 נק"נ דמות ו340 נק"נ מקצוע
[/QUOTE]
אשב על הרצפה ואמשש אותה , אנסה לחפש אבנים
"חפשו אבנים , אולי נוכל להדליק אש עם אבני צור , אם יש כאן כאלה"
אגיד להם בעודי ממשש את הרצפה לחפש אבנים גדולות .
-
[quote=Konoha Shinobi;601230]
ליאו
אתה רץ ואחרי כחמש דקות נעצר מותש, אתה לא מסוגל להמשיך לרוץ יותר ואתה מרגיש שהרגליים שלך עומדות לנשור בכל רגע. אתה מנסה להמשיך ללכת אבל לאחר כרבע שעה אתה מבין שהגזמת, ושאתה לא מסוגל להמשיך לרוץ. ברור לך שהדרך עוד ארוכה ושאם הכושר שלך, יקח לך זמן רב לעבור אותה, וגם שאתה לא מסוגל לעבור אותה בריצה, זה פשוט יותר מדי בשבילך, וכנראה גם בשביל הטוב שברצים.[/quote]
"שיהיה" אמלמל באכזבה ואתיישב על השביל כשכולי מותש.
לאחר מכן בכוחותיי האחרוני אחפש לי מזון או כל דבר אחר שאוכל להכניס לפה ולשרוד בעזרתו.
-
ליאו
מזון לשרוד בעזרתו? אתה עייף, זה הכל
הלוחם תופס אותך ומרים אותך כשהקוסם אומר "אתה ממש, אבל ממש פטתי הא?" ומבצע איזו תנועה מהירה. ניתן לשמוע את מטהו זז במהירות, כשלפתע הבזק אור חזק בוקע מלמעלה, ולאחר כמה שניות ניתן לראות אש קסומה מרחפת מעל המטה. השואל ששמעתם עומד ממש מולכם, עדיין מסונוור מהאור.
ברנדון ומפייר
אתה שואל אותו והוא אומר "אולי כדי לייצב את עמודות הדם בגוף שלך? הם קפאו לפתע והתעלפת. ואל תנסה לקום, אתה במצב רפואי קשה. אהה וכן, שלושה אנשים בלבוש די רעוע טוענים שהם החברים שלך ורוצים להיכנס, אתה מכיר אותם?"
דראק
"אתה מכיר את החוקים?" הוא שואל, ואז בלי לחכות לתשובה אומר "כל אחד בוחר שני מספרים. האחד בין 1 ל20, והשני בין 1 למאה, ומהמר על דבר כל שהוא. לאחר מכן אנו מטילים שתי קוביות.
במידה והתשובה בין 1 ל20 זהה לתוצאה בקוביה, שמרת על רכושך.
במידה והתשובה בין 1 ל100 במרחק של לא יותר מ20 מהתוצאה, שמרת על כספך.
מחרק של לא יותר מ5, הכפלת.
הסכום של שתי התשובות שלך שווה לסכום של שתי הקוביות- הכפלתה.
הטווח לא יותר גדול מ25- שמרת על הכסף שלך.
במידה ושתי התשובות נכונות- כל הכסף הולך אליך, לא משנה מה התשובות של האחרים?
הכל מובן? אתה מוכן להמר?"
-
[quote=Konoha Shinobi;603098]דראק
"אתה מכיר את החוקים?" הוא שואל, ואז בלי לחכות לתשובה אומר "כל אחד בוחר שני מספרים. האחד בין 1 ל20, והשני בין 1 למאה, ומהמר על דבר כל שהוא. לאחר מכן אנו מטילים שתי קוביות.
במידה והתשובה בין 1 ל20 זהה לתוצאה בקוביה, שמרת על רכושך.
במידה והתשובה בין 1 ל100 במרחק של לא יותר מ20 מהתוצאה, שמרת על כספך.
מחרק של לא יותר מ5, הכפלת.
הסכום של שתי התשובות שלך שווה לסכום של שתי הקוביות- הכפלתה.
הטווח לא יותר גדול מ25- שמרת על הכסף שלך.
במידה ושתי התשובות נכונות- כל הכסף הולך אליך, לא משנה מה התשובות של האחרים?
הכל מובן? אתה מוכן להמר?"[/quote]
"אני הבנתי את החוקים" אני אומר לו "ואני מוכן להמר".
"המספר הראשון שאני בוחר הוא 8" אני אומר "ואילו השני הוא 53"
-
[quote=Konoha Shinobi;603098]
ברנדון ומפייר
אתה שואל אותו והוא אומר "אולי כדי לייצב את עמודות הדם בגוף שלך? הם קפאו לפתע והתעלפת. ואל תנסה לקום, אתה במצב רפואי קשה. אהה וכן, שלושה אנשים בלבוש די רעוע טוענים שהם החברים שלך ורוצים להיכנס, אתה מכיר אותם?"
[/quote]
"כן הם חברים שלי,אגב אבא אתה יכול להסביר לי מה קרה בבית?ואיך הגעתי למצב כזה?"אשאל אותם.
-
[QUOTE=Konoha Shinobi;603098]
סטיב
הלוחם תופס אותך ומרים אותך כשהקוסם אומר "אתה ממש, אבל ממש פטתי הא?" ומבצע איזו תנועה מהירה. ניתן לשמוע את מטהו זז במהירות, כשלפתע הבזק אור חזק בוקע מלמעלה, ולאחר כמה שניות ניתן לראות אש קסומה מרחפת מעל המטה. השואל ששמעתם עומד ממש מולכם, עדיין מסונוור מהאור.
[/QUOTE]
ה-מה ?!
שואל ?
------------
"אז למה לא עשית את זה מההתחלה ?!" אגיד ואגרד בראשי בזמן שאניח את האבנים על הרצפה
---
אני ימשיך את התגובה שתעדכן אותי , מה עומד מולנו מסונוור מהאור
אם זה הזאב תגיד לי במסן ופשוט אערוך את ההודעה
-
סטיב
השואל ששמעתם מקודם= הזאב ממקודם. היית בטוח שהוא זאב, מסתבר שהוא שואל. זה הכל.
ומישהו אמר שהספקת להרים אבנים? היה חושך, מיד ירדת למטה, הרימו אותך הדליקו את האור. לא תפסת אבנים והוא לא יכל להדליק את האור מהר יותר.
תגיב מחדש בבקשה, עכשיו כשהבנת את התגובה שלי
ברנדון ומפייר
כשאתה אומר כן אבא שלך צועק "ארקסד. מילנורד. לכו ותסלקו מכאן את זבי החותם ההם. ותבהירו להם שאם הם יתקרבו לבן שלי עוד פעם אחת, אני אשפד אותם אחד אחד!" בזעם, ואז מביט עליך ואומר "ואתה! למה אתה מסתובב עם ילדים כאלה? אתה בן למשפחת אצילים, אל תסתובב עם איכרים עלובים שבקושי יכולים להשיג לעצמם פרוסת לחם! אדוני המרפא, בבקשה תקרא לשני משרתים שיעלו את ברנדון למיטתו כשזה יהיה אפשרי." אבא שלך הולך משם זועם, והרופא מביט עליך ואומר "אל תנסה להתנגד עכשיו. הגוף שלך לא במצב לזה. אני אשתמש בכוחות שלי כדי להרדים אותך עכשיו ולתת לגוף שלך זמן לנוח." אור בוהק יוצא מהידיים שלו כשלאט לאט אתה נרדם.
כשאתה מתעורר אתה מוצא את עצמך במיטתך בחדרך הגדול, כל פלג גופך העליון חבוש בבדים לבנים מוזרים שבוהקים באור כחול. השמש זורחת ומאירה על חדריך מהחלון, ולא ברור לך כמה זמן עבר מאז אותו הלילה.
דראק
"אוקיי" הדובר שבניהם אומר ואז ממשיך "אני בוחר במספרים 12 ו94. נשחק רק שנינו. אתה מהמר על הפגיון ואני על 3 מטבעות. הערך שווה. עכשיו נטיל את הקוביות" הוא אומר וזורק שתי קוביות לאוויר. התוצאות הן 11 ו14. הוא אומר "אף אחד לא זכה בשלל, נטיל שוב, והפעם, פרס של שני מטבעות מהימורים קודמים ינתן למנצח בנוסף למה שהוא ישמור עליו" ומטיל שוב. התוצאות הן 7 ו52. "מה?" הוא צורח מופתע ומעביר לך חזרה את הפיגיון ביחד עם חמישה מטבעות זהב. הוא שואל "רוצה להמר שוב? והפעם, על יותר כסף, עם יותר מהמרים, ורווח יותר גדול?"
-
[quote=Konoha Shinobi;603532]דראק
"אוקיי" הדובר שבניהם אומר ואז ממשיך "אני בוחר במספרים 12 ו94. נשחק רק שנינו. אתה מהמר על הפגיון ואני על 3 מטבעות. הערך שווה. עכשיו נטיל את הקוביות" הוא אומר וזורק שתי קוביות לאוויר. התוצאות הן 11 ו14. הוא אומר "אף אחד לא זכה בשלל, נטיל שוב, והפעם, פרס של שני מטבעות מהימורים קודמים ינתן למנצח בנוסף למה שהוא ישמור עליו" ומטיל שוב. התוצאות הן 7 ו52. "מה?" הוא צורח מופתע ומעביר לך חזרה את הפיגיון ביחד עם חמישה מטבעות זהב. הוא שואל "רוצה להמר שוב? והפעם, על יותר כסף, עם יותר מהמרים, ורווח יותר גדול?"[/quote]
"אוקי, אבל הפעם אני מהמר רק על הפיגיון ועל עוד מטבע זהב" אני אומר להם "והמספרים שאני אבחר כעת הם 12 ו44"
-
[QUOTE=Konoha Shinobi;603532]סטיב
השואל ששמעתם מקודם= הזאב ממקודם. היית בטוח שהוא זאב, מסתבר שהוא שואל. זה הכל.
ומישהו אמר שהספקת להרים אבנים? היה חושך, מיד ירדת למטה, הרימו אותך הדליקו את האור. לא תפסת אבנים והוא לא יכל להדליק את האור מהר יותר.
תגיב מחדש בבקשה, עכשיו כשהבנת את התגובה שלי
[/QUOTE]
"תודה שעזרת לנו" אגיד לו ואחכה לפעולה או התקדמות של שאר הצוות שלי .
-
[quote=Konoha Shinobi;603532]
ברנדון ומפייר
כשאתה אומר כן אבא שלך צועק "ארקסד. מילנורד. לכו ותסלקו מכאן את זבי החותם ההם. ותבהירו להם שאם הם יתקרבו לבן שלי עוד פעם אחת, אני אשפד אותם אחד אחד!" בזעם, ואז מביט עליך ואומר "ואתה! למה אתה מסתובב עם ילדים כאלה? אתה בן למשפחת אצילים, אל תסתובב עם איכרים עלובים שבקושי יכולים להשיג לעצמם פרוסת לחם! אדוני המרפא, בבקשה תקרא לשני משרתים שיעלו את ברנדון למיטתו כשזה יהיה אפשרי." אבא שלך הולך משם זועם, והרופא מביט עליך ואומר "אל תנסה להתנגד עכשיו. הגוף שלך לא במצב לזה. אני אשתמש בכוחות שלי כדי להרדים אותך עכשיו ולתת לגוף שלך זמן לנוח." אור בוהק יוצא מהידיים שלו כשלאט לאט אתה נרדם.
כשאתה מתעורר אתה מוצא את עצמך במיטתך בחדרך הגדול, כל פלג גופך העליון חבוש בבדים לבנים מוזרים שבוהקים באור כחול. השמש זורחת ומאירה על חדריך מהחלון, ולא ברור לך כמה זמן עבר מאז אותו הלילה.
[/quote]
אנסה לקום ולראות עם התאוששתי,עם אצליח אחפש את אבי .