-
גלעד
טריקו שורק וכל הפוקימונים יוצאים מהשיחים בלי המכשירים האלה...
הוא שם את המכשיר על פיו ומתחיל לדבר "אני טריקו ואני מנהיג חולית העשב! אנחנו הצלחנו להשתחרר מהמכשירים הללו ושכללנו אותם ככה שנוכל לדבר הפיקאצ'ו של אש הוא מנהיג חוליית הברק
ויש עוד מנהיגי חוליות רבים במסתובבים בחוץ! אנחנו נוריד את זה מכל הפוקימונים לבסוף אתם לא צריכים לדאוג!
ג'ון
גראוליט' מכרסם את העצם בתאווה ולבסוף שובר אותה אתה מוצא כמה גרגרים ואוכל, משביע את רעבונך וקורא לגראוליט' לאכול...
פתאום אתה קולט משהו אדום בוהק בתוך העצם... גראוליט' בא לכרסם גם אותו... ואתה זורק לו ברים, הוא עוזב את זה ואוכל את הגרגרים...
לי
צ'ימצ'אר מתעצבן שעזבת אותו ומשתמש בלהט, הכוח שלו!
הוא יוצר סביבו עיגול אש ועובר מעליך, שורף את כל החרקים שבאזור למוות!
"הו הא הו הא!" הוא אומר לך ובא לתקוף אותך בגלגל להבה משודרג
-
[quote]ג'ון
גראוליט' מכרסם את העצם בתאווה ולבסוף שובר אותה אתה מוצא כמה גרגרים ואוכל, משביע את רעבונך וקורא לגראוליט' לאכול...
פתאום אתה קולט משהו אדום בוהק בתוך העצם... גראוליט' בא לכרסם גם אותו... ואתה זורק לו ברים, הוא עוזב את זה ואוכל את הגרגרים... [/quote]
"מעניין מה זה..." אמלמל לעצמי ואז אקח את הדבר האדום הבוהק, ואם אגלה שזה אבן אש אשים אותו בכיס כדי שגראוליט' לא יגלה זאת.
-
[QUOTE=KillerBee;1152882]
לי
צ'ימצ'אר מתעצבן שעזבת אותו ומשתמש בלהט, הכוח שלו!
הוא יוצר סביבו עיגול אש ועובר מעליך, שורף את כל החרקים שבאזור למוות!
"הו הא הו הא!" הוא אומר לך ובא לתקוף אותך בגלגל להבה משודרג[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"מתי למדת את המתקפות הסופר חזקות האלו ?" . אני מוציא מהר את קרבי מחוץ לפוכדור שלו ואומר לו" תשמש בקרן בועות על גלגל הלהבה המשודר שלו.". אני אומר לצ'ימצ'אר" תרגע אחרי הוכח לי אתה באמת פוקימון אש וכנראה גברת על הפחד שלך ."
-
[QUOTE=KillerBee;1152787]
רין
הם מוציאים שוטגאנים ויורים כך ובפוציאנה! "פיקא!" אומר פיקאצ'ו וחוסם את היריה שעמדה לפגוע בפוצ'יאנה במתחיל להשתעל דם היות וזה פגע לו רק בבטן ולא בלב או בראש את יורה באנשים ומחסלת אותם, פיקאצ'ו מרכיב לעצמו מכשיר ליד הפה ומתחיל.... לדבר! "אני עומד למות" הוא אומר בקול של ילד בן 5 שגורם לך לרחם עליו "אבל אני אספר לכם את התוכנית של אש קודם" 'אהח... אהח!...' הוא מתחיל להשתעל דם ואת רואה שמצבו מחמיר
[/QUOTE]
" לא! אסור לך למות! " אומר לפיקאצ'ו ואתחיל לבכות . " היכנס לפוקדור, פוצ'ינה הולכים למרכז הפוקימונים! "
אומר לפיקאצ'ו ולפוצ'ינה ואתחיל לרוץ למרכז הפוקימונים .
-
[QUOTE=KillerBee;1152882]גלעד
טריקו שורק וכל הפוקימונים יוצאים מהשיחים בלי המכשירים האלה...
הוא שם את המכשיר על פיו ומתחיל לדבר "אני טריקו ואני מנהיג חולית העשב! אנחנו הצלחנו להשתחרר מהמכשירים הללו ושכללנו אותם ככה שנוכל לדבר הפיקאצ'ו של אש הוא מנהיג חוליית הברק
ויש עוד מנהיגי חוליות רבים במסתובבים בחוץ! אנחנו נוריד את זה מכל הפוקימונים לבסוף אתם לא צריכים לדאוג!
[/QUOTE]
"זה נהדר טריקו! אני שמח שאתה מסוגל לטפל בעניין. אז הפיקוד מועבר אליך המפקד!" אני אומר לו מחייך.
אני מחזיר את הפוקימונים שלי לפוכדורים ולקילרבולים ואני מוכן כבר להתקדם במסע כדי לגלות עוד דברים על הפוקימונים כאן.
רגע לפני שאני הולך אני נזכר לשאול משהו את טריקו: "הדברים האלה שהיו עליכם, מה הם עשו?"
-
ג'ון
אתה קולט שזה בהחלט אבן אש אבל היא לא רגילה ממש, גראוליט' קולט את זה וקופץ על האבן! לא קורה לו כלום..
פתאום הפה שלו מתחיל לבעור ויוצא לו להביור קטלני מהגוף והאבן מתחילה לזהור, מצמיחה קוצים....
אתה נזכר בשיעורים של הארגון שאמרו לכם 'המדענים שלנו גילו אבנים חדשות, מוצאים אותם בעיקר בתוך עצמות או מאובנים, אלה אבנים עינבריות הן נותנות לפוקימון שלכם מתקפה חזקה מהסוג של האבן אבל רק למתי שהאבן נוגעת בו, אם היא מתנתקת ומתחברת שוב אז זה יוצר מתקפה חדש!' גראוליט' עוזב את האבן בגלל הקוצים שצמחו ממנה..
לי
צ'ימצ'אר נראה עצבני מאוד ומוציא מכת להביור קטלנית על קראבי שנשרף לגמרי ומתעלף "אתה איכזבת אותי!" אתה שומע קולות ממנו "חשבתי שתגן עליי ותשמור עליי אבל כל מה שאתה רוצה זה כוח!" הוא ממשיך "אני מפקד חולית האש צ'ימצ'אר ולא באמת חשבת שאתן לך לתפוס אותי?" הוא אומר והקילרבול שלו מוציא קרן כחולה שמשחררת אותו...
"זה היה מבחן כדי לבדוק איזה מאמן אתה" הוא אומר "ועכשיו אתה תמות!" הוא ממשיך "אני הצ'ימצ'אר היחיד שיודע לשלוט בלהט בצורה רצחנית כזאת!" קראבי מתעורר ורואה שצ'ימצ'אר מתקיף אותך,נותן לו מכה עם הצבת "אני אחסל אותו, הוא מאמן נורא" אומר צ'ימצ'אר "בלופ בלופ" אומר קראבי "לא אני לא הגזמתי!" אומר צ'ימצ'אר ואז חושב קצת "טוב אולי באמת לא הייתי צריך להשתין לו בחולצה, טוב אני רוח האש ואני ויוצאת מהצ'ימצ'אר הזה!"
צ'ימצ'אר חוזר למצב רגיל ונופל מהשמיים
רין
"לא!" אומר פיקאצ'ו "את צריכה להגיע למחבוא שלהם!" הוא אומר ומשתעל דם "יש שם אנטנה שאם תנתקי אותה, כל הפוקימונים והאנשים באזור ירופאו מהדבר הזה של ההערצה!" הוא משתעל דם פעם אחרונה "ביי ביי" הוא אומר ומת..
פוצ'יאנה מילל קצת ואז מרחרח את המכשיר שלו שנתקע לו בפרצוף והוא נאבק בו ופתאום את שומעת "רד ממני מכשיר דפוק רד רד!!!"
גלעד
"הם רצו לשלוט בנו גאון!" הוא צועק "גם לבני האדם יש את זה ואני לא מבין איך לך אין את זה... רגע אולי אתה כמונו, מהעמידים!" הוא אומר ובורח משם עם כל פוקימוני העשב אחריו... אתה יוצא מהמקום ורואה שלט ' המפקדה הראשית, שלוש מיילים מכאן... הבטן שלך מתחילה לקרקר וכבר לילה
-
[quote]ג'ון
אתה קולט שזה בהחלט אבן אש אבל היא לא רגילה ממש, גראוליט' קולט את זה וקופץ על האבן! לא קורה לו כלום..
פתאום הפה שלו מתחיל לבעור ויוצא לו להביור קטלני מהגוף והאבן מתחילה לזהור, מצמיחה קוצים....
אתה נזכר בשיעורים של הארגון שאמרו לכם 'המדענים שלנו גילו אבנים חדשות, מוצאים אותם בעיקר בתוך עצמות או מאובנים, אלה אבנים עינבריות הן נותנות לפוקימון שלכם מתקפה חזקה מהסוג של האבן אבל רק למתי שהאבן נוגעת בו, אם היא מתנתקת ומתחברת שוב אז זה יוצר מתקפה חדש!' גראוליט' עוזב את האבן בגלל הקוצים שצמחו ממנה..[/quote]
"רגע גראוליט' למדת להביור? אם כן תשלח על האבן הזאת ואז תיגע בה שוב!" אומר לגראוליט' בשמחה ואז אזרוק את האבן לצד.
-
ג'ון
גראוליט' מנסה להביור והוא לא מצליח, הוא נוגע באבן שוב ואז עושה פיצוץ אש! האבן נהיית אפילו יותר חדה מקודם וגראוליט' מפסיק לגוע בה מפחד להידקר "גראו גראול!" הוא עושה לך וזה רומז שהוא לא רוצה לגעת באבן יותר, היא מפחידה אותו...
אתה מרים את האבן מהרצפה ומתחיל להרגיש חם ביד ורואה שהיא עטופה אש!
-
[QUOTE=KillerBee;1153013]ג'ון
אתה נזכר בשיעורים של הארגון שאמרו לכם 'המדענים שלנו גילו אבנים חדשות, מוצאים אותם בעיקר בתוך עצמות או מאובנים, אלה אבנים עינבריות הן נותנות לפוקימון שלכם מתקפה חזקה מהסוג של האבן אבל רק למתי שהאבן נוגעת בו, אם היא מתנתקת ומתחברת שוב אז זה יוצר מתקפה חדש!' גראוליט' עוזב את האבן בגלל הקוצים שצמחו ממנה..
לי
צ'ימצ'אר נראה עצבני מאוד ומוציא מכת להביור קטלנית על קראבי שנשרף לגמרי ומתעלף "אתה איכזבת אותי!" אתה שומע קולות ממנו "חשבתי שתגן עליי ותשמור עליי אבל כל מה שאתה רוצה זה כוח!" הוא ממשיך "אני מפקד חולית האש צ'ימצ'אר ולא באמת חשבת שאתן לך לתפוס אותי?" הוא אומר והקילרבול שלו מוציא קרן כחולה שמשחררת אותו...
"זה היה מבחן כדי לבדוק איזה מאמן אתה" הוא אומר "ועכשיו אתה תמות!" הוא ממשיך "אני הצ'ימצ'אר היחיד שיודע לשלוט בלהט בצורה רצחנית כזאת!" קראבי מתעורר ורואה שצ'ימצ'אר מתקיף אותך,נותן לו מכה עם הצבת "אני אחסל אותו, הוא מאמן נורא" אומר צ'ימצ'אר "בלופ בלופ" אומר קראבי "לא אני לא הגזמתי!" אומר צ'ימצ'אר ואז חושב קצת "טוב אולי באמת לא הייתי צריך להשתין לו בחולצה, טוב אני רוח האש ואני ויוצאת מהצ'ימצ'אר הזה!"
רין
"לא!" אומר פיקאצ'ו "את צריכה להגיע למחבוא שלהם!" הוא אומר ומשתעל דם "יש שם אנטנה שאם תנתקי אותה, כל הפוקימונים והאנשים באזור ירופאו מהדבר הזה של ההערצה!" הוא משתעל דם פעם אחרונה "ביי ביי" הוא אומר ומת..
פוצ'יאנה מילל קצת ואז מרחרח את המכשיר שלו שנתקע לו בפרצוף והוא נאבק בו ופתאום את שומעת "רד ממני מכשיר דפוק רד רד!!!"
גלעד
"הם רצו לשלוט בנו גאון!" הוא צועק "גם לבני האדם יש את זה ואני לא מבין איך לך אין את זה... רגע אולי אתה כמונו, מהעמידים!" הוא אומר ובורח משם עם כל פוקימוני העשב אחריו... אתה יוצא מהמקום ורואה שלט ' המפקדה הראשית, שלוש מיילים מכאן... הבטן שלך מתחילה לקרקר וכבר לילה[/QUOTE]
" אבל איפה המחבוא שלהם ?! פיקאצו ! לא !! " אומר לפיקאצ'ו המת בעצב .
" מה?! זה אתה דיברת, פוצ'ינה?! O: " אומר בפה פעור לפוצ'ינה .
-
[QUOTE=KillerBee;1153046]ג'ון
גראוליט' מנסה להביור והוא לא מצליח, הוא נוגע באבן שוב ואז עושה פיצוץ אש! האבן נהיית אפילו יותר חדה מקודם וגראוליט' מפסיק לגוע בה מפחד להידקר "גראו גראול!" הוא עושה לך וזה רומז שהוא לא רוצה לגעת באבן יותר, היא מפחידה אותו...
אתה מרים את האבן מהרצפה ומתחיל להרגיש חם ביד ורואה שהיא עטופה אש![/QUOTE]
"הצילו!" אומר ואז אזרוק את האבן על האדמה ואזרוק אליה חול כדי שהיא תפסיק להיות עטופה באש.
-
[QUOTE=KillerBee;1153013]
לי
[/QUOTE]
אני אומר " מה זה היה לכול הרוחות ?" אני אומר לרוח האש צתקוה שתשמע אותי " הי רוח אש אולי תחזרי לגוף של צ'ימצ'אר.אני צריך אותך יש לך כח במיוחד וזה יעזור לי ?". אני מחזיר את קרבי לפוכדור שלו .אני ניגש אל צ'ימצ'אר " נראה שאתה חזק כשרוח האש בגופך. " אני מחזשיר את צ'ימצ'אר לקילר בול שלו ואז ממשיך ללכת
-
רין
פוצ'יאנה אומר "כן כן תורידי את המכשיר הזה ממני זה מציק לי באף!!!" הוא מתעצבן ומנסה להוריד את זה עם הציפורניים שלו וככה שורט את עצמו בטעות "למההה אהו אהו למהה זה כואב לי, כואב נורא!!!!" הוא מילל לו ואז אחרי חמש שניות "טוב בסדר כבר לא כואב לי, שלום אדונית!" הוא פונה אלייך עכשיו ואת לא מבחינה אך עושה "הא?"
ג'ון
אתה זורק את האבן אבל היד שלך עטופה אש, אתה מנסה לנער אותה אבל זה לא עוזר, גראוליט' קופץ עליך ואתה נותן לו אגרוף אש בטעות, האש נעלמת כנראה ביצעת מתקפת אגרוף אש! זה לא הזיז לגראוליט' בזכות היכולת שלו כלומר חוץ מההדף של האגרוף...
לי
אתה מבחין שהשתן נעלם....
צ'ימצ'אר כבר לא פחדן יותר ואתה מבין שרק רוח האש שלטה עליו לעשות את זה...
פתאום יוצא הספרינק מהיער בפחד מוות מצ'ימצ'אר ש(כבר לר כל כך)לך וצ'ימצ'אר מחסל אותו בגלגל להבות ומזמין אותך לקרב תפיסה חדש ואמיתי!
-
[QUOTE=KillerBee;1153083]רין
פוצ'יאנה אומר "כן כן תורידי את המכשיר הזה ממני זה מציק לי באף!!!" הוא מתעצבן ומנסה להוריד את זה עם הציפורניים שלו וככה שורט את עצמו בטעות "למההה אהו אהו למהה זה כואב לי, כואב נורא!!!!" הוא מילל לו ואז אחרי חמש שניות "טוב בסדר כבר לא כואב לי, שלום אדונית!" הוא פונה אלייך עכשיו ואת לא מבחינה אך עושה "הא?"
ג'ון
אתה זורק את האבן אבל היד שלך עטופה אש, אתה מנסה לנער אותה אבל זה לא עוזר, גראוליט' קופץ עליך ואתה נותן לו אגרוף אש בטעות, האש נעלמת כנראה ביצעת מתקפת אגרוף אש! זה לא הזיז לגראוליט' בזכות היכולת שלו כלומר חוץ מההדף של האגרוף...
לי
אתה מבחין שהשתן נעלם....
צ'ימצ'אר כבר לא פחדן יותר ואתה מבין שרק רוח האש שלטה עליו לעשות את זה...
פתאום יוצא הספרינק מהיער בפחד מוות מצ'ימצ'אר ש(כבר לר כל כך)לך וצ'ימצ'אר מחסל אותו בגלגל להבות ומזמין אותך לקרב תפיסה חדש ואמיתי![/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר " אין בעיה תקבל נגדי קרב פוקימונים.טוב אחבר בסאנדיל שלי.קרבי כבר נפגע נגדך שרוח האש שלטה בך.יפה הבסת פוקימון חרק " ..אני מוציא את סאנדיל ואומר לו" יאלה עלינו להוכיח לצ'ימצ'אר שכדי לו להיות איתנו בצוות.תקוף בנשיכה ומיד לאחר מכן בזעם את צ'ימצ'אר "
-
[QUOTE=KillerBee;1153083]רין
[/QUOTE]
" א-אתה מדבר? " אשאל את פוצ'ינה בפה פעור . " זה לא יכול להיות.. הרי פוקימונים לא יכולים לדבר, "
" אולי זה המכשיר הזה שעל האף שלך . " אומר ואנסה לבחון את המכשיר מקרוב .
-
לי
"סאנד סאנד!" עושה סאנדייל ואתה מבין שנמאס לו מהמתקפות האלה, הוא חופר בור ויוצא מתחת לצ'ימצ'אר, מושך אותו אליו ומכסח לו את הצורה בעזרת זעם שמחוזק בזעם אמיתי ואז זורק אותו החוצה
"סאנד סדאנדיייייל!" הוא אומר וכאילו מבקש ממך ללמד אותו מתקפה חדשה
רין
"לאאאא" אומר פוצ'יאנה "לבני אדם יש רמת קליטה אפסית תראי פיקאצ'ו דיבר עם המכשיר אני מדבר עם המכשיר מה מבינים? ותתרחקי מהאף שלי!" הוא אומר בזעם ובציניות "עכשיו בואי נמשיך אני רוצה להתאמן, ואני מאוד רעב ועייף בואי נעשה מנוחה יש לך ציוד מחנאות בתיק לא?" הוא אומר ואת שמה לב שגם את רעבה
-
[QUOTE=KillerBee;1153112]לי
"סאנד סאנד!" עושה סאנדייל ואתה מבין שנמאס לו מהמתקפות האלה, הוא חופר בור ויוצא מתחת לצ'ימצ'אר, מושך אותו אליו ומכסח לו את הצורה בעזרת זעם שמחוזק בזעם אמיתי ואז זורק אותו החוצה
רין
"לאאאא" אומר פוצ'יאנה "לבני אדם יש רמת קליטה אפסית תראי פיקאצ'ו דיבר עם המכשיר אני מדבר עם המכשיר מה מבינים? ותתרחקי מהאף שלי!" הוא אומר בזעם ובציניות "עכשיו בואי נמשיך אני רוצה להתאמן, ואני מאוד רעב ועייף בואי נעשה מנוחה יש לך ציוד מחנאות בתיק לא?" הוא אומר ואת שמה לב שגם את רעבה[/QUOTE]
"מ-מה? או ברור , כן , " אומר בתימהון ואוציא את הציוד מחנאות ואתחיל להקים את האוהל . לאחר מכן אני אוציא את ארון ואת ווארמפל , ויוציא מנת אוכל מתוך התיק שלי ויתן לכל אחד קצת , ואת השאר אני יאכל .
-
[QUOTE=KillerBee;1153112]לי
ה[/QUOTE]
אני אומר לסאנדייל " אני אלמד אותך מתקפה חדשה מאוחר יותר אז לא עכשיו.עכשיו כנס לפוכדור שלך כמו ילד טוב ותשאר שם.כשאקרא לך זה כנראה היה הזמן שאלמד אותך מתקפה חדשה " .אחזיר את סאנדיל לפוכדור שלו ואז מחזיר גם צ'ימצ'אר לקילרבול. לאחר מכן אמשייך ללכת
-
[quote]ג'ון
אתה זורק את האבן אבל היד שלך עטופה אש, אתה מנסה לנער אותה אבל זה לא עוזר, גראוליט' קופץ עליך ואתה נותן לו אגרוף אש בטעות, האש נעלמת כנראה ביצעת מתקפת אגרוף אש! זה לא הזיז לגראוליט' בזכות היכולת שלו כלומר חוץ מההדף של האגרוף...[/quote]
"יום מוזר גראוליט'..." אומר לגראוליט' ואז אנסה להחזיר את האגרוף אש בשיא הכוחות שלי.
-
[QUOTE=KillerBee;1153013]גלעד
"הם רצו לשלוט בנו גאון!" הוא צועק "גם לבני האדם יש את זה ואני לא מבין איך לך אין את זה... רגע אולי אתה כמונו, מהעמידים!" הוא אומר ובורח משם עם כל פוקימוני העשב אחריו... אתה יוצא מהמקום ורואה שלט ' המפקדה הראשית, שלוש מיילים מכאן... הבטן שלך מתחילה לקרקר וכבר לילה[/QUOTE]
מיילים? אנחנו בבריטניה?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני מתמקם ללילה ואוכל, אני מחלק אוכל לכל הפוקימונים שלי ומחזיר אותם לפוקדורים. אני מתארגן והולך לישון (גם במציאות) מחכה לנו יום עמוס מחר. (כמובן רק עד 16:00...)
-
רין
את אמורה לדעת איך לעשות אוהל ואיך לדעתך פוקימון כלבי אמור לעזור לך להקים אוהל? תערכי...
ג'ון
אתה לא הבנת? מקבלים מתקפת אש כל עוד מחזיקים באבן לא סתם ככה... האבן כל כך חדה שאי אפשר לגעת בה עכשיו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מנסה לעשות אגרוף אש אבל אתה לא מצליח... גראוליט' לא קולט מה אתה עושה וחושב שזה ממש מוזר שעשית מתקפת אש היות ואתה בן אדם... הוא מנסה לעשות את זה אבל לא מצליח לעשות שום דבר...
הוא מתעצבן ויוצא לו להביור מהפה, הוא יורה אש לכל מקום...
לי
סאנדייל לא נראה שמח במיוחד אבל הוא חוזר לקילרבול...
אתה זורק על צ'ימצ'אר קילרבול ולוכד מחדש ואתה מתחיל ללכת, אתה בתוך היער האפל והמוזר ומתחיל לשמוע קולות...
"הווט הווט!" אתה שומע והוטהוט עומד לפניך
גלעד
מה שלא יהיה אנחנו לא בישראל...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
כולכם אוכלים ארוחת ערב והולכים לישון קצת... אתה קם מוקדם בבוקר ומתחיל לפרק הכל שלפתע את שומע משהו מהשיחים... אתה מוכן למתקפה אבל יוצא משם רטטה קטן
-
[QUOTE=KillerBee;1153398]גלעד
מה שלא יהיה אנחנו לא בישראל...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
כולכם אוכלים ארוחת ערב והולכים לישון קצת... אתה קם מוקדם בבוקר ומתחיל לפרק הכל שלפתע את שומע משהו מהשיחים... אתה מוכן למתקפה אבל יוצא משם רטטה קטן[/QUOTE]
בסדר, אני לא מתלונן, זה פחות מללכת שלושה קילומטרים.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני בכל זאת מוציא את בלבזאור מהקילרבול ליתר ביטחון, ואני בודק בזהירות אפ יש לו מכשיר על הגב.
אני נזהר שבעתיים בגלל שיכול להיות שהוא שייך למישהו ואסור שיגלו שאני קילר.
-
-
[quote]ג'ון
אתה לא הבנת? מקבלים מתקפת אש כל עוד מחזיקים באבן לא סתם ככה... האבן כל כך חדה שאי אפשר לגעת בה עכשיו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מנסה לעשות אגרוף אש אבל אתה לא מצליח... גראוליט' לא קולט מה אתה עושה וחושב שזה ממש מוזר שעשית מתקפת אש היות ואתה בן אדם... הוא מנסה לעשות את זה אבל לא מצליח לעשות שום דבר...
הוא מתעצבן ויוצא לו להביור מהפה, הוא יורה אש לכל מקום...[/quote]
[i]אוקיי הבנתי עשיו :)[/i]
~~~~~~~~~~~~
"די גראוליט'!" אומר ואז אחזיר את האבן לתיק, את גראוליט' לפוכדור שלו ואז אמשיך בחיפוש אש קטצ'אם המפגר!
-
פותח המשחק ביקש להקפיא אותו.