-
[QUOTE=Gallade123;1424321]
אתה לא אמור לדעת שזה זיגזאגון
--------------------------------
אתה פוקד על צ'ימצ'אר להשתמש בגחלת על הרגליים של הפוקימון, וצ'ימצ'אר משתמש בגחלת ששורפות לפוקימון את הרגליים, אבל פוגעת גם בפרופסור.
"איי! תפסיק את זה!" הוא צועק אליך.
צ'ימצ'אר משתמש בשריטה על הפרצוף של הפוקימון, והפוקימון המופתע, שעדיין לא הספיק להתאושש מהגחלת, לא מתליח להתחמק ונופל. הוא קם מיד, ומחיל לרוץ אל צ'ימצ'אר. "הוא עומד להשתמש בנגיחה!" הפרופסור צועק בזמן שהוא רץ אליך כדי להתרחק מהפוקימון.
[/QUOTE]
סליחה טעות שלי
------------------------------------------------
"צ'ימצ'אר תתקרב על הקיר של המערה, וכאשר הפוקימון מתקרב עליך לטווח אפסתקפוץ למעלה ותאחז בניתיפים, ולאחר מכן תנסה להישתמש בנתיפים כדי לקבל תנופה לשירטה בפניו בשנית!" אני אומר לצ'ימצ'אר בנחישות ,ואז התנצל בפני הפרופסור שנפגע מהגחלת.
-
כן, מכון לחימה.
----------------------------------
את הולכת אל מרכז הפוקימונים, מרפא את הפוקימונים שלך ומבקשת מהאחות ג'וי חדר ללילה. "כמובן שאת יכולה לקבל חדר ללילה, אבל למה את מבקשת חדר עכשיו? עדיין יש אור בחוץ." היא אומרת לך בתימהון. "אם את רוצה להעביר את הזמן עד ללילה, את יכולה ללכת למכון, הוא ממש קרוב למרכז הפוקימונים." האחות ג'וי מציעה לך.[/quote]
''אוקיי תודה האחות ג'וי'' אומר בחיוך ואלך לפי ההכוונות של האחות ג'וי אל המכון. שאגיע לפני שאכנס אוציא את על הפוקימונים שלי ואומר להם ''אוקיי זה הרגע מוכנים? המכון הראשון שלנו אז בואו ננצח!'' אומר להם בהתלהבות ואכנס יחד איתם ''אמ..שלום באתי לאתגר את מנהיג המכון'' אומר שאכנס
-
אתה מודה למארטין בהתרגשות, ומרוב שמחה אתה מתחיל לרקוד. מארטין מחייך חיוך עייף למראה הריקוד שלך, ומוביל אותך אל היציאה.
כשאתה יוצא, אתה רואה שבחוץ השמיים עדיין כחולים. אתה מסתכל במפה ורואה במפה שבעיר יש את הפארק של העיר, את המוזיאון לאומנות, מרכז פוקימונים וחנות.
[QUOTE=EZ-Style;1424322]"קרב עלוב הא..?" אחזור על דבריו. "פיפלאפ בוא נלמד אותו לקח שהוא לא ישכח!" אומר לו ואקמץ את ידי לאגרוף. "פיפלאפ תירגע ותעיף את פוצ'יאנה בעזרת אקדח מים!" אומר לו. "ולאחר מכן תעיף אותו לכל הרוחות בעזרת חבטה!" אומר לו בפרצוף עצבני. "הצוות שלך רוצה לשלוט בעולם ולהפוך אותו ליותר גרוע מאיך שהוא כרגע!" אומר "ואני לא הולך לתת לכם לעשות את זה!" אוסיף. "תהיה בטוח שהארגון שלכם הולך לפול על ידי" אגיד לו.[/QUOTE]
פיפלאפ נרגע ופוגע בפוצ'יאנה בפרצוף עם אקדח מים עוצמתי במיוחד. פוצ'יאנה מנסה להמשיך ולהחזיק את פיפלאפ, אבל בשלב מסויים הוא נכנע ועוזב אותו. מיד כשפוצ'יאנה עוזב את פיפלאפ, פיפאפ רץ אליו וחובט בו בחוזקה. פוצ'יאנה עף אוויר, כאשר הוא נופל, הוא מתעלף. "הא! אתה לא יודע שום דבר על הצוות שלנו, וגם לא על התוכניות שלו..." הסוכן מגיב לטענה שלך. "אני בסך הכל חייל פשוט, אחד מהחיילם הכי חלשים שיש לצוות. זה שניצחת אותי לא הופך אותך לאדם שיכול להפיל את כל הארגון שלנו, אז אל תהיה כל כך בטוח בזה." הוא מוסיף בלעג. "ליירה, בואי להחליף אותי! אני אמשיך לחטוף סמירגלים!" הוא צועק לסוכנת השנייה, ורץ להחליף אותה. אתה מנסה לרדוף אחריו, אבל הסוכנת השניה עוצרת אותך. "קארוונה, תשתמש בסילון אקווה!" היא צועקת אל הפוקימון שלה. הפוקימון, שאתה מבין ששמו הוא קארוונה, פוגע בפיפלאפ בפרצוף עם סילון אקווה מהיר במיוחד. פיפלאפ נופל על הרצפה, וקם עצבני מאוד בגלל ההשפלה. פיפלאפ כמעט ולא נפגע מהמתקפה, אבל הגאווה הגדולה שלו כן.
[QUOTE=מונקי;1424325]סליחה טעות שלי
------------------------------------------------
"צ'ימצ'אר תתקרב על הקיר של המערה, וכאשר הפוקימון מתקרב עליך לטווח אפסתקפוץ למעלה ותאחז בניתיפים, ולאחר מכן תנסה להישתמש בנתיפים כדי לקבל תנופה לשירטה בפניו בשנית!" אני אומר לצ'ימצ'אר בנחישות ,ואז התנצל בפני הפרופסור שנפגע מהגחלת.[/QUOTE]
צ'ימצ'אר מצליח להתחמק מהנגיחה של הפוקימון באמצעות קפיצה לאחד מהנטיפים של המערה, ומשתמש בהם גם בשביל לקחת תנופה לשריטה שפוגעת בפרצוף של זיגזאגון ומעלפת אותן. "יש!" הפרופסור צועק בשמחה, ונראה שהוא שכח לגמרי מהכוויות שהוא קיבל מהגחלת. "אתה וצ'ימצ'אר נראים לי כמו צוות מדהים. אני מצטער על עניין הזיגזאגון הזה, אני חושב שארוחת הבוקר שלי היא מה שמשך אותו אליי." הוא אומר ומוציא מהתיק סנדוויץ''. "טוב, הגיע הזמן ללכת למעבדה. אני ייתן לך כמה חפצים שיעזרו לך בהמשך הדרך."
אתה עוקב אחריו עד למעבדה, וככשאתה מגיע לשם, הפרופסור לוקח כמה חפצים מהשולחן המבולגן שלו ומסביר לך על כל חפץ.
"זה פוקדור." הוא אומר ומצביע על כדור בצבע לבן וכתום ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/9/93/Bag_Pok%C3%A9_Ball_Sprite.png[/IMG]). "זה המכשיר שאיתו תופסים את הפוקימונים" הוא מסביר ונותן לך חמש פוקדורים מהשולחן שלו. "ולחפץ הזה קוראים פוקידע" הוא אומר לך ומצביע על מכשיר אדום שנראה משוכלל ([IMG]http://up353.siz.co.il/up1/tmizamdgz5mm.png[/IMG]). "המכשיר הזה הוא בעצם האנציקלופדיה של הפוקימונים. הוא ייתן לך מידע על כל פוקימון שתפגוש." הוא אומר ונותן לך אחד. "והכי חשוב, הפוקדור של צ'ימצ'אר." הפרופסור אומר ומביא לך את הפוקדור שלו. "ועכשיו, אחרי כל ההכנות, אני חושב שאתה יכול להתתחיל את המסע שלך." הוא אומר ופותח בשבילך את הדלת.
[QUOTE=Anime;1424326]
''אוקיי תודה האחות ג'וי'' אומר בחיוך ואלך לפי ההכוונות של האחות ג'וי אל המכון. שאגיע לפני שאכנס אוציא את על הפוקימונים שלי ואומר להם ''אוקיי זה הרגע מוכנים? המכון הראשון שלנו אז בואו ננצח!'' אומר להם בהתלהבות ואכנס יחד איתם ''אמ..שלום באתי לאתגר את מנהיג המכון'' אומר שאכנס[/QUOTE]
"את יכולה להיכנס." את שומעת קול שמהדהד מתוך המכון. כשאת נכנסת, את רואה את מארטין, המאמן שפגשת כשהגעת לעיר. "אה, אז בסוף באת כדי לאתגר אותי. אני חושב שכדאי שנעשה יכרות רשמית יותר." הוא אומר ומניף את הידיים שלו לאוויר. אני מארטין! מאמן המכון של העיר פאול! צוות אקווה פשטו יום אחד על העיר שלנו, ואני הייתי צריך להגן לבדי על כל העיר! זה גרם לי ולפוקימונים שלי להיות הרבה יותר קשוחים מכל מאמן מכון אחר שתמצא! ועכשיו, נראה כמה את שווה!" מארטין אומר במלודרמטיות . "צא, טיירוג!" הוא צועק וזורק פוקדור לאוויר. מהפוקדור יוצא פוקימון סגול ונלהב ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/236.gif[/img]). "אני אתן לך את הכבוד למהלך הראשון." מארטין אומר לך.
[QUOTE=Sheldon Cooper;1424329]
אני ניגש למרכז הפוקימונים ומרפא שם את ראלטס וסטארלי. לאחר מכן אני ניגש לפארק העיר.[/QUOTE]
אתה רץ למרכז הפוקימונים, ומרפא את ראלטס וסטארלי.
אחר כך, אתה פונה אל הפארק. הפארק מלא באנשים, וגם בכמה מאמנים. חוץ מהאנשים אתה מבחין גם בכמות עצומה של אותם פוקימונים מעופפים שראית קודם, סטארלי ופידוב.
-
אתה רץ למרכז הפוקימונים, ומרפא את ראלטס וסטארלי.
אחר כך, אתה פונה אל הפארק. הפארק מלא באנשים, וגם בכמה מאמנים. חוץ מהאנשים אתה מבחין גם בכמות עצומה של אותם פוקימונים מעופפים שראית קודם, סטארלי ופידוב.
-----------------------
אני ממשיך לטייל בפארק ומחפש אחר משהו מעניין. אני אבדוק אם יש מאמן שמחפש קרב.
-
[QUOTE=Sheldon Cooper;1424416]
אני ממשיך לטייל בפארק ומחפש אחר משהו מעניין. אני אבדוק אם יש מאמן שמחפש קרב.[/QUOTE]
אתה ממשיך לטייל בפארק כדי למצוא קרב. אתה הולך מסביב לפארק, ורואה הרבה ילדים שמשחקים ואנשים שקוראים עיתון ונהנים ממזג האוויר, אבל אפילו לא מאמן אחד. אתה מרוב ייאוש כבר החלטת לעזוב את הפארק, אבל אז אתה שומע קול של נער. "זה כבר הניצחון התשיעי שלי היום! נמאס לי להפסיד!" אתה רץ אל מקור הקול בתקווה לקרב, וכשאתה מגיע לשם אתה רואה מאמן בטוח בעצמו עם קפוצ'ון שחור ומכנסיים כחולים ([IMG]http://pokemonflorasky.com/wp-content/uploads/2011/07/skya.png[/IMG]) ולידו פוקימון חום עם פה ענק ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/449.gif[/img]) "אז מה אתה אומר, היפופוטאס, שנעגל את מספר הניצחונות לעשר?" הוא שואל את הפוקימון שלו. "היי, אתה! אני מכיר אותך!" הוא אומר בפתאומיות ומסתכל לכיוון שלך. אתה מביט מסביבך, אבל אין אף אחד אחר, ואתה מבין שהוא כנראה התכוון אליך. "אתה היית אתמול במעבדה של פרופסור בירץ', נכון? אתה זה המאמן ההוא שהציל אותו מהזיגזאגון המטופש הזה! סוף סוף מצאתי אותך!" הוא אומר בשמחה. "הפרופסור שלח אותי כדי להביא לך משהו. הייתי מביא לך אותו עכשיו, אבל בגלל שהגעתי כבר לתשע ניצחונות ואני רוצה לעגל אותם לעשר, וגם בגלל שאני תמיד בוחן אנשים לפני שאני נותן להם דברים, אני אתן לך את הפרס הזה רק אם תנצח אותי בקרב פוקימונים. אז אתה מסכים?" הוא שואל אותך.
-
[QUOTE=Gallade123;1424394]
צ'ימצ'אר מצליח להתחמק מהנגיחה של הפוקימון באמצעות קפיצה לאחד מהנטיפים של המערה, ומשתמש בהם גם בשביל לקחת תנופה לשריטה שפוגעת בפרצוף של זיגזאגון ומעלפת אותן. "יש!" הפרופסור צועק בשמחה, ונראה שהוא שכח לגמרי מהכוויות שהוא קיבל מהגחלת. "אתה וצ'ימצ'אר נראים לי כמו צוות מדהים. אני מצטער על עניין הזיגזאגון הזה, אני חושב שארוחת הבוקר שלי היא מה שמשך אותו אליי." הוא אומר ומוציא מהתיק סנדוויץ''. "טוב, הגיע הזמן ללכת למעבדה. אני ייתן לך כמה חפצים שיעזרו לך בהמשך הדרך."
אתה עוקב אחריו עד למעבדה, וככשאתה מגיע לשם, הפרופסור לוקח כמה חפצים מהשולחן המבולגן שלו ומסביר לך על כל חפץ.
"זה פוקדור." הוא אומר ומצביע על כדור בצבע לבן וכתום ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/9/93/Bag_Pok%C3%A9_Ball_Sprite.png[/IMG]). "זה המכשיר שאיתו תופסים את הפוקימונים" הוא מסביר ונותן לך חמש פוקדורים מהשולחן שלו. "ולחפץ הזה קוראים פוקידע" הוא אומר לך ומצביע על מכשיר אדום שנראה משוכלל ([IMG]http://up353.siz.co.il/up1/tmizamdgz5mm.png[/IMG]). "המכשיר הזה הוא בעצם האנציקלופדיה של הפוקימונים. הוא ייתן לך מידע על כל פוקימון שתפגוש." הוא אומר ונותן לך אחד. "והכי חשוב, הפוקדור של צ'ימצ'אר." הפרופסור אומר ומביא לך את הפוקדור שלו. "ועכשיו, אחרי כל ההכנות, אני חושב שאתה יכול להתתחיל את המסע שלך." הוא אומר ופותח בשבילך את הדלת.
[/QUOTE]
"תודה רבה פרופסור בריץ" אני אומר לפרופסור בחביבות בזמן שאני יוצא מהמעבדה לכיוון הדרך אל העיר פאול.
'מוזר שפרופסור שלומד על פוקימונים מפחד כלכך מפוקימון קטן' אני יחשוב לעצמי תתוך כדי הליכה.
'זה זמן טוב להכיר טוב יותר את צ'ימצ'אר' אני יחשוב בעודי מוציא את צ'ימצ'אר החוצה, ואז אומר לו בחיוך "שלום לך צ'ימצ'אר אנחנו הולכים להנות מאוד במסע שלנו, אני מבטיח !"
ואז אשאל אותו בחביבות "תגיד אתה מעדיף להשאר איתי בחוץ או לחזור לפוקדור?"
-
[QUOTE=Gallade123;1424418]אתה ממשיך לטייל בפארק כדי למצוא קרב. אתה הולך מסביב לפארק, ורואה הרבה ילדים שמשחקים ואנשים שקוראים עיתון ונהנים ממזג האוויר, אבל אפילו לא מאמן אחד. אתה מרוב ייאוש כבר החלטת לעזוב את הפארק, אבל אז אתה שומע קול של נער. "זה כבר הניצחון התשיעי שלי היום! נמאס לי להפסיד!" אתה רץ אל מקור הקול בתקווה לקרב, וכשאתה מגיע לשם אתה רואה מאמן בטוח בעצמו עם קפוצ'ון שחור ומכנסיים כחולים ([IMG]http://pokemonflorasky.com/wp-content/uploads/2011/07/skya.png[/IMG]) ולידו פוקימון חום עם פה ענק ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/449.gif[/img]) "אז מה אתה אומר, היפופוטאס, שנעגל את מספר הניצחונות לעשר?" הוא שואל את הפוקימון שלו. "היי, אתה! אני מכיר אותך!" הוא אומר בפתאומיות ומסתכל לכיוון שלך. אתה מביט מסביבך, אבל אין אף אחד אחר, ואתה מבין שהוא כנראה התכוון אליך. "אתה היית אתמול במעבדה של פרופסור בירץ', נכון? אתה זה המאמן ההוא שהציל אותו מהזיגזאגון המטופש הזה! סוף סוף מצאתי אותך!" הוא אומר בשמחה. "הפרופסור שלח אותי כדי להביא לך משהו. הייתי מביא לך אותו עכשיו, אבל בגלל שהגעתי כבר לתשע ניצחונות ואני רוצה לעגל אותם לעשר, וגם בגלל שאני תמיד בוחן אנשים לפני שאני נותן להם דברים, אני אתן לך את הפרס הזה רק אם תנצח אותי בקרב פוקימונים. אז אתה מסכים?" הוא שואל אותך.[/QUOTE]
"אתה שאלת עכשיו שאלה רטורית אחי. ברור שאני מסכים!" אני אומר לו בנחישות. אני מוציא את הפוקדע שלי ובודק על הפוקימון שאיתו. לאחר מכן אני שולף את הפוכדור של גיבל "גיבל, אני בוחר בך!" אני קורא ומשחרר אותו החוצה "שנתחיל?" אני ואל אותו בחיוךש
-
[QUOTE=Gallade123;1424394]פיפלאפ נרגע ופוגע בפוצ'יאנה בפרצוף עם אקדח מים עוצמתי במיוחד. פוצ'יאנה מנסה להמשיך ולהחזיק את פיפלאפ, אבל בשלב מסויים הוא נכנע ועוזב אותו. מיד כשפוצ'יאנה עוזב את פיפלאפ, פיפאפ רץ אליו וחובט בו בחוזקה. פוצ'יאנה עף אוויר, כאשר הוא נופל, הוא מתעלף. "הא! אתה לא יודע שום דבר על הצוות שלנו, וגם לא על התוכניות שלו..." הסוכן מגיב לטענה שלך. "אני בסך הכל חייל פשוט, אחד מהחיילם הכי חלשים שיש לצוות. זה שניצחת אותי לא הופך אותך לאדם שיכול להפיל את כל הארגון שלנו, אז אל תהיה כל כך בטוח בזה." הוא מוסיף בלעג. "ליירה, בואי להחליף אותי! אני אמשיך לחטוף סמירגלים!" הוא צועק לסוכנת השנייה, ורץ להחליף אותה. אתה מנסה לרדוף אחריו, אבל הסוכנת השניה עוצרת אותך. "קארוונה, תשתמש בסילון אקווה!" היא צועקת אל הפוקימון שלה. הפוקימון, שאתה מבין ששמו הוא קארוונה, פוגע בפיפלאפ בפרצוף עם סילון אקווה מהיר במיוחד. פיפלאפ נופל על הרצפה, וקם עצבני מאוד בגלל ההשפלה. פיפלאפ כמעט ולא נפגע מהמתקפה, אבל הגאווה הגדולה שלו כן.[/QUOTE]
"רק לא עוד אחת.." אסנן כשאראה את הסוכנת, "טוב נו.. מצוין פיפלאפ אני צריך אותך לעוד קצת!" אומר לו. "עכשיו תשתמש באקדח מים בזמן שאתה מתקדם לעברו" אומר. 'אסור לי לתת להם לצאת מכאן עם הסמירגלים' אחשוב לעצמי. 'אסור שהסמירגלים המסכנים האלו יסבלו עינוי או כדומה מהארגון הארור הזה, אני הולך להפיל אותו בעצמי'
-
-
שם בפורום:the rock
שם במשחק:מיכאל מנדוזה
רקע:הכל התחיל לפני כשנה עוד יום רגיל,משעמם ושנראה כאילו שום דבר לא הולך לקרות בו אבל מאז אותו יום השתנו חייו היפים,מפנקים והרגילים בעצם של מיכאל לסיוט מתשמך של עוני,רעב ואובדן כבד.הכל התחיל בבית הספר ההורים שלו נפרדו ממנו כרגיל אבל בניגוד לפעמים האחרות היה משהוא מוזר,בתקווה לגלות זאת לאחר הלימודים הוא רץ לביתו,כאשר ראה כי הוריו בבית והכל נראה נורמלי נרגע.
עברה שעה,שעתיים ושלוש שעות אבל שום דבר לא השתנה מיכאל התחיל לפסוע שלפתע חבורת פורצים לבושים אדום נכנסו וחטפו את הוריו.למזלו הוא הצליח להסתתר בזמן מיכאל במשך שנה חקר הכל את לבושי האדום וגילה כי שמם הוא צוות מגמה מיכאל החליט לצאת למסע הפוקימונים שלו כדי לחפש נקמה.
אופי:חכם,שאפתן,תחרותי מאד,לא יודע להפסיד,עקשן,פזיז מעט.
מראה\ספרייט:[IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/000.gif[/IMG]
פוקימון התחלתי:טארטוויג
פוקימונים: לא לגעת
חפצים: לא לגעת
הערות:משחק זורם וכיף,לתפוס גיבל/צ'רמנדר.
-
[QUOTE=מונקי;1424422]"תודה רבה פרופסור בריץ" אני אומר לפרופסור בחביבות בזמן שאני יוצא מהמעבדה לכיוון הדרך אל העיר פאול.
'מוזר שפרופסור שלומד על פוקימונים מפחד כלכך מפוקימון קטן' אני יחשוב לעצמי תתוך כדי הליכה.
'זה זמן טוב להכיר טוב יותר את צ'ימצ'אר' אני יחשוב בעודי מוציא את צ'ימצ'אר החוצה, ואז אומר לו בחיוך "שלום לך צ'ימצ'אר אנחנו הולכים להנות מאוד במסע שלנו, אני מבטיח !"
ואז אשאל אותו בחביבות "תגיד אתה מעדיף להשאר איתי בחוץ או לחזור לפוקדור?"[/QUOTE]
אתה מודה לפרופסור בירץ' ויוצא מהמעבדה. בזמן שאתה הולך אל העיר פאול, אתה תוהה למה הפרופסור מפחד מפוקימון קטן כמו זיגזאגון. בערך באמצע הדרך, אתה מוציא את צ'ימצ'אר מהפוקדור ומסביר לו על המסע שאתה והוא עומדים לערוך. אחר כך אתה שואל אותו אם הוא רוצה להישאר איתך בחוץ או להישאר בפוקדור. צ'ימצ'אר קופץ על הכתף שלך בהתלהבות ואתה מבין שהוא רוצה להישאר בחוץ. אתה וצ'ימצ'אר ממשיך ללכת בלי שום הפרעה, עד שצ'ימצ'אר מבחין בקבוצה של זיגזאגונים ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/263.gif[/img]). צ'ימצ'אר קופץ בשמחה מהכתף שלך ומתחיל לשחק בזנבות שלהם . בינתיים אתה מבחין בעוד כמה פוקימונים חומים עם עיניים אדומות ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/504.gif[/img]) שמסתכלים על צ'ימצ'אר בסקרנות וגם כמה פוקימונים עם ראש ירוק ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/280.gif[/img]) שמתרחקים בצ'ימצ'אר ונראים מפוחדים.
[QUOTE=Sheldon Cooper;1424448]"אתה שאלת עכשיו שאלה רטורית אחי. ברור שאני מסכים!" אני אומר לו בנחישות. אני מוציא את הפוקדע שלי ובודק על הפוקימון שאיתו. לאחר מכן אני שולף את הפוכדור של גיבל "גיבל, אני בוחר בך!" אני קורא ומשחרר אותו החוצה "שנתחיל?" אני ואל אותו בחיוך[/QUOTE]
בלי לחשוב פעמיים, אתה מסכים להצעה של המאמן. בזמן שהמאמן מדבר עם הפוקימון שלו על אסטרטגיות טובות לקרב, אתה סורק את היפופוטאס בפוקידע. הפוקידע מצפצף ואומר: "היפופוטאס, פוקימון ההיפופוטם. היפופוטאס נוהג לחיות במקומות יבשים ומכסה את עצמו בחול כדי להתגונן מפני חיידקים. היפופוטאס שונא להירטב, וכל מאמן שרוצה לקלח אותו צריך להיזהר מאוד מהפה הענקי שלו, שיכול לרסק אבנים." הפוקידע מסכם ומשתתק. בינתיים המאמן וההיפופטאס שלו סיימו לדבר והם נראים חסרי סבלנות. אתה זורק את הפוקדור של גיבל לאוויר, וגיבל יוצא ממנו, מלא בנחישות, כדי לא לאכזב אותך אחרי הקרב הקודם. המאמן נראה מעוצבן בגלל הזמן שהוא היה צריך לחכות עד שהפוקידע סיפר על היפופוטאס, ומתחיל את הקרב בלי לחכות לך. "היפופוטאס, תשתמש בחפירה!" הוא קורא בביטחון. היפופוטאס חופר בור מתחת לאדמה, ועומד להתקיף את גיבל.
[QUOTE=EZ-Style;1424450]"רק לא עוד אחת.." אסנן כשאראה את הסוכנת, "טוב נו.. מצוין פיפלאפ אני צריך אותך לעוד קצת!" אומר לו. "עכשיו תשתמש באקדח מים בזמן שאתה מתקדם לעברו" אומר. 'אסור לי לתת להם לצאת מכאן עם הסמירגלים' אחשוב לעצמי. 'אסור שהסמירגלים המסכנים האלו יסבלו עינוי או כדומה מהארגון הארור הזה, אני הולך להפיל אותו בעצמי'[/QUOTE]
אתה מחליט בנחישות לא לתת לצוות אקווה לקחת את הסמירגלים, ולא משנה מה. אתה אומר לפיפלאפ להשתמש באקדח מים על הקארוונה, ופיפלאפ משגר זרם מים ענק מפיו שמתקרב במהירות אל קארוונה. האקדח מים עומד לפגוע בעוצמה בקארוונה, אבל הסוכנת רק צוחקת. האקדח מים בוגע בקארוונה, ואחרי שהוא פוגע בו קארוונה נעלם. אתה כבר חושב לעצמך בשמחה שהקרב נגמר והוא התעלף, אבל אחרי כמה זמן אתה מבחין בו, שוחה בתוך האקדח מים. "הכנתי את הקארוונה שלי במיוחד למקרים כאלה." הסוכנת אומרת לך בחיוך זדוני. "עכשיו קארוונה, תשתמש בניב קרח!" היא קוראת, והשיניים של קארוונה מתחילות לזהור באור לבן. הוא ממשיך לשחות בתוך האקדח מים עד שהוא מגיע לפיפלאפ, וכשהוא מגיע הוא נושך אותו בשיניים הזוהרות שלו. פיפלאפ המופתע, מתנדנד כמה פעמים ואז נופל לרצפה, תשוש. "הא! איזה טירון! עדיין לא למדו אותך שלהשתמש במתקפת מים נגד פוקימון מים לא יהיה דבר חכם במיוחד לעשות?" הוא אומרת בזילזול.
[QUOTE=the rock;1424510]שם בפורום:the rock
שם במשחק:מיכאל מנדוזה
רקע:הכל התחיל לפני כשנה עוד יום רגיל,משעמם ושנראה כאילו שום דבר לא הולך לקרות בו אבל מאז אותו יום השתנו חייו היפים,מפנקים והרגילים בעצם של מיכאל לסיוט מתשמך של עוני,רעב ואובדן כבד.הכל התחיל בבית הספר ההורים שלו נפרדו ממנו כרגיל אבל בניגוד לפעמים האחרות היה משהוא מוזר,בתקווה לגלות זאת לאחר הלימודים הוא רץ לביתו,כאשר ראה כי הוריו בבית והכל נראה נורמלי נרגע.
עברה שעה,שעתיים ושלוש שעות אבל שום דבר לא השתנה מיכאל התחיל לפסוע שלפתע היה הבזק אור מהיר,הוריו של מיכאל אמרו לא "ברח!" מיכאל ברח אך לא ידע מזה.מבועת ומפוחד דשדש לביתו אך לא היה כל זכר להוריו.אוסטין העביר שנה מהחיים שלו בניסויים,תהיות ומחשבות מה קרה להוריו.כעבור שנה הוא הבין כי הדרך לגלות היא מעשית והחליט לצאת למסע.
אופי:חכם,שאפתן,תחרותי מאד,לא יודע להפסיד,עקשן,פזיז מעט.
מראה\ספרייט:[IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/000.gif[/IMG]
פוקימון התחלתי:טארטוויג
פוקימונים: לא לגעת
חפצים: לא לגעת
הערות:משחק זורם וכיף,לתפוס גיבל/צ'רמנדר.[/QUOTE]
שלחתי לך ה"פ בקשר לזה.
-
[QUOTE=Gallade123;1424535]
אתה מחליט בנחישות לא לתת לצוות אקווה לקחת את הסמירגלים, ולא משנה מה. אתה אומר לפיפלאפ להשתמש באקדח מים על הקארוונה, ופיפלאפ משגר זרם מים ענק מפיו שמתקרב במהירות אל קארוונה. האקדח מים עומד לפגוע בעוצמה בקארוונה, אבל הסוכנת רק צוחקת. האקדח מים בוגע בקארוונה, ואחרי שהוא פוגע בו קארוונה נעלם. אתה כבר חושב לעצמך בשמחה שהקרב נגמר והוא התעלף, אבל אחרי כמה זמן אתה מבחין בו, שוחה בתוך האקדח מים. "הכנתי את הקארוונה שלי במיוחד למקרים כאלה." הסוכנת אומרת לך בחיוך זדוני. "עכשיו קארוונה, תשתמש בניב קרח!" היא קוראת, והשיניים של קארוונה מתחילות לזהור באור לבן. הוא ממשיך לשחות בתוך האקדח מים עד שהוא מגיע לפיפלאפ, וכשהוא מגיע הוא נושך אותו בשיניים הזוהרות שלו. פיפלאפ המופתע, מתנדנד כמה פעמים ואז נופל לרצפה, תשוש. "הא! איזה טירון! עדיין לא למדו אותך שלהשתמש במתקפת מים נגד פוקימון מים לא יהיה דבר חכם במיוחד לעשות?" הוא אומרת בזילזול.
[/QUOTE]
"אני לא מאמין.. שוב פעם.." אסנן ואחטיף לעצמי מכה במצח, "זה לא עומד לשנות כלום!" אצעק אליה. 'אם אני לא יכול לפגוע בה בעזרת מתקפות מים אז גם היא לא יכולה לפגוע בי במתקפות מים גם' אחשוב לעצמי. "המצב הוא נייטרלי!" אצעק אליה, "אבל מה שעומד לנצח הוא הנחישות של פיפלאפ ושלי!" אצעק בנחישות. "פיפלאפ, אתה מצוין ואני שמח על שזכיתי לקבל אותך בתור חבר" אומר לו.. "הסמירגלים הללו חייבים להיות בטוחים, ורק אני ואתה יכולים לגרום לכך שיהיו בטוחים.." אוסיף. "טוב פיפלאפ תנסה להתרומם לרוץ אל קארוונה ולהשתמש בחבטה" אבקש.. 'לעזאזל מתי כבר תגיע יחידת המשטרה?.. משכנו פה יותר מידיי זמן' אחשוב לעצמי.
-
[QUOTE=Gallade123;1424535]
בלי לחשוב פעמיים, אתה מסכים להצעה של המאמן. בזמן שהמאמן מדבר עם הפוקימון שלו על אסטרטגיות טובות לקרב, אתה סורק את היפופוטאס בפוקידע. הפוקידע מצפצף ואומר: "היפופוטאס, פוקימון ההיפופוטם. היפופוטאס נוהג לחיות במקומות יבשים ומכסה את עצמו בחול כדי להתגונן מפני חיידקים. היפופוטאס שונא להירטב, וכל מאמן שרוצה לקלח אותו צריך להיזהר מאוד מהפה הענקי שלו, שיכול לרסק אבנים." הפוקידע מסכם ומשתתק. בינתיים המאמן וההיפופטאס שלו סיימו לדבר והם נראים חסרי סבלנות. אתה זורק את הפוקדור של גיבל לאוויר, וגיבל יוצא ממנו, מלא בנחישות, כדי לא לאכזב אותך אחרי הקרב הקודם. המאמן נראה מעוצבן בגלל הזמן שהוא היה צריך לחכות עד שהפוקידע סיפר על היפופוטאס, ומתחיל את הקרב בלי לחכות לך. "היפופוטאס, תשתמש בחפירה!" הוא קורא בביטחון. היפופוטאס חופר בור מתחת לאדמה, ועומד להתקיף את גיבל.
[/QUOTE]
'מתקפת חפירה, אה? זה אומר שהוא לא יוכל להתחמק מהמתקפה שלי שם בפנים' אני חושב לעצמי בחיוך "גיבל, השתמש במתקפת חול כדי שתעיף אותך לאוויר למקרה שהוא יספיק לצאת, ואז תקוף בזעם דרקון היישר אל תוך החור שהוא נכנס דרכו!" אני מצווה על גיבל.
-
[QUOTE=EZ-Style;1424561]"אני לא מאמין.. שוב פעם.." אסנן ואחטיף לעצמי מכה במצח, "זה לא עומד לשנות כלום!" אצעק אליה. 'אם אני לא יכול לפגוע בה בעזרת מתקפות מים אז גם היא לא יכולה לפגוע בי במתקפות מים גם' אחשוב לעצמי. "המצב הוא נייטרלי!" אצעק אליה, "אבל מה שעומד לנצח הוא הנחישות של פיפלאפ ושלי!" אצעק בנחישות. "פיפלאפ, אתה מצוין ואני שמח על שזכיתי לקבל אותך בתור חבר" אומר לו.. "הסמירגלים הללו חייבים להיות בטוחים, ורק אני ואתה יכולים לגרום לכך שיהיו בטוחים.." אוסיף. "טוב פיפלאפ תנסה להתרומם לרוץ אל קארוונה ולהשתמש בחבטה" אבקש.. 'לעזאזל מתי כבר תגיע יחידת המשטרה?.. משכנו פה יותר מידיי זמן' אחשוב לעצמי.[/QUOTE]
פיפלאפ כבר עומד על הרגליים שלו ועומד להתקיף את קארוונה בחבטה, אבל אז נשמעות סירנות של משטרה קרוב למוזיאון. אתה מבין שאחד מהאנשים במוזיאון כנראה הזעיק אותם. "ליירה, עזבי אותו! אנחנו חייבים ללכת. גם סמירגל אחד יספיק למטרה שלנו." הסוכן צועק אל הסוכנת שהייתה באמצע קרב איתך. "אולי ניצחת הפעם. אבל אנחנו לא עומדים לצאת מפה בלי לנקום בך." הסוכנת אומרת ומסמנת לסוכן משהו. הוא מחייך חיוך זדוני, לוקח את כל השקים של הסמירגלים ושם אותם לידך. "להתראות, ילדון! וכשהמשטרה תתפוס אותך, תמסור להם שצוות אקווה חזר!" הסוכן צועק וזורק כדור עשן על הרצפה. כשהעשן מתפזר, אתה רואה שהסוכנים נעלמו. אתה עומד ללכת, אבל אז הדלת נפתחת בפתאומיות וחבורה של שוטרים נכנסים. הם מסתכלים אליך ועל השקים של הסמירגלים במבט מוזר, ואתה כבר מבין מה עולה להם בראש. "אדוני, נראה לי שמצאנו את הפולש שנכנס למוזיאון." אחד השוטרים אומר לשוטר שלידו, שאתה מבין שהוא כנראה השוטר שאחראי על השוטרים שנכנסו. "תתפסו אותו." השוטר הבכיר מסמן, ושלושה חיילים תופסים אותך בפראות ומצמידים אותך לקיר. "עכשיו, תספר לנו את כל מה שקרה פה. וכדאי לך שזה ישמע הגיוני, כי אם לא אתה עומד לבלות זמן ארוך מאוד בכלא." השוטר אומר בכעס.
[QUOTE=Sheldon Cooper;1424562]'מתקפת חפירה, אה? זה אומר שהוא לא יוכל להתחמק מהמתקפה שלי שם בפנים' אני חושב לעצמי בחיוך "גיבל, השתמש במתקפת חול כדי שתעיף אותך לאוויר למקרה שהוא יספיק לצאת, ואז תקוף בזעם דרקון היישר אל תוך החור שהוא נכנס דרכו!" אני מצווה על גיבל.[/QUOTE]
גיבל קופץ מעל היפופוטאס ברגע שהוא יוצא, ומתקיף אותו בזעם דרקון. בגלל שהיפופוטאס היה תקוע בתוך המנהרה, הוא לא מצליח להתחמק וזעם הדרקון פוגע בו בפרצוף. היפופוטאס יוצא מהמנהרה, ומחכה לפקודה מהמאמן. "היפופוטאס, קבר חול!" המאמן צועק. בור נפתח ממש מתחת לרגליים של גיבל, ותוקע אותו במקום. "עכשיו, לעיסה!" המאמן מוסיף, והשיניים של היפופוטאס מתחילות לזהור באור לבן. הוא מתקרב באיטיות אל גיבל, שלא יכול לברוח, ומתכונן למתקפה חזקה במיוחד שעומדת לפגוע מאוד בגיבל בגלל הפה הגדול של היפופוטאס.
-
[QUOTE=Gallade123;1424565]
גיבל קופץ מעל היפופוטאס ברגע שהוא יוצא, ומתקיף אותו בזעם דרקון. בגלל שהיפופוטאס היה תקוע בתוך המנהרה, הוא לא מצליח להתחמק וזעם הדרקון פוגע בו בפרצוף. היפופוטאס יוצא מהמנהרה, ומחכה לפקודה מהמאמן. "היפופוטאס, קבר חול!" המאמן צועק. בור נפתח ממש מתחת לרגליים של גיבל, ותוקע אותו במקום. "עכשיו, לעיסה!" המאמן מוסיף, והשיניים של היפופוטאס מתחילות לזהור באור לבן. הוא מתקרב באיטיות אל גיבל, שלא יכול לברוח, ומתכונן למתקפה חזקה במיוחד שעומדת לפגוע מאוד בגיבל בגלל הפה הגדול של היפופוטאס.[/QUOTE]
'אוי לא, אני חייב לחשוב על משהו מהר!' אני חושב לעצמי תחת לחץ כשרעיון צץ במוחי 'הפה שלו פתוח, זה יכול לעבוד!' אני חושב לעצמי "בסדר גיבל, נסה להשתמש במתקפת חול היישר אל תוך הפה שלו! מלא אותו בחול כדי שלא יוכל להשתמש בלעיסה! לאחר מכן, זעם דרקון!" אני פוקד עליו.
-
[QUOTE=Gallade123;1424565]פיפלאפ כבר עומד על הרגליים שלו ועומד להתקיף את קארוונה בחבטה, אבל אז נשמעות סירנות של משטרה קרוב למוזיאון. אתה מבין שאחד מהאנשים במוזיאון כנראה הזעיק אותם. "ליירה, עזבי אותו! אנחנו חייבים ללכת. גם סמירגל אחד יספיק למטרה שלנו." הסוכן צועק אל הסוכנת שהייתה באמצע קרב איתך. "אולי ניצחת הפעם. אבל אנחנו לא עומדים לצאת מפה בלי לנקום בך." הסוכנת אומרת ומסמנת לסוכן משהו. הוא מחייך חיוך זדוני, לוקח את כל השקים של הסמירגלים ושם אותם לידך. "להתראות, ילדון! וכשהמשטרה תתפוס אותך, תמסור להם שצוות אקווה חזר!" הסוכן צועק וזורק כדור עשן על הרצפה. כשהעשן מתפזר, אתה רואה שהסוכנים נעלמו. אתה עומד ללכת, אבל אז הדלת נפתחת בפתאומיות וחבורה של שוטרים נכנסים. הם מסתכלים אליך ועל השקים של הסמירגלים במבט מוזר, ואתה כבר מבין מה עולה להם בראש. "אדוני, נראה לי שמצאנו את הפולש שנכנס למוזיאון." אחד השוטרים אומר לשוטר שלידו, שאתה מבין שהוא כנראה השוטר שאחראי על השוטרים שנכנסו. "תתפסו אותו." השוטר הבכיר מסמן, ושלושה חיילים תופסים אותך בפראות ומצמידים אותך לקיר. "עכשיו, תספר לנו את כל מה שקרה פה. וכדאי לך שזה ישמע הגיוני, כי אם לא אתה עומד לבלות זמן ארוך מאוד בכלא." השוטר אומר בכעס.[/QUOTE]
"זוג סוכנים לבושים כחול גרמו לנזק שפה, אני נשבע!" אדווח לשוטרים בלחץ, "הם השתמשו בכדור עשן בכדי לברוח וחטפו איתם סמירגל אחד." אוסיף. "אני רק ניסיתי להתמודד מולם בעזרת פיפלאפ שלי ולמשוך את הזמן כדי שאתם תגיעו." אומר ואחזיר את פיפלאפ לפוקדור שלו. "עכשיו בבקשה תשחררו אותי" אבקש מהם
-
מה קורה פה הפרופסור מפחד מפוקימון כל כך קטן ??
טוב זה לא מה שחשוב עכשיו אני פותח את התיק של הפרופסור ומחפש את הפוכדור של צארמנדר במהירות אך בהתלהבות יש מצאתי צא צארמנדר להביור
-
[QUOTE=Gallade123;1424535]אתה מודה לפרופסור בירץ' ויוצא מהמעבדה. בזמן שאתה הולך אל העיר פאול, אתה תוהה למה הפרופסור מפחד מפוקימון קטן כמו זיגזאגון. בערך באמצע הדרך, אתה מוציא את צ'ימצ'אר מהפוקדור ומסביר לו על המסע שאתה והוא עומדים לערוך. אחר כך אתה שואל אותו אם הוא רוצה להישאר איתך בחוץ או להישאר בפוקדור. צ'ימצ'אר קופץ על הכתף שלך בהתלהבות ואתה מבין שהוא רוצה להישאר בחוץ. אתה וצ'ימצ'אר ממשיך ללכת בלי שום הפרעה, עד שצ'ימצ'אר מבחין בקבוצה של זיגזאגונים ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/263.gif[/img]). צ'ימצ'אר קופץ בשמחה מהכתף שלך ומתחיל לשחק בזנבות שלהם . בינתיים אתה מבחין בעוד כמה פוקימונים חומים עם עיניים אדומות ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/504.gif[/img]) שמסתכלים על צ'ימצ'אר בסקרנות וגם כמה פוקימונים עם ראש ירוק ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/280.gif[/img]) שמתרחקים בצ'ימצ'אר ונראים מפוחדים.
[/QUOTE]
"אתה ממש אוהב את הזיזאגונים האלה הא צ'ימצ'אר?" אני שואל אותו בצחוק "אז אולי נילכוד אחד" אני שואל אותו ברצינות ואז אומר "זיגזגון שלום אתה הייתה רוצה להצתרף למסע שלי?" לאחד מזיגזגון שצ'ימצ'אר שיחק בזנבם.
-
"את יכולה להיכנס." את שומעת קול שמהדהד מתוך המכון. כשאת נכנסת, את רואה את מארטין, המאמן שפגשת כשהגעת לעיר. "אה, אז בסוף באת כדי לאתגר אותי. אני חושב שכדאי שנעשה יכרות רשמית יותר." הוא אומר ומניף את הידיים שלו לאוויר. אני מארטין! מאמן המכון של העיר פאול! צוות אקווה פשטו יום אחד על העיר שלנו, ואני הייתי צריך להגן לבדי על כל העיר! זה גרם לי ולפוקימונים שלי להיות הרבה יותר קשוחים מכל מאמן מכון אחר שתמצא! ועכשיו, נראה כמה את שווה!" מארטין אומר במלודרמטיות . "צא, טיירוג!" הוא צועק וזורק פוקדור לאוויר. מהפוקדור יוצא פוקימון סגול ונלהב ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/236.gif[/img]). "אני אתן לך את הכבוד למהלך הראשון." מארטין אומר לך.
שיטטט אני כזאת מפגרת לטיירוג יש חולשה כפולה למעופף למה לא לכדתי מעופף?!
[QUOTE=Gallade123;1421447]ההתחלה לכולם: אתם קמים מוקדם בבוקר בבוקר בהתרגשות, לקראת הקבלה של הפוקימון הראשון שלכם. אתם שוטפים פנים, מצחצחים שיניים, אוכלים ארוחת בוקר מהירה ויוצאים מהבית לעבר המעבדה של פרופסור בירץ'. כשאתם מגיעים, אתם מתחילים לדפוק בדלת, כשאתם מגלים שאף אחד לא עונה, אתם נכנסים למעבדה בשקט ובזהירות, מוכנים לקראת כל צרה שעלולה לבוא. אתם מגלים שאין אף אחד במעבדה, אבל על אחד השולחנות מונח פתק: "מיכאל היקר, אם מצאת את הפתק הזה, זה אומר שהגעת לפני הזמן ואני עדיין חוקר פוקימונים במערת הירח. תבוא לשם כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלך." אתה יוצא בהתרגשות מתוך המעבדה ומתחיל לרוץ אל המערה. כשאתה נכנס אליה אתה שומע מישהו צועק "הצילו!" באימה. אתה רץ אל מקור הקול, ומגלה את הפרופסור שמותקף ע"י פוקימון קטן וחום ( [img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/263.gif[/img]). אתה די נדהם מזה שהפרופסור מפחד מפוקימון קטן כזה, אבל הפרופסור נראה מבועת לגמרי. "תפתח את המזוודה שלי! יש שם פוקדור שבתוכו נמצא הפוקימון ההתחלתי שלך! מהר!" הוא צועק אליך באימה.[/QUOTE]
אני רץ למזוודה ובשיא המהירות אני תופס את הפוכדור "צא" אני מוסיף בקול שמח.
-
ההתחלה לכולם: אתם קמים מוקדם בבוקר בבוקר בהתרגשות, לקראת הקבלה של הפוקימון הראשון שלכם. אתם שוטפים פנים, מצחצחים שיניים, אוכלים ארוחת בוקר מהירה ויוצאים מהבית לעבר המעבדה של פרופסור בירץ'. כשאתם מגיעים, אתם מתחילים לדפוק בדלת, כשאתם מגלים שאף אחד לא עונה, אתם נכנסים למעבדה בשקט ובזהירות, מוכנים לקראת כל צרה שעלולה לבוא. אתם מגלים שאין אף אחד במעבדה, אבל על אחד השולחנות מונח פתק: "_____ היקר, אם מצאת את הפתק הזה, זה אומר שהגעת לפני הזמן ואני עדיין חוקר פוקימונים במערת הירח. תבוא לשם כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלך." אתה יוצא בהתרגשות מתוך המעבדה ומתחיל לרוץ אל המערה. כשאתה נכנס אליה אתה שומע מישהו צועק "הצילו!" באימה. אתה רץ אל מקור הקול, ומגלה את הפרופסור שמותקף ע"י פוקימון קטן וחום ( ). אתה די נדהם מזה שהפרופסור מפחד מפוקימון קטן כזה, אבל הפרופסור נראה מבועת לגמרי. "תפתח את המזוודה שלי! יש שם פוקדור שבתוכו נמצא הפוקימון ההתחלתי שלך! מהר!" הוא צועק אליך באימה."
מוזר שהפרופסור מפחד מפוקימון כל כך קטן טוב זה לא מה שחשוב עכשיו איפה הפוכדור??? אני שואל אותו
-
[QUOTE=Sheldon Cooper;1424567]'אוי לא, אני חייב לחשוב על משהו מהר!' אני חושב לעצמי תחת לחץ כשרעיון צץ במוחי 'הפה שלו פתוח, זה יכול לעבוד!' אני חושב לעצמי "בסדר גיבל, נסה להשתמש במתקפת חול היישר אל תוך הפה שלו! מלא אותו בחול כדי שלא יוכל להשתמש בלעיסה! לאחר מכן, זעם דרקון!" אני פוקד עליו.[/QUOTE]
גיבל משתמש במתקפת חול לתוך הפה של היפופוטאס, מה שגורם לו להיחנק ולאבד את הריכוז. גיבל משתחרר מקבר החול, ומשתמש בזעם דרקון לתוך הפה של היפופוטאס. היפופוטאס עף אחורה, ונופל על הרצפה. "היפופוטאס!", המאמן צועק ביאוש, אבל פתאום נראה כי הוא קיבל החלטה. "היפופוטאס, תשתמש במנוחה!" הוא צועק, ולהפתעתך היפופוטאס נרדם. המאמן רואה שאתה לא מבין למה הוא השתמש במתקפה הזאת, והוא מסביר לך "מנוחה היא מתקפה שגורמת לפוקימון שלך להירדם, אבל מרפא אותו. כדאי לך לנצל את כל הזמן שבו ההיפופוטאס שלי ישן, כי כשהוא יתעורר, הוא יהיה בריא ומוכן לנצח את הגיבל שלך!" הוא אומר בביטחון.
[QUOTE=EZ-Style;1424568]"זוג סוכנים לבושים כחול גרמו לנזק שפה, אני נשבע!" אדווח לשוטרים בלחץ, "הם השתמשו בכדור עשן בכדי לברוח וחטפו איתם סמירגל אחד." אוסיף. "אני רק ניסיתי להתמודד מולם בעזרת פיפלאפ שלי ולמשוך את הזמן כדי שאתם תגיעו." אומר ואחזיר את פיפלאפ לפוקדור שלו. "עכשיו בבקשה תשחררו אותי" אבקש מהם[/QUOTE]
אתה מתחיל לתאר את המקרה שקרה במוזיאון. אתה מתחיל לתאר את זוג הסוכנים שהיו כאן, ואחד השוטרים שואל "זוג סוכנים לבושים כחול? אבל זה נשמע בדיוק כמו..." הוא מתחיל לדבר, אבל השוטר הבכיר משתיק אותו. אתה ממשיך לתאר את כל מה שקרה, ואתה רואה שההשפעה של דבריך על השוטרים משתנה משוטר לשוטר. כמה מהם נראים המומים, כמה נראים מפוחדים, אבל ההבעה של רובם היא זלזול, ואתה מבין שהם לא מאמינים לך. רק ההבעה של השוטר הבכיר נותרת אדישה. אתה מסיים לספר על הפריצה, והשוטר הבכיר לוקח כמה שוטרים לצד ושואל אותם מה דעתם. אתה מצליח לשמוע רק כמה מילים שחוזרים על עצמם. "לא יכול להיות... צוות אקווה... הוא משקר..." ועוד כמה דברים לא ברורים. אתה רואה שמתחיל ויכוח בין השוטרים, ואחד השוטרים מרים את קולו בכעס. "נו באמת, אתם באמת מאמינים לילדון הזה? הרי ברור שהוא משקר! לא יכול להיות ש..." הוא צועק, אבל המבט הזועם של השוטר הבכיר סותם לא את הפה. עוברות כמה דקות, ואתה רואה שהשוטרים עדיין לא הגיעו להחלטה. בסופו של דבר, השוטר הבכיר עוצר את הדיון, בלי שיצאה החלטה. הוא מסתכל עליך כמה זמן, ובסוף נאנח. "אין לי מושג מה לעשות איתך. לפי מה שאתה אומר, צרה גדולה הגיעה אל המחוז שלנו. אני רוצה לא להאמין לך, אבל משהו בך גורם לי לחשוב שאתה דובר אמת. אני לא יודע מה להחליט." הוא אומר ביאוש. "אני חושב שאני אשאיר את ההחלטה לאנשים בכירים ממני. עד אז, אתה בא איתנו לכלא." הוא אומר בהחלטיות, אבל מחכה לראות מה התגובה שלך.
[QUOTE=מונקי;1424573]"אתה ממש אוהב את הזיזאגונים האלה הא צ'ימצ'אר?" אני שואל אותו בצחוק "אז אולי נילכוד אחד" אני שואל אותו ברצינות ואז אומר "זיגזגון שלום אתה הייתה רוצה להצתרף למסע שלי?" לאחד מזיגזגון שצ'ימצ'אר שיחק בזנבם.[/QUOTE]
אתה מתקרב אל אחד הזיגזאגונים, אבל אז אתה שומע צרחה מכיוונו של צ'ימצ'אר.
אתה רץ לשם, ורואה שאחד הזיגזאגונים, שכנראה לא נהנה מההתעניינות של צ'ימצ'אר בזנב שלו, התקיף את צ'ימצ'אר. ברגע שהתחיל הקרב, כל הזיגזאגונים האחרים התרחקו. צ'ימצ'אר לא נראה פגוע במיוחד, אבל הוא כועס על הזיגזאגון שהתקיף אותו.
[QUOTE=Anime;1424591]
שיטטט אני כזאת מפגרת לטיירוג יש חולשה כפולה למעופף למה לא לכדתי מעופף?!
--------------------------------------------------------
טיירוג, התחזות." ([URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Fake_Out_(move)"]Fake Out[/URL]) מארטין אומר ונראה רגוע לגמרי. טיירוג רץ אל איווי לפני שהוא מספיק להשתמש בצרחה, מוחא כפיים ממש לפני הפרצוף של איווי, ומעיף אותו. איווי מנסה להתקיף, אבל נראה מפוחד מדי. "התחזות זאת מתקפה שגורמת לפוקימון של היריב להירתע. לרוע המזל, אם משתמשים בה פעמיים ברצף היא לא נותנת את אותו אפקט."מארטין מסביר לך ברוגע. "ועכשיו, התקלה!" טיירוג, רץ במהירות לכיוון איווי, שעוד לא התאושש לגמרי מההתחזות, ועומד להשתמש בהתקלה שנראית עוצמתית במיוחד.
[QUOTE=the rock;1424595]אני רץ למזוודה ובשיא המהירות אני תופס את הפוכדור "צא" אני מוסיף בקול שמח.[/QUOTE]
מהפוקדור יוצא פוקימון קטן וירוק עם עלה על הראש ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/387.gif[/img]). "לפוקימון הזה קוראים טארטוויג! המתקפות שהוא יודע הם התקלה, נסיגה ועלי תער!" בינתיים, הפוקימון מתחיל להתקיף את טארטוויג ומתחיל לרוץ לעברו. הפרופסור מתחיל להירגע ברגע שהפוקימון התרחק ממנו וצועק אליך "הוא עומד להשתמש על טארטוויג בהתקלה, תעשה משהו לפני שהוא יפגע בטארטוויג!"
-
[QUOTE=Gallade123;1424898]
מהפוקדור יוצא פוקימון קטן וירוק עם עלה על הראש ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/387.gif[/img]). "לפוקימון הזה קוראים טארטוויג! המתקפות שהוא יודע הם התקלה, נסיגה ועלי תער!" בינתיים, הפוקימון מתחיל להתקיף את טארטוויג ומתחיל לרוץ לעברו. הפרופסור מתחיל להירגע ברגע שהפוקימון התרחק ממנו וצועק אליך "הוא עומד להשתמש על טארטוויג בהתקלה, תעשה משהו לפני שהוא יפגע בטארטוויג!"[/QUOTE]
"טארטוויג עכשיו תזוז הצידה ואז תתקיל אותו בשילוב עלי טער" אני אומר במהירות.
-
אתה מתקרב אל אחד הזיגזאגונים, אבל אז אתה שומע צרחה מכיוונו של צ'ימצ'אר.
אתה רץ לשם, ורואה שאחד הזיגזאגונים, שכנראה לא נהנה מההתעניינות של צ'ימצ'אר בזנב שלו, התקיף את צ'ימצ'אר. ברגע שהתחיל הקרב, כל הזיגזאגונים האחרים התרחקו. צ'ימצ'אר לא נראה פגוע במיוחד, אבל הוא כועס על הזיגזאגון שהתקיף אותו.
[/QUOTE]
"צ'ימצ'אר תירגע אני יודע שהוא פגע בך אבל זו לא אשמתו אתה הצקתה לו, אבל אם אתה כל כך להוט להחיזר לו אז בו נתחיל בקרב" אני אומר לכיוון צ'ימצ'אר בהתלהבות "צ'ימצ'אר תשתמש בשריטה!"
-
גיבל משתמש במתקפת חול לתוך הפה של היפופוטאס, מה שגורם לו להיחנק ולאבד את הריכוז. גיבל משתחרר מקבר החול, ומשתמש בזעם דרקון לתוך הפה של היפופוטאס. היפופוטאס עף אחורה, ונופל על הרצפה. "היפופוטאס!", המאמן צועק ביאוש, אבל פתאום נראה כי הוא קיבל החלטה. "היפופוטאס, תשתמש במנוחה!" הוא צועק, ולהפתעתך היפופוטאס נרדם. המאמן רואה שאתה לא מבין למה הוא השתמש במתקפה הזאת, והוא מסביר לך "מנוחה היא מתקפה שגורמת לפוקימון שלך להירדם, אבל מרפא אותו. כדאי לך לנצל את כל הזמן שבו ההיפופוטאס שלי ישן, כי כשהוא יתעורר, הוא יהיה בריא ומוכן לנצח את הגיבל שלך!" הוא אומר בביטחון.
----------------------
"אם ככה אז בוא נביס אותו לפני שיתעורר" אני אומר לגיל בחיוך "תפוס את היפופוטאס בעזרת פיך והשלך אותו באוויר! לאחר מכן שלח לעברו זעם דרקון בעודו באוויר!" אני פוקד על גיבל.
-
[QUOTE=Gallade123;1421447]רשום.
ההתחלה לכולם: אתם קמים מוקדם בבוקר בבוקר בהתרגשות, לקראת הקבלה של הפוקימון הראשון שלכם. אתם שוטפים פנים, מצחצחים שיניים, אוכלים ארוחת בוקר מהירה ויוצאים מהבית לעבר המעבדה של פרופסור בירץ'. כשאתם מגיעים, אתם מתחילים לדפוק בדלת, כשאתם מגלים שאף אחד לא עונה, אתם נכנסים למעבדה בשקט ובזהירות, מוכנים לקראת כל צרה שעלולה לבוא. אתם מגלים שאין אף אחד במעבדה, אבל על אחד השולחנות מונח פתק: "_____ היקר, אם מצאת את הפתק הזה, זה אומר שהגעת לפני הזמן ואני עדיין חוקר פוקימונים במערת הירח. תבוא לשם כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלך." אתה יוצא בהתרגשות מתוך המעבדה ומתחיל לרוץ אל המערה. כשאתה נכנס אליה אתה שומע מישהו צועק "הצילו!" באימה. אתה רץ אל מקור הקול, ומגלה את הפרופסור שמותקף ע"י פוקימון קטן וחום ( [img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/263.gif[/img]). אתה די נדהם מזה שהפרופסור מפחד מפוקימון קטן כזה, אבל הפרופסור נראה מבועת לגמרי. "תפתח את המזוודה שלי! יש שם פוקדור שבתוכו נמצא הפוקימון ההתחלתי שלך! מהר!" הוא צועק אליך באימה.
אני רץ למקור הצעקה ורואה את הפרופסור מבוהל ובראש אני חושב לי מה הוא מפחד מפוקימון כל כך קטן ומחפש את הפוכדור
(סליחה שלא הייתי בסדר אני חדש בזה אני לא ממש יודע איך לשחק)
-
חחח לא סתם שמתי פארק עם פוקימונים מעופפים בעיר עם מכון לחימה.
אבל לא נורא, זה לא אומר שתפסידי:wink:
--------------------------------------------------------
טיירוג, התחזות." ([URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Fake_Out_(move)"]Fake Out[/URL]) מארטין אומר ונראה רגוע לגמרי. טיירוג רץ אל איווי לפני שהוא מספיק להשתמש בצרחה, מוחא כפיים ממש לפני הפרצוף של איווי, ומעיף אותו. איווי מנסה להתקיף, אבל נראה מפוחד מדי. "התחזות זאת מתקפה שגורמת לפוקימון של היריב להירתע. לרוע המזל, אם משתמשים בה פעמיים ברצף היא לא נותנת את אותו אפקט."מארטין מסביר לך ברוגע. "ועכשיו, התקלה!" טיירוג, רץ במהירות לכיוון איווי, שעוד לא התאושש לגמרי מההתחזות, ועומד להשתמש בהתקלה שנראית עוצמתית במיוחד.
''איווי חמוד! אתה יכול להתחמק מזה תזכור את האימונים שלנו!'' אומר לאיווי בעידוד ותקווה, לאחר מכן אומר ''איווי עכשיו התקלה על טיירוג בכל הכח!'' אצעק בקול, 'מעניין עם יש לו עוד פוקימונים, ועם כן האם איווי לבדו יספיק?' אחשוב במוחי בחשש ואביט בחיוך בכל הפוקימונים שלי כשאומר להם לצפות בקרב
-
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="5"]המ''ת הוקפא עקב בקשת השה''מ עד להודעה חדשה[/SIZE][/COLOR]
-
-
[QUOTE=the rock;1424904]"טארטוויג עכשיו תזוז הצידה ואז תתקיל אותו בשילוב עלי טער" אני אומר במהירות.[/QUOTE]
טארטוויג מתחמק מזיגזאגון ברגע האחרון, ומשתמש בהתקלה ועלי תער. זיגזאגון מצליח להתחמק מכמה עלי תער, אבל ההתקלה פוגעת בו בכל הכוח. זיגזאגון עף אחורה ומתעלף.
"עבודה מצוינת." אתה מסתובב אל מקור הקול ורואה את הפרופסור מחייך אליך. "אתה וטארטוויג נראים לי כמו צוות מדהים. אני מצטער על עניין הזיגזאגון הזה, אני חושב שארוחת הבוקר שלי היא מה שמשך אותו אליי." הוא אומר ומוציא מהתיק סנדוויץ''. "טוב, הגיע הזמן ללכת למעבדה. אני ייתן לך כמה חפצים שיעזרו לך בהמשך הדרך."
"זה פוקדור." הוא אומר ומצביע על כדור בצבע לבן וכתום ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/9/93/Bag_Pok%C3%A9_Ball_Sprite.png[/IMG]). "זה המכשיר שאיתו תופסים את הפוקימונים" הוא מסביר ונותן לך חמש פוקדורים מהשולחן שלו. "ולחפץ הזה קוראים פוקידע" הוא אומר לך ומצביע על מכשיר אדום שנראה משוכלל ([IMG]http://up353.siz.co.il/up1/tmizamdgz5mm.png[/IMG]). "המכשיר הזה הוא בעצם האנציקלופדיה של הפוקימונים. הוא ייתן לך מידע על כל פוקימון שתפגוש." הוא אומר ונותן לך אחד. "והכי חשוב, הפוקדור של גיבל." הפרופסור אומר ומביא לך את הפוקדור שלו. "ועכשיו, אחרי כל ההכנות, אני חושב שאתה יכול להתתחיל את המסע שלך." הוא אומר ופותח בשבילך את הדלת.
[QUOTE=מונקי;1424914]"צ'ימצ'אר תירגע אני יודע שהוא פגע בך אבל זו לא אשמתו אתה הצקתה לו, אבל אם אתה כל כך להוט להחיזר לו אז בו נתחיל בקרב" אני אומר לכיוון צ'ימצ'אר בהתלהבות "צ'ימצ'אר תשתמש בשריטה!"[/QUOTE]
צ'ימצ'אר שורט את זיגזאגון בחוזקה, אבל זיגזאגון ממשיך לעמוד ונראה בסדר גמור, הוא משתמש בצרחה על צ'ימצ'אר, וצ'מצ'אר המפוחד בורח אל מאחורי הגב שלך. זיגזאגון מתחיל להירגע ומסתכל על חבריו בגאווה, כאילו שהוא הביס את צ'ימצ'אר ולא סתם הפחיד אותו. פתאום צ'ימצ'אר הנעלב קופץ על הגב של זיגזאגון ומשתמש בגחלת על הראש שלו בלי להפסיק. זיגזאגון צורח, ומתחיל לרוץ במעגלים סביב עצמו. פתאום אתה שם לב שהגחלת פגעה בדשא, והתחילה לשרוף אותו. האש מגיעה אל אחד העצים, ושריפה מתחילה להתפשט. הזיגזאגונים מתחילים לברוח בפאניקה, אבל האש חוסמת את הדרך.
[QUOTE=Sheldon Cooper;1424917]
"אם ככה אז בוא נביס אותו לפני שיתעורר" אני אומר לגיל בחיוך "תפוס את היפופוטאס בעזרת פיך והשלך אותו באוויר! לאחר מכן שלח לעברו זעם דרקון בעודו באוויר!" אני פוקד על גיבל.[/QUOTE]
גיבל מעיף את היפופוטאס לאוויר, ופוגע בו בזעם דרקון בדיוק כמו שביקשת. היפופטאס ממשיך לישון. "קדימה היפופוטאס, תתעורר!" אתה שומע את המאמן צועק בהתלהבות. היפופוטאס מתחיל לזוז קצת מתוך שינה, ואתה מבין שלא נשאר לך עוד הרבה זמן עד שהיפופוטאס יתעורר
[QUOTE=Anime;1424979]
''איווי חמוד! אתה יכול להתחמק מזה תזכור את האימונים שלנו!'' אומר לאיווי בעידוד ותקווה, לאחר מכן אומר ''איווי עכשיו התקלה על טיירוג בכל הכח!'' אצעק בקול, 'מעניין עם יש לו עוד פוקימונים, ועם כן האם איווי לבדו יספיק?' אחשוב במוחי בחשש ואביט בחיוך בכל הפוקימונים שלי כשאומר להם לצפות בקרב[/QUOTE]
איווי קופץ מעל טיירוג, ומתקיל את טיירוג על הראש. "אז הצלחת לגרום לפוקימון שלך להתאושש מההתחזות. הממ... אני חושב שאני יתחיל להיות קצת יותר רציני." מארטין אומר בחיוך. "טיירוג, תשתמש בשבירת אבנים!" מארטין אומר. היד של טיירוג מתחילה לזהור, והוא הולך באיטיות אל איווי, תשוש אחרי ההתקלה העוצמתית שלו.
-
[QUOTE=Gallade123;1426021]טארטוויג מתחמק מזיגזאגון ברגע האחרון, ומשתמש בהתקלה ועלי תער. זיגזאגון מצליח להתחמק מכמה עלי תער, אבל ההתקלה פוגעת בו בכל הכוח. זיגזאגון עף אחורה ומתעלף.
"עבודה מצוינת." אתה מסתובב אל מקור הקול ורואה את הפרופסור מחייך אליך. "אתה וטארטוויג נראים לי כמו צוות מדהים. אני מצטער על עניין הזיגזאגון הזה, אני חושב שארוחת הבוקר שלי היא מה שמשך אותו אליי." הוא אומר ומוציא מהתיק סנדוויץ''. "טוב, הגיע הזמן ללכת למעבדה. אני ייתן לך כמה חפצים שיעזרו לך בהמשך הדרך."
"זה פוקדור." הוא אומר ומצביע על כדור בצבע לבן וכתום ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/9/93/Bag_Pok%C3%A9_Ball_Sprite.png[/IMG]). "זה המכשיר שאיתו תופסים את הפוקימונים" הוא מסביר ונותן לך חמש פוקדורים מהשולחן שלו. "ולחפץ הזה קוראים פוקידע" הוא אומר לך ומצביע על מכשיר אדום שנראה משוכלל ([IMG]http://up353.siz.co.il/up1/tmizamdgz5mm.png[/IMG]). "המכשיר הזה הוא בעצם האנציקלופדיה של הפוקימונים. הוא ייתן לך מידע על כל פוקימון שתפגוש." הוא אומר ונותן לך אחד. "והכי חשוב, הפוקדור של גיבל." הפרופסור אומר ומביא לך את הפוקדור שלו. "ועכשיו, אחרי כל ההכנות, אני חושב שאתה יכול להתתחיל את המסע שלך." הוא אומר ופותח בשבילך את הדלת.
[/QUOTE]
גיבל?
--------------
"אוקיי...בוא נצא למסע." אני אומר בהתרגשות ויוצא מהמעבדה והעיר.
-
אתה מתחיל לתאר את המקרה שקרה במוזיאון. אתה מתחיל לתאר את זוג הסוכנים שהיו כאן, ואחד השוטרים שואל "זוג סוכנים לבושים כחול? אבל זה נשמע בדיוק כמו..." הוא מתחיל לדבר, אבל השוטר הבכיר משתיק אותו. אתה ממשיך לתאר את כל מה שקרה, ואתה רואה שההשפעה של דבריך על השוטרים משתנה משוטר לשוטר. כמה מהם נראים המומים, כמה נראים מפוחדים, אבל ההבעה של רובם היא זלזול, ואתה מבין שהם לא מאמינים לך. רק ההבעה של השוטר הבכיר נותרת אדישה. אתה מסיים לספר על הפריצה, והשוטר הבכיר לוקח כמה שוטרים לצד ושואל אותם מה דעתם. אתה מצליח לשמוע רק כמה מילים שחוזרים על עצמם. "לא יכול להיות... צוות אקווה... הוא משקר..." ועוד כמה דברים לא ברורים. אתה רואה שמתחיל ויכוח בין השוטרים, ואחד השוטרים מרים את קולו בכעס. "נו באמת, אתם באמת מאמינים לילדון הזה? הרי ברור שהוא משקר! לא יכול להיות ש..." הוא צועק, אבל המבט הזועם של השוטר הבכיר סותם לא את הפה. עוברות כמה דקות, ואתה רואה שהשוטרים עדיין לא הגיעו להחלטה. בסופו של דבר, השוטר הבכיר עוצר את הדיון, בלי שיצאה החלטה. הוא מסתכל עליך כמה זמן, ובסוף נאנח. "אין לי מושג מה לעשות איתך. לפי מה שאתה אומר, צרה גדולה הגיעה אל המחוז שלנו. אני רוצה לא להאמין לך, אבל משהו בך גורם לי לחשוב שאתה דובר אמת. אני לא יודע מה להחליט." הוא אומר ביאוש. "אני חושב שאני אשאיר את ההחלטה לאנשים בכירים ממני. עד אז, אתה בא איתנו לכלא." הוא אומר בהחלטיות, אבל מחכה לראות מה התגובה שלך.
[/QUOTE]
"לאאאא! אתה לא יכול לעשות לי את זה!" אצעק עליו ואירטע לאחור. "אני לא יכול להיכנס לכלא!, הסיפור הזה לא קשור אליי ורק רציתי לעזור!" אומר ואסתובב. "וחוץ מזה אתה לא יכול לזרוק אנשים לכלא מבלי שום הוכחות!" אוסיף. "תנסה למצוא איזו מצלמה שנותרה, או משהו" אומר וארוץ במהירות מן המוזיאון ההרוס.
-
[QUOTE=Gallade123;1426021]
צ'ימצ'אר שורט את זיגזאגון בחוזקה, אבל זיגזאגון ממשיך לעמוד ונראה בסדר גמור, הוא משתמש בצרחה על צ'ימצ'אר, וצ'מצ'אר המפוחד בורח אל מאחורי הגב שלך. זיגזאגון מתחיל להירגע ומסתכל על חבריו בגאווה, כאילו שהוא הביס את צ'ימצ'אר ולא סתם הפחיד אותו. פתאום צ'ימצ'אר הנעלב קופץ על הגב של זיגזאגון ומשתמש בגחלת על הראש שלו בלי להפסיק. זיגזאגון צורח, ומתחיל לרוץ במעגלים סביב עצמו. פתאום אתה שם לב שהגחלת פגעה בדשא, והתחילה לשרוף אותו. האש מגיעה אל אחד העצים, ושריפה מתחילה להתפשט. הזיגזאגונים מתחילים לברוח בפאניקה, אבל האש חוסמת את הדרך.
[/QUOTE]
'זה לא טוב מה אאני יעשה' אני חושב בעודי מנסה לגבש אסטרטגיה ולבסוף עולה בי רעיון, "צ'ימצ'אר תשתמש בשריטה על האדמה ותנסה לחנוק את האש בעזרת חול" אני אומר לצ'מצ'אר בעודי חופר גם כן באדמה בכדי לחנוק את האש ואז הבקש את עזרתו של זיגזאגון במידה והוא יכול לעזור.
-
[QUOTE=Gallade123;1426021]
גיבל מעיף את היפופוטאס לאוויר, ופוגע בו בזעם דרקון בדיוק כמו שביקשת. היפופטאס ממשיך לישון. "קדימה היפופוטאס, תתעורר!" אתה שומע את המאמן צועק בהתלהבות. היפופוטאס מתחיל לזוז קצת מתוך שינה, ואתה מבין שלא נשאר לך עוד הרבה זמן עד שהיפופוטאס יתעורר
/QUOTE]
"אוקיי גיבל, תפוס מהר את היפופוטאס והשלך אותו אל תוך הבור שבזירה, ואז קפוץ באוויר ותצלול לעבר הבור תוך כדי סיבוב, כנס פנימה ובזמן שתיכנס תן לו זעם דרקון בכל הכוח!" אני מצווה עליו 'נקווה שזה יעבוד..' אני מתפלל בליבי.
-
[QUOTE=the rock;1426025]גיבל?
--------------
"אוקיי...בוא נצא למסע." אני אומר בהתרגשות ויוצא מהמעבדה והעיר.[/QUOTE]
טעות שלי:sorry:
----------------------
אתה יוצא בהתרגשות מהמעבדה ומתחיל את דרכך לעבר העיר הראשונה.
אתה הולך בדרך, נהנה מהשקט ומהרוגע. פתאום אתה מבחין בחבורה של זיגזאגונים, כמו שנראים בדיוק כמו האחד שתקף את הפרופסור ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/263.gif[/img]). אתה מבחין גם בכמה פוקימונים חומים עם עיניים אדומות ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/504.gif[/img]) שמסתכלים עלייך בחשדנות. מאחוריהם את רואה חבורה של פוקימונים לבנים עם ראש ירוק וקרן אדומה על הראש ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/280.gif[/img]) שמסתכלים עלייך בפחד.
ציטוט:
[QUOTE=EZ-Style;1426037]"לאאאא! אתה לא יכול לעשות לי את זה!" אצעק עליו ואירטע לאחור. "אני לא יכול להיכנס לכלא!, הסיפור הזה לא קשור אליי ורק רציתי לעזור!" אומר ואסתובב. "וחוץ מזה אתה לא יכול לזרוק אנשים לכלא מבלי שום הוכחות!" אוסיף. "תנסה למצוא איזו מצלמה שנותרה, או משהו" אומר וארוץ במהירות מן המוזיאון ההרוס.[/QUOTE]
"תתפסו אותו!" אתה שומע את השוטר צועק, ומיד אחר כך מרגיש שלושה שוטרים שמתנפלים עליך בפראות ומחזירים אותך אל השוטר הבכיר. "תקשיב, בחיים לא הייתי לוקח איש חף מפשע אל הכלא סתם ככה." הוא אומר בקול יותר רך. "פשוט אין לי בררה. תאמין לי שכבר בדקנו את כל המצלמות, וכולם הרוסות. אם אתה משקר, אז זה ברור שאתה צריך ללכת לכלא. אבל גם אם אתה דובר אמת, אנחנו צריכים לבדוק כל פרט מהעדות שלך. תאמין לי, בית כלא זה לא מה שאתה חושב שזה. החדר שלך לא שונה מחדרים אחרים שיש במרכז פוקימונים, יש לנו מרפאה, טלוויזיות ואפילו מגרש אימונים לפוקימונים. אתה לא עומד להישאר שם הרבה זמן, ואם יש לך בעיה, אני מבטיח לך שאתה יכול לדבר איתי. אז עכשיו, באיזה דרך אתה רוצה שנביא אותך לכלא? בדרך הקלה או בדרך הקשה?" השוטר שואל.
[QUOTE=מונקי;1426041]'זה לא טוב מה אאני יעשה' אני חושב בעודי מנסה לגבש אסטרטגיה ולבסוף עולה בי רעיון, "צ'ימצ'אר תשתמש בשריטה על האדמה ותנסה לחנוק את האש בעזרת חול" אני אומר לצ'מצ'אר בעודי חופר גם כן באדמה בכדי לחנוק את האש ואז הבקש את עזרתו של זיגזאגון במידה והוא יכול לעזור.[/QUOTE]
צ'ימצ'אר מתחיל להשתמש בשריטה על האדמה כמו שאמרת לו, אבל הוא לא מצליח כל כך לחנוק את האש. אתה מבקש מזיגזאגון עזרה, והוא מסתכל עליך ומתחיל לחפור בורות שחונקים את האש. צ'ימצ'אר מסתכל עליו ומתחיל לחקות את זיגזאגון, ולחפור בורות בעצמו. צ'ימצ'אר למד חפירה! זיגזאגון וצ'ימצ'אר עובדים ביחד ביעילות כדי לחנוק את האש, והם עושים עבודה מצוינת. אחרי כמה דקות האש כבת. צ'ימצ'אר וזיגזאגון כבר לא נראים כועסים אחד על השני, וזיגזאגון נראה הרבה יותר מפויס. הוא וצ'ימצ'אר מתחילים לשחק, ואתה מבין שאחרי האירוע הם נהיו חברים.
[QUOTE=Sheldon Cooper;1426061][QUOTE=Gallade123;1426021]
"אוקיי גיבל, תפוס מהר את היפופוטאס והשלך אותו אל תוך הבור שבזירה, ואז קפוץ באוויר ותצלול לעבר הבור תוך כדי סיבוב, כנס פנימה ובזמן שתיכנס תן לו זעם דרקון בכל הכוח!" אני מצווה עליו 'נקווה שזה יעבוד..' אני מתפלל בליבי.[/QUOTE]
גיבל זורק את היפופוטאס אל הבור שבזירה, ונכנס אל הבור מיד אחריו. עוברים כמה שניות, ואז פתאום אתה שומע בום אדיר, ואור סגול יוצא מהבור. עובר כמה זמן, ואז אתה רואה את היפופוטאס מועף מהבור, מעולף, ואת גיבל יוצא מיד אחריו. "מה?! איך יכול להיות שניצחו אותי?! אני בלתי מנוצח! אני המאמן הכי חזק פה!" המאמן צועק אליך. "טוב, אני מניח שאין לי ברירה אלא לתת לך את המתנה של הפרופסור. קח אותה." הוא אומר וזורק אליך פוקדור כחול ומוזר ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/c/ca/Bag_Great_Ball_Sprite.png[/IMG]) "זה גרייט בול. הוא פועל בדיוק כמו פוקדור רגיל, רק עם יותר סיכויים לתפוס את הפוקימון. דרך אגב, לי קוראים סקאי, ואני עומד להיות היריב שלך. ובפעם הבאה שאני יפגוש אותך, אתה לא תנצח אותי." הוא אומר והולך לדרכו.
-
[QUOTE=Gallade123;1426095]
צ'ימצ'אר מתחיל להשתמש בשריטה על האדמה כמו שאמרת לו, אבל הוא לא מצליח כל כך לחנוק את האש. אתה מבקש מזיגזאגון עזרה, והוא מסתכל עליך ומתחיל לחפור בורות שחונקים את האש. צ'ימצ'אר מסתכל עליו ומתחיל לחקות את זיגזאגון, ולחפור בורות בעצמו. צ'ימצ'אר למד חפירה! זיגזאגון וצ'ימצ'אר עובדים ביחד ביעילות כדי לחנוק את האש, והם עושים עבודה מצוינת. אחרי כמה דקות האש כבת. צ'ימצ'אר וזיגזאגון כבר לא נראים כועסים אחד על השני, וזיגזאגון נראה הרבה יותר מפויס. הוא וצ'ימצ'אר מתחילים לשחק, ואתה מבין שאחרי האירוע הם נהיו חברים.
[[/QUOTE]
"עבודה טובה שניכם, אבל צ'ימצ'אר אתה צריך להשתלט על עצמך." אני אומר לצ'ימצ'אר בעצבניות, "אבל טוב שהכל הסתדר לטובה" אני ממשיך ואומר בניסיון לפייס אותו על עצבנותי קודם.
'זה נחמד ששניהם מסתדרים יחד' אני חושב כשאני מסתכל עלהם משחקים, ואז אני ניגש לזיגזגון "אז זיגזגון אתה תרצה להצתרף עלי ועל צ'ימצ'אר למסע?" אני שואל את זיגזגון בחיוך ולוקח פוקדור בידי מחכה לתגובתו.
-
[quote=מונקי;1426096]"עבודה טובה שניכם, אבל צ'ימצ'אר אתה צריך להשתלט על עצמך." אני אומר לצ'ימצ'אר בעצבניות, "אבל טוב שהכל הסתדר לטובה" אני ממשיך ואומר בניסיון לפייס אותו על עצבנותי קודם.
'זה נחמד ששניהם מסתדרים יחד' אני חושב כשאני מסתכל עלהם משחקים, ואז אני ניגש לזיגזגון "אז זיגזגון אתה תרצה להצתרף עלי ועל צ'ימצ'אר למסע?" אני שואל את זיגזגון בחיוך ולוקח פוקדור בידי מחכה לתגובתו.[/quote]
זיגזאגון מהנהן, ואתה מבין שהוא רוצה להצטרף אליך. אתה זורק עליו פוקדור והוא נתפס. תפסת זיגזאגון!
-
[QUOTE=Gallade123;1426095]טעות שלי:sorry:
----------------------
אתה יוצא בהתרגשות מהמעבדה ומתחיל את דרכך לעבר העיר הראשונה.
אתה הולך בדרך, נהנה מהשקט ומהרוגע. פתאום אתה מבחין בחבורה של זיגזאגונים, כמו שנראים בדיוק כמו האחד שתקף את הפרופסור ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/263.gif[/img]). אתה מבחין גם בכמה פוקימונים חומים עם עיניים אדומות ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/504.gif[/img]) שמסתכלים עלייך בחשדנות. מאחוריהם את רואה חבורה של פוקימונים לבנים עם ראש ירוק וקרן אדומה על הראש ([img]http://media.pldh.net/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/280.gif[/img]) שמסתכלים עלייך בפחד.
[/QUOTE]
"אוקיי...אנ דן דינו...עכשיו צא טרטוויג עלי טער על אחד מהירוקים עם הראש ביצה" אני אומר במהירות שלא יתחמק.
-
[QUOTE=Gallade123;1426095]
"תתפסו אותו!" אתה שומע את השוטר צועק, ומיד אחר כך מרגיש שלושה שוטרים שמתנפלים עליך בפראות ומחזירים אותך אל השוטר הבכיר. "תקשיב, בחיים לא הייתי לוקח איש חף מפשע אל הכלא סתם ככה." הוא אומר בקול יותר רך. "פשוט אין לי בררה. תאמין לי שכבר בדקנו את כל המצלמות, וכולם הרוסות. אם אתה משקר, אז זה ברור שאתה צריך ללכת לכלא. אבל גם אם אתה דובר אמת, אנחנו צריכים לבדוק כל פרט מהעדות שלך. תאמין לי, בית כלא זה לא מה שאתה חושב שזה. החדר שלך לא שונה מחדרים אחרים שיש במרכז פוקימונים, יש לנו מרפאה, טלוויזיות ואפילו מגרש אימונים לפוקימונים. אתה לא עומד להישאר שם הרבה זמן, ואם יש לך בעיה, אני מבטיח לך שאתה יכול לדבר איתי. אז עכשיו, באיזה דרך אתה רוצה שנביא אותך לכלא? בדרך הקלה או בדרך הקשה?" השוטר שואל.
[/QUOTE]
"אם אתה אומר את זה ככה אז... בסדר" אומר ואתפנה אליהם.