-
[b]בראיין גולדמן[/b]
אתה מוצא עץ דקל די נמוך יחסית ונראה שגדלים עליו קוקוסים רבים ונראים בשלים. בזכות הכוח החדש שלך שנגלה לך לא מזמן, אתה מצליח לנער את עץ הדקל ובכך מפיל מספר קוקוסים.
הצלחת לפצח קוקוס אחד ואתה נהנה מן החלב המתוק שבו. נראה שהויטמין לא עד כדי כך נורא, אתה מתחיל להנות מן הכוח החדש שלך. יש לך עוד מספר קוקוסים שתוכל לשתות מן החלב שלהם או לשמור אותם עד שתרגיש רעב/חלש.
מה תעשה? תמשיך לנוח בנווה המדבר שאתה נמצא בו? או שתתחיל להתקדם קדימה...אל לב המדבר?
[b]מייקל דמיאן הוקינס[/b]
אתה מחליט להמשיך להתקדם אל היער שדיבר עליו החוקר ולא להכנע לאקלים של המדבר האינסופי.
השעה 4:05 לפנות בוקר. השמש מתחילה לבקוע במעלי השמים של המדבר.
היער עדיין לא נראה באופק. נראה שיש לך דרך ארוכה.
אתה ממשיך להתקדם וכעבור מספר דקות של הליכה, נראים עצי דקל רבים באופק. האם זהו היער? כדאי לך להתקדם אל עצי הדקל שנראים לך באופק.
[b]טורי ג'ונס[/b]
לא נשמעים רשרושים או כל סימנים אחרים בקופסא. את מכניסה אותה לכיס מכנסך ונשכבת על החול של המדבר ומנסה להרדם ולנוח לקראת המסע הארוך שמצפה לך מחר.
...?!?...
את מתעוררת ומבחינה בנחש קוברה שחור שזוחל באיטיות על בטנך.
[b]דניאל הארדקור[/b]
"דני. אני אזכור את זה" אומרת סטאר ומחייכת.
"כן, תעלה מהר. אנחנו יוצאים לדרך!" אמרה סטאר.
אתה עולה או שמסרב? *זה חשוב. זה יבנה לך את העלילה מעכשיו!*
-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Feb 22 2009, 08:27 PM
[b] [b]בראיין גולדמן[/b]
אתה מוצא עץ דקל די נמוך יחסית ונראה שגדלים עליו קוקוסים רבים ונראים בשלים. בזכות הכוח החדש שלך שנגלה לך לא מזמן, אתה מצליח לנער את עץ הדקל ובכך מפיל מספר קוקוסים.
הצלחת לפצח קוקוס אחד ואתה נהנה מן החלב המתוק שבו. נראה שהויטמין לא עד כדי כך נורא, אתה מתחיל להנות מן הכוח החדש שלך. יש לך עוד מספר קוקוסים שתוכל לשתות מן החלב שלהם או לשמור אותם עד שתרגיש רעב/חלש.
מה תעשה? תמשיך לנוח בנווה המדבר שאתה נמצא בו? או שתתחיל להתקדם קדימה...אל לב המדבר? [/b][/quote]
אקח את הקוקוסים ואלח לישון מתחת לצל עצי הדקל.
-
[b] [b]טורי ג'ונס[/b]
לא נשמעים רשרושים או כל סימנים אחרים בקופסא. את מכניסה אותה לכיס מכנסך ונשכבת על החול של המדבר ומנסה להרדם ולנוח לקראת המסע הארוך שמצפה לך מחר.
...?!?...
את מתעוררת ומבחינה בנחש קוברה שחור שזוחל באיטיות על בטנך. [/b][/quote]
יפי יאי.
איזה מזל שאני מבינה בנחשים =___=
--------------------
'יופי.' אני אומרת לעצמי. 'נחשי קוברה, דווקא הנחש הזה. דווקא הנחש שלמרות שהוא עיוור, רואה ראייה טרמית (רואה באדום מה שחם, כחול מה שקר, וככה יודע מה לנשוך.)'
'יפי יאי'. אני ממשיכה 'במילא זה לא ישנה.'
"דייב!" אני צורחת, בלי להתנער. "Help me!"
-
[quote][i]Originally posted by Voodoo[/i]@Feb 22 2009, 09:57 PM
[b] [b]דניאל הארדקור[/b]
"דני. אני אזכור את זה" אומרת סטאר ומחייכת.
"כן, תעלה מהר. אנחנו יוצאים לדרך!" אמרה סטאר.
אתה עולה או שמסרב? *זה חשוב. זה יבנה לך את העלילה מעכשיו!* [/b][/quote]
"אוקי" אני משיב בחיוך ועולה אחריה על הסוס השחור שלה.
-
[b] [b]מייקל דמיאן הוקינס[/b]
אתה מחליט להמשיך להתקדם אל היער שדיבר עליו החוקר ולא להכנע לאקלים של המדבר האינסופי.
השעה 4:05 לפנות בוקר. השמש מתחילה לבקוע במעלי השמים של המדבר.
היער עדיין לא נראה באופק. נראה שיש לך דרך ארוכה.
אתה ממשיך להתקדם וכעבור מספר דקות של הליכה, נראים עצי דקל רבים באופק. האם זהו היער? כדאי לך להתקדם אל עצי הדקל שנראים לך באופק.
[/b][/quote]
' נראה כמו נווה מדבר...' אני מהרהר ומתקדם לעבר הדקלים, בוחן את הסביבה. הרי נווה מדבר הוא מתכון ידוע לשודדי דרכים. אני מנגב מעט את זיעה הרבה שלא מפסיקה לנזול ממצחי ומנסה לבלוע מעט רוק כדי להרטיב את גרוני היבש.