-
[QUOTE=Pooh;1102384][B]
[B]תומר:[/B]
מגנטון קם חזרה לרחף באוויר, והוא מיד שולח כדור חשמל חזק לעבר באנט, "תתחמק!" צועק ארתור, ומיד באנט קופץ הצידה במהירות ומצליח להתחמק מההתקפה החזקה של מגנטון, אך מגנטון לא מוותר ומשתמש במכת ברק שהפעם פוגעת בבאנט בחוזקה והוא נפגע ונופל לקרקע, "ארר..." ממלמל ארתור בכעס, "קום כבר על הרגליים! כדור צל!" מוסיף בצעקה ארתור ומיד באנט שולח כדור צל נוסף לעבר מגנטון, שני הפוקימונים כבר נראים תשושים למדי.
[B][SIZE="3"][COLOR="RoyalBlue"]עוד מעט עמוד 50! מי שיזכה לפתוח אותו (או במקרה שאני פותח אותו תגובה אחריי) יזכה בפוקימון חדש מכל סוג שיבחר (חוץ מסוג דרקון) :D[/COLOR][/SIZE][/B][/QUOTE]
[I]אני רוצה אותו [url]http://www.serebii.net/pokedex-bw/636.shtml[/url][/I]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
״מכת ברק!״ אפקוד על מגנטון, ״תשתמש לאחר מכן בכדור חשמל!״ אוסיף.
-
[quote=Pooh;1102384]
[B]קודק:[/B]
אתה מוציא את בויזל מהפוקדור שלו, ובויזל נראה נחוש וכועס למדי. מיד, אתה פוקד עליו את הוראותיך, ובויזל ישר שולח מתקפת זריזות בצורת כוכבים צהובים ומהירים לעבר בולדור. הכוכבים פוגעים בבולדור, אך לא נראה שזה מזיז לו בכלל, אך מיד גם בויזל משתמש באקדח מים שהפעם גורם לקרלוס להיבהל, "תתחמק בולדור!" צועק קרלוס, ומיד בולדור קופץ הצידה ומתחמק ביעילות מאקדח המים, אך בויזל לא מוותר ומשתמש גם בסילון אקווה מהיר שהפעם פוגע בבולדור בחוזקה ומעיף אותו לאחור. "ארר... ממלמל קרלוס בכעס, "קום כבר על הרגליים! קדימה פיצוץ אבנים!" צועק החייל, ולפתע סביב בולדור מופיע מעגל של אבנים קטנות וזוהרות בלבן, ולפני שאתה שם לב האבנים עפות במהירות ופוגעות בבויזל ומפילות אותו לקרקע, נראה שבויזל לא נפגע כל כך מההתקפה, אך מהנפילה הוא נפצע קצת.
-------------
[B][SIZE=3][COLOR=royalblue]עוד מעט עמוד 50! מי שיזכה לפתוח אותו (או במקרה שאני פותח אותו תגובה אחריי) יזכה בפוקימון חדש מכל סוג שיבחר (חוץ מסוג דרקון) :D[/COLOR][/SIZE][/B][/quote]
"אוקי! בויזל תשתמש בסילון אקווה ותסתובב סביב בולדור! תנסה לגרום סוג של מערבולת מים סביבו!,לאחר מכן תצא מהמערבולת וחכה לראות מה איתו תוך כדי שאתה שולח אליו אקדח מים! לבסוף תגמור את זה עם עוד סילון אקווה!" אומר לבויזל.
-
[COLOR="Purple"][SIZE="3"][B]בגלל שליאור חזר לפורום, הוא חוזר למשחק. עידן לא יוצא אלא שניהם יהיו.[/B][/SIZE][/COLOR]
----------
[B]עידן:[/B]
חחח האנטר הנהן בשלילה.
---
אתה מחזיר את דום לפוקדור שלו, מתעכב מעט במערה ומתכנן מה לעשות, ומיד אתה יוצא החוצה באיטיות, מוכן למארב שצוות ונום הכין לך, אך אתה מגלה שהסביבה ריקה לחלוטין. אתה יוצא אל דרך 6, דרך יפיפיה מלאה בצמחייה ואתה רואה מרחוק אפילו נהר קטן ושקט שזורם, ואתה לא רואה אף אחד, לא צוות ונום ולא אנשים, רק כמה פוקימונים פה ושם שצצים מין השיחים או על המדשאות.
[B]יואב:[/B]
בשביל מה אתה ממשיך להתעכב על המערה? אתה מבזבז זמן...
---
אתה מחליט לוותר על זיגזגון ואתה מחזיר את קלינק לפוקדור שלו. אתה מחליט לחזור שוב למערה ולהמשיך לחפש שם רמזים וסימנים.
עוברות דקות ארוכות של חיפושים במערה, ואתה מרגיש כבר מיואש לחלוטין מכך שכבר מיצית כל פינה וכל אבן במערה, כל קיר וכל גביש. אתה מתיישב על סלע שנמצא בקרבתך, מיואש לחלוטין.
[B]דור:[/B]
אתה צועק בבהלה ובמהירות לואנילייט והוא מצליח להתחמק במזל. מיד, ואנילייט מקשיב להוראותיך ושולח חנית קרח מהירה וחזקה לעבר דאסקל בשילוב עם רוח קרירה מה שמחזק עוד יותר את חנית הקרח. דאסקל המופתע נפגע מהמתקפה של ואנילייט, והוא מתרסק על הקרקע בכאב. לפתע, דאסקל משתמש במבט, אשר גורם לואנילייט לפחד מעט וזה מערער את ביטחונו.
הכוונה הייתה פוקימון חדש = פייק. תשלח לי הודעה פרטית עם הסוג שאתה רוצה (לא דרקון).
----
אתה פוקד מיד על מגנטון להשתמש במכת ברק, אך מגנטון לא פועל מהר מספיק, והוא נפגע בחוזקה מכדור הצל ונופל לקרקע בחוזקה ובכאב. למרות פצעיו, מגנטון חוזר לרחף, ומיד שולח מתקפת כדור חשמל לעבר באנט אשר גם נפגע בחוזקה רבה ומתרסק על אחד הסלעים. באנט גם חוזר על רגליו. שני הפוקימונים נראים תשושים מאוד.
[B]קודק:[/B]
אתה מורה על בויזל את המהלך האסטרטגי, ובויזל מהנהן ויוצא מיד בסילון אקווה מסביב לבולדור, "דחיפה, מהר!" צועק במהירות קרלוס, ולפני שבויזל מספיק להגיב, בולדור דוחף אותו בחוזקה עם מסת גופו הגדולה ומפיל אותו לקרקע, בויזל נפגע. למרות הפציעה, בויזל קם על רגליו שוב ושולח אקדח מים לעבר בולדור, "קדימה, הגנת ברזל!" מוסיף בצעקה קרלוס, ובולדור משתמש בהגנת ברזל חזקה ואקדח המים פוגע בו אך לא משפיע עליו כל כך. "כדאי שתנסה יותר טוב ילד!" צועק קרלוס בחוזקה ומצחקק בזלזול.
-
[QUOTE=Pooh;1103935][COLOR="Purple"][SIZE="3"][B]בגלל שליאור חזר לפורום, הוא חוזר למשחק. עידן לא יוצא אלא שניהם יהיו.[/B][/SIZE][/COLOR]
----------
בשביל מה אתה ממשיך להתעכב על המערה? אתה מבזבז זמן...
---
אתה מחליט לוותר על זיגזגון ואתה מחזיר את קלינק לפוקדור שלו. אתה מחליט לחזור שוב למערה ולהמשיך לחפש שם רמזים וסימנים.
עוברות דקות ארוכות של חיפושים במערה, ואתה מרגיש כבר מיואש לחלוטין מכך שכבר מיצית כל פינה וכל אבן במערה, כל קיר וכל גביש. אתה מתיישב על סלע שנמצא בקרבתך, מיואש לחלוטין.
[/QUOTE]
"אוקיי, זה הזמן לעבור למקום אחר." אני אומר ומשתגר לעיירה צ'ארגסטון, אונובה
-
[QUOTE=Pooh;1098510][COLOR="Purple"][B][SIZE="3"]מצטער על חוסר הפעילות. עכשיו זה קצת זמן עמוס עם בגרויות ומגנים אז אין לי כל כך הרבה זמן.[/SIZE][/B][/COLOR]
--------------
[B]ליאור:[/B]
אתה מרים את הפוקדור, מרוצה מהפוקימון החדש שתפסת לצוות. אתה ממשיך לסייר במערה, מחפש עוד רמזים לפרופסור קולינס או צוות ונום. לאחר כמה דקות של חיפושים, אתה כבר מתחיל להרגיש מיואש מכיוון שאתה לא מצליח למצוא כלום, כשלפתע אתה שומע רחש מוזר מאחורי אחד הסלעים אשר נמצאים לא רחוק ממך במערה.
[[/QUOTE]
אני חושב לעצמי'מענין מי זה מאוחרי האבנים האלו?.טוב אני אלך לבדוק יש סיכוי שזה הפרופסור הזה'.אני ניגש בזהירות רבה אל האבנים וכשאני קרוב לאבנים אני אבוד מי עושה את הרעש המוזר ששמעתי מקודם
-
[quote]תומר:
הכוונה הייתה פוקימון חדש = פייק. תשלח לי הודעה פרטית עם הסוג שאתה רוצה (לא דרקון).
----
אתה פוקד מיד על מגנטון להשתמש במכת ברק, אך מגנטון לא פועל מהר מספיק, והוא נפגע בחוזקה מכדור הצל ונופל לקרקע בחוזקה ובכאב. למרות פצעיו, מגנטון חוזר לרחף, ומיד שולח מתקפת כדור חשמל לעבר באנט אשר גם נפגע בחוזקה רבה ומתרסק על אחד הסלעים. באנט גם חוזר על רגליו. שני הפוקימונים נראים תשושים מאוד.[/quote]
"אתה חייב לפגוע בו! תשתמש בנעילה על באנט ואז תשלח מכת ברק בכול הכוח שנשאר לך!" אפקוד על מגנטון בחשש.
-
[QUOTE=Pooh;1103935][COLOR="Purple"][SIZE="3"][B]בגלל שליאור חזר לפורום, הוא חוזר למשחק. עידן לא יוצא אלא שניהם יהיו.[/B][/SIZE][/COLOR]
----------
חחח האנטר הנהן בשלילה.
---
אתה מחזיר את דום לפוקדור שלו, מתעכב מעט במערה ומתכנן מה לעשות, ומיד אתה יוצא החוצה באיטיות, מוכן למארב שצוות ונום הכין לך, אך אתה מגלה שהסביבה ריקה לחלוטין. אתה יוצא אל דרך 6, דרך יפיפיה מלאה בצמחייה ואתה רואה מרחוק אפילו נהר קטן ושקט שזורם, ואתה לא רואה אף אחד, לא צוות ונום ולא אנשים, רק כמה פוקימונים פה ושם שצצים מין השיחים או על המדשאות.
[/QUOTE]
[I]לא נכון שקרן אתה ערכת.
סתם, בסדר, טעיתי, KILL ME.[/I]
-----
"איפה לעזאזל הפרופסור הזה?!" אני צועק לאוויר "איפה האתגר כאן?!" ממשיך בזעם.
"השתיקה כאן מחשידה." אני אומר לעצמי, מחפש אחר כל קצה חוט אפשרי, בוחן את האיזור בו אני נמצא.
"הם חייבים להיות בקרבת מקום..." אני מסנן מפי, מתעצבן. "אם לא אמצא כלום, אשתגר חזרה..." ממשיך.
-
אין דבר כזה עיירת צ'ארג'סטון באונובה... בעמוד הראשי יש קישור בלוגו למשימה, תראה שם איזה ערים מופיעות.
אתה מתחיל ללכת בצעדים איטיים, מעט חושש, לכיוון הסלעים ששמעת מהם רחש. לאחר כמה שניות של הליכה איטית ובטוחה, אתה מגיע לסלעים. אתה מביט מאחוריהם, מנסה לבדוק מהו מקור הרחש, ואתה לא רואה כלום. אתה מביט ימינה ושמאלה, מרגיש שמשהו פה מוזר, מכיוון שלא ראית כלום למרות הרחש הקל. לפתע, אתה רואה מולך מאמן שמחזיק בידו פוקדור, [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/bc/Spr_BW_Hiker.png[/IMG], "סליחה? אתה רוצה אולי קרב פוקימונים מולי?" הוא שואל בנימוס ובחיוך קטן.
מגנטון משתמש בנעילה על באנט, מה שממקד אותו מאוד, ואז הוא מהנהן להוראותיך, ושולח מכת ברק חזקה בכל כוחו הנותר לעבר באנט, "קדימה באנט! אל תכנע! כדור צל בכל הכוח על מגנטון הזה!" צועק בחוזקה ארתור הכועס. מגנטון שולח מכת ברק חזקה ובאנט שולח כדור צל אימתני. שתי המתקפות נפגשות באמצע, ונוצר פיצוץ חזק ומלא עשן סמיך. אתה נחנק מעט ומשתעל, לא מבין מה קרה לקרב. לאחר כמה שניות, אתה רואה שגם מגנטון וגם באנט שוכבים עם הקרקע, מעולפים. "ארר..." ממלמל ארתור בכעס ומחזיר את מגנטון לפוקדור. "טוב הקרב לא נגמר, תתכונן!" צועק ארתור ושולף פוקדור נוסף, "צא!" הוא מוסיף וזורק את הפוקדור באוויר, מתוכו יוצא טיירוג שנראה כועס מידי אך נחוש מאוד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/236.png[/IMG]
---
עדיין אין לך את הפוקימון החדש.
אתה ממשיך ללכת בדרך 6, דרך שקטה מאוד אך לדעתך השקט הזה הוא מחשיד מאוד, ויש פה משהו מוזר. אתה מתחיל לחקור גם את דרך 6, אך מנסה שלא להתרחק יותר מידי מהמערה. אתה הולך על אחת המדשאות באיזור, כשלפתע אתה רואה מולך סוואדל שהולך לו בחיוך קטן על הדשא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/540.png[/IMG]
-
[QUOTE=Pooh;1104813][B]תומר:[/B]
מגנטון משתמש בנעילה על באנט, מה שממקד אותו מאוד, ואז הוא מהנהן להוראותיך, ושולח מכת ברק חזקה בכל כוחו הנותר לעבר באנט, "קדימה באנט! אל תכנע! כדור צל בכל הכוח על מגנטון הזה!" צועק בחוזקה ארתור הכועס. מגנטון שולח מכת ברק חזקה ובאנט שולח כדור צל אימתני. שתי המתקפות נפגשות באמצע, ונוצר פיצוץ חזק ומלא עשן סמיך. אתה נחנק מעט ומשתעל, לא מבין מה קרה לקרב. לאחר כמה שניות, אתה רואה שגם מגנטון וגם באנט שוכבים עם הקרקע, מעולפים. "ארר..." ממלמל ארתור בכעס ומחזיר את מגנטון לפוקדור. "טוב הקרב לא נגמר, תתכונן!" צועק ארתור ושולף פוקדור נוסף, "צא!" הוא מוסיף וזורק את הפוקדור באוויר, מתוכו יוצא טיירוג שנראה כועס מידי אך נחוש מאוד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/236.png[/IMG]
---
עדיין אין לך את הפוקימון החדש.
[/QUOTE]
אני אוציא את ראלטס החוצה ואפקוד עליו להשתמש בבילבול על טיירוג ואז בעלי קסם בכול הכוח.
-
[b]תומר:[/b]
אתה מוציא את ראלטס לקרב, והוא נראה נחוש למדי לנצח בקרב הראשון שלו איתך. מיד, אתה פוקד על ראלטס שישתמש בבלבול, ולפתע עיניו של ראלטס נעשות כחולות, וגם סביב טיירוג מופיעה הילה כחולה, והוא מרחף באוויר, "מה קורה פה?!" צועק ארתור בבהלה, כשלפתע, ראלטס מרסק את טיירוג על הקרקע, והוא נפצע קשה מאוד. "קום כבר!" צועק ארתור בכעס, וטיירוג הפצוע לא מוותר וקם על רגליו. "אוקיי, עכשיו אגרוף מאך!" צועק ארתור בחוזקה, ומיד טיירוג הנחוש קופץ ממקומו ונותן אגרוף חזק ומהיר לראלטס, שנפגע ונופל לאחור. למרות הפציעה, ראלטס קם על רגליו שוב, "עכשיו תוסיף דחיפה!" מוסיף ארתור, ומיד טיירוג יוצא שוב בריצה לעבר ראלטס.
-
[QUOTE=Pooh;1104813][B]יואב:[/B]
אין דבר כזה עיירת צ'ארג'סטון באונובה... בעמוד הראשי יש קישור בלוגו למשימה, תראה שם איזה ערים מופיעות.
g[/IMG][/QUOTE]
"אוקיי, זה הזמן לעבור מחוז." אני אומר ומשתגר אל יער אזליה ג'וטו
-
[QUOTE=Pooh;1104813][B]
אתה מתחיל ללכת בצעדים איטיים, מעט חושש, לכיוון הסלעים ששמעת מהם רחש. לאחר כמה שניות של הליכה איטית ובטוחה, אתה מגיע לסלעים. אתה מביט מאחוריהם, מנסה לבדוק מהו מקור הרחש, ואתה לא רואה כלום. אתה מביט ימינה ושמאלה, מרגיש שמשהו פה מוזר, מכיוון שלא ראית כלום למרות הרחש הקל. לפתע, אתה רואה מולך מאמן שמחזיק בידו פוקדור, [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/bc/Spr_BW_Hiker.png[/IMG], "סליחה? אתה רוצה אולי קרב פוקימונים מולי?" הוא שואל בנימוס ובחיוך קטן.
][/QUOTE]
אני אומר למאמן " אין בעיה אני אלחם נגדך בקרב פוקימון.קרב הפוקימונים היה 3על 3 אם מסכים בכך " .אני מוציא את רינלוט לקרב ואומר לו"תכונן אתה נלחם ראשון.תן את כול כולך בקרב "
-
[QUOTE=Pooh;1104813]
אתה ממשיך ללכת בדרך 6, דרך שקטה מאוד אך לדעתך השקט הזה הוא מחשיד מאוד, ויש פה משהו מוזר. אתה מתחיל לחקור גם את דרך 6, אך מנסה שלא להתרחק יותר מידי מהמערה. אתה הולך על אחת המדשאות באיזור, כשלפתע אתה רואה מולך סוואדל שהולך לו בחיוך קטן על הדשא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/540.png[/IMG][/QUOTE]
[I]אולי נחסוך כמה תגובות ואני פשוט אגיד לך איזה פוקימון אני רוצה? XD[/I]
------------
"נראה, באיזה פוקימון נשתמש נגדו?" אני חושב בקול רם, לאחר שהגעתי להחלטה אני מוציא מחגורתי את הפוקדור של קקנייה וזורק אותו לאוויר.
"קקנייה! השתמש ברעל שלך ורכז אותו בידך! כעת רוץ אל עבר סוואדל ותקע בו את אגרופך וכך תרעיל אותו וגם תגרום נזק!" אני פוקד עליו (Posion Jab) "לאחר מכן תנסה לירות על סוואדל את קוצייך מהידיים פעמים רבות ובמהירות!" אני אומר בתקווה (Pin Missile)
-
אתה מחליט שזה הזמן לעזוב את המקום ולנסות במקום אחר. לכן, אתה מכוון את הטלפורטר ליער אזליה שבג'וטו, ובמצמוץ עין אתה מגיע אל יער אזליה - יער סבוך וירוק מלא צמחייה ופוקימונים.
אתה מתחיל להסתובב ביער, מחפש אחרי רמזים נוספים, כשלפתע אתה מבחין במרכז השביל מולך בלדיבה קטן שהולך בין העשבים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/165.png[/IMG]
אתה מוציא את ריינולט מהפוקדור, והמאמן נראה מעט נפעם מהפוקימון היוצא דופן שלך.
"אני מצטער... יש לי רק 2 פוקימונים..." הוא אומר במעט צער אך בכל זאת זורק את הפוקדור באוויר, "צא!" הוא צועק, ולפתע מתוך הפוקדור יוצא האנדוור כועס למדי [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/228.png[/IMG] המאמן ניגש אליו ומלטף את ראשו בחיבה, "אוקיי האנדוור, תתחיל בגחלת!" מוסיף המאמן ומצביע לעבר ריינולט, ולפתע האנדוור שולח מפיו כדורי אש קטנים ובוערים לעבר ריינולט.
אני לא מתכוון לתת לך איזה פוקימונים שאתה רוצה... אין צורך שתגיד לי כי אני בכל מקרה בוחר לבד...
---
אתה זורק את הפוקדור של קקניאה באוויר, ומיד קקניאה החמוד יוצא וקופץ בשמחה במקומו. אתה פוקד על קקניאה לנסות ולהשתמש בדקירת רעל בעזרת ריכוז כוח הרעל בכף ידו, אך קקניאה לא מצליח לעשות זאת, והוא רק חובט עם ידו בסוואדל שנפגע בקושי, אך מתעצבן בכל זאת מאוד. אתה מורה על קקניאה להשתמש בסיכת טילים, אך הוא מביט בך ולא מבין מה אתה רוצה. לפתע, בזמן ששקניאה מביט בך, סוואדל קופץ ותוקף בדחיפה את קקניאה וקקניאה מתגלגל קדימה.
-
[QUOTE=Pooh;1104932][B]יואב:[/B]
אתה מחליט שזה הזמן לעזוב את המקום ולנסות במקום אחר. לכן, אתה מכוון את הטלפורטר ליער אזליה שבג'וטו, ובמצמוץ עין אתה מגיע אל יער אזליה - יער סבוך וירוק מלא צמחייה ופוקימונים.
אתה מתחיל להסתובב ביער, מחפש אחרי רמזים נוספים, כשלפתע אתה מבחין במרכז השביל מולך בלדיבה קטן שהולך בין העשבים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/165.png[/IMG]
[/QUOTE]
"היי! זה נראה כמו אימון מצוין לסטארביה! צא סטארביה, תשתמש באס אווירי על לדיבה!" אני אומר בהתלהבות ומוציא את סטארביה