-
[QUOTE=sigal123;1101564][COLOR="Navy"]רקס
הלכת לחדר והבטת בו בעיצבון, ראיתה חדר גדול מאוד אם כניסה למטבח בעל מקרר קטן מיקרוגל תנור קטן כיור ומחמם מים, מיטה ענקית ושולחן גדול צמוד מרפסת גדולה אם ג'קוזי קטן ארון גדול מאוד ושולחן בחוץ אם שתי כיסאות, ספה ושתי כורסאות ושולחן אם ארבע כיסאות וכומבן חדר שירותים אם אמטיה , הבטת בחדר בדהמה עד כמה הוא מפואר והתלבטת אם להוציא את מדקיפ וזיזיגון רק מדקיפ אפחד או רק זיגזיגון[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
צימצאר השתמש בדחיפה שממנה טרטוויג התחמק "קליע זרעים!" קרא הילד וטרטוויג השתמש בקליע זרעים אבל צימצאר חמק בחפירה, הוא יצא החוצה ופגע בחוזקה בטרטוויג ואז נשאבו לו גם חיים, טרטוויג הקטן הסתכל אליו וצימצאר השתמש בגחלת וגמר אותו, טרטוויג התעלף[/COLOR][/QUOTE]
ישר הלכתי לישון
כי הייתי מאוד עיף ועצבני אז רציתי להוציא אותם של שנה טוב
-
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
נוטו מחזיר אותם אבל גרוביל מתחמק ונפגע מהכנף ברזל "קליע זרעים!" קרא כריס, גרוביל השתמש במטרים על מטרים של קליעי זרעים שפגעו בחוזקה בנוטו, הוא התנגש בעץ והתעלף, ידעת שאי אפשר להוצאי את באדו כי הוא קטן ויודע ממש קצת מתקפות והן לא משהו, מריל יודעת רק אקדח מים קרן בועות זנב ברזל נשיקה מתוקה ודחיפה וזה לא הרבה גם, והיא בכלל מים, בקיצור הטלבטת קשה[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
כן אתה יכול
~~~~
פאנפי השתמש בגילגול ושלדון בגחלת והגחלת "התעטפה " מסביב לגילגול כככה שזה יצר גלגל להבה עוצמתי![/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
את מחבקת את גראוודר והולכת לישון, את פתאום חולמת אל מישהו שנותן פוקדור למישהו, המישהו לוקח את הפוקדור ורץ במהירות שיא, פתאום יש מסוקים (את רואה הכול בצלליות) ומהם יורדים אנשים בחבלים, הם חוטפים תבן אדם ומישהו לוקח את הפוקדור שלו, אבל הפוקדור נופל ,למדשאה , ואז יש יום ולילה ועוד דמות לוקחת תפוקדור, דמות של בת
פתאום את מתעוררת אל ידי סינדיקוויל ורואה שהגעתם לעיר השלישית![/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
הלכת לישון ובבוקר התעוררת והסתכלת אל החדר ואל הג'קוזי ואל החדר המפואר עצמו ולא ידעת מה לעשות אם אצמך, חשבת להוציא את מדקיפ אבל התעצבנת אליו, פתאום זיגזיגון יצא החוצה "זיג זיג!" הוא קרא והתלטף אלייך באהבה רבה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1102309][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
נוטו מחזיר אותם אבל גרוביל מתחמק ונפגע מהכנף ברזל "קליע זרעים!" קרא כריס, גרוביל השתמש במטרים על מטרים של קליעי זרעים שפגעו בחוזקה בנוטו, הוא התנגש בעץ והתעלף, ידעת שאי אפשר להוצאי את באדו כי הוא קטן ויודע ממש קצת מתקפות והן לא משהו, מריל יודעת רק אקדח מים קרן בועות זנב ברזל נשיקה מתוקה ודחיפה וזה לא הרבה גם, והיא בכלל מים, בקיצור הטלבטת קשה[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
כן אתה יכול
~~~~
פאנפי השתמש בגילגול ושלדון בגחלת והגחלת "התעטפה " מסביב לגילגול כככה שזה יצר גלגל להבה עוצמתי![/COLOR]
מאי ורקס
אני עורכת לכם[/QUOTE]
ידעתי שזה יבוא XD
--------------
"חזור נוטו עשית כמיטב יכולתיך" אני אומר בעצבות ומחזירו אל הפוכדור.
"מה אני יכול לעשות עכשיו?" אני אוחז בפניי מודאג ומנסה לבחון בראשי את האופציות שבין מריל לבין באדו.
'באדו קטן ולא מנוסה מספיק ומצד שני יש את מריל פוקימון מים,ללא יתרון על פוקימון עשב'.
אני ממשיך לחשוב ולחשוב ולוקח לי כמה דקות קצרות להגיע להחלטה.
מרוב האי הנעימות מכריס אני עושה החלטה פזיזה.
"מריל אני בוחר בך" אני אומר ומוציא אותו מ הפוכדור.
100 תסריטים ופעולות עוברות לי לרגע בראש וכולם מסתיימות רע.
'אוקיי למריל יש מתקפות שלאו דווקא שייכות למים כמו זנב ברזל,אני יכול להעזר בזה' אני חושב לעצמי.
"אוקיי מריל בוא ותנסה לתקופף את גרובייל בזנב ברזל!"
-
מריל יוצאת החוצה ותוקפת בזנב ברזל ,
גרובייל מתחמק בזריזות וצוחק אליה,
היא משתמשת בנשיקה מתוקה שפוגעת בול בפניו,
עיניו משתנות לשתי לבבות וורודים והוא מסתכל אליה במבט מוזר, "קליע זרעים!" קרא כריס בדאגה, אבל מריל אמרה משהו וגרובייל התחיל לדפוק תראש שלו בעץ שוב ושוב ושוב..[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1102318][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
מריל יוצאת החוצה ותוקפת בזנב ברזל ,
גרובייל מתחמק בזריזות וצוחק אליה,
היא משתמשת בנשיקה מתוקה שפוגעת בול בפניו,
עיניו משתנות לשתי לבבות וורודים והוא מסתכל אליה במבט מוזר, "קליע זרעים!" קרא כריס בדאגה, אבל מריל אמרה משהו וגרובייל התחיל לדפוק תראש שלו בעץ שוב ושוב ושוב..[/COLOR][/QUOTE]
"ואוו לא חשבתי על המתקפה הזו,היא מאוד מועילה" אני אומר בנחת ונרגע טיפה.
נראה כי המצב עדיין יכול להשתנות ויש לי עוד סיכוי.
"אוקיי מריל כל הכבוד לך תשתמשי עכשיו בזנב ברזל כך שהוא לא יכול להתחמק!"
-
מריל מתקיפה את גרובייל בזנב ברזל שוב ושוב והוא נפגע קשה ועף ומתנגש בעץ ומתעורר מהנשיקה המתוקה, מריל נלחצת טיפה אבל שולחת עוד אחד והוא ממש מתחיל להשתגע, היא מתקיפה אותה עוד פען ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם, ונותנת לו עוד ועוד נשיקות מתוקות,
בסוף גרובייל נפל אל הרצפה והתעלף "המנצח הוא בן מהיער פאילור!" קראה הנערה בקול מתוק "זה מגיע לך" אמר כריס והגיש לך תג מכון דמוי עלה "לא ידעתי שפוקימון מים יכול להביס ככה את גרובייל שלי" אמר כריס והסתכל אל מריל הקטנה, זנבה קצת כאב אבל היא עדין קיפצה אליו ומיששה אותו בכאב[/COLOR][IMG]http://up351.siz.co.il/up2/omjtzzenykkd.bmp[/IMG]
-
[QUOTE=sigal123;1102333][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
מריל מתקיפה את גרובייל בזנב ברזל שוב ושוב והוא נפגע קשה ועף ומתנגש בעץ ומתעורר מהנשיקה המתוקה, מריל נלחצת טיפה אבל שולחת עוד אחד והוא ממש מתחיל להשתגע, היא מתקיפה אותה עוד פען ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם, ונותנת לו עוד ועוד נשיקות מתוקות,
בסוף גרובייל נפל אל הרצפה והתעלף "המנצח הוא בן מהיער פאילור!" קראה הנערה בקול מתוק "זה מגיע לך" אמר כריס והגיש לך תג מכון דמוי עלה "לא ידעתי שפוקימון מים יכול להביס ככה את גרובייל שלי" אמר כריס והסתכל אל מריל הקטנה, זנבה קצת כאב אבל היא עדין קיפצה אליו ומיששה אותו בכאב[/COLOR][IMG]http://up351.siz.co.il/up2/omjtzzenykkd.bmp[/IMG][/QUOTE]
"זה גדול כל כך,תודה רבה לך כריס,הפוקימונים שלך סיפקו לשלי ניסיון חדש בקרב ואפילו גם לי".
אני אומר זאת ונפרד ונפרד משניהם.
"כדאי שאלך לרפא את נוטו וטורצ'יק ונעביר להם את הבשורה" אני אומר ומחזיר את מריל לפוכדור לאחר מכן.
אני הולך בדרכי אל עבר מרכז הפוקימונים.
'אולי אתקשר לאבי ואעדכן אותו לגבי הנצחון שלי' אני חושב שלעצמי.
-
[quote]עומר
אתה מסתכל ועוקב מאיפה שהוא עף, אתה רואה סימן שיניים על העצים ועל הרצפה שילוב אבקות, אבקת שינה אבקת שיתוק ואבקת רעל[/quote]
"מעניין..צ'ימצ'אר,מארקוורו,יש לכם רעיון מי זה?" אשאל אותם שאמשיך לחפש עוד ראיות...
"רק רגע! נוכל לשאול את פאטרפרי על זה... פאטרפרי,צא!" אוציא אותו מהפוכדור ומייד אשאל אותו "מי עשה לך את זה..?" ואצביע על הראיות שלי...
-
אתה מתחיל ללכת לעבר מרכז הפוקימונים ונכנס , האחות ג'וי מרפאת לך את כול הפוקימונים ליתר ביטחון "מזל טוב! שמעתי שניצחת!" קראה האחות ג'וי בחינניות[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"באטר.." אמר באטרפרי בעצב , פתאום שמעת קול נפנוף כנפיים וקולות מבעד לעצים[/COLOR]
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
כן אתה יכול
~~~~
[COLOR="YellowGreen"]מאי
את מחבקת את גראוודר והולכת לישון, את פתאום חולמת אל מישהו שנותן פוקדור למישהו, המישהו לוקח את הפוקדור ורץ במהירות שיא, פתאום יש מסוקים (את רואה הכול בצלליות) ומהם יורדים אנשים בחבלים, הם חוטפים תבן אדם ומישהו לוקח את הפוקדור שלו, אבל הפוקדור נופל ,למדשאה , ואז יש יום ולילה ועוד דמות לוקחת תפוקדור, דמות של בת
[COLOR="Navy"]רקס
הלכת לישון ובבוקר התעוררת והסתכלת אל החדר ואל הג'קוזי ואל החדר המפואר עצמו ולא ידעת מה לעשות אם אצמך, חשבת להוציא את מדקיפ אבל התעצבנת אליו, פתאום זיגזיגון יצא החוצה "זיג זיג!" הוא קרא והתלטף אלייך באהבה רבה[/COLOR][/QUOTE]
חח הבנתי , הפוקדור זה הפוקדור של גראוודר , והדמות של הבת זה אני ? D:
~~~
" ואו זה היה חלום מוזר .. הי ! הגענו לעיר השלישית ! " אומר ואסתכל סביבי .
" קדימה כולם ! " אומרת ויורדת מהכרכרה , ומחכה שכולם ירדו .
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
כן אתה יכול
~~~~
[COLOR="YellowGreen"]מאי
[COLOR="Navy"]רקס
הלכת לישון ובבוקר התעוררת והסתכלת אל החדר ואל הג'קוזי ואל החדר המפואר עצמו ולא ידעת מה לעשות אם אצמך, חשבת להוציא את מדקיפ אבל התעצבנת אליו, פתאום זיגזיגון יצא החוצה "זיג זיג!" הוא קרא והתלטף אלייך באהבה רבה[/COLOR][/QUOTE]
חיבקתי אותו והוצאתי את מדקיפ שישחקו ביחד והכלתי להתקלח
-
[quote]עומר
"באטר.." אמר באטרפרי בעצב , פתאום שמעת קול נפנוף כנפיים וקולות מבעד לעצים [/quote]
"זה בטח! בואו!" אומר לפוקימוני בזמן שארוץ בכל כוחי לעבר העצים "בארטפרי! תעזור לנו בסיור אווירי!" אורה לו ואמשיך לרוץ לעבר הקול,.
-
[QUOTE=sigal123;1102371][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אתה מתחיל ללכת לעבר מרכז הפוקימונים ונכנס , האחות ג'וי מרפאת לך את כול הפוקימונים ליתר ביטחון "מזל טוב! שמעתי שניצחת!" קראה האחות ג'וי בחינניות[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
"באטר.." אמר באטרפרי בעצב , פתאום שמעת קול נפנוף כנפיים וקולות מבעד לעצים[/COLOR][/QUOTE]
"תודה רבה" אני אומר לה שהיא מחזירה לי את הפוקימונים.
כאשר היא אומרת לי מזל טוב על הנצחון אני מופתע מהמהירות שהמידע הזה הגיע אליה.
"תודה רבה לך זה היה קרב המכון הראשון שלי" אני אומר לה בחיוך מלא סיפוק.
לאחר מכן אני יוצא מן מרכז הפוקימונים ומתכנן לצאת מן העיר השלישית ולהמשיך בדרכי הלאה.
-
[COLOR="YellowGreen"]מאי
כול הפוקימונים יורדים למטה והכרכרה ממשיכה, את רואה שזאת עיר אם בניינים גבוהים מלאת כרכרות ומכוניות ומלא מלא בתים מגדלים קומות וחנויות[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
הלכת להתקלח ולהריגע קצת ועדיין הייתה מעוצבן אל מדקיפ ,שחזרת ראית את זיגזיגון מנסה לשחק אם מדקיפ אך ללא הצלחה[/COLOR][COLOR="Sienna"]
עומר
אתה הולך לשם ורואה באטרפרי ממש גדול, אפילו ענקי, הוא נראה רובוטי מאוד והוא עצום בגודלו, אתם מסתכל אליו וחושד שהוא ממתכת[/COLOR]
מופתע מהשמועה אתה הולך ממרכז הפוקימונים ומתלבט מה לעשות עוד, האם להמשיך בדרכך? או לתפוס פוקימון? או בכלל להמשיך לשוטט בעיר העצומה[/COLOR]
-
[quote]עומר
אתה הולך לשם ורואה באטרפרי ממש גדול, אפילו ענקי, הוא נראה רובוטי מאוד והוא עצום בגודלו, אתם מסתכל אליו וחושד שהוא ממתכת[/quote]
אסתכל מקרוב ואבחין במשהו,משהו....מתכתי.... 'זה מתכת? טוב,יש רק דרך אחת לדעת' אחשוב לעצמי
"באטרפרי! תשתמשי באבקת שינה,ככה נדע אם זה פוקימון אמיתי או לא!" אורה לה בזמן שאבדוק בפוקדע על באטרפרי המתכתי 'הרי אם אני לא רואה כלום בפוקדס,זה אומר שזה באמת מתכת...' אחשוב לעצמי
-
[COLOR="Sienna"]עומר
באטר השתמש באבקת שינה אבל היא רק נפלה אל הפוקימון המוזר ולא גרמה לו כלום ![/COLOR]
-
[quote]עומר
באטר השתמש באבקת שינה אבל היא רק נפלה אל הפוקימון המוזר ולא גרמה לו כלום ! [/quote]
אסתכל מקרוב יותר 'אני כמעט בטוח שזה לא פוקימון,אבל בשביל יתר ביטחון...' אבדוק בפוקדע על באטרפרי המתכתי 'הרי אם אני לא רואה כלום בפוקדס,זה אומר שזה באמת מתכת...' אחשוב לעצמי
-
[QUOTE=sigal123;1101660][COLOR="Sienna"]עומר
צימצאר מחמם את האוכל במיקרוגל ומורקרו מביא יחד איתך סכום לך שתי קעריות כוח וצלחת, אתה לוקח לך אורז וספגטי ושניצל וקולה לשתות ומורקרו וצימצאר לוקחים חתיכה קטנה של שניצל ואוכל פוקימונים משובח ,
לאחר ארוחה טובה אתה מפוצץ והולך לישון ונרדם מיד[/COLOR]
טורציק מצליח להתחמק ומנופף בכנפיו למטרה לעוף אבל לא מצליח כול כך, הוא משתמש בגחלת שטיפה יותר עיסתית ופוגעת קשה בטריקו "טריקו קליע זרעים נוסף בסיבוב!" קרא הילד וטריקו השתמש בקליע זרעים בסיבוב מה שפגע בטורציק והעיף אותו מהאוויר לרתפה[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
"ראלטס? אה ברור הוא היה חלש הוא לא הצליח ללמוד הגנה!" קרא האיש "אז השתמשתי בכול הפוקימונים שלי ואמרתי להם לתקוף אותו שוב ושוב ושלא יחמוק עד שישתמש בהגנה, לא הצליח בסופו של דבר,, מה אני יאמר לך" קרא האיש וכול החבורה צחקה והתחלת ממש ממש להתעצבן[/COLOR][/QUOTE]
את לא יכולה לקבוע לי אם אני מתעצבן או לא .
" אולי אתה הוא שלא עבדת כמו שצריך , אולי אתה זה שלא יודע לאמן פוקימונים ! " אצעק בכעס .
" פוקימונים לא נוצרו להיות העבדים שלך , הם נועדו לחיות איתך ! " .
-
[QUOTE=sigal123;1102072][COLOR="Sienna"][/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]מייקל
"אתה יודע איך אפשר לנסוע?" שאלה בריאנה בחיוך עוד יותר גדול והחזירה את ליפאון[/COLOR][/QUOTE]
"יש לי רעיון." אני אומר בחיוך ונכנס לעיר כדי לחפש תחנת רכבת
-
[QUOTE=sigal123;1102439][COLOR="YellowGreen"]מאי
כול הפוקימונים יורדים למטה והכרכרה ממשיכה, את רואה שזאת עיר אם בניינים גבוהים מלאת כרכרות ומכוניות ומלא מלא בתים מגדלים קומות וחנויות[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
הלכת להתקלח ולהריגע קצת ועדיין הייתה מעוצבן אל מדקיפ ,שחזרת ראית את זיגזיגון מנסה לשחק אם מדקיפ אך ללא הצלחה[/COLOR][COLOR="Sienna"]
עומר
אתה הולך לשם ורואה באטרפרי ממש גדול, אפילו ענקי, הוא נראה רובוטי מאוד והוא עצום בגודלו, אתם מסתכל אליו וחושד שהוא ממתכת[/COLOR]
מופתע מהשמועה אתה הולך ממרכז הפוקימונים ומתלבט מה לעשות עוד, האם להמשיך בדרכך? או לתפוס פוקימון? או בכלל להמשיך לשוטט בעיר העצומה[/COLOR][/QUOTE]
'נראלי שמציתי את העיר הזו והגיע הזמן לראות מקומות חדשים' אני חושב לעצמי ומחליט להמשיך בדרכי במסע.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
בפוקדע לא מופיע כלום ופתאום עולה לך משהו
"ברזל
חומר מתכתי המשמש להרבה שימושים, לחץ כאן כדי לראות את כול המכרות ברזל שנמצאים על האי" קרא הפוקדע[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
לפי חוקי הדי אן די תאמת אני יכולה אבל ממש קצת..
פוקימון זה דומה לזה מאוד.. אבל לא נורא אני ינסה לא לעשות לך מלא דברים כאלה
"אתה לא תאמר לי איך לאמן! אני חושב שהפוקימונים שלך חלשלושים לעומת שלי! חוץ מזה מה אתה מתערב?! " צעק הנער אליך וחזר לדבר אם הח'ברה שלו[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה מחפש ושואל מלא אנשים אבל הם מתעלמים ממך ואתה מתחיל להתעצבן, פתאום אתה רואה שלט "חנת הרכבת למטה" ויש סימן חץ לכיוון מדרגות שיורדות למטה אתה מתחיל ללכת לאיה אבל נתקל בילד[/COLOR]
אתה מתחיל ללכת ולא מוצא את היציאה, מבולבל אתה רואה שלט שאומר איפה התחנת רכבת , אתה הולך לשם ופתאום מתנגש בילד מוזר[/COLOR]אתה מתחיל
-
[quote]עומר
"ברזל
חומר מתכתי המשמש להרבה שימושים, לחץ כאן כדי לראות את כול המכרות ברזל שנמצאים על האי" קרא הפוקדע[/quote]
לא הוספת לי את באטרפרי בדף הרשומים..
~~~~~~~~
אחשוב לעצמי ואנסה למצוא הגיוניות במה שנמצא מולי... "אני יודע! אם עכשיו בפוקדקס מופיע מכרה ברזל! זה אומר שמישהו נמצא כאן כדי לחקור אותו!" אבין ואלחץ בפוקדע על המקום המתאים...
-
[QUOTE=sigal123;1102470][COLOR="Sienna"]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה מחפש ושואל מלא אנשים אבל הם מתעלמים ממך ואתה מתחיל להתעצבן, פתאום אתה רואה שלט "חנת הרכבת למטה" ויש סימן חץ לכיוון מדרגות שיורדות למטה אתה מתחיל ללכת לאיה אבל נתקל בילד[/COLOR]
[/QUOTE]
"היי, תסתכל לאן אתה הולך!" אני אומר ומסתכל הילד הזה ואם הוא לא אומר לי כלום אני פשוט ממשיך ללכת
-
[QUOTE=sigal123;1102470][COLOR="Sienna"]עומר
"ברזל
חומר מתכתי המשמש להרבה שימושים, לחץ כאן כדי לראות את כול המכרות ברזל שנמצאים על האי" קרא הפוקדע[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
לפי חוקי הדי אן די תאמת אני יכולה אבל ממש קצת..
פוקימון זה דומה לזה מאוד.. אבל לא נורא אני ינסה לא לעשות לך מלא דברים כאלה
"אתה לא תאמר לי איך לאמן! אני חושב שהפוקימונים שלך חלשלושים לעומת שלי! חוץ מזה מה אתה מתערב?! " צעק הנער אליך וחזר לדבר אם הח'ברה שלו[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה מתחיל ללכת ולא מוצא את היציאה, מבולבל אתה רואה שלט שאומר איפה התחנת רכבת , אתה הולך לשם ופתאום מתנגש בילד מוזר[/COLOR]אתה מתחיל[/QUOTE]
"מה אני מתערב הא ? " אמלמל לעצמי תוך כדי הליכה לחדר שבו השארתי את ראלטס לטיפול .
' אני אוכיח לו ! אני אחכה שראלטס יחלים , ואז אני אביס אותו בעזרת הראלטס הזה ! אני אוכיח לו שהוא טעה כאשר הוא דיבר על פוקימונים , ויותר מזה הוא יקבל עונש על זה שהוא עצבן אותי ! ' אחשוב לעצמי .
אגיע לחדר ואתיישב בכיסא .
"קדימה ראטלס , קדימה" אלחש לעצמי .
-
[QUOTE=sigal123;1102439][COLOR="YellowGreen"]מאי
[COLOR="Navy"]רקס
עומר
מופתע מהשמועה אתה הולך ממרכז הפוקימונים ומתלבט מה לעשות עוד, האם להמשיך בדרכך? או לתפוס פוקימון? או בכלל להמשיך לשוטט בעיר העצומה[/COLOR][/QUOTE]
" וואו .. ממש ענק כאן ! " אומר לעצמי , ואלך לחפש משהו מעניין בין החנויות והביניינים .
-
[COLOR="Sienna"]עומר
אני יוסיף עכשיו אני עצבנית
~~~~
אתה לוחץ שם ורואה בכמה מקומות, יש אחד בהרים אחד רחוק וקרוב לים אבל בקצה השני אחד שקרוב אליכם אבל יש מרחק הליכה וזה מה שיש[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]מייקל
הילד לא מגיב ואתה יורד למטה, אתה רואה שלושה טורים אכורים מאוד ושלוש קבלניות[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
אתה מסתכל אל חדר הטיפולים בכעס ואז אל החבורה ואל החדר והחבורה ונהיה לך כאב ראש.. אתה מסתלכ ורואה את האחות ג'וי יוצאת החוצה "כריס.. ראטלס.. היה בסדר גמור" אמר האחות ג'וי בחיוך "הוא מאוד תשוש אבל הוא היה בסדר ועוד כמה זמן כבר יוכל להילחם, אבל אל תכביד אליו יותר מידי" קראה האחות ג'וי והרגשת איך אושר גדול ממלא אותך[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
את הולכת ורוה מלא מלא חנויות, חנות פוקדורים חנות אבני פיתוח וחנות סטייליסטים אפילו![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1102518][COLOR="Sienna"][COLOR="DarkGreen"]מייקל
הילד לא מגיב ואתה יורד למטה, אתה רואה שלושה טורים אכורים מאוד ושלוש קבלניות[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, בואי נלך לקנות כרטיסים. רק תזכירי מה השם של העיר השלישית?" אני שואל את בריאנה וכשהיא עונה לי אני קונה כרטיסים לשנינו ואחר כך עולה איתה לרכבת
-
[QUOTE=sigal123;1102518][COLOR="Sienna"]עומר
~~~~
אתה לוחץ שם ורואה בכמה מקומות, יש אחד בהרים אחד רחוק וקרוב לים אבל בקצה השני אחד שקרוב אליכם אבל יש מרחק הליכה וזה מה שיש[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]מייקל
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
אתה מסתכל אל חדר הטיפולים בכעס ואז אל החבורה ואל החדר והחבורה ונהיה לך כאב ראש.. אתה מסתלכ ורואה את האחות ג'וי יוצאת החוצה "כריס.. ראטלס.. היה בסדר גמור" אמר האחות ג'וי בחיוך "הוא מאוד תשוש אבל הוא היה בסדר ועוד כמה זמן כבר יוכל להילחם, אבל אל תכביד אליו יותר מידי" קראה האחות ג'וי והרגשת איך אושר גדול ממלא אותך[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
את הולכת ורוה מלא מלא חנויות, חנות פוקדורים חנות אבני פיתוח וחנות סטייליסטים אפילו![/COLOR][/QUOTE]
" הי מגניב ! חנות סטייליסטים , אף פעם לא שמעתי על דבר כזה . " אומר ואכנס לחנות עם הפוקימונים שלי .
" שלום ? יש פה מישהו ? "
-
[COLOR="Red"][QUOTE]אני יוסיף עכשיו אני עצבנית
~~~~
אתה לוחץ שם ורואה בכמה מקומות, יש אחד בהרים אחד רחוק וקרוב לים אבל בקצה השני אחד שקרוב אליכם אבל יש מרחק הליכה וזה מה שיש[/QUOTE][/COLOR]
חח...סליחה...
~~~~~~
"טוב,אז יש דרך אחרונה לגלות מה זה... אין ברירה,אצטרך לטפס על העץ...." אתלונן לעצמי בשקט
"רק רגע! צ'ימצ'אר! אתה טוב בקפיצות! תוכל לראות מה יש שם? במידה ואתה לא מצליח,תטפס על העץ... אתה הרי מומחה בזה!" אורה לו ואז אחשוב לעצמי 'רגע,הוא באמת טוב בטיפוס על העץ...? אני יודע! שכחתי לבדוק על צ'ימצ'אר בפוקדקס! עכשיו באמת נדע אם הוא טוב בטיפוס על העצים..." אשלוף את הפוקדע ואבדוק על צ'ימצ'אר...
-
[COLOR="Green"]מייקל
"השם של העיר הוא פלייראוד" אמרה בריאנה ועיצבון ונעמדה בתור אחד ארוך ומעצבן והתחילה להתעצבן מאורך התור [/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
באה אליך נערה "שלום! איזה סוג אביזר לפוקימון תרצי?" שאלה המוכרת בחביבות[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה בא לבדוק אל צימצאר אבל הוא כבר נעלם ומטפס בין ענפי העץ, הוא קופץ ומחליק אל היצור ופתאום משני צידיו של פהוקימון הענק יוצאים שני ידי מתכת גדולות שמחזיקים בצימצאר [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1102541][COLOR="Green"]מייקל
"השם של העיר הוא פלייראוד" אמרה בריאנה ועיצבון ונעמדה בתור אחד ארוך ומעצבן והתחילה להתעצבן מאורך התור [/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
שמעת בd&d על המושג הקפאה או שחקן שוליים? זה בעצם שחקן שלא עושה כלום, הוא רק נמצא שם בתור רקע. כדאי שתעשי את זה לתומר כי הוא לא מתחבר וזה לא נוח שהוא מופיע ככה פתאום
"אוקיי בריאנה, לא כדאי לך להתעצבן. התור תכף נגמד ונוכל לעלות על הרכבת." אני אומר וכשאני מגיע לקופה אני קונה 2 כרטיסים לעיר פלייראוד ואומר לבריאנה:" תחזירי לי אחר כך."
-
[QUOTE=sigal123;1102518][COLOR="Sienna"]עומר
~~~~
[COLOR="DarkGreen"]מייקל
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
[COLOR="YellowGreen"]מאי
את הולכת ורוה מלא מלא חנויות, חנות פוקדורים חנות אבני פיתוח וחנות סטייליסטים אפילו![/COLOR][/QUOTE]
" אוקיי אז אני אוכל לקבל את הפוכדור שלו ? " אשאל בסקרנות
' אני יודע מה אני אעשה ! אני אתחיל להלחם עם הצוות שלי , וככה זה יקח זמן ובסוף אני אוציא את ראלטס ' אחשוב לעצמי
-
[QUOTE=sigal123;1102541]["]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה בא לבדוק אל צימצאר אבל הוא כבר נעלם ומטפס בין ענפי העץ, הוא קופץ ומחליק אל היצור ופתאום משני צידיו של פהוקימון הענק יוצאים שני ידי מתכת גדולות שמחזיקים בצימצאר [/COLOR][/QUOTE]
"צ'ימצ'אר תחזיק מעמד!" אצעק לו בדאגה... 'מה זה הדבר הזה? אולי יש מישהו בתוכו? טוב,אני יודע איך לבדוק את זה...' אחשוב לעצמי
"מארקוורו תשתמש בסופת חול,ואז שלא יראו אותך תפגע בחלונות (אם יש,אם אין אז בברזל...) בניקור! זה אמור לנפץ אותו!" אורה לו ואבדוק מה שלום צ'ימצ'אר...
-
[COLOR="DarkGreen"]מייקל
תומר גם שחקן בדיוק כמוך, אלא אם הוא פורש אי אפשר להשתמש בשחקנו בלי שהגיב
~~
אתה מחכה מלא זמן ורואה שהתור מתקדם אבל באיטיות, אתה מתחיל ממש להתעצבן ובא לך לעקוף את כול התור וללכת במהירות לרכבת אפילו בלי כרטיס![/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
"הוא לא בפוקדור הוא נמצא עדיין במיטה הוא ישן" אמרה האחות ג'וי והצביעה על דלת לחדר בו היה ראלטס[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
מורקרו משתמש בסופת חול וניקור אך לשווא ונפצע במקורו, פתאום מתוך הראש של באטרפרי הענר עולה משהו, שנראה כמו שני אנשים ופוקימון [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1102729][COLOR="DarkGreen"]מייקל
תומר גם שחקן בדיוק כמוך, אלא אם הוא פורש אי אפשר להשתמש בשחקנו בלי שהגיב
~~
אתה מחכה מלא זמן ורואה שהתור מתקדם אבל באיטיות, אתה מתחיל ממש להתעצבן ובא לך לעקוף את כול התור וללכת במהירות לרכבת אפילו בלי כרטיס![/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, אני צריך להרגע. יש לי זמן." אני אומר לעצמי ומחכה בתור, כשאני מגיע לקופה אני קונה כרטיס ועולה לרכבת
-
[quote=sigal123;1102041][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]יש שם אבל היא לא מחליפה איתך, וזה לא של העיר השנייה זה כזה שבדרך[/COLOR]
[COLOR=red]~~~~[/COLOR]
[COLOR=red]"חדרים 21 ו22" אמרה החאות ג'וי והביאה לכם שני מפתחות , נלה לקחה את 22 במידי "22 טיפה יותר גדול "אמרה האחות ג'וי "הוא אמור להיות לקבוצה ככה שיש שם חדרים כיאלו אם תרצו תוכלו להיות באותו חדר ואז זה יחסוך חדר, זה מין מקום כזה אם סלום קטן מרפסת מטבח קטן ושלושה חדרי שינה אם שירותים " אמרה האחות ג'וי והסתכלה אליכם[/COLOR]
[/quote]
"קחי את המפתח של חדר 21" אומר לאחות ג'וי.
"אם יש שלושה חדרי שינה אז אפשר לשהות באותו חדר".
"טוב נלה" אני אומר.
"אני אלך לישון עוד רבע שעה בערך כדי להתחיל ללכת מחר מוקדם!" אני אומר והולך לכיוון חדר 22.
-
[COLOR="DarkGreen"]מייקל
התור מתקצר ממש קצת וכול הזמן איזה מישהו נתקע ,אתה רואה שעוד חמש דקות הרכבת שלך נוסעת "מה עושים?" שאלה בריאנה בדאגה[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
לקחת את המפתח לחדר ופתחת אותו וממש נדהמת,
ראיתה שתי כורסאות גדולות וספה גדולה ומכשיר טלוויזיה קטן , שידה ליד הספה , שולחן גדול לחמישה אנשים אם כיסאות ומפה ומטבח אם תנוק קטן כיור כיריים וסיר ומחבת מלא מגירות וארונות מקר קטן מיקרוגל וטוסטר, היה מקפסת גדולה אם שתי כורסאות קטנות וג'קוזי גדול, בשני חדרי שינה היו רק מיטה גדולה ארון שידה שולחן וכיסא, אבל בחדר השלישי היה מיטה ענקית לזוג וכמובן חדר שירותים[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1102742][COLOR="DarkGreen"]מייקל
התור מתקצר ממש קצת וכול הזמן איזה מישהו נתקע ,אתה רואה שעוד חמש דקות הרכבת שלך נוסעת "מה עושים?" שאלה בריאנה בדאגה[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"מקסימום עולים רכבת הבאה." אני אומר בחיוך ומחכה לתורי. כשאני מגיע לתורי אני קונה את שתי הכרטיסים ועולה לרכבת שלי
-
[quote]עומר
מורקרו משתמש בסופת חול וניקור אך לשווא ונפצע במקורו, פתאום מתוך הראש של באטרפרי הענר עולה משהו, שנראה כמו שני אנשים ופוקימון [/quote]
חח.. מעניין מי אלה Xd
~~~~~~~~~
"מארקוורו,באטרפרי,תיצמדו אליי!" אומר להם בחשש..
'קדימה,תחזיק מעמד צ'ימצ'אר...' אחשוב לעצמי בפחד..
-
[COLOR="Green"]מייקל
"מה עושים?!" קראה בריאנה ושמת לב שזה הרכבת האחרונה "בוא" היא אמרה והסתכלה אל הכרטיסן, "אוקי פיצ'ו תעסיק תכרטיסן" קראה בריאנה אבל פיצ'ו לא הספיק והיא החזירה אותו , הרכבת התחילה לנסוע והכרטיסן נכנס פנימה "תוציא את פוניטה!" קראה בריאנה[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateBlue"]עומר
צימצאר לכוד בתוך הכף יד ואתה מסתכל אל מי ששם היה שם חתול מישהו אם שער כחול ומישהי אם שער סגול ארוך ומוזר
"כדי להגן על העולם מהרס חסר תקנה" אמרה האישה "כדי לאחד את כל תושבי המדינה" אמר האיש
"כדי לכבוש את היבשה האוויר והמים " אמרה האישה "כדי להגיע אף לכוכבים שבשמיים" אמר האיש "ג'סי" אמרה האישה "וג''ימס" אמר האיש "צוות רוקט במהירות האור ללא רחם" אמרה האישה "היכנע עכשיו או שתלחם" אמר האיש "מיאו בדיוק!" קרא החתול, שזיהתה כמיאו ולא האמנת שהוא מדבר! פתאום היד הכניסה את צימצאר לתוך חור בבטן, שמתה לב שבבטן יש כמו חלון זכוכית סגולה ששמה יש מלא באטרפרי ![/COLOR]