-
[QUOTE=noam121211;649997]אלי:
חח מצחיק איך אתה מגיב מהר חח
~~~~~~~~~~
וורטלטל השתמש בפעימת מים הכי חזק שהוא יכול על האדמה שכלפתע אתם שומעים צרחה! זה סינדקוויל הוא יצא מהר מן האדמה כי המים טפטפו לו על הגב וזה הכאיב לו! לפתע וורטלטל השתמש בסילון אקווה שפגע קשה בסינדקוויל! מהר יש לך היזדמנות ללכוד אותו או לנצח אותו מה תעשה!?[/QUOTE]
אני זורק פוקדור על סינדקווילל
-
[QUOTE=noam121211;649974]ג'ון:
אתה מחזיר את מגבי ומוציא את טורטוויג לפתע טורטוויג מתקדם לעבר בלטוי בנשיכה בלטוי משתמש שוב בטריק ההגנתי הזה מומשתמש בסופת חול! לפתע טורטוויג השתמש בסופת עלים! שפגעה קשה בבלטוי! מהר יש לך היזדמנות לנצח מה תעשה!?
[/QUOTE]
------------------
"קדימה טרטוויג סיים את זה בכדור אנרגיה!"אני אומר בהתלהבות,מכיוון שזה קרב המכון הראשון שלי.
-
[quote=noam121211;649448]מאט:
אתה מחזיר את אלקיד ומוציא את נידוקינג, נידוקינג משתמש בזרוע פטיש על האדמה כשבלטוי עדדין בפנים, בלטוי נפגע קשה ויצא מן האדמה פצוע אך לפתע הוא השתמש בקרן סולארית! שפגע קשה בנידוקינג וגרמה לו לבילבול קשה, מה תעשה!?
[/quote]
מצידי תשנה תמתקפה , כי גם אם המשחק היה הכי לא מצאותי זה בכל מקרה משחק פוקימון ויש את החוקים של פוקימון ואחד מהם הוא שעשב חלש לעומלת רעל ומתקפות עשב משפיעות רק ב0.5 על פוקימוני רעל לא משנה עד כמה חזקה המתקפה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"נידוקינג תחזור לעצמך מהר ותיתקוף אותו בשיא הכוח בזרוע פטיש ואז בדחיפת רעל" אומר לנידוקינג בעודי חושב על הבלטוי סופר מן הזה שכמעט חיסל לי תנידוקינג במתקפת עשב מסכנה..
-
ג'ק:
קרב צמוד זה שמונפרנו מתקרב לעבר הפוקימון ומתחיל להכות אותו כמו זעם כזה אבל יותר חזק אתה רוצה שאני ישנה לך להתקפה אחרת?
~~~~~~~~~~~
מונפרנו משתמש בבעיטת אש אבל הקוצים של סאנדספלאש עוקצים אותו והוא נפגע ברגלו, אבל הוא לא מפסיק להילחם ומשתמש בלהביור, אבל סאנדספלאש מתקפל למין כדור קוצים כזה והלהביור לא משפיע עליו מה תעשה!?
בויזל:
מצחיק לכתוב את השם שלך בויזל ואז את הפוקימון בויזל חח
~~~~~~~~~~
בויזל השתמש בפעימת מים שגם אותה טורקול חסק בחימום יתר (אל תשכח שכול פעם שמשתמשים בחימום יתר הכוח של ההתקפה יורד) לפתע בויזל התקדם לעבר טורקול בסילון אקווה טורקול ניסה שוב להישתמש בחימום יתר אבל הכוח של ההתקפה התחלש מידי והוא נפגע קשה, לפתע בויזל סיים את הקרב עם ניב קרח וטורקול הובס לאיפה תילך!?
אלי:
פתחתה את עמוד 52 וזכיתה בפוקימון לפי סוג שאתה בוחר שלח לי ה"פ עם סוג הפוקימון שאתה רוצה ואני יערוך לך הגרלה
~~~~~~~~~~~
אתה זורק את הפוקדור על סינדקוויל . . . . . שלפתע פוף! סינדקוויל נלכד צלצול מהפוקדע סינדקוויל סוג אש בקרב הלהבה שעל גבו בוערת בחוזקה מתקפות: מתקפה מהירה להביור גלגל להבה חפירה צעקה קצה כפול וחימום יתר!
לאיפה תמשיך עכשיו?
-
לי:
ממש סליחה לא שמתי לב!!!
~~~~~~~
מנטי משתמב בכנף ברזל על בלטוי שמשפיע עליו קשה ומסיים את הקרב עם סילון אקווה בלטוי הובס לפתע רוארק זורק פוקדור לאוויר ומוציא את[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/95.png[/IMG] מה תעשה אתה מתקיף ראשון
ג'ון:
טורטוויג משתמש בכדור אנרגיה חזק במיוחד ומסיים את הקרב הזה לפתע רוארק זורק פוקדור לאוויר ומוציא את[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/95.png[/IMG] אתה מתקיף ראשון מה תעשה!?
מאט:
שלח לי הודעה פרטית יש לי שיחה איתך...
אלי:
ערכתי לך הגרלה ויצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/252.png[/IMG] הוא מחכה לך במרכז הפוקימונים אצל האחות ג'וי!
-
[QUOTE=noam121211;650031]ג'ון:
טורטוויג משתמש בכדור אנרגיה חזק במיוחד ומסיים את הקרב הזה לפתע רוארק זורק פוקדור לאוויר ומוציא את[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/95.png[/IMG] אתה מתקיף ראשון מה תעשה!?
[/QUOTE]
---------------------
"טרטוויג תנסה לתפס עליו ואז להיכנס לו לפה,ושם תבצע סופת עלים!"אני אומר.
-
[QUOTE=noam121211;650031]לי:
ממש סליחה לא שמתי לב!!!
~~~~~~~
מנטי משתמב בכנף ברזל על בלטוי שמשפיע עליו קשה ומסיים את הקרב עם סילון אקווה בלטוי הובס לפתע רוארק זורק פוקדור לאוויר ומוציא את[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/95.png[/IMG] מה תעשה אתה מתקיף ראשון
[/QUOTE]
אני אומר למנטי" כל הכבוד ניצחת , מנטי כנף ברזל וסילון אקוה על אוניקס"
-
ג'ון:
להיכנס לו לפה! תתקן את התגובה בבקשה...
לי:
שוב סליחה שלא הגבתי!!
~~~~~~~~
מנטי משתמש בכנף ברזל על אוניקס שלא משפיע כולכך... לפתע מנטי השתמש בסילון אקווה! שפגע קשה באוניקס, לפתע אוניקס השתמש בהגנת ברזל... מה תעשה!?
-
[QUOTE=noam121211;650015]
אלי:
פתחתה את עמוד 52 וזכיתה בפוקימון לפי סוג שאתה בוחר שלח לי ה"פ עם סוג הפוקימון שאתה רוצה ואני יערוך לך הגרלה
~~~~~~~~~~~
אתה זורק את הפוקדור על סינדקוויל . . . . . שלפתע פוף! סינדקוויל נלכד צלצול מהפוקדע סינדקוויל סוג אש בקרב הלהבה שעל גבו בוערת בחוזקה מתקפות: מתקפה מהירה להביור גלגל להבה חפירה צעקה קצה כפול וחימום יתר!
לאיפה תמשיך עכשיו?[/QUOTE]
יש סינקוויל תמיד רציתי כזה
שלחתי לך ה"פ
-
[QUOTE=noam121211;650047]ג'ון:
להיכנס לו לפה! תתקן את התגובה בבקשה...
[/QUOTE]
-----------------
'בו נראה מה ההגנה שלו...'אני חושב לעצמי,ואז אני אומר:"טרטוויג תשלח לעברו כדור אנרגיה!"
-
אלי:
תפסתה סינדקוויל לאיפה תמשיך עכשיו!?
ג'ון:
טורטוויג משתמש בכדור אנרגיה שפוגע חזק באוניקס, לפתע אוניקס משתמש בקצה כפול במפיל את טורטוויג על הגב והוא לא יכול להיתהפך חזרה! מה תעשה!?
-
[QUOTE=noam121211;650060]אלי:
תפסתה סינדקוויל לאיפה תמשיך עכשיו!?
[/QUOTE]
אני ילך למרכז הפוקימונים לרפא את הפוקימונים שלי ולקחת את טריקו
-
[QUOTE=noam121211;650047].
לי:
שוב סליחה שלא הגבתי!!
~~~~~~~~
מנטי משתמש בכנף ברזל על אוניקס שלא משפיע כולכך... לפתע מנטי השתמש בסילון אקווה! שפגע קשה באוניקס, לפתע אוניקס השתמש בהגנת ברזל... מה תעשה!?[/QUOTE]
אני אומר למנטי" סילון אקוה ומערבולת על אוניקס"
-
[QUOTE=noam121211;650060]ג'ון:
טורטוויג משתמש בכדור אנרגיה שפוגע חזק באוניקס, לפתע אוניקס משתמש בקצה כפול במפיל את טורטוויג על הגב והוא לא יכול להיתהפך חזרה! מה תעשה!?[/QUOTE]
-----------------------------
"טרטוויג מהר,תשתמש בגפן מצליפה מכדי להתהפך וכדי לקפוץ לאוויר,ואז תשלח סופת עלים לעברו של אוניקס ותכוון לזנב כדי שהוא יפול!"אני אומר.
-
[QUOTE=noam121211;650015]ג'ק:
קרב צמוד זה שמונפרנו מתקרב לעבר הפוקימון ומתחיל להכות אותו כמו זעם כזה אבל יותר חזק אתה רוצה שאני ישנה לך להתקפה אחרת?
~~~~~~~~~~~
מונפרנו משתמש בבעיטת אש אבל הקוצים של סאנדספלאש עוקצים אותו והוא נפגע ברגלו, אבל הוא לא מפסיק להילחם ומשתמש בלהביור, אבל סאנדספלאש מתקפל למין כדור קוצים כזה והלהביור לא משפיע עליו מה תעשה!?
[/QUOTE]
אם אפשר אז להחליף את זה בגלגל להבה(flame wheel)
~~~~~~~~~~~
"טוב תגביר הילוך,חימום יתר ואגרוף מאך!"