-
[QUOTE=Pooh;1107369][B]תפי פוקימונים, אך אתה לא מוצא כזו אופציה.
[B]ליאור:[/B]
הכוונה לוולטורב
---
אתה מסיק על פי הרבה קריטריונים, שהרמיזה בשיחה היא ליער אזליה, ולכן אתה מחליט להשתגר לשם לאחר הקרב.
אתה פוקד על ריינולט להתחמק מהגחלת, אך ריינולט לא מספיק להגיב והוא נפגע בחוזקה מהגחלת הבוערת, ולכן ריינולט נפגע ונופל לקרקע. אתה מורה עליו להשתמש במכת ברק על האנדוור, "תתחמק!" צועק במהרה המאמן, ומיד האנדוור קופץ הצידה ומתחמק שוב ממכת הברק.
[[/QUOTE]
אוקי
-----------------------------
אני אומר לריינלווט " תקשיב אתה צריך לעבור על הדיוק שלך יותר כדי שנצליח להביס את האנדאור.ראוץ לעברו וכשתהיה קרוב אליו תשתמש בחבטה ולאחר מכן תשתמש במכת ברק.נסה לפגוע בו הפעם ולא לפספס אותו "
-
[QUOTE=Pooh;1107369][B]
[B]יואב:[/B]
אתה מסיק מהשיחה שהרמיזה היא לעיר פיושיה שבמחוז קנטו. אתה מיד משתגר אל הספינה המעופפת, למפקדה הראשית. במפקדה, אתה הולך לכיוון המרפאה הראשית, ושם אתה רואה את האח ג'ון ולצידו בליסי חמודה וחייכנית. אתה ניגש מיד לרפא את הפוקדורים שלך, ולאחר התהליך הרגיל, בליסי מחזירה לך אותם בחיוך תמידי.
לאחר מכן, אתה מחליט להשתגר אל העיר פיושיה, בתקווה למצוא שם את פרופסור קולינס. במצמוץ עין, אתה מגיע לעיר פיושיה, עיר אשר האווירה בה שלווה לחלוטין. אתה מתחיל לסייר בעיר, כשלפתע אתה רואה שני חיילים של צוות ונום [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/64/HGSS_Cue_Ball.png[/IMG] [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/64/HGSS_Cue_Ball.png[/IMG] שעומדים אחד ליד השני ומיד הם מבחינים בך, "היי ילד מה אתה עושה פה?! אתה לא צריך להיות פה זה מקום מסווג!" צועק אחד מהם, "שתוק!" מיד משתיק אותו החייל השני ונותן לו מרפק קטן בבטן על מנת להשתיק את החייל. מיד, שניהם זורקים שני פוקדורים לאוויר, מהם יוצאים גריימר דביק וטראביש מצחין [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/88.png [/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/568.png[/IMG][/QUOTE]
"צאו סטארביה ופוליוואג! פוליוואג, קרן בועות על טראביש! סטארביה, אס אווירי על גרימר!" אני צועק בהתלהבות ומקווה שהם יצליחו לנצח
-
[quote]תומר:
אתה פוקד על ראלטס להתחמק במהירות, אך הוא לא מספיק, ואגרוף המאך פוגע בו שוב ומעיף אותו בכאב מטרים לאחור. למרות הפציעה, ראלטס קם על רגליו שוב, ובתקווה שלא יאכזב אותךף ראלטס משתמש בבלבול נוסף; עיניו שוב נעשות כחולות וסביב טיירוג אשר מרחף לפתע מופיעה הילה כחולה. מיד, ראלטס מעלה את טיירוג מעט למעלה, ואז מטיח אותו בחוזקה בקרקע. אתה מסתכל ואתה רואה שטיירוג שוכב על הקרקע, מעולף. "ארר..." ממלמל בכעס ארתור תוך כדי שהוא מחזיר את טיירוג לפוקדור שלו. "זה לא נגמר כאן! אנחנו עוד ניפגש!" צועק ארתור בזעם ובורח מהמקום. ראלטס, למרות תשישותו, קופץ בשמחה במקום.
---
ראלטס למד מזמור מזל ועלים קסומים![/quote]
"כול הכבוד ראלטס!" אגיד לראלטס ואחבק אותו בשמחה, "בוא נמשיך ראלטס." אוסיף בחיבה ואז אמשיך איתו במערת אורבורג.
-
[quote=Pooh;1107369]
[B]קודק:[/B]
אתה לא יכול לעזוב באמצע קרב.
---
אתה לא שם לב, ופנינת הכוח של בולדור פוגעת בחוזקה בבויזל. בויזל נפגע קשה, הוא נופל ומתרסק על הקרקע בחוזקה ובכאב, ומיד החייל מתחיל לצחוק ברשעות, "זה כל מה שיש לך ילד?!" הוא צועק תוך כדי הצחוק הרשע שלו ואז מחזיר את מבטו הנחוש לעיניים, "סיים את זה בפיצוץ אבנים!" צועק קרלוס, ומיד שוב בולדור שולח אבנים קטנות, זוהרות ומהירות לעבר בויזל הפגוע.
[/quote]
תודה באמת שעכשיו אתה אומר לי,או שהיית שולח לי ה"פ / היית לפחות רושם שהוא מתקיף אותו..
באמת.., פעם הבאה אל תאמר לי לאחר שאתה מגיב
~~~~~~~
"בויזל תסתובב מהר במקום תוך כדי שאתה משתמש באקדח מים! כך שאקדח המים יפגע בכל האבנים ויפיל אותם וזה יהיה סוג של מגן,אבל גם יפגע בבולדור!" אומר לו. (כמו מה שפעם קרה בסדרה)
-
אתה מורה ריינולט לתקוף במהירות, וריינולט מהנהן בהסכמה. מיד, ריינולט רץ במהירות, קופץ וחובט עם גופו המאסיבי בהאנדוור שמתגלגל לאחור בכאב, אך ריינולט לא מסיים כאן, ומוסיף מכת ברק בכל כוחו שפוגעת בחוזקה בהאנדוור והוא נפצע קשה ומתרסק על הקרקע בחוזקה. אתה מביט ורואה שהאנדוור שוכב על הקרקע, מעולף. "ריינולט שלך חזק..." ממלמל המאמן בחיוך קטן ומוציא פוקדור נוסף, "צא רוקי!" צועק המאמן וזורק את הפוקדור באוויר, וממנו יוצא לפתע קרוקורוק מאיים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/552.png[/IMG]
[B]תומר:[/B]
אתה מעודד את ראלטס על ניצחונו, ומתחיל להתקדם עימו עמוק במכרה אורבורג.
לאחר כמה דקות של הליכה לצד ראלטס, אתה כבר מתחיל להיות משועמם מהמקום שנראה כאילו חוזר על עצמו, מלא באדמה חומה ורכה וסלעים גדולים ומשעמים. לפתע, אתה רואה קרוב אליך ג'יודוד קשוח [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/74.png[/IMG] שחובט בעזרת אגרופיו בסלע ומתאמן עליו.
אתה מוציא במהירות את פוליוואג ואת סטארביה, אשר שניהם נראים נחושים מאוד לנצח בקרב. מיד, אתה פוקד על שניהם לתקוף במהירות - פוליוואג קופץ במקומו ומיד שולח קרן בועות חזקה לעבר טראביש, "תתחמק!" צועק אחד החיילים ומיד טראביש קופץ הצידה ומצליח במזל להתחמק מההתקפה של פוליוואג, "עכשיו תרסיס חומצה!" מוסיף אותו חייל ולפתע טראביש שולח מפיו מין תרסיס מהיר בצבע סגול אשר נראה חומצי למדי ומסוכן לעבר פוליוואג שמעט חושש.
בנוסף, אתה פוקד גם על סטארביה לתקוף את גריימר, ומיד סטארביה עף במהירות, נעלם לרגע ואז פוגע בחוזקה בגריימר עם אס אווירי מצויין וגריימר עף ומתגלגל על הקרקע. "קדימה גריימר! רפש!" צועק בחוזקה החייל השני שנראה כועס מאוד, ולפתע גריימר שולח לעבר סטארביה המעופף גושי רפש חומציים ומגעילים.
צודק, סליחה.
וד"א אני לא ראיתי את הסדרה חחח רק את העונות הממש ראשונות אז תסביר יותר מה קורה בפעמים הבאות...
---
אתה פוקד על בויזל לשלוח אקדח מים חזק לעבר האבנים הקטנות והזוהרות, מה שפוגע בחוזקה באבנים מה שגורם לחלק מהאבנים להיערם על האדמה אך הם לא גדולות מספיק כדי לשמש כמגן לבויזל, אבל גם חלק מהאבנים עפות במהירות ופוגעות בבולדור שנפצע קלות ונרתע לאחור.
-
[QUOTE=Pooh;1108371][B]
אתה מוציא במהירות את פוליוואג ואת סטארביה, אשר שניהם נראים נחושים מאוד לנצח בקרב. מיד, אתה פוקד על שניהם לתקוף במהירות - פוליוואג קופץ במקומו ומיד שולח קרן בועות חזקה לעבר טראביש, "תתחמק!" צועק אחד החיילים ומיד טראביש קופץ הצידה ומצליח במזל להתחמק מההתקפה של פוליוואג, "עכשיו תרסיס חומצה!" מוסיף אותו חייל ולפתע טראביש שולח מפיו מין תרסיס מהיר בצבע סגול אשר נראה חומצי למדי ומסוכן לעבר פוליוואג שמעט חושש.
בנוסף, אתה פוקד גם על סטארביה לתקוף את גריימר, ומיד סטארביה עף במהירות, נעלם לרגע ואז פוגע בחוזקה בגריימר עם אס אווירי מצויין וגריימר עף ומתגלגל על הקרקע. "קדימה גריימר! רפש!" צועק בחוזקה החייל השני שנראה כועס מאוד, ולפתע גריימר שולח לעבר סטארביה המעופף גושי רפש חומציים ומגעילים.
[/QUOTE]
", פוליוואג, תתחמק פוליוואג אקדח מים על טראביש ואז קרן בועות על גריימר! סטארביה, תתחמק ואז אס אווירי משולב עם מתקפת כנף, ואז תנסה להשתמש בציפור אמיצה!" אני אומר בהתלהבות ומחכה לראות מה יקרה
-
[quote]תומר:
אתה מעודד את ראלטס על ניצחונו, ומתחיל להתקדם עימו עמוק במכרה אורבורג.
לאחר כמה דקות של הליכה לצד ראלטס, אתה כבר מתחיל להיות משועמם מהמקום שנראה כאילו חוזר על עצמו, מלא באדמה חומה ורכה וסלעים גדולים ומשעמים. לפתע, אתה רואה קרוב אליך ג'יודוד קשוח שחובט בעזרת אגרופיו בסלע ומתאמן עליו.[/quote]
"בוא נעזוב אותו עכשיו." אגיד ואז אשתגר למרכז הפוקימונים אשר בעיר אורבורג כדי לרפאות את הפוקימונים שלי.
לאחר מכן אשתגר לפסגת הר צ'ימני, הואן כדי לראות אם שמה נמצא הפרופסור.
-
[QUOTE=Pooh;1108371][B]ליאור:[/B]
אתה מורה ריינולט לתקוף במהירות, וריינולט מהנהן בהסכמה. מיד, ריינולט רץ במהירות, קופץ וחובט עם גופו המאסיבי בהאנדוור שמתגלגל לאחור בכאב, אך ריינולט לא מסיים כאן, ומוסיף מכת ברק בכל כוחו שפוגעת בחוזקה בהאנדוור והוא נפצע קשה ומתרסק על הקרקע בחוזקה. אתה מביט ורואה שהאנדוור שוכב על הקרקע, מעולף. "ריינולט שלך חזק..." ממלמל המאמן בחיוך קטן ומוציא פוקדור נוסף, "צא רוקי!" צועק המאמן וזורק את הפוקדור באוויר, וממנו יוצא לפתע קרוקורוק מאיים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/552.png[/IMG]
[/QUOTE]
מחר ומחרותיים אהיה בטיול שנתי ולכן לא אגיב במשחק שלך
-----------------------
אני אומר לרינלוט " היתת טוב אבל עכשיו תנוח " .אני מחזיר את ריינלוט לפוכדור שלו ואז מוציא את גולבאט החוצה ואומר לו " תשתמש בעל קולי ובמכת כנף על רוקי "
-
[quote=Pooh;1108371]
צודק, סליחה.
וד"א אני לא ראיתי את הסדרה חחח רק את העונות הממש ראשונות אז תסביר יותר מה קורה בפעמים הבאות...
---
אתה פוקד על בויזל לשלוח אקדח מים חזק לעבר האבנים הקטנות והזוהרות, מה שפוגע בחוזקה באבנים מה שגורם לחלק מהאבנים להיערם על האדמה אך הם לא גדולות מספיק כדי לשמש כמגן לבויזל, אבל גם חלק מהאבנים עפות במהירות ופוגעות בבולדור שנפצע קלות ונרתע לאחור.[/quote]
[I]מגן התנגדות - הוא מסתובב על הקרקע תוך כדי שהוא יורה אקדח מים לכל כיוון,אקדח המים בעצם גם מגן עליו וגם מתקיף את האויב.[/I]
[I]דרך אגב,בולדור לא אמור גם להיפגע מהמים שגרמו לאבנים לעוף אליו?[/I]
[I]~~~~~~~[/I]
"מהר! תשתמש במגן התנגדות - תתובב על הקרקע תוך כדי אקדח מים ואז תנסה לפגוע גם בבולדור וגם להגן על עצמך מהמתקפות שלו! לבסוף תגמור את זה בסילון אקווה!" אומר ואז אוציא את הפוכדור של סוואלבו ואוציא אותו ממנו.
"סוואבלו שירה על האיש!" אומר לו מיד.
-
[QUOTE=Pooh;1107369]
[B]עידן:[/B]
אתה מעודד את קקניאה במהירות, ומיד הוא קם על רגליו וקופץ גבוה כדי להתחמק מעלי התער. אתה פוקד על קקניאה לתקוף באגרוף בעזרת קוציו הרעילים, אך קקניאה לא מבין אותך כל כך, ועל מנת לא לאכזב אותך, הוא שולח עוקץ רעל מהיר שפוגע בסוואדל בחוזקה ומעיף אותו לקרקע. סוואדל בכל זאת קם על רגליו, למרות פצעיו הרבים, אבל הוא נראה כבר תשוש למדי.
אתה בודק האם בטלפורטר יש לך אפשרות לבדוק אזורים לפי פוקימונים, אך אתה לא מוצא כזו אופציה.
[/QUOTE]
[I]לעזאזל אין לי מושג מה הרמז אומר...[/I]
---------------
"קקניאה. כל הכבוד, אתה קרוב מאוד לנצח!" אני אומר, מעודד אותו. קצת חושש, מוחה ממצחי את הזיעה שהחלה להצטבר כתוצאה מהקרב המותח.
"עכשיו, עוקץ רעל נוסף!" אני פוקד על קקניאה. "תסיים אותו! אתה יכול!" ממשיך את עידודיי.
'מצב הפוקימונים שלי קודם למשימה של הצוות. אני אאמן את קקניאה, לפני שאמשיך במהלך המשימה.' אני מחליט, לאחר הרהורים וספקות.
-
[B][SIZE="3"][COLOR="MediumTurquoise"]מצטער על חוסר התגובות... בגרויות וזה...[/COLOR][/SIZE][/B]
----
אתה מורה מיד על פוליוואג להתחמק מההתקפה של טראביש, ומיד פוליוואג מנתר הצידה ומתחמק מתרסיס החומצה של טראביש, ואז פוליוואג מוסיף אקדח מים לעבר טראביש, "תתחמק!" צועק גם החייל, וגם טראביש מתחמק מההתקפה של פוליוואג, "עכשיו תוסיף חבטה!" מוסיף החייל ומצביע לעבר פוליוואג, ולפני שפוליוואג מספיק לתקוף באקדח בועות, טראביש קופץ וחובט בו בחוזקה ובכך הוא גם מנטרל את התקפתו וגם גורם לפוליוואג להתגלגל אחורנית בכאב.
במקביל, אתה פוקד על סטארביה גם הוא להתחמק מהתקפתו של גריימר, אך סטארביה לא מספיק והוא נפגע בחוזקה מהרפש החזק של גריימר וסטארביה נופל לקרקע בכאב. למרות פציעתו, סטארביה קם חזרה לאוויר, ויוצא באס אווירי משולב על מתקפת כנף , "תתחמק!" צועק החייל השני, וגריימר מצליח במזל רב להתחמק בקושי מההתקפה של סטארביה, אתה מוסיף לסטארביה להשתמש בציפור אמיצה אך הוא לא מבין מה אתה רוצה.
----
תבין, אתה לא יכול לפקוד על פוקימון להשתמש במתקפה ולצפות שהוא ידע מה זה... תסביר מה ההתקפה ומה הוא צריך לעשות ואז אולי אם הוא יכול הוא יעשה...
אתה מחליט לעזוב את המקום ולהתעלם מהג'יודוד שראית, ומיד אתה משתגר חזרה אל מרכז הפוקימונים שבעיר אורבורג. אתה נכנס למרכז, ומיד מבקש מהאח ג'ון שירפא לך את הפוקימונים. הוא לוקח לך את הפוקדורים בחיוך ולאחר כמה דקות הצ'נסי שלצידו מחזירה לך אותם עם חיוכה הרגיל.
לאחר מכן, אתה מחליט להשתגר אל הר צ'ימני שבמחוז הוון. אתה מגיע אל פסגת ההר, שזהו מקום מוזר למדי; אתה רואה הרבה בריכות לבה ולצידם כל מיני פוקימוני אש שונים. האדמה והסלעים שבפסגה הם בצבע חום-אדמדם, אך מה שמוזר מעל הכל זה פתיתי השלג הקטנים שיורדים בקביעות אך לא נערמים.
אתה מתחיל לסייר באיזור, כשלפתע אתה רואה מולך שליח ספירו מצוות ווינדי שעף במהירות לכיוונך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/21.png[/IMG] ומיד כשהוא עובר מעליך, ספירו משליך לכיוונך פוקדור מבריק ומסתורי ואתה תופס אותו בקלות, "ספירו!" צווח ספירו בחוזקה ועף במהירות מהמקום.
אתה מעודד את ריינולט, ומחזיר אותו לפוקדור שלו. לאחר מכן, אתה מוציא את גולבאט החוצה מהפוקדור שלו, וגולבאט נראה נחוש מאוד לנצח בקרב הזה. אתה מיד מתחיל את הקרב, ופוקד על גולבאט להשתמש בעל קולי, "תתחמק רוקי!" צועק המאמן, ורוקי מיד קופץ הצידה ומתחמק ביעילות מההתקפה החזקה של גולבאט, אך לפתע גולבאט מפתיע אותו ותוקף בחוזקה עם מתקפת כנף מוצלחת שפוגעת ברוקי ומפילה אותו לקרקע, "אוקיי מתקפות אדמה לא יעבדו לי אז... נשיכה רוקי!" צועק בחוזקה המאמן ומצביע לעבר גולבאט, ומיד רוקי קופץ ממקומו ביעילות עם לסת פתוחה מוכן לנשוך את גולבאט.
אתה פוקד על בויזל להשתמש במהלך האסטרטגי שהמצאת בשם "מגן התנגדות", בויזל מהנהן בהנה, ומיד הוא מתחיל להסתובב על גבו תוך כדי שימוש מצויין באקדח מים שפוגע בחוזקה בבולדור ומונע ממנו לתקוף. לאחר מכן, בויזל מיד קם על רגליו ותוקף בסילון אקווה מצויין ומהיר את בולדור התשוש, ובולדור נפגע בחוזקה ומתרסק על הקרקע בכאב רב. אתה מביט, ורואה שבולדור שוכב על הקרקע, מעולף. "חכה אני עוד אנקום!" צועק קרלוס בכעס תוך כדי שהוא מחזיר את בולדור לפוקדור שלו. אתה מכין את הפוקדור של סוואבלו, אך לפני שאתה מספיק להוציא אותו, קרלוס לפתע שולף במהירות פוקדור קטן שמזכיר לך במראה פוקסמוק. הוא מטיח אותו לקרקע בחוזקה ולפתע מסך עשן כבד נוצר בכל האזור, ואתה לא רואה כלום. לפתע, אתה מרגיש שמשהו מדגדג אותך אך אתה לא מצליח לראות מה בגלל השיעול והעשן הכבד. לאחר כדקה, העשן מתפזר ואתה נושם לרווחה, ואתה לא רואה את קרלוס או את בולדור מסביב אתה רואה רק את בויזל שעדיין משתעל מהעשן. לפתע, אתה מרגיש כאילו איבדת משהו, אתה מביט בחגורה שלך, ואתה מגלה לפתע שקרלוס גנב את הפוקדור של פאנסיר!
[B]עידן:[/B]
אתה מעודד את קקניאה, ואז מורה עליו בנחישות להשתמש בעוקץ רעל ולסיים את הקרב. קקניאה הנחוש קופץ ממקומו ושולח עוקץ רעל חזק לעבר סוואדל שפוגע בו בחוזקה. סוואדל עף לאחור בכאב ומתרסק על הקרקע, מעולף. קקניאה מתחיל לקפוץ מאושר על ניצחונו בקרב.
אתה מחליט לאמן את הפוקימונים שלך ולא לנסות לזכות במשימה, מה שכנראה יגרום לזלזול הצוות בך. אתה ממשיך ללכת בדרך שלצד מערת צ'ארג'סטון, ואתה מתחיל כבר להתרחק ממנה, תוך כדי חיפוש פוקימונים לאימון קקניאה, כאשר הוא לצידך מוכן להתאמן. עוברות כמה דקות של חיפושים, ולפתע אתה רואה לצד אחד העצים קראבלאסט חמוד שמטייל בחיוך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/588.png[/IMG]
-
[quote]תומר:
אתה מחליט לעזוב את המקום ולהתעלם מהג'יודוד שראית, ומיד אתה משתגר חזרה אל מרכז הפוקימונים שבעיר אורבורג. אתה נכנס למרכז, ומיד מבקש מהאח ג'ון שירפא לך את הפוקימונים. הוא לוקח לך את הפוקדורים בחיוך ולאחר כמה דקות הצ'נסי שלצידו מחזירה לך אותם עם חיוכה הרגיל.
לאחר מכן, אתה מחליט להשתגר אל הר צ'ימני שבמחוז הוון. אתה מגיע אל פסגת ההר, שזהו מקום מוזר למדי; אתה רואה הרבה בריכות לבה ולצידם כל מיני פוקימוני אש שונים. האדמה והסלעים שבפסגה הם בצבע חום-אדמדם, אך מה שמוזר מעל הכל זה פתיתי השלג הקטנים שיורדים בקביעות אך לא נערמים.
אתה מתחיל לסייר באיזור, כשלפתע אתה רואה מולך שליח ספירו מצוות ווינדי שעף במהירות לכיוונך ומיד כשהוא עובר מעליך, ספירו משליך לכיוונך פוקדור מבריק ומסתורי ואתה תופס אותו בקלות, "ספירו!" צווח ספירו בחוזקה ועף במהירות מהמקום.[/quote]
'מוזר...' אמלמל לעצמי ואפתח את הפוקדור בצפייה מימה שיש בתוך הפוקדור.
-
אתה פותח את הפוקדור בציפיה כדי לבדוק מה יש בתוכו, ולפתע מתוכו יוצא קינדאי חמוד ומוזר [IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac115/IdoAlo10/IdoAlo10/ABC/kindai.png[/IMG] שמביט בך בשמחה, "קינדאי!" צועק קינדאי בחיבה ומחייך לכיוונך. לפתע, אתה רואה פתק קטן על הקרקע, שכנראה נפל מהפוקדור. אתה מרים ורואה שכתוב על הפתק [I]"מתנה מצוות ווינדי"[/I] .
-
[QUOTE=Pooh;1111052][B]תומר:[/B]
אתה פותח את הפוקדור בציפיה כדי לבדוק מה יש בתוכו, ולפתע מתוכו יוצא קינדאי חמוד ומוזר [IMG]http://i891.photobucket.com/albums/ac115/IdoAlo10/IdoAlo10/ABC/kindai.png[/IMG] שמביט בך בשמחה, "קינדאי!" צועק קינדאי בחיבה ומחייך לכיוונך. לפתע, אתה רואה פתק קטן על הקרקע, שכנראה נפל מהפוקדור. אתה מרים ורואה שכתוב על הפתק [I]"מתנה מצוות ווינדי"[/I] .[/QUOTE]
"איזה חמוד אתה קינדאי!" אגיד בשמחה ואז אחבק את קינדאי, "איזה מתקפות אתה יודע?" אשאל את קינדאי לאחר מכן.
-
[b]תומר:[/b]
אתה מחבק את קינדאי בשמחה ושואל אותו לגבי מתקפותיו, ומיד קינדאי מביט בך ומחייך חיוך שחצני. קינדאי מוציא מידו להבה קטנה ואז מצביע עם ידו האחרת לעבר סלע בודד. לפתע, הלהבה הקטנה שבידו של קינדאי מכסה את כל אגרופו, הוא קופץ גבוה ואז מכה בחוזקה עם ידו הבוערת בסלע מה שמנפץ את הסלע לחלוטין. קינדאי מחייך שוב בשחצנות ומוציא להבה קטנה נוספת מידו.