-
[quote=sigal123;1102742][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]לקחת את המפתח לחדר ופתחת אותו וממש נדהמת,[/COLOR]
[COLOR=red]ראיתה שתי כורסאות גדולות וספה גדולה ומכשיר טלוויזיה קטן , שידה ליד הספה , שולחן גדול לחמישה אנשים אם כיסאות ומפה ומטבח עם תנו[COLOR=red]ר[/COLOR] קטן כיור כיריים וסיר ומחבת מלא מגירות וארונות מקרר קטן מיקרוגל וטוסטר, היה מרפסת גדולה אם שתי כורסאות קטנות וג'קוזי גדול, בשני חדרי שינה היו רק מיטה גדולה ארון שידה שולחן וכיסא, אבל בחדר השלישי היה מיטה ענקית לזוג וכמובן חדר שירותים[/COLOR][/quote]
"וואו!" אני מתפלא תוך כדי שאני מסתובב בחדר.
אני מוציא את צ'ארמנדר וסקיטי.
אחרי כמה דקות אני מרגיש שאני ממש רעב.
אני ניגש למקרר ופותח אותו.
-
[QUOTE=sigal123;1102766][COLOR="Green"]מייקל
"מה עושים?!" קראה בריאנה ושמת לב שזה הרכבת האחרונה "בוא" היא אמרה והסתכלה אל הכרטיסן, "אוקי פיצ'ו תעסיק תכרטיסן" קראה בריאנה אבל פיצ'ו לא הספיק והיא החזירה אותו , הרכבת התחילה לנסוע והכרטיסן נכנס פנימה "תוציא את פוניטה!" קראה בריאנה[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"צא פוניטה! מה לעשות עכשיו?" אני שואל את בריאנה בטימטום
-
[COLOR="Red"]איתי
אתה בודק מה לאכול ורואה פירות ירקות ולה בשר לחם (בחוץ) ואורז
אתה מסתכל אל צרמנדר וסקיטי ורואה את סקיטי אם הכורסא שבחוץ ואת צרמנדר מתרוצץ לו בחדר[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]מייקל
"בוא כבר!" אמרה בריאנה ותפסה בך, היא עלתה אל פוניטה והעלתה אותך אליו, היה לו די כבד אבל הוא הסתדר "יאלה פוניטה דהירה!" קראה בריאנה, פוניטה התחיל לדהור במהירות רבה ושהייתם ממש קרובים לרכבת בריאנה צעקה "עכשיו!" היא אמרה וקפצה לרכבת [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1102782][COLOR="Red"]איתי
אתה בודק מה לאכול ורואה פירות ירקות ולה בשר לחם (בחוץ) ואורז
אתה מסתכל אל צרמנדר וסקיטי ורואה את סקיטי אם הכורסא שבחוץ ואת צרמנדר מתרוצץ לו בחדר[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]מייקל
"בוא כבר!" אמרה בריאנה ותפסה בך, היא עלתה אל פוניטה והעלתה אותך אליו, היה לו די כבד אבל הוא הסתדר "יאלה פוניטה דהירה!" קראה בריאנה, פוניטה התחיל לדהור במהירות רבה ושהייתם ממש קרובים לרכבת בריאנה צעקה "עכשיו!" היא אמרה וקפצה לרכבת [/COLOR][/QUOTE]
"יאללה!" אני אומר בהתלהבות וקופץ לרכבת. אחרי זה אני מחזיר את פוניטה:" חזור פוניטה!"
-
[quote]עומר
צימצאר לכוד בתוך הכף יד ואתה מסתכל אל מי ששם היה שם חתול מישהו אם שער כחול ומישהי אם שער סגול ארוך ומוזר
"כדי להגן על העולם מהרס חסר תקנה" אמרה האישה "כדי לאחד את כל תושבי המדינה" אמר האיש
"כדי לכבוש את היבשה האוויר והמים " אמרה האישה "כדי להגיע אף לכוכבים שבשמיים" אמר האיש "ג'סי" אמרה האישה "וג''ימס" אמר האיש "צוות רוקט במהירות האור ללא רחם" אמרה האישה "היכנע עכשיו או שתלחם" אמר האיש "מיאו בדיוק!" קרא החתול, שזיהתה כמיאו ולא האמנת שהוא מדבר! פתאום היד הכניסה את צימצאר לתוך חור בבטן, שמתה לב שבבטן יש כמו חלון זכוכית סגולה ששמה יש מלא באטרפרי ! [/quote]
איך ידעתי! Xd
~~~~~~~~~~
"טוב,זה ההזדמנות שלנו! באטרפרי,מתקפת נבבגיי שינה על האנשים ועל המיאו! מארקוורו! תשתמש בניקור על חלון הזכוכית,והפעם תשתמש גם במתקפת כנף כדי לתת לך עוד כוח למכה!" אצעק להם ואסתכל על האנשים הרעים האלה "מי אתם? ולמה גנבתם לי את צ'ימצ'אר?" אשאל בקול מאיים..
-
[COLOR="Green"]מייקל
אתה קופץ לרכבת ומחזיר את פוניטה אבל נופל אחורנית, הרגלים שלך אל הרכבת אבל הראש ממש קרוב לגלגלים, בתנופה מהירה אתה עולה למעלה "אין לנו זמן לזה" אמרה בריאנה "תקשיב, כול פעם שיבוא סדרן הולכים לשירותים או עושים משהו העיקר שלא ידע שאנחנו כאן! ואסור ששניים ירדמו! אחד שומר אל השני! רואה סדרן מרחוק מעיר את השני ובורחים ! " קראה בריאנה "ונשתמש ב.. בביוטפליים ובליפאון כדי לברוח!" אמרה בריאנה "הביוטפליים ישתמשו בעל חושי ויורידו אותנו אבל לא לפני שנסדר לנו כרית עלים כי הנחיתה לא תהיה קלה " אמרה בריאנה "אוקי נכנסים, היא אמרה והסתכלה אליך [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
באטרפרי יודע: כנף ברזל יריית חוט נשיכת חרק על חושי אבקת שיתוק ודחיפה
~~~~
מורקרו ניסה לשבור תזכוכית אבל היא הייתה עשויה מגומי! היד לקחה את מורקרו והכניסה אותו פנימה! באטרפרי ניסה לפזר אליהם אבק אבל היד הפריעה לו והוא לא הצליח![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1102794][COLOR="Green"]מייקל
אתה קופץ לרכבת ומחזיר את פוניטה אבל נופל אחורנית, הרגלים שלך אל הרכבת אבל הראש ממש קרוב לגלגלים, בתנופה מהירה אתה עולה למעלה "אין לנו זמן לזה" אמרה בריאנה "תקשיב, כול פעם שיבוא סדרן הולכים לשירותים או עושים משהו העיקר שלא ידע שאנחנו כאן! ואסור ששניים ירדמו! אחד שומר אל השני! רואה סדרן מרחוק מעיר את השני ובורחים ! " קראה בריאנה "ונשתמש ב.. בביוטפליים ובליפאון כדי לברוח!" אמרה בריאנה "הביוטפליים ישתמשו בעל חושי ויורידו אותנו אבל לא לפני שנסדר לנו כרית עלים כי הנחיתה לא תהיה קלה " אמרה בריאנה "אוקי נכנסים, היא אמרה והסתכלה אליך [/COLOR][/QUOTE]
"יש לי רעיון אחר. את יכולה לעשות את זה, אבל אני מעדיף ללכת לשירותים ולהיות שם כל הנסיעה." אני אומר בחיוך והולך לשירותים, אבל יורד בעיר השנייה
-
[quote]עומר
באטרפרי יודע: כנף ברזל יריית חוט נשיכת חרק על חושי אבקת שיתוק ודחיפה
~~~~
מורקרו ניסה לשבור תזכוכית אבל היא הייתה עשויה מגומי! היד לקחה את מורקרו והכניסה אותו פנימה! באטרפרי ניסה לפזר אליהם אבק אבל היד הפריעה לו והוא לא הצליח! [/quote]
"באטרפרי! הכל תלוי בך! תשתמש בעל חושי על האנשים והמיאו ותעיף אותם מכאן (ששוב יתעופפו חח...)! קדימה" אצעק לו בדאגה לפוקימונים שנתפסו... 'חייב להיות להיות פתרון למצב הזה...אני יודע!' אחשוב לעצמי ואז אצעק בקול "צ'ימצ'אר! תשתמש בחפירה על הגומי ותוציא את כול הפוקימונים משם!"
-
[quote=sigal123;1102782][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה בודק מה לאכול ורואה פירות ירקות ולה בשר לחם (בחוץ) ואורז [/COLOR]
[COLOR=red]אתה מסתכל אל צרמנדר וסקיטי ורואה את סקיטי אם הכורסא שבחוץ ואת צרמנדר מתרוצץ לו בחדר[/COLOR]
[/quote]
אני לוקח אותם ונותן פרי לסקיטי, שני פירות לצ'ארמנדר ושלושה פירות לעצמי (כי אני ממש רעב...)
לאחר הארוחה אני הולך עם צ'ארמנדר וסקיטי החוצה להתאמן.
"נראה לך שאנשים יתנו לך להיות בשירותים כול הנסיעה?" אמרה בריאנה שנייה לפני שהלכת לשירותים " וביציאה בודקים כרטיסית התוכנית שלי יותר הגיונית" התעקשה בריאנה והוציאה את ביוטפלי "ביוטפלי חפש לנו מקום" היא אמרה וביוטפלי התחיל להתעופף ולאחר כמה דקות חזר והצביע על שתי ספות ריקות [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
ביוטפלי מנסה ולא מצליח, המיאו שולף ציפורניים חדות ועף במהירות לכיוון ביוטפלי[/COLOR]!
[COLOR="Red"]איתי
אתה לוקח פירות ונותן לך לצרמנדר ולסקיטי, שאוכלים בתאבון, אתה בא לצאת אבל נתקע בלנה ושניכם ממששים את מצחם הכואב[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1102807]
[COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה לוקח פירות ונותן לך לצרמנדר ולסקיטי, שאוכלים בתאבון, אתה בא לצאת אבל נתקע בלנה ושניכם ממששים את מצחם הכואב[/COLOR][/quote]
"נלה!" אני אומר לה טיפה כועס.
"עכשיו נזכרת לבוא?" אני שואל אותה.
"טוב אכלתי 6 פירות מהמקרר" אני מודיע לה.
"טוב רוצה להתאמן קצת בחוץ?" אני שואל את נלה.
"כי צ'ארמנדר צריך אימון טוב וגם אני רוצה לראות את המתקפות של אקסיו ושינקס כי כשנגיע לעיר הבאה נחליף" אני מסביר לה.
"את באה או שאת קודם אוכלת?" אני שואל את נלה.
אם היא הולכת לאכול אני הולך להתאמן עם צ'ארמנדר ומנסה ללמד אותו מתקפות חדשות ואם נלה באה איתי אני מתאמן עם צ'ארמנדר והיא מתאמנת עם הפוקימונים שלה.
-
[QUOTE=sigal123;1102470][COLOR="Sienna"]עומר
בפוקדע לא מופיע כלום ופתאום עולה לך משהו
"ברזל
חומר מתכתי המשמש להרבה שימושים, לחץ כאן כדי לראות את כול המכרות ברזל שנמצאים על האי" קרא הפוקדע[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
לפי חוקי הדי אן די תאמת אני יכולה אבל ממש קצת..
פוקימון זה דומה לזה מאוד.. אבל לא נורא אני ינסה לא לעשות לך מלא דברים כאלה
"אתה לא תאמר לי איך לאמן! אני חושב שהפוקימונים שלך חלשלושים לעומת שלי! חוץ מזה מה אתה מתערב?! " צעק הנער אליך וחזר לדבר אם הח'ברה שלו[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה מחפש ושואל מלא אנשים אבל הם מתעלמים ממך ואתה מתחיל להתעצבן, פתאום אתה רואה שלט "חנת הרכבת למטה" ויש סימן חץ לכיוון מדרגות שיורדות למטה אתה מתחיל ללכת לאיה אבל נתקל בילד[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אתה מתחיל ללכת ולא מוצא את היציאה, מבולבל אתה רואה שלט שאומר איפה התחנת רכבת , אתה הולך לשם ופתאום מתנגש בילד מוזר[/COLOR]אתה מתחיל[/QUOTE]
התכוונת שאני ומייקל נלחם ? סליחה שהרסתי לך לא הייתי בבית D :
----------------------------------
"היי תזהר קצת לאן שאתה הולך" אני אומר לו ומסתובב לראות מי זה.
'אין לי זמן לבזבז עליו אני צריך כבר ללכת לתחנת רכבת' אני חושב לעצמי ובודק מה השעה.
-
[quote]עומר
ביוטפלי מנסה ולא מצליח, המיאו שולף ציפורניים חדות ועף במהירות לכיוון ביוטפלי![/quote]
"באטרפרי! שלח אליו אבקת שיתוק! ואז,לפני שישים לב,השתמש בכנף ברזל!" אצעק לו בדאגה,אז אבדוק על מיאו בפוקדע ואראה אם יש לו נקודות תורפה מיוחדות שיעזרו לי לנצח ולהביס אותו...
-
[QUOTE=sigal123;1102439][COLOR="YellowGreen"]מאי
כול הפוקימונים יורדים למטה והכרכרה ממשיכה, את רואה שזאת עיר אם בניינים גבוהים מלאת כרכרות ומכוניות ומלא מלא בתים מגדלים קומות וחנויות[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
הלכת להתקלח ולהריגע קצת ועדיין הייתה מעוצבן אל מדקיפ ,שחזרת ראית את זיגזיגון מנסה לשחק אם מדקיפ אך ללא הצלחה[/COLOR][COLOR="Sienna"]
עומר
אתה הולך לשם ורואה באטרפרי ממש גדול, אפילו ענקי, הוא נראה רובוטי מאוד והוא עצום בגודלו, אתם מסתכל אליו וחושד שהוא ממתכת[/COLOR]
מופתע מהשמועה אתה הולך ממרכז הפוקימונים ומתלבט מה לעשות עוד, האם להמשיך בדרכך? או לתפוס פוקימון? או בכלל להמשיך לשוטט בעיר העצומה[/COLOR][/QUOTE]
אמרתי "אני מצטער מדקיפ"
הרמתי אותו וחיבקתי אותו
-
[QUOTE=sigal123;1102541][COLOR="Green"]מייקל
"השם של העיר הוא פלייראוד" אמרה בריאנה ועיצבון ונעמדה בתור אחד ארוך ומעצבן והתחילה להתעצבן מאורך התור [/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
באה אליך נערה "שלום! איזה סוג אביזר לפוקימון תרצי?" שאלה המוכרת בחביבות[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה בא לבדוק אל צימצאר אבל הוא כבר נעלם ומטפס בין ענפי העץ, הוא קופץ ומחליק אל היצור ופתאום משני צידיו של פהוקימון הענק יוצאים שני ידי מתכת גדולות שמחזיקים בצימצאר [/COLOR][/QUOTE]
" אביזר לפוקימון ? טוב אין לי מושג מזה > < תוכלי להראות לי מזה או להסביר ? " אשאל בחביבות .
-
[COLOR="Red"]איתי
נלה לקחה תפוח ובאה איתך
"אני יבוא להיתאמן אבל מה שאתה לא מבין זה.. יש כאן מכונת החלפות, אבל אני מעדיפה שסקיטי תהיה איתך ושינקס ואקסיו איתי" מלמלה נלה[/COLOR]
זה בסדר
~~~~
אתה יורד לתחנה ורואה שהרכבת מתחילה לנסוע עוד חמש דקות וזה הרכבת האחרונה להיום ויש טור של איזה 20 איש[/COLOR]!
[COLOR="Sienna"]עומר
באטרפרי משתמש אליו באבקת שיתוק ומעיף אותו בכנף ברזל, מיאו מתעופף לעבר האנשים ונוצר פיצוץ והם מתעופפים לשמיים[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
מדקיפ הסתכל אליו והזיז את ראשו ממך אבל אז הסתכל אליך שנית ונתן ליקוק מהיר אך אפך, שמראה שהוא סולח[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
"כמו צעיף, או חולצה או מכנס או כובע" אמרה המוכרת "אז איזה תרצי?" היא שאלה בחיוך אבל קטן יותר[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1103092][COLOR="Red"]איתי
נלה לקחה תפוח ובאה איתך
"אני יבוא להיתאמן אבל מה שאתה לא מבין זה.. יש כאן מכונת החלפות, אבל אני מעדיפה שסקיטי תהיה איתך ושינקס ואקסיו איתי" מלמלה נלה[/COLOR]
זה בסדר
~~~~
אתה יורד לתחנה ורואה שהרכבת מתחילה לנסוע עוד חמש דקות וזה הרכבת האחרונה להיום ויש טור של איזה 20 איש[/COLOR]!
[COLOR="Sienna"]עומר
באטרפרי משתמש אליו באבקת שיתוק ומעיף אותו בכנף ברזל, מיאו מתעופף לעבר האנשים ונוצר פיצוץ והם מתעופפים לשמיים[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
מדקיפ הסתכל אליו והזיז את ראשו ממך אבל אז הסתכל אליך שנית ונתן ליקוק מהיר אך אפך, שמראה שהוא סולח[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
"כמו צעיף, או חולצה או מכנס או כובע" אמרה המוכרת "אז איזה תרצי?" היא שאלה בחיוך אבל קטן יותר[/COLOR][/QUOTE]
"אוי לא אני חייב לעלות עליה"
אני נכנס לסוג של פניקה ומתחיל לחשוב על דרכים אפשריות לעבור.
'כדי שאנסה לפלג את דרכי בין האנשים ולעקוף אותם' אני חושב לעצמי.
-
אתה מנסה לעקוף מישהו אבל הוא מזיז אותך אחרוה וצועק "יש כאן תור!" אתה רואה שהרכבת מתחילה לנסוע ואם לא תעלה אליה אז לא תצליח![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1103101][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אתה מנסה לעקוף מישהו אבל הוא מזיז אותך אחרוה וצועק "יש כאן תור!" אתה רואה שהרכבת מתחילה לנסוע ואם לא תעלה אליה אז לא תצליח![/COLOR][/QUOTE]
אני מקווה שאפשר להיות טיפה קרימינלי D :
----------
"אוקיי אין לי ברירה,טורצ'יק צא" אני קורא בקול שקט כדי שלא ישמעו ומוציא אותו מן הפוכדור.
אני מתכופף לגובהו ולוחש לו באוזן,"תקשיב טורצ'יק כדי להמשיך חייבים לעלות על הרכבת אז בשביל שנעלה אני צריך שתשתמש במסך עשן(?) ולאחר מכן תאיר לי את הדרך עם ניקור בוער ככה נוכל לעבור לרכבת" אני אומר לו.
-
אל תדאג אתה לא הראשון שמתגנב לרכבת :)
~~~~
טורציק משתמש במסך עשן וכולם מתחילים להילחץ ומגיע מישהו לסלק תעשן, אתה רואה מולך מקור בוער וגם האחרים רואים וצועקים "רוח!" ואחד אפילו מתעלף, טורציק מחליש תמקור הבוער ככה שהם לא רואים ואתה רואה ואתה מרזיק בו , כמו כלב נחייה הוא מביא אותך לסוף של הרכבת, אתה כמעט נופל שהרכבת מתחילה לנסוע, לביינתיים העשן כבר מתפזר ואתה מסתכל לרכבת וקצת דואג מפני הכרטיסן [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1103092][COLOR="Red"]איתי
נלה לקחה תפוח ובאה איתך
זה בסדר
~~~~
[COLOR="Sienna"]עומר
[COLOR="Navy"]רקס
[COLOR="YellowGreen"]מאי
"כמו צעיף, או חולצה או מכנס או כובע" אמרה המוכרת "אז איזה תרצי?" היא שאלה בחיוך אבל קטן יותר[/COLOR][/QUOTE]
הרמתי אותו וחיבקתי אותו חזק
ואז החזרתי אותו לפוקדור אותו ואת זיגזגון
ואז יצאתי בחוץ
-
[QUOTE=sigal123;1103112][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אל תדאג אתה לא הראשון שמתגנב לרכבת :)
~~~~
טורציק משתמש במסך עשן וכולם מתחילים להילחץ ומגיע מישהו לסלק תעשן, אתה רואה מולך מקור בוער וגם האחרים רואים וצועקים "רוח!" ואחד אפילו מתעלף, טורציק מחליש תמקור הבוער ככה שהם לא רואים ואתה רואה ואתה מרזיק בו , כמו כלב נחייה הוא מביא אותך לסוף של הרכבת, אתה כמעט נופל שהרכבת מתחילה לנסוע, לביינתיים העשן כבר מתפזר ואתה מסתכל לרכבת וקצת דואג מפני הכרטיסן [/COLOR][/QUOTE]
חחח : )
איזה מקשה את אני צריך להרוג אותו ? D :
אני בפנים נכון?
----------------
אני נכנס פנימה לרכבת וקולט את הכרטיסן שמתקרב לעברי.
"אוי לא חשבתי על זה,טורצ'יק",כנראה שאצטרך להתחבא" אני אומר ומחזיר את טורצ'יק לפוכדור בכדי להקל על ניסיון להתחמק ממנו.
'אולי כדאי שאחפש את השירותים' אני חושב לעצמי וממהר למצוא את השירותים או כל מקום מסתור אפשרי וזמין אחר.
-
[COLOR="Navy"]רקס
מדקיפ מתחמק מהפוקדור ופתאום צולל צלילה גדולה לתוך הג'קוזי החם, הוא מסתכל אלייך משפריץ אלייך קצת מים מפיו ומתחיל לשחות בהנאה[/COLOR]
אתה תראה :))
~~~~
אתה מחזיר את טורציק ומתחיל ממש ממש להילחץ,
אתה מחפש תשירותים ומוצא אותם אבל הם תפוסים!
אתה לא יודע מה לעשות ומתחיל להיות קצת לא נוח לעמוד כי מהרכבת אתה נופל כו להזמן מאבנים ודברים בדרך, אתה מחפש ורואה שהמקום היחידי שאפשר לשבת (זה כמו בהארי פוטר ) זה מקום שאין שם אף אחד חוץ ממישהו עטוף בגלימה שחורה (כזאת שלא רק מאחורה אתה מבין ) וכובע שחור[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1103129][COLOR="Navy"]רקס
מדקיפ מתחמק מהפוקדור ופתאום צולל צלילה גדולה לתוך הג'קוזי החם, הוא מסתכל אלייך משפריץ אלייך קצת מים מפיו ומתחיל לשחות בהנאה[/COLOR]
~~~~
אתה לא יודע מה לעשות ומתחיל להיות קצת לא נוח לעמוד כי מהרכבת אתה נופל כו להזמן מאבנים ודברים בדרך, אתה מחפש ורואה שהמקום היחידי שאפשר לשבת (זה כמו בהארי פוטר ) זה מקום שאין שם אף אחד חוץ ממישהו עטוף בגלימה שחורה (כזאת שלא רק מאחורה אתה מבין ) וכובע שחור[/COLOR][/QUOTE]
כה מכיר הארי פוטר חח נחמד.
---------
אני מביט על האיש היושב בתא לבדו.
'הוא ניראה מאוד חשוד' אני חושב לעצמי ומתלבט אם להכנס לשם או לא.
"טוב נו,אין לי ברירה אחרת" אני אומר ומסתכל לפניי על כל הרכבת לבדוק איפה הכרטיסן נמצא.
לאחר מכן אני נכנס ומתיישב על המושב שפניי מופנות לאיש הזר והמוזר כאשר בראשי אני מעלה השערות מה הוא עושה בחייו ומי הוא בכלל.
-
אתה מסתכל אליו ונדמה כיאלו האיש ישן, (כול כך ארי פוטר :) )
אתה מתחיל להיות ממש מודאג שהכרטיסן מתקרב ומתחיל קצת להזיע,
"כרטיסים בבקשה" אמר הכרטיסן שהגיע אליכם [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1103129][COLOR="Navy"]רקס
~~~~
אתה לא יודע מה לעשות ומתחיל להיות קצת לא נוח לעמוד כי מהרכבת אתה נופל כו להזמן מאבנים ודברים בדרך, אתה מחפש ורואה שהמקום היחידי שאפשר לשבת (זה כמו בהארי פוטר ) זה מקום שאין שם אף אחד חוץ ממישהו עטוף בגלימה שחורה (כזאת שלא רק מאחורה אתה מבין ) וכובע שחור[/COLOR][/QUOTE]
חחחח צחקתי וניכנסתי איתו לגקוזי ושיחקנו במים אז יצאנו והלכנו לטיול
-
[QUOTE=sigal123;1103143][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
אתה מסתכל אליו ונדמה כיאלו האיש ישן, (כול כך ארי פוטר :) )
אתה מתחיל להיות ממש מודאג שהכרטיסן מתקרב ומתחיל קצת להזיע,
"כרטיסים בבקשה" אמר הכרטיסן שהגיע אליכם [/COLOR][/QUOTE]
שאני לא אתעלף מהלחץ : )
-----------------------
אמ.. אה.." אני לפתע קופא במקום.
'מה אני עושה מה אני עושה' אני חושב לעצמי בשיא הלחץ.
"שנייה" אני אומר לכרטיסן ועושה את עצמי מחפש עליי ובתיקי את הכרטיס.
"אני לא מאמין אני לא מוצא את הכרטיס" אני אומר לו לחוץ מאוד,כנראה שהלחץ האמיתי הופך את זה למשכנע יותר.
'בבקשה תאמין בבקשה תאמין' אני מתפלל בליבי ולא מצליח לחשוב על דבר חוץ מזה.
-
[COLOR="Navy"]רקס
אתה לובש בגד ים ונכנס לג'קוזי ואתה ומדקיפ משחקים, פתאום זיגזיגון קופץ ועושה אליכם ספלאש, פתאום אתה רואה שיש בועות במים מדקיפ למד קרן בועות![/COLOR]
"אני יבקש ממך לעזוב את הרכבת" אמר הכרטיסן, התחלת מאוד להילחץ, פתאום בתנועה מהירה האיש קם מהמושב שלו ונפל לו הגלימה "הוא איתי" אמר האיש והושיט לכרטיסן שני כרטיסים, והכרטיסן הלך, פתאום ראית שזה לא הוא זאת היא וזאת .. לא האמנת מי זה היה ! זאת הייתה סורה![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1103157][COLOR="Navy"]רקס
אתה לובש בגד ים ונכנס לג'קוזי ואתה ומדקיפ משחקים, פתאום זיגזיגון קופץ ועושה אליכם ספלאש, פתאום אתה רואה שיש בועות במים מדקיפ למד קרן בועות![/COLOR]
"אני יבקש ממך לעזוב את הרכבת" אמר הכרטיסן, התחלת מאוד להילחץ, פתאום בתנועה מהירה האיש קם מהמושב שלו ונפל לו הגלימה "הוא איתי" אמר האיש והושיט לכרטיסן שני כרטיסים, והכרטיסן הלך, פתאום ראית שזה לא הוא זאת היא וזאת .. לא האמנת מי זה היה ! זאת הייתה סורה![/COLOR][/QUOTE]
"סורה אני לא מאמין!" אני פוצח בקול רם ולאחר מכן מתיישב ולוקח נשימה עמוקה.
"מאז הפעם האחרונה שראיתי אותך לא חשבתי שאני אגיע לומר את זה אבל אני כל כך שמח לראות אותך" אני אומר לה בצחקוק כל בעודי יושב על המושב מנסה להרגע עם ידי על ליבי.
"מה את עושה כאן?" אני שואל אותה חצי דקה בערך לאחר שאני נרגע.
-
[QUOTE=sigal123;1103157][COLOR="Navy"]רקס
"אני יבקש ממך לעזוב את הרכבת" אמר הכרטיסן, התחלת מאוד להילחץ, פתאום בתנועה מהירה האיש קם מהמושב שלו ונפל לו הגלימה "הוא איתי" אמר האיש והושיט לכרטיסן שני כרטיסים, והכרטיסן הלך, פתאום ראית שזה לא הוא זאת היא וזאת .. לא האמנת מי זה היה ! זאת הייתה סורה![/COLOR][/QUOTE]
"כל הכבוד חבר קטן!"
יצאנו מהבריכה והלכנו החוצה
-
אתה מנסה להירגע ונרגע קצת אבל עדין מופתע
"טוב אני פה כדי ללכת אל נהר הסלובניה " אמרה סורה ופתחה מפה
היא הצביעה על נהר שעבר מליד העיר השלישית בדרך לעיר השלישית והרביעית ואז לים, משהו מוזר היה במפה, ראית שהעיר השלישית בכלל רחוקה מהשביל הרגיל "מה שרוב המאמנים עושים זה חוצים תיער בלי שביל והולכים לעיר השלישית, לעיר שמבחינתי היא השלישית מבחינתכם היא בסוף" אמרה סורה כיאלו קראה את מחשבותיך , "בוא תראה קסם" אמרה סורה בחיוך "יגיע אלינו משהו אם פיתות מהטבון וממרחים .. עכש..יו" אמרה סורה, איש אחד אם עגלה ופיתות מהטבון וממרחים הגיע אליכם "רוצים משהו? רק 10 לפיתה" אמר האיש במבטא מוזר[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
יצאתם מהבריכה בלית ברירה אחרי הרבה זמן כי מדקיפ לא רצה לצאת, הלכת לשירותים והחלפת בגדים והתנגבת והבאת מגבות לזיגזיגון ומדקיפ ושמת את כולם בערמה בשירותים, לאחר מכן מדקיפ וזיגזיגונים התחילו להתלהב, מדקיפ רץ והביא לך את המפתח בפיו[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1103178][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
היא הצביעה על נהר שעבר מליד העיר השלישית בדרך לעיר השלישית והרביעית ואז לים, משהו מוזר היה במפה, ראית שהעיר השלישית בכלל רחוקה מהשביל הרגיל "מה שרוב המאמנים עושים זה חוצים תיער בלי שביל והולכים לעיר השלישית, לעיר שמבחינתי היא השלישית מבחינתכם היא בסוף" אמרה סורה כיאלו קראה את מחשבותיך , "בוא תראה קסם" אמרה סורה בחיוך "יגיע אלינו משהו אם פיתות מהטבון וממרחים .. עכש..יו" אמרה סורה, איש אחד אם עגלה ופיתות מהטבון וממרחים הגיע אליכם "רוצים משהו? רק 10 לפיתה" אמר האיש במבטא מוזר[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
יצאתם מהבריכה בלית ברירה אחרי הרבה זמן כי מדקיפ לא רצה לצאת, הלכת לשירותים והחלפת בגדים והתנגבת והבאת מגבות לזיגזיגון ומדקיפ ושמת את כולם בערמה בשירותים, לאחר מכן מדקיפ וזיגזיגונים התחילו להתלהב, מדקיפ רץ והביא לך את המפתח בפיו[/COLOR][/QUOTE]
לא הבנתי כלום בהתחלה : X
-----------------
"איך ידעת?" אני שואל אותה בלחש כדי שהאיש עם המבטא המוזר לא ישמע.
"אמ.. אני לא כל כך רעב" אני אומר לו.
"סורה את יודעת מתי הרכבת תעצור בעיר הרביעית?" אני שואל אותה לאחר מכן.
-
תקציר:
סורה מסבירה לך שהיא יורדת בנחל בשם סלובניה, אתה מסתכל ורואה שהעיר השלישית היער עיר שפחות קרובה מעירת אחרת וסורה מסבירה לך שהעיר האחרת היא העיר השלישית בשבילה אבל בשביל המאמנים שמתחילים היא עיר שבסוף, כי המסע שלכם די סיבובי ואתם עוצרים בעיר שלכם כמה וכמה פעמים ומה שהמאמנים עושים, זה בעצם חוצים תיער (כדי להבין את הכול סתכל במפה בעמוד הראשון)
~~~~~
"עוד כמה שעות" אמרה סורה, ולאחר מכן אמרה משהו לאיש והוא הלך "הוא מגיע כול שעה בהתחלה הוא מגיע אחרי הכרטיסן , באמצע ובסוף ובעוד כמה פעמים" אמרה סורה בחיוך [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1103178][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
[COLOR="Navy"]רקס
יצאתם מהבריכה בלית ברירה אחרי הרבה זמן כי מדקיפ לא רצה לצאת, הלכת לשירותים והחלפת בגדים והתנגבת והבאת מגבות לזיגזיגון ומדקיפ ושמת את כולם בערמה בשירותים, לאחר מכן מדקיפ וזיגזיגונים התחילו להתלהב, מדקיפ רץ והביא לך את המפתח בפיו[/COLOR][/QUOTE]
לקחתי ממדקיפ את המפתח ויצאנו בשמחה החוצה
-
[COLOR="Navy"]רקס
אתה לוקח ממדקיפ את המפתח בודק שלא שחכת כלום בודק עוד פעם ובבודק שהכול מסודר וטיפ טופ ואז יוצא החוצה יחד אם מדקיפ וזיגזיגון ונועל תדלת ויורד למטה ומביא לאחות ג'וי תמפתח ופתאום נזכר! שחכת את התיק עצמו למעלה![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1103201][COLOR="Navy"]רקס
אתה לוקח ממדקיפ את המפתח בודק שלא שחכת כלום בודק עוד פעם ובבודק שהכול מסודר וטיפ טופ ואז יוצא החוצה יחד אם מדקיפ וזיגזיגון ונועל תדלת ויורד למטה ומביא לאחות ג'וי תמפתח ופתאום נזכר! שחכת את התיק עצמו למעלה![/COLOR][/QUOTE]
ביקשתי מאחות ג'וי "אני יכול שניה את המפת ששחכתי אותו בחדר בבקשה"
-
[quote=sigal123;1103092][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]נלה לקחה תפוח ובאה איתך[/COLOR]
[COLOR=red]"אני יבוא להיתאמן אבל מה שאתה לא מבין זה.. יש כאן מכונת החלפות, אבל אני מעדיפה שסקיטי תהיה איתך ושינקס ואקסיו איתי" מלמלה נלה[/COLOR]
[/quote]
"אבל נלה..." אני אומר לה "את ראית כמה שסקיטי חזקה, ואני לא מעדיף את סקיטי בצוות שלי, היא פשוט לא חזקה בשבילי, ואני רוצה להחליף איתך, טוב?" אומר לה ואקווה שתבין.
אם היא מבינה אני אלך להחליף איתה ואם לא אז אנסה לשכנע אותה תוך כדי זה שאני מתאמן.
-
[COLOR="Navy"]רקס
"כמובן" אמרה האחות ג'וי והביאה לך מפתח , רצת במהירות ופתחת את הדלת ולקחת את תיקך, יצאת ונעלת וירדת למטה והחזרת לאחות ג'וי את המפתח הזהוב[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"מה זאת אומרת לא חזקה מבחינתך? היא פוקימון חזק ? אז היא חזקה, אין סוגים של חזקים חוץ מזה, המאמן מתאים את עצמו לפוקימון לא ההפך" אמרה נלה והוציאה את שינקס אקסיו ומדקיפ[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1103221][COLOR="Navy"]רקס
"כמובן" אמרה האחות ג'וי והביאה לך מפתח , רצת במהירות ופתחת את הדלת ולקחת את תיקך, יצאת ונעלת וירדת למטה והחזרת לאחות ג'וי את המפתח הזהוב[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
"מה זאת אומרת לא חזקה מבחינתך? היא פוקימון חזק ? אז היא חזקה, אין סוגים של חזקים חוץ מזה, המאמן מתאים את עצמו לפוקימון לא ההפך" אמרה נלה והוציאה את שינקס אקסיו ומדקיפ[/COLOR][/QUOTE]
אמרתי לה "תודה ולהתראות"
אז יצאתי והלכתי
הוצאתי את מדקיפ והתחלתי ללכת
"צא מדקיפ!"
ויצאנו מהדלת והתחלתי לחפש שיניקס
-
[COLOR="Navy"]רקס
אתה יוצא החוצה ומחפש שינקס ופתאום שומע קול מאחורי מרכז הפוקימונים!
נשמע עוד קול והוא דומה מאוד ליללה[/COLOR]