[QUOTE=sigal123;1103258][COLOR="Navy"]רקס
אתה יוצא החוצה ומחפש שינקס ופתאום שומע קול מאחורי מרכז הפוקימונים!
נשמע עוד קול והוא דומה מאוד ליללה[/COLOR][/QUOTE]
הלכתי אחרי הקול
וחשבתי לעצמי
'אולי זה פוקימון'
Printable View
[QUOTE=sigal123;1103258][COLOR="Navy"]רקס
אתה יוצא החוצה ומחפש שינקס ופתאום שומע קול מאחורי מרכז הפוקימונים!
נשמע עוד קול והוא דומה מאוד ליללה[/COLOR][/QUOTE]
הלכתי אחרי הקול
וחשבתי לעצמי
'אולי זה פוקימון'
[COLOR="Navy"]רקס
אתה הולך לשם ורואה מלא מלא ארגזים, מאחד הארגזים שנמעה יללה[/COLOR]
[QUOTE=sigal123;1103268][COLOR="Navy"]רקס
אתה הולך לשם ורואה מלא מלא ארגזים, מאחד הארגזים שנמעה יללה[/COLOR][/QUOTE]
התחלתי להזיז את כל הארגזים
עם הידים
[COLOR="Navy"]רקס
אתה מתחיל להזיז ופתאום רואה שינקס קטן!
אתה רואה שבבטן של שינקס יש פצע גדול והוא מלוכלך כולו [/COLOR]
[QUOTE=sigal123;1103291][COLOR="Navy"]רקס
אתה מתחיל להזיז ופתאום רואה שינקס קטן!
אתה רואה שבבטן של שינקס יש פצע גדול והוא מלוכלך כולו [/COLOR][/QUOTE]
הרמתי את שיניקס והתחלתי לרוץ
למרכז הפוקימונים כדאי שיתפלו בו
[COLOR="Navy"]רקס
אתה מנסה להרים את שינקס אבל הוא פצוע ואתה פוחד קצת, בסוף אתה אוזר אומץ ולוקח אותו למרכז הפוקימונים במהירות , האחות ג'וי מסתכלת אליו "צ'נסי קחי אותו לחדר הטיפולים במהרה !" אמרה האחות ג'וי, צנס'י הביאה אלונקס ושמה את שינקס לאיו ולקחה אותו , אתה רואה שהידיים שלך אם דם , האחות ג'וי עוזרת לך לשטוף אותן ומסתכלת אליך מודאגת "איך זה קרה?" היא אומרת בבהלה[/COLOR]
[QUOTE=sigal123;1103297][COLOR="Navy"]רקס
אתה מנסה להרים את שינקס אבל הוא פצוע ואתה פוחד קצת, בסוף אתה אוזר אומץ ולוקח אותו למרכז הפוקימונים במהירות , האחות ג'וי מסתכלת אליו "צ'נסי קחי אותו לחדר הטיפולים במהרה !" אמרה האחות ג'וי, צנס'י הביאה אלונקס ושמה את שינקס לאיו ולקחה אותו , אתה רואה שהידיים שלך אם דם , האחות ג'וי עוזרת לך לשטוף אותן ומסתכלת אליך מודאגת "איך זה קרה?" היא אומרת בבהלה[/COLOR][/QUOTE]
אמרתי לה"בגלל הארגזים"
נבלהתי ושטפתי את הידים
ומיהרתי לראות מה שלומו
[COLOR="Navy"]רקס
פתחתה עמוד 140! הביצה תבקע ואת המתקפה מדקיפ עוד ילמד
~~~~~
אתה הולך לראות את מצבו ואתה לא רואה כלום כי הדלת סגורה,
פתאום אור לבן בוקע מהתיק שלך[/COLOR]
[QUOTE=sigal123;1103324][COLOR="Navy"]רקס
פתחתה עמוד 140! הביצה תבקע ואת המתקפה מדקיפ עוד ילמד
~~~~~
אתה הולך לראות את מצבו ואתה לא רואה כלום כי הדלת סגורה,
פתאום אור לבן בוקע מהתיק שלך[/COLOR][/QUOTE]
פתחתי את התיק ופתאום הביצה בוקעת הוצאתי אותה והיסתכלתי איך היא בוקעת
קראתי להאחות ג'וי
"האחות ג'וי הביצה שלי בוקע!"
[COLOR="Navy"]רקס
"אני באה!" קראה האחות ג'וי "אני חושבת שקניתי מאיושהיא חווה את האבקה .. הנה היא!" אמרה האחות ג'וי, היא שלפה אבקה סגולה וערבבה אם מים בתוך בקבוק והוציא תביצה מהתיק, הביצה נהייתה לבנה עוד ועוד עד שהיא הפכה ליצור שועלי מוזר שהיה בתוך הקופסא ישב מקופל ככדור התעורר קם ושם את ידיו אל קצה המיכל "ריאול?" הוא שאל , צ'נסי נתנה לו לשתות מהבקבוק והוא שתה והסתכל אליך בעיניו האדומות[/COLOR][IMG]http://www.up2me.co.il/images/54927824.png[/IMG]
[QUOTE=sigal123;1103335][COLOR="Navy"]רקס
"אני באה!" קראה האחות ג'וי "אני חושבת שקניתי מאיושהיא חווה את האבקה .. הנה היא!" אמרה האחות ג'וי, היא שלפה אבקה סגולה וערבבה אם מים בתוך בקבוק והוציא תביצה מהתיק, הביצה נהייתה לבנה עוד ועוד עד שהיא הפכה ליצור שועלי מוזר שהיה בתוך הקופסא ישב מקופל ככדור התעורר קם ושם את ידיו אל קצה המיכל "ריאול?" הוא שאל , צ'נסי נתנה לו לשתות מהבקבוק והוא שתה והסתכל אליך בעיניו האדומות[/COLOR][IMG]http://www.up2me.co.il/images/54927824.png[/IMG][/QUOTE]
הסתכלתי עליו לא יכולתי להוריד ממנו את המבט הוא היה מאוד חמוד
שאלתי את האחות ג'וי
"מהו שותה?"
שאלתי אותה
[COLOR="Navy"]רקס
"קניתי מחווה את האבקה הזאת, בגלל שהם קטנים הם גם חלשים מאוד כי הם מבזבזים הרבה אנרגיה בבקיעת הביצה, האבקה הזאת עוזרת להם וככה הם היו בסדר וחזקים, יש דרגות שונות של אבקות כול אבקה מעלה יותר אנרגיה או פחות מהשנייה" אמרה האחות ג'וי ולבינתיים הוא סיים לשתות, היא התפנתה לשינקס וריאולו המשיך להסתכל אלייך "ריאול!" |אבא!| הוא קרא וחיבק את רגליך [/COLOR]
[QUOTE=sigal123;1103357][COLOR="Navy"]רקס
"קניתי מחווה את האבקה הזאת, בגלל שהם קטנים הם גם חלשים מאוד כי הם מבזבזים הרבה אנרגיה בבקיעת הביצה, האבקה הזאת עוזרת להם וככה הם היו בסדר וחזקים, יש דרגות שונות של אבקות כול אבקה מעלה יותר אנרגיה או פחות מהשנייה" אמרה האחות ג'וי ולבינתיים הוא סיים לשתות, היא התפנתה לשינקס וריאולו המשיך להסתכל אלייך "ריאול!" |אבא!| הוא קרא וחיבק את רגליך [/COLOR][/QUOTE]
הרמתי אותו וחיבקתי אותו כי הוא היה ממש חמוד
אמרתי לו
"כן חמוד אני אבא שלך OwO"
התרגשתי מאוד
היסתכלתי בעיניים היפות שלו
[COLOR="Navy"]רקס
ריאולו גם חיבק אותך
"ריאולו יודע דחיפה מבט ואגרוף" קרא הפוקדע [/COLOR]
[QUOTE=sigal123;1103368][COLOR="Navy"]רקס
ריאולו גם חיבק אותך
"ריאולו יודע דחיפה מבט ואגרוף" קרא הפוקדע [/COLOR][/QUOTE]
שמתי אותו על הכתף שלי
והלכתי לבדוק מה שלום שיניקס
קראתי לאחות ג'וי
ושאלתי
"מה שלום שיניקס ?
:what::what:
[COLOR="Navy"]רקס
אתה הולך אל האחות ג'וי שריאולו אל הכתפיים שלך "ריי!! " |וואי!!" הוא צועק בשמחה שאתה הולך ועוצם את עיניו ופותח אותם שנית, אתה הולך לעבר החדר "הוא מרגיש יותר טוב אהל הוא היה מאוד פצוע ומוזנח אני יבקש ממך לא להילחם איתו לפחות עד מחר, שתגיע לעיר לך למרכז הפוקימונים ורק אחרי שהאחות ג'וי תאמר שהוא יכול להילחם תילחם איתו" אמרה האחות ג'וי, הסתכלת אל המיטה של שינק סוהוא לא היה מלוכלך כבר והיה נקי ובמקום של הפצע היה לו תחבושת שהייתה לו בבטן ובגב ובצוואר וברגל הקידמית הימנית היה גם תחבושת קטנה באמצע[/COLOR]
[QUOTE=sigal123;1103390][COLOR="Navy"]רקס
אתה הולך אל האחות ג'וי שריאולו אל הכתפיים שלך "ריי!! " |וואי!!" הוא צועק בשמחה שאתה הולך ועוצם את עיניו ופותח אותם שנית, אתה הולך לעבר החדר "הוא מרגיש יותר טוב אהל הוא היה מאוד פצוע ומוזנח אני יבקש ממך לא להילחם איתו לפחות עד מחר, שתגיע לעיר לך למרכז הפוקימונים ורק אחרי שהאחות ג'וי תאמר שהוא יכול להילחם תילחם איתו" אמרה האחות ג'וי, הסתכלת אל המיטה של שינק סוהוא לא היה מלוכלך כבר והיה נקי ובמקום של הפצע היה לו תחבושת שהייתה לו בבטן ובגב ובצוואר וברגל הקידמית הימנית היה גם תחבושת קטנה באמצע[/COLOR][/QUOTE]
חשבתי
'אולי אני יתפוס אותו זה נסיון מעולה כשהוא פצוע'
אז לקחתי פוקדור רגיל ונגעתי לו בראש
[COLOR="Navy"]רקס
"חכה רגע, בגלל שהוא פצוע מישוה צריך להשגיח אליו, יש לי פוקדור שלו של מרכז הפוקימונים נעביר אותו לפוקדור שלך וזהו" אמרה האחות ג'וי, היא שמה את שני הפוקדורים בהחלפת פוקימונים והחליפה בינהם "זהו זה" אמרה האחות ג'וי ונתנה לך את הפוקדור שלך [/COLOR]
[QUOTE=sigal123;1103092][COLOR="Red"]איתי
נלה לקחה תפוח ובאה איתך
"אני יבוא להיתאמן אבל מה שאתה לא מבין זה.. יש כאן מכונת החלפות, אבל אני מעדיפה שסקיטי תהיה איתך ושינקס ואקסיו איתי" מלמלה נלה[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
זה בסדר
~~~~
אתה יורד לתחנה ורואה שהרכבת מתחילה לנסוע עוד חמש דקות וזה הרכבת האחרונה להיום ויש טור של איזה 20 איש[/COLOR]!
[COLOR="Sienna"]עומר
באטרפרי משתמש אליו באבקת שיתוק ומעיף אותו בכנף ברזל, מיאו מתעופף לעבר האנשים ונוצר פיצוץ והם מתעופפים לשמיים[/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
מדקיפ הסתכל אליו והזיז את ראשו ממך אבל אז הסתכל אליך שנית ונתן ליקוק מהיר אך אפך, שמראה שהוא סולח[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
"כמו צעיף, או חולצה או מכנס או כובע" אמרה המוכרת "אז איזה תרצי?" היא שאלה בחיוך אבל קטן יותר[/COLOR][/QUOTE]
" או מגניב . אני אקח .. צעיף , וחולצה . תוכלי להראות לי איזה יש לכם ? " אשאל את המוכרת .
[QUOTE=sigal123;1102807][COLOR="Green"]מייקל
"נראה לך שאנשים יתנו לך להיות בשירותים כול הנסיעה?" אמרה בריאנה שנייה לפני שהלכת לשירותים " וביציאה בודקים כרטיסית התוכנית שלי יותר הגיונית" התעקשה בריאנה והוציאה את ביוטפלי "ביוטפלי חפש לנו מקום" היא אמרה וביוטפלי התחיל להתעופף ולאחר כמה דקות חזר והצביע על שתי ספות ריקות [/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, בואי נשב." אני אומר בחיוך רחב וכשמגיע הרגע אני קופץ מהרכבת עם בריאנה
[COLOR="YellowGreen"]מאי
"אוקי חולצה וצעיף לאיזה פוקימון?" שאלה המוכרת "ובאיזה צבע?" היא המשיכה לשאול,
"ואם את רוצה משהו מיוחד לפוקימון אז זה טוב כי יש לנו משהו מתאים לכול פוקימון" אמרה המוכרת בחיוך[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה יושבים ברכבת ופתאום מגיע הכרטיסן "יש לי רעיון בוא" אמרה בריאנה והלכה איתך לאיפה שעליתם לרכבת[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה יושבים ברכבת ופתאום מגיע הכרטיסן "יש לי רעיון בוא" אמרה בריאנה והלכה איתך לאיפה שעליתם לרכבת[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, אני בא." אני אומר ובא אחרי בריאנה ומקווה שהכרטיסן לא יראה אותנו. אחרי זה אני אומר לה:" זה הזמן." ואומר לה שקופצים עכשיו
[QUOTE=sigal123;1103471][COLOR="YellowGreen"]מאי
"אוקי חולצה וצעיף לאיזה פוקימון?" שאלה המוכרת "ובאיזה צבע?" היא המשיכה לשאול,
"ואם את רוצה משהו מיוחד לפוקימון אז זה טוב כי יש לנו משהו מתאים לכול פוקימון" אמרה המוכרת בחיוך[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה יושבים ברכבת ופתאום מגיע הכרטיסן "יש לי רעיון בוא" אמרה בריאנה והלכה איתך לאיפה שעליתם לרכבת[/COLOR][/QUOTE]
" אממ D: יש לי גראדוור , סינדיקוויל , וצ'רובי . יש לך משהו מיוחד לאחד מהם ? D: " אשאל בהיתלהבות .
[COLOR="Green"]מייקל
"לקפוץ השתגעת?! יש לנו עוד לפחות שעתיים ומשהו נסיעה, טוב שעה ומשהו אבל אתה מבין!" קראה בריאנה , היא הצביעה על סולם שמתחיל להתפרק וחסר בו שני שלבים "נעלה לגג עד שהכרטיסן ילך" אמר הבריאנה "ביוטפלי יצא לסיור" היא הוסיפה "צא ביוטפלי! תסתכל בלי שיראו ואתך ותקרא לנו שהכרטיסן הולך!" קראה בריאנה ועלתה אל השלב הראשון של הסולם[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
"אממ.. יש לנו אם תרצי צעיפים לסינדיקוויל לגראוודור זה פוקימון שאני לא ממליצה לשים אליו דברים סתם ליומיום כי כבר יש לו ולצרובי.. יש חצאית קטנה תרצי? ואם כן איזה צבע כול אחד?" אמרה המוכרת בחיוך הקטן שלה[/COLOR]
[QUOTE=sigal123;1103516][COLOR="Green"]מייקל
"לקפוץ השתגעת?! יש לנו עוד לפחות שעתיים ומשהו נסיעה, טוב שעה ומשהו אבל אתה מבין!" קראה בריאנה , היא הצביעה על סולם שמתחיל להתפרק וחסר בו שני שלבים "נעלה לגג עד שהכרטיסן ילך" אמר הבריאנה "ביוטפלי יצא לסיור" היא הוסיפה "צא ביוטפלי! תסתכל בלי שיראו ואתך ותקרא לנו שהכרטיסן הולך!" קראה בריאנה ועלתה אל השלב הראשון של הסולם[/COLOR]
[/QUOTE]
"אוי, בסדר." אני אומר ועולה יחד איתה לגג
[QUOTE=sigal123;1103396][COLOR="Navy"]רקס
"חכה רגע, בגלל שהוא פצוע מישוה צריך להשגיח אליו, יש לי פוקדור שלו של מרכז הפוקימונים נעביר אותו לפוקדור שלך וזהו" אמרה האחות ג'וי, היא שמה את שני הפוקדורים בהחלפת פוקימונים והחליפה בינהם "זהו זה" אמרה האחות ג'וי ונתנה לך את הפוקדור שלך [/COLOR][/QUOTE]
אמרתי לה"תודה לך"
לקחתי את הפוקדור והכנסתי לתיק
אז יצאתי החוצה לבדוק את הכוחו של ריולו
[COLOR="Green"]מייקל
התחלתם לעלות אל הגג ולא ממש אהבתם את השלבים החסרים ואפילו נשרטת קצת ובריאנה קיבלה שתי שריטות קטנות, לאחר כמה דקות ולא מעט זמן ביוטפלי עלה ללמעלה "ביוט ביוטפלי!" הוא קרא כסימן שהכרטיסן הלך [/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
אתה יוצא החוצה כשריאולו אל כתפיך, אתה מוריד אותו והוא מסתכל אליך במבט שואל "ריאולו רואל?" |מה קרה?| [/COLOR]
[QUOTE=sigal123;1103516][COLOR="Green"]מייקל
[COLOR="YellowGreen"]מאי
"אממ.. יש לנו אם תרצי צעיפים לסינדיקוויל לגראוודור זה פוקימון שאני לא ממליצה לשים אליו דברים סתם ליומיום כי כבר יש לו ולצרובי.. יש חצאית קטנה תרצי? ואם כן איזה צבע כול אחד?" אמרה המוכרת בחיוך הקטן שלה[/COLOR][/QUOTE]
" אממ . אוקי ^ ^ אני יקח צעיף .. אדום , וחצאית וורודה . או ירוקה . מה שאת חושבת שיותר יתאים ^ ^ " אומרת למוכרת .
[QUOTE=sigal123;1103190][COLOR="DarkSlateBlue"]בן
תקציר:
סורה מסבירה לך שהיא יורדת בנחל בשם סלובניה, אתה מסתכל ורואה שהעיר השלישית היער עיר שפחות קרובה מעירת אחרת וסורה מסבירה לך שהעיר האחרת היא העיר השלישית בשבילה אבל בשביל המאמנים שמתחילים היא עיר שבסוף, כי המסע שלכם די סיבובי ואתם עוצרים בעיר שלכם כמה וכמה פעמים ומה שהמאמנים עושים, זה בעצם חוצים תיער (כדי להבין את הכול סתכל במפה בעמוד הראשון)
~~~~~
"עוד כמה שעות" אמרה סורה, ולאחר מכן אמרה משהו לאיש והוא הלך "הוא מגיע כול שעה בהתחלה הוא מגיע אחרי הכרטיסן , באמצע ובסוף ובעוד כמה פעמים" אמרה סורה בחיוך [/COLOR][/QUOTE]
"חח כמה זמן את כבר כאן" אני אומר בצחוק.
'אוף עוד כמה שעות,מה אני אעשה עד אז' אני חושב לעצמי.
"נראה לי שאני הולך לי.. לי שון" אני אומר לסורה בפיהוק ועיניי לפתע נעצמות.
[QUOTE=sigal123;1102729][COLOR="DarkGreen"]מייקל
תומר גם שחקן בדיוק כמוך, אלא אם הוא פורש אי אפשר להשתמש בשחקנו בלי שהגיב
~~
אתה מחכה מלא זמן ורואה שהתור מתקדם אבל באיטיות, אתה מתחיל ממש להתעצבן ובא לך לעקוף את כול התור וללכת במהירות לרכבת אפילו בלי כרטיס![/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
"הוא לא בפוקדור הוא נמצא עדיין במיטה הוא ישן" אמרה האחות ג'וי והצביעה על דלת לחדר בו היה ראלטס[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
מורקרו משתמש בסופת חול וניקור אך לשווא ונפצע במקורו, פתאום מתוך הראש של באטרפרי הענר עולה משהו, שנראה כמו שני אנשים ופוקימון [/COLOR][/QUOTE]
" אני יוצא לקיים קרב קטן , כשהוא יבריא תוכלי להוציא לי אותו לבחוץ בבקשה ? " אשאל ואקווה לתשובה חיובית .
[QUOTE=sigal123;1103541][COLOR="Green"]מייקל
התחלתם לעלות אל הגג ולא ממש אהבתם את השלבים החסרים ואפילו נשרטת קצת ובריאנה קיבלה שתי שריטות קטנות, לאחר כמה דקות ולא מעט זמן ביוטפלי עלה ללמעלה "ביוט ביוטפלי!" הוא קרא כסימן שהכרטיסן הלך [/COLOR]
/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, אפשר לשבת." אני אומר בחיוך וקופץ למטה מהסולם. אחרי זה אני הולך למקומנו ומתיישב בתקווה שהכרטיסן לא שם לב
[quote]עומר
באטרפרי משתמש אליו באבקת שיתוק ומעיף אותו בכנף ברזל, מיאו מתעופף לעבר האנשים ונוצר פיצוץ והם מתעופפים לשמיים[/quote]
"יש!" אקרא לבאטרפרי בשמחה "הצלחנו!"
"צ'ימצ'אר! השתמש בחפירה על הגומי ותוציא משם את כולם! אם החפירה לא מצליחה,השתמש בשריטה!" אורה לו בדאגה 'עכשיו יש לי זמן לבדוק עליו בפוקדע...' אחשוב לעצמי ואוציא את הפוקדע...
[COLOR="YellowGreen"]מאי
"אני חושבת שירוקה תתאים" אמרה המוכרת ,היא הביאה לך חצאית קצרה בצבע ירוק כמו העלה של צ'רובי וצעיף בצבע אדמדם אש כזה[/COLOR]
"לא הרבה" אמרה סורה "אני רגילה לרכבות יש פה הרבה אנשים וקל להתמזג" אמרה סורה, ניסית להירדם אבל סורה העירה אותך "תתכופף!" אמרה סורה והתכופפה "אני צריכה לצאת מפה, אתה תישאר אם תאה צריך הנה כרטיס" אמרה סורה והביאה לך כרטיס לבנבן ויצאה מהמקום שלכם והתחילו ללכת שהגלימו והכובע מכסים ואתה[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
"כן הוא ינוח ובעוד שעה תבוא לקחת אותו" אמרה האחות ג'וי והלכה לטפל בעוד פוקימונים[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה ובריאנה יורדים למטה שביוטפלי על כתפה ונכנסים למקום שלכם, מולכם עובר איש אם בייגלים גדולים וממרחים "רוצים? 15 לאחד אם ממרח" אמר המוכר במבטא משונה[/COLOR]
[COLOR="sienna"]עומר
[/COLOR][IMG]http://up351.siz.co.il/up2/dyytrvkl2oan.png[/IMG]
סוג:אש
צימצאר פוקימון הקוף, הוא אוהב להיות על עצים ולטפס וקוטף מהם תפירות, זנבו היא להבה וכשהוא רגוע גם הלהבה רגועה, יש לו מתקפה שנקראת להט זה המצב ההגנתי שלו, אם הוא במצב של חיים ומוות להבתו גדלה והוא מאבד שליטה, הוא פוקימון מאוד סקרן וחברותי ואוהב לעשות שטויות ולכייף וחייכני
[COLOR="Sienna"]כול הבאטרפרים משתמשים בנשיכת חרק וצימצאר בחיפרות וסריטות, מורקרו מנקר ובאטרפרי עוזר אם נשיכת חרק חזקה ונוצר חור, כול הבאטרפרים עפים וזה יוצר מחזה מלבב למדי, מורקרו מגיע אליך בתעופה שאליו צימצאר שקופץ אליך[/COLOR]
[QUOTE=sigal123;1103578][COLOR="YellowGreen"]
[COLOR="Green"]מייקל
אתה ובריאנה יורדים למטה שביוטפלי על כתפה ונכנסים למקום שלכם, מולכם עובר איש אם בייגלים גדולים וממרחים "רוצים? 15 לאחד אם ממרח" אמר המוכר במבטא משונה[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"אני אוותר, תודה." אני אומר לאיש המוזר והולך אל מקומי כדי לחכות לסוף הנסיעה
[QUOTE=sigal123;1103578][COLOR="YellowGreen"]מאי
"אני חושבת שירוקה תתאים" אמרה המוכרת ,היא הביאה לך חצאית קצרה בצבע ירוק כמו העלה של צ'רובי וצעיף בצבע אדמדם אש כזה[/COLOR]
"לא הרבה" אמרה סורה "אני רגילה לרכבות יש פה הרבה אנשים וקל להתמזג" אמרה סורה, ניסית להירדם אבל סורה העירה אותך "תתכופף!" אמרה סורה והתכופפה "אני צריכה לצאת מפה, אתה תישאר אם תאה צריך הנה כרטיס" אמרה סורה והביאה לך כרטיס לבנבן ויצאה מהמקום שלכם והתחילו ללכת שהגלימו והכובע מכסים ואתה[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
"כן הוא ינוח ובעוד שעה תבוא לקחת אותו" אמרה האחות ג'וי והלכה לטפל בעוד פוקימונים[/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
[COLOR="sienna"]עומר
צימצאר פוקימון הקוף, הוא אוהב להיות על עצים ולטפס וקוטף מהם תפירות, זנבו היא להבה וכשהוא רגוע גם הלהבה רגועה, יש לו מתקפה שנקראת להט זה המצב ההגנתי שלו, אם הוא במצב של חיים ומוות להבתו גדלה והוא מאבד שליטה, הוא פוקימון מאוד סקרן וחברותי ואוהב לעשות שטויות ולכייף וחייכני
[COLOR="Sienna"]כול הבאטרפרים משתמשים בנשיכת חרק וצימצאר בחיפרות וסריטות, מורקרו מנקר ובאטרפרי עוזר אם נשיכת חרק חזקה ונוצר חור, כול הבאטרפרים עפים וזה יוצר מחזה מלבב למדי, מורקרו מגיע אליך בתעופה שאליו צימצאר שקופץ אליך[/COLOR][/QUOTE]
" תודה רבה ! " אומרת למוכרת , וקושרת את הצעיף סביב צאוורו של סינדיקוויל, ואת החצאית שומרת בתיק .
" כמה זה יעלה ? D: "
[QUOTE=sigal123;1103578][COLOR="YellowGreen"]
[COLOR="sienna"]עומר
[COLOR="Sienna"]כול הבאטרפרים משתמשים בנשיכת חרק וצימצאר בחיפרות וסריטות, מורקרו מנקר ובאטרפרי עוזר אם נשיכת חרק חזקה ונוצר חור, כול הבאטרפרים עפים וזה יוצר מחזה מלבב למדי, מורקרו מגיע אליך בתעופה שאליו צימצאר שקופץ אליך[/COLOR][/QUOTE]
"יפה.. סוף טוב הכל טוב... רק מי הם האנשים האלה..?" אמלמל לעצמי בשקט
"טוב,בוא נזוז.." אפנה אל הפוקימונים שלי ואתחיל לצעוד באיטיות לעבר המשך דרך 1...
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
[COLOR="Green"]מייקל
[COLOR="sienna"]עומר
אני קם בבהלה בדיוק שחשבתי שיש לי מנוחה קלה.
"תודה על הכרטיס מקווה לראות אותך בקרוב" אני אומר לה ומשפשף את עיניי.
אני נשכב לאורך המושב ומניח את הראש.
'מה כבר יכול לקרות' אני חושב לעצמי,עוצם עיניים ומנסה להרדם.
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
[COLOR="Green"]מייקל
[COLOR="sienna"]עומר
" זה לא יספיק לי עד הקרב ... או שאולי אני אצליח למשוך את הקרב שעה ? " אמלמל לעצמי בשקט .
" טוב נו , לקרב ! " אצעק בקול ואז אהיה נבוך מהאנשים המסתכלים עליי בתדהמה .
אני הולך חזרה לילד ומאתגר אותו .
[COLOR="Green"]מייקל
האיש הולך ואתה נרדם, פתאום מישהו מעיר אותך "בוא חייבים לזוז" אמר קול פקחת את עיניך וגילית את בריאנה וראית שהכרטיסן בדרך "אנחנו מספיק קרובים לעיר השלישית בוא נלך" אמרה בריאנה והעירה אותך[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
"החצאית 20 והצעיף 15.. 35" אמרה המוכרת וביטה אלייך לאחר שחישבה במחשבון (מה היא עובדת בחנות בגדים אין לה הרבה מוח :) )[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה מתחיל ללכת שצימצאר אל כתפך, באטרפרי ומורקרו מתחילים לעוף ופתאום נורא מתחשק לך לעשות קרב [/COLOR]
אתה הולך לישון ומעירים אותך שוב "סליחה הייתה פה מישהו?" שאל מישהו אם בגדים מוזרים[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
אתה הולך אל הילד ואומר לו שאתה רוצה להילחם איתו, "אתה איתי? הפוקימונים שלי מנצחים ואתך בשנייה אבל אם אתה מתעקש להיות לוזר אז בשמחה" אמר הנער וחייך, יצאתם החוצה והוא שלף פוקדור וכול חבריו עודדו אותו בקריאות "תומר! תומר! תומר!" הם התחיל לצעוק "קדימה צא וורטלטל !" קרא תומר , מהפוקדור יצא צב מיים ענקי אז זנב יפיפה והתלבטת אם להוציא את באלבאזור או אלמוגה שטובים אל סוג מים [/COLOR][IMG]http://pokemons.co.il/pokedex/img/dpffa008.png[/IMG]
[QUOTE=sigal123;1103599][COLOR="Green"]מייקל
האיש הולך ואתה נרדם, פתאום מישהו מעיר אותך "בוא חייבים לזוז" אמר קול פקחת את עיניך וגילית את בריאנה וראית שהכרטיסן בדרך "אנחנו מספיק קרובים לעיר השלישית בוא נלך" אמרה בריאנה והעירה אותך[/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"]מאי
"החצאית 20 והצעיף 15.. 35" אמרה המוכרת וביטה אלייך לאחר שחישבה במחשבון (מה היא עובדת בחנות בגדים אין לה הרבה מוח :) )[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה מתחיל ללכת שצימצאר אל כתפך, באטרפרי ומורקרו מתחילים לעוף ופתאום נורא מתחשק לך לעשות קרב [/COLOR]
אתה הולך לישון ומעירים אותך שוב "סליחה הייתה פה מישהו?" שאל מישהו אם בגדים מוזרים[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
אתה הולך אל הילד ואומר לו שאתה רוצה להילחם איתו, "אתה איתי? הפוקימונים שלי מנצחים ואתך בשנייה אבל אם אתה מתעקש להיות לוזר אז בשמחה" אמר הנער וחייך, יצאתם החוצה והוא שלף פוקדור וכול חבריו עודדו אותו בקריאות "תומר! תומר! תומר!" הם התחיל לצעוק "קדימה צא וורטלטל !" קרא תומר , מהפוקדור יצא צב מיים ענקי אז זנב יפיפה והתלבטת אם להוציא את באלבאזור או אלמוגה שטובים אל סוג מים [/COLOR][IMG]http://pokemons.co.il/pokedex/img/dpffa008.png[/IMG][/QUOTE]
אני קם לפתע שמישהו מעיר אותי.
'זהו אני לא הולך יותר לישון ברכבות בחיים שלי' אני חשוב לעצמי וקם משיכבה לישיבה.
"מי שואל?" אני אומר לאיש שצורתו מעורפלת באופן מטושטש בגלל שהרגע קמתי.
'אסור לי לדבר עליה,או על עדן והאחרים' אני חושב לעצמי וחוזר לעצמי.
"מי אתה?" אני שואל בשנית.