[COLOR="Red"][B]הודעה:
השחקן מאט סולק מהמשחק בעקבות החלטתי כי אני לא מעוניין בשחקנים תחרותיים מדי ולא מקשיבים להוראות שלי...[/B][/COLOR]
Printable View
[COLOR="Red"][B]הודעה:
השחקן מאט סולק מהמשחק בעקבות החלטתי כי אני לא מעוניין בשחקנים תחרותיים מדי ולא מקשיבים להוראות שלי...[/B][/COLOR]
[QUOTE=noam121211;650307]
בויזל:
ערכתי לך הגרלה ויצא[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/227.png[/IMG] הוא מחכה לך אצל האחות ג'וי
~~~~~~~~~~~~~~~
אתה בויזל וגרוויל מתקדמים במערה כשלפתע אתם רואים[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/166.png[/IMG] מה תעשה!?
[/QUOTE]
"גרוויל שאיבת מגה!"
[QUOTE=noam121211;650307]ג'ון:
טורטוויג חוזר ובמקומו יוצא נינכאדה שמשתמש בחפירה, אך לפתע גם אוניקס השתמש בחפירה! מה תעשה!?
[/QUOTE]
---------------
"נינקאדה צא מהר מהבור שלך,ואז תשלח המון כדורי צל אל דפנות הבור של אוניקס,בשביל להפיל עליו אבנים,ולסתום את הבור,ואחרי שאתה מסיים תעמוד על המשמר,ותבדוק שאוניקס לא יוצא מהאדמה!"אני אומר.
[QUOTE=noam121211;650312]לי:
מנטי מנסה להישתמש בסילון אקווה על קארנידוס אך הוא חוסם אותו עם ראשייה, לאחר מכן מנטי משתמש במערבולת אך קארנידוס חוסם אותו בעזרת גלישת סלעים! ומנטי נפגע קשה! מה תעשה!?[/QUOTE]
אני אומר למנטי" כנף ברזל ומערבולת על כרינדוס"
בויזל:
גרוויל משתמש בשאיבת מגה על לאדיאן אך הוא מתחמק ותוקף באגרוף ממוקד! גרוויל נפצי מה תעשה!?
ג'ון:
פתחתה את עמוד 54 וזכיתה בפוקימון לפי סוג שאתה בוחר, שלח לי ה"פ עם סוג הפוקימון שאתה רוצה
~~~~~~~~~~~~~~~
נינכאדה יוצא מהבור אך אוניקס מצליח להפתיע אותו והוא עולהמ מהר מהבור שלו ומתקיף את נינכאדה בקצה כפול מתחתיו!! נכאדה מחוסל ולא יכול להמשיך להילחם! מה תעשה!?
לי:
מנטי משתמש שוב בכנף ברזל ושוב נחסך בעזרת ראשייה ולאחר מכן הוא משתמש שוב במערבולת ושוב נחסם בעזרת גלישת סלעים! אתה חייב לשנות תקטיקה מה תעשה!?
[quote=noam121211;650248]
סטיבן:
חשיבה נכונה! מארשטומפ פוגע בראייה של אוניקס כדי ליצור מתקפת פתע אך בדיוק כשמארשטומפ יורה אקדח מים לעברו הוא רואה שאוניקס נעלם! הוא השתמש בחפירה מה תעשה!?
[/quote]
" מארשטומפ מכת פטיש על האדמה! ועל אקדח מים מתי שתראה אותו "
[QUOTE=noam121211;650344]בויזל:
גרוויל משתמש בשאיבת מגה על לאדיאן אך הוא מתחמק ותוקף באגרוף ממוקד! גרוויל נפצי מה תעשה!?
[/QUOTE]
אני פתחתי את העמוד........
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"גרוויל אני מאמין בך קדימה עלי תער ואז קליע זרעים!"
[QUOTE=noam121211;650344]ג'ון:
פתחתה את עמוד 54 וזכיתה בפוקימון לפי סוג שאתה בוחר, שלח לי ה"פ עם סוג הפוקימון שאתה רוצה
~~~~~~~~~~~~~~~
נינכאדה יוצא מהבור אך אוניקס מצליח להפתיע אותו והוא עולהמ מהר מהבור שלו ומתקיף את נינכאדה בקצה כפול מתחתיו!! נכאדה מחוסל ולא יכול להמשיך להילחם! מה תעשה!?[/QUOTE]
--------------------------
"צא טרטוויג,תשתמש בגפן מצליפה ותלפף אותה סביב אוניקס כדי להקשות עליו לזוז,ולאחר מכן תתקוף את אוניקס בסופת עלים,עם כדורי אנרגיה בשביל לחסל אותו!"אני אומר.
סטיבן:
מארשטומפ משתמש בזרוע פטיש על האדמה וגורם לאוניקס לצאת! לפתע מארשטמפ משתמש באקדח מים שפוגע קשה באוניקס! מהר יש לך היזדמנות לנצח מה תעשה!?
בויזל:
אתה כבר זכיתה בפוקימון!!
~~~~~~~~~
גרוויל משתמש בעלי תאר על לאדיאן אך הוא מתחמק! מיד לאחר מכן גרוויל משתמש בקליע זרעים אך לאדיאן משתמש ברוח כסופה ומעיף את הזרעים! מה תעשה!?
ג'ון:
טורטוויג משתמש בגפן מצליפה ועוטף בעזרתה את אוניקס! אך מכיוון שאוניקס ענק וטורטוויג קטנטן אוניקס מרים את טורטוויג כאילו הוא אוויר!ומעיף אותו לשמיים! טורטוויג נופל בחוזקה על האדמה אך לפתע! אור לבן ובוהק מקיף את טורטויג! והוא מתחיל לשנות את צורת גופו! לפתע אחרי כמה שניות טורטוויג הפל ל[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/388.png[/IMG] מהר יש לך הזדמנות לנצח מה תעשה!?
[QUOTE=noam121211;650307]ג'ק:
אם אתה רוצה אמבוסנאו קודם תמצא לו קיצור לשם חח
~~~~~~~~~~~~
מונפרנו משתמש באגרוף מאך ועולה לאוויר עכשיו הוא נמצא מול סאנדסלאש והוא משתמש בגלגל להבה! סאנדסלאש נפגע קשה! מהר עכשיו כשאתם על האדמה יש לך הזדמנות לנצח מה תעשה!?[/QUOTE]
יש לי קיצור-בום/boom
-----------------------
"סיים את זה עם מתקפת להבה וחימום יתר!"
[QUOTE=noam121211;650347]לי:
מנטי משתמש שוב בכנף ברזל ושוב נחסך בעזרת ראשייה ולאחר מכן הוא משתמש שוב במערבולת ושוב נחסם בעזרת גלישת סלעים! אתה חייב לשנות תקטיקה מה תעשה!?[/QUOTE]
אני מחזיר את מנטי ומוציא את צרמיליון ואומר לו" תשתמש בציפורן ברזל ואז להביור על כרינדוס"
[QUOTE=noam121211;650377]בויזל:
אתה כבר זכיתה בפוקימון!!
~~~~~~~~~
גרוויל משתמש בעלי תאר על לאדיאן אך הוא מתחמק! מיד לאחר מכן גרוויל משתמש בקליע זרעים אך לאדיאן משתמש ברוח כסופה ומעיף את הזרעים! מה תעשה!?
[/QUOTE]
אז אני יכול להביא לו אחד מהפוקימונים שלי ותעשה לי הגרלה על אחד אחר?
~~~~~~~~~
"גרוויל תשתמש בעלי להב הכי מהר שאתה יכול ואז בכדור אנרגיה!"
[QUOTE=noam121211;650377]ג'ון:
טורטוויג משתמש בגפן מצליפה ועוטף בעזרתה את אוניקס! אך מכיוון שאוניקס ענק וטורטוויג קטנטן אוניקס מרים את טורטוויג כאילו הוא אוויר!ומעיף אותו לשמיים! טורטוויג נופל בחוזקה על האדמה אך לפתע! אור לבן ובוהק מקיף את טורטויג! והוא מתחיל לשנות את צורת גופו! לפתע אחרי כמה שניות טורטוויג הפל ל[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/388.png[/IMG] מהר יש לך הזדמנות לנצח מה תעשה!?[/QUOTE]
--------------------------
"מהר גרוטל צא בסופת עלים,בשילוב עם כדורי אנרגיה ותחסל את אוניקס!"אני אומר בהתלהבות,רבה מכיוון שהטרטוויג שלי התפתח.