-
[QUOTE=Pooh;1114063][B]ליאור:[/B]
גולבאט מסתער לעבר רוקי עם ניב רעל, וכל אחד נושך את השני עם המתקפה שלו. רוקי נפגע מעט מניב הרעל, לעומת גולבאט שנפגע די קשה, איך שניהם נופלים לקרקע בכאב. מיד, גולבאט לא מוותר, הוא עף לאוויר עם מתקפת כנף ומפיל לעבר רוקי כמה סלעים, "תתחמק מהם!" צועק המאמן בבהלה, ומיד רוקי מתחיל מנתר ממקום למקום על מנת להתחמק מהסלעים, אך למרות שהצליח להתחמק מכולם, הסלע האחרון והגדול ביותר פוגע בו ורוקי נופל לקרקע בחוזקה. "קדימה רוקי קום!" צועק בנחישות ועידוד המאמן, ורוקי התשוש קם על רגליו שוב. אתה רואה שגם גולבאט תשוש לא מעט..[/QUOTE]
אני אוצר לגולבאט" תחזיק עוד קצת מעמד הקרב נגמר עוד מעט.טוב תשתמש במתקפת העל קולי שלך על רוקי.לאחרמכן תשתמש בעלקת חים על רוקי.תשאב לו חיים שיעברו אליך"
-
[b]תומר:[/b]
אתה מתעלם מסלאגמה, ואתה ממשיך בדרכך יחד איתו בשביל של הר צ'ימני. לאחר כמה דקות של הליכה, אתה לפתע רואה כמה אנשים שבורחים בבהלה מהמשך השביל. "תזהרו!" "לברוח!" צועקים האנשים בבהלה ופחד תוך כדי הבריחה שלהם. לפתע, אתה שומע פיצוץ חזק מהמשך השביל, וקינדאי מיד מתכופף ונשכב על הקרקע כאינסטינקט אך לאחר שנייה קם חזרה על רגליו.
[b]ליאור:[/b]
אתה מעודד את גולבאט ופוקד עליו להשתמש בעל קולי חזק על רוקי, "תתחק שוב, קדימה!" צועק המאמן בבהלה שוב ורוקי מנסה לקפוץ ולהתחמק אך הוא נפגע מהעל-קולי ומתבלבל. מיד, גולבאט מנצל את המצב ותוקף בעלוקת חיים חזקה את רוקי שמושפע בחוזקה מיתרון הסוגים. רוקי הפגוע נופל על הקרקע, מעולף.
"לא!" צועק המאמן באכזבה ומחזיר את רוקי לפוקדור שלו, "טוב האמת אתה מאמן מצויין..." מוסיף המאמן ומראה לך חיוך קטן. לאחר מכן, המאמן מתחיל ללכת לכיוון היציאה מהמערה, "להתראות." מוסיף המאמן תוך כדי הליכה, ותוך כמה שניות אתה כבר לא רואה אותו באיזור.
-
[quote=Pooh;1114063]
[B]קודק:[/B]
אתה תוהה מה קרה לג'ולטיק ואתה מסתובב סביב עצמך בודק אם משהו לא בסדר, אך אתה לא מבחין בכלום. אתה שולף מהתיק את תג המתכת שמצאת מוקדם יותר ואתה מראה אותו לג'ולטיק. ג'ולטיק מרחרח אותו מעט, משתהה לרגע, ואז מהנהן לשלילה במבט מצטער.
למרות זאת, אתה ממשיך ללכת כשג'ולטיק מוביל את הדרך, ובמקביל אתה פוקד על הפוקימונים שלך להיות דרוכים לכל מצב. עוברות עוד דקות משעמות של הליכה במערה, "ג'ולטיק!" צועק לפתע ג'ולטיק ומראה לך וולטורב שמתגלגל לצד הסלעים, אתה מזהה שזהו אותו וולטורב שפגשת מוקדם יותר.
[/quote]
"ג'ולטיק קורי עכביש! קדימה!" אומר לו ואחכה שהוא ילכוד את וולטרוב בקורים.
"היי וולטרוב! תוכל להדריך אותינו במערה הזאת ביחד עם ג'ולטיק?" אשאל אותו.
-
[QUOTE=Pooh;1114115][b]
אתה מעודד את גולבאט ופוקד עליו להשתמש בעל קולי חזק על רוקי, "תתחק שוב, קדימה!" צועק המאמן בבהלה שוב ורוקי מנסה לקפוץ ולהתחמק אך הוא נפגע מהעל-קולי ומתבלבל. מיד, גולבאט מנצל את המצב ותוקף בעלוקת חיים חזקה את רוקי שמושפע בחוזקה מיתרון הסוגים. רוקי הפגוע נופל על הקרקע, מעולף.
"לא!" צועק המאמן באכזבה ומחזיר את רוקי לפוקדור שלו, "טוב האמת אתה מאמן מצויין..." מוסיף המאמן ומראה לך חיוך קטן. לאחר מכן, המאמן מתחיל ללכת לכיוון היציאה מהמערה, "להתראות." מוסיף המאמן תוך כדי הליכה, ותוך כמה שניות אתה כבר לא רואה אותו באיזור.[/QUOTE]
אני אומר לגולבאט " יפה היית טוב.סוף סוף ניצחנו את המאמן הזה ועכשיו אנחנו יכולים להמשיך אחר מציאת הפרופסור.טוב אתה חוזר לפוכדור שלך " .אני מחזיר את גולבאט לפוכדור שלו.אני מכוון את המשגר שלי ליער אזליה ואני משתגר לשם.ביער אזליה אתחיל לחפש אחר הפרופסור
-
[QUOTE=Pooh;1114063][B]
[B]יואב:[/B]
פוליוורל הנחוש לנצח בקרב ולהראות את חוזקו לאחר שהתפתח, שולח מיד יריית בוץ לעבר טראביש שנפגע קשה, ואז הוא קופץ ומוסיף גם חבטת גוף חזקה שפוגעת בטראביש בחוזקה וטראביש נופל לקרקע בכאב. אתה מביט ורואה שטראביש שוכב על הקרקע, מעולף. "ארר..." ממלמל החייל בכעס ומחזיר את טראביש לפוקדור, "קדימה אתה יכול להביס אותו!" צועק החייל בנחישות ומעודד את החייל השני.
סטארביה מנסה שוב להשתמש לפי הוראותיך בציפור אמיצה, אך הוא לא מצליח כלל. למרות זאת, סטארביה יוצא שוב עם אס אווירי לעבר גריימר, "תתחמק!" צועק בנחישות החייל ובמזל גריימר מצליח להתחמק מההתקפה של סטארביה התשוש, "עכשיו גמור אותו גריימר! רפש בכל הכוח!" צועק החייל, ומיד גריימר שולח רפש דוחה וחומצי שפוגע בחוזקה בסטארביה ומפיל אותו לקרקע בכאב. אתה רואה שסטארביה מעולף.
"נשארנו רק גריימר ופוליוורל שלך!" צועק החייל הנותר בצחקוק ערמומי ומרושע.[/QUOTE]
" ותכף זה היה רק פוליווריל! חזור סטארביה, היית מעולה, תנוח עכשיו. פוליווירל, יריית בוץ ולאחר מכן תנסה שוב פעם פעימת מים!" אני צועק בחוזקה ומקווה שפוליווריל כן יצליח
-
[quote]תומר:
אתה מתעלם מסלאגמה, ואתה ממשיך בדרכך יחד איתו בשביל של הר צ'ימני. לאחר כמה דקות של הליכה, אתה לפתע רואה כמה אנשים שבורחים בבהלה מהמשך השביל. "תזהרו!" "לברוח!" צועקים האנשים בבהלה ופחד תוך כדי הבריחה שלהם. לפתע, אתה שומע פיצוץ חזק מהמשך השביל, וקינדאי מיד מתכופף ונשכב על הקרקע כאינסטינקט אך לאחר שנייה קם חזרה על רגליו.[/quote]
"מעניין מה היה שם..." אמלמל לעצמי בדאגה, "בוא נראה מה קרה קינדאי!" אגיד לקינדאי ואז ארוץ איתו לעבר שאיפה היה הפיצוץ.
-
בתגובות הבאות שלך נסה להיות יותר ספציפי. כשאתה אומר "ג'ולטיק קורי עכביש" תסביר לאן או על מי, אם זה בלהגיד לו או להצביע לעבר.
----
אתה פוקד על ג'ולטיק ללכוד את וולטורב בקורי עכביש, ומיד ג'ולטיק שולח מפיו רשת דביקה שמכסה את וולטורב והוא נקלע לקורי העכביש בהפתעה. אתה ניגש אל וולטורב הלכוד ושואל אותו האם יוכל לעזור, אך לפתע נראה שוולטורב כועס מאוד, והוא מתחיל להתגלגל במקום במהירות רבה, ואז בבת אחת הוא פורץ את קורי העכביש של ג'ולטיק ונוחת על הקרקע ברכות. מיד, וולטורב שולח ניצוץ שפוגע בג'ולטיק וג'ולטיק נפגע מעט ונופל לאחור.
[B]ליאור:[/B]
אתה מטפח ומעודד את גולבאט על ניצחונו, ואז אתה מחזיר אותו לפוקדור שלו כדי שיוכל לנוח.
אתה מכוון את הטלפורטר ליער אזליה, ובמצמוץ עין אתה מוצא את עצמך ביער אזליה, יער סבוך וירוק מאוד, מלא צמחייה ופוקימונים ששורצים בכל עבר. אתה מתחיל ללכת ביער אזליה מחפש אחרי פרופסור קולינס. לאחר כמה דקות של הליכה, אתה שומע לפתע רשרוש מוזר מאחד השיחים הקרובים.
אתה מחזיר את סטארביה לפוקדור שלו כדי שינוח.
מיד, פוליוורל שולח יריית בוץ חזקה שפוגעת בגריימר בחוזקה והוא נפגע קשה ונופל לאחור בכאב. פוליוורל מנסה שוב להשתמש בפעימת מים, אך שוב לא מצליח. "קדימה גריימר תתאושש!" צועק החייל בכעס, "עכשיו תקוף ברפש, קדימה!" צועק החייל ולפתע גריימר שולח שוב רפש דוחה וחומצתי לעבר פוליוורל שנראה חושש מעט.
[B]תומר:[/B]
אתה מתקדם בריצה יחד עם קינדאי לעבר מקור הפיצוץ, ולפתע אתה רואה חייל של צוות ונום [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/97/Spr_BW_Cue_Ball.png[/IMG] ולצידו מייטיאנה כועס [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/262.png[/IMG] ששולח כדורי צל לכל עבר ומבריח את האנשים. מאחוריהם אתם רואים ביתן שעולה בלהבות.
-
[quote]תומר:
אתה מתקדם בריצה יחד עם קינדאי לעבר מקור הפיצוץ, ולפתע אתה רואה חייל של צוות ונום ולצידו מייטיאנה כועס ששולח כדורי צל לכל עבר ומבריח את האנשים. מאחוריהם אתם רואים ביתן שעולה בלהבות.[/quote]
"אוי לא..." אמלמל לעצמי ואז אוציא את האנצ'אקרוו החוצה,
"האנצ'אקרוו תעשה רוח על הביתן בעזרת הכנפיים שלך כדי שהוא יתכבה!" אפקוד על האנצ'קרוו ואז ישר אפנה על קינדאי: "תשתמש בחבטת שביט על מייטיאנה!"
-
[QUOTE=Pooh;1115337][B]
אתה מטפח ומעודד את גולבאט על ניצחונו, ואז אתה מחזיר אותו לפוקדור שלו כדי שיוכל לנוח.
אתה מכוון את הטלפורטר ליער אזליה, ובמצמוץ עין אתה מוצא את עצמך ביער אזליה, יער סבוך וירוק מאוד, מלא צמחייה ופוקימונים ששורצים בכל עבר. אתה מתחיל ללכת ביער אזליה מחפש אחרי פרופסור קולינס. לאחר כמה דקות של הליכה, אתה שומע לפתע רשרוש מוזר מאחד השיחים הקרובים.
'.[/QUOTE]
אני חושב לעצמי'מענין מי עושה הפעם את הרעש הזה טוב בוא נבדוק' אני נגש אל השיחים בזהירות ובודק את מקור הרעש המוזר שאני שומע
-
[quote=Pooh;1115337][B]קודק:[/B]
בתגובות הבאות שלך נסה להיות יותר ספציפי. כשאתה אומר "ג'ולטיק קורי עכביש" תסביר לאן או על מי, אם זה בלהגיד לו או להצביע לעבר.
----
אתה פוקד על ג'ולטיק ללכוד את וולטורב בקורי עכביש, ומיד ג'ולטיק שולח מפיו רשת דביקה שמכסה את וולטורב והוא נקלע לקורי העכביש בהפתעה. אתה ניגש אל וולטורב הלכוד ושואל אותו האם יוכל לעזור, אך לפתע נראה שוולטורב כועס מאוד, והוא מתחיל להתגלגל במקום במהירות רבה, ואז בבת אחת הוא פורץ את קורי העכביש של ג'ולטיק ונוחת על הקרקע ברכות. מיד, וולטורב שולח ניצוץ שפוגע בג'ולטיק וג'ולטיק נפגע מעט ונופל לאחור.
[/quote]
"קדימה גולטיק! תשתמש על וולטרוב בגל רעם ואז בקורי חשמל! לאחר מכן עלוקת חיים!" אומר ואפנה אל שאר הפוקימונים שלי "לכו תחפשו בינתיים משהו מעניין במערה,או סימנים למדען".
-
[QUOTE=Pooh;1115337][B]
אתה מחזיר את סטארביה לפוקדור שלו כדי שינוח.
מיד, פוליוורל שולח יריית בוץ חזקה שפוגעת בגריימר בחוזקה והוא נפגע קשה ונופל לאחור בכאב. פוליוורל מנסה שוב להשתמש בפעימת מים, אך שוב לא מצליח. "קדימה גריימר תתאושש!" צועק החייל בכעס, "עכשיו תקוף ברפש, קדימה!" צועק החייל ולפתע גריימר שולח שוב רפש דוחה וחומצתי לעבר פוליוורל שנראה חושש מעט.
[/QUOTE]
" אל תפחד פוליווירל! תנסה להשתמש בפעימת מים פעם נוספת ואז קרן בועות בכל הכוח!" אני צועק בהתלהבות ומקווה שפוליווירל יצליח להשתמש בפעימת מים
-
[B]תומר:[/B]
מבוהל, אתה מוציא את הנאצ'קרוו מהפוקדור שלו ופוקד עליו במהרה שינופף עם כנפיו בחוזקה ויכבה את הבקתה הבוערת, והאנצ'קרוו מתחיל לנופף בחוזקה אך נראה שזה יקח לו הרבה זמן.
במקביל, אתה בדיוק פוקד על קינדאי לתקוף בחבטת שביט, ומיד קינדאי קופץ לגובה לכיוון מייטיאנה עם כף רגל בוערת במתקפת חבטת שביט, אך רגע לפני שקינדאי פוגע, מייטיאנה מבחין בו והוא קופץ הצידה במהירות ומתחמק מההתקפה החזקה של קינדאי. "היי ילד מה אתה עושה פה?!" צועק עליך החייל בזעם ואז מצביע לעבר קינדאי, "קדימה מייטיאנה! כדור צל!" צועק החייל ומייטיאנה שולח לפתע כדור צל חזק ואימתני לעבר קינדאי.
אתה רואה שהאנצ'קרוו מתקדם מעט בכיבוי השריפה, אך נראה שזה תהליך ממשוך מאוד.
אתה ניגש בזהירות ובאיטיות, ובמעט פחד, לעבר השיחים הרוחשים. אתה בודק מה מסתתר בתוך השיח, ולפתע אתה רואה בין השיחים ווארמפל קטן וחמוד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/265.png[/IMG] שמביט בך במבט תמוה, לא מבין מה אתה רוצה.
אתה פוקד על ג'ולטיק להשתמש במתקפותיו, ומיד ג'ולטיק שולח גל רעם שפוגע בוולטורב, אך לא נראה שזה משפיע עליו כל כך והוא לא משתתק או נפצע. בנוסף, ג'ולטיק רץ לעבר וולטורב ואז שולח קורי חשמל שמכסים את וולטורב ומצמידים אותו לקרקע והוא משתתק וחסר אונים. ג'ולטיק מנצל את מצבו של וולטורב, רץ אליו ותוקף בעלוקת חיים שפוגעת בוולטורב וג'ולטיק נראה לפתע רענן ובריא יותר. וולטורב הלכוד לא מוותר, ותוקף בגלגול מהיר שפורץ שוב את קורי החשמל של ג'ולטיק. הוא ממשיך להתגלגל, ופוגע בג'ולטיק בחוזקה רבה עם מתקפת גלגול וג'ולטיק עף ומתרסק על אחד הסלעים בכאב. למרות פצעיו, ג'ולטיק קם על רגליו שוב, לא מוותר.
במקביל, אתה פונה את הפוקימונים שלך ופוקד עליהם להתפצל ולחפש סימנים או רמזים נוספים לפרופסור קולינס, ומיד שלושת הפוקימונים שלך נעים לכיוונים שונים בחיפושים.
אתה פוקד על פוליוורל לנסות שוב פעימת מים, אך שוב פוליוורל נכשל ובגלל ניסיונו הכושל הרפש המגעיל פוגע בו ופוליוורל עף לאחור ונפצע קשה. למרות פצעיו, פוליוורל קם שוב על רגליו ושולח קרן בועות נוספת לעבר גריימר, "תתחמק גריימר!" צועק החייל ומיד גריימר מצליח להתחמק במזל מקרן הבועות של פוליוורל. "עכשיו סטירת בוץ!" צועק החייל ולפתע גריימר שולח בוץ מהיר וחזק לעבר פוליוורל.
-
[QUOTE=Pooh;1118816][B]
אתה ניגש בזהירות ובאיטיות, ובמעט פחד, לעבר השיחים הרוחשים. אתה בודק מה מסתתר בתוך השיח, ולפתע אתה רואה בין השיחים ווארמפל קטן וחמוד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/265.png[/IMG] שמביט בך במבט תמוה, לא מבין מה אתה רוצה.
.[/QUOTE]
אני מביט בו במבט מוזר ולא מבין למה מה הוא רוצה מימני. אני אומר לו " הי ורמל אם רוצה שתהפוך לאחד מהפוקימונים שלי זה לא לעום לא יקרה.כדי שתחפש מאמן אחר.אז להתראות לך ורמפל נחמד " .אני נפרד מהורמפל ומשיך לחפש ביער אחרהפרופסור
-
אתה נפרד מווארמפל ומחליט שלא להתאמן או לתפוס אותו, לכן אתה ממשיך בחיפושיך ביער אזליה.
עוברות כמה דקות של חיפושים, ולפתע אתה רואה שלושה עצים שעומדים בצורת משולש סימטרי לחלוטין. אתה מתחיל לחשוד מאוד ואתה חוקר את העצים, אתה מביט למעלה, בודק האם יש מחבוא על העצים או בין העצים, אך אינך רואה כלום.
-
[quote=Pooh;1118816]
אתה פוקד על ג'ולטיק להשתמש במתקפותיו, ומיד ג'ולטיק שולח גל רעם שפוגע בוולטורב, אך לא נראה שזה משפיע עליו כל כך והוא לא משתתק או נפצע. בנוסף, ג'ולטיק רץ לעבר וולטורב ואז שולח קורי חשמל שמכסים את וולטורב ומצמידים אותו לקרקע והוא משתתק וחסר אונים. ג'ולטיק מנצל את מצבו של וולטורב, רץ אליו ותוקף בעלוקת חיים שפוגעת בוולטורב וג'ולטיק נראה לפתע רענן ובריא יותר. וולטורב הלכוד לא מוותר, ותוקף בגלגול מהיר שפורץ שוב את קורי החשמל של ג'ולטיק. הוא ממשיך להתגלגל, ופוגע בג'ולטיק בחוזקה רבה עם מתקפת גלגול וג'ולטיק עף ומתרסק על אחד הסלעים בכאב. למרות פצעיו, ג'ולטיק קם על רגליו שוב, לא מוותר.
במקביל, אתה פונה את הפוקימונים שלך ופוקד עליהם להתפצל ולחפש סימנים או רמזים נוספים לפרופסור קולינס, ומיד שלושת הפוקימונים שלך נעים לכיוונים שונים בחיפושים.
[/quote]
"קדימה! תיצור כדור מקורי עכביש,ואז תזרוק אותו על וולטרוב! לאחר מכן תשתמש מספר פעמים בחיתוך זעם!!" אומר לג'ולטיק בצעקה בגלל שאדאג למצבו של פאנסיר.
לאחר מכן אחפש בעיניי מקום מוזר במערה.