-
[QUOTE=sigal123;1106714][COLOR="Sienna"]עומר
הפוקדורים מתחלפים , "ההחלפה הושלמה" אמרה המכונה "יש יאנפו!" קרא טום וריפא את הפוקימונים לשו בעזרת האחות ג'וי [/COLOR]
[COLOR="DarkSlateBlue"]בן
סקווירטל מסתכל אליך ומזיז את ראשו הצידה, ופשוט לא מוכן לאכול!
"הוא לא יכול לא לאכול את זה.." אמרה האחות ג'וי בחשש, ופתאום קלטת שסקווירטל מאוד קטן![/COLOR][/QUOTE]
מה זאת אומרת מאוד קטן?: P
--------
אני קם מהכיסא ואומר לאחות ג'וי בקול שקט,"אז מה אפשר לעשות?" אני שואל בדאגה.
-
[COLOR="Sienna"]עומר
אתה שמח מאוד ומרפא את כול פוקימוניך "נו נלך למכון? או שקודם נתאמן?" קרא טום בחיוך גדול [/COLOR]
קטן מבחינה גילית הוא די תינוק
~~~~
"אני לא יודעת.." אמרה האחות ג'וי והסתכלה אל סקווירטל בדאגה וגם הסקווירטלים האחרי הסתכלו אליו בדאגה [/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1105839][COLOR="Sienna"]עומר
צימצאר לא ידע את מי לתקוף כי הפעם האיווית ההיתה שקטה, היא שלחה כדור צל שהעיף ואתו והוא פגע ישירות בקיר[/COLOR]
"הוא ינוח פה חצי שעה ואז הוא יחלים, הוא הורעל ברעל כלשהוא , חזק מאוד, אתה יודע מה קרא לו?" שאלה האחות ג'וי והביטה אליך והתחלת לדאוג לגבי החץ והאיש[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
שלדון סופג תזרעים והוא עדין נפגע די קשה (השריו ןשלו לא סופג הכול ) הוא עף טיפה אחרונה ומשתמש בגחלת לעבר הגלגול של פאנפי, פאנפי קצת נשרף בעצמו אבל זה יוצר גלגל להבה רציני ביותר![/COLOR]
[COLOR="Navy"]רקס
פתאום הילד נירא מאוד מאוד כועס ועיית את פניו "אני לא קטן! ואני יכול לגמור אותך בשניות אם באלבאזור שלי היה בריא!" קרא הילד והביט אליך, כועס קצת[/COLOR][/QUOTE]
בזמן שאני מחכה שגלגל הלהבה ייפגע, אני אומר לשילדון להשתמש בגחלת על פיצ'ו.
-
[QUOTE=sigal123;1105208][COLOR="DarkOrchid"]כריס
"יש לשלך יתרון סוגים חוץ מזה הוא סתם פוקימון לוזר במילא אחרי הקרב הזה אני כבר יטפל בו" אמר הנער וחייך חיוך קטן "אינ לא מתכוון לילחם בחלשלושים!" קרא הנער ונכנס פנימה לתוך מרכז הפוקימונים[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
אני אומרת מה אתה חולם
~~~~~
אתה עולה למעלה ומשחרר את סקיטי וצרמנדר, סקיטי מסתכלת אל צרמנדר מודאגת ומשתמשת בקרן קרח חלשה שמקפיאה תמים שנמסו , לאחר מכן היא נכנסת בזהירות לתוך הג'קוזי , אתה מסתכל ורואה את נלה מעוצבנת נכנסת לחדרה ואז יוצאת אם בגד ים בצבע כחול של שני חצאים ונכנסת לג'קוזי יחד אם מדקיפ ושינקס ואקסיו [/COLOR]
[COLOR="Green"]מייקל
ביוטפלי השתמש בעל חושי אבל שתי הנידורנים התחפרו כבר, כשהם יצאו הנידורן הבת נפגעה מהמערבולת, הבן דאג לה קצת והתעצבן ושלח עוד קוצים ארוכים וסגולים שהרעילו את ביוטפלי ופרינפלאפ שהתקפל שנית, ביוטפלי צנח למטה הוא נראה בסדר אבל לא הכי טוב ופתאום נזכרת "ביוטפלים רגישים לרעל של אחרים.." [/COLOR]
[COLOR="Sienna"]עומר
אתם ממשיכים לרוץ ועוצרים בשדה קטן, אתה קצת מתנשם וקולט שרצת ממש ממש הרבה! "הנה זה פה!" קרא טום, והצביע אל מערה קטנה ששם ראית כ20 עייניים שחורות ונוצצות "נו אתה בא?" שאל טום בהתרגשות והתיישב על סלע ומיד קם[/COLOR][/QUOTE]
" מה קרה , התחלת לפחד ? " אצעק כדי שכל הרחברים שלא ישמעו לפני שהוא פותח את הדלת .
" פשוט אפס , זה מה שאתה ! לא מגיע לך להיות מאמן פוקימונים ! " אצעק ואתחיל ללכת לכיוונו בכדי להכנס למרכז הפוקימונים ולראות מה עם ראלטס .
-
[QUOTE=sigal123;1106871][COLOR="Sienna"]עומר
אתה שמח מאוד ומרפא את כול פוקימוניך "נו נלך למכון? או שקודם נתאמן?" קרא טום בחיוך גדול [/COLOR]
קטן מבחינה גילית הוא די תינוק
~~~~
"אני לא יודעת.." אמרה האחות ג'וי והסתכלה אל סקווירטל בדאגה וגם הסקווירטלים האחרי הסתכלו אליו בדאגה [/COLOR][/QUOTE]
אה אוקיי
-----------
"חייבים לעשות משהו" אני אומר ומאיץ בה לחשוב על פתרון.
אני מדבר עם הסקווירטלים בכדי שידברו איתו ולאחר מכן נגש איתם אליו בכדי לנסות ולשכנע אותו לאכול ולקחת את התרופה.
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
הגלגל להבה פוגע בפיצ'ו אבל הגחלת לא פוגעת בו כי טריקו מזיז אותו בזריזות "כדור אנרגיה וכדור ברק!" קרא הנער, שני הפוקימונים יצרו שני כדורים חזקים מאוד והעיפו אותם, הכדור השתלב בשני ויצר כדור אנרגיה מחושמל חזק ביותר שהעיף את פאנפי אחורה ופגע בו מאוד מאוד קשה[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
"אם אני אפס אז מה אתה?" אמר הנער , הלכת לראות מה אם ראלטס וראית שהוא ישן במיטה שלו "אני חושבת שהוא בסדר תיתן לו לישון בפוקדור טיפה ולאחר מכן תאכל לילחם איתו כבר כרגיל" אמרה האחות ג'וי[/COLOR]
ניסית לחשוב אל פיתרון אבל לא הצלחת, הסקווירטלים ניסו לדבר איתו אבל הוא לא הסכים, ניסתה עוד פעם והוא עדיין לא הסכים, פתאום ראית שבאדו בא אליך והבנת שהוא רעב[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1106880][COLOR="RoyalBlue"]דור
הגלגל להבה פוגע בפיצ'ו אבל הגחלת לא פוגעת בו כי טריקו מזיז אותו בזריזות "כדור אנרגיה וכדור ברק!" קרא הנער, שני הפוקימונים יצרו שני כדורים חזקים מאוד והעיפו אותם, הכדור השתלב בשני ויצר כדור אנרגיה מחושמל חזק ביותר שהעיף את פאנפי אחורה ופגע בו מאוד מאוד קשה[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
"אם אני אפס אז מה אתה?" אמר הנער , הלכת לראות מה אם ראלטס וראית שהוא ישן במיטה שלו "אני חושבת שהוא בסדר תיתן לו לישון בפוקדור טיפה ולאחר מכן תאכל לילחם איתו כבר כרגיל" אמרה האחות ג'וי[/COLOR]
ניסית לחשוב אל פיתרון אבל לא הצלחת, הסקווירטלים ניסו לדבר איתו אבל הוא לא הסכים, ניסתה עוד פעם והוא עדיין לא הסכים, פתאום ראית שבאדו בא אליך והבנת שהוא רעב[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר להם: ''פאנפי, תשתמש על פיצ'ו בגילגול, מהר, ושילדון, תשתמש בגחלת על טריקו. בכל הכוח, שניכם!''
-
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
ניסית לחשוב אל פיתרון אבל לא הצלחת, הסקווירטלים ניסו לדבר איתו אבל הוא לא הסכים, ניסתה עוד פעם והוא עדיין לא הסכים, פתאום ראית שבאדו בא אליך והבנת שהוא רעב[/COLOR][/QUOTE]
" אוקיי תודה רבה " .
מוציא את הפוכדור של ראלטס מהכיס ומכניס אותו לתוכו .
' ממשיכים .. אני צריך לפתח את באלבאזור , ואז ללכת למכון ' אומר ומחפש מקום אימונים
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
הפוקימונים עשו כדבריך ושלדון ירה במהירות גחלת, טריקו התחמק מהם בזריזות "עלי טער!" קרא הנער וטריקו שלח עלי טער שפגעו בשלדון אבל לא חזק מידי, פאנפי המותש השתמש בגילגול שפגע בפיצ'ו והוא מיד התעשת וחישמל את פאנפי בזריזות[/COLOR][COLOR="DarkOrchid"]כריס
אתה מחפש מקום לאימונים ובאלבאזור יוצא החוצה , מאושר, באלבאזור רץ בעשב ופתאום הרגל שלו מתגלגלת אל משהו קשה ועגול, הוא נופל ומראה לך מה יש שם ואתה רואה שזהו פוקדור[/COLOR]
-
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
אני אומר להם: ''שילדון, תשתמש בראש ברזל על טריקו! ,פאנפי גלגול על טריקו ואז תשתמש באקדח מים על פיצ'ו בשביל להרטיב אותו, ואז תשתמש בגלגול שייצור סיבוב וייפגע גם בפיצ'ו וגם בטריקו! אני אומר להם''. 'הם חייבים להצליח....' אני יחשוב.
-
[QUOTE=sigal123;1106888][COLOR="RoyalBlue"]דור
הפוקימונים עשו כדבריך ושלדון ירה במהירות גחלת, טריקו התחמק מהם בזריזות "עלי טער!" קרא הנער וטריקו שלח עלי טער שפגעו בשלדון אבל לא חזק מידי, פאנפי המותש השתמש בגילגול שפגע בפיצ'ו והוא מיד התעשת וחישמל את פאנפי בזריזות[/COLOR][COLOR="DarkOrchid"]כריס
אתה מחפש מקום לאימונים ובאלבאזור יוצא החוצה , מאושר, באלבאזור רץ בעשב ופתאום הרגל שלו מתגלגלת אל משהו קשה ועגול, הוא נופל ומראה לך מה יש שם ואתה רואה שזהו פוקדור[/COLOR][/QUOTE]
" מה זה באלבאזור ? " אשאל בסקרנות .
לאחר שאתקרב אבין שזה פוכדור . ' מה אני עושה עכשיו .. ' " אוקיי אז פוכדור צא ! " אצעק ואזרוק את הפוכדור .
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
יותר מידי מתקפות אני מתייחסת רק ל3 הראשונות כי אחרת זה קצת מסבך אותי והכול
~~~~
שלדון משתמש בראש ברזל על טריקו, זה פוגע בזנבו אבל טריקו נעמד אל שלדון וגורם לו להתנגש בעץ וקופץ משם, פאנפי משתמש בגלגול לעבר פיצ'ו שקופץ ונוחת אליו, פיצ'ו מתחיל לרוץ ולרוץ ולרוץ אבל בסף נופל אחורה, פאנפי מרטיב אותו באקדח מים אבל קצת מהמים נופלים גם אליו "מכת ברק!" קרא הנער ופיצ'ו השתמש במכת ברק שחישמלה מאוד את פאנפי שנראה שחור והיה לחלוטין תשוש[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
אתה מוציא את הפקימון החוצה ומהפוקדור יוצא צב בצבע תכלת אם זנב כחול וגדול דמוי קטיפה שתי אוזנים קטנות דמוי כנפיים בצבע של הקטיפה אל ראשו ושריון חום, הוא נראה לא במצב הכי טוב ונראה אחרי קרב, אתה מזהה שזה וורטלטל ולא סתם וורטלטל , הוורטלטל של הנער![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1106897][COLOR="RoyalBlue"]דור
~~~~
שלדון משתמש בראש ברזל על טריקו, זה פוגע בזנבו אבל טריקו נעמד אל שלדון וגורם לו להתנגש בעץ וקופץ משם, פאנפי משתמש בגלגול לעבר פיצ'ו שקופץ ונוחת אליו, פיצ'ו מתחיל לרוץ ולרוץ ולרוץ אבל בסף נופל אחורה, פאנפי מרטיב אותו באקדח מים אבל קצת מהמים נופלים גם אליו "מכת ברק!" קרא הנער ופיצ'ו השתמש במכת ברק שחישמלה מאוד את פאנפי שנראה שחור והיה לחלוטין תשוש[/COLOR]
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
אתה מוציא את הפקימון החוצה ומהפוקדור יוצא צב בצבע תכלת אם זנב כחול וגדול דמוי קטיפה שתי אוזנים קטנות דמוי כנפיים בצבע של הקטיפה אל ראשו ושריון חום, הוא נראה לא במצב הכי טוב ונראה אחרי קרב, אתה מזהה שזה וורטלטל ולא סתם וורטלטל , הוורטלטל של הנער![/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לפאנפי:'' פאנפי קפוץ על שילדון ותשתמשו אחד מכם בגחלת והשני באקדח מים, שניהם לכיוון טריקו!. אחר כך, פאנפי תשתמש בגלגול אבל תשתדל שהגלגול ייפגע בשני היריבים שלך.''
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
פאנפי משתמש באקדח מים ושלדון בגחלת, שתי המתקפות מתערבלות אחת אם השנייה בסיבוב ופוגעות בחוזקה בטריקו המותש, "מכת ברק!" קרא הנער ופיצ'ו חישמל את פאנפי ושלדון בחוזקה "קליע זרעים מחושמלים!" קרא הנער שפאנפי השתמש בגילגול והפוקימונים שלו עשו כדבריו , הם שלחו תזרעים לעבר פאנפי ועצרו את גילגולו והעיפו אותו לעבר העץ ופגעו בו בחוזקה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1106906][COLOR="RoyalBlue"]דור
פאנפי משתמש באקדח מים ושלדון בגחלת, שתי המתקפות מתערבלות אחת אם השנייה בסיבוב ופוגעות בחוזקה בטריקו המותש, "מכת ברק!" קרא הנער ופיצ'ו חישמל את פאנפי ושלדון בחוזקה "קליע זרעים מחושמלים!" קרא הנער שפאנפי השתמש בגילגול והפוקימונים שלו עשו כדבריו , הם שלחו תזרעים לעבר פאנפי ועצרו את גילגולו והעיפו אותו לעבר העץ ופגעו בו בחוזקה[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לשילדון ופאנפי: ''קדימה מאמץ אחרון! תנסה לרכז את כל הכול שלך ולהשתמש בראש ברזל+גחלת ביחד לכיוון טריקו!
פאנפי, תשתמש באקדח מים ואז בגלגול על האדמה כדי ללמוד חפירה! אחר כך תפגע בפיצ'ו עם החפירה!''
אני מקווה שהתכנית שלי תצליח.
-
[COLOR="RoyalBlue"]דור
שלדון משתמש בראש ברזל וגחלת והשריון שעל ראשו בוער, זה פוגע בטריקו בחוזקה רבה מאוד וגורם לו לשלוח כדור אנרגיה שפוגע בשלדון גם
פאנפי עושה כדבריך ומצליח ללמוד חפירה! הוא בא לעבר פיצ'ו ופיצ'ו עף קצת למעלה אבל משתמש במכת ברק חזקה מאוד שפוגעת בפאנפי בחוזקה רבה, פאנפי לא יכול יותר ומתעלף, נראה שגם טריקו לא במצב הכי טוב ושלדון במצב לא משהו לעומת פיצ'ו שבמצב סביר [/COLOR]
-
[quote=sigal123;1105668][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]"זה כי קורן מין הסתם היה לא קצת אם ג'וליטון אני מניחה" אמרה נלה "ורציתי וויבל ולוקסרי כי לאח שלי יש כאלה לא יותר מזה " אמרה נלה והביטה אליך "למה אתה לא מוכן להקשיב ?! באמת אתה חושב שכול פוקימון נולד חזק ?! לא! אתה לא תוכל למצוא תמיד תפוקימונים החזקים ביותר זה לא עובד ככה!" צעקה נלה, מישום מה היא נורא התעצבנה אליך ביחוד שהיא הזכירה את אח שלה, הא הלכה לחדר שלה וסגרה תדלת בחוזקה[/COLOR]
[/quote]
"זה העניין!" אני צועק לנלה.
"את לא אמורה לאהוב את הפוקימונים שאח שלך אוהב! את אמורה לאהוב פוקימונים שאת אוהבת! למשל, אחי הקטן אוהב פוקימוני מים, ואני אוהב פוקימוני אש! אני אוהב את צ'אריזרד ואת היטראן והוא אוהב את בלסטויס ואת קיוגר!" אצעק לה כדי להסביר.
-
[QUOTE=sigal123;1106912][COLOR="RoyalBlue"]דור
שלדון משתמש בראש ברזל וגחלת והשריון שעל ראשו בוער, זה פוגע בטריקו בחוזקה רבה מאוד וגורם לו לשלוח כדור אנרגיה שפוגע בשלדון גם
פאנפי עושה כדבריך ומצליח ללמוד חפירה! הוא בא לעבר פיצ'ו ופיצ'ו עף קצת למעלה אבל משתמש במכת ברק חזקה מאוד שפוגעת בפאנפי בחוזקה רבה, פאנפי לא יכול יותר ומתעלף, נראה שגם טריקו לא במצב הכי טוב ושלדון במצב לא משהו לעומת פיצ'ו שבמצב סביר [/COLOR][/QUOTE]
אני מחזיר את שילדון ומוציא את סקווירטל. אני אומר להם:'' שילדון תשתמש בראש ברזל אש [מה שהוא עשה מקודם] על פיצ'ו! סקווירטל תשתמש בבאקדח מים על האדמה ואז תשתמש בדחיפה על טריקו אבל במקום לרוץ אליו תחליק על המים כדי להגביר את המהירות שלך!''.
-
[COLOR="Red"]איתי
אתה רואה שמהחדר אין תשובה ואתה מנסה קצת להירגע, אתה טיפה דואג לראות מה קרה לה אבל יורד מהעניין, סקיטי לבינתיים נמצאת בתוך הג'קוזי ומזמינה אותך להצטרף [/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
זה קרב אתה לא מוציא עוד פוקימון אתה משתמש רק בשניים אלא אם היריב מסכים
~~~~
פתאום הנער עוצר תקרב "היי! אינ לא מוכן לזה! או שאתה מחזיר את סקווירטל או שאני מוציא עוד פוקימון!" קרא הנער בכעס והביט אליך[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1106600][COLOR="Sienna"]
[COLOR="Green"]מייקל
פרינפלאפ לא יכול יותר ומתעלף לאחר כמה בועות שהוא שולח שמיד מתפוצצות, פוניטה שולח להביור שפוגע בחוזקה ומתקפל שנית, שני הנידורינים משתמשים בהתקפת קרן שפוגעת בו מאוד, הוא משתמש בלהביור ומאלף את הנקבה והזכר מיד מגן אליה בגופו גם פוניטה מאוד תשוש עכשיו [/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, חזרו פרינפלאפ ופוניטה! צא ביוטיפליי! תשתמש בעוקץ רעל ואז תרכז את האנרגיה שלך בקדימה של הגוף שלך ותנסה אס אווירי על הנידוראן הזכר! וצא פוקדור!" אני אומר וזורק את הפוקדור על הנידוראן הנקבה
-
[QUOTE=sigal123;1106919][COLOR="Red"]איתי
אתה רואה שמהחדר אין תשובה ואתה מנסה קצת להירגע, אתה טיפה דואג לראות מה קרה לה אבל יורד מהעניין, סקיטי לבינתיים נמצאת בתוך הג'קוזי ומזמינה אותך להצטרף [/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
זה קרב אתה לא מוציא עוד פוקימון אתה משתמש רק בשניים אלא אם היריב מסכים
~~~~
פתאום הנער עוצר תקרב "היי! אינ לא מוכן לזה! או שאתה מחזיר את סקווירטל או שאני מוציא עוד פוקימון!" קרא הנער בכעס והביט אליך[/COLOR][/QUOTE]
אני מחזיר את סקווירטל ואומר לשילדון לעשות את הראש ברזל -אש[ מה שהוא עשה מקודם- ראש ברזל וגחלת].
-
[COLOR="Green"]מייקל
ביוטפלי יוצא ומשתמש בעוקץ רעל שמתנפץ ויוצר פיצוץ מהעוקץ רעל של הנידורין הזכר, הנידורין הזכר מגן על הנידורינית, אתה מבין שתצתרך לאלף גם את הזכר כדי לתפוס אותה או אותו [/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]דור
שלדון משתמש בראש אש אבל לא יודע על מי, הוא מחליט אל פיצ'ו ופוגע בו בחוזקה, "כדור משולב!" קרא הנער, הפוקימונים שלו יוצרים את הכדור ושולחים אותו לשלדון שתשוש לחלוטין מהראש אש שנכווה ממנו קצת, טריקו קצת יותר מיגי קרוב ונוצרת התפוצצות בין המגן של שלדון לכדורים, נהיה עשן בזירה ושהעשן מתפזר רואים את טריקו ושלדון המעולפים ואת פיצ'ו שעוצם עייניים בידי ומציץ קצת ומסתכל בדאגה אל טריקו "חזור" קרא הנער והחזיר את טריקו בשמחה רבה וחיבק את פיצ'ו הקטן[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1106897][COLOR="RoyalBlue"]דור
~~~~
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
אתה מוציא את הפקימון החוצה ומהפוקדור יוצא צב בצבע תכלת אם זנב כחול וגדול דמוי קטיפה שתי אוזנים קטנות דמוי כנפיים בצבע של הקטיפה אל ראשו ושריון חום, הוא נראה לא במצב הכי טוב ונראה אחרי קרב, אתה מזהה שזה וורטלטל ולא סתם וורטלטל , הוורטלטל של הנער![/COLOR][/QUOTE]
" עוד הפעם הילד המעצבן הזה ?! " אצעק בעצבים .
" מה קרה ווטרטל ? הוא פגע בך ? " אשאל תוך כדי שאני מחפש את הנער בעיניי .
-
[quote=sigal123;1106919][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה רואה שמהחדר אין תשובה ואתה מנסה קצת להירגע, אתה טיפה דואג לראות מה קרה לה אבל יורד מהעניין, סקיטי לבינתיים נמצאת בתוך הג'קוזי ומזמינה אותך להצטרף [/COLOR]
[/quote]
"מצטער סקיטי אבל אין לי מצב רוח להיכנס עכשיו לג'קוזי." אומר לסקיטי.
לאחר מכן אשאל את צ'ארמנדר וסקיטי אם הם מוכנים לעוד אימון ואחכה לתשובה מהם.
-
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
וורטלטל מסתכל לאיך ואז לצדדדים, אתה רואה שהנער הלך כבר ממזמן "וורט? וורטלטל וורט?" |מה? איפה תומר?| קרא וורטלטל בדאגה והביט לצדדים בחיפושים אחר מאמנו[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
סקיטי יוצאת מהג'קוזי באיכזוב ומתנגבת צרמנדר וסקיטי מסתכלים אליך ונראה שהכוויה שלו כמעט החלימה, שני הם מהנהנים לחיוב ומביטים אליך, אתה מסתכל ל הדלת של חדרה של נלה ועדין נלה לא יוצאת משם[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1106968][COLOR="DarkOrchid"]כריס
וורטלטל מסתכל לאיך ואז לצדדדים, אתה רואה שהנער הלך כבר ממזמן "וורט? וורטלטל וורט?" |מה? איפה תומר?| קרא וורטלטל בדאגה והביט לצדדים בחיפושים אחר מאמנו[/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
סקיטי יוצאת מהג'קוזי באיכזוב ומתנגבת צרמנדר וסקיטי מסתכלים אליך ונראה שהכוויה שלו כמעט החלימה, שני הם מהנהנים לחיוב ומביטים אליך, אתה מסתכל ל הדלת של חדרה של נלה ועדין נלה לא יוצאת משם[/COLOR][/QUOTE]
" וורטרטל , תומר קראו לו ? הוא עזב .. אני מצטער מאוד .. אבל אתה לא צריך אותה ! הוא סתם מאמן גרוע ! מאמן אמיתי לעולם לא נוטש את הפוקימונים שלו ! לדעתי אתה מאוד חזק ! "
' מה אני אמור להגיד לו ? '
"באלבאזור דבר איתו" אפנה לבאלבאזור .
-
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
וורטלטל מסתכל אליך, ונראה שמתקשה להבין, או מבין ולא מסוגל, באלבאזור מדבר איתו והוא מוריד את ראשו אבל באלבאזור מעודד אותו והוא מתעודד קצת אבל עדיין עצוב, הבנת ממה שבאלבאזור אמר זה שעכשיו וורטלטל בצוות שלכם ושם לא ינטשו אותו בחיים[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1106968][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]סקיטי יוצאת מהג'קוזי באיכזוב ומתנגבת צרמנדר וסקיטי מסתכלים אליך ונראה שהכוויה שלו כמעט החלימה, שני הם מהנהנים לחיוב ומביטים אליך, אתה מסתכל ל הדלת של חדרה של נלה ועדין נלה לא יוצאת משם[/COLOR][/quote]
'היא בטח תצא משם לאימונים' אני חושב.
אחר כך אני הולך עם צ'ארמנדר וסקיטי להתאמן הפעם על להביור ומסך עשן של צ'ארמנדר ושירה ומכת ברק של סקיטי.
-
[COLOR="Red"]איתי
אתה יוצא החוצה יחד אם צרמנדר וסקיטי, בחוץ חושך גמור ורק זנבו של צרמנדר מעיר לך, אתה מסתכל בטלפון שלך ורואה שהשעה היא שמונה וחצי[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1106981][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה יוצא החוצה יחד אם צרמנדר וסקיטי, בחוץ חושך גמור ורק זנבו של צרמנדר מעיר לך, אתה מסתכל בטלפון שלך ורואה שהשעה היא שמונה וחצי[/COLOR][/quote]
אני מוותר על האימונים ודוחה אותם למחר.
אחר כך אני מחפש מאמנים להיחלחם איתם ו/או לדבר איתם.
-
[COLOR="Red"]איתי
אתה מסתכל ורואה שיש אך ורק מאמן אחד שמרפא את הפוקימונים שלו " נשאר לי רק חדר מספר 23" אמרה האחות ג'וי והביאה לו מפתח ופוקדורים," תודה" אמר הנער והלך במיסתוריות למדרגות[/COLOR][IMG]http://www.israup.net/images/91e62e21cc9e69df43f58b1bd71c0dbc.png[/IMG]
-
[QUOTE=sigal123;1106970][COLOR="DarkOrchid"]כריס
וורטלטל מסתכל אליך, ונראה שמתקשה להבין, או מבין ולא מסוגל, באלבאזור מדבר איתו והוא מוריד את ראשו אבל באלבאזור מעודד אותו והוא מתעודד קצת אבל עדיין עצוב, הבנת ממה שבאלבאזור אמר זה שעכשיו וורטלטל בצוות שלכם ושם לא ינטשו אותו בחיים[/COLOR][/QUOTE]
" אוקיי ווטרטל , אז אתה שלנו ! אנחנו לא נוותר עלייך בחיים ! עכשיו שיש לי אותך , אני אוכיח לך כמה אתה חזק ! בוא נלך למכון "
אני הולך לכיוון המכון במחשבות טובות .
-
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
אתה וורטלטל ובאלבאזור מתחילים ללכת לכיוון העיר השנייה,
אתה בודק את וורטלטל בפוקדע בקצרה[/COLOR]"וורטלטל יודע: קרן בועות סיחרור קרן קרח אקדח מים נשיכה דחיפה וזנב ברזל"[COLOR="darkorchid"]קרא הפוקדע[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1106998][COLOR="DarkOrchid"]כריס
אתה וורטלטל ובאלבאזור מתחילים ללכת לכיוון העיר השנייה,
אתה בודק את וורטלטל בפוקדע בקצרה[/COLOR]"וורטלטל יודע: קרן בועות סיחרור קרן קרח אקדח מים נשיכה דחיפה והצלפת זנב"[COLOR="darkorchid"]קרא הפוקדע[/COLOR][/QUOTE]
" מוזר .. נראה לי שהפוקדע התקלקל .. הרי כשנלחמת מולי השתמשת בזנב ברזל .. נו טוב "
" איפה המכון הזה ??? " אשאל את הפוקימונים בידיעה שבכל מקרה לא יענו ואחפש את המכון .
-
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
"היי באדו כמעט ושכחתי אותך בכל המצב הזה,שנייה חבר" אני אומר לו וניגש לאחות ג'וי לבקש טיפה אוכל פוקימונים.
לאחר מכן אני אשאל אותה לגבי המשך טיפולו של סקווירטל.
-
[quote=sigal123;1106990][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מסתכל ורואה שיש אך ורק מאמן אחד שמרפא את הפוקימונים שלו " נשאר לי רק חדר מספר 23" אמרה האחות ג'וי והביאה לו מפתח ופוקדורים," תודה" אמר הנער והלך במיסתוריות למדרגות[/COLOR][IMG]http://www.israup.net/images/91e62e21cc9e69df43f58b1bd71c0dbc.png[/IMG][/quote]
"היי" אומר לו.
"אתה מאמן פוקימונים נכון?" אשאל אותו.
"אילו פוקימונים יש לך?" אשאל שוב.
"רוצה להילחם שתיים על שתיים?" אשאל אותו ואקווה לתשובה חיובית.
-
[quote=sigal123;1106990][COLOR=red]איתי[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מסתכל ורואה שיש אך ורק מאמן אחד שמרפא את הפוקימונים שלו " נשאר לי רק חדר מספר 23" אמרה האחות ג'וי והביאה לו מפתח ופוקדורים," תודה" אמר הנער והלך במיסתוריות למדרגות[/COLOR][IMG]http://www.israup.net/images/91e62e21cc9e69df43f58b1bd71c0dbc.png[/IMG][/quote]
"היי" אומר לו.
"אתה מאמן פוקימונים?" אשאל אותו.
"אילו פוקימונים יש לך?" אשאל שוב.
"רוצה להילחם?" אשאל ואקווה לתשובה חיובית.
עריכה: סליחה על הדאבל כי שלחצתי שלח תגובה זה רשם לי שגיאה אז חשבתי שזה לא שלח.
-
[COLOR="DarkOrchid"]כריס
אופס ערכתי..
ואתה לא בעיר השנייה אפילו! המכון בעיר השלישית..
~~~
אתה מתחיל חפש את המכון אבל אתה לא רואה אותו בכלל !
וורטלטל מסתכל אליך ונראה שגם באלבאזור, שניהם מסתכלים קדימה ואתה רואה מלא ציפורים עפות ללמעלה מהעצים שלהם[/COLOR]
אתה מביא לבאדו אוכל פוקימונים אך הוא מסרב לאכול ובטנו מקרקרת [/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
הנער הסתכל אליך
"מצטער אבל אני הולך לישון " אמר הנער במיסתוריות ועלה במדרגות לעבר חדרו, משהו נראה לך מאוד מוזר בנער הזה[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1107014][COLOR="DarkOrchid"]כריס
אופס ערכתי..
ואתה לא בעיר השנייה אפילו! המכון בעיר השלישית..
~~~
אתה מתחיל חפש את המכון אבל אתה לא רואה אותו בכלל !
וורטלטל מסתכל אליך ונראה שגם באלבאזור, שניהם מסתכלים קדימה ואתה רואה מלא ציפורים עפות ללמעלה מהעצים שלהם[/COLOR]
אתה מביא לבאדו אוכל פוקימונים אך הוא מסרב לאכול ובטנו מקרקרת [/COLOR]
[COLOR="Red"]איתי
הנער הסתכל אליך
"מצטער אבל אני הולך לישון " אמר הנער במיסתוריות ועלה במדרגות לעבר חדרו, משהו נראה לך מאוד מוזר בנער הזה[/COLOR][/QUOTE]
אה עכשיו גם באדו? מה ההגיון שהוא אומר שהוא רעב אבל לא רצה לאכול.
וגם אמרתי שאני ניגש לאחות ג'וי לדבר איתה...
----------
"אבל אמרת שאתה רעב" אני אומר לו ושמאיר לו את האוכל וקם לדבר עם האחות ג'וי בנוגע לסקווירטל.
-
תחשוב למה הוא לא רוצה לאכול ,
תחשוב שבאדו וסקווירטל הם די תינוקות
~~~~
"אני לא מבינה למה הוא לא אוכל.." אמרה האחות ג'וי בדאגה "אתה בטוח שאתה לא יכול לגרום לו לאכול?" שאלה האחות ג'וי בדאגה, באדו הסתכל אליך ואמר לך שנית שהוא רעב[/COLOR]