-
[quote][i]Originally posted by Lanvin[/i]@Feb 14 2010, 05:32 PM
[b] [b]Dark Killer[/b]
פיצ'ו מתקרב אל הוטהוט במהירות. כשהוא מספיק קרוב אליו, הוא שולח מגופו גלי חשמל קטנים שפוגעים בהוטהוט. הוטהוט מתחשמל מהמכה ומתחיל לפרפר על הקרח.
"הוט הוט, אתה חייב לנסות לשלוט על עצמך, תקוף אותו מיד במתקפת בילבול!" היא פוקדת, אך הוטהוט לא מצליח לציית. הוא מנסה לעמוד על שני רגליו ולאט לאט מצליח.
מה תעשה?
[/b][/quote]
אני אצעק:
"פיצו! תשתמש בנשיקה מתוקה ואז בהלם חשמלי!"
-
[b] [b]Garfield[/b]
אתה נכנס לאולם ההרצאות אותו מצאת די בקלו. אתה יודע שהגעת בזמן כי עוד אנשים נכנסים זה אחר זה אל האולם. אתה מתיישב על אחד מהכיסאות ומחכה שהשיעור יתחיל.
לפתע מופיע איש שמנמן ומקריח, לבוש ברישול ונודף ריח של סיגריות. זהו המורה להסטוריה של הפוקימונים. המורה פותח את דבריו בהקדמה קצרה על הנושאים השונים שתלמדו במהלך השנה. אתה מבין שהשעור הזה הולך להיות משעמם כל השנה.
השעור נמתח ונמתח, ולבסוף מסתיים. אתה יודע שכעת כשהשיעור הסתיים יש לך זמן חופשי לעשות מה שמתחשק לך.
אתה יוצא מהכיתה ורואה את הנער שנלחמת נגדו יום קודם לכן. "היי," הוא אומר לך. "תגיד, גם אתה קיבלת היום חמישה פוקדורים מתנה? ממש בא לי לנצל אותם כבר. רוצה ללכת איתי ליער כדי לחפש פוקימונים. שמעתי שמאוד קל למצוא שם כל מיני סוגים."
מה אתה עושה? [/b][/quote]
"כן, גם אני קיבלתי" אני אומר לו ומחייך חיוך קטן.
"יאאלה, בוא נלך! אני רוצה למצוא פוקימון מסוג מעופף!" אני קורא והולך לכיוון היער.
-
[b]shlomii4[/b]
"אותי זה לא מעניין." היא אומרת לך. "אני רוצה לראות אותך במשרד שלי מחר בבוקר. אם לא תיהיה שם יהיה לך עונש כפול. חוץ מזה, שנראה לי שפספסת את ההרצאה של המנהל. אנחנו לא אוהבים פה איחורים ילד. אני מבקשת ממך ללכת עכשיו ומיד לחדר שלך."
מה תעשה?
[b]Dark Killer[/b]
פיצ'ו רץ אל הוטהוט ונותן לו נשיקה על הלחי. הנשיקה גורמת להוטהוט להסחרחורות. ההוטהוט ניסה להתייצב על שני רגליו אך לא הצליח. פיצ'ו השתמש במתקפת הלם חשמלי והוטהוט נפל על הרצפה - והפעם לתמיד.
"אוי לא!" צעקה הילדה איתה נלחמת. היא החזירה את הפוקימון שלה לפוקדור.
כריסטיאן המורה לקרבות פוקימונים נכנס לזירה. "זה היה קרב יפה מאוד." הוא פונה אליך. "אך כמובן שהיו לך מספר טעויות לא ברורות לי..." הוא אומר לך בנימה של הרצאה. "קודם כל, בפעם הראשונה שתקפת במתקפת נשיקה ניסית לפגוע בהוטהוט ממרחק רב. זה פשוט לא הגיוני, אתה מבין. נשיקה מתוקה זו מתקפה שחייבים להיות צמודים אל הוקימון היריב כדי להשתמש בה, אך זו מתקפה יעילה מאוד שמבלבלת את היריב. אבל זה לא היה כל הטעות שלך. בפעם השנייה שהשתמש בנשיקה מתוקה זה כבר היה סוף הקרב. אני לא חשב שבאמת היית צריך להשתמש בהתקפה הזו באותו רגע, זה היה פשוט לא נחוץ. ההוטהוט כבר היה תשוש לגמרי, לא היה טעם להתיש אותו עוד. היית יכול להשתמש במתקפת הלם חשמלי ולסיים את העניין. אתה מבין מה שאני אומר לך? תחשוב על זה..."
הפרופסור משחרר אתכם לזמן חופשי ונותן לכך לעשות מה שמתחשק לך עד הערב. אתה נזכר שיש לך חמישה פוקדורים שאתה יכול להתמש בהם, וגם שיש יער בסמוך לפנימייה שבו אפשר למצוא פוקימונים מעניינים.
מה תעשה?
[b]Garfield[/b]
אתה ואנטון הולכים יחד לכיוון היער. השומר הנרגז פותח לכם את השער ואתם יוצאים. אתם נכנסים עמוק יותר ויותר לעיוון היער, כשלפתע אתם שומעים נהמה חזקה. אנטון נראה חושש מאוד. "אוליעדיף שלא נסתבך יותר מדי עם פוקימונים גדולים וחזקים מאיתנו." הוא אומר לך. "אני חושב שכדאי שנסתובב."
מה אתה עושה?
-
[quote][i]Originally posted by Lanvin[/i]@Feb 14 2010, 10:51 PM
[b] [b]Garfield[/b]
אתה ואנטון הולכים יחד לכיוון היער. השומר הנרגז פותח לכם את השער ואתם יוצאים. אתם נכנסים עמוק יותר ויותר לעיוון היער, כשלפתע אתם שומעים נהמה חזקה. אנטון נראה חושש מאוד. "אוליעדיף שלא נסתבך יותר מדי עם פוקימונים גדולים וחזקים מאיתנו." הוא אומר לך. "אני חושב שכדאי שנסתובב."
"למה אתה מפחד כל-כך?" אני שואל אותו ומוציא את אלקיד מהפוקדור שלו.
"יש לנו את הפוקימונים שלנו, מקסימום נברח בשיא, תוציא את ברונזור" אני אומר לו.
-
[b]
[b]Dark Killer[/b]
פיצ'ו רץ אל הוטהוט ונותן לו נשיקה על הלחי. הנשיקה גורמת להוטהוט להסחרחורות. ההוטהוט ניסה להתייצב על שני רגליו אך לא הצליח. פיצ'ו השתמש במתקפת הלם חשמלי והוטהוט נפל על הרצפה - והפעם לתמיד.
"אוי לא!" צעקה הילדה איתה נלחמת. היא החזירה את הפוקימון שלה לפוקדור.
כריסטיאן המורה לקרבות פוקימונים נכנס לזירה. "זה היה קרב יפה מאוד." הוא פונה אליך. "אך כמובן שהיו לך מספר טעויות לא ברורות לי..." הוא אומר לך בנימה של הרצאה. "קודם כל, בפעם הראשונה שתקפת במתקפת נשיקה ניסית לפגוע בהוטהוט ממרחק רב. זה פשוט לא הגיוני, אתה מבין. נשיקה מתוקה זו מתקפה שחייבים להיות צמודים אל הוקימון היריב כדי להשתמש בה, אך זו מתקפה יעילה מאוד שמבלבלת את היריב. אבל זה לא היה כל הטעות שלך. בפעם השנייה שהשתמש בנשיקה מתוקה זה כבר היה סוף הקרב. אני לא חשב שבאמת היית צריך להשתמש בהתקפה הזו באותו רגע, זה היה פשוט לא נחוץ. ההוטהוט כבר היה תשוש לגמרי, לא היה טעם להתיש אותו עוד. היית יכול להשתמש במתקפת הלם חשמלי ולסיים את העניין. אתה מבין מה שאני אומר לך? תחשוב על זה..."
הפרופסור משחרר אתכם לזמן חופשי ונותן לכך לעשות מה שמתחשק לך עד הערב. אתה נזכר שיש לך חמישה פוקדורים שאתה יכול להתמש בהם, וגם שיש יער בסמוך לפנימייה שבו אפשר למצוא פוקימונים מעניינים.
מה תעשה? [/b][/quote]
אני אצא אל היער ויחפש לי פוקימון מסוג אש בשביל לתפוס
-
[b]Garfield[/b]
ידו של אנטון נשלחת לכיסון והוא מוציא משם פוקדור. הוא זורק את הפוקדור באוויר ויוצא משם הברונזור שלו. "אני סומך עליך ג'ק," הוא אומר לך.
קולות הנהימה של הפוקימון הולכים ומתקרבים. אתם שומעים אותו היטב אך אתם לא מצליחים למצוא מאיזה כיוון זה בא.
לפתע פתאום מתפרץ אליכם פוקימון וורוד. הפוקימון נעמד מולכם כשפניו כעוסות ומאיימות. הוא נובח עליכם שוב ושוב, מנסה להבריח אתכם.
אתה מזהה את הפוקימון כסנאבול.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/209.png[/img]
אנטון מתחיל לפרוץ בצחוק. "סנאבול, זה מה שחששתי ממנו?" הוא מחזיר את הפוקימון שלו לתוך הפוקדור. "ג'ק, כולו שלך. תלמד את הסנאבול הזה קצת נימוסים."
[b]Dark Killer[/b]
אתה יוצא מהשער של הפנימייה לכיוון היער. אתה נכנס עמוק יותר ויותר. השיטותים שלך נמשכים זמן רב עד שאתה מצליח למצוא פוקימון כלשהו, אבל לבסוף אתה רואה תזוזה קטנה בתוך אחד השיחים.
מה אתה עושה?
-
[b] [b]shlomii4[/b]
"אותי זה לא מעניין." היא אומרת לך. "אני רוצה לראות אותך במשרד שלי מחר בבוקר. אם לא תיהיה שם יהיה לך עונש כפול. חוץ מזה, שנראה לי שפספסת את ההרצאה של המנהל. אנחנו לא אוהבים פה איחורים ילד. אני מבקשת ממך ללכת עכשיו ומיד לחדר שלך."
מה תעשה?
[/b][/quote]
"איפה החדר שלי" אשאל אותה "אני לא יודע כלום איפה החדר הכיתות אני באתי לפה בלי מידע" אגיד לה
-
[quote][i]Originally posted by Lanvin[/i]@Feb 15 2010, 01:13 AM
[b] [b]Garfield[/b]
ידו של אנטון נשלחת לכיסון והוא מוציא משם פוקדור. הוא זורק את הפוקדור באוויר ויוצא משם הברונזור שלו. "אני סומך עליך ג'ק," הוא אומר לך.
קולות הנהימה של הפוקימון הולכים ומתקרבים. אתם שומעים אותו היטב אך אתם לא מצליחים למצוא מאיזה כיוון זה בא.
לפתע פתאום מתפרץ אליכם פוקימון וורוד. הפוקימון נעמד מולכם כשפניו כעוסות ומאיימות. הוא נובח עליכם שוב ושוב, מנסה להבריח אתכם.
אתה מזהה את הפוקימון כסנאבול.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/209.png[/img]
אנטון מתחיל לפרוץ בצחוק. "סנאבול, זה מה שחששתי ממנו?" הוא מחזיר את הפוקימון שלו לתוך הפוקדור. "ג'ק, כולו שלך. תלמד את הסנאבול הזה קצת נימוסים." [/b][/quote]
"אלקיד! תקוף אותו מהר עם הלם חשמלי ואז בעיטה נמוכה!" אני קורא ומחייך חיוך קטן לאות ביטחון בניצחון שלי.
"אם הוא תוקף אותך תשתמש במתקפת מהירות כדי לחמוק" אני לוחש לאלקיד ומוודא שהוא שמע אותי.
-
[quote][i]Originally posted by Lanvin[/i]@Feb 14 2010, 10:25 PM
[b] [b]אבי ביטר המלך![/b]
אני יודע איפה הם!" הוא עונה לך. אתם מתחילים ללכת לכיוון המעונות. אתה רואה שכבר כל ילדים האחרים התחילו להכנס לחדרים, וחלקם כבר יישנים.
אלכס נפרד ממך ואומר לך שתתראו מחר. "אני חושב שיש לנו שעור משותף יחד, אני לא בטוח. בכל מקרה, אני מקווה שכן." הוא אומר לך בחיוך.
מה תעשה עכשיו? [/b][/quote]
אני מסתכל מסביב,
"כן...גם אני חושב ככה,אבל...אתה יודע אולי איך אני אמור לדעת מהו חדרי?"אני שואל אותו במהירות.
-
[quote][i]Originally posted by Lanvin[/i]@Feb 15 2010, 01:13 AM
[b]
[b]Dark Killer[/b]
אתה יוצא מהשער של הפנימייה לכיוון היער. אתה נכנס עמוק יותר ויותר. השיטותים שלך נמשכים זמן רב עד שאתה מצליח למצוא פוקימון כלשהו, אבל לבסוף אתה רואה תזוזה קטנה בתוך אחד השיחים.
אכנס לשיחים ואבדוק מה מתחבא שם.
-
[quote][i]Originally posted by Lanvin[/i]@Feb 14 2010, 10:25 PM
[b] [b]Tony Tony Chopper[/b]
מאנצ'לקס רץ לכיוונות של הגלום, אך הגלום מתחמק מהדחיפה שלו.
"תשתמש שוב בשאיבה!" פוקדת הזקנה. שוב פעם כדוריות אור קטנות יוצאות מגופו של מאנצ'לקס ונכנסות לגופו של גלום. מאנצ'לקס נראה סובל מאוד, אך הוא לא מוותר ומתקרב אל גלום ומשתמש במתקפת ליקוק. כתוצאה מהליקוק הליקוק של מאנצ'לקס, חלק מהרוק שלו מחלחל לתוך פיו של גלום, דבר הגורם לשיתוק אצל גלום. הגלום מתחיל להתפתל בכאב.
אתה מבין שזו ההזדמנות שלך לקוף את גלום.
מה תעשה? [/b][/quote]
"מאנצ'לקס מטורונום ואז דחיפה."אני אומר למאנצ'לקס.
-
[b]
[b]הבאדו האכזרי[/b]
ציקוריטה מתחיל לרוץ במהירות לכיוון בידריל, דוחף אותו, והבידריל נופל שוב על הרצפה. הבידריל מבין שאין לו שום סיכוי, פונה אחורנית ומתחיל לברוח.
כשהבידריל בורח ג'ני רצה אל הפיג'י שלה ששוכב על הרצפה מעולם. היא מרימה אותו בשתי ידיה ומחבקת אותו. "אין לי מילים להודות לך על מה שעשית בשבילי." היא אומרת. "אין ספק שאתה אחד האנשים האמיצים שהכרתי כל החיים שלי."
אתה רואה שהשעה מתחילה להיות מאוחרת. מה אתה עושה?
[/b][/quote]
מצטער שלא עניתי כל היום... הייתי בטיול
------------------------------------------------------
"אין בעד מה..." אני אומר לה "כדאי שנחזור לפנימייה מתחיל כבר להחשיך."
אולי את רוצה מחר שנערוך קרב באחת הזירות בפנימייה?" אני שואל אותה.
-
[b]shlomii4[/b]
"איזור המגורים נמצא שם," היא מצביעה לכיוון אליו אתה צריך ללכת. "אני מאוד מקווה שמחר תתייצב במשרד שלי בתשע בבוקר. אם לא - העונש יוחמר."
אתה מבין שאין פשרות בנושא ומתחיל ללכת לכיוון איזור המגורים. אתה עובר בין המסדרונות של המקום ואזרואה ששמך מופיע על אחד הדלתות. אתה מבין שמצאת את החדר שלך. אתה נכנס פנימה.
אתה הולך לישון.
אחרי לילה של שינה אתה מתעורר כשאתה שומע את השעון המעורר שלך. אתה מסתכל על השעה ומגלה שהמחוגים מורים על השעה תשע וחמש דקות. אתה מאחר.
מה אתה עושה?
[b]Garfield[/b]
ניצוצות קטנים וחזקים יוצאים מגופו של אלקיד. הניצוצות נשלחים לכיוונו של סנאבול שנפגע מהם ומיילל בכאב. המכה הרגיזה מאוד את סנאבול שהחל לרוץ אל אלקיד בשיניים חשופות. סנאבול קופץ על אלקיד המופתע ונועץ בו את שיניו החזקות. אלקיד נכנס להם מההתקפה של סנאבול שלא מרפה מאלקיד.
מה אה עושה?
[b]אבי ביטר המלך![/b]
"השמות כתובים על החדרים. לכל אחד יש חדר משלו." הוא עונה לך. אתה מסתובב בין החדרים ולפתע רואה שהשם שלך כתוב על אחד מהדלתות. אתה נכנס פנימה ומגלה חדר נעים עם מיטה מרווחת. אתה מרגיש את העייפות שמתפשטת בך במהירות. אתה נשכב על המיטה והולך לישון.
אתה מתעורר בבוקר בשעה שמונה וחצי כשאתה שומע את השעון המעורר. אתה קם מהמיטה ורואה שעל השידה לידך יש חבילה המכילה חמישה פוקדורים ומכתב. במכתב כתוב: "ברוך הבא ליום הלימודים הראשון בפנימיית סילברלינג. הינך מתבקש לא לאחר לשעור הראשון בקרבות פוקימונים שיתקיים היום בשעה תשע בבוקר. אנא מכם אל תאחרו."
מה אתה עושה?
[b]Dark Killer[/b]
אתה נכנס לשיחים בזהירות רבה. ככל שאתה נכנס יותר ויותר התזוזות של השיחים מתחזקות. אתה מבין שמה שלא יהיה בפנים - הוא מרגיש שאתה מתקרב אליו.
לפתע אתה רואה בין השיחים פוקימון אפור ופרוותי, שמביט בך בעיניים יפות ועדינות, וזנבו הארון מסתלסל בעצבנות. אתה מזהה שזה גלמיאו, פוקימון החתול.
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/431.png[/img]
זנבו של גלמיאו לא מפסיק לזוז בעצבנות. הוא מתחיל להכנס למצב תוקפני, ושיניו הקטנות נחשפות באיום.
מה תעשה?
[b]Tony Tony Chopper[/b]
מאנצ'לקס מתחיל להשתמש במטרונום, אולם בשנייה שהוא מחיל להשתמש בהתקפה, משהו בלתי מוסבר קורה. פתאום העצים מסביב מתחיילם לרעות, הרוח מתחילה לנשב מהר יותר ויותר.
"אוי לא," אומרת האישה הזקנה. "אני חושבת שאני יודעת מה קורה פה..." הפנים של האישה הזקנה מתמלאות דאגה.
פתאום, אור חזק וסגלגל מופיע ודוחף איתו בעוצה אדירה את הגלום של האישה הזקנה. הגלום עף מספר מטרים אחורה ופוגע ברצפה בעוצמה חזקה. אין לך ספק שהגלום הפסיד בקרב.
"זה היה מתקפת 'ראיית העדית'. זו מתקפה על חושית חזקה מאוד שפוגעת ביריב רק אחרי מספר דקות. כנרה שזה מה שייצר המטרונום שלך בפעם הראשונה שתקפת איתו ולא יצא לך כלום. זה דווקא מאוד מעניין." הוא אומרת לך ומחזירה את הגלום שלה לפוקדור.
"בכל מקרה," היא ממשיכה לדבר. ,אני חושבת שההרצאה כבר נגמרה. אני ממליצה לך ללכת לחדר שלך לישון. מחר מחכה לך יום ארוך מאוד בפנימייה. אני עצמי מלמד פה, אתה יודע. אני המורה ללימוד מתקפות."
מה אתה עושה?
[b]הבאדו האכזרי[/b]
"ברור שאני רוצה לערוך איתך קרב פוקימונים!" היא אומרת לך בזמן ששניכם חוזרים לפנימייה.
אתם מגיעים לפנימייה ונפרדים זה מזה. אתה הולך לכיוון איזור המגורים. אתה מוצא את החדר שלך די במהירות, נכנס אליו ומכלה חדר מרווח עם מיטה גדולה. אתה חושב על הדברים שעברת היום ומרגיש את העייפות מציפה אותך. אתה נופל על המיטה בכבדות והולך לישון.
אתה מתעורר בבוקר כשאתה שומע את צלצול השעון המעורר המורה על השעה שמונה וחצי. אתה קם מהמיטה ורואה חבילה המכילה חמישה פוקדורים ומכתב שבו כתוב: "ברוך הבא ליום הלימודים הראשון בפנימיית סילברלינג. הינך מתבקש לא לאחר לשעור הראשון בקרבות פוקימונים שיתקיים היום בשעה תשע בבוקר. אנא מכם אל תאחרו."
מה אתה עושה?
-
[quote][i]Originally posted by Lanvin[/i]@Feb 16 2010, 12:10 AM
[b] [b]shlomii4[/b]
"איזור המגורים נמצא שם," היא מצביעה לכיוון אליו אתה צריך ללכת. "אני מאוד מקווה שמחר תתייצב במשרד שלי בתשע בבוקר. אם לא - העונש יוחמר."
אתה מבין שאין פשרות בנושא ומתחיל ללכת לכיוון איזור המגורים. אתה עובר בין המסדרונות של המקום ואזרואה ששמך מופיע על אחד הדלתות. אתה מבין שמצאת את החדר שלך. אתה נכנס פנימה.
אתה הולך לישון.
אחרי לילה של שינה אתה מתעורר כשאתה שומע את השעון המעורר שלך. אתה מסתכל על השעה ומגלה שהמחוגים מורים על השעה תשע וחמש דקות. אתה מאחר.
מה אתה עושה?
[/b][/quote]
אני אקום במהירות הכי מהירה שאשר אתארגן אקח את טוטודייל ואצא מהר למשרד שלה וגם אנעל את הדלת
-
[quote][i]Originally posted by Lanvin[/i]@Feb 16 2010, 12:10 AM
[b] [b]אבי ביטר המלך![/b]
"השמות כתובים על החדרים. לכל אחד יש חדר משלו." הוא עונה לך. אתה מסתובב בין החדרים ולפתע רואה שהשם שלך כתוב על אחד מהדלתות. אתה נכנס פנימה ומגלה חדר נעים עם מיטה מרווחת. אתה מרגיש את העייפות שמתפשטת בך במהירות. אתה נשכב על המיטה והולך לישון.
אתה מתעורר בבוקר בשעה שמונה וחצי כשאתה שומע את השעון המעורר. אתה קם מהמיטה ורואה שעל השידה לידך יש חבילה המכילה חמישה פוקדורים ומכתב. במכתב כתוב: "ברוך הבא ליום הלימודים הראשון בפנימיית סילברלינג. הינך מתבקש לא לאחר לשעור הראשון בקרבות פוקימונים שיתקיים היום בשעה תשע בבוקר. אנא מכם אל תאחרו."
מה אתה עושה?
[/b][/quote]
"נו כבר! נמאס מהמקום הזה,יודעים שאני חדש אבל לא מסבירים לי כלום, אבל האמת שהשיעור נשמע מעניין" אני ממלמל במהירות,
אני יוצא מן החדר ומחפש נער כלשהו שיוכל להדריך אותי כיצד להגיע לשיעור.